עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by galh_5,

מה ההבדלים ביניהם? לי יש WD2500KS האם הפסדתי שלא קניתי JB ??

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by NOLOL,

http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/kigston-hyperx-ssd-raid0_7.html עפ"י המאמר הנ"ל לא ניתן לעדכין קושחה /עדכון ב- SSD RAID 0 זה נכון גם לאינטל ?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by assaf990,

ישנן את ההגדרות האלה?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  4. מאז שעדכנתי לווינדוס 7 צץ לו במחשב שלי כונן Q ללא אמא וללא אבא. זאת לא מחיצה שבאמת קיימת על המחשב, גודלה 0 ביט, ולא ניתן להכנס או לשנות בה כלום. תחת ניהול דיסקים בכלי ניהול היא אפילו לא מופיעה, וכנ"ל מחוץ לווינדוס. איך נפטרים מהדבר הזה?!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by itayze,

סתם לצורכי ידע , גלשתי קצת באתרי קניות בחו"ל ונתקלתי בHd חיצוניים , המחיר הוא די זהה , אך רציתי לדעת מה יותר טוב , מהם המהיריות , כי לא ממש הבנתי מהמפרטים שלהם באתר . מישהו יודע ומוכן להסביר?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by white_rider,

שלום לכולם, יש לי SAMSUNG EVO 840 250G תשעה חודשים ובדיקות ביצועים שעשיתי לאחרונה הראו התנהגות מוזרה, נפילות חדות במהירות הקריאה בזמן בדיקת ב EVEREST ו HD TUNE, חשבתי בהתחלה שזו בעייה של התוכנות הללו בגלל שהם ישנות ולא התייחסתי לזה יותר מדי עד שמצאתי את הפוסט הבא. מצטבר שהבעיה היא עם קריאת מידע שנכתב לפני יותר מחודש, כנראה סמסונג עובדים על פיירמואר חדש לתיקון הבעיה. הבעיה שאני רואה היא ב HDTUNE, מצורף דוגמה של שני ריצות אחת שביצעתי בינואר עם קניית הכונן ואחת חודש שעבר לפני. אפשר לראות את הנפילות בצורה ברורה, מקווה שהתיקון שיוציאו יפתור את הבעיה אצלי ושאין כשל אחר בכונן שלי, מישהו נתקל בזה?

7. שלום לכולם, בנסיון להחיות את המחשב הנייד ( וגם להיפטר מהרעש הנורא שיש מהדיסק הקשיח, רעש של זמזום שפשוט לא נגמר ) החלטתי להחליף את הקשיח ולשים במקום SSD. לא מדובר במחשב חדש, המחשב בן 5 שנים ( HP DV6 2130EJ ) אבל עדיין מתפקד מצויין וגם אני עכשיו מתחיל שנה שלישית במדעי המחשב והוא ללא ספק ישמש אותי המון ( בין היתר הזמנתי זכרון RAM בנפח 8 ג'יגה לעדכון ). אז לעניינינו. מכיון שהמחשב ישן, אני לא לא מצפה לכונן הטוב ביותר שיש בשוק, אבל כן לאחד אמין. עכשיו ההתלבטות. קראתי ש-ה BX100 של CRUCIAL ביחס של עלות-תועלת הוא מצויין: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/crucial-ssd-250g-bx100-mlc-sata3-p-17419?cPath=311 אז הוא אופציה אחת. ולאחר מחשבה קדימה, אם תהיה בעיה של התאמה לנייד…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

יש לי הק דיסק של מחשב נייד בתוך מארז USB שבצד אחד מתחבר למארז ובצד שני יש לו 2 יציאות USB אני מחבר אותו בכל מחשב אין בעיה אני מחבר אותו בבית איש לי הודעה סמל שחUSB והתקן של USB לא זוהה מה זה יכול להיות בדקתי את כל היציאות במחשב

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  9. ולמה? ותשוו רק בין שני הצורבים האלו. אין לי אפשרות להשיג שום צורב אחר אלא רק מה שבכותרת. תודה.

• 43 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by sahargt,

אני משתמש החשב בקשיח של 150 ראפטור בנוסף 500 KS אבל משום מה הראפטור מרעיש וגם חושב הרבה אולי יש לי בעייה ? יש לי בנוסף עוד שתי קשחים 320 YS הגירסה של RAID אז אני רוצה לעשות מערך אז באיזה קשחים כדי לי וגם מה הבצועים שאני יקבל מזה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by israelolcha,

רכשתי לוח אם של GigaByte דגם GA965-DS3P ואני הולך להרכיב 2 כוננים WD2500AAKS בתצורת RAID0. על הלוח יש 2 בקרי RAID, אחד Intel MAtrix והשני של Gigabyte. באיזה בקר עדיף להשתמש? יש הבדלי ביצועים ביניהם?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by VegansXe,

באיזה דיסקים משתמשים חברת TrekStor? חיפשתי הרבה ולא מצאתי... האם יש מניעה משימוש בדיסקים החיצוניים של החברה הנ"ל שלא משווקת "חזק" בישראל? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי כרגע שני דיסקים של WD - אחד של 10GB ועוד אחד של 30 GB. חוץ מהם יש לי צורב וכונן DVD - כך שכל חיבורי ה - IDE מלאים. אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב HD נוסף של WD 80GB - ואני לא כל כך יודע מה לעשות עם החיבורים. יש לי לוח ABIT IT7MAX עם שני חיבורי IDE ורייד. יש לכם רעיונות בשבילי?

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  14. ^^^^ והאם ספק כוח בעייתי יכול לגרום ל-HD להתחמם מסיבה מסויימת? אני קצת מודאג מהעניין הזה אחרי שה-HD הקודם שלי שהיה בן שנתיים בערך התפגר לו בסטייל.

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by x-dude,

הגיע הזמן לראות אם משתמשי HWZONE אוהבים מדיות איכותיות או שלא ממש משנה להם על אילו מדיות הם צורבים. אם אתם לא בטוחים איזו מדיה יש לכם, פשוט תפתחו את cdspeed (בד"כ מגיע עם נירו), אם אין לכם אפשר להוריד מפה ולהסתכל ב Disc Info.

• 45 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. שלום לכולם רציתי לשאול אותכם המבינים באיזה מהירות הכי שווה לצרוב מוזיקה או data כי אמרו לי בחנות היום שזה לא אמיתי מה שרשום על הצורב שהוא צורב לך *48 וגם ראיתי את כול הדיסקים שלהם שמכירים עד מהירות *24 אז מה החברות עובדות עלנו

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by zohar678,

באיזה מהירות מומלץ ליצרוב סרט? קניתי צורב חדש, וזאת פעם ראשונה שאני הולך לצרוב ואין לי מושג על איזה מהירות הכי כדאי לצרוב בכדי שהצריבה תצא באיכות טובה. יש ברשותי דיסקים של 700 מגה. סוג הצורב שלי הוא GSA -H10N של חברת LG

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  18. הנרו שם לי את זה על המינימום X4 אז להשאיר או להרים למקסימום..

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by KYSG,

DFI Lanparty NF4 SLI-D nForce4 Socket 939 ATX Motherboard?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by big mam@,

אם אני רוצה לצרוב סרט XVID ולראות בדיוידי (קורא XVID) איך אני צריך לצרוב? כדאטה, כVCD או מה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. נתקלתי במידע סותר - חלק אומרים NTFS וחלק אומרים FAT32 - מה אומרים המומחים? מדובר ב-SSD יחודי בנפח 32GB המיועד למחשב ASUS R2H לשימושי אופיס ומדיה פשוטים בלבד - לא צפויים קבצים גדולים במיוחד ו/או עבודה מאומצת במיוחד. תודה.

• 35 תגובות
    • 7.3k צפיות
  22. שלום. באיזה שלב יתחיל ווינדוס 7 לרשום להארדיסק במקום ל RAM? למיטב הבנתי, כאשר הזכרון הנדיף (RAM) אוזל, תתחיל המערכת לשמור את הנתונים בהארדיסק. השאלה שלי באיזה שלב דבר זה יתרחש, או במילים אחרות - איזה כמות של RAM איננה מומלצת, וכן הלאה. תודה

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  23. Started by ferrari,

לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה שייך, נראה לי הכי קשור לכאן, סלחו נא לי אם אני טועה. יש לי הרד דיסק 80GB של MAXTOR עם 8MB CHACHE והוא מחולק ל 4 מחיצות NTFS. מהיום שקניתי אותו, מזה בסביבות ה6 חודשים, לא עשיתי לו DEFRAG, וכל זה כאשר אני מעתיק קבצים ומוחק באופן יומיומי כמעט, החלטתי לעשות DEFRAG, ולא הייתי בטוח באיזה תוכנה להשתמש.. אז אני מבקש המלצה לתוכנה טובה, אמינה ומהירה לעשיית DEFRAG על מערכת הקבצים שלי (NTFS) כי ממה שהבנתי, התוכנה במובנית בWINDOWS XP שלי היא דיי בסיסית ולוקח לה המווון זמן לעשות את עבודה. תודה מראש למגיבים

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  24. שלום חברים, ברצוני לצרוב דיסק של מוסיקה רגיל (לא MP3) באיזו תוכנה עליי להשתמש בכדי שהדיסק ייצא הכי טוב שאפשר? אם איזו תוכנה אני יכול לבטל את ה-2 שניות הפסקה בין שיר לשיר? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  25. ראיתי כמה סוגים: דיסקים .DUAL LAYER 8.5GB ודיסקים 8.5GB שהם לא DUAL LAYER (לא רשום DUAL LAYER). מה עלי לקנות? יש לי צורב LG דגם GSA-H44N ATA.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים