עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dad11223,

היום קניתי אחד כזה התקנתי עליו רק מערכת הפעלה וינודס 7 ופעלתי לפי מדריכים וזה... עכשיו עשיתי לו בדיקת ביצועים וזה מה שקיבלתי, איך זה? זה טוב? אני די חדש בנושא אז אני לא יודע אם זה המקסימום שהוא מסוגל להפיק..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kovar,

שלום, אני יכול להשיג דיסק קשיח חיצוני 2.5" של סמסונג 1 טרה USB 3 בכ - 450 שקל. האם זה שווה? אני לא יודע מה הדגם המדוייק אבל מה יכול להיות רע...

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Elapsed,

היי. לימים הקרובים יש מבצע של KSP על הכונן הבא - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15084 אני לא מבין כל כך בכונניי SSD, אך הבנתי שהם מהירים יותר וראיתי סירטוני השוואה שמראים שקצב העברת הנתונים שלהם מהיר יותר. על כל פנים, האם ההבדל שווה את הכסף? והאם החברה הזאת בסדר? שמעתי עליה רק כיצרנית כרטיסי זיכרון. האם הוא שווה את הכסף? המבצע מוריד את המחיר מ-850 ל-690

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום אני מחפש לקנות הארד דיסק חיצוני נייד (1 טרה, 2.5 אינצ', USB3), לגיבוי והעברות גדולות של קבצים. חשבתי לקנות את ה-Samsung M2. באחת החנויות שביררתי בהן הציעו לי את ה-Verbatim Store n Go 1TB 2.5" superspeed USB 3.0, והם אמרו שהוא אף יותר טוב מהסמסונג. האם זה נכון? האם יש דיסק אחר מומלץ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ספציפית המודעה הזו: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=5730777 פניתי אליו, והוא טוען שיש לו המון דיסקים חדשים באריזות סגורות למכירה. פשוט לא יודע אם לסמוך ולקנות, למרות שהמחיר מאוד מאוד קורץ... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  6. קניתי SSD חדש. אני רוצה לקחת את כל המידע שיש על C (מחיצת מערכת ההפעלה) להעביר לSSD החדש. 1- אפשרי לעשות את זה בווינדוס? אם לא יש תוכנות יעודיות ומוכחות שעושות את זה? 2- העברת מערכת ההפעלה תכלול את כל ההגדרות,הדרייברים וכו, וגם את כל קבצי המדיה והוידאו בשלמותם במידה וקיימים כאלה במחיצה הזאת? 3- נניח והכל עבר טוב וחלק אפשרי לשנות את ה-SSD לכונן C כשהמערכת ההפעלה כבר עליו? 4- את מחיצת ה-C הקודמת לצרף ל-D ללא פגיעה בנתונים שעל D? בודק אם יש אלטרנטיבה להתקנה מחדש של OS ללא כל בלאגן הדרייברים וההגדרות. 5- משום מה בבנץ' AS SSD הדיסק מוצג SCSI Disk device במקום ATA. למה זה? ה-SSD מחובר ל-SATA3 בתצורת AHCI דרך בקר marvell 91xx. יש לציין כי יש שני דיסקים נוספים שמחוברים אחד בSATA2…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mymon,

שלום אני מחפש המלצה לקשיח לאחסון 320/500 usb2 או usb3 עם תמיכה usb2 לאחסון -תקציב בסביבות 300-500ש"ח אם אפשרי תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  8. יש לי HTPC בסלון עם שני כונני 1TB של סמסונג, אני מעוניין להוסיף עוד 2TB (כנראה להחליף אחד מהם כי אין לי מקום ל3 כוננים קשיחים שם) השאלה האם מהירות הכונן בין 5400RPM ל7200RPM משפיע על צפיית סרטים באיכות 1080p ? המטרה של הכונן זה נטו איחסון סרטים ולהפעיל אותם בעזרת XBMC.. בגדול הכונן ששמתי עליו את העין הוא HD204UI של סמסונג שהביקורות עליו שהוא שקט וכונן 2TB במחיר שפוי...

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Corsair Force Series 3 120GB CSSD-F120GB3-BK SSD Crucial 128GB CT128M4SSD2 SSD OCZ AGILITY 3 120GB AGT3-25SAT3-120G SSD איזה מבין השלושה הכי עדיף לשימושים הבאים Sony Vegas PhotoShop Dreamwaver VMware וכמובן משחקים כבדים (C2 / battlefield 3 ..) שלושתם נעים בין 780-790 שקל ועוד כמה ה"MTBF" משמעותי ? ל m4 יש 1.2M בניגוד לאחרים עם 2M

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by דובי770,

היייי! אני עומד לפני קניית כונן ssd למחשב שלי (המפרט בצד asus g53j). אני מודע ליחסי העלות תועלת אך בכל אופן אני קונה. השימושים שלי הם גיימינג וקצת אינטרנט וסרטים. יש לי ארבעה אפשרויות שבדקתי, אשמח אם תוכלו להמליץ לי (לא אשכח בנצ'מרק אחרי הקנייה ) אפשרות א': http://www.amazon.com/OCZ-Technology-Vertex-2-5-Inch-VTX3-25SAT3-240G/dp/B004QJM1HG/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1334023144&sr=8-3 אפשרות ב': http://www.amazon.com/Crucial-2-5-Inch-Solid-State-CT256M4SSD2/dp/B004W2JL2A/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1334023606&sr=8-4 אפשרות ג': http://www.amazon.com/Samsung-830-Series-MZ-7PC256N-Internal/dp/B005T3GPXY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1334023666&sr=8-1 אפשרות ד…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני צריך עוד מקום במחשב ורציתי לדעת איזה מהכוננים האלו נחשב הכי טוב ואמין ‏2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003‎ 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001‎ 2TB Barracuda XT 7200RPM 64MB Sata III ST32000641AS‎ השלישי מבין החבורה יש הפרש דיי גבוה במחיר אבל השאלה אם זה אולי מצדיק(לא קונים כונן כל יום) זה הולך להיות כונן הראשי ששם יהיה כל ההורדות וסרטים אבל גם כל האלבומים והתמונות והאלבומים וכל הדברים החשובים לכן חשוב שיהיה משהו אמין!! זה יהיה מין כונן אחסון ראשי לכן אני לא יודע עם יש חובה במהירות 7200 כי 5900 אמרו לי פעם שיוצרת פחות חום ומעריכה את חיי הכונן והמידע (למרות שלא בטוח כמה זה נכון) הכונן הראשי של המערכת יהיה מה שיש לי עכשיו: ST31000528AS …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. חשוב שיהיה מהיר!! יש לי sandisk 16GB והוא מאוד איטי כאשר כותבים עליו 4 mbs בקושי! כמו כן אני רוצה התקן בלי מכסה. קבלתי המלצה ל: Transcend JetFlash 760 32GB

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by atila3,

שלום רב המחשב הראה לי את הבעיה הזאת לפני כיומיים אז החלפתי מערכת הפעלה התקנתי ללא שום בעיות ובנוסף העברתי 160 ג'יגה של סרטים לכונן, אם הכונן היה דפוק אז זה היה עושה לי בעיות גם בהתקנה וגם בהעברת הנתונים . והיום שוב חזרה הבעיה שוב , פעם עולה ופעם רושם את הבעיה אודה על עזרתכם המהירה גיא

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  14. Started by RonCohen,

DoK של Sandisk לפעמים עובד ולפעמים לא כשאני מכניס אותו והוא עובד אז הכל טוב המחשב מתריע שנכנס התקן חדש וכשהוא לא עובד מופיע USB Device Not Recognize מה הבעיה אני ממש צריך אותו לא את החומר שעליו יש דרך לתקן אותו

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by bronco,

שלום לכולם החלטתי שיש לי צורך בשרת NAS לכל ההורדות סרטים והמוזיקה שלי מבקש טיפים איך לבחור NAS מה הפרמטרים החשובים שיש לשים דגש עלייהם כגון מהירות עבודה או מעבד וכו' תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני שוקל לרכוש כונן SSD בנפח של כ-120 ג'יגה. המטרה היחידה והמוצהרת הנה תוספת ביצועים למחשב ורצוי משמעותית. כידוע עלות כונן SSD כאמור רחוקה מלהיות זולה. אני תוהה.. בהנחה ששדרגתי כאמור והתקנתי את מע' ההפעלה (Win 7), התוכנות והמסמכים כולם על כונן ה-SSD. עד כמה תוספת הביצועים בעבודה רגילה ויומיומית תהיה מורגשת? עד כמה תהא משמעותית? המשחק בו אני משחק (בזמן הפנוי שאין לי..) הנו בעיקר Flight Simulator. האם במשחק ארגיש תוספת ביצועים משמעותית? תודה, אמיר.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  17. יש ברשותי שני קשיחים מסדרת ברקודה st3500320as, ולשניהם בעייה דומה. אחד עם פלטה שרופה, והשני עבר התעללות קשה שכוללת ריסוק ברוטאלי של הפלסטיקה בחיבור הSATA ותלישה של הפינים... אם יש פה למישהו דיסקים מתים (מכנית, אני זקוק לפלטה) שזרוקים בצד מהסדרה הנ"ל או מסדרה מקבילה, אשמח לקבל אותם. המון תודה, בז'נגלו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום. אני מעוניין לבנות מערך איכותי של RAID 5 כבר למדתי שעורי בית בעניין (פחות או יותר) והגעתי למסקנה שאני רוצה להשקיע בבקר איכותי שישמש אותי גם לאחר שאקנה מחשב חדש, אזי תהיה לי את האופצייה להעביר את המידע למחשב חדש במידת הצורך אם תהיה כזאת. בעיקרון חשוב לי המראה שזה מציע (יתרות) וכן גם הביצועים. אני לא מעוניין כרגע ב SSD בגלל הנפח הקטן והמחיר המופקע לדעתי האישית.. אין לי צורך ביותר ב 4 כוננים במערך RAID 5 בכל אופן אני צריך המלצה לכרטיס יעודי אמיתי שייתן את האמינות ואת הביצועים. התקציב שלי 2000ש"ח 2500 ו 3000ש"ח מקסימום. את התפריט של המחשב שלי אפשר לראות. אני עורך וידאו חובבני אך טובעני בנפח, ועושה עבודות להנאה האישית ב AE5 וסוני ואגס, אשמח לקבל המלצות.. בכל או…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by yakirsh4,

אני רוצה לקנות כבל SATA חדש למחשב שלי אבל ראיתי שיש שלוש סוגים SATA I SATA II SATA III איך אני יודע איזה כבל אני צריך לקנות ללוח אם שלי? הדגם של הלוח אם הוא asus p4p800 נ.ב דיברתי על כבל SATA נתונים לא חשמל למי שלא הבין

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  20. ש לי הארד דיסק 500 ג'יגה, כשאני מחבר אותו למחשב אני רואה שנשארו בו רק 2 ג'יגה פנויים למרות שיש בו הרבה מקום פנוי ואני גם לא רואה את כל מה שיש בו למרות שאיפשרתי תיקיות מוסתרות וכשהוא מחובר ל-DVD אני רואה הכל, אני מסתכל ב-Disk Management וגם שם אני רואה אותו הדבר, אגב הוא מפורמט ב-FAT32 ואני עם WIN7 X64 אשמח לעזרה.

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by kobekoo,

איך התוצאות לדעתכם ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני מעוניין לאכסן את כל הסדרות והסרטים שלי על כוננים קשיחים. אני לא מוריד כבד וגם לא הכל אני משאיר. האופציה הראשונה שלי זה לשמור הכל על כונן פנימי כאשר המינוס הוא צריכת חשמל ושחיקת הדיסק (במידה ואני מבטל את החיסכון החשמלי של הווינדוס) וגם סיכוי גבוה יותר שהארדיסק יידפק כתוצאה משחיקה או ממכת ברק חלילה וחס. יש לציין שאני לא מעוניין בגיבוי לחומר הזה. מנגד יש את האופציה של כונן חיצוני אותו אני מחבר ברגע שאני רוצה לראות את אחד מהסרטים שנמצא בו ורוב הזמן הוא שמור בקופסא בארון נקי מאבק. הבעיה שלי במקרה הנ"ל היא שאני בעצם משחק רולטה עם הכונן שכן יכול להיות שהכונן דפוק והוא ידפק לי אחרי חודש בעבודה שוטפת אך כך הוא ידפק בדיוק יומיים לאחר סזוף האחריות שגם כך קצרה. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  23. חיפשתי בגוגל מאריכי USB. קיבלתי תוצאות של 40, 60 מטר. האם יש אפשרות ליותר? או שזה כבר לא יעבוד בגדלים כאלה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  24. Started by dlogan,

לפני חצי שנה היו שטפונות בתאילנד שפגעו במפעלי של WD ו Seagate בגלל אותם פגיעות מחירי ההרד דיסקים עלו, כל זה היה לפני חצי שנה מתי נראה לכם הם יתחילו לרדת שוב?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  25. המקום פשוט הולך ואוזל מתוך 833 GB זה הולך ומתרוקן כאילו המקום נתפס על ידי משהו ואני לא מוריד כלום !!! לאט לאט נעלמים כמה MB ואז גי'גות זה כבר כמה זמן והתחלתי למחוק טורנטים כי חשבתי שזה קשור אבל לא גם שהיוטורנט פועל כל שעה הולך לי איזה GB בערך זה הגיוני? בדקתי את התיקייה של ההורדות והיא אותו דבר !!! נשאר לי 4 GB בלחץ זה ממש לא הגיוני ! מה אפשר לעשות ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים