עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by גולדי,

הדרך היחידה שאני מכיר לעבודה עם כרטיסי זיכרון היא להכניסם לקורא כרטיסים ולחברו לUSB, כאילו כל שימוש הוא ארעי \ מזדמן. אני רוצה לדעת אם החברות כבר מייצרות כוננים לכרטיסי זיכרון כדי לאפשר עבודה נוחה באופן קבוע?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by yot,

שלום, אתמול, קרה לי משהו מוזר: כשפתחתי את המחשב, הווינדוס נתקע קצת אחרי הSplash Screen. כמובן שפירמטתי. עכשיו, שמתי לב שיש רעשים מתוך ההארדדיסק כאילו יש איזה כדור על ההארדדיסק שעושה רעשים. עוד רעש מוזר, כשהווינדוס במצב מנוחה, ההארדדיסקכאילו נסגר ונפתח כל הזמן (הוא עושה את הרעש שהוא עושה כשאני מדליק את המחשב). עכשיו, כשאני מנסה להעלות תוכנות ו/או משחקים, הווינדוס נתקע. האם ההארדדיסק שלי גוסס? אם כן, איך אני אוכל להעביר את המידע מההארדדיסק הזה להארדדיסק שאני אקבל באחריות?

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by KeepOuT,

בשבועות אני עומד לרכוש מחשב, ולפני כל רכישת מחשב אני מתייעץ וקורא המון, והשאלה שלי היא כזאת: איזה כונן יותר עדיף? השחור או הכחול? הרבה אנשים אומרים לי שזה סתם חרטא, שסתם מקטלגים אותם בשביל יותר כסף. הבנתי שהשחור יש לו קצב קריאה יותר מהיר על הנייר, אבל לא בהכרח זה בא לידי ביטוי שהוא פועל.

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by thebenjamin,

צרבתי משהו... והשארתי את הכונן פתוח בערך 5 דקות רציתי לצרוב עוד משהו אבל הצורב לא מזהה את הדיסק כדיסק ריק... ניסיתי דיסק ניקוי לעינית והוא גם קורא דיסקים אחרים אבל פשוט לא מזהה שהדיסקים לצריבה שאני מכניס לו ריקים.. והם ריקים (בדקתי במחשב אחר)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אהלן אני מחפש מארז לקשיח חיצוני 2.5", חשוב שתהיה תמיכה ל-USB3, ושירגיש איכותי, מחו"ל גם בא בחשבון. בחנויות פה בארץ, משום מה אין כמעט מבחר, וגם מה שנראה בסדר - אין במלאי...

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  6. אני צריך לפרמט כי המחשב שלי נהיה כבר איטי, יש דברים שחשובים לי שאני לא רוצה למחוק אותם ואין לי אפשרות לגבות אותם (כי הצורב שלי מת).. אני רוצה ליצור בעזרת PartitionMagic8 עוד מחיצה (כונן) ואז להעביר אליו את כל הדברים החשובים ולפרמט את C איזה מערכת קבצים לבחור למחיצה החדשה, FAT32 או NTFS ?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  7. Started by brando,

שלום חברים יש לי צורב DVD ROM LG ותוכנת צריבה של NERO אני צורב סרטים במכשיר הצורב - וכאשר אני צופה בסרט במכשיר הDVD שלי אני מצליח לראות 3/4 סרט בצורה תקינה והסוף קופץ כול הזמן. למרות שהחלפתי את המדיה שלי ל PRINCO DVD-R. לעומת זה במחשב אני רואה מצוין את כול הסרט ובנוסף מכשיר הDVD שלי אני רואה מצוין סרטים ממקורות שונים.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  8. יש כמה תוכנות רציתי לדעת איזו הכי מומלצת כי ה DEFRAG של XP פשוט איטי מדי ומעצבן מאוד.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by ZiX,

איך אני בודק אם הוא SATA \ SATA2 (הוא בטוח אחד מהם..) וכיצד אני בודק אם הלוח אם שלי תומך SATA2? אין לי מושג כרגע מה החלקים שיש לי במחשב.. ודבר נוסף אני יכול שיהיו לי שתי HDD (שונים) אחד SATA ואחד SATA2.. זה אפשרי נכון?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  10. Started by matan_18,

שלום לכם, יש לי דיסק DVD של אירוע משפחתי זה העותק של דוד שלי . עכשיו אני קניתי צורב DVD ואני רוצה לשכפל אותו. קניתי נרו דיגיטל ושם כאשר באתי לעשות אימייג למחשב הוא אמר לי שהדי וי די מוגן? מה עושים? חוץ ממלכת לחנות כי זה לא די וי די רגיל שהשכרתי ואני רוצה לשכפל אותו. האם משיהו מכיר תוכנה שמתגברת על הנושא הזה?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  11. Started by gtf,

זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1). כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT. נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה??

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by sgsg,

אני מתכנן לקנות כרטיס זיכרון לפלאפון. ראיתי שיש את הדגמים הרגילים וגם דגמי Ultra II x60. המחיר של הדגמים השניים כמעט כפול מהמחיר של הכרטיסים הפשוטים. האם יש איזה הבדל, במצלמה (של הפלאפון), הפעלת יישומים וכד'? או שכדאי ללכת על הכי זול?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by KL-xXx,

שלום רב אני מעתיק דיסק DVD-R עם וידיו לדיסק DVD+R ע"י NERO ב-DVD COPY התוכנה מעתיקה אותו לכונן קשיח, אך בתחילת הצריבה מבקשת ממני שאכניס רק דיסק DVD-R ולדיסק DVD+R היא לא רוצה לצרוב יש לכם מוסג למה? ואיך אפשר להעתיק אותו? תודה

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. השאלה בכותרת, כמו כן מדובר בכונן קשיח חיצוני SEAGATE XTREME בחיבור ESATA.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  15. יש לי במחשב הארד דיסק של 120 ג'יגה בייט. מותקנת ויסטה. Vista 32BIT Home Basic. יש לי 3 מחיצות תחת Manage. אחת מהן מוגדרת כ- EISA Configuration. מוקצים לה כמעט 5 GB. זוהי מחיצת השחזור של המחשב. אני מעוניין למחוק אותה ולאחד אותה עם מחיצה C ומבלי להיות חייב להתקים מחדש את מערכת ההפעלה. משום מה ווינדוס אינה מסוגלת לעשות. כיצד אני יכול לעשות זאת? האם יש תוכנה המסוגלת למחוק מחיצה זו ואז לאחד אותה עם אחרת? אפילו תוכנת ההתקנה של VISTA לא מסוגלת למחוק את המחיצה. תודה. נ.ב. הצלחתי למחוק את המחיצה ע"י המאמר הזה: http://technet2.microsoft.com/windowsserver/en/library/b1fb5a8a-1698-4187-a367-08e3ed41028d1033.mspx?mfr=true ניסיתי להגדיל את כונן C ע"פ המתואר פה, אך ללא הצלחה: http://tec…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by root3:16,

יש לי דיסק DVD RW של FORTIS ובינתיים הכל היה טוב איתו, בשתי הצריבות האחרונות(של סרטים), אז את ה-20 דקות בערך האחרונות של מה שצרבתי זה היה נתקע בדיוידי. יכול להיות שהדיסק נהרס כבר אחרי 10 מחיקות?לכמה זמן דיסק RW צריך להחזיק בד"כ(כמה מחיקות)?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by As-21,

שידרגתי את ההרד דיסק שלי מ 500GB ל 1000GB עשיתי CLONE של הישן לחדש כלומר מ 500 ל 1000 מאז הוינדוס לא עולה. אני מצליח לעלות אותו רק דרך HIREN BOOT CD כשאני בוחר בוחר באופצית BOOT FROM HARD DRIVE בתפריט של HIREN מה יכולה להיות הבעיה . ואיך אפשר לתקן אותה ?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by rbu99fm,

היי, יש לי בן דוד ששמר ספר שהוא כתב בדיסקט יש מהישנים 5.25" ... יש למישהוא מושג איך . האם יש שירות לחילוץ המידע מהדיסקט הזה? תודה,שי

19. Started by oded6188,

אני מצליח לעשות לו רק Quick Format כשאני עושה פורמט מלא, אז הוא מראה שהתהליך מתקדם (משהו כמו 10 דקות), ואז כתוב לי שהפורמט נכשל ווינדוס ויסטה

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  20. בנגנים בעלי הרדיסק וכו, מובן לי שצריך לנתק את הכבל אחרי שמדוממים את ההרדיסק. אבל בשביל מה צריך את הדבר הזה בנגנים וDOKים מבוססי כרטיס זיכרון?

• 17 תגובות
    • 7k צפיות
  21. Started by jamoos123,

שלום, אני משתמש מזה כשנה במדיות FUJI DVD+R x8, שהן למעשה TY עם קוד מדיה YUDEN000 T02 ואני מרוצה מאוד מאיכות הצריבה שלהן. המדיות הללו עומדות להיגמר לי, ומאחר שלא קניתי מדיות מזה כשנה אני די "מחוץ לעניינים" בכל הנוגע למקומות קניה של מדיות TY בארץ. שאלותיי הן: היכן ניתן והיכן מומלץ לקנות כיום מדיות TY בארץ? האם ניתן עדיין לקנות את מדיות ה YUDEN000 T02, או שיש כעת רק T03/TYG03? האם סדרת ה -03 נופלת באיכותה מה-02? הצורב שברשותי הוא NEC-3520A. תודה רבה מראש.

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. ברשותי הארדיסק של Hitachi 160GB sataII לפי הנתונים הוא 160 גיגה. אבל כשהתקנתי את המחשב הוא אפשר לי רק 130 גיגה בערך. איפה נעלמו עוד שלושים? עזרו לי בבקשה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אהלן, אני מחפש כבר זמן מה להגדיל את כמות הזיכרון במחשב. תמיד הסתכלתי לכיוון קשיחים פנימיים. אבל משום מה , הזוי ככל שזה יישמע חיצוניים יותר זולים מפנימיים - למישהו יש מושג למה?!?!? קיצור, ראיתי עכשיו דיל לקשיח הנ"ל : http://www.seagate.com/em/en/external-hard-drives/desktop-hard-drives/expansion-hard-drive/ ב600 שקל עד הבית. שווה? הוא לא יהיה מחובר למחשב, אלא לראוטר וישותף בין 3 מחשבים ברשת הביתית. מבחינת מהירות- הוא סבבה? USB3 צריך להספיק לא? למרות שאני מעדיף כמובן קשיח עם יציאת רשת.. אבל זה לא במחיר הנ"ל. בכל מקרה נא שתפו דעותיכם...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. רציתי לדעת האם קיים הבדל בין סידירום LG X52 ובין ה-LITEON X52 פשוט הצורב שלי הוא לייטאון ואני כל כך מרוצה ממנו שחבל על הזמן אז חשבתי אולי כדאי להחליף גם את הסידירום כי הוא לא מי יודע מה מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  25. Started by Genisher,

צהריים טובים. אני מתכוון לרכוש את הצורב הבא: LG GSA-4163B DVD-RW x16 רציתי לדעת מה דעתכם עליו, מה טוב ומה לא טוב בו, האם כדאי/לא כדאי לקנות אותו. שיקולי מחיר (50 ש"ח לפה או לפה) לא מהווים אצלי שיקול לקנייה של הצורב הזה או אחר, ולכן אני שואל בנוגע לדגם עצמו. בתודה מראש על כל תגובה, נמרוד.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.