עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yakir4u,

samsung 840 250g firmware מעדוכן לגרסא האחרונה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by fenix5545,

אני רוצה הרד דיסק SSD של 120 גיגה יש לי 1000 ש"ח שאני יכול להוציא על זה אני לא יודע אם הלוח אם שלי תומך SATA 3 למרות שאני די בטוח שהוא כן הוא בן חצי שנה (Z68A-D3-B3 ) אני מעדיף לחסוך אבל אם יש הבדלים גדולים בביצעים\אמינות אז אני מעדיף את הטוב מבניהם.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. בס"ד שלום חבר'ה. הלכתי לסופר השכונתי, וראיתי 25 דיסקים של TEAC DVD-R 4.7GB 18X עם קייס כזה.. במחיר של 15 שקל... לקחתי קופסא, פתחתי והינה איך שזה ניראה.. זה ניראה ממש רציני, ופשוט המחיר של 25 דיסקים ל15 שקל, ניראה לי קצת תמוה אז צירפתי תמונות למי שפעם ראה דיסקים כאלה עם קייס, כי זה מוזר שלא מספיק זה עם פירמה המחיר שלו מצחיק נ.ב צרבתי וזה אחלה. אשמח לשמוע לדעתכם. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Kriz,

נו, הכותרת דיי צעקנית.. (למשוך כמה שיותר לקוחות D: ) אז ככה , נפל לידי HD מהסוג הנ"ל , אחרי חיפושים קלים בGOOGLE , הבנתי שאין שום סיכוי שאמצא מתאם ZIF ל SATA בשביל לנסות את הבייבי הזה על המחשב שלי... זה ZIF : http://www.soarland.com/ZIF_CE_1.8_Inch_To_SATA_Serial-ATA_Adapter-product-253.html הHD נראה כך : משהו יודע היכן ניתן להשיג מתאם שכזה? ובכלל , מה זה Mechanical Sample? האם זה שווה ערך לES?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by cow king,

שלום יש ברשותי צורב של Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata וראיתי שיש גירסת firmware יותר חדשה הורדתי קובץ שאמור להיות העידכון זה קובץ EXE אבל שאני לוחץ עליו נפתח חלון דוס לשניה ונסגר. והורדתי מאתר של ASUS מישהו יודע מה לעשות?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by matanf,

אני צריך איכסון לעסק שלי. אני צריך אכסון גדול, כל יום מתווסף לי כ 55 ג'יגה. אני צריך את זה לתווך הארוך. הסתכלתי קצת באינטרנט ומצאתי כמה דברים אבל אולי יש לכם משהו טוב ואמין להציע לי. אשמח לדעת את האפשרויות שלי לפני שנדבר על תקציב. בתודה רבה מראש , מתן.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום אני אמור לקבל את ה-SSD שהזמנתי, ואני רוצה להחליף אותו ב-HDD של הלפטופ. כשקניתי את המחשב נייד הוא הגיע עם רישיון מקורי של וינדוס. איך אני יכול להתקין התקנה נקיה של הוינדוס עם אותו הרשיון אחרי החלפת הקשיח?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by haim.hdd,

שלום, איך ניתן לזהות כונן SSD שהוא איכותי (עמיד, מהיר וכו')? שמתי לב שיש כונני SSD בנפח זהה עם תג מחיר שונה, למשל אחד גבוה מהשני ב-150 ש"ח או יותר. האם ישר קשר לבקר TLC, MLC, 3D NAND? אשמח לתשובות, חיים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היי, אני שוקל לקנות את המחשב Asus GL552VW-CN404T אבל רוצה לשדרג בו את ה SSD לכונן עם נפח גדול יותר. האם זה משהו שכדאי לעשות לבד או שעדיף פשוט במעבדה\בחנות? כמה זה אמור לעלות מבחינת העבודה עצמה של ההתקנה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מדיסקים של DVD-R x16 לדיסק קשיח חדש IDE עם 8MB Buffer? כמה זמן לוקח להעתיק דיסק אחד עם 4.3GB?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום אני רוצה לשאול מה ההבדל בין 2 הדגמים הבאים כונן Samsung 970 EVO 500GB PCIe M.2 דגם MZ-V7E500 כונן Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 500GB SSD דגם MZ-V7S500BW https://ksp.co.il/?list_compare=.57700..48828. אחד מהם נקרא plus , ולא ברור לי מה זה אומר, מה מביניהם טוב יותר ואם בכלל יש הבדל משמעותי ביניהם? תודה

12. Started by rotman,

מה המצב אנשים? קניתי HD 320 ג'יגה SATA של WD אני צריך לחלק אותו ל partitions או שאני לא חייב? כמו כן , אם אני לא חייב , כדאי? ואם כן , אז לכמה ושל איזה גודל?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by di177,

שלום יש לי מכשיר DVD צורב {מכשיר DVD רגיל מה שמחברים לטלויזיה, אבל הוא גם צורב} צרבתי סרט אבל משום מה הוא לא עולה במחשב או בכל כונן DVD אחר מלבד הVDV הצורב עצמו מה אפשר לעשות בשביל שאני יוכל ליראות את הדיסק על המחשב תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. זה בשביל חבר... זזה ישמש לסרטים סדרות התקנות של דברים... אגב , אפשר לראות סרט ישירות מהדיסק קשיח נכון ? אין צורך להעביר את זה לפנימי? אשמח להמלצה לדיסק קשיח של 500GB ולאחד של 1TB ... מחר הוא יקנה את זה אשמח להמלצה בהקדם תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני כרגע במצב שיש לי הרדידסק SATA חדש שלא מחובר למחשב כי המחשב בעל לוח אם ישן שתומך רק בחיבורי IDE .. עכשיו חשבתי פשוט להחליף את ההרדיסק לחיצוני שיתחבר בUSB .. יש סיבה לא לעשות את זה? מה ההבדלים בין הסוגים? תודה..

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by malikl,

שלום אתם מכירים תוכנה הבודקת אורך חיים של דיסק SSD? הורדתי את התוכנה SSDlife, וקראתי שם בהסבר שלמעשה אין חישוב מדויק על אורך החיים של הדיסק, אלא רק ממתי שהתוכנה שלהם נמצאת על המחשב. האם משהוא מכיר את התופעה, או יכול לתת לי הסבר קצת יותר משכנע? אני יודע שיש את ה-S.M.A.R.T ושם אמור להיות נתונים הנותנים את המידע לגבי כמה עבד ה-SSD. האם יש תוכנה מומלצת? תודה, ליאור

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום רב!. לאחרונה החלטתי להחליף את כמה כונני 500 GB שיש לי ב כונני 1TB מצאתי 4 דגמים. מה עדיף? כיום יש לי 7 הארדיסקים במנפחים משתנים כאשר יש לי 4 כוננים של 500 של Hitachi שאני מאוד מרוצה מהם ואני הקפדתי בזמנו לקנות אותה סדרה כי היא היתה הכי אמינה לטעמי. בנוסף יש לי כונן 1 של Caviar Black שגם ממנו אני מרוצה השאלה על מה מהם ללכת? בגדול יותר מעניין אותי אם כדאי לקחת את ה? Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Hitachi Deskstar 7K1000 HDS721010KLA330 DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Caviar Black 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS תןדה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Jabberwock,

טוב יש ברשותי את ההארד דיסק החיצוני 8TB של Seagate. היה פה במבצע באתר. חשבתי לצרף לו NAS. לא יודע מה המחירים אבל האם יש NAS פשוט? כנראה ש-diskless יהיה יותר רלוונטי אבל הבנתי שאני יכול לפרק את הקשיח מה-Case שלו אם צריך. חשבתי על הפרטים הללו: פורט אינטרנט 1G USB 3 FTP ENABLED מה אתם מציעים? ומה המחירים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. האם זה משתלם ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by glowrix11,

שלום לכולם, הזמנתי מחשב חדש שאמור להגיע ביום ראשון, ובהמלצת החברים פה בפורום כללתי במחשב כונן ssd 120G של קינגסטון. ניסיתי להבין כיצד אני מתחיל לעבוד איתו (מתקין עליו את מערכת ההפעלה וכו..) וחשבתי שזה בדיוק כמו כונן קשיח רגיל, אבל מקריאה פה ושם הבנתי שלא כך הדבר. קראתי את המדריך הזה (מ2012) - http://hwzone.co.il/%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%90-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%94-ssd-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D/ ואת האמת שיצאתי די מבולבל, ואשמח לקבל את עזרתכם בנוגע לכמה שאלות: 1.תחילה יכול להיות שהמדריך ישן ולא רלוונטי יותר? 2.מהם השלבים בהתקנת הssd? 3. קראתי שצריך לבצע עדכון לקושחה לפני שמתקינים את מערכת ההפעלה, כיצד מבצ…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ronmiz,

היי, יש ברשותי מחשב נייד Dell vostro 3450 ווינדוס 7. בעקבות הפרסום של מבצעים פה באתר בימים האחרונים, מתלבט אם לרכוש כונן ולשדרג את המחשב. שאלתי היא האם רכישת הכונן שפורסם היום באתר כדאית? האם הכונן יתאים למחשב? כמה בערך יגבו ממני במעבדה על החלפה של הכונן? ראיתי בזאפ שיש חלופות מעט יותר יקרות (עבור אותו נפח, בערך חצי TB, הפרש של בערך 250-300 ש"ח ברכישה בארץ בכוננים הכי זולים בקטגוריה - לא יודע אם הם טובים ולא מבין בזה) - לא עדיף לאור האחריות? ודבר אחרון - אין לי גם בעיה לרדת / לעלות בנפח בשביל חלופה יותר משתלמת מבחינת מחיר למ"ב, אם יש כזו שמומלצת... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. ואתם חשבתם שכונן SSD בנפח 15 טרה-בייט מסמסונג הוא השיא לכתבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. קודם כל בלי קשר למהירות - SAMSUNG MAGICIAN בווינדוס 8.1 מעיר את המחשב מSLEEP MODE תוך 30 שניות ושולח אותו חזרה תוך 2-3 דקות, בלי סוף, מהרגע שהוא נכנס לSLEEP עם טיימר. אני חושב שזה קורה רק אם משתמשים בMAX PERFORMACE/RELIABILITY/SPACE. הפתרון הוא לבטל אותו מהתוכנות שעולות בהדלקה, הRAPID הוא תהליך נפרד אז אין בעיה. ממליץ לשים לב - המחשב שלי נדלק ונכבה בערך 200-250 פעמים בגלל זה במשך לילה שלא שמתי לב. עכשיו בנוגע למהירות - אני בדקתי עם הMAGICIAN ורציתי להגיע למספרים שכתובים שם (בודקים עם RAPID כבוי). מה שהוריד לי היה: - דרייבר AHCI של MS. צריך להוריד את החבילה של הדרייבר RAID+AHCI עם התוכנה של הRAPID STORAGE מהאתר של הלוח אם. אני ממליץ גם להתקין את הRAPID STORAGE, יש שם …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. לאחרונה רכשתי הרדדיסק חיצוני של WD אני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה כמו בהרדדיסק פנימי?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. ניתן לעדכן דרך Samsung Magician, או עדכון ישיר: http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/samsungssd/downloads.html

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים