אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
בעניין יישור לSSD עם תוכנת Paragon.Alignment.Tool.3.0 כדי לשפר ולייעל ביצועים ירודים או לא מנוצלים עד תום , איך בדיוק עושים את זה ? חפרתי בכל האינטרנט ולא מצאתי מדריך או הוראות , אשמח אם אחד ה''כבדים'' כאן ירים את הכפפה ויעשה מעט סדר בנקודה הכל כך חשובה הזאת ... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
יש ברשותי מצלמת וידאו Panasoniv NV-GS400 שמקליטה על MINI-DV. מהן האפשרויות להמיר את הקלטות לDVD או להעבירן למחשב בכל פורמט שהוא (פתרון ביתי קבוע, לא ללכת לחנות שמתמחה בהמרות ולהמיר שם). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש 2 כוננים ל- RIAD0 2 SSD SATA3 למי יש רעיון ? נא לצרף בבקשה , מבחן שאכן יש תמורה עם 2 הכוננים
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי מתוך המחיצות בכונן שולשה מחיצות בכונן שאני רוצה לאחד :E: F: J יש לי דיסק מחיצה גרסה 6 בJ: יש לי תוכנות מותקנות. בE: וF: אין לי כלום חוץ מNTFS. איך אני כותב merge בDiskpart של CMD?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
קרעתי הודעה של משהוא בנושא אבל לא הצלחתי להוריד את התוכנה יש לי WD שנקנה בתחילת 2012 כשהמחירים עלו בגלל השיטפונות עכשיו התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש (היא לא מותקנת בWD) ואני לא מצליח להכניס לWD כלום (כולל הורדות). במחשב שלי רשום שהוא 10.0gb ופנוי 352MB למרות שבמנהל האמצעי אכסון כתוב שהוא כמעת 1TB יש לי בוא 454GB לפי מעפנים על כל הקבצים והתיקיות בתוך הכונן. כמו שכתוב בכותרת עשיתי איחוי והוא לא עזר והצ'ק דיסק נתקע. מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק samsung 500g/7200rpm/16M פתאום הוא הפסיק לעבוד יש שם חומר שאני חיב למחר דחוף ברמה שאיאפשר לתאר הפכתי אותו וראיתי שעל הפנאל יש סימן שרוף של צ'יפ ועוד כמה חלקים ממש שחור כזה בקטנה השאלה אם אני יחליף את הפנאל לפנאל אחר של הארדיסק דומה של אותה חברה האים זה יעבוד בקשה עיזרו לי :s05: :s05: :s05: האים זה יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
1.מבין 2 התמונות איזה זיכרון USB יותר מהיר XXXX/NNNN 2. הזיכרון שקבעתם שהוא מהיר יותר האם לדעתכם הוא רגיל או USB 3.0 ? ( המחשב הוא USB 2.0 ) 3. ניחוש באיזה זיכרון USB מדובר ( חברה + דגם )
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום אני עומד להזמין מאייבורי מחשבים 890.00- דיסק Corsair FORCE3 2.5" SATA3 180GB SSD יש SSD שהייתם ממליצים לי להחליף באותו התקציב בערך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, לWINDOWS יש VIRTUAL MEMORY. במדריך להגדרות SSD שבאתר רשום שיש לבטל את הVIRTUAL MEMORY שעל כונן הSSD ולהגדיר אותו לכוננים המכניים משום שהקריאה.כתיבה המרובות שקורות שם יקצרו לבסוף או אורך החיים של הSSD. האם זה נכון? מה שלי לא מסתדר בהנחיה זו הוא העובדה שאם הגדרתי את הVIRTUAL MEMORY לכוננים המכניים האם לא בעצם וויתרתי על המהירות של הSSD בביצועי מערכת ההפעלה? ואז בעצם אני מוותר על היתרון הענק של המהירות של הSSD שמ.ההפעלה תשתמש בו בצורה המיטבית ביותר? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, כבר היה לי כאן נושא שהתפתח בכל מה שקשור לאמינות כוננים קשיחים חיצוניים. בסופו של דבר גיליתי שאפשר למעשה לקנות כונן פנימי, לקנות לו קייס, ולמעשה להפוך אותו לכונן חיצוני אמין יותר. עכשיו תהיתי לעצמי אם יש חיבור כל שהוא שמקשר בין הכונן הקשיח לבין המחשב עצמו ללא קייס. פשוט כבל SATA וכבל USB. יש דבר כזה? ואם כן זה מומלץ? איך זה ניקרא? מה דעתכם??
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקן עליו WINDOWS SERVER 2008 , אני רוצה להוסיף לו 6 הרדיסקים של 2TB ולחבר אותם במערך RAID 5 כך שיהיה לי קיבולת של 10TB, האם ה-RAID SOF של הסרבר 2008 מספיק טוב כך שהוא יוכל להביא לי ביצועים של קריאה וכתיבה מעל 1Gbps ושאני יוכל לנהל את ההרדיסקים בצורה טובה(יראה מה הטמפרטורה של הכוננים, מספר שגיאות, ואיזה קרס) או שעדיף תוכנה שתישב על סרבר 2008 ותנהל את הRAID 5???
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים. הכונן הקשיח הפנימי שלי שבק חיים, ובנוסף מקצר את הספק. פירוט: 1. המחשב נתן התראה שיש בעיה בכונן וכדאי להחליף.. 2. אחרי יומיים כבר לא עלה הווינדוס ונכתב שיש כשל חומרתי במחשב. 3. בערב המחשב רק נדלק, והמסך נשאר שחור. 4. פירקתי את כל מרכיבי החומרה במחשב (כוננים, DVD) והוצאתי את כל ה- USB כדי להתחיל ולבודד את הבעיה. 5. המחשב נדלק עם כל אחד בנפרד שהיה מחובר, פרט לכונן הקשיח הראשי. 6. כאשר חיברתי את הכונן הקיח הבעייתי, יצא זיק מספק הכוח והוא הפסיק לעבוד. 7. חשבתי שזה הספק אשם, אבל ניסיתי לחבר רק את ה- DVD בכל זאת לעוד ניסיון. והפלא ופלא - הספק עובד והמחשב עולה. 8. חיברתי שוב את הכונן הקיח - ושוב הספק בכלל לא מתחיל לעבוד. 9. בנוסף, כאשר יצא הזיק מהספק, היה ריח של ש…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי מבין השניים יותר ממומלץ? שני הכוננים 128 ג'יגה הסנדיסק זול ב 50 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/gp/product/B004W2JL3Y/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=motherboard0a-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B004W2JL3Y
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד לפני יומיים הכל היה טוב ויפה עד שחיברתי את הכונן החיצוני היום למחשב ולהפתעתי הוא לא עובד כלומר המחשב לא מזהה אותו וכשאר הוא מזהה אותו הוא מחייב אותי לפרמט אותו השאלות שלי הן כאלה: החומר שיש לי עליו חשוב מאוד,ישנה דרך לשחזר אותו? איך יכולה להיווצר בעיה שכזו? תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם הכונן הקשיח שלי הפסיק לעבוד הוא מעלה וונידוס עד לתמונה הזו http://static.daniweb.com/images/attachments/1/windows-logo-loading.gif ופשוט נתקע שם. העלתי ווינדוס מכונן אחר ושחיברתי את הכונן הבעייתי המחשב לא מזהה אותו. לקחתי את הכונן לחנות שקניתי ממנה (לצערי האחריות על הכונן פגה לפני כשנה) וכאשר הוא חיבר את הכונן הוא קיבל הודעה שצריך לפרמט את הכונן (לא יודע אם זה קשור אבל הוא לא חיבר את הכונן דרך הלוח אם). כאמור אצלי לא התקבלה הודעה כזו, מה לדעתכם ניתן עוד לעשות, וכיצד! שבת שלום, ותודה מראש למי שיכול לעזור. נ.ב. העלתי את הנושא בפורום אמצעי איחסון בטעות וקיבלתי את התגובה הזו אשמח למגיבים נוספים
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני לא יודע אם אני בפורום הנכון, הבעיה היא כזו, נראה לי שקצב העברת הנתונים ב-USB 3 שלי נמוכה מאוד. לפי מה שקראתי בהתקן של USB 3 אפשרי להעבר בקצב של עד כמה גיגה לשניה . ברור שזה תלוי גם במה שההתקן שאני מחבר(דיסק און קי) מסוגל. חיברתי את הדיסק און קי שלי מדגם קרוזייר 16 גיגה של סאן דיסק לכניסת USB 3 וניסיתי להעביר סרט בנפח 8 גיגה בקירוב. הוא התחים בכ100 ומשהו מגה בייט לשניה וירד ל20 מגהבייט לשניה שזה נראה לי מאוד איטי אפילו לUSB 2. איך אני יכול לבדוק את זה ולדעת שהכל בסדר? דרך אגב במנהל ההתקנים רשום לי USB 3 לוח האם שלי הוא Z77X-D3H של גיגהבייט. יכול להיות שמצאתי את התשובה ואני מוגבל בגלל הדיסק און קי שלי ? http://usbspeed.nirsoft.net/?pdesc=S…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://e.walla.co.il/?w=/201/2543041 זו פדיחה ברמה לאומית, בטח אם זו כבר הפעם השניה שזה קורה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי מכוון לעשות איחוי אוטומטי אחת לשבוע השאלה שלי אם כונן SSD גם צריך איחוי? כי אם לא זה סתם יוריד את אורך החיים שלו תודה לעוזרים ושבת שלום! _________________________________________________ עריכה: אפשר לנעול! אחרי שפירסמתי את הדיון הנ"ל ראיתי למטה את הדיון הזה ומצאתי תשובה לשאלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=523512.0 ושוב תודה!
-
- 20 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
טכנאי המחשבים שלי המליץ לי על מנת לקצר את זמן טעינת מערכת ההפעלה ולשפר את ביצועיה, שהוא יתקין לי כונן SSD במחשב שלי שיהיה כונן C, ויעביר אליו את מערכת ההפעלה שלי, ושהדיסק הקשיח שלי הקיים יאוחד לכונן D, וישמש לנתונים בלבד. אני מעוניין לדעת על שמות של חברות שמייצרות כונני SSD אמינים שאין להם בעיות של קריסות ללא סיבה (כפי שקראתי כאן במספר דיונים), ושאורך החיים שלהם הוא ארוך. זאת למקרה שאני אכן אבצע דבר כזה בעתיד. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהמלצות הפורום מופיע כונן 2 טרה HD204UI , אבל הוא עם 5400RPM השאלה שלי היא, האם אין כונן דומה של 7200RPM במחיר קרוב? או שזה לא משמעותי. על הכונן צפויים להיות סרטי HD, אולי משחקים וכו'. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
כמו שכתוב מחפש כונן חדש לשימוש דסקטופ ממוצע משחקים סרטים וכו אשמח להמלצות קראתי דברים טובים על ה M4 אבל מצד שני הביקורות עליו קצת מעורבות חשבתי גם על סאנד פורס של קורסייר. מה דעתכם? אני צריך כונן 128GB תודה
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
קניתי ארדיסק 3TB המחשב נותן לבצע אתחול לדיסק 2TB למה זה קורה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קודם כל, התלבטתי אם לפתוח פה או בפורום אחר אבל לא ידעתי באיזה וכאן נראה לי הכי מתאים. מקסימום תנעלו. אני רוצה כבר הרבה מאוד זמן לקנות כונן קשיח חיצוני של 1TB. נתקלתי ב-eBay במוצר הזה ואני חושב לקנות אותו, זה HDD מאוד טוב. השימוש זה בעיקר לשמור עליו סרטים שאני מוריד (ואז צופה בסטרימר דרך USB) ולכן ה-USB 3 חשוב מאוד, כי הסרטים שוקלים בערך 8GB לאחד. יש לי כמה שאלות: 1. השאלה הכי חשובה - האם יקחו לי על זה מכס או מס כלשהו אחר (מע"מ למשל)? 2. האם יעשו לי על המוצר הזה בעיה כלשהי? 3. יש גם My Passport Essential SE, מה טוב יותר? מה שהבאתי או זה? אגב, החבילה שוקלת 385 גרם. אם יש לכם משהו להוסיף אני אשמח. תודה
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-