עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש את הכונן OCZ Vertex 3 2.5 Inch 120GB SSD SATA ב950 ש"ח במקום כ-1100 ש"ח האם הוא שווה? ראיתי שיש המון חילוקי דעות בין ה-Vertex 3 ל-m4 תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Rom_as10,

שלום אני רוצה לקנות כונן SSD 60 ג'יגה מספיקים לי ראיתי את שני הכוננים האלה: OCZ Solid 3 2.5'' 60GB SSD SATA III MLC Retail‎ ב495 ש"ח ‏OCZ Agility 3 2.5'' 60GB SSD SATA III MLC Retail‎ ב450 ש"ח מה אתם אומרים? איזה עדיף? הם טובים בכלל? יום טוב

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי אני לא אפרט את כל הסיפור אבל אני אסכם בזה שאין לי טכנאי שאני מכיר לכן אני עושה את הדברים בעצמי. אז ככה קודם כל, הUSB שלי של קדמת המחשב לא עובד. יש לי 2 חיבורים והם פשוט לא עובדים. אתמול כשניקיתי את המחשב ראיתי שהחוטים שמחוברים ללוח אם פשוט קרועים..אפשר קצת עזרה עם זה? מה בדיוק אני צריך לקנות ואיפה אפשר? אני רוצה פשוט 2 חיבורי USB לקדימה.. דבר שני, הכונן/צורב שלי לא מתפקד הכי טוב. יש פשוט דיסקים שהוא לא קורא..אני חושב שהוא הפסיק לקרוא כל מה שהוא לא CD רגיל אלא רק DVD אבל אני לא סגור על זה..בכל מקרה יש הרבה דברים שהוא הפסיק לקרוא. זה יכול להיות בעיה במחשב או שהכונן עצמו לא בסדר? ואם כן גם - אשמח להמלצה מה לקנות ואיפה. תודה

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by LIDOR_13,

אז ככה:זה סיפור דיי ארוך,אני קונה מחשב חדש,ובגלל המחירים המטורפים של הכוננים אני החלטתי להישאר עם הכונן שלי... יש לי כונן של סמסונג 160GB עם 7200RPM. היום גיליתי שלאחותי יש כונן של WD עם 320GB ו7200RPM...[היא מנצלת ממנו רק 80GB!] החלטתי שאני אתן לה את הכונן שלי ואקח את הכונן שלה.... השאלה שלי היא אם אני יכול סתם ככה לשים את הכונן שלי במחשב שלה...? את הכונן שלה אני אתן לחנות שהם יסדרו לי את זה עם המחשב החדש ושלום על ישראל... מה אני עושה?תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by steelmanx,

אני מעוניין לקנות זיכרון נייד USB של Sandisk רציתי לדעת האם יש הבדל בביצועים של הכוננים הבאים: Edge Slice Switch Blade Fit Cruzer בנוסף אני מעוניין לקנות כונן נוסף בנפח 16Gb מהיר בתקציב של עד 150 שקלים מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  6. שלום. נקראתי לעזור למכר בבעיה קלה שהייתה לו במחשב, והופתעתי לגלות (במקרה לגמרי) שהציון שה WEI העניק לכונן הקשיח שלו (מדובר במחשב הבנוי כחתיכה אחת שנקנה ב Office Depot - HP) הוא 7.5 !!! זה יותר מכמה SSDים שאני מכיר (: איך אפשר להסביר את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  7. Started by k22,

שלום לפני חודשיים ארד דיסק היה עולה 300 שקל 1000 gb היום אני ניכנס לכל חנות מחשבים זה עולה 700 ??? מה קורה פה מישהו יכול להסביר לי? 400 gb עולה 600+ ???? למה מה קרה למה הקפיצה הזאת?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  8. שלום. במחשב מותקנים 3 כוננים קשיחים. הראשון כונן SSD בנפח של 120 גיגה, ומשמש כעיקרי. השני בעל נפח של 150 גיגה, ומשמש כמשני. השלישי בעל נפח של 1.5 טרה, והינו השלישי - ואיתו הבעיה! מצורפת תמונה. משום מה, הוא מופיע כ Not Initialized, וכאשר אני מנסה להפעילו, ישנה שאילתה [שאני לא יודע איך לענות עליה], ואז הודעת שגיאה לאחריה. הנה התמונות אשמח אם תצילו אותי (: תודה !!!

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  9. לאחרונה רכשתי ocz agility 3, ביצעתי הגדרות לדיסק לפי מה שמצאתי בפורמים http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?63273-*-Windows-7-Ultimate-Tweaks-Utilities-*&p=442158&viewfull=1#post442158 והדיסק מקבל ציון נמוך (יחסית) 6.9, שבכל מחשב אחר שראיתי מקבלים 7.5. בלי קשר לציון, המחשב לא עובד מהר יותר פתיחת חלונות ודברים כאלה. מישהו ניתקל בזה אולי? תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  10. קניתי SSD חדש של קורסייר SATA3 60 GB למערכת הפעלה וכל פעם ההתקנה נתקעת באותו מקום - בסיום ההתקנה . לוח אם של אסוס P5NT DELUXE עם יציאות SATA2 בלבד. אני לא שמעתי על אי התאמה בין יציאות SATA2 לדיסק SATA3 שגורם לתקיעות... מה אני מפספס? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Gil28,

הקשיח של הלפטופ נפחת את נשמתו (ת.נ.צ.ב.ה) אני צריך חדש בגודל 2.5 כמובן. ראיתי את המבצע ב-KSP של החיצוני ב-362 ש"ח: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&uin=13880 (זה המחיר לפני המבצע) האם כדאי לרכוש קשיח כזה? או שיש משהו יותר זול? אני מחפש בעיקרון 500GB אבל עקב המחירים אני מוכן להסתפק גם ב-320GB.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  12. Started by liram21,

שלום לכולם, ברשותי MAXTOR One Touch 4 (לא PLUS) וכשאני מחבר אותו למחשב הוא רושם לי Unknown Device (ככה זה בשני מחשבים שעובדים כמו שצריך). אני שמתי אותו בתיק עם חולצה כדי שלא יקבל מכות והייתי על אופנוע .. אז אני חושב שהחיבורים זזו .. יש אפשרות לדעת אם זה החיבורים או לא ? ואם זה כן החיבורים, יש מדריך מסויים איך לפרק אותו ? או שיש מעבדה שעושה את זה ? זה נורא חשווווב ! יש שמה תמונות של כל המשפחה! תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  13. Started by dillen,

שלום, רציתי לשאול אם מישהו מבין ב USB 3. יש לי את my passport של W.D 500GB ויש לו USB 3. עכשיו קניתי מחשב עם החיבור הנ"ל ולפי מה שרשום זה אמור להיות פי 10 מ USB 2 אך מבדיקה פשוטה (של העברת קבצים) נראה שלא כך הדבר ואולי במקרה הטוב זה כמעט פי 2 (שזה גם סבבה רק עדיין לא כמו שאומרים). האם מישהו יודע אם אפשר להעלות את מהירות העברה..או במה זה תלוי..או שצריך להגדיר משהו או כל דבר שקשור? בתודה מראש..

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by kobi_sion,

המחשב אומר שאין מקום האם צריך לפרמט בצורה כל שהיא ?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  15. המותג הזה LaCie, מכירים? יש נסיון? מי היבואן? מה יש בפנים, כלומר איזה דיסקים מכניסים היום לקופסאות "2.5 שהם מוכרים כדיסק חיצוני בחיבור USB? כתוב "אחריות לשנתיים על ידי BUG" . האם זה אומר שמדובר ביבוא "מקביל" והאחריות עלולה להיות בעייתית? ראיתי בחיפוש שאלות דומות מלפני שנה ושנתיים על המותג הזה, ונכתב שמוכנסים לשם דגמי היטאצ'י מרעישים. זה עדיין כך היום?

16. Started by omer358,

צריך המלצה למתאם USB 2.0 to SATA שזה מין כיסוי לדיסק קשיח שמתחבר בעזרת USB למחשב אני צריך שזה יהיה בלי חיבור לחשמל חשוב מאוד!!! אפשר שהוא גם יהיה USB 3.0 אין בעיה ואם יש גם שניהם. הדיסק קשיח שלי הוא 250 GB כך שלא תיהיה לו הגבלה של מקום(אם יש הגבלה של מקום עדיף עם הגבלה של 1TB לעתיד) תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  17. שלום. אני מתלבט אם יש לי צורך בSSD והאם הוא מתאים לצרכים שלי. אני מתכוון להתקין עליו WIN7 ,תוכנות שונות שבשימוש יום יומי (שום דבר מיוחד) ומשחקים. המפרט שלי : ASROCK Z68 PRO3 2600K GTX460 8GB זכרון 1600 HD 2TB +2*1TB ללא RAID. חשבתי לקנות את M4 64GB עולה כ 600שח.(אני יודע שהוא מגיע מסורס לאומת אחיו הגדולים יותר נבחר בגלל תקציב) השאלה היא האם אני יראה שיפור משמעותי בשימוש יום יומי לעומת HD רגיל. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. עד כמה שטפונות בתאילאנד ישפיע על מחירי הארד דיסקים בישראל?

• 144 תגובות
    • 26.6k צפיות
  19. <blockquote> שלום לכולם! קניתי אותו לפני שנה וחצי בערך, יש לי עליו ה-מ-ו-ן תמונות מטיולים, ים, בריכה, מסיבות, קיצור וכל מיני דברים חשובים אחרים,פתאום המחשב (גם הנייד וגם הנייח) לא קוראים אותו. זה התחיל בציפצופים קטנים (נורה ירוקה מהבהבת...) ואז הפסיק לקרוא אותו ומאז בכל פעם שאני מכניסה אותו לאחד המחשבים הוא כותב לי "אתחל דיסק?" מה עושים? פליז תעזרו לי... לא יודעת מה לעשות.............צריכה מומחה דחוף ניסתי שני מחשבים, ניסיתי להחליף כבל (יש לי עוד אחד כזה - דיסק און קי של חצי טרה של סמסונג) לא עזר גם. וזה מאד מוזר כי כשאני מכניסה אותו לכניסה USB של המחשב הוא משמיע צליל כניסת חומרה, מופיע V ירוק בצד שמאל למטה אבל ב"מחשב שלי" כלום...ועוד דבר, כשאני מחזיקה את הדיסק…

20. Started by Moshe36,

יש לי כרגע 200 ג'יגה במחשב ולא נשאר לי מגה אחד פנוי... מחפש כונן בין 500 ג'יגה ל1TB, משהו טוב לא ג'אנק, מיועד לשמור עליו סרטים משחקים וכו. תקציב מבחינתי לא ידוע, שיעלה כמה שיעלה, כמובן שלא רוצה לשלם הרבה אבל לא רוצה לקנות זבל ב2 שקל... נניח תקציב 500 שקל. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  21. אהלן יש לי דיסק קשיח 500 ג"ב שמחולק חצי חצי בין כונן C ל D. אני מעוניין להקטין את C ל 100 ג"ב, להגדיל את D ולייצור כונן נוסף, E. אני מריץ win 7 home premiun בלפטופ. אני יכול לעשות את זה דרך כלי של ווינדוס? ואם לא, איזה תוכנה מומלצת? (עדיפות לאחת חינמית) פיטר

22. Started by YarinD,

התחיל להיות לי מסכים כחולים והבנתי שזה קשור לכונן SSD Vertex 3 אז הורדתי עדכון שאמור לפתור את הבעיה אבל משום מה אני לא מצליח להתקין אותו. זה רושם לי הודעה "Firmware update is not supported on primary drive

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by Psy,

התקציב עד 650-700 שקל גג, בשאיפה לכמה שפחות. (אני מניח שבסכום הזה אפשר יהיה למצוא רק 1.5, אבל גם טוב) יש המלצות, רעיונות - למה כדאי לשים לב, ממה להיזהר .... הכי זול שמצאתי (בזאפ) זה הכונן הזה: http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2472 שווה משהו? (ראיתי שיש לו גם כניסת eSATA שהיא מהירה פי כמה וכמה מה USB2) יש עוד מקומות שמוכרים כוננים חיצוניים בסדר גודל של 1.5 עד 2 טרה במחירים שפויים? יש המלצה ספציפית על דגם\חברה מסויימת ? אשמח לשמוע!

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול לגבי כונן SSD מספר שאלות. אני חדש בזה ועדיין לא השתמשתי אף פעם, אבל ראיתי ביוטויוב שזה מאוד מהיר. רציתי לשאול: 1. האם בהפסקת חשמל שפתאום קורה, יכול להיות שיפגם הדיסק והמידע ימחק או לא? 2. האם הכוננים מתחממים, או לא, או קצת? 3. האם הנורה במארז דולקת כשהדיסק עובד כמו בדיסק רגיל, או שזה לא כמו דיסק רגיל? 4. איך הכוננים של אינטל, מומלצים? תודה רבה רבה.

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  25. Started by orninyo,

שלום, סיכום קצר על היחסים שלי עם כוננים חיצוניים התחלתי עם כונן SEAGATE חיצוני שנפל פעם אחת מגובה רבע מטר ומאז המחשב לא זיהה אותו. רכשתי כונן WD אותו שמרתי מכל משמר, לאחר חודשיים גם אותו המחשב (כל מחשב) הפסיק לזהות במסגרת האחריות החליפו לי באותו כונן חדש שגם הוא לאחר חודשיים: אותו סיפור. עכשיו אני לא יודע מה לעשות על מנת למנוע שמקרה כזה יקרה שוב הרי לאסוף את כל המידע שצברתי מחדש יקח המון דם יזע ודמעות. על איזה כונן אתם ממליצים באיזור תקציב של 700 ש"ח (2T)? האם זה נכון שIOMEGA זה בעצם WD מבפנים? האם כונן 2.5 עמיד יותר מ3.5 או שאין קשר? האם לקנות כונן פנימי +מעמד להלביש אותו עליו יהיה יותר אמין או שזו אותה הגברת בשינוי הדרת? איזה פעולות עלי לנקוט על מנת להאריך את חייו של המ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים