עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Moo,

נכשלו לי שתי צריבות עם פיוניר DVR-217DBK ו ImgBurn ניסיתי לצרוב IMAGE של DVD , והוא לא הצליח. מדיה של VERBATIM הלוג הוא כזה: I 17:18:16 ImgBurn Version 2.4.4.0 started! I 17:18:16 Microsoft Windows Vista Ultimate Edition (6.0, Build 6001 : Service Pack 1) I 17:18:16 Total Physical Memory: 2,094,860 KB - Available: 1,052,720 KB I 17:18:16 Initialising SPTI... I 17:18:16 Searching for SCSI / ATAPI devices... I 17:18:16 Found 1 DVD±RW and 1 BD-ROM/HD DVD-ROM! I 17:19:39 Operation Started! I 17:19:39 Source File: C:\Users\Administrator\CDR1\New Folder\DVD\s01.iso I 17:19:39 Source File Sectors: 1,370,796 (MODE1/2048) I 17:19:39 Source File Size: 2,807,390,208 bytes I 17:19:3…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ScreameR,

16GB, שיהיה עשוי מחומרים טובים - עמיד, הוא הולך להסתובב הרבה בחוץ בין אם בין משרדים ובין אם בשטח, מאוד מאוד מאוד חשוב לי שהוא יקרא ויכתוב מהר ושיהיו לו כמה שפחות חלקים שיכולים ללכת לאיבוד או להדפק עקב בלאי. התקציב הוא 150 ש"ח +\- תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום חברים כמו רובנו, רוצה לנצל את השישי השחור חבר המליץ לי על הcrucial של 250 ג'יגב (יש לי במחשב 2 כוננים HDD רגילים גודלים אז לא צריך יותר בשביל מע' ההפעלה) באמזון ראיתי מחיר סביר (קצת יותר זול מבארץ), אבל ראיתי גם כמה אנשים שנתנו ביקורות פחות טובות, כי הוא הפסיק לעבוד להם אחרי כמה חודשים עד כמה שנים בודדות (שנה שנתיים) האם למישהו יש ניסיון רע עם הכוננים הללו?? כי קראתי קצת בפורום וראיתי רק דברים טובים שאלה נוספת - המחשב קצת מיושן. על אילו דברים אני צריך להסתכל כדי לדעת שהמחשב מתאים לכונן SSD כזה? (יש חיבור SATA כמובן, יש 12 ג'יגה זיכרון, חלונות 10, מעבד i5).... מה עוד כדאי לדעת? שוב אני בעיקר רוצה שהחלונות יהיה שם, ואולי כמה …

4. Started by haim855,

אני צריך לחבר תמחשב בכבל הזה לסטרימר שיזהה לי תוכנהל עברה נתונים.. אני לא מצליח להבין ריבונו של עולם איזה כבר מדובר..בכל מדריך רשום בצורה אחרת.. פה למשל יש גם תמונה של אותו כבל http://www.mediafire.com/view/n5qw4ehy151ckx0/how_to_unbrick_M8N_Via_USB_Burning_Tool.doc עם אני רואה טוב 555 זה אותו כבל כמו שיש לי: אז הקטע פה לאן הולך החיבור otg הזה אחד יואסבי סבבה..נכנס למחשב או לסטרימר..לאן הולך החיבור השני אין כניסה כזו לא במחשב ולא בסטרימר..אז לא הבנתי תקטע הזה פה רשום שצריך ככה: make sure your S802 device is powered powered off, with the USB OTG port connected to your PC. Use a toothpick או ככה use the micro usb cable to בקצרה באיזה כבל מדובר אני לא מצליח להבי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום לכולם. אני מעוניין להתחדש בדיסק קשיח בנפח 2TB למחשב נייח שישמש אותי לאחסון משחקים בעיקר. הדגמים BarraCuda Pro ו FireCuda מהירים יותר מהדיסקים הקשיחים הרגלים ולכן אני מעוניין באחד מהם. איני יודע איזה מהם לרכוש ואני מקווה שתעזרו לי בקבלת ההחלטה. מכיוון ששניהם מהירים עם הבדלים לא הכי בולטים בפועל, אז מהירות זה נושא שאינו חשוב לי בהשוואה. גם הנושא הכספי שולי מבחינתי. מה שכן חשוב לי זה... 1. שקט, וכמה שיותר שקט! 2. אמינות 3. טמפרטורה עזרו לי לקבל החלטה. איזה מבין הכוננים יתאים יותר לדרישות שלי? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אז המחשב החדש שלי - http://i.imgur.com/wyNB50I.jpg , אמור להגיע עוד יומיים. אני מתלבט איפה להתקין את המערכת הפעלה , על הכונן SSD שהמקום איכסון בו דיי מוגבל , התקנה עליו תקח לי בערך 50 gb ( ? ) שזה עוד מקום למשחקים או על הכונן SSHD ככה שהמערכת הפעלה תעלה כמעט כמו SSD, אולי מעט איטי יותר שזה לא משנה לי באמת ואני לא אצטרך לוותר על המקום בSSD , האם כל שאר השימוש במחשב / explorer יהיה מהיר יותר משימוש ב HDD רגיל או שרק האיתחול ? מה ההמלצות שלכם בנידון ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי, קניתי לפני כמה חודשים את ההארדיסק הזה: http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/expansion/expansion_desktop יש לי WIN 7 64 ביט שמתי בו מידע והוא היה סבבה והכל עד שפירמטתי את המחשב (ההארדיסק החיצוני לא פירמוט אלא רק הפנימי) גם אחרי הפירמוט יש לי את אותה מ"ה,, אחרי הפירמוט כנראה ששיניתי את שם המחשב שלי ושם היוזר שלי אז כשנכנסתי אליו הוא הראה לי את התקיות אבל לכל תקייה שהייתי מנסה להכנס הוא היה רושם לי שאין לי גישה (ז"א הרשאות..) אז נכנסתי למאפיינים, שיניתי את הבעלים של הקבצים ליוזר ה"חדש" והוא עבד יופי טופי. לאחר כמה זמן לקחתי את הHD למחשב אחר בכלל לא בבית שלי והוא כתב לי שהHD לא מאותחל והוא צריך לעבור פירמוט. אני נהייתי ממש ממש עצוב כי היה לי ממש המון מידע …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by davidt99,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש (על פי ההמלצה שלכם) אבל ה-MX300 לא קיים ב-TMS או ב-StarPC (אני לא יכול לקנות בפלונטר כי החנות לא פתוחה בשישי). מלבד ה-Evo 850 (שקטן יותר בנפח ויקר יותר), יש כוננים אחרים מומלצים באותו סדר גודל?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by elyaz,

שלום חברים בשעה טובה אני עומד לפני קניית ה SSD הראשון שלי. אחרי קריאה ברשת חיפושים וכו' ראיתי שה- mx100 256GB של CRUCIAL הוא דגם בכלל לא רע ואף די מומלץ יחסית למחיר, וכמובן שיש גם את ה BX100 שבסופו של דבר החלטתי לקנות אותו. אז מה אתם אומרים? האם באמת הBX100 יותר עדיף? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי HDD שולחני 3.5 ואני מעוניין להרכיב אותו במארז יעודי ע"מ שיתפקד כדיסק(גיבוי) חיצוני. דרישות: USB3, מתאים לדיסק של 2TB בגודל 3.5 ו- 7200RPM, מספיק מאוורר וכמה שפחות וויברציות. אשמח להמלצה למארז כזה עד 100 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by TFC,

שמעתי שאחרי משתמשים ב Dvd אם דיסקים שמשתיכים לאוזורים שונים ה dvd ננעל וגם שמעתי שיש קודים שבעזרתם אפשר לפתוח ת Dvd אם מישהו יכול להסביר לי תנושא יותר טוב וגם אשמח אם יעזור לי למצוא כאילו קודים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by rankomemy,

האם מישהו יודע כיצד להפוך את הדיסק און קי ל"קריאה בלבד"?Write Protect? (אין לחצן פיזי עליו). לחילופין, האם ניתן לאבטח אותו באמצעות דרך אחרת...? שבוע טוב (:

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אהלן חברים! בזמן האחרון ההארד דיסק מעצבן אותי, הוא עושה לפעמים קולות כאלה של מאמץ ודברים שנשמעים כמו חריטה על לוח עם הציפורן - רק קצת יותר עדין. הוא עושה את זה לפרקים, והרעש מאוד קצר, חצי שניה - שניה, ולפעמים ממש נדירות הוא עושה את זה לאורך זמן. עכשיו, עשית chkdsk לשני הכוננים (ל- C, שבו מותקנת מע' ההפעלה עשיתי כמובן לאחר אתחול המחשב), ולא נמצאו תקלות. עכשיו, אני לא יודע אם זה ההארד דיסק או שהמחשב סתם נהפך איכשהו לאיטי בזמן האחרון (אני בבסיס לפרקי זמן ארוכים, ואחים שלי עושים מי יודע מה למחשב כשאני לא נמצא) ופשוט אפרמט אותו. ישנה בדיקת מערכת כוללת שבה אוכל למצוא מה הבעיה, או לפחות בדיקה להארד דיסק, או שפשוט אפרמט? תודה מראש ושבת שלום.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. ניסיתי לצרוב היום משהו, נכנסתי לNERO התחלתי את הצריבה וקיבלתי הודעת שגיאה : Burn Process Faild At 16X משהו ... אחרי זה שמרתי את הלוג שהוא יצר והנה הוא לפניכם: BneXtaZi BneXt 1A23-0809-4030-2363-5695-2304 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Ahead\nero\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 26/10/2004 18:35:34 Nero Version: 6.6.0.16 Internal Version: 6, 6, 0, 16b (Nero Express) Recorder: <ATAPI CD-RW 52X32> Version: M.GD - HA 1 TA 1 - 6.6.0.16 Adapter driver: <atapi> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default (0) -> ATAPI, detected: ATAPI CD-ROM: <ATAPI CD-RW 52…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני בודק אופציות לקניית נייד.אשמח אם מישהו בעל ידע, יוכל לשפוך קצת אור על הנושא.האם עדיף לקנות הארד דיסק היברדי נניח 24ּ+320 או לקנות ssd טהור 128/256העניין הוא שה-128 הוא קטן מידי, וה-256 מאוד מייקר את המחשב. (כל מחשב עם 256 ssd עולה 6K ומעלה)אז מה המשמעות של ה"ד היברידי, ואיך ההבדל בפועל בינו לבין ה"ד טהור...מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום 2 דגמים של כונני SSD שמאד נמכרים בימים אלו בישראל הם: Samsung 860 EVO SanDisk SSD Plus מבין שניהם, ה-860 EVO קצת יותר יקר, אבל גם נותן תוצאות יותר טובות. אני סקרן לגבי כמה פרטים טכניים לגבי שניהם, שלא מצאתי באתר של Samsung וגם לא באתר של SanDisk. הפרטים שמעניינים אותי הם: 1) האם יש להם DRAM, ואם כן באיזה גודל? וגם: 2) שניהם מבוססי TLC, אבל האם יש להם SLC Write-Cache, ואם כן אז גם פה - באיזה גודל? ואולי יש עוד פרט כזה שלא כתבתי, שגם לגביו כדאי לדעת? תודה

17. Started by Tal555,

קניתי TY DVD-R X8 צרבתי סרט על X12 (למה זה נותן לי לצרוב יותר ממה שזה?) ביצעתי סריקה כדי לראות מה האיכות אם זה כמו ששמעתי... וואלה... קיבלתי 97 דבר אחד שלא הייתי מרוצה ממנו בסריקה שלקראת הסוף התחילו להיות קצת יותר קוים צהובים מעצבנים כאלו.... ( זה משנה ? ) בכל מקרה אירגנתי לכם תמונות... לי נראה שזה TY מקורי גם כתוב על האריזה "תוצרת יפן" [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני מחפש משהו הדומה לזה (https://www.amazon.com/Sedna-Express-Extended-Connector-Included/dp/B07L5SPWNV/ref=sxbs_sxwds-stvp?cv_ct_cx=Adapter+-+x4+PCIe+-+sata+2.5"+raid&dchild=1&keywords=Adapter+-+x4+PCIe+-+sata+2.5"+raid&pd_rd_i=B07L5SPWNV&pd_rd_r=1b4bd9e0-2a65-4f1d-8bad-0a26d1c181ed&pd_rd_w=tdg0b&pd_rd_wg=dJbQv&pf_rd_p=a6d018ad-f20b-46c9-8920-433972c7d9b7&pf_rd_r=DMESC9D4THNMP7EQTWGZ&psc=1&qid=1584559701) אבל עם RAID חומרתי. ממה שראיתי באמזון זה קיים רק ל SSD, מישהו מכיר לדיסקים של 2.5"?

19. אני רוצה להמיר את הכונן החיצוני שלי מFAT32 לNTFS, נכנסתי לCMD ורשמתי convert D: /fs:ntfs , אבל קיבלתי שגיאה כזאת: This drive is dirty and cannot be converted. You will need to clear the dirty bit on this drive by running CHKDSK /F or allowing AUTOCHK to run on it the next time you reboot. The conversion failed. מישהו יודע מה זה אומר? אני רוצה להמיר את הכונן לNTFS בלי לפרמט ושכל הקבצים ישארו, מה עלי לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. הי..סליחה על הבורות, רוצה למחוק תיקיות וכאלה במכה אחת מבלי למחוק מערכת הפעלה, האם אפשרי או יותר פשוט לפרמט?

21. Started by dan9,

איזה טוב יותר? מהיר יותר? שקט יותר? חסכוני יותר? אני ממש מתלבת! http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=st31500341as-barracuda-7200-11-sata-32mb-c-1.5tb-hd&vgnextoid=511a8cf6a794b110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=47f281f8c0f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=575 תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ShaiLevy,

שלום, 1. האם דיסק חיצוני 3.5 שתומך USB 3 ידרוש חיבור נוסף לחשמל או שיש לו את כל המתח שהוא צריך מה USB3 ? 2. האם עדיין יהיה אפשר לחבר ל USB רגיל בעזרת חיבור חשמל ? 3.יש בשוק דיסק חיצוני 2TB שמגיע גם עם USB3 וגם ESATA וגם חיבור לחשמל ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Rockstatement10,

כרגע יש לי 840 EVO בנפח 120GB ומחפש להחליף אותו בגלל נפח מועט וגם כי הסדרה הזו של הכונן ידועה כבעייתית. חשבתי על 850 EVO האם זה שווה? האם זה שווה לקנות 250GB או שאם כבר עדיף 500GB? אני מחפש כונן משתלם, וגם שמעתי שבשנה הבאה יצאו כוננים חדשים של סמסונג, שווה לחכות? לא מתכוון להשקיע הרבה, אולי עד 350-400 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by n_aviv1,

זה דחוף למישהו שטס היום. מדובר בכרטיס SD 8GB של סיליקון פאוור. הוא הכניס את הכרטיס למצלמה (EOS 450D) והמצלמה דורשת פירמוט של הכרטיס בגוף המצלמה. הפירמוט לא מצליח גם לא במצב low level. מה אפשר לעשות? אם השאלה מתאימה יותר לפורום צילום דיגיטלי אנא העבירו את הנושא במהרה כי הוא טס היום!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by edeNF,

יש לי DOK של 16GB מפורמט ב FAT32 (ניסיתי לפרמט ב NTFS אך ללא הצלחה). לפעמים כאשר אני מעביר אליו קבצים הם נהרסים, כלומר אי אפשר לקרוא אותם ממנו. רק לאחר שאני מעביר כמה פעמים אז העברה מתבצעת בהצלחה וניתן לקרוא את הקבצים. יש איזה פתרון לכך? או שפשוט עבר זמנו של ה DOK ואאלץ לקנות חדש. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים