עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, אני מחפש לקנות NAS מה שמאוד חשוב לי מעבר למהירויות כתיבה\קריאה שלפי אתר המוצר הם מעולות זה ביטורנט קליינט. מעבר לאיכסון, אני מחפש פתרון הורדה פשוט ללא תלות במחשב. מכירים? ממליצים? דף המוצר: http://www.buffalotech.com/products/net ... -ls-wvlr1/

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  2. Started by mck1212,

היי, אני רוצה לקנות הארד דיסק חיצוני בנפח של 1TB. במחשב שלי יש usb 2.0 השאלה היא איזה דיסק קשיח מומלץ קודם כל והאם ההארד דיסק יהיה מהיר מבחינת העברת נתונים? כי לפי מה שאני יודע ה usb 2 לא מהיר אז אולי עדיף לי קודם כל שהמחשב שלי יתמוך בusb 3(אם בכלל יש הבדל משמעותי?) או שיש חיבור חיצוני מהיר אחר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by Jenia24,

אהלן, אני מחפש DOK 32GB עד 150 ש''ח. השימוש היחיד שלו זה אני הולך לחבר אותו לLCD שלי ולראות סרטי 1080p. קודם השתמשתי ב-Kingston G2 שהמהירויות שלו עמדו על קריאה: 20 מגה~ כתיבה: 4.5 מגה~. אז אני מחפש משהו שיהיה יותר מהיר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

יש לי אפשרות להביא מארה"ב כונן חיצוני, אני מחפש המלצה לכונן בעל נפח של 500GB-1TB, עד גבול ה100$\400-500 ש"ח, שישמש בעיקר לסרטים בין המחשב לטלויזיה. צריך לציין שיש במחשב USB 3 אשמח להמלצות. תודה!

5. Started by harel_d,

שלום לכולם, יש ברשותי כונן היטאצ׳י 2T sata2. היום בבוקר המחשב הפך איטי מאוד ועכשיו, לאחר כמה שעות, הביוס לא מזהה בכלל את הכונן. רציתי בבקשה לקבל את חוות דעתכם לאבחון התקלה ודרכים לשחזר את החומר מתוך הכונן (תמונות משפחתיות של ה6 שנים האחרונות). תודה,

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by rankazan,

1) האם כדאי לוותר על צורב פנימי ולעבור לאחד חיצוני שישמש את שאר המערכות בבית 2) האם כדי להתפשר על כונן קשיח בנפח סביר ולעביר את המדיה לכרטיסי זיכרון, USB DVD או ענן, מאשר לקנות הארד דיסק חדש, בגלל המחירים של היום. איך זה משתלם מבחינת ניצול של המערכת, כספית ומבחינת נגישות?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  7. האם צריך כבל מיוחד ל SATA3 6GB/S או שהכבל הרגיל (הקודם) SATA2 3GB/S מתאים ? הטכנאי אמר לי שלא, אני לא ממש בטוח...

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. יש לי דיסק נייד של טושיבה, שלאחר כמה חודשים של שימוש, מחבר המיני USB שלו נהיה בעייתי: נוגע לא נוגע כזה, האם יש למישהו עצה איך ניתן לתקן או מה לעשות בענין? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by p_uriel,

שלום, אני מגבה את כל החומר שלי על כונן חיצוני: במידה כונן זה יעלם אני בצרה. במידה והמידע יגיע לאדם אחר - אני בצרה צרורה (הכונן מכיל מידע רגיש כמו סיסמאות וכו'). איך אני מגן על הספריות / התוכן שבו? הוא מכיל מגוון רחב של קבצים, כמו קבצי אופיס, תמונות, סרטים וכו'. אני יודע שיש מנגנון של ווינדוס (אני משתמש ב WIN7) שמגן על הקבצים בהצפנה, אבל הכונן הזה צריך להיות נתמך בשני מחשבים שונים לפחות. מהן האלטרנטיבות העומדות לרשותי להגנה על הדיסק הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  10. מכיוון שאני כבר כמה חודשים עם אובונטו שמותקן על DOK, אני צריך די בדחיפות קשיח חדש במקום זה שהלך. אין לי שום בעייה להזמין מחו"ל (יש מי שישלח לי מארה"ב למשל) ולכן חשבתי אולי לקנות כונן SSD שאפילו יחסוך לי קצת בזמן סוללה. מאחר והנפח לא הכי חשוב לי (מתכנן קניית כונן חיצוני בכל מקרה), חשבתי על ה-M4 שמצאתי במחיר מצויין: http://www.buy.com/prod/crucial-m4-64gb-2-5-sata-iii-solid-state-drive-ssd-ct064m4ssd2/221150371.html האם אתה מכירים משהו זול יותר? אולי קשיח 500GB במחיר ממש טוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי, רציתי לדעת מהי ההמלצה לגבי חלוקה למחיצות למחשב בעל כונן יחיד בגודל 1TB. עיקרי ההתלבטות שלי הם: 1. כמה מחיצות? 2. באיזה גודל כל מחיצה? 3. מה לאחסן על כל מחיצה? (מערכת הפעלה, משחקים ומדיה) אם פיספסתי סטיקי בנושא אשמח אם תפנו אותי.

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  12. Started by romansah9,

שלום לכולם. חשבתי לשדרג את הלפטופ שלי ולהוסיף לו דיסק קשיח. יש לי DELL XPS L702X עם דיסק קשיח של 500 Gb. הבנתי שיש לי עוד מקום במחשב לעוד דיסק קשיח אחד, אז החלטתי להוסיף ssd למהירות. השאלה שלי היא׃ איזה דגמים מתאימים למחשב שלי, או שיש רק מספר קריטריונים שהכונן צריך לעמוד בהם? אני יודע שהכוננים יקרים בימינו אבל בכל זאת היתי רוצה לשמוע המלצות והכוונות לכונני ssd ולא hdd. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by elior021,

שלום יש ברשותי הרדיסק 500GB של WD לצערי הוא שבק חיים אחרי שנתיים של עבודה. יש לי בהרדיסק נתונים מאוד חשובים אבל אני לא מצליח לשחזר אותם ברגע שאני מחבר את ההרדיסק לבד או לצד עוד הרדיסק הוא מונע ממני אפילו להגיע לביוס ככה שאני לא יכול לעלות דיסקים מבוט כמו parted magic או לינוקס לייב סי די ולשחזר מהם או לבצע mount להתקן חיצוני, אז ניסיתי דרכים אחרות קניתי מתאם USB ל SATA והרצתי תוכנות כמו r studio אבל הם לא זיהו את ההרדיסק בכלל, ב disk managment אני מקבל שגיאה data eror : cyclic redundancy check אני אובד עצות אשמח להצעות תודה מראש אליאור

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. קראתי הרבה ואני חדש בתחום הSSD. המחשב ישמש בעיקר לעבודה, אינטרנט, הורדת סרטים והזרמתם לסטרימר. אני הולך על מחשב חזק עם כרטיס מסך ממוצע כי אני לא משחק אבל אני כן רוצה ביצועים מהירים ככל שניתן. במחשב הישן יש לי דיסקים קשיחים 1TB SAMSUNG 103SJ + SEGATE 1TB ST31005 28AS. + כונן SEGATE זהה תקול שאחליף באחריות, סה"כ 3TB. וזה חוסך לי הרבה בתקציב לקניית המחשב. אני תמיד משקיע הרבה במחשב שאני קונה כי אני בונה על טווח ארוך וגם מה שלדעתכם אולי לא יתאים לצרכיי בהחלט יתאים בעוד 5 שנים. כי כך החזקתי מעמד במחשב הנוכחי ששודרג רק בזיכרון ובדיסקים הקשיחים וכמובן שידרוגי ביוס. עד כאן הרקע , עכשיו לתכל'ס: איזה SSD בנפח הנ"ל הייתם ממליצים לי עד 1000 ש"ח? תודה לכול העוזרים :-*

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by noodle,

שלום, ה-DOK שלי מבקש פורמט לפני השימוש ואני לא מעוניין לאבד את המידע שנמצא עליו, האם יש דרך להיכנס ל-DOK בלי לפרמט? ניסיתי לבטל autorun לא עזר, ניסיתי לשנות את שם הכונן החדש גם לא עזר. רק להדגיש: זה לא DOK חדש, DOK ישן שהשתמשתי בו המון פעמים ופתאום מבקש לפרמט בשביל להשתמש בו. win 7 pro eng תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Itzik 007,

שלום, יש לי HD חיצוני של WD, 1TB MY BOOK ESSENTIAL. בחיים לא הייתה לי בעיה איתו. אני עובד עם הכונן כבר כמה שנים, בעיקר על שני מחשבים (7 + XP). מיותר לציין שכל עולמי נמצא על הכונן - מסמכים חשובים, תוכנות וכו' וכו'. אתמול, חבר רצה שאני אעביר לו סרט מהכונן שלי למחשב הנייד שלו - מקבוק של אפל. הבאתי לו את הכונן והוא הכניס אותו כמו שצריך לנייד שלו, אבל זה לא עלה. הנייד שאל אותו כמה שאלות (אותן לא ראיתי) אבל הוא אמר לי שבשום מצב לא הייתה אופציה של למחוק או לשנות משהו (רק בסגנון של האם אתה רוצה שההתקן יהפוך לכונן). בסוף, הכונן שלי לא עלה אצלו והחלטתי לחבר אותו למחשב שלי (בו הוא עבד כרגיל גם דקה לפני) ופתאום אין תגובה. תמיד זה מעלה לי אופציה של לפתוח את הדיסק + אזהרה מהאנט…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by אסף ב,

שלום שלשום קניתי כרטיס USB 3 מהדגם הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=4&gid=1010&sgid=1012&pid=1155&psn=&lid=1&leg=0 חברתי אליו את הWestern Digital My Book Essential 1T שלי והתחלתי לקבל בבעיות מוזרות: הHDD מידי כמה שניות\דקות מפסיק לעבוד ויש מעין דיליי כזה (רואים את זה בתקיעות אם אני צופה בסרטים מהדיסק או טיקים בגרפים של הPerfmon) מישהו מכיר בעיה כזאת? הכרטיס מחובר לPCI Express x1 והלוח שלי הוא Gigabyte GA-MA78LMT-S2 חוץ מזה, הHDD עובד טוב אם הוא מחובר לUSB 2

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by Torian,

אני מחפש DOK בנפח 8 עד 16 ג'יגה שיתחבר לנתב ויפעל תמיד, ככונן גיבוי לרשת שלי, האם הדוקים הרגילים של Patriot או Corsair עם אחריות לכל החיים יעשו את העבודה? או שכדאי ללכת על בטוח ולקנות Sandisk ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by or323,

שלום אשמח לקבל קצת מידע על הכונן, חיפשתי באינטרנט אבל אין יותר מידי אינפורמציה עליו בארץ, רציתי לדעת איך המהיריות שלו? האמינות ?אבל הכי חשוב זה נושא השקט כי יש לי כונן של hitachi והוא מרעיש בצורה מטורפת לכן אני מתלבט אם לקנות אותו או כונן אחר כי בינתיים הוא הכי זול תודה מראש

20. שלום! אני צריך המלצה לכונן חיצוני בנפח של 1 טרה, השימוש הוא לצורך גיבוי נתונים במשרד בסוף יום העבודה ויציאה עם הכונן הבייתה. זהו הגיבוי השני של החומר, לא הראשון. אני צריך כונן קטן, 2.5". המחיר פחות חשוב, מה שחשוב זה האמינות של הכונן ואחריות ארוכה ככל האפשר. אשמח להמלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by zabal12,

שלום אני מחפש לקנות DOK 16GB מחפש משהו עם מהירויות העברה גבוהות ומחיר עד 120 ש"ח . תודה ,

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  22. שלום אני מחפש כונן קשיח פנימי 2TB או 3TB איכותי להוסיף למחשב WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT האם עדיין מומלץ על HD204UI המופיע בשרשור הדביק? מה דעתכם על הכונן הזה? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12111 בכל מקרה, מה ההבדלים למשתמש הממוצע בין 5400\ 7200 סיבובים? הכונן לא ישמש למערכת ההפעלה,אולי למשחקים,בעיקר לסרטי HD וכו', מה כדאי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by erashel,

אני רוצה לקנות HD של 1TB ראיתי כמה דגמים שאני לא ממש יודע מה ההבדלים ביניהם והם גם זולים לעומת דגמים אחרים, למה זה? http://skypc.co.il/pl_product~ST31000528AS~7~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~ST31000524AS~7~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~HD105SI~7~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~HD103SJ~7~0.htm

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  24. Started by Proww,

אהלן, יש ברשותי מחשב בעל 3 דיסקים קשיחים. בנוסף יש ברשותי מחשב ישן שברצוני לחבר את הדיסק הקשיח שלו במחשב אצלי (שיהיה 4 דיסקים קשיחים). כאשר חיברתי אותו עלה לי מסך שחור שכתוב מה ברצוני לעשות. Windows 7 xp professional ועוד אופציה שאינני זוכר.. כאשר הוצאתי אותו המחשב עלה כרגיל. מה שאני שואל , איך בעצם אני מגדיר את הכונן הקשיח הישן כמאין "איחסון" נוסף? אינני רוצה שהוא יעלה ככונן ראשי, אלא שיופיע כאיחסון משום שיש שם קבצים רבים שמגובים מהמחשב הישן.. אשמח לדעת איך לעשות זאת תודה

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Spook77,

שלום, הבת שלי הצליחה לשבור לי את הצורב הישן, ועכשיו אני מחפש צורב DVD בצבע אפור (שיתאים למארז), ובעדיפות יודע גם לקרוא bluray. האם מישהו יכול לתת לי המלצה? כי חיפשתי באתרים של כל החנויות המוכרות ולא מצאתי. תודה!

• 0 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים