אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כונן חיצוני 2.5 wd my passport 2tr לפני מספר שבועות הוא פתאום הפסיק להופיע לי במקבוק, ניסיתי לעלות אותו דרך הדיסק יוטיליטי, הוא הצליח לעלות אבל לא העלה את הקבצים, ונכשל לעשות ריפייר. יש לי אופצייה לשלוח אותו לארצות הברית כי האחריות שלי עדיין בתוקף אבל מדובר על זמן וגם על כסף של משלוחים. יש מעבדה אמינה שמישהו יכול להמליץ?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ֿמחפש לקנות 100TB ומעלה משומש במצב טוב לא מצאתי לא באיביי ולא באמזון ולא ביד 2 וגם ככה, מחיר המשומשים קרוב למחיר חדשים - סדר גודל של 25$ ל TB יש למישהו כיוון?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
- 2 followers
-
-
יש רק non-RAID ו RAID , יש מצב שאי אפשר לבטל ?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אין מה להוסיף
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מתאם USB ל-SATA כדי לחבר בקלות הארד דיסק פנימי למחשב בלי לפתוח את המחשב כל פעם. יש כאלה מלא ב-eBay ורובם עולים גרושים אבל מגיעים בלי חשמל - איפה אפשר להשיג כבל חשמל לכזה דבר?? המתאמים שבאים עם חשמל כבר עולים פי 2 או 3 מהזולים... רעיונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי בהרבה חנויות ופשוט אנשים לא מבינים על מה אני מדבר.. הכי מצחיק היה באפויס דיפו.. אני אומר לו "יש לכם דיוידי ראם?" הוא מביא לי חבילה של 10 DVD-R..................... :bash: הקיצר אם מישהו יודע על קיומם של DVDRAM בארץ בכלל, ובאיזור חדרה בפרט.. שיציין תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום וחוץ מLOGIC לא מצאתי מקום שמוכר את הצורב הזה. אשמח לשמוע על חנויות שמוכרות אותו באזור ירושלים\ השרון.
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
והאם ישנן עוד המלצות לכונן NAS 2TB.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג מתאם SATA -> PATA? וכמה עולה?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=barracuda-7200-12-sata-3-0-gb/s-1tb-hd-st31000528as&vgnextoid=20b92d0ca8dce110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=7227b5b72fbce110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=576 לקנייה היום
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני ממש אובד עיצות. יש לי מחשב נייד מסוג סוני VAIO שכנראה ה HD שלו הלך. אני לא מצליח למצוא כונן קטן (פיזית) כמו של המחשב שלי. אמרו לי שהכונן שלי הוא 1.8". הוא גם בחיבור IDE. למישהו יש מושג? תודה.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2008 בשעה 13:54:28 אני חייב לציין שגם לא נראה לי שזה כונן 1.8 רגיל.הנה תמונה שלו: הוא עטוף בפלסטיק שחור ויש לו מחבר מיוחד שמחבר אותו ללוח בנייד מישהו מזהה?
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מחפש פורום ש: א. מותר לפרסם בו. ב. אנשים מתאימים מסותבבים, כי סתם אדם לא יקנה כזה דיסק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב הוא dell inspiron n5110 זה ה HDD פירקתי אותו איפה ניתן לקנות? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
קניתי קופסא עם 50 דיסקים ללא קופסאות ואני מחפש חנות זולה באזור המרכז לקנות עטיפות לדיסקים ועוד משהו איפה ניתן לקנות מדף או חומרים לבניית מדף לאחסון דיסקים בזול? יש לי מלא דיסקים והם מפוזרים בכל החדר! אנא עזרו לי ???
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני זקוק לכבל לצורך חיבור כונן SATA חיצוני לכניסת eSATA אשר על לוח האם. איפה ניתן לרכוש כבל כזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה שבועות המחשב שלי עבר פירמוט ומעבר לא מוצלח במיוחד ללינוקס שגרר אחריו פירמוט נוסף לאחר התקנת הלינוקס.. את הוינדווס התקנתי על Partition של 10 ג'יגה והשארתי את שאר ה-70 ג'יגה מחולקים בנפרד. מאז הפירמוט וההתקנה של הוינדווס מזוהה רק המחיצה של ה-10 ג'יגה, כלומר "נעלמו" 70 ג'יגה. השתמשתי בתוכנה "VirtualLab5" כדי לשחזר את הקבצים שהיו לי ב-70 ג'יגה ואכן התוכנה מראה לי את הקבצים אך לא "מחזירה" את ההארד דיסק למחשב שלי. ולכן אין לי לאן לשחזר את הקבצים. מה ניתן לעשות? אני כמעט בטוח שפירמוט יפתור את הבעיה אבל יש לי המון קבצים חשובים ב-70 ג'יגה ולכן אני מחפש פיתרון אחר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לי מחשב עם 2 דיסקים ברייד 1 איפה נשמרת קונפיגורצית הרייד? בבקר? על הדיסקים? האם אני יכול להעביר את 2 הדיסקים האלה למחשב אחר (שכמובן תומך באותם פונקציות רייד) ועדיין לקבל רייד 1? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי בהום-סנטר מדיות DVD-R SILVERLINE , אבל לא היה להם מדיות DVD-RW (ל NEC 3500) איפה יש לקנות (חנות רגילה, לא אינטרנט)? מה מומלץ? וכמה עולה? תודה
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דחסקים כפולים DVD9 לצריבה מישהו יכול להגיד לי איפה???
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך כבל ESATA לSATA כמה שיותר ארוך , מצאתי מטר - היש מטר וחצי ? ויש לי יציאת חשמל של מולקס רגיל מהמארז , ויש לי כבל קצר מדי שמתאם בין המולקס לבין החשמל של הSATA. השאלה הנשאלת זה איפה מוצאים כבל חשמל ארוך של מטר-מטר וחצי - או כזה או מולקס למולקס ואז אני אשים את המתאם הזה : http://cgi.ebay.com/SATA-Serial-ATA-to-Molex-Power-Adapter-Cable-for-HDD_W0QQitemZ290302916786QQcmdZViewItemQQptZPCA_Cables_Adapters?hash=item290302916786&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A570%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50 הצעות ?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אותו ולא מוצא באף חנות.... מישהו יכול לעזור ? אני גר בת"א ויכול לקנות מאזור המרכז תודה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, קראתי שאפשר לאפס את הסימון של הסקטורים הפגומים שמערכת ההפעלה עשתה ב- FAT. קראתי גם שאפשר לעשות את זה דרך ה- Partition Magic אבל אני לא יודע איך בדיוק. הגירסה שיש לי היא 8. אני אשמח לדעת איך מבצעים את זה, או אם בכלל יש לי את הגירסה המתאימה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום קראתי את הסטיקי ולפי הסקירה שם ראיתי ש DVD±RW GSA-H42NB x18 Beige הוא היה בין הבולטים שם. המטרה שלי היא צריבה בתדירות בינונית לא מהכבדים. עכשיו נכנסו פה לבעיונת,יש לי במחשב צורב CD-R ועוד כונן רגיל ויש לי לוח אם יחסית ישן עכשיו השאלה שלי האם אני אצטרך להוציא אחד מהם?ומה בנוגע לג'ימפורים מה אני אמור לעשות עם צורב ה DVD ?בסה"כ יש לי שתי דיסקים קשיחים ושתי כוננים. בכל אופן רציתי לדעת מה אתם חושבים על הצורב הזה.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-