עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yotam.m,

אוקיי אז ככה הבעיה היא כפולה ומתייחסת לשני HD אחרים. קודם כל נתחיל בראשון בזמן האחרון אני לא מבין למה שמוכרים מחשב חדש עם HD SATA לא מספקים דיסקט או משהו דומה להתקנה שלו? הבנאדם צריך להיתקע ולחפש מחשב תקין כדי להוציא דרייבר בשביל שהוא יוכל להתקין מערכת הפעלה? נשמע לי הזוי. בכל מקרה הלוח המדובר הוא P5RD1-VM של ASUS כמובן. באתר של החברה תחת הנתונים של הלוח עליו לא מצאתי דרייבר להתקנה של ה-HD בכל מקרה מאותו מקום שקנו את המחשב אמרו שיש בדיסק ההתקנה של הלוח קובץ שקוראים לו MAKEDISK הוא אמור להיפתח לתוך דיסקט וליצור קובץ התקנה שיפתור את הבעיה עכשיו השאלה שלי היא האם יש דרך להשיג את הדרייבר הזה ללא הדיסק שמסופק עם הלוח כי כרגע הדיסק לא אצלי. ולבעיה השניה היא נוגעת למחשב שלי …

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by dnco,

שלום. יש לי דיסק קשיח Seagate Constellation ES ST1000NM0011 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822148784 ניסיתי היום להתקין עליו מערכת הפעלה WIN7 אבל על המסך מופיע ההודעה 3rd master hard disk error בביוס הוא מזוהה בשמו אבל נפחו 0 בעת ההדלקה אני מרגיש שההארד דיסק נכנס לפעולה לשתי שניות ומפסיק. האם ההארד דיסק מקולקל או אוליי אי אפשר להתקין על הארד דיסק זה מערכת הפעלה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dagidag,

קנית היום את ההארד דיסק של סמסונג יש לי לוח אם של גיגה בייט עם חיבור SATA (כבל צהוב) הבעיה שלי היא איפה החיבור של החשמל על הכונן???? בכל שאר הכוננים יש חיבור שמגיע מספק הכוח והוא של 4 חוטים שצד אחד אדום וצד אחד צהוב. איפה מכניסית את הכבל של המתח לכונן של סמסונג ואיזה כבל צריך? תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  4. Started by dd7,

שהבוט עולה אני לוחץ f6 ומגיע לזה: http://www.2send.us/uploads/10f301ea30.jpg לחצתי s ואז אני מגיע לזה: http://www.2send.us/uploads/7428249259.jpg ואז שוב אני חוזר לתמונה הראשונה תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by kalda01,

חיברתי את הSSD ללוח GA-MA785GMT-UD2H. בזמן העליה ראיתי שבשלב סריקת הכוננים הוא מופיע. הוא זוהה על ידי WIN7 וקיבל את האות K התקנתי תוכנת CLOANING של סמסונג וביצעתי העתקה של דיסק C אל הSSD. לאחר מכן הפעלתי מחדש ושיניתי את סדר טעינת HD בBIOS כך שהSSD יהיה ראשון. המחשב עלה וראיתי שכונן C כעת הוא הSSD החדש. בשלב הזה התקנתי את הMAGICIAN של סמסונג ובעת הפעלת התוכנה מתקבלת הודעה שלא זוהה אף כונן SSD במערכת. האין זה מוזר שחלונות עובד עם הSSD בלי בעיות והתוכנה של סמסונג טוענת שאין במערכת כונן כזה ? מה הבעייה ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by sma,

קניתי מחשב חדש עם לוח gigabyte k8ns ultra 939. קניתי גם דיסק 160 SATA של seagate. כשאני מנסה להתקין אותו, (הכנתי floppy מהדיסק של הלוח אם שמכיל את הדרייברים שצריך) אני מקבל גם נפח נמוך יותר ( כ-125 ג'יגה) וגם מופיע לי הסימון של התקני USB כאילו אני יכול להסיר אותו (בצד ימין של ה-taskbar). יש לי גם תוכנה של seagate אבל גם שם כתוב שהיא יכולה לפרמט רק עד 137 ג'יגה ומעבר לזה צריך service pack כלשהוא (יש לי windows xp ללא service pack). אם מישהו יוכל לעזור לי, אני מאוד אודה לו.

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  7. שלום, אני יודע שלפי תקן SATA, יש תאימות קדימה ואחורה כך שלא צריכה להיות בעייה להתקין כונן עם ממשק SATA 2 או SATA 3 על לוח אם שתומך ב-SATA 1. בחנויות מחזיקים היום רק כוננים שהם SATA 3, ומפחידים אותי שלמרות הכל תיתכן בעיה בתאימות ויכול להיות שהכונן לא יעבוד עם לוח האם שלי שתומך רק ב-SATA 1. האם מישהו נתקל פעם בבעיות כאלה ? האם זה נכון שקיימות בעיות תאימות, או שאני יכול לקנות ולהיות רגוע שזה יעבוד בסדר? תודה, הטווס

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Kidney_stonE,

קודם כל שלום, זוהי הפעם הראשונה שלי כאן, ואני חייב לציין שאני ממש שמח על זה שמצאתי פורום תמיכה טכנית בנושאי חומרה בעברית, את הלינק לאתר קיבלתי ממנהל אתר פלאשו (קמפוס הפלאש הישראלי) - מר גיל כהן הנכבד - תודה לך. ולשאלתי : קניתי דיסק קשיח חדש, 80 ג'יגה, עם 8 מגה בייט CASH, במהירות 7200 RPM, של חברת WESTERN DIGITAL (אם מישהו מעוניין לדעת, הוא עלה 740 ש"ח) התקנתי אותו כ SLAVE על PRIMARY IDE, כאשר ה MASTER הוא דיסק 2 ג'יגה ישן יותר, גם של ווסטרן. ה BIOS מזהה את כל הרכיבים שמותקנים - 2 דיסקים קשיחים, כונן סידירום, וצורב - וכותב את השורה הבאה לפני הוא עובר לתהליך ה BOOT : "primary IDE channel no 80 conductor cable installed" חלונות 98 (HEBREW ENABLED) לא זיהתה בהתחלה את ההרדיסק …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by NiL,

שלום חיברתי הארד דיסק SATA חדש למחשב עם שני הארדיסקים ישנים יותר(אחד IDE ואחד SATA). כשאני מדליק את המחשב הוא לא פותח את הוינדוס אלא נותן לי לבחור בין אפשרויות: להפעיל מצב בטוח, להפעיל כרגיל, להפעיל מצב בטוח עם עוד משהו שאני לא זוכר. העניין הוא שלא משנה איזה מהם אני בוחר הוא לא מצליח לפתוח את הוינדוס ועושה ריסטרט ומגיע שוב לאותו חלון עם האפשרויות. מה עשיתי לא בסדר בהתקנה? פשוט חיברתי את הכבל ללוח אם וכבל אחד לספק, יש עוד משהו שצריך לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  10. קניתי אתמול צורב די וי די - LG GSA-H30N x18 ואני לא מצליח לחבר אותו יש חשמל בו השאלה איך אני מחבר אותו? חיברתי את הSATA על הלוח ליד הSATA הרגיל של הדיסקים הקשיחים יש לי את הלוח ASUS P5W DH Deluxe השאלה לאן אני מחבר את הכבל SATA בלוח ?

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי בעיה שאשמח אם תוכלו לפתור אותה. יש לי מחשב שעליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה Windows Server 2003 ובה היו שני הרד-דיסקים זהים של 80 גיגה שפעלו בRAID 1 (כונני IDE). המערכת של הווינדוס (אשר נמצאת על הרד-דיסק אחר) קרסה וכעת אני מנסה לחלץ את הנתונים שהיו בתוך ההרד-דיסקים שחוברו בRAID, אך בשום מערכת הפעלה אני לא מצליח להפעיל אותם גם כאשר אני נכנס ל"ניהול דיסקים" של ווינדוס אני רואה אותם אך הם לא פעילים. אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה, הנתונים שיש על הדיסקים מאוד מאוד חשובים. בברכה, מתן

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by m_g,

שלום חברה יש לי בעיה בהתקנת ווינדאוס על כונן SATA קיבלתי עם הלוח אם (P5N32-SLI DELUXE) דיסק התקנה, ועשיתי דיסקט עם דריברים דרך אותו הדיסק ושאני עושה BOOT עם הדיסק של הווינדאוס אני לוחת על F6 ובוחר בדריברים של ה SATA. ואחרי זה שזה עושה פירמוט לכונן הקשיח אז הוא נתקע... זה נשאר תקוע על 0 אחוז כמה שעות אני כבר יומיים מנסה לסדר את זה וזה כל הזמן נתקע ניסיתי להחליף דריברים ניסיתי להתקין את הווינדאוס עם דיסק אחר וכלום. שום דבר לא עוזר. תודה מראש.. שכחתי לציין כמה דברים: הכונן הוא MAXTOR DIAMONDMAX 10 200GB הוא הגיע לי עם מחשב חדש שקניתי לפני חודשיים בערך פירקתי את הכונן ככה כמו שהוא מהמחשב (עם הווינדאוס ועם הכל) והרכבתי אותו על המחשב הישן שלי(זה שאני כותב ממנו עכשיו) וניסיתי …

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by hananmori12,

שלום, אחרי שהתייעצתי פה קניתי את הBX100 בנפח 250 גיגה, יש לי מחשב ישן בן 7 שנים בערך, זה המפרט שלו: ‏Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB‎ GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E‎ ‏8GB Kingston Value‎ Western Digital ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Chieftec 650W Active PFC, 12cm Fan (24pin) GeForce GT 630 ניסיתי להגדיר את הביוס עם AHCI אבל הוא לא נותן לי להתקין את הווינדוס, הוא נתקע בטעינה של הווינדוס כ10-15 דקות ורק אז מעלה את ההתקנה מאוד באיטיות, אני מצרף תמונות של הגדרות הביוס תגידו לי מה אני עושה לא נכון. תודה.

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by םר,

שלום יש לי במחשב הארדדיסק קשיח שמחובר בעזרת סאטא ללוח אם והיום התקנתי כונן דיוידי בקיצר חיברתי את הכבל ide ואת הכבל השני לכונן אבל ביוס הוא אומר לי שהוא בסלייב ואני רוצה שהוא יהיה בפרימרי אם תוכלו לעזור לי אני לא יודע מה זה ג'מפר ואיפה הוא נמצא אז אם תוכלו להסביר לי תודה רבה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by flavor,

שלום נתקלתי בבעיה, אני מעוניין להתקין כונן קשיח שלישי בגודל טרהביט אחד הBIOS מזהה את הכונן אך שהמערכת עולה היא לא מזהה את הכונן החדש. מערכת ההפעלה היא XP PRO SERVICE PACK 2 הכונן ממנו מתבצע הBOOT הוא כונן WD 36 GB RAPTOR מחובר בחיבור SATA הכונן השני הוא של 80GB ומחובר דרך חיבור EIDE, הכונן השלישי הוא גם בחיבור SATA, לוח האם הוא של ASUS דגם P5B-V יש לו 4 חיבור SATA האם גירסת החלונות שבידי תומכת אך ורק בכונן אחד שמחובר בחיבור SATA? אם לא, מה עלי לעשות בכדי לגרום למערכת לזהות אותו כדי שאוכל להתקין אותו תודה

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by tuki,

התקנתי צורב DVD חדש, אך הוא לא מופיע ב"המחשב שלי" במנהל ההתקנים נראה לי שמופיע HELP תודה, TUKI

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by Fallen Angel,

תראו הבאתי צורב DVD מחבר שלי וניסיתי לחבר אותו למחשב שלי. חיברתי והכל ואז ניסתי להדליק את המחשב, הדלקתי את המחשב ואז יש את השלב הזה שיש תמונה של הווינדוס וכל מיני קווים עוברים, אז פתאום הקוו נעצר לי. חשבתי שקרה משהו למחשב ואז ניתקתי את הכונן DVD והמחשב פעל ונכנס. מה לדעתכם הבעיה ואיך לתקן אותה? הכונן DVD הוא של Philips. המפרט של המחשב שלי: מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz לוח אם: (PCChips P21G (3 PCI, 1AGP, 1CNR, 2 DDR DIMM, Audio,Video, LAN כרטיס קול: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card PCI כרטיס מסך: GeForce FX 5002 נ.ב אבא שלי אמר לי שיכול להיות צריך להגדיר משהו במחשב כדי שהכונן יעבוד. הגיוני?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by The Winter King,

קניתי שלשום צורב LG GSA-H10A והמחשב לא מזהה אותו (הורדתי את הקושחה הכי מעודכנת אבל זה לא עזר) ניסיתי לצרוב, והנורה של הצורב הבהבה אז חשבתי שזה עובד, אלא אם כן התקנתי אותו לא נכון. (הצורב שהחלפתי הוא צורב CD ישן של HP) במקום הכבלים שבאו עם הצורב החדש השתמשתי באלה של הישן. האם עשיתי נכון? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  19. כונו חדש מחובר דרך כבל USB 3 בהדלקת המחשב הכונן לא עולה כלל כאשר אני מנתק ומחזיר את ספק הכח של הכונן המחשב מזהה את הכונן .מחשב חדש ווינדוס 7 פרו 64 ביט פתרון בבקשה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by lharpaz,

יש לי בעיה קצת מוזרה: המחשב מזהה את ה-Disk On Key שלי רק אם הוא מחובר לתקע USB אחורי, ולא מזהה אותו כשהוא מחובר לתקע USB קידמי. עקרונית נראה לי הכי הגיוני שהתקעים מקדימה פשוט לא מחוברים כמו שצריך, אבל האור של ה-DOK פועל גם כשהוא מחובר מקדימה אז אולי לא זו הבעיה?? (כי האור אומר שהוא כן מחובר לאנשהו, אחרת הוא לא היה דולק, לא?)

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by pure perfection,

מה נשמע ?? יש לי DOK כשאני מחבר אותו למחשב יש את הקול הזה שמשהו התחבר , למטה ליד השעון יש סימן שמשהוא התחבר , במנהל ההתקנים רואים את ה DOK אבל לא רואים אותו עם הכוננים ואי אפשר לפתוח .. החשד שלי הוא שזה קשיר למקינטוש פשוט חיברתי אותו למחשב עם OSX ועשיתי לו פורמאט אולי זה עבר לתקן שלא מזוהה ע"י וינדוס ( NTFS , FAT32 ) ...

22. Started by 10GaZ,

קניתי WD 250 וחיברתי למחשב. הביוס מזהה את ההארדיסק, הוינדאוס גם. אבל כשאני מגיע למחשב שלי - הוא לא מופיע. במאפיינים של הכונן החדש, בלשונית Device Usage אני לא יכול לבחור בשום אפשרות והשורה נשארת ריקה. יש לציין שיש לי עוד 2 HD שמחוברים למחשב: WD 250 (דגם זהה למה שקניתי) WD 40 **עריכה: הבעיה נפתרה. הפתרון נמצא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207814.0 אפשר למחוק את ההודעה או להשאיר לצרכי חיפוש**

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי דיסק חיצוני של WD my passport essential, usb 2.0. כשאני מחברת אותו למחשב שלי (XP SP3) הוא לעיתים מזהה אותו ולעיתים לא. אי ןעקביות בזיהוי - זה יכול להיות באותו פורט של USB. זה קורה גם שאני מחברת אותו ישירות וגם כשאני מחברת דרך HUB. הכבל שלו קצר, אין לו מקור מתח חיצוני, אלא הוא משתמש בחשמל של ה-USB. כשיש תקלה, הוא כותב של שזוהתה חומר חדשה, לא מזוהה. בעבר, כאשר חיברתי אותו לטלויזית LCD הוא זוהה ללא בעיה וניתן היה לראות סרטים/תמונות וכעת כשאני מחברת אותו, אני מקבל הודעה שאמצעי האחבון ריק (מה שכמובן לא נכון). מבדיקה בגוגל ראיתי שיש כאלה שהתלוננו על בעיות דומות בעבר ושאחד הפתרונות שהציעו להם הוא לקנות כבל מחבר חדש (בין הדיסק ל-USB). רציתי לדעת אם יש פתרון נוסף…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by moryo,

קניתי מחשב חדש, ולא רציתי לאבד את כל המידע שעל ההארד דיסק שלי (שהוא חדש ונקנה רק כמה חודשים לפני המחשב) יצרתי על ההארד דיסק מחיצה (השארתי שטח ריק, לא הקציתי שטח לכונן כלשהו) ועליו התקנתי WIN 7 (על המחשב הישן היה לי WIN XP) עכשיו יש לי בעיה שאין לי גישה לאותה מחיצה ישנה הקבצים שם, כשאני מעלה את המחשב עם MINIXP (דיסק BOOT של HIREN) אני רואה את הקבצים אבל כשאני מנסה להפעיל את הקבצים ב-WIN 7 אין לי גישה לדיסק, אני אפילו לא יכול לראות אותם איך אפשר לפתור את זה בלי אופציות של פרמוט הדיסק, את ה- WIN 7 אין לי בעיה למחוק ולהתקין מחדש אם זה יעזור דרך אגב, אם זה עוזר: המחשב הקודם שלי היה עם מעבד אינטל, מה שיש לי עכשיו הוא עם AMD תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים