עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ZUMARA1,

הורדתי את הגרסא השאלה אם מישבו יתנסה בא בטוח לעשות update ? אף פעם לא עדכנתי את הקשיח mx25 120g.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by huber,

הי חברים. מחקתי בטעות תמונות מכרטיס ה SD במצלמה, מישהו מכיר דרך בדוקה (רצוי מניסיון או משהו קרוב) לשיחזורם?

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. שלום לכולם, אני הולך לקנות מחשב חדש, ורוצה להעביר את הנתונים שיש לי בכונן IDE הנוכחי למחשב החדש. מפרט של המחשב החדש: Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 Chipset דגם מתוקן B3, לוח אם Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, מעבד Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, כונן קשיח יש דרך לעשות את זה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Holography,

אהלן, ברשותי כונן קשיח חיצוני בנפח 2TB שנפל בתאונה מצערת במיוחד, מאז, ברגע חיבורו למחשב הוא משמיע תקתוקים (click of death) ולא מזוהה על ידי המחשב כלל, יש אפשרות לשחזר ממנו משהו באמצעים ביתיים? ראיתי בכמה וכמה אתרים שממליצים להקפיא (?!) את ההרדדיסק ולבדוק שוב...

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  5. ברשותי דיסק קשיח חיצוני TRANSCEND 500GB המתחבר למחשב ע"י 2 כבלי USB. הדיסק משמש למעבר אינפורמציה בין מס' מחשבים. לאחרונה המחשב הנייח שעליו מותקנת מערכת הפעלה XP אינו מזהה את הכונן [ כנראה שכן מזהה היות והוא קופא לפרקים לאחר חיבור הדיסק הנייד למחשב]. במחשבים אחרים שאני משתמש עלהם קיימת מערכת הפעלה WIN7 אין את הבעייה הנ"ל. ניסית לפרמט את הכונן הנייד ולא עזר. לאחרונה עידכנתי גירסה לאנטי וירוס [NOD32 -5] חשבתי אולי הוא גורם לבעייה שכן בעבר הלא רחוק הכונן עבד מצויין במחשב ה-XP. איך אפשר להתמודד עם הנ"ל תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yogev_23,

מבחינת הכבלים שצריך, כמו בדיסק קשיח רגיל? SATA Data cable & SATA Power cable? והאם כבל Power אמור לשנות בין SATA 2.0 לבין SATA 3.0? כלומר האם לכל טכנולוגיה אמור להיות כבל power שונה?

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  7. עשיתי בדיקה וכיבלתי הכל ירוק(תמונה מצורפת), אבל רציתי לדעת מה זה אומר אם אני יקבל אדום(מה זה מייצג)? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  8. Started by Mr.positive,

שלום מצאתי בין הדברים הישנים של אחי דיסק קשיח חדש של Fujitsu דגם - MAP3147NP 146-GB U320 SCSI NHP 10K רציתי לדעת איך הביצועים שלו היום האם כדי לי להשתמש בו כי בכל זאת הוא עובד במהירות 10K? קישור לפרטים שלו - http://harddrivesdirect.com/product_info.php?products_id=456488

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by LiorZi,

אתמול התקנתי אותו כדיסק מערכת. כל הדרייברים מעודכנים (AMD SATA ו-FIRMWARE), בנוסף Write Caching פועל. שימו לב שה-4K נמוך, אמור להיות בסביבות ה-80 בכתיבה ו-30 בקריאה. יש אולי משהו ששכחתי לעשות? תודה מראש לעוזרים. AS SSD Benchmark 1.6.4237.30508 ------------------------------ Name: M4-CT064 M4SSD2 SATA Disk Device Firmware: 0009 Controller: amd_sata Offset: 1024 K - OK Size: 59.62 GB Date: 11/1/2011 4:53:17 AM ------------------------------ Sequential: ------------------------------ Read: 456.71 MB/s Write: 104.16 MB/s ------------------------------ 4K: ------------------------------ Read: 12.31 MB/s Write: 21.60 MB/s ------------------------------ 4K-64Threads: ----------…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני הולך להתקין שרת עם RAID-Z2 ותוהה אם זה אפשרי. תודה.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by Eviljelly,

לאחרונה יש לי הרבה בעיות עם אחד מהכוננים שלי (500GB Segate ST3500320AS) מספר תוכנות הורדה מדווחות על שגיאות IO בהורדת קבצים גדולים לאורך זמן, לפעמים אין גישה לכונן והוא פשוט נעלם מהמחשב שלי והדרך היחידה להחזיר אותו היא אתחול מחדש, ובמקרים מסויימים ניתוק מהחשמל. ניסיתי להריץ עליו scandisk אבל זה נתקע באמצע התוכנה של Segate לא מוצאת שום בעיה בכונן ואני מנסה להריץ את הבדיקה הארוכה שלהם אבל קצת מסתבך עם יצירת דיסק אתחול כמו שהם רוצים. המידע שעליו מגובה בשאר הכוננים יכול להיות שזה בעיה בכבל? במהלך אחת הבדיקות הציעו לעדכן קושחה, זה יכול לפתור את הבעיה? אפשר ללכת להחליף אותו במסגרת אחריות?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  12. מה עושים חלונות 7 ניסיתי עם תוכנה של החברה אבל התוכנה אינה מזהה את ההתקן במחשב ההתקן מופיע ולספריה אחת יש לי גישה ספריה שניה לא ואנני יכול למחוק תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by elkaifa,

שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני 320GIGA של WD,הדיסק קשיח התקלקל!!! פתחתי אותו ושלפתי את הדיסק מהקופסא,בחיבור למחשב רגיל,כדיסק קשיח רגיל הספק קופץ,בבדיקה של רב מודד,מצאתי קצר בכניסה הצהובה איפה שה 12VOLTE,בדסק קשיח הזה יש לי מידע של 150GIGA . פתחתי את הבקר של הדיסק ועדיין יש קצר גם שניתקתי אותו מהדיסק. השאלה שלי היא כזאת: יש לי במקרה דיסק קשיח אחר אבל באותו נפח 320 GIGA וההבדל היחיד זה ההבדל בגירסאות שאחד זה SE והשני זה SE16. השאלה,האם כדאי להחליף בין הבקרים של הדיסקים,זאת אומרת לקחת את הבקר של הדיסק התקין ולהחליפו בבקר המקולקל למרות ששניהם לא דומים 100%?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by roeesnir,

יש לי דיסק קשיח WD10TMVW. (דיסק חיצוני 2.5 של WD) המחשב לא מזהה אותו. שוטטתי ברשת, ומסתבר שיש לו קצת בעיות עם הבקר של ה-USB. זה קרה להרבה אנשים. העניין הוא שאי אפשר לחבר אותו למתאם כי אין לו חיבור SATA, אלא החיבור של ה-USB3 מולחם לPCB. יש שם עוד 12 פינים, כמו שאפשר לראות כאן: http://forum.hddguru.com/wd10tmvv-t16204-60.html מישהו יודע מה הפינים האלה? אני יכול לחבר אליהם USB איכשהו? אם לא - יש אופציה אחרת להוציא את החומר מהדיסק? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  15. שלום, יש לי שאלה טכנית על דיסקים קשיחים רגילים . נניח יש לי 2 כוננים קשיחים, אחד 250G במהירות 7200RPM וגודלו 3.5 (גודל רגיל) והשני 250G מהירות 7200RPM וגודלו 2.5 (לפטופ) עכשיו, על הנייר אני מניח שלא אמור להיות הבדל כי שניהם באותה המהירות, אבל האם בפועל אני ארגיש בהבדל (מבחינת מהירות) ? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  16. Started by omni96,

שלום קניתי קורא כרטיסים לפנל דיסקטים כזה: הקורא עם שבב של חברת ChipsBank או ChipsBnk לא מצליח לכתוב על כרטיסי SD כל שאר הכרטיסים בסדר אני משתמש ב-Win7 32bit יש למישהו מושג אם יש פתרון לבעיה? או שאולי יש לכם המלצה על קורא דומה שאתם יודעים שהוא אמין? תודה!

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by R0tem1,

ברשותי דיסק קשיח Wstern digital my book 1TB אשר שירת אותי נאמנה למעלה משנתיים. לפני בערך חודשיים פירמטתי את הכונן ע"מ להעביר אותו ממערכת קבצים FAT30 לNTFS בעקבות המלצה שקיבלתי פה בפורום כדי שאוכל להעביר אליו קבצים גדולים במיוחד. בשבוע האחרון שמתי לב שתיקיות שלמות פשוט נעלמו על כל תכולתן, מדבור בתמונות שמאד חשובות לי, אוסף שירים מה-5 שנים האחרונות, סרטים, בקיצור כל החיים שאפשר לשים על מדיה דיגיטלית. בנוסף בדקתי מה גודל הכונן כולו ומה הגודל של כל התיקיות והם זהים. אני יודע שאפשר לעשות חיפוש בפורום ויש תכונות שיחזור קבצים אבל באמת מדובר בעיקר בתמונות שמאד חשובות לי ואני לא רוצה לקחת סיכונים. מה הדרך הכי טובה ובטוחה לשחזור הקבצים?? תודה רבה.

18. Started by ZXY1,

מחפש תוכנה לחלוקת USB / DISK ON KEY למספר מחיצות (יותר ממחיצה אחת) תודה

19. שלום, אני רוצה לשים כונן ssd במחשב נייח, אני רואה שמה שמוכרים זה רק 2.5(של נייד?) אם כן הבנתי שיש משהו שהכונן מתחבר אליו כדי שיתאים לנייח. וגם צריך המלצה על כונן עד 1000, רציתי לדעת איך ה- crossair CSSD-F120GB3-BK ורצוי שיהיה sata3. תודה מראש.

20. Started by SeaMonster,

היום בהדלקת המחשב אחרי עליית מערכת ההפעלה קיבלתי את ההודעה הנ"ל. מדובר בכונן ST3500418AS של Seagate. איך אני יכול לבדוק במה מדובר? -תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by לביא2112,

משהו בערך יודע מתי טירוף עליית מחירי הכוננים קשיחים יפסק ? ויש הבדל בין הכוננים הבאים ? חוץ מכמות זיכרון http://www.shirion-computers.com/pl_product~SAMSUNG-HD502HJ~8~55.htm http://www.shirion-computers.com/pl_product~SAMSUNG-HD753LJ~8~55.htm http://www.1pc.co.il/samsungspinpointf3500gb16mbsata-p-10834.html http://tms.co.il/product/7584 .

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  22. יש משהו בביוס וגם בוינדוס שצריך לעשות או שרק לחבר ולהתקין את הוינדוס כמו בדיסק קשיח רגיל? ואיך אני יודע אם המהירות שלו היא מה שאמורה להיות ושהכל תקין? הssd הוא ‏G.Skill Phoenix Evo Series 115GB SSD התקנתי את הוינדוס והוא באמת עולה מהר הרבה יותר...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by בזיק2,

אני מתלבט בין שני דיסקים של 1T. לאחד buffer של 32m ולשני 64m הפרש המחירים בערך 100 ש"ח שווה להשקיע? (הדיסקים הם WD caviar green/ blue) ד.א איך הם בהשוואה ל samsung hd103sj? קניתי אותו בזמנו אבל הוא הרטיט את המארז תוך עשיית רעש רב, אז החלטתי לנסות דגם אחר.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  24. התכוונתי כבר שבוע שעבר לרכוש את הF3 של סמסונג, אבל בעקבות החגים ואי היכולת של RSM לתת לי נציג טלפוני שיבדוק אם יש במלאי (יומיים ברצף ענו לי לקראת סגירה ולא היה עם מי לבדוק, מעצבן) נתקעתי עכשיו ואי אפשר להשיג אותו בשום מקום במחיר סביר. חשבתי אולי אם יש כונן אחר שכדאי לרכוש, או שפשוט כדאי לחכות שהם יחזרו להיות שפויים. מה אתם ממליצים? תודה מראש! זאב.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום, לפני כמה שבועות הלך לוח האם של המחשב הקודם שלי, זאת אומרת שאין לי אפשרות יותר לגשת לכל המידע על הכונן קשיח שבמחשב.. הוצאתי את הכונן הקשיח מהמחשב הקודם, וכרגע אני מחכה לקבלת המחשב החדש שלי. מאחר ואין לי גיבויים משמעותיים של רוב המידע החשוב לי שנמצא על הכונן, רציתי לדעת מה אתם ממליצים לעשות? האם להתקין את הכונן הקשיח במחשב החדש שלי? (אני לא התקנתי אף פעם כונן קשיח, ומפחד לגרום נזק למחשב החדש) האם אולי לקנות מארז חיצוני לכונן הקשיח ולהשתמש בו בתור כונן קשיח חיצוני? מה בנוגע לכל קובצי המערכת, האם הם שיקול שאני צריך להתחשב בו? (שלא יגרמו לנזק או להתנגשויות עם מערכת ההפעלה במחשב החדש) עריכה: מדובר על כונן קשיח WD1600JS מסדרת Caviar SE

• 4 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים