עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Ironcurtain,

היי, מעוניין לדעת יותר פרטים על המוצר הבא: WD_BLACK 2TB SN770 NVMe Internal Gaming SSD Solid State Drive - Gen4 PCIe, M.2 2280 האם מתאים למחשב נייח? משום מה במפרט באמזון רשום לפטופ. האם מומלץ למשחקים?

2. Started by DIPSET,

אני מתכוון שהוא ישמש בעיקר לגיבוי, להעביר חומר מ 3 הארד דיסקים ישנים שלי, ואולי גם שימוש שוטף לאחסון של סרטים... והוא יתחבר בעיקר ללפטופ כנראה.. יש לי חיבור פיירוויר... לפי מה שאני מבין החברות היחידות שנחשבות בשוק הזה הן WD ו SEAGATE לא? יש דגמים ספציפים שמומלצים? וכמובן שבעיקר חשוב לי אמינות.. שלא חס וחלילה יקרוס יום אחד... אבל גם מחיר פרופורציונלאי בין העלות לתועלת שאני מחפש... אני מניח שתקציב סביר למה שאני מחפש הוא בין 500 ל 900 שקל, לא?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם אפשר להשיג את ההארדיסק הזה Sandisk Extreme ביותר זול ממה שהוא נמכר בארץ ?

4. הIBM עובד רק על PIO ולא על DMA למרות שכאילו הוא אומר שאם אפשר הוא היה עובד על DMA אבל אין שום סיבה שלא יעבוד ככה! הIBM והMAXTOR מחוברים ביחד לפרימרי והסידי והצורב לסקנדרי...

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  5. Started by kl00m,

אני עורך וידאו ועובד עם קבצים גדולים והרבה. אני מכוון לקנות כונן חיצוני עם eSata בנפח 500G. אני תוהה מה ההבדלים האמיתיים בין הגירסאות של הדיסקים החיצוניים של My Book. לפי האתר שלהם הStudio הוא בעיקר מהיר, אבל עד כמה? :auto: לגירסאות הHOME והOFFICE יש יותר נטיה להיות כונני גיבוי בלחיצת כפתור, אבל אני לא זקוק לגיבוי אני זקוק לאיכסון בעבודה שוטפת. ההבדלים הכספיים נעים בסביבות ה100-200 שקל לפה ולשם אבל בשום מקום לא מסופק הסבר ממש ברור לנושא. אה, ולמה WD ולא חברה אחרת? כי זה מה שאני מכיר מנסיון במקומות שאני עובד בהם, לא מגזענות.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by aofer,

שלום, אני בונה מפרט למחשב שאני הולך לקנות בחודש הקרוב, בסביבות ה8000 ש"ח שמתי לב פתאום שההרד דיסקים שבמפרט שהרכבתי הם SATA ולא SATA II כמה זה קריטי באמת? מה ההבדלי מהירות? ראיתי שSATA II הם יקרים בצורה משמעותית, שווה לי להשקיע בזה בכלל? הדגם המדובר הוא WD2500ks לעומת הYS ואני הולך לקנות עוד הרד דיסק של 160 ג'יגה בשביל הווינדוז. וכמה משמעותי הנושא של הבאפר? כנראה שההרד דיסק הקטן בשביל המערכת הפעלה יהיה עם 8 מגה וההרד דיסק לעבודות גרפיקה יהיה עם 16 מגה. תודה מראש עמית

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי במחשב דיסק קשיח כבר מספר שנים. מדי כמה ימים / שבועות המחשב נתקע ו/או עושה בעיות... לפעמים, כשעולה מחדש המחשב הדיסק הקשיח לא מזוהה. השאלה היא האם להחליף את כבל ה SATA (2) או כבר להתחיל לתכנן רכישה של דיסק קשיח חדש? תודה רבה לכל המגיבים ולילה טוב.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by salea656,

אני לא מצליח לצרוב דיסק dvd+r dl של silverline אני לא מצליח לצרוב כלום אבל כל דיסק אחר אני יכול לצרוב יש לי צורב LG GSA 4163B ויש לו אפשרות לצרוב DVD+R DL

9. יש לי במחשב סרט של 3 דיסקים אני רוצה ליצרוב אותו לדיסקים דיוידי שלי. ויש לי דיוידי קורא רק VCD . ודיוידי מקורי. אז אים אני רוצה ליצרוב אותם אני חייב להמיר לVCD?? ** ועוד שאלה.. נגיד המרתי את שלושת הדיסקים לקבצים של MPEG בפורמט VCD . אני יכול להכניס דיסק של 4.7 גיגה אם 120 דקות . (למרוד ששלושת הדיסקים של הסרט זה יותר מ120 דקות) וליצרוב את כולם ביחד על אותו דיסק דרך הנרו?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  10. מה דעתכם האחרונה לפני שאני קונה? דרישותיי: 1. מהיר 2. אמין 3.שקט 1. Samsung HD501LJ אשר קיבל ציון נורא גבוהה כן מבחינת הביצועים וכן מבחינת הרעש : http://www.anandtech.com/storage /showdoc.aspx?i=3031 2. WD5000AAKS 500GB הכונן המפורסם... אשר אני בספיקות לגבי הרעש שלו והאמינות - מה אתם אומרים? 3. Barracuda 7200.11 500gb ST3500320AS 32MB היתרון של ה 32MB - מה בקשר לכל השאר? תודה לעונים!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Enn0L,

סיפרו שלי שכוננים בטכנולוגיית SATA החדשה לא קוראים דיסקים צרובים ועושים עוד כל מיני בעיות. האם יש איזושהי אמת בנושא וכדאי לקנות IDE או שזה שטויות והם קוראים הכול כמו כל כונן IDE?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Corsair Force Series 3 120GB CSSD-F120GB3-BK SSD Crucial 128GB CT128M4SSD2 SSD OCZ AGILITY 3 120GB AGT3-25SAT3-120G SSD איזה מבין השלושה הכי עדיף לשימושים הבאים Sony Vegas PhotoShop Dreamwaver VMware וכמובן משחקים כבדים (C2 / battlefield 3 ..) שלושתם נעים בין 780-790 שקל ועוד כמה ה"MTBF" משמעותי ? ל m4 יש 1.2M בניגוד לאחרים עם 2M

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. אז המחשב החדש שלי - http://i.imgur.com/wyNB50I.jpg , אמור להגיע עוד יומיים. אני מתלבט איפה להתקין את המערכת הפעלה , על הכונן SSD שהמקום איכסון בו דיי מוגבל , התקנה עליו תקח לי בערך 50 gb ( ? ) שזה עוד מקום למשחקים או על הכונן SSHD ככה שהמערכת הפעלה תעלה כמעט כמו SSD, אולי מעט איטי יותר שזה לא משנה לי באמת ואני לא אצטרך לוותר על המקום בSSD , האם כל שאר השימוש במחשב / explorer יהיה מהיר יותר משימוש ב HDD רגיל או שרק האיתחול ? מה ההמלצות שלכם בנידון ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם, יש לאחי מחשב iMAC 5K עם 512GB SSD בתוכו לכן הוא זקוק לHDD חיצוני לאכסון מידע, הכונן צריך לתמוך RAID 1. המחשב שלו תומך בThunderBolt 2.0 וUSB3. אני מודע לכך שרוחב הפס של TB הוא גבוה פי 4 מUSB3 השאלה כמה זה משפיע בפועל במצב בו משתמשים בכונן חיצוני בעל RAID1. ההבדל במחיר בין USB3 לTB2 הוא משמעותי מאוד, השאלה האם ההשקעה שווה? השימושים שלו במחשב SKETCH UP, AUTOCAD וכנראה מידי פעם רנדורים של 3D בVRAY. מצאתי שלושה אופציות שיכולות להתאים: GTECH - 8TB THUNDERBOLT http://www.amazon.com/G-Technology-Thunderbolt-Powerful-Transfer-0G02272/dp/B00846Z4YY/ref=pd_sim_pc_1?ie=UTF8&refRID=0TC0DD0JVWQJ9QYGYBE1 LACIE 8TB THUNDERBOLT 2. + USB3 http://store.apple.com/us/pr…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Talt16,

רציתי לדעת מה ההבדל בין חיבור IDE וחיבור SCSI (האיכות שלהם....)

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  16. אחותי הביאה לי 10 דיסקים כאלה...ב40 שח...ורציתי לדעת אם הם טובים... עכשיו בגלל שהיא קנתה לי אותם...אני צריך לקנות צורב DVD.... יש איזה המלצות??...(מה עדיף NEC או LG) אמרו לי הNEC טוב...יש LG בצבע שחור??

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by darkquest,

שלום יש לי מחשב שתומך SATA1, רציתי לדעת, אם אני אקנה HD חדש שתומך SATA2 הוא יעבוד על הלוח אם שלי?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  18. שלום... יש לי את הלאפטופ הבא: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2952 עכשיו יש לי כונן dvd שאני לא משתמש בו, ואני יודע שאפשר להחליף אותו ב ssd. עכשיו הנה השאלות: איך אני יודע איזהsata יש לי במחשב? איך אני מתאם אותו לssd? האם יש גדלים של כונני SSD או שכולם 2.5 אינץ? איך אני יודע שזה יכנס למחשב? איזה SSD בגודל 500ג'יגה הייתם ממליצים, ואיזה ב250? (לא כל כך יודע הפרשי מחירים) האם הייתם ממליצים לקנות דרך אמאזון ולשלוח, או לקנות בארץ? האם שמעבדה תתקין לי אותו במקום הכונן? או שזה מספיק בסיסי שנוב כמוני יוכל לעשות את זה? תודה רבה לכם!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Pleomax,

מישהו מכיר את החברה? האם המדיות שלהם נחשבות איכותיות http://www.nashuamedia.eu/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי דיסק קשיח של 500 ג'יגה שעמוס בסרטים, ומן הסתם לא כל היום אני יושב וצופה בסרטים שבו. יש לי 2 שאלות: 1. האם הבלאי של הדיסק הזה הוא פחות באופן משמעותי מהדיסק השני שבו מותקן וינדוס וכו'. 2. האם אפשר לכבות את הדיסק הזה ולהדליק אותו רק כשאני רוצה לצפות בסרט,כדי למנוע בלאי נוסף.

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  21. יש לי חבר שיש לו בכונן הראשי 30G וזה נגמר לו. אבל יש לו עוד 100G לא מוקצים בכלל השאלה אם יש דרך להגדיל את הכונן בלי לפגוע בחומר שבפנים? ראיתי שיש תוכנה : PartitionMagic האם היא הפתרון? היא חינמית?ואם כן האם אפשר להשתמש בה ואז למחוק? יש לו VISTA ראיתי שיש שם ניהול מחיצות האם אפשר לעשות את זה משם? והשאלה אם אני יוכל לעשות לו את זה מרחוק עם LogMeIn ? או שזה בעיה ? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by gll,

אם אפשר המלצה על דיסק און קי שיהיה מהיר משהו באזור 64 GB תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by h-lior,

חברים יקרים שלום! יש לי בעיה כזו: אצלי במחשב יש לוח אם מדגם p55a-ud4p ובו שני בקרי raid. האחד של אינטל והוא עובד רק עם כוננים עם חיבור sata 2 , והשני של מרוול marvel 9128 והוא עובד עם כוננים עם חיבור Sata 3. יש לי כמו כן שני כונני SSD מסוג Patriot pyro SE 60GB והם מחוברים ב-RAID 0 בבקר של מרוול כי הם תומכים ב-SATA 3 . בעת ההתקנה של מערכת ההפעלה טענתי את הדרייבר של הבקר בכדי שהכוננים יזוהו בצורה תקינה. ההתקנה חלקה. יש לציין כי עדכנתי Firmware של שני הכוננים. הבעיה היא הביצועים - טרם ההתקנה, בחנתי כל כונן בנפרד עם HD Tune (תוכנה לבדיקת מהירות דיסק) וכל דיסק עשה בערך 200MB לשניה. שזה גם גרוע כי על הנייר הם אמורים להגיע לאיזור ה-500... כעת כשהם מחוברים ב-Raid 0 הם עושים ביחד…

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by rk666,

נתקלתי בזה בנרו אני לא בדיוק יודע מה זה. האם זה פורמט של DVD על דיסק רגיל? *אני לא יודע איפה לשים את הנושא הזה, מנהלים, אם אפשר להעביר לאיפה שצריך*

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  25. תודה לעוזרים.. נ.ב ניסיתי להבין מה הולך באשכול של הצורבי דיוידי וזה לא ממש הלך.. לא הבנתי איזה צורב עדיף .. פשוט רוב צורבי הדיוידי כיום עולים בסביבות ה340 והייתי רוצה לדעת איזה מהם הכי כדאי..

• 2 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.