אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את הדיסק קשיח הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7340 וברשותי לוח מלפני 3 שנים שעד כה עבד עליו דיסק בחיבור SATA2 הלוח הוא Gigabyte ud5 x58 מישהו אמר לי שאם אני יקח את הSATA3 ויחבר על חיבור של SATA2 זה יעבוד אבל פשוט לא ינצל את המהירות שהייתי מקבל בחיבור של SATA3 יש אמת בדבר? או שבכלל יש לי חיבור SATA3... איך אני בודק? ועוד משהו... הדיסק קשיח מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
OCZ SSD SATA3 AGILITY 60GB - עולה כ: 520 Crucial 64GB CT064M4SSD - עולה 420 אשמח אם תמליצו לי על איזה דגם ללכת משני הדגמים הנבחרים ? האם שווה להוסיף עוד 100 שקל ולקחת את ה- OCZ ? תודה איציק
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני פחות מחצי שנה קניתי הארדיסק חיצוני Western Digital 500GB USB 3.0. במהלך התקופה הזאת אחסנתי בו מלא מידע חשוב שאני לא יכול לוותר כמעט על כולו. סך הכל ~450GB. לאחרונה ההארדיסק התחיל לעשות בעיות והגיע למצב שכאשר הוא מחובר הוא לא מוצג ב- My Computer. פירקתי את המכסה של ההארדיסק במטרה לחבר אותו למחשב ישירות דרך ה-SATA (עבד לי בעבר), אבל מסתבר שיש לו USB מובנה בלי SATA ובנוסף יש רק עוד כמה פינים שאני מאמין שהם לג'אמפרים. אני לא אספר לכם את כל הסיפור וכל הניסיונות שעשיתי במטרה לגרום לו לעבוד או לפחות לשחזר את המידע, אבל אני בטוח שניסיתי הכל כולל שימוש בלמעלה מ-10 תוכנות שונות לשחזור. חשוב לציין שההארדיסק מעולם לא נפל לי ולא עושה שום רעשים. בסוף החלטתי לקחת אותו לחברה ש…
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות צורב בלוי ריי שישמש אותי אך ורק בתור נגן לצפיה של דיסקי בלו ריי בLCD שבסלון דרך כבל HDMI מהמחשב. עכשיו אני מתכוון לקנות מKSP כי הם הכי קרובים לבית, יש להם שם של 4 חברות - LG סמסונג פיוניר ואסוס. איזה הכי מומלץ לדעתכם? מה בתכלס ההבדלים בין היקרים יותר לזולים? תודה.!
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הי, מת לי הדיסק הפנימי במחשב. הדיסקהיה מחולק לשתי פרטישנים׃ אחד למערכת ותוכנות והשני לדטה שכולל גם הרבה מוסיקה וסרטים. אני רוצה לקנות דיסק חדש ומתלבט מה לקנות. האם לקנות דיסט מהיר וחזק של 2 טרה ולחלק אותו בצורה דומה או האם לקנות דיסק קטן ומהיר עבור מערכת ההפעלה והתוכנות בלבד ובנוסף דיסק גדול ואיטי יותר) וזול ( עבור. דטה? הבעייה היא כמובן כסף - איןלי :-) מה אתם ממליצים? האם נראה לכם בסדר לקנות באייבורי? תמיד שומעים עליהם דברים לא טובים... האם יש חברות שיותר מועדות לתקלות? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. לפני פחות מ3 שנים קניתי מחשב מ״פנדה מחשבים״ שכלל במפרט כונן קשיח של סמסונג עם אחריות ל3 שנים. לצערי הרב לפני יומיים התחילו קליקים בכונן והוא נהרס. הבעייה היא כזאת הכונן באחריות עדיין אבל ״פנדה מחשבים״ כבר לא קיימים, לאן אני אמור לפנות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום רב! אני זקוק לעזרתכם המקצועית, אני רוצה לקנות דיסק קשיח של 2 טרה איזה חברה מומלץ לקנות? כמובן אני צריך את זה לאחסון בלבד ולשיתוף קבצים דרך טורנטים בנוסף אשמח אם מישהו ישלח לי לינק הסבר ל דיסק קשיח SSD שמעתי על זה פעם ראשונה לא מזמן ואין לי שום ידע בנושא
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הי, הדיסק שלי התחיל לעשות קצת בעיות ב-BOOT לאחרונה ואתמול נפטר סופית. אני מדליק את המחשב ומקבל הודעה: Read/Write error. Press Ctrl+Alt+Delete to reset. חיברתי את הדיסק במחשב אחר ואני מצליח לגשת אליו (כרגע מבצע ממנו גיבוי לכונן חיצוני). השאלה היא האם יש דרך להתגבר על בעייה כזו או שהדיסק מת, והאם יש בכלל טעם לנסות או שאין מה לסמוך על הדיסק הזה יותר? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התייעצתי פה לא מזמן על כוננים של סיגייט והומלץ לי ללכת על ST2000DM001 שהוא מסדרת ברקודה 2 TB הסתכלתי וראיתי שיש לאייבורי כונן מסדרת ברקודה גם שהוא 3TB אז התחלתי לחשוב אולי לקחת יותר גדול(עוד מקום יהיה לי תמיד טוב =]) אבל רציתי לדעת עם הם נחשבים אמינים? הדגם הוא :Seagate Barracuda T3000DM001 הוא נחשב בסדר? כי פעם קראתי שיש בעיות ב3TB עם הביוס או משהו
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בתחום בניית המחשבים ויש לי שאלה: כשכתוב במפרט הלוח אם: 2 x USB 3.0 ports זה אומר שכל חיבור USB שאני אחבר אליו (USB 2.0 למשל) יעבוד במהירות של USB 3.0, או שיש שתי כניסות USB שמתאימות לחיבורי USB 3.0 (ואני לא אוכל לחבר אליו USB 2.0)? וכשכתוב: 8 כניסות USB 2.0, זה אומר שאני יכול לחבר אל הכניסות האלה רק USB 2.0, או שאני יכול לחבר USB 3.0 והוא יעבוד במהירות של USB 2.0? או שאם אני אחבר USB 3.0 זה יעבוד במהירות הרגילה? מצטער אם השאלות קצת טיפשיות :-\
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום עשיתי בדיקה עם AS SSD וזה התוצאה (תמונה) הכונן זה M4 64 GB מחובר ל SATA3 1.תוצאה טובה? 2.איך אפשר לשפר עוד?,בעיקר את המהירות כתיבה. 3.מה זה אומר השורות בתוכנה: 4K 4K 64 THRD ACC TIME ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Western Digital Elements 1TB Desktop External Hard Driveאו Western Digital My Book Essential 1TB USB 2.0 External Hard Drive WDBAAF0010HBK בהנחה שאני יכול לקבל אותם באותו מחיר (כ-75 דולר)
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש ב תוכנה ccleaner ב SSd תודה
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום, האם הכונן הקשיח הזה מומלץ, מהיר, איכותי וטוב? (לחצו כאן) (המחשב שלי מיועד בעיקר למשחקים, אז אני צריך כונן שיטען לי משחקים מהר ולא ייהרס לאחר שבוע) תודה !
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע לוח מבוסס P965 הדגם במפרט שלי עם מערך RAID1 על הבקר המובנה של הלוח, אני רוצה להעביר אותו למחשב אחר, עם לוח מבוסס P67, אל הבקר המובנה שלו, האם זה משהו אפשרי בכלל?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי זיכרון של 8 GB של חברת סיליקון פאוור ואני חושב ששניהם דפוקים: אחד מהם הוטס לסין וכשהוחזר לידיי התברר שכל המידע (כ-200 תמונות) נמחק לחלוטין. בשני יש מדי פעם תמונות תקולות עפ פס אפור לכל רוחב התמונה. האם מדובר בתקלה בכרטיסים בוודאות? האם יש חברות יותר מומלצות מבחינת אמינות?
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי מת לי ההארד דיסק באחד המחשבים... (WD2500KS מ-2006) אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש בנפח שני טרה. חיבור SATA. ההארד דיסק יהיה היחיד במחשב, גם למערכת ההפעלה והתוכנות במחיצה אחת וגם לשאר ירקות (מוזיקה, סרטים, תמונות, מסמכים וכו') במחיצה שנייה. כנראה אקנה את הכונן בKSP סניף ת"א השלום (פשוט כי זה נוח לי שם, אבל אפשר גם במקום אחר באזור אם יש משהו שאין שם) מבין הכוננים הזולים (600 ומשהו) המוצרים שאני רואה בKSP זה WDCaviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX Seagate 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 מה מומלץ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רואה את ה SSD החדשים מעוניין לקנות אחד על מה אתם ממליצים ? אפשר להגיד שאלו הכי מהירים נכון ? Corsair Force Series GT 240GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail CSSD-F240GBGT-BK Sandisk Extreme 2.5'' 240GB SSD SATA III Retail SDSSDX-240G-G25 Intel 180GB SSD 520 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CW180A3K5 Retail SSDSC2CW180A3K5 מבחינת המספרים שהם רושמים ב IOPS כלומר אין לי בעייה של השקע 1500 בערך על SSD שיהיה מעולה מכל הבחינות, גם מקום גם ביצועים למשחקים וכו' אני אתכנן אולי מערך RAID0 אז אולי אני אקנה עוד אחד, השאלה אם כדאי לקחת אחד יקר ומהיר או 2 במחיר של 1, שאלה מאוד קשה כי בסופו של דבר יהיה יותר מקום אם אני אקח 2 אבל הביצועים יהיו יותר טובים בהשוואה לאחד. ואם אפשרי לרכוש או…
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע וחצי רכשתי SSD חדש ושמתי לב שחסרה מדבקת אחריות והשנייה בכלל במקום הזוי יש לכך סיבה ? עוד מישהו נתקל בזה ? תמונה מאותו כונן בדיוק מ NewEgg תמונה מהכונן שלי [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בגדול השאלה בכותרת חברים.. אני מחפש כלי לבדיקת כונן SSD שכנראה עושה בעיות (ראו בתמונה המצורפת, מדובר בכונן של Crucial). יש איזשהו כלי כזה דוגמת HDD Tune Pro? מכיוון שמדובר בכונן של מערכת ההפעלה, צריך כלי להפעלה מה-Boot.. או שההודעה כבר מעידה שהכונן תקול? [attachment deleted by admin]
-
- 41 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הארד דיסק שמחובר לראוטר שהוא כונן המדיה שלי דרך הסטרימר בוקסי אני נכנס לכונן לספריית הסרטים הבעיה היא שחלק מהסרטים מופיעים כרבע מהגודל שלהם ולכם לא ניתן לנגן אותם עד הסוף כאשר אני נכנס ממחשב אחר לכונן הסרטים נראים בסדר מישהו מכיר את הבעיה? עצות/פתרונות יתקבלו בברכה עומר.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי HD של סמסונג שהשתגע. מציג בריאות 60%. לא יודע מה הגודל שלו והפך מNTFS לRAW. קרה באמצע עבודה עם המחשב. המחשב נתקע באמצע עבודה ואחרי ריסט זה היה המצב. אז- א: מישהו מכיר תוכנה טובה שתצליח לחלץ החוצה את הקבצים או אפילו יותר טוב מכך תוכנה שאולי תצליח לתקן את הHD??? ניסיתי לעבוד עם TestDisk אבל לא ממש היה לי מושג איך היא עובדת אז זה לא הצליח. ב. קניתי את הHD ב12.4.09 בפנדה וכתוב על הקבלה שהאחריות נגמרת ב11.4.12 (לפני יומיים ). מישהו מכיר איזה חוק שאמור לאפשר לי לקבל אחריות עד סוף החודש או תוך שבועיים או משהו כזה? שמעתי על כל מיני דברים כאלה ואחרים. תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הקלטה לכונן פלאש תצמצם נפילות FPS במהלך המשחק? כרגע אני מקליט לWD ירוק, המחולק ל2 מחיצות, עליו יושבת הOS (כונן C) והמשחק (כונן D). מיותר לציין שאני מוריד רזולוציה בזמן הקלטות כדי לקבל FPS שחיק. מפרט: i5-760 Intel p55wb 1TB WD10EARS Sapphire 6870 Kingston 8GB: 2x2G + 1x4G תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-