עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. כונן קשיח פנימי Samsung EcoGreen F4 2000GB HD204UI סמסונג[/l] http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=774445 או כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Green 2000GB WD20EARX http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797377 [*][/l]

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  2. היי! אני מחפש דרך לצפות בספריות של התקן כאשר הוא אינו מחובר, כלומר: נניח שאני מחבר התקן כמו DOK - אז שתהיה לי אפשרות לצפות בספריות והקבצים, גם כאשר הDOK מנותק. מישהו מכיר דרך לעשות זאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  3. שלום חברים.חיפשתי הרבה תוכנה לנעילת כונן בשביל הפרטיות היתה לי אחת טובה (my secret folder כשהייתי ב32 ביט אבל בגלל שהיא לא מתאימה ל64 אז חיפשתי תוכנה שתומכת הורדתי תוכנה מפגרת אחת -הגדרתי סיסמא והגדרתי את כונן D ועשיתי לנעול כרגיל וגיליתי שהתוכנה המטומטמת הזאת לא נותנת לי לפתוח אותו בשום דרך -אפילו מחקתי אותה והכונן נשאר נעול (''אין גישה לD: הגישה נדחתה) ניסיתי שחזור מערכת אבל כל שחזור שאני לא עושה -נכשל.. הדרך היחדיה שעולה לי לראש זה פרמוט ... מה אפשר לעשות ? +המלצה לתוכנה לנעילת תיקיות וכוננים תומכת 64 ביט תתקבל בברכה תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום! יש לי בעיה בכונן במחשב הישן שלי, הוא פשוט הפסיק לקרוא דיסקים שהם DVD אבל דיסקים CD רגילים הם קורא בלי בעיה פשוט אני ממש חייב להתקין WIN 7 ויש בעיה עם DOK ואני רוצה על דיסק, הכונן הוא GH22NP20 של LG יש לי 2 כאלה בחיבור IDE ואחד SATA במחשב החדש שעובד מעולה. ניסיתי את 2 הכוננים והם פשוט לא מזהים DVD וניסיתי לעדכן קושחה וזה לא עזר וגם החלפתי כבלים וזה לא עזר. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, אני מחפש לקנות כונן חיצוני שלא יהיה מחובר באופן קבוע למחשב. ישמש לגיבוי תמונות/קבצים/תוכנות ראיתי שיש USB3 או USB2 - האם זה משנה? אני מניח שהמחשב שלי תומך ב USB2... את הנפח רשמתי בכותרת. יש חברות מומלצות? יש לי כונן חיצוני נייד יחסית ישן של WD ואני מאוד מרוצה ממנו. אשמח לכל המלצה. כמובן שהמחיר הוא פקטור חשוב... תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  6. ת'אמת שלא ידעתי איפה לפתוח את הנושא המדובר. רכשתי לפני כמה חודשים SAMSUNG M2 1TB USB 3.0 חשבתי צעד קדימה כמו שאומרים. עכשיו...לי אין USB 3.0 באף אחד מהמחשבים בבית וגם לא למכריי. אבל קניתי לפני שבועיים Asus UX31E שיש לו מחבר USB 3 וכמובן אחד גם של USB 2. הUSB 3 מתפקד מעולה עם רכיבי USB 2 , והUSB 2 עצמו גם כן תקין. כאשר אני מחבר את הSAMSUNG לפורט של הUSB 2 הוא עובד מעולה אבל על USB 2. כשאני מחבר אותו לUSB 3 המחשב לא מזהה איזה כונן זה ובWINDOWS רשום USB Mass Storage Device. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הUSB לאחרון כולל הPATCH וזה לא עוזר גם נתקלתי בשני פוסטים כמו שלי באנגלית ע"י אנשים אחרים - אבל גם הם לא מצאו את הפיתרון. עצות למישהו ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Yotam.B,

היי, הוינדוס בלפטופ שלי נדפק ואין לי אפשרות לתקן אותו או להתקין מחדש. אין לי גם בעיה לפרמט את הדיסק, אך לפני זאת אני רוצה לגבות מידע חשוב שיש לי עליו. חיברתי את הכונן בדרך חיצונית למחשב אחר וסיירתי בו עד שהגעתי לקבצים הדרושים לגיבוי. הבעיה היא שאני רוצה להעתיק אותם, אבל הוא לא נותן לי בגלל שאין לי גישה אליהם. כנראה כי הם שייכים ליוזר עם הסיסמא שלי. מה אפשר לעשות בנידון? ניסיתי גם דרך מק וזה לא צלח כל כך. העדיפות זה לוינדוס. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני ואשמח אם תוכלו לעזור לי. 1.האם אני אוכל להעביר אליו קבצים שהם יותר מ 4GB ולראות אותם בDVD?(סרטי FULL HD) 2.אני ממש לא מבין בדברים האלה אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הארד דיסק של 1TB תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by Pancakes,

מאז השיטפון בתאילנד המחירים הם פי 2 ממה שהם היו פעם,יש איזה השערה או מידע לגבי מתי מחירי הHD שוב יהיו נורמאליים?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  10. Started by rofben,

היי אני צריך להרחיב את האיחסון אצלי במחשב ואני מתלבט בין שתי אפשרויות: 1) חיצוני- המוצר שמצאתי באיביי (לאור המחירים מרקיעי השחקים בארץ) הוא REFURBISHED.. מה זה אומר? האם זה אומר משהו על שרידות הדיסק או האיכות שלו? 2) פנימי- גם מוצר זה מצאתי באיביי REFURBISHED, אותן השאלות כמו קודם + מה עדיף לי לקנות, חיצוני או פנימי? הלינקים: http://www.ebay.com/itm/WD-Hard-Drive-1-5TB-64MB-Cache-SATAII-3Gbs-WD15EARS-/230750149124?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b9c7da04#ht_3861wt_1185 http://www.ebay.com/itm/Western-Digital-Elements-1-5-TB-External-7200-RPM-WDBAAU0015HBK-Hard-Drive-/230686022103?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b5f559d7#ht_4619wt_1185

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. לפני חצי שנה בערך קניתי HDD חיצוני של iOmega בגודל של 500 ג'יגה. אחרי שימוש של חצי שנה, הדיסק החליט שהוא רוצה לפרמט את עצמו ואינו נותן גישה לקבצים. יש לי בפנים חומר חשוב מאוד (תמונות מטיולים, פרוייקטים וכו'). מה הפיתרונות שאפשר לעשות על מנת להציל את החומר בפנים? ניסיתי לעלות אותו דרך מק ולא עזר, כנ"ל לגבי לינוקס (שאין לי הרבה ידע בו) וגם לא עזר לי לגשת לקבצים. האם יש מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  12. Started by Nemesis,

היי, לאחר מספר חודשים שאני מריץ את ה-NAS (מאגרשת?) הביתי שלי בשביעות רצון מלאה מהתוצאות, אחלוק אתכם את תהליך הבנייה והרשמים לטובת מי שרוצה לבנות לעצמו. ה-NAS שנבנה הוא בעל 5 כוננים, וקומפקטי. ארבעה משמשים לאגירת מידע, כל אחד בנפח 2 טרהבייט. מתוך ה-4 שניים משמשים ליתירות. כלומר המערכת מסוגלת לספוג נפילה של 2 דיסקים, ולהמשיך לחיות. פיצ'רים נוספים של המערכת: 1. תומך בשיתוף SMB (השיתוף הטבעי של מערכת חלונות), ו-NFS עבור Linux או סטרימרים למיניהם. 2. יכול להיות ISCSI Target ולמעשה להפוך גם ל-SAN. יכול לשמש את מערכות ההפעלה של VMWare או כל מערכת הפעלה אחרת לאחסון המידע. 3. מכיל שרת FTP 4. תומך בפרוטוקול Time Machine של Apple 5. יכול לשמש כשרת אינטרנט (Apache) 6. מאפשר …

• 14 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by apelt,

אני מתלבט בין שתי האופציות: 1) 1.5TB Caviar Green 64 MB Cache WD15EARS עולה 384 ש"ח 2) Samsung spinpoint F3 HD103SJ 1TB עולה 270 ש"ח זה מיוחד למחשב ביתי, להרצת תוכניות, אינטרנט, וממש קצת משחקים. דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום רציתי לדעת איך לפי דעתכם קודם כל שני ההארד דיסקים הבאים של סמסונג 694ש"ח Samsung F4 EcoGreen HD204UI 500 ש"ח Samsung SpinPoint F2 EcoGreen HD103SI עכשיו ההתלבטות שלי היא בין שניהם רציתי לדעת האם יש הבדלי ביצועים בין שני ההארד דיסקים ואולי במחיר הזה אפשר למוצא משהו יותר טוב בתודה מראש מור בן

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  15. הי אני רוצה לקנות שני הארדיסקים. הראשון 1TB השני 2TB לאחסון סרטים חשוב שיהיה שקט ולוח האם תומך SATA3 הנה האופציות מסודרות לפי גודל ההארד דיסק, אשמח לדעת מהם האופציות השקטות עם עדיפות לשלם כמה שפחות כונן קשיח WD Scorpio Blue WD10JPVT 2.5" 1TB 8MB SATA2 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14374 כמות: 1 מחיר: 869 ש"ח ( למזומן:852 ש"ח ) כונן קשיח WD Enterprise RE4 WD1003FBYX 1TB 64MB SATA2 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9560 כמות: 1 מחיר: 962 ש"ח ( למזומן:943 ש"ח ) כונן קשיח WD Caviar Blue WD10EALX 3.5" 1TB 32MB SATA3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14094 כמות: 1 מחיר: 699 ש"ח…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אז ככה מדובר בכונן 3.5 של WD בנפח 1TB מסדרת MYBOOK הכונן מופיע לי על המחשב כאילו הרגע קניתי אותו....כמה קבצי מידע והפעלה אוטומטית.. אבל ברגע שאני רוצה לראות כמה מקום פנוי יש אני רואה כאילו הוא מלא... אין שום דבר מוסתר...איך אני מסדר את זה...ואם אפשר הסבר על מה בדיוק קרה. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני גם צריכה כונן פנימי 1000 GB - גם עד 700 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by smoke_man,

מתלבט בשני דגמים Spinpoint F3 hd103sjgb wd1002faex caviar black איזה משני הדגמים איכותי יותר

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  19. שלום. האם הבעיה מוכרת? בנוסף, קורה לעתים דבר מוזר, שכאשר אני מדליק את המחשב (אחרי שבלית ברירה ביצעתי לחיצה ארוכה על לחצן הכוח כדי להביא לכיבוי המחשב מאחר ואין תגובה בעת ניסיון לצאת ממצב sleep), המחשב נכנס ללופ. נדלק, כובה, נדלק, ושוב כובה. תודה!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by AviMo,

שלום רב, אני מאוד נהנה לקרוא באתר ובפורום הזה בימים האחרונים והנה אני מעלה את השאלה הראשונה שלי בנוגע למחשב מפלצת שאני מתכנן לקנות בקרוב. המחשבה הראשונה שלי הייתה לקנות חמישה כוננים קשיחים (DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata III) ולחבר אותם במערך RAID5 (למה? כי אני רוצה ביצועים טובים ואני מאוד מעוניין ביתירות שמאפשרת התצורה הזו), ולהשתמש במערך הזה להכל. כעת הסתבר לי שאני יכול לקנות בזיל הזול Intel 520 series 180GB SSD (יש למישהו ביקורת על הכונן הזה?). ועלתה האפשרות להתקין עליו את מערכת ההפעלה והתוכנות, ואת כל הנתונים ושאר דברים לשמור על מערך ה-RAID בעל היתירות. מערכת ההפעלה תהיה Windows7 ultimate 64bit. במחשב יהיו ככל הנראה מעבד i7-3930k, כרטיס גרפי מכובד, 16-32 ג'יג…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by oryam363,

היי חברים , האם כדאי לחכות לירידת מחירי ההארדיסקים או שאין טעם?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  22. נעלם לי מקום ב SSD של PATRIOT TRAQX למישהו יש רעיונות

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by meir1234,

שלום אני מעוניין להוסיף כונן רשת אני מתלבט בין 2 כוננים : 1.חברת IOCELL (קנייה ב-EBAY) רצ"ב קישור: http://www.iocellnetworks.com/neo/index.php/2011-07-07-08-11-37/netdisk-solo 2. כונן של חברת Western Digital My Book Live רצ"ב קישור: http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=280 מה עדיף? האם מישהו מכיר את חברת IOCELL? לתשובתכם אודה

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  24. שלום לכולם רציתי לדעת אם הכונן 2.5 של הלפטופ שלי יכול לעבוד במחשב השולחני ואם כן איך עושים את זה? משיתות בפרומים השונים הבנתי שיש לשני הכוננים מתח שונה (5V ו12V) אבל יש אפשרות להמיר את המתח רק שלא הבנתי איך עושים את זה..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by oranet,

שלום אחרי בדיקות רבות התברר לי שהדיסק קשיח שלי הוא צוואר בקבוק לרינדורים וקידודים החלטתי לעשות מערך RAID יש לי כונן של SSD Intel 120GB SSD 510 Series Sata III 2.5'' שנעשה בו שימוש למערכת ההפעלה יש לי עוד כונן HDD ‏Hitachi‎ - ‏DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata III שנעשה בו שימוש לפרויקטים וחומרים עכשיו קניתי עוד שנים כמוהו יש לי לוח אם של אסוס מסוג P9X79 רציתי לדעת מה האפשרויות שלי בנוגע למערך 0 האם אפשר להשאיר את הSSD או שהמערך כולל את כל הדיסקים שבשימוש האם יש לי אפשרות לעשות מערך של שלושה דיסקים ואיך לשמור את הנתונים על הדיסק הקיים ובעיקרון רציתי להשאיר את הSSD למערכת ההפעלה ואת שלושת הדיסקים למערך ועוד שאלה כיצד אני מגדיר את זה בביוס כי לא כל כך הבנתי את זה מהח…

• 5 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים