עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by roeesnir,

קניתי SSD - 60GB. שמתי לב שאחרי התקנת WIN7 וADOBE CS5 - לא נשאר מקום בכונן !!! בדקתי קצת, ומסתבר שיש קובץ hiberfil.sys שתפס 15GB !!! וה-PF תפס לי 17GB !!! (יש לי 16GB RAM) טוב, אז איך מבטלים את ה-Hiberfil.sys? מפעילים CMD כמנהל (חשוב מאוד) וכותבים powercfg -h off. זה מעיף את הhiberfil. את ה-PF מקטיניפם לכמה שרוצים (הקטנתי ל-5GB) והופ! השתחרר לי המון מקום.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Ashand,

שלום, אני מתלבט בין ה SSD EVO או ה PRO של SAMSUNG 500GB לבין http://eshop.macsales.com/shop/SSD/PCIe/OWC/Mercury_Accelsior/Tech_Specs ההבדל במחיר הוא בערך 700 שקל, אבל מהירות הכתיבה/קריאה של ה PCI E מהירה משמעותית! האם ההבדל הזה שווה את ההשקעה? או לדוגמא אם אני שם ב RAID 0 2 SSD של סמסונג EVO אחד 500 שני 128 בשני בקרים שונים המהירות תוכפל או שמא ה 128 דווקא יוריד מהמהירות הכללית? אני כרגע מנסה לבנות מחשב "מפלצת" לצרכי עבודה ; מוסיקה/וידאו/VM וכו'

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by maxrub,

שלום, ברצוני לרכוש NAS לשימוש ביתי. אני מחפש מכשיר שהוא רק מארז בלי HDD מובנה. כיום יש לי מארז חיצוני ב- USB עם HDD של 250 GB ואני רוצה לקנות NAS בגלל היכולת לשתף את הכונן לכל הרשת בלי תלות במחשב מסוים. במספר מארזים כאלו שנתקלתי הוזכר הקטע של RAID ומכאן באה השאלה הראשונה, האם קיימים מארזים לכונן אחד בלבד או כאלו שיש אופציה לעוד HDD אבל לא חובה להשתמש בהם. פשוט כרגע אני לא מעוניין בנוסף לקנות עוד HDD. שאלה שנייה באה בנושא האבטחה של החומר שלי, אני כיום משתמש בשתי חומות אש - חומרה ותוכנה - חומת אש בנתב שלי ותוכנה במחשבים. כיצד בא נושא האבטחה ב- NAS האם החומה בנתב שלי מספקת או שה- NAS גם בא עם חומת אש כלשהי? ולנושא האחרון, אשמח לקבל המלצות למה כדאי לקנות כי אני לא כל כך בקיא …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Nahum2,

הי חברים אני רוצה להתחדש בכונן SSD. יש לי תמיכה ב SATA3. איזה כונן מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. 8.1) לכונן SSD האם זה אפשרי? כיצד עושים זאת? האם אני בפורום הנכון? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי, יש לי דיסק חיצוני 3.5, 500 מגה של WD שמחובר לסטרימר ואני רוצה להוסיף דיסק נוסף אחרי שהוא התמלא. אני מחפש דיסק 1T - 1.5T 3.5 שישמש לאותה מטרה בדיוק, חיבור לסטרימר וצפיה בתכני HD. אני מחפש דיסק שיעשה את העבודה בצורה טובה, מבחינתי שיהיה הזול ביותר אבל חשוב שיהיה מסוגל לעמוד בעומס של העברת תכני HD. בבאג יש מבצע על Iomega http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8436&perur=2&t=14&c=488 אני יודע שהם לא מייצרים דיסקים ולפי מה שהבנתי בפנים יש דיסק של סמסונג. המחיר אחלה, מישהו מכיר ויכול להמליץ עליו? ואם לא למה ועל איזה דיסק אחר? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Argo013,

מחפש המלצה על הדיסק הקשיח שנחשב להכי טוב (מהיר ואמין) כיום. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by iveco,

יש לי 25% חיים רשום מצב GOOD אבל כל כמה שעות / ימים יש פריז מטורף והמחשב נתקע וברגיל יש לי פריזים קטנים מדי כמה שעות בסאונד , עכשיו נתקע לי המחשב עשה לי פריז מטורף תקוע! עשיתי גוסט מכונן SSD לסתם כונן קשיח שמצאתי ונראה אם עכשיו זה יתקע אם זה לא יתקע והכול יהיה בסדר אני אקבור את הכונן ה SSD שלי באדמה ואתלה שלט " תנוח חבר R.I.P " עשה עבודה טובה שירת אותי כמה שנים טובות PATRIOT אחלה חברה' .

9. Started by asafmanor,

אני מתלבט בין צורב a-open 40* לבין sony 48*, שניהם באותו מחיר אם אני לא טועה. מה לבחור?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by dandisc,

יש לי שני הארד דיסקים אחד C שעליו מותקן הוינדוס והשני מחולק לשניים F וE לכונן E אני מצליח להיכנס אבל לF כשאני מנסה להיכנס מופיעה הודעה שאני צריך לפרמט אותו ואיזה עצבים זה הכונן עם המיד הכי חשוב לעזאזל מה לעשות ולמה ההודעה הזאת הופיעה ככה באמצע החיים?? :'( ואם לא תהיה ברירה אז הבנתי שיש תוכנות לשיחזור והאם הם יעבדו גם אחרי הפירמוט?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אלהן חברים, אני מועניין לרכוש כונן חצוני (נייח) לבית שלי ואני לא כלכך מבין בזה וחשבתי לקבל ממכם המלצה. הפרטים שחשובים לי: 1) נפח - בין 1 -3 TB. 2) חיבור קבוע לחשמל, לא צריך שהוא יהיה קטן או נייד ממקום למקום. 3) יכולת חיבור ל-WiFi. 4) חיבור USB3 5) יכולת עבודה עם תוכנת גיבוים. (גיבוי מתוזמן וכ"ו). 6) אופציה לRaid 1 (לגיבוי המידע אם אחד הHD יהרס). - זה אופצונלי. כרגע אני לא מתייחס לענייני המחיר, אני מעוניין לקנות משהו טוב ואיכותי שלא יתקלקל לי תוך חצי שנה. תודה רבה לעוזרים!!!!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום אני אמור לקבל את ה-SSD שהזמנתי, ואני רוצה להחליף אותו ב-HDD של הלפטופ. כשקניתי את המחשב נייד הוא הגיע עם רישיון מקורי של וינדוס. איך אני יכול להתקין התקנה נקיה של הוינדוס עם אותו הרשיון אחרי החלפת הקשיח?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by integral,

גם סמסונג בחוץ http://www.cdfreaks.com/news/Samsung-debuts-1st-18x-SATA-DVD-writer-to-the-market.html

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. או שכדאי ללכת על ATA-100? ובכלל האם ההבדל כל כך משמעותי?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום אני רוצה לשאול מה ההבדל בין 2 הדגמים הבאים כונן Samsung 970 EVO 500GB PCIe M.2 דגם MZ-V7E500 כונן Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 500GB SSD דגם MZ-V7S500BW https://ksp.co.il/?list_compare=.57700..48828. אחד מהם נקרא plus , ולא ברור לי מה זה אומר, מה מביניהם טוב יותר ואם בכלל יש הבדל משמעותי ביניהם? תודה

16. Started by cow king,

שלום יש ברשותי צורב של Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata וראיתי שיש גירסת firmware יותר חדשה הורדתי קובץ שאמור להיות העידכון זה קובץ EXE אבל שאני לוחץ עליו נפתח חלון דוס לשניה ונסגר. והורדתי מאתר של ASUS מישהו יודע מה לעשות?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by matanf,

אני צריך איכסון לעסק שלי. אני צריך אכסון גדול, כל יום מתווסף לי כ 55 ג'יגה. אני צריך את זה לתווך הארוך. הסתכלתי קצת באינטרנט ומצאתי כמה דברים אבל אולי יש לכם משהו טוב ואמין להציע לי. אשמח לדעת את האפשרויות שלי לפני שנדבר על תקציב. בתודה רבה מראש , מתן.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ואתם חשבתם שכונן SSD בנפח 15 טרה-בייט מסמסונג הוא השיא לכתבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. לאחרונה רכשתי הרדדיסק חיצוני של WD אני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה כמו בהרדדיסק פנימי?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב ובו 2 כוננים. הווינדוז התריע על קריסת כונן בקרוב. הרצתי תוכנת HDDSCAN ובבדיקת ה SMART עלו בעיות ב 2 כוננים: 1. בכונן WDC יש בעיות (סימני קריאה) ב Reallocation Sector Count שעומד על 199, HDA Temperature שעומד על 101 , Reallocation Event Count שעומד על 199, Current Pending Errors Count שעומד על 200. 2. כונן SAMSUNG - תקלת X אדום - Spin Up Time עומד על 18-21. הרצתי את הבדיקה מספר פעמים והתוצאות לא משתנות. איזה כונן עומד לקרוס? יש עוד דרכים לזהות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by mosheza,

שלום לכולם. רציתי לשאול מה ההבדל בהגדרת דיסק קשיח SATA ב-BIOS: SATA MODE: Native ל- SATA MODE: RAID כי מוד NATIVE הוא WINDOWS מזהה בלי בעיה ו-RAID צריך דרייברים מיוחדים שבאים עם יצרן הלוח. בתודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Zeev86,

אז קניתי SSD נוסף של 1 טרה במבצעי בלאק פריידיי ורק עכשיו יצא לי להרכיב את זה (כן דפקתי איחור אופנתי עם ההרכבה). חשבתי שיש לי 2 יציאות SATA 6Gb/s אבל מסתבר רק אחת. כלומר שSSD אחד יתן לי תמורה של חצי. עדיין קריאה של 250 מגה לשניה עדיפה על פני 35 של דיסק רגיל אבל אני מרגיש שיש לי סתם דיסק מהיר שלא מנוצל עד הסוף. אני מאוד מבסוט מהמחשב שיש לי ולא חשבתי לשדרג בקרוב. אבל מה הייתם עושים במקומי? כלומר אם כבר משדרגים לוח אז הולכים גם על CPU חדש שגם ככה עושה לי טיפה צוואר בקבוק ל970GTX. אז לשאלת הדיון: הייתם נשארים ככה או משדרגים לוח אם? המפרט שלי: Gigabyte b75M-D3H, מעבד i5-3570

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Njord,

היי, אני מחפש כונן 1TB שקט ובעל ביצועים טובים. לפי הסטיקי הבחירה הברורה בשבילי היא ה-Seagate ST31000528AS, אך בהנחה שהקנייה לא דחופה האם כדאי לחכות לסמסונג Spinpoint F3 HD103SJ? יש ביקורות שמשוות את שני הכוננים הללו מבחינת ביצועים ורמת רעש? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני מתלבט בין שני האפשרויות הנ"ל: לחבר מתאם והארד דיסק: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11177 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=35sata&Cat2Cat1ID=5030&Cat2ID=4855&aff=Zap〈=he או לקנות כבר מוכן בתקן USB 3 לתאימות לעתיד. http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=80&CategoryID=80&ProductID=3414 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9117 תודה מראש על התגובות, נתן

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. בס"ד שלום חבר'ה. הלכתי לסופר השכונתי, וראיתי 25 דיסקים של TEAC DVD-R 4.7GB 18X עם קייס כזה.. במחיר של 15 שקל... לקחתי קופסא, פתחתי והינה איך שזה ניראה.. זה ניראה ממש רציני, ופשוט המחיר של 25 דיסקים ל15 שקל, ניראה לי קצת תמוה אז צירפתי תמונות למי שפעם ראה דיסקים כאלה עם קייס, כי זה מוזר שלא מספיק זה עם פירמה המחיר שלו מצחיק נ.ב צרבתי וזה אחלה. אשמח לשמוע לדעתכם. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים