אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות דיסק SSD והמטכנאי שלי הציע לי 2 אפשרויות: crucial m4 או crucial c300. שניהם אותו המחיר! יש לי לוח אם חדש asrock extreme4 gen3..... תומך usb3. הטכנאי אמר לי שלC300 יש ביצועים טובים יותר(למרות שהוא ישן יותר...) לעומת הM4(שהוא חדש יותר) האם זה נכון? ??? ולשאלת השאלות: מה עדיף לי לקחת? (מבדיקה באינטרנט ראיתי כי M4 יותר טוב מהשני בכל פרמטר חוץ מבקריאת בלוקים באופן רנדומלי..) מה זה אומר והאם זה משנה לי? *אני משתמש בSSD למערכת ההפעלה ומשחקים.. ועוד שאלה , גם אם יש הבדלי ביצועים - האם זה מורגש בעולם האמיתי בכלל כשאני משחק או עובד עם המחשב? מחכה לתשובה...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עושה מי שקונה מחשב חדש ? המחירים פשוט בשמיים ואני לא מעוניין בSSD, מאיפה קונים? דיסק של 500GB עולה 500 שקל, זה לא סביר! אני מתכוון לקנות מחשב סטנדרטי בתקציב יחסית קטן בתקופה הקרובה והדיסק זה בערך 25% מהערך של המחשב. יש אולי אפשרות להזמין משהו משתלם מחו"ל ? אני לא מחפש משהו גדול, אני מחפש משהו מתשלם, אני חושב ש320 יהיה מספיק ומשתלם.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דרישות: 2.5" ללא חיבור לחשמל USB 3.0 500GB מחפש המלצה לדגם אמין ויציב שלא יעשה בעיות אחרי שנה תודה!
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בע''ה, שלום חברים, יש לי DOK 8GB ונתקלתי בו בתופעה מוזרה: לפי ה"עוגה" הכחולה-ורודה של בדיקת הנפח במחשב מצוין שיש לי כ-4.5GB פנויים וכ-2.5GB בשימוש. אולם מבדיקת הנפח הכללי שביצעתי לכל הקבצים על הDOK נפחם לא עולה על כ-500 MB ז''א שהמחשב כותב שבדיסק יש לי 2.5 GB בשימוש ובפועל על הDOK יש רק 500 מגה בשימוש. למישהו יש מושג מה קרה ?
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה בכונן חיצוני של WD MY PASSPORT 0740 הוא עובד טוב,אבל המחשב של אח שלי לא מזהה . מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עשיתי קצת שעורי בית וגיליתי כי הcrucial m4 הוא כונן ממש טוב. לצערי אני לא יכול לקנות אותו כי הטכנאי שלי לא עובד עם הספק שלהם. הוא הציעה לי את ה : Corsair SSD Drive 120GB Force Series 3 SATA3 האם זהו כונן SSD שנחשב אמין וטוב? מחכה לתשובה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי לי ב-crucial m4 128 gb ניסיתי לעשות עדכון גרסה לפי המדריך באתר שלהם, וזה אמר שאי אפשר וזה מדלג, בדקתי את הגירסה של הדרייבר וזה אומר 0009 שזה הכי חדש להבנתי, יכול להיות שזה הגיע עם 0009? למישהו זה קרה? ושאלה לגבי התוצאה http://www.mediafire.com/i/?mk8hjl81bzsr09b
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי 2TB חיצוני של סמסונג, לאחר הפסקת חשמל קצרה בזמן שהדיסק היה מחובר הוא לא מוכן לעבוד כראוי. הוא כותב לי שהדיסק לא מפורמט והוא רוצה שאני אפרמט אותו, לא ממש בא לי לפרמט אותו כי היה עליו איזה טרה של סדרות וסרטים שממש לא בא לי להוריד עוד פעם. איך אני גורם לדיסק לשוב לסורו?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
wd MYBOOKWORLD כשהוא מחובר לרשת,כל המחשבים מזהים אותו.כשאני מנסה לחבר למחשב ספציפי,עם כבלusbהוא לא מזוהה.יש שיטה מסויימת או שזה אינו בנוי לחיבור מסוג זה?אגב,בנפח הוא 1 טרה-תודה
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק די גדול(750) עם סקטורים פגומים. יש לו גם בעיה בSMART של:250 Current pendig sectors. מיותר לציין שהוא כבר לא באחריות, אני לא יכול להחליף אותו. האם כדאי להמשיך להשתמש בו או שהוא מדרך להתפגרות סופית? אין לי בעיה שיהיו סקטורים פגומים שיקטינו קצת את גודל הדיסק.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות DOK איכותי בנפח 16GB יש המון חברות בשוק המובילות הן לפי מה שהבנתי: PATRIOT SANDISK KINGSTON אני מחפש DOK שיהיה: 1)עם פקק\חיבור נחבא. 2)עם עדיפות לאפשרות לתפוס כמחזיק מפתחות. 3) כמה שיותר איכותי 4)תקציב 100 ש"ח +- תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, הייתי מעוניין לקבל המלצה לתוכנה שאותה אוכל להתקין על הדיסק און קי, שבעצם תדרוש סיסמא בכל פעם שאני מחבר את ההתקן למחשב כלשהו. הדיסק און קי שאני מעוניין למגן: Kingston DataTraveler Generation 3 (G3). http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?root=il&LinkBack=http://www.kingston.com/ilroot&ktcpartno=DTIG3/8GB תודה מראש על כל עזרה שתינתן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
WDBAAY5000ENC-ERSN של Western Digital *ישומש לצרכי משרד (דפדפן,OFFICE, וסרטי FullHD). יתאים?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי 2 הארד-דיסקים חיצוניים. WD My passport שניהם בצבע שחור, ובטעות עשיתי פורמט מלא לאחד הלא נכון יש אפשרות לשחזר את זה? (מצידי אפילו במעבדה)
-
- 11 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי דיסק קשיח של 640GB של WD לפני כ-3 שנים. לאחרונה הרגשתי באיטיות טעינה הן בעליית ווינדוס והם בטעינת משחקים (השוויתי גם לשחקנים אחרים) עם מפרטים פחותים משלי. ביצעתי defragment להארד דיסק וכמו כן בדקתי ואין בו אף סקטור/בלוק דפוק. כשקניתי את הדיסק הרצתי עליו בדיקה ב-hdtune. היום, 3 שנים לאחר מכן, התוצאות שונות. יש תמונות של התוצאות למטה. אולי למישהו יש הסבר למה צנח ה-burst rate ואיך ניתן לסדר את זה? תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי..סליחה על הבורות, רוצה למחוק תיקיות וכאלה במכה אחת מבלי למחוק מערכת הפעלה, האם אפשרי או יותר פשוט לפרמט?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
עד 400 ש״ח, ללא חיבור לחשמל. נפח שיהיה לפחות 500gb. בינתיים חשבתי על זה- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=800058 יש עוד אחד של סמסונג 2.5״ שעולה 10 שח יותר והוא 640gb, מה ההבדל בין ה-2?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לפני כשנתיים דיסק קשיח סמסונג HD103SJ מחנות בראשון לציון - סקאי פיסי. מאז היא נסגרה (כנראה פשטה רגל). הדיק הקשיח שבק חיים היום אך הוא עדיין באחריות. איך אני יכול לדעת מי היבואן? נותן השירות? יש למישהו טלפון שניתן לברר זאת? תודה ניר
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי, ברשותי כונן חיצוני של WD בעל נפח של 2 טרה בחיבור SATA II, בכונן הזה נשאר לי עוד כ30 גיגה. אני יחסית מרוצה מהכונן,לא נתקלתי בתקלות איתו,אבל מה שכן אני מאוד מעוניין לרכוש עוד כונן חיצוני שיהיה בעל אותו נפח(או יותר) אך הפעם עם חיבור SATA III בגלל קצב העברת הנתונים. האם תוכלו להמליץ לי על דגם ספציפי בעל הקרטריונים שאני מחפש: - נפח של 2 טרה(או יותר) - SATA III -עדיפות לחברה אמינה -יחסית זול,אבל המחיר לא מהווה פקטור.במידה והפריט אמין ואיכותי,אפשר להתפשר על מחיר תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה כבר שנה, הצורך והרצון שלי לקנות SSD הולכים וגדלים.. אך יחד איתם גם התסכול וחוסר הוודאות.. אני עוקב (ברשת, באתר ובפורום) אחרי הנושאים הקשורים, אך המידע אינו עקבי.. לא פלא שכל פעם אני מוצא את עצמי עם תובנות חדשות, שונות ואפילו מנוגדות.. לא פלא שעוד לא מימשתי את הקניה! אני מאמין שאני לא היחידי שיוכל להיעזר במדריך עדכני ומרוכז בנושא.. מדריך קצר, פשוט ולעניין.. כזה שייתן להרגיש שלם עם הבחירה ובטוח עם ההתקנה והשימוש.. למטה, כתבתי התחלה (או יותר) של מדריך כזה.. העניין שאני לא מספיק בטוח בנכונותו, ובטח שלא בשלמותו!! אני פונה אליכם חברי הפורום, למומחים, לכתבים ולאחראים.. האם ישנו מישהו שמוכן להרים את הכפפה ולהמשיך מדריך זה? [מיותר לציין שניתן לשנות, להרחיב ול…
-
- 69 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה חודשים שהמחשב הנייד שלי מקרטע ונתקע בהרצת סרטים ומוזיקה ראו הודעה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=515931.0;topicseen ניסיתי לאחרונה לנגן מוזיקה אבל מDisk on key שחיברתי למחשב והפלא ופלא לא הייתה שום תקיעה והכל רץ חלק. התחלתי לחשוד שיכול להיות שהדיסק הקשיח שלי פשוט נדפק, הרצתי בדיקה עם תוכנת hard disk sentinel וזאת דיווחה לי על: 420 bad sectors 57 weak sectors 65535 errors occured during data transer מישהו יכול לעזור לי לפענח את התוצאה הזאת? האם התוצאות הנ"ל הם עילה להחלפת הדיסק הקשיח או שישנם פתרונות אחרים? התוכנה הנ"ל אמינה? בנוסף אם בסופו של דבר החלטתי להחליף דיסק קשיח, האם קניה של דיסק קשיח חיצוני תאפשר לי עבודה רגילה לחלוטין כאילו היה לי …
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את Corsair SSD Drive 120GB Force Series 3 SATA3 רציתי לשאול האם זהו כונן SSD טוב?כלומר מבחינת אמינות האם corsair אמינים בSSDים שלהם? והאם מישהו נתקל בכונן הזה ויש לו המלצות עליו(לטובה או לרעה)?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב שאני מנסה לטפל פה לעזור לחברה. המחשב פורמט והותקן מחדש ונקי לגמרי מכל דבר לפני כמה שבועות ועכשיו היא מתלוננת שלמחשב יש "קפריזות" ולפעמים הוא פשוט נתקע - לא עובד. שום דבר לא עובד. העכבר נתקע, הכל נתקע.. רק ריסטרט פותר את הבעיה וגם אז לפעמים הוא לא עולה. אני מריץ אותו אצלי כבר 3 ימים ברציפות ועושה כל מיני בדיקות ע"מ לאתר גורמים לבעיה ובנתיים אצלי הוא לא נתקע. -אבל- חשדתי קצת בדיסק הקשיח כל הזמן.. הוא wd מהסדרה הירוקה, כבר יצא לי להתיקל במגוון רחב של בעיות בדיסק הספציפי מהסדרה הזו והוא אכן זוועה. מכמה בדיקות שעשיתי באמצעות כל מיני תוכנות דיאגנוזה אני חושב שמצתי Bad Sector, שזה סוג של מנחם.. כי התקלות האלה ניתנות ל"פתרון" כלשהוא אפילו בצורה הכי פשוטה של ch…
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לקנות צורב DVD כי שלי כבר די גמור... קראתי את המדריך פה על הצורבים אבל בגלל שהוא מעודכן לשנה שעברה רציתי לקבל המלצה על צורב היום שהוא די טוב שלא פוגע בדיסקים זה הכי חשוב לי... אשמח לקבל המלצה... תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3133 http://hdd-compare.com/en/seagate/2tb/st2000dl003 - בנצ'מארק!.. יש לי שאלה אני לא ממש מבין מה כל הפרמטרים בבנצ'מארק אומרים לי(פרט ל transfer rate שאת זה הבנתי) אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מה הפרמטר הכי משמעותי ?.. זה הגבול(650שח) שאני מוכן להשקיע מבחינת מחיר...ועוד דילמה שלי זה בין 1TB ל 2TB במחיר הזה יש המלצות??. הוא נחשב הרדיסק טוב(יחסית מהיר,אמין)??(כי אם לא אז השמח להמלצות ) נ.ב - במחשב אני משחק משחקים כבדים+סרטים+אינטרנט תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-