אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יצא גרסא של 40 גיגה אם 8 מגה Cache ? יאיר
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי דיסק מחודש מאמאזון, בדף נכתב (באופן כללי) כי אלו דיסקים שהיו בשימוש בחוות שרתים עם זמן עבודה ממוצע של 3000 שעות, בדקתי עם Crystal disk info ולמרבה ההפתעה זמן העבודה הקודם על הדיסק הספציפי הזה היה 3 שעות... דיסק 14 טרה חדש ב 200+ ש"ח? אני מאמין כי אם זה יותר מדי טוב מכדי שיהיה אמיתי אז זה לא ממש אמיתי. האם ניתן לזייף את נתוני ה SMART? אם כן, יש דרך בה ניתן למצוא את הנתונים המקוריים?
-
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
- 4 followers
-
-
ראיתי כמה כוננים קשיחים שהנפח שלהם הוא 74 וגם ראיתי אחד שהוא 36 במחירים שעולים על 1000 שקל , ראיתי אחד שיש לו RPM 10000 רק בגלל שהמהירות קריאה שלו יותר גבוהה אז הוא כ"כ יקר? בבקשה מישו שמבין בזה להסביר מה זה תודה ואם אפשר גם לצרף לFAQ...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן חיצוני, 500 GB... ל Western Digital יש את הסידרת Passport שנראית לי נחמדה... אבל הסידרה הזאת מחולקת ל 3 חלקים: Essential Elite Studio מה בבדל בין כל הגירסאות? האם כדאי להשקיע כסף בסידרה Elite (שנשחבת הכי יקרה), או שהכל בולשיט ועדיף לקנות את הכי פשוט?
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי, רכשתי אתמול מTMS והפעלתי לראשונה את הכונן הנ"ל (WD10EZEX). כל מה שעשיתי מאז הוא לחבר, להפעיל ולהעתיק אליו קבצים. היום נתקלתי בהודעת שגיאה של ווינדוס, ואחרי בדיקה בHD TUNE, ראיתי את הנתון הבא: End to End Error Detection: 97, Data 3 - Failed. משיטוט קצר ברשת, הבנתי שזה לא מבשר על טובות. האם נפלתי על יחידה דפוקה או שיכולות להיות סיבות אחרות לתקלה כזאת בכזה פרק זמן קצר? אני אציין גם שהכונן משום מה לא מדווח על טמפרטורה (לא בHD TUNE לפחות). שאר הכוננים כן, והיא תקינה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה או טיפ על כונן חיצוני בגודל 1T שהיה מספיק מהיר לנגן סרטי HD ללא בעיות ושיהיה יציב לגיבויים תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי אני רוצה לעשות בדיקות ביצועים ל SSD שלי (המפרט בצד), באיזה תוכנות משתמשים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, באילו פעולות באה לידי ביטוי המהירות 7200rpm לעומת 5400rpm? בהצגת תיקייה בעלת הרבה קבצים? בקצב העברת קבצים בין מחיצות? אשמח למידע בנושא, תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הכונן DVD שלי שהוא גם צורב DVD: אני לא מצליח לא לצרוב ולא לקרוא דיסקים של DVD. האם יש לבעיה פתרון שאני יכול לסדר או, יש לי אחריות על המחשב, ללכת לחנות שיסדרו לי את זה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
תצורת ה-M.2 הקומפקטית מקבלת צמד דגמים נוספים שזמינים בנפח מירבי נאה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום יש לי 2 כוננים קשיחים SATA2 במחשב.. עכשיו שמתי לב שבתוכנה סנדרה המהירות היא על 150, משמע SATA1 אני הרכבתי את המערכת לבד.. עכשיו יכול להיות שהג'אמפר בברירת מחדל הוא על 150 במקום 300 ואני צריך לשנות את שניהם הג'אמפרים של שני הכוננים?
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
צריך המלצה למגירה(כזו שהופכת דיסק קשיח לנייד) עם USB לדיסק קשיח כמו של מחשבים שולחניים תקציב עד 200 שקל
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי ארד-דיסק של מקסטור 80 גי'גה שנגמרה לו האחריות , לפי התקיעות והרעשים שהוא משמיע נראה לי שהסיכה שאמורה להסתובב ולקרוא את הנותונים נתקעת לכן חשבתי לפתוח את הארד-דיסק לראות מה קורה שם בזמן העבודה שלו ואז לנסות לסדר את זה (יכול להיות שצריך רק להחזיר את הסיכה למקום או לחזק אותה...) לכן אני צריך קודם כל מברג כוכב כדי לפתוח את הארד-דיסק , מאיפה אני יכול להסיג אחד כזה ? האם צפויות להיות בעיות כלשהם בפתיחת הארד-דיסק וסגירתו ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בחלק ממפרטי המחשב, ראיתי שיש כאלו ששמים את מערכת ההפעלה על דיסק ניפרד. למה זה טוב ? האם יש דרישות מיוחדות מדיסק קשיח למטרה זו ?
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לפני שאני הולך לקנות, כדי להימנע מאי-נעימויות בבית עסק, אני מעוניין לדעת מה אמור להיכלל בערכה של הדיסק הקשיח... בגדול אני עומד לקנות את ה-320 או ה-500 גיגה..... בעיקרון ראיתי שגם קיים דוק למכשיר, האם הוא נכלל בערכה? אם לא, איפה אפשר לרכוש אותו? מה מצורף ל-HD? תודה לעונים....
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ואם זה משנה אני משתמש בדיסקים של Verbatim 48X.
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, באופן מסורתי אני תמיד מחזיק 2 כוננים פנימיים, אחד קטן למערכת ההפעלה ואחד גדול לאחסון. כמובן כשאחד מתקלקל זה אסון (טוב, לא אסון, יש לי גיבויים, אבל כאב ראש). אז שמעתי על הקסם הזה שנקרא RAID: קונים שני כוננים, כל המידע מוכפל, אם אחד הכוננים מראה סימני גסיסה פשוט מחליפים אותו בחדש באותו נפח (נכון?) וממשיכים כאילו לא קרה כלום. אבל אני לא רוצה לעלות מ-2 כוננים ל-4 (צמד כונני מערכת וצמד כונני אחסון), כי זה סתם יחמם לי את המארז. אני מעדיף להחליף את התצורה כונן מערכת+כונן אחסון בצמד כוננים גדולים, שכל אחד מהם יכיל מחיצה למערכת ומחיצה לאחסון כאשר כונן אחד מגבה את השני ב-RAID. אז צריך צמד כוננים בנפח גדול יותר. הבעיה שנראה לי שכל הכוננים הגדולים (2TB) במחירים שפויים הם איטיים…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שיש אפשרות להוסיף עוד כניסות SATA 2 ללוח מה צרך לרכוש בשביל זה? והאם זה לא מאיט את קצב ההעברה
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מזה כשנתיים אני משתמש ללא בעיות בצורב DVD של חברת NEC דגם 2510A, השתמשתי במספר חברות של CD/DVD, אך בעיקר ב SilverLine DVD -R X8 שאיתם צרבתי רבות. לאחרונה רכשתי מארז של 50 DVD לצריבה, של חברת SilverLine DVD -R אך שכתוב עליהם Extreme (כנראה שהם תומכים בצריבה של X16 ולא X8 כמו עד היום). הבעיה היא, שהצורב לא מצליח לצרוב עליהם, הוא מציג הודעת שגיאה מייד בתחילת התהליך, גם כאשר אני מסמן צריבה במהירות נמוכה, X2 השגיאה היא פשוט burn Process Error At, ואז מספר כלשהו (לדעתי מהירות ה DB בצריבה). ניסיתי לצרוב על המדיות הנ"ל בצורבים אחרים - עובד ללא בעיה ! מה הבעיה אצלי ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק קשיח של Western Digital מס' דגם WD250YS עם המאפיינים הללו: מאפייני מפתח: מיקום: פנימי נפח: 250GB מהירות: 7200 ממשק: SATA (או SATAII) זיכרון נדיף: 16MB לאחרונה קניתי את הד.קשיח הזה וכשעשיתי בפעם הראשונה פורמט והתקנה של ה-Windows הוצג לי 131GB מתוך 250GB. (ידוע לי שאמור להיות 230GB) אחרי שראיתי שיש רק 131GB נבהלתי, אבל בכל זאת המשכתי בהתקנה. אחרי שהתקנתי Windows, נכנסתי ל-Manage דרך My Computer וראיתי שעדין אין לי עוד 105GB. אחרי שעשיתי Windows Update ל-SP2, נכנסתי עוד פעם ל-Manage ופתאום אני רואה עוד 105GB! אני יודע שאם אני יעשה עוד פעם פורמט, אני יאבד את כל המידע שנמצא אצלי על כל הדיסק הקשיח... שאלה: מה אני יכול לעשות כדי לא לאפשר איבוד מידע …
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר ללוח הא- אסוס P5K PRO דיסק קשיח נוסף(את הישן שלי) יש חיבורי SATA פנויים האם אפשר לחבר אותו לכל אחד החיבורים הפנויים ? או שצריך לחיבור מסויים? בחוברת של לוח האם כתוב שחלק מהחיבורים הם ל MASTER וחלק אחר ל SLAVE יש הבדל? ערן
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום עכשיו לי יש 80 גיגה של WD עם 8 באפר קניתי אותו לפני שעה... ואז ראיתי את ה round up ב xbitlabs וראיתי את הביצועים שלו מול ה samsung ו לרוב הסמסונג היה הרבה יותר טוב.... (הסמסונג שאני רוצה הוא גם 8 באפר) העם כדי לי להחליף עם הסמנוסג ? (בשביל ההחלפה אני יצטרך להוסיף 35 שקל , העם זה שווה את זה?) ה WD עלה לי 420 ה סמסונג יצא לי 455. בבקשה תעזרו , כדי שאני יכול לתקשר ולהגיד לו להזמין לי את הסמסונג או לא.
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, המחשב הקודם שלי נהרס אז לקחתי איזה מחשב דיי זהה במפרט שישב במחסן, פירקתי מהמחשב הישן את הכונן הקשיח שהיה לי. הכונן קשיח שמחובר כרגע על המחשב מהמחסן הוא בחיבור של כל הפינים האלה, שחכתי את שמו, החיבור "הישן". הכונן הקשיח מהמחשב שנהרס הוא בעל חיבור SATA, בקיצור, שתי כוננים, שתיהם 80GB שתיהם של WESTERN DIGITAL אחד בחיבור SATA מהמחשב הקודם ואחד בעל החיבור עם כל הפינים. חיברתי את הכבל SATA ללוח אם ל"SATA RAID 1" ואל הכונן הקשיח, וכמובן את הכונן לספק. כשאני מפעיל את המחשב מופיע כתוביות משהו IDE ואז רשום Press Ctrl+F to enter FastBuild (tm Press ESC to continue booting.. כשלוחצים CTRL F זה מגיע למסך הזה : http://img130.imageshack.us/img130/5471/dsc…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרטיס זיכרון MicroSD לא מזוהה. לא ב-Gopro, לא במחשב ולא בקורא הכרטיסים. יש לי שם מידע יקר של תמונות וסרטונים מירח הדבש שלי. מה אפשר לעשות כדי לשחזר את המידע?
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
- 1 follower
-