אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
אני קונה צורב קומבו תוצרת LG, במהירויות 52X32X52X16... מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה, ומוכן לתת לי חוות דעת עליו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_312&products_id=4570 תודה, נדב.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל הרוחות עד שקיבלתי את ה- SSD היום, אני מתקין במארז והכל...חיברתי ל SATA 3 שרץ מהאינטל כמובן. מנסה migrate to os... זה בהתחלה עובד...ואז מגיע לחלק שהוא מפעיל מחדש את המחשב, שם הוא עובד עוד קצת ואז רושם "COPY SUCCEEDED" וכמה שניות אח"כ זורק שגיאה "Some error occured 0xC0000185" האמת ששכחתי לעשות עדכון קושחה אבל גם אחרי שעשיתי קרה אותו דבר (גם נראה הגיוני שאין קשר בין הדברים). חיפשתי על זה בגוגל... נותן דברים מאד כללים... כמו "בעיה בתקשורת עם הכונן"...לא ברור :\ אגב, ניסיתי אחרי זה סתם לעשות לו partition פשוט באקרוניס וזה זרק כל מיני שגיאות. ניסיתי שוב לעשות partition ופתאום עבד אבל עדיין לא ניסיתי את migrate os to ssd שוב. התחלה גרועה. עריכה: ניסיתי לעשות MIG…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי את ההרדיסק של Western Digital WD6400AAKS. אני משתמש בווינדוס XP SP3, כיצד לפרמט את ההרדיסק והאם לחלק אותו (ואם כן לחלק, אז לכמה ??) על מנת לנצל את ההרדיסק בצורה מירבית. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה בשבוע הקרוב מחשב חדש והמליצו לי לקחת crucial mx100 128 gb הכונן הזה טוב? 128gb זה מספיק או שכדאי לקחת את ה256? כי יש כאלה שראיתי שכותבים שזה קצת מדי וזה מתמלא מהר מאוד
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכונן, שהחברה מציגה בנפחים של 120 ו-240 גיגה-בייט, מתיימר להציע ביצועים דומים לאלו של כונני SSD בגודל מלא לכתבה: http://hwzone.co.il/visiontek-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-usb-%d7%a2%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-ssd/
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מדובר בWDC WD5000AAKS-00YGA0 שהיה בעבר חיצוני אבל הקופסא החיצונית של הUSB הפסיקה לעבוד אז הכנסתי אותו למחשב בSATA בן 5-6 שנים בערך. לאחר סריקה לשגיאות בהארדיסק עם תוכנת יצרן , נמצא תקול ובוצע "תיקון" זה כרגע הנתונים בדיקות אחרות שאפשר לעשות בכדי לדעת אם הוא כבר גוסס?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, יש לי HDD שולחני 3.5 ואני מעוניין להרכיב אותו במארז יעודי ע"מ שיתפקד כדיסק(גיבוי) חיצוני. דרישות: USB3, מתאים לדיסק של 2TB בגודל 3.5 ו- 7200RPM, מספיק מאוורר וכמה שפחות וויברציות. אשמח להמלצה למארז כזה עד 100 ש"ח. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=201594&sid=10 מקור נענע חיים ברשת> גאדג`טים
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רשום ב SAMSUNG MAGICIAN שהוא יכול להגיע עד 550 אבל אני מקבל 350 מגה לשנייה כתיבה, זה נורמלי? אולי בגלל שמותקן על המחשב WIN 10?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, 1. האם דיסק חיצוני 3.5 שתומך USB 3 ידרוש חיבור נוסף לחשמל או שיש לו את כל המתח שהוא צריך מה USB3 ? 2. האם עדיין יהיה אפשר לחבר ל USB רגיל בעזרת חיבור חשמל ? 3.יש בשוק דיסק חיצוני 2TB שמגיע גם עם USB3 וגם ESATA וגם חיבור לחשמל ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבעיה היא, שכאשר אני מפעיל משחקים, הם מפסיקים להטען והWIN כותב לי שיש בעיה עם אחד ההארדיסקים [הסמסונג], והמשחקים פשוט מפסיקים להיטען. המחשב עדיין עובד, רק מופיעה הודעת השגיאה והמשחקים יכולים להיטען לנצח, בלי שהנורה תדלוק. בנוסף לזה, הנורה האדומה דולקת כמעט כל הזמן, והיא כבה רק לאחר זמן ממושך אם בכלל. חשבתי שאולי ההארדיסק חם, וצדקתי, הוא באמת רתח, אבל שני מאווררים שמכוונים אליו לא בדיוק עושים רושם של פתרון לבעיה הזו. עכשיו, בלי שום משחק, ההודעה קפצה ופתאום הנורה האדומה הפסיקה לפעול. תמונה: http://i38.tinypic.com/aaereh.jpg הארה: בעית ההארדיסק שטוחן את עצמו הופיעה כבר לפני שבוע או שבועיים, בעיית ההודעה התחילה היום כשהתחלתי לשחק אחרי שחיברתי את ה4850 החדש שלי. הרצתי כבר כמה …
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
איזה תוכנה הכי נוחה והכי אמינה לבדיקת בריאות הhdd חוץ מזה שאני מדליק את המחשב הhdd מגיע ל100 אחוז פעולה לדקות ארוכות . זה תקין? )אני לא זוכר את הדגם המדויק יש לי אחד של סיגייט 500 gb 7200 . שעליו המערכת פועלת ועוד אחד של חצי טרה . יש מצב גם סיגייט( הhdd בן שנתיים נראה לי . זה הרבה או שיש לו עוד חיים ארוכים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אתמול ניסיתי להעביר פרק של סדרה בגודל 3GB לדיסק און קי, חיכיתי למעלה מ30 דקות (בכל זאת DOK USB2), ברגע שהגיע ל70-80% קפץ הודעה שאומרת שאותו פרק לא נמצא (מהתיקיית מקור), בדקתי ואכן הוא שם. ניסיתי שוב להעביר מחדש ושוב לקראת הסוף עשה אותה בעיה. עריכה: אחי טוען כי הוא שיחק במחשב ביום חמישי והייתה נפילת חשמל בבית, מאז יש את ההודעות הקופצות האלה. יש לציין שמותקן אצלי במחשב HDD Regenerator ובמהלך העברה שמתי לב שקופצת הודעה כזאת: בהמשך השימוש שלי במחשב אני רואה שממשיכות לקפוץ הודעות כאלה, הורדתי את התוכנה Hard Disk Sentinel ובנתיים היא ממשיכה לפעול: שאני מנסה להעביר ממחיצה D למחיצה C את אותו פרק בגודל 3GB המהירות נעה בסביבות ה17-30MB ולא יותר מזה, אותו דבר אם אנ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי יש מצב שבגלל שההתקן מחובר בAHCI אז יש בעיה של צריבה? לפני שאני פוסל את הכונן ובודק אחר? נסיתי עם כמה תוכנות! מפרט 3
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכשלו לי שתי צריבות עם פיוניר DVR-217DBK ו ImgBurn ניסיתי לצרוב IMAGE של DVD , והוא לא הצליח. מדיה של VERBATIM הלוג הוא כזה: I 17:18:16 ImgBurn Version 2.4.4.0 started! I 17:18:16 Microsoft Windows Vista Ultimate Edition (6.0, Build 6001 : Service Pack 1) I 17:18:16 Total Physical Memory: 2,094,860 KB - Available: 1,052,720 KB I 17:18:16 Initialising SPTI... I 17:18:16 Searching for SCSI / ATAPI devices... I 17:18:16 Found 1 DVD±RW and 1 BD-ROM/HD DVD-ROM! I 17:19:39 Operation Started! I 17:19:39 Source File: C:\Users\Administrator\CDR1\New Folder\DVD\s01.iso I 17:19:39 Source File Sectors: 1,370,796 (MODE1/2048) I 17:19:39 Source File Size: 2,807,390,208 bytes I 17:19:3…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי לקנות כונן קשיח של 1TB ובעקבות הנושא הזה החלטתי ללכת על ה-HD103SJ או על ה-HD103SI. בד"כ אין לי בעיה עם רעש והביצועים הרבה יותר חשובים לי. אבל הבנתי שה-HD103SJ כן רועש, ברמה שבאמת אפשר לשמוע אותו. אז אני רק רוצה לוודא זאת... האם הוא באמת עד כדי כך רועש? אני באמת הולך לשמוע אותו? אולי מישהו שיש לו את הדיסק הנ"ל יוכל להגיד לי עד כמה זה נורא, אם בכלל... תודה. (אם זה לא ברור, כרגע אני נוטה לכיוון ה-HD103SJ, מכיוון שביצועים הרבה יותר חשובים לי)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכונן קשיח בנייד מרעיש כמו טרקטור וניראה כי בעתיד הקרוב הוא יצא מכלל שימוש. אז לפני שהוא קורס לחלוטין החלטתי לקנות כונן חדש לנייד שלי מדגם HP pavilnon dv6500 שנקנה לפני שנתיים. 1. האם כל כונו קשיח 2.5" יתאים? 2. יש לי מחיצת שחזור בכונן הנוכחי שם נמצא קובץ שחזור שאיתו אני יכול לשחזר את כל המחשב דרך ממשק תוכנה של HP. איך אני גורם לכל העסק הזה לעבור לכונן החדש על מנת שאוכל להתקין בו מערכת הפעלה. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טכנאי המחשבים שלי המליץ לי על מנת לקצר את זמן טעינת מערכת ההפעלה ולשפר את ביצועיה, שהוא יתקין לי כונן SSD במחשב שלי שיהיה כונן C, ויעביר אליו את מערכת ההפעלה שלי, ושהדיסק הקשיח שלי הקיים יאוחד לכונן D, וישמש לנתונים בלבד. אני מעוניין לדעת על שמות של חברות שמייצרות כונני SSD אמינים שאין להם בעיות של קריסות ללא סיבה (כפי שקראתי כאן במספר דיונים), ושאורך החיים שלהם הוא ארוך. זאת למקרה שאני אכן אבצע דבר כזה בעתיד. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני שמקבל חשמל ממקור מתח חיצוני, השאלה אם אפשר לחבר אליו איכשהו מתאם WIFI ליציאת ה USB כדי לגשת אליו מכל מקום בבית?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקבות הדיון על הקניה המרוכזת- כנראה שאני אלך על ה-128, אם ירד לסביבות ה-600, אבל יש לי כמה שאלות: 1. יש לי מחשב שמותקן עליו windows 7 על הארדיסק 1 טרה, שמחולק לשתי מחיצות: מחיצה 1(158 מתוך 228 ג'יגה)- windows, program files ועוד כמה דברים שאני לא בטוח מה הם מחיצה 2(416 מתוך 703 ג'יגה)- משחקים, סרטים, תמונות. השאלה היא מה אני צריך להעביר לssd ואיך אני עושה את זה. 2. ראיתי בכמה מקומות שהיה כתוב שיש דגמים של ssd שבהם מהירות הכתיבה היא איטית מאוד, האם זה נכון גם לגבי הדגם הזה? 3. מה נדרש להתקנת הssd במחשב? ראיתי שצריך מתאם 2.5 ל3.5 איפה משיגים אחד כזה, והאם יש עוד משהו שנחוץ להתקנה. 4. שאלה אחרונה- מה הם השיפורים המרכזיים שיהיו כתוצאה מהתקנת הssd. השימושים העיקריים ש…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כונן ssd עדיפות ל 500g יש לי מחשב hp 250 g5 ובאתר של hp רשום איזה כונן אני יכול לשים במחשב ואני לא כל כך מצליח להבין מה מתאים למחשב שלי, אני צריך עזרה בבחירת כונן טוב אמין במחיר סביר שיתאים למחשב שלי. (מצרף תמונה מהאתר של hp). תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-