אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר מוצר משלב את 2 המוצרים הנ"ל ? כלומר, Disk On Key שיכול לשמש גם כ Tape Recorder - כאשר את ההקלטות שאבצע הוא ישמור ע"ג הדיסק כמובן. אם קיים - אשמח לפרטים, אם לא קיים, ארשה לכם לפתח את המוצר, תמורת תמלוגי עושק
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
למשל בכונן הזה Western Digital 1TB Caviar Black 3.5 64Mb SATA III WD1002FAEX מה זה אומר ה 64MB? האם יש לזה משמעות וביצוע? ומה ההבדל בינו לבין 32MB?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע בעיה טכנית ואני לא מצליח להיכנס מהמחשב לת'רד אז העלאתי את התמונות לכאן. מקווה שזה בסדר...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני 500 גיגה שבטעות מחקתי ממנו מידע מאוד חשוב , אני יודע שיש חברות שמשחזרות מידע, השאלה אם אני אנסה לשחזר מידע מהדיסק עם תוכנות מקצועיות בבית כמו ACTIVE PARTITION RECOVERY ואם לא אצליח וארצה אחר-כך לקחת את הדיסק לחברת שיחזור מידע הפעולה שעשיתי עם התוכנה בבית מקלקלת משהו ,אני הרי לא כותב לדיסק כלום רק מנסה לשחזר מידע ,זה יכול להכביד על החברה אחר כך לנסות לשחזר מידע מהדיסק אם אני לא הצלחתי ? תודה רבה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי SSD ושכחתי מהמתאם בקניית המחשב, אני לא מוצא מתאם כזה ב KSP ומה שראיתי טוב נמצא ב TMS: https://www.tms.co.il/product/13580 יש איזו חנות אחרת בבאר שבע או באיזור שאפשר לקנות בה את המתאם הזה או משהו דומה שיהיה טוב? מאוד חשוב לי לקבל עזרה בהקדם המחשב צריך להיות מוכן השבוע, תודה. אני יבדוק עם מכירות של KSP מחר אם יש אפשרות להזמין או אם זה לא במלאי או משהו.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי הרד דיסק חיצוני וכאשר אני הולך למחשב שלי אני רואה את הדבר הבא: http://www.siz.co.il/my.php?i=dutmynly0joy.jpg ההרד דיסק החיצוני שלי מופיע כ-2!!! הרד דיסקים.כאשר אני עושה מאפיינים על G אני רואה שבעצם יש לי 78.9 תפוסים !!! שהם בעצם אותו הרד דיסק משני ונקרא F. ברצוני לבטל את אותה מחיצה ולראות את ההרד דיסק החיצוני כהרד דיסק אחד ולא כשני הרד דיסקים. האם זה אפשרי?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות - HD SATA 250GB ולקנות גם בקר PCI SATA (הלוח שלי לא תומך...), או HD UATA100 250GB רגיל ללא תוספות? ואם התשובה שעדיף בקר+HD אז איזה בקר מומלץ (או שזה לא עקרוני)? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני צריך מדריך שיסביר מה זה כל אחד ומה ההבדלים ביניהם תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגידו מה כדאי לי? זיכרון של WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA ב-360 ש"ח *************או************** זיכרון של WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ב- 535 ש"ח תודה רבה לכולם.......
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שעכשיו גיליתי שיש בו פין קצת תקוע בפנים ועקום אני לא מצליח להוציא אותו . ניסיתי בנתיים עם 3 פינצטות ואף אחת לא עזרה.. השאלה שלי זה אם יש דרך להוציא אותו ? ואם אי אפשר האם זה קריטי? האם הדיסק יכול לעבוד נורמלי גם אם אחד הפינים נדפק? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק פגום (סקטורים פגומים וכל זה) הארד דיסק מזוהה בביוס אבל כ-Bad יחד עם הארד דיסק הזה ,מחובר במחשב שלי גם הארד דיסק פעיל ששמה נמצא בווינדוס.. שאני מעלה את הווינדוס ונכנס למחשב שלי ונכנס לדוגמא לכונן D שבהארד דיסק הפגום ,אני רואה את התמונות ואת כל המידע, אבל אני לא יכול להעתיק או לגבות אותם מרוב שהארד דיסק נפגם.. האם יש איזושהי תוכנה חזקה לתיקון הארד דיסק מבלי פגיעה\מחיקה בקבצים ששם.. או לפחות איזושהי תוכנת גיבוי שתצליח להציל את הקבצים ששם? תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי הקלדתי את הפקודה הידועה convert drive: /fs:ntfs, ולאחר הפקדה מופיע השורה הבאה enter volume label, ואני מקליד שוב את שם הכונן ושום דבר לא זז, המחשב רושם שאני טועה. למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש לקנות דיסק של 2TB רכשתי בעבר את מודל הזהEcoGreen F4 HD204UI סמסונג 2TB למה לא ניתן למצוא אותו או למה אין בכלל דיסקים של סמסונג אם יש שווה ערך אליו באמינות תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בספטמבר 2013 קניתי את הכונן הבא: Western Digital Caviar Green WD20EARX לאחרונה קראתי במקרה על בעיה נפוצה של הכוננים האלו, של איזשהו idle-timer שמוגדר ל-8 שניות וגורם לכך שהדיסק בעצם נכבה ונדלק כל הזמן. בדקתי ב-hwinfo וראיתי שמספר הסייקלים של הדיסק היום, אחרי שלוש שנים, הוא 363,194 . הבנתי שהגבול הוא איפשהו ב-300k ואח"כ הדיסק נמצא בסיכון לכישלון. האם אפשר לפנות ליבואן ולבקש החלפה? מישהו מכיר את הבעיה ויכול לשתף איך הוא התמודד איתה? אני במקביל אנסה לשנות את ההגדרה הזאת (דורשת כלי של WD שעובד רק ב-DOS וצריך בשביל זה bootable DOK אבל שיהיה).
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים בשעה טובה אני עומד לפני קניית ה SSD הראשון שלי. אחרי קריאה ברשת חיפושים וכו' ראיתי שה- mx100 256GB של CRUCIAL הוא דגם בכלל לא רע ואף די מומלץ יחסית למחיר, וכמובן שיש גם את ה BX100 שבסופו של דבר החלטתי לקנות אותו. אז מה אתם אומרים? האם באמת הBX100 יותר עדיף? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את המחשבים בעבודה עם כונני SSD, לרוב המחשבים יש חיבור של m2 בלוח, ועבור כמה בודדים אין אז נסתפק ב SATA, אשמח להמלצה לכונן מהיר אמין ואיכותי, בנפח של כ 1TB חשבתי על Corsair Force MP510 PCIe NVMe M.2 2280 960GB SSD M.2 2280 מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז פתחתי חיברתי העברתי והכל הלך חלק, אחד WD אחד SEAGATE, שם במגירה בעדינות הכל טוב ויפה. (המוצר היה 13 יום סגור בקופסא) מחבר היום לשנייה, בום אי אפשר לעשות עם ה WD כלום! הכל נתקע בפנים עד שבסוף ניסיתי לפרמט אותו הוא אמר שלא ניתן ומאז הוא תקוע במצב צמח והאור מהבהב במקום להיות קבוע. השני SEAGATE עובד כמו שצריך בלי בעיות כרגע, החזרתי את ה WD ל KSP הם אמרו שעם התוכנה זאוס הם הצליחו לפרמט אותו והם יריצו עליו במשך היום בדיקת סקטורים של שעתיים-שלוש. עכשיו אני די לא רגוע, כל המידע שלי נמצא בכוננים, ואם לא המזל שלי של להתעקש על אחסון כפול הייתי נשאר עכשיו בלי כלום. אני חושב שאני אקח את המוצר אחרי שהם "יתקנו" אותו (כן ממש) ואמכור אותו יחד עם ה SEAGATE ביד 2 בחצי מחיר ואקנה במקום שנ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום WINDOWS מכילה אפשרות מובנית לדחוס את המידע על כל כונן כדי להרוויח עוד מקום. כיום לא מקובל להשתמש בזה כי נפחי הכוננים ענקיים ממילא ומחירם זול (אני לא מתייחס לעליה הזמנית במחירים בגלל השטפונות). אני זקן מספיק כדי לזכור איך כשהיו דיסקים של 850MB ואפילו פחות, הייני משתמשים באופציה הזאת כדי להשיג עוד קצת מקום. עכשיו קניתי כונן SSD קטן למדי (64GB) ותהיתי אם לא כדאי לי להפעיל את הדחיסה עליו. ככה אני משיג יותר מקום והמחיר נראה העמסה קלה על המעבד שיצטרך כל פעם לפתוח את הקבצים - אבל זה לא נראה לי משימה קשה למעבד בימינו. האם זה כדאי ? האם מישהו ניסה את זה ? האם זה גורם לבעיות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העברתי קבצים לדיסק או קי המחשב נתקע באמצע מסיבה מסויימת לאחר כמה CTRL ALT DELETE הוא חזר לעבוד אבל הדיסק און קי לא. הוא זוהה כחומרה חדשה והותקן כשניסיתי להכנס אליו המחשב ביקש לפרמט אותו, ניסיתי ולא הצלחתי. הורדתי את HP Drive Key Boot Utility וגם הכלי הזה לא הצליח במשימה. אני די עובד עצות תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני אמור לקבל את ה-SSD שהזמנתי, ואני רוצה להחליף אותו ב-HDD של הלפטופ. כשקניתי את המחשב נייד הוא הגיע עם רישיון מקורי של וינדוס. איך אני יכול להתקין התקנה נקיה של הוינדוס עם אותו הרשיון אחרי החלפת הקשיח?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קניתי מארז גנרי לדיסק קשיח 3.5" המחשב מזהה את החומרה אבל אי אפשר לראות את הדיסק ב"המחשב שלי" כביכול צריך לפרמט... האם יכול להיות שהמארז לא תומך ב NTFS ? יש דבר כזה בימינו ? בחוברת הצ'יקמוקית שהגיעה עם המארז כתוב לגבי דיסק חדש - לפרמט ב FAT32 או FAT16 לא כתוב כלום על NTFS ...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-