עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by luna100,

שלום, יש לי אפשרות להזמין מארה"ב דיסק און קי או אמצעי אחסון אחר...אני לגמרי בור בנושא אבל רק יודע שהדיסק או קי שאני קניתי באופיס דיפו לא מאפשר לי לאחסן עליו כמעט כלום, מחפש משהו איכותי עם זיכרון גדול כדי לגבות קבצים חשובים שיש לי על המחשב... מאד אשמח לעזרה...המון תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Alexkmr,

1. יש אפשרות שכאשר אני מחבר את הדיסק און קיי זה יבקש ממני סיסמה שלא כל אחד יוכל להשתמש בו? 2. יש אפשרות להגן על הדיסק און קיי מפני וירוסים כאשר מחברים למחשב נגוע בוירוסים?

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by eladsh,

אהלן, אני מעוניין לרכוש כונן SSD פנימי חדש, השימוש בוא יהיה כמעט אך ורק למערכת ההפעלה (Windows 7 64BIT). ישנן 4 דגמים שאני מתלבט ביניהם: (להלן השוואה) http://www.newegg.com/Product/Productcompare.aspx?Submit=ENE&N=100008120%20600038510%204027&IsNodeId=1&bop=And&CompareItemList=636%7C20%2D227%2D393%5E20%2D227%2D393%2DTS%2C20%2D220%2D580%5E20%2D220%2D580%2DTS%2C20%2D227%2D607%5E20%2D227%2D607%2DTS%2C20%2D233%2D177%5E20%2D233%2D177%2DTS אלו הם הדגמים המוצגים: Patriot Torqx 2 PT232GS25SSDR 2.5" Internal Solid State Drive (SSD) OCZ Agility 2 OCZSSD2-2AGT40G 2.5" MLC Internal Solid State Drive (SSD) Corsair Force CSSD-F40GB2-A 2.5" MLC Internal Solid State Dri…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by vacuuuum,

האם הדיסקים המהירים ביותר שקיימים היום בשוק צריכים SATA 3 כדי לנצל את מלוא עוצמתם? או שSATA 2 מספיק ו3 זה סוג של גימיק?

5. שלום. אני מוצא את עצמי לפעמים מנסה להחביא את הארד-דיסק כמה שאפשר מהאזור הקדמי, בתקווה שהמאוררים שיותקנו שם יוכלו להזרים כמה שיותר אוויר למארז. בכל אופן, השאלה שלי היא האם הארד-דיסק דורש איוורר אקטיבי, או שהוא "מבסוט" גם כשהו יושב לו בכלל בתא העליון (שמיועד בכלל לכונני 3.5 כמו DVD)? תודה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  6. לאחרונה רכשתי סמארטפון חדש מסוג HTC EVO 3D. אני מעוניין לקנות לו כרטיס מיקרו SD עם 32GB, ושיהיה הכי מהיר והכי טוב. ממחקר קצר ברשת גיליתי שהדירוג של הכרטיסים האלה עובד לפי רמות (CLASSES), כאשר CLASS 2 משמעה קצב העברה של 2MB לשנייה, וכך הלאה עד לCLASS 10. ואז מצאתי את הכרטיס הבא: http://www.sandisk.com/products/mobile1-memory-products/ultra-microsdhc-memory-card על פניו מדובר בכרטיס CLASS 6, אך מצוין כי קצב ההעברה הוא 30MB לשניה וכאן נכנסת ההתלבטות. ארצה לדעת מה עדיף, הכרטיס הזה או כל כרטיס CLASS 10 אחר כדוגמת: http://www.amazon.com/Lexar-MicroSDHC-Memory-Reader-LSDMI32GBSBNAR/dp/B004AM610M האם בראשון מדובר על כרטיס המיקרו SD הכי מהיר שיש כיום? והאם קצב ההעברה שלו של 30MB ל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by maors,

שלום לכולם.. קניתי כונן SSD של Vertex 3 iops 120gb. והתקנתי אותו במחשב. הלוח שלי (EVGA 790I SLI FTW) תומך רק ב Sata 2 ולכן אני יודע שהביצועים שלו יירדו. רציתי לדעת לאיזה מהירויות כתיבה וקריאה אני אמור לראות כי לא מצאתי את זה בשום מקום. נכון לכרגע לפי AS-SSD-Benchmark אני מקבל תוצאות של AS SSD Benchmark 1.5.3784.37609 ------------------------------ Name: OCZ-VERTEX3 MI ATA Device Firmware: 2.15 Controller: msahci Offset: 1024 K - OK Size: 111.79 GB Date: 30/11/2011 22:27:11 ------------------------------ Sequential: ------------------------------ Read: 183.01 MB/s Write: 150.63 MB/s ------------------------------ 4K: ------------------------------ Read: 16.91 MB/s Write: …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by y_a_n_i_k,

מישהו מכיר את החברה הזאת? הם נמכרים ב20$ עכשיו באמאזון בשעה הקרובה...

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  9. שלום. במסגרת התקציב, אני רוצה לרכוש כונן SSD בנפח של 60 גיגה (זה מה שמתאפשר בשלב זה), וזאת כדי להינות מיתרונותיו - במיוחד עבור תוכנות עיצוב, כמו ה , matlab , google sketchup, AutoCAD. הרעיון הזה עלה לי בראש כאשר הבנתי שכנראה התוכנות הללו לא "יכנסו" ביחד עם ההתקנה של ווינדוס. אבל אז אמרתי לעצמי - אז לא נורא, את ווינדוס אתקין על הכונן הקשיח הקיים שלי, ורק את התוכנות אתקין על ה SSD. האם אני מפספס פה משהו? האם זה רעיון חכם בכלל? תודה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by shaykosss,

הי ... ברשותי הארדיסק שחשוב לי המידע בו ... לאחר ניתוקו וחיבורו לפתע הוא לא זוהה יותר ולאחר זמן מה שהיה מחובר נשרף בו הג'וק(מצורפת תמונה עם סימון) לאחר שהתחמם יותר מדי... סברתי שהבעייה הייתה בבקר שנשרף בו ג'וק ולכן הזמנתי בדיוק אותו בקר ...החלפתי והפתעה !! לאחר שתי דקות שהיה מחובר למחשב נשרף שוב בדיוק אותו ג'וק ובדיוק באותו במקום !!! כלומר הדיסק עצמו גורם משום מה לשריפה של הג'וק ... מה לעשות ?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  11. עריכה: אפשר למחוק. מסתבר שזאת יציאת power חלופית לSATA Power במקרה שאין פנוי

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by LazyCat,

רכשתי במבצעי הסופ"ש את הכונן OCZ Vertex 2 240GB וזה אחרי שבדקתי שהכונן לא סובל מהבעיות שאחיו הקטנים סובלים. הכל טוב ויפה, ביצועים מצויינים, אבל מה, פיספסתי מידע חשוב מאוד שעלול להיות Deal breaker. אני משתמש בכונן בלפטופ שלי (מפרט מימין), וברגע שהמחשב נכנס ויוצא מ- Sleep mode (מצב שינה), אני מקבל BSOD. חיפשתי קצת מידע על הנושא, ומסתבר שזו בעיה מאוד נפוצה בכונני SSD בעלי בקר SandForce. הכוננים שסובלים מהבעיה הם של OCZ, Corsair ו- G.Skill ועוד. לפי הנט, הבעיה הכי חמורה ב- OCZ, היות ולעיתים, אחרי ה- BSOD הכונן פשוט מת. הדילמה שלי היא האם לותר על ה- Sleep mode (משתמש בו הרבה בלפטופ), ולחכות לתיקון FW מ- OCZ (למיטב הבנתי הם עובדים עליו מול SF כבר שנה), או להחזיר את הכונן חזרה ל…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לפורום, לאחרונה נתקלתי בבעיה שWIN7 מתריע לי עלייה כי הHDD שלי עלול להיפגם בקרוב ועליי לגבות את המחשב. ניסיתי לבצע איחוי (מה שאני מבצע על בסיס שבועי),ועוד שלל אופציות כמו התקנת WIN7 חדש אך אלו עלו בתוהו. לכן אני מחפש HDD (עדיפות לביצועים גבוהים),ההתלבטות שלי היא האם ללכת על HYBRID או על רגיל (דוגמת 7200 וכו')? הדגם המדוייק הינו SEAGTE MOMENTUS XT או להזמין מחו"ל (או אם קיים בארץ) את גרסת הXT2 המשופרת עם נפח 750GB מכיוון שאיני רוצה להתפשר רבות על נפח וגם על ביצועים מקסימליים. אז מה לרכוש בנפחים של עד 1TB לרגילים ועד 750 ל HYBRID ומאיפה? בנימה אחרת האם ניתן לבצע משהו ע"מ "לסדר" את הHDD הנוכחי? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by maorbarazani,

אני מנסה להרכיב מחשב חדש לקנייה, לצורך עריכת וידאו ואודיו. בהתחלה חשבתי על דרייב SSD למערכת הפעלה+תוכנות, אבל ירדתי מהעניין בגלל תקציב. עכשיו, הבנתי שעדיף לקבוע מחיצה קטנה לSYSTEM על הדיסק, לגישה יותר נוחה ומהירה. השאלה שלי, בהנחה שאני בונה על 2 דיסקים קשיחים, היא האם יש איזשהי המלצה לדיסק אחד, קטן נפח אך מהיר, כדי שעליו יישבו המערכת והתוכנות, ודיסק שני, גדול יותר, לסאמפלים, פרויקטים, קבצי וידאו ענקיים ושאר המידע. רצוי ששניהם יהיו שקטים, מכיוון שאני מקליט עם המחשב באותו חדר. עוד הציעו לי, לקחת שני דיסקים של 1TB, ולבצע איתם משהו שנקרא RAID0. מה זה הדבר הזה, ולמה זה טוב לשימושים שלי, שמפורטים כאן- בשרשור המפרט שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519487.…

15. יש לי דיסק קשיח נייד של wd320gb ויש בעיה בקובץ ספציפי שרק אותו אני לא מצליח להעתיק מהדיסק הקשיח הנוכחי למחשב והוא רושם לי{שם הקובץ זה 0010cw} "אין אפשרות להעתיק את 0010cw שגיאת נתונים {בדיקת יתירות מחזורית}" האמת שהקובץ לא מה שממש חשוב לי, אבל מישהו אמר לי שכנראה יש סקטורים פגומים שעליהם הועותק הקובץ ולכן הקובץ פגום,השאלה שלי לא על הקובץ אלא האם יש תוכנה או דרך לסדר את הדיסק הקשיח שלהבא לא לא יקרה זאת.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לא הגיוני שאם כל הבלגן של השטפונות שם בתאילנד יגמר נגיד עוד חודש ככה אז המחירים יחזרו/יוזלו כמו פעם? או שאי אפשר לדעת וזה יכול עוד להמשך יותר מחצי שנה? כי אני בונה לי עכשיו מחשב חדש ,ודי הזוי להוציא על 1T יותר מ 600-700ש"ח שגם ככה אני בחריגה בתקציב הכללי על מפרט של המחשב . אה ומצאתי חנות SKYPC שעדיין המחירים אצלו שפויים :http://skypc.co.il/pl_products~7.htm הגיוני או שהו פשוט מזמן כבר לא עדכן את האתר?

17. אני מחפש כונן לגיבוי קבצים, אחד אמין ומהיר. בזאפ המגוון רחב, וסאקלת המחירים ממש לא אחידה, אפשר למצוא 500GB ב-350 ש"ח ואחד בפי 2 כסף! אז עד 500 שקלים, איזה כונן מומלץ לקנות? כמובן שאני מעדיף בגודל 500GB+, אבל לא על חשבון האיכות- מבחינתי אפשר גם 320GB בתקציב הנ"ל העיקר שיהיה איכותי ואמין (או גדול יותר אם יעמוד בדרישות)... תודה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  18. יש מקבילה לMemtest רק עבור דיסקים קשיחים?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  19. מחירי הדיסקים הקשיחים עדייןן גבוהים מהרגיל. צפויה מתישהו ירידת מחירים?

20. Started by yogev_23,

במהלך הבדיקה הוא רשם 2 EA records processed

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by vitali02,

אני צריך המלצות לדיסק און קי שיהיה ממש טוב לסרטים כלומר שמחברים אותו דרך דוידי והסרט ירוץ חלק בלי תקיעות.. אני צריך כמה אפשרויות לא יקרות מידי.. נגיד SANDISK שיש לי עכשיו לא מריץ טוב סרטים תודה

22. יש את הכונן OCZ Vertex 3 2.5 Inch 120GB SSD SATA ב950 ש"ח במקום כ-1100 ש"ח האם הוא שווה? ראיתי שיש המון חילוקי דעות בין ה-Vertex 3 ל-m4 תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Rom_as10,

שלום אני רוצה לקנות כונן SSD 60 ג'יגה מספיקים לי ראיתי את שני הכוננים האלה: OCZ Solid 3 2.5'' 60GB SSD SATA III MLC Retail‎ ב495 ש"ח ‏OCZ Agility 3 2.5'' 60GB SSD SATA III MLC Retail‎ ב450 ש"ח מה אתם אומרים? איזה עדיף? הם טובים בכלל? יום טוב

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי אני לא אפרט את כל הסיפור אבל אני אסכם בזה שאין לי טכנאי שאני מכיר לכן אני עושה את הדברים בעצמי. אז ככה קודם כל, הUSB שלי של קדמת המחשב לא עובד. יש לי 2 חיבורים והם פשוט לא עובדים. אתמול כשניקיתי את המחשב ראיתי שהחוטים שמחוברים ללוח אם פשוט קרועים..אפשר קצת עזרה עם זה? מה בדיוק אני צריך לקנות ואיפה אפשר? אני רוצה פשוט 2 חיבורי USB לקדימה.. דבר שני, הכונן/צורב שלי לא מתפקד הכי טוב. יש פשוט דיסקים שהוא לא קורא..אני חושב שהוא הפסיק לקרוא כל מה שהוא לא CD רגיל אלא רק DVD אבל אני לא סגור על זה..בכל מקרה יש הרבה דברים שהוא הפסיק לקרוא. זה יכול להיות בעיה במחשב או שהכונן עצמו לא בסדר? ואם כן גם - אשמח להמלצה מה לקנות ואיפה. תודה

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by LIDOR_13,

אז ככה:זה סיפור דיי ארוך,אני קונה מחשב חדש,ובגלל המחירים המטורפים של הכוננים אני החלטתי להישאר עם הכונן שלי... יש לי כונן של סמסונג 160GB עם 7200RPM. היום גיליתי שלאחותי יש כונן של WD עם 320GB ו7200RPM...[היא מנצלת ממנו רק 80GB!] החלטתי שאני אתן לה את הכונן שלי ואקח את הכונן שלה.... השאלה שלי היא אם אני יכול סתם ככה לשים את הכונן שלי במחשב שלה...? את הכונן שלה אני אתן לחנות שהם יסדרו לי את זה עם המחשב החדש ושלום על ישראל... מה אני עושה?תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים