עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by gshhar,

חיברתי למחשב שלי הארד דיסק ישן אבל אני רואה שהוא מחולק לשניים. איך אני מפרמט אותו ומבטל את שני המחיצות שתהיה רק אחת?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  2. Started by samsam76,

יש לי כונן עם 3 מחיצות. כל המחיצות ריקות ואני רוצה לאחד אותן כך שלא יהיהו מחיצות בכלל. יש לי WINDOWS 7 נכנסתי לניהול איכסון דיסקים, איך ממשיכים משם? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by integral,

זה פורסם היום ב LG פורום: Booktype Setting on LG 4120B - answer from LG -------------------------------------------------------------------------------- Hi fellas, I wrote to grman LG support recently about Booktype Setting capability in their latest DVD Multiformat writer 4120B. Today, I got a response from them in german language, here is a translation of what it says: "Regarding your inquiry I can inform you that there will be a firmware update supporting "Booktype setting". An exact release date is not known yet." I think this is a very positive signal from LG towards their customers, and I am really happy that they have become aware of that problem. …

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  4. אני עומד לקנות צורב די וי די והייתי רוצה לדעת מה זה ביטסטינג? ואם יש סוג מסוים של צורבים שתומכים בזה אם זה עושה סיכון לצורב? כאילו כל מה שקשור בזה כדיי שאני בין אם מישהו מוכן להסביר.

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by asafb,

חבר שלי פירמט לי את המחשב וכנראה בטעות בלבל לי בין הכוננים C ו D כך שD הוא הכונן המרכזי...השאלה שלי אם יש איזשהיא אפשרות לשנות ביניהם? שC יהיה המרכזי בלי לפרמט את המחשב?? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  6. יש פיונר 111,והוא צורב טוב. זה מה שחשבתי עד שגיליתי שיש כמה סוגים של הדגם הנ"ל,שתומכים בDVD עם RAM,בלי RAM,ושאר ירקות רציתי לדעת סופסוף 1. מיהו פיונר 111 הטוב ביותר? 2. והאם יש בכלל צורב שבאותו מחיר שלו אבל טוב יותר? 3. ואם כבר מדברים,באילו מדיות כדאי להשתמש?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  7. Started by amisha,

פתאום בלילה המחשב נתקע ואח"כ אני רוצה לגשת למחיצה בדיסק מסויים והמחשב אומר שהדיסק אינו מפורמט (ואי אפשר כמובן לראות את החומר בתוכו ) מה עושים ? ולמה זה קורה ??!?!!?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by ran1809,

אז ככה יש לי דיסק און קי של Sandisk עכשיו אני משתמש בו עושה מה שעושה ואז עושה לו הוצאה בטוחה כמו שצריך לא מופיע לי שום התקן בחיבורי ה USB אבל הDOK עצמו לא נכבה כלומר האור בו ממשיך להיות דולק ואם זה ככה זה אומר שהוא עדיין מקבל מתח מסויים ולא טוב לנתק אותו ככה. מה עושים? תודה רן

9. אני יודע ששאלו כבר הרבה על איך פועל RAID, אבל שאלתי נוגעת לנושא ביצוע Partioning פורמט והתקנת מערכת הפעלה על 2 דיסקים המחוברים לבקר Raid נלוח האם בתצורת Raid 0. האים ניתן לבצע זאת תחת Raid 0? האם ה- Raid 0 "שקוף" לתוכנה (Partion Magic) וניתן לעשות לחלק את הדיסקים ליחדות לודיות ולעשות פורמטיג עליהם כאילו מדובר בדיסק אחד, או שיש פרוצדורה מיוחדת לעשות זאת. אם כן, אז איך? האים להתקין מערכת הפעלה על מערכת דיסקים ב- Raid 0 דורש פרוצדורה מיוחדת, או זו התקנה רגילה?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  10. אני מתכוון לרכוש 2 כוננו סמסונג F3 של 1 טרה כל אחד ויש לי מספר שאלות בנוגע לכך. 1. הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש בכלל ניסיון בזה ויכול באמת להעיד על שיפור משמעותי ומורגש בפעולה כזו. 2. האם העובדה ששני הכוננים מחוברים בחיבור sata 2 עלולה לפגום בביצועים בשל ׳צוואר בקבוק׳ שעלול להיווצר בגלל מגבלות החיבור, או שהמהירות ממילא לא מצליחה לנצל את מלוא המהירות שחיבור sata 2 מציע? 3. אם ארצה בעתיד לקנות כונן SSD ולחברו בחיבור sata 3, העובדה ששני חיבורי ה-sata 2 שלי תפוסים תשפיע בצורה כלשהי על חיבור ה-sata 3 או שאין שום קשר וכל חיבור עומד בפני עצמו ולא מושפע מהחיבורים האחרים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by sheff2k1,

הבנתי שבחלק מכונני הSSD ניתן לבצע באופן ידני TRIM. למען העניין אני מדבר על הדיסקים של INTEL, שמגיעים עם איזשהם TOOLS שמפאשרים לעשות את זה. השאלה שלי היא האם מדובר בתהליך שיעילותו זהה למה שנעשה בווינדוס 7 באופן אוטומטי? כלומר, אם אני מריץ TRIM ידנית נגיד פעם בשבועיים, וגם לא מעמיס מידע בדיסק- האם הדיסק יכול "לשרוד" הרבה זמן כמו בנסיבות אידאליות בווינדוס 7?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  12. הי אחד הדיסקים שלי מגמגם ואני רוצה להשמיד לחלוטין את המידע עליו לפני שאני מוסר אותו לשירות הוא מזוהה לסירוגין על ידי הביוס ואני לא מצליח לזהות אותו במערכת הפעלה \ dban וכיוב' רציתי לדעת האם יש שיטה לבצע wipe בפרמטרים הללו תודה, גבריאל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by SomeOneDudOrg,

שלום אני מחפש תוכנה לביצוע בדיקת מהירות ב USB3 עם התקן USB האם יש תוכנה חינמית מומלצת ? CrystalDiskMark ? או משהו אחר מומלץ ?

14. היי! יש לי קובץ ISO ויצרתי ממנו דיסק. אני רוצה לוודא שהדיסק והקובץ תואמים. למישהו יש מושג איך עושים את זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  15. Started by shloogy,

הי מישהו יכול בבקשה להדריך אותי כיצד לבצע מערך רייד 0 (ביצועים) עם לוח אם של אסוס p5qc ? - האם ביצוע הרייד מתבצע לאחר התקנת מערכת ההפעלה או בשלב התקנתה? - מה לבחור כאשר אתבקש לבחור גכמות הבלוקים ? - ועוד שאלה, האם ניתן לבצע רייד של 3 ו 3 ? תזומרת 3 דיסקים לביצועים ו3 דיסקים שמגבים אותם תודה מראש, מאוד מעריך עזרה מכם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by טל משעלי,

שלום היום קיבלתי כונן SSD SAMSUNG 840 EVO 250G רצתי להתקין ווינדוס 8 וכנראה שזו הייתה החלטה לא הכי טובה. איך אני יכול לפרמט את הכונן שיחזור לכמו שיקבלתי אותו?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by shlompis,

היי, החלפתי HD במחשב, אני לא יודע לקרוא את התוצאה של הבדיקות שעשיתי בתוכנות המומלצות בפורום. אודה לעזרתכם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. השבוע רכשתי לבית מחשב נייח חדש (תודה ל-Syszone על העזרה בהרכבת המפרט ולפלונטר על השירות היעיל). אתמול המחשב הגיע ולאחר שסיימתי להתקין מע' הפעלה (WIN 7) עשיתי מבחן קטן של CrystalDiskMark לדיסק הקשיח (Seagate 1TB ST1000DM003) קיבלתי תוצעות יפות של קצבי קריאה וכתיבה 200MB/S ו-170MB/S. אחר כך ביצעתי את הבדיקה שוב על ה-SanDisk Extreme 3.0 שיש לי והתוצאות הן של 180MB/S ו-50MB/S. הבוקר בעבודה ביצעתי את אותם המבחנים על המחשב הנייח שלי בעבודה. הדיסק שיש בו הוא Toshiba DT01ACA100, גם הוא של 1TB ועם אותו התקן USB. התוצאות נמוכות בהרבה. צרפתי צילומי מסך של התוצאות. למישהו יש רעיון מדוע ההבדלים כאלה דרמטים?

19. היי, להלן התוצאות: מדובר ב-HDD של Toshiba, בגודל 2.5" עם 7200RPM רץ על ווינדוס 10, מחובר ב-SATA. האם זה תקין? אם לא - מה אפשר לעשות כדי לשפר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by slimshady21,

אז נראה לי שהבנתי במה מערכות הRAID עוזרות אבל אני לא בטוח- RAID1 זה בעצם לעבוד עם שני כוננים קשיחים שכל פעולת כתיבה מתבצעת על שניהם וכן אחד מגבה את השני. ו-RAID0 זה גם עם שני כוננים שהמידע מחולק ביניהם בשווה כדי לשפר ביצועים. אבל זה באמת נכון שRAID0 יעזור בביצועים? במה הוא באמת מועיל?(משחקים,יישומים,מהירות?) .. או שזה בעצם עוזר רק לשרתים ומערכות איחסון כאלה?? כי בנתיים לא שמעתי על אף אחד שעשה את זה אצלו

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by crazyguy,

שלום, אתמול קיבלתי מחשב חדש שהרכבתי. לוח אם ASROCK Z68 EXTREME4 עם 2 כונני SSD OCZ AGILITY3 60GB מוגדרים על הדרייוור של אינטל בRAID0 (כמובן שניהם מחוברים על SATA3, קיימים בלוח 2 חיבורים על הדרייוור של אינטל) לפניכם תמונת מסך של הבדיקה, לא ברור לי למה לא לאורך כל הבדיקה הביצועים זהים? ויותר חשוב למה הם מתחילים תמיד בביצועים ירודים? תודה, גיא. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  22. התוצאות בתמונה הם אחרי הפעלת RAPID, נראה די נמוך.. אלו ערכים סבירים? זה בגלל שמדובר רק ב SATA 1? גם בשימוש יומיומי אין ממש "תחושת מהירות" שהיית מצפה מ SSD (למרות שיש שיפור כלשהו מהכונן המכאני)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. רציתי לשאול אם יש הבדלים בביצועים של משחקים ותוכנות אם הם על כונני ssd או כונן כמו wd black ביחס לכוננים במהירות רגילה.. וגם לשאול אם החיבור sata 3 מהיר יותר בהקשר הזה של הביצועים, כמובן שלוח האם תואם.. תודה רבה!

24. Started by benor,

קניתי לפני כמה ימים, הרדיסק חדש. האם הביצועים שלו סבירים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  25. Started by TC,

אני כרגע על P4 3.0C עם GEIL ULTRA PLATINUM DDR433 @ DDR400. עם לוח AOpen AX4C Max חיברתי ת WD RAPTOR שלי לבקר SATA המובנה (בלי רייד , יש לי רק רפטור אחד) על פרטישן NTFS אחד גדול. והוא מביא תוצאות מאכזבות ביותר בסנדרה !!! 21700 KB/S ! ובפיסימרק 1050 אחרי זה חיברתי את ה Seagate 40GB וה Quantom 40GB שלי במערך RAID 0 על פרטישן NTFS אחד גדול. וגם הם הראו תוצאות נמוכות מאוד !! 21500 KB/S ! ובפיסימרק 890 !! למה זה ככה ? אני חשבתי שאולי הזכרון מגביל אבל לא ממש נראה לי ..... תודה לכל העוזירם

• 0 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים