אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DWPNRDVR108&Cat2Cat1ID=1437&Cat2ID=1719
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה תוכנה הכי נוחה והכי אמינה לבדיקת בריאות הhdd חוץ מזה שאני מדליק את המחשב הhdd מגיע ל100 אחוז פעולה לדקות ארוכות . זה תקין? )אני לא זוכר את הדגם המדויק יש לי אחד של סיגייט 500 gb 7200 . שעליו המערכת פועלת ועוד אחד של חצי טרה . יש מצב גם סיגייט( הhdd בן שנתיים נראה לי . זה הרבה או שיש לו עוד חיים ארוכים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה הגדולה היא:באמצעות מה הכי כדי לבצע איחוי לHD, הסטנדרט של החלונות XP או תוכנה חיצונית? אז ככה:יש לי שני כוננים קשיחים, אחד של 200 ואחד של 250 GB. אני מאמין שהצטבר בהם הרבה זבל, לכך אני מבין שצריך איחוי. לא פעם לאחרונה הרגשתי האטה ניכרת במערכת, אם זה בהעתקת קבצים מכונן לכונן או אם זו התקנה. אף פעם לא ביצעתי איחוי וברצוני לבצע. אני מקווה ומאמין שזה יכול רק להמהיר ולשפר את המערכת. אז השאלה נשאלת: באמצעות מה הכי כדי לבצע איחוי לHD, הסטנדרט של החלונות XP או תוכנה חיצונית? תודה מראש. .swg
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי את ה"סטיקי כוננים קשיחים" ויש לי כמה שאלות. לא הבנתי כל כך את עיניין הגודל. אני רואה 1.8 אינץ, 2.5 אינץ ו3.5 אינץ. מלבד הגודל הפיזי של הכונן יש עוד הבדלים? לפי מה שהבנתי ההבדלים הגדולים הם כונן עם/בלי חיבור לחשמל. אני מסייר באינטרנט, איך אני יודע איזה כונן הוא עם חיבור לחשמל ואיזה לא? רק 3.5 הם עם חיבור לחשמל? אני צריך 1000GB זול, ההבדלים במחירים בין כונן עם כבל חשמל לבלי הם כל כך גדולים? אשמח גם לקבל המלצות ספציפיות.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה דחף שווה לקנות בחול ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טכנאי המחשבים שלי המליץ לי על מנת לקצר את זמן טעינת מערכת ההפעלה ולשפר את ביצועיה, שהוא יתקין לי כונן SSD במחשב שלי שיהיה כונן C, ויעביר אליו את מערכת ההפעלה שלי, ושהדיסק הקשיח שלי הקיים יאוחד לכונן D, וישמש לנתונים בלבד. אני מעוניין לדעת על שמות של חברות שמייצרות כונני SSD אמינים שאין להם בעיות של קריסות ללא סיבה (כפי שקראתי כאן במספר דיונים), ושאורך החיים שלהם הוא ארוך. זאת למקרה שאני אכן אבצע דבר כזה בעתיד. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה דיי נובית: אם רשום בDVD מסויים רשום שהוא DUAL LAYER זה אומר שהוא יכול לצרוב עד 8 ומשהו GB?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נפל לי הכונן כנראה מנפילת מתח של המחשב (אחרי הפסקת חשמל), שלחתי אותו לחברה שמטפלת בדברים האלה ולמזלי אפשר לשחזר את כל החומר בכונן, העניין הוא שעכשיו אני רוצה להביא כונן קשיח בנפח 1TB שיהיה חזק מספיק כי הבנאדם אמר לי שהדגם של הכונן הקשיח הקודם שהיה לי היה דגם לא איכותי. אני מחפש כונן קשיח פנימי דרך-אגב, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח נייד. שמתי לב ש1000GB הוא הכי משתלם. מצאתי את 2 הדגמים האלה בפחות או יותר אותם מחירים. שמעתי שמקסטור היא חברת בת של סי-גייט. האם בדגם שציינתי מדובר בדגם מהסדרה הפגומה של סי-גייט ? מה ההבדל ביניהם ? מה עדיף לקנות ? האם יש דגמים אחרים מומלצים לקנות ? לפי מה שידוע לי לשתיהם אותם נתונים - מיקום: חיצוני ממשק: USB 2 , גודל: 3.5 אינטש , זכרון נדיף(Buffer): 16 MB , מהירות: 7200 RPM , נפח: 1000 GB ההבדלים הם שלסיגייט יש 5 שנים אחריות לעומת שמקסטור נותנים 3 שנים. למרות שלאחרונה שמעתי שסיגייט הורידו את האחריות שלהם ל-3 שנים אז אני כבר לא יודע. לגבי חיבור לחשמל - אני לא יודע מה לגבי הסיגייט, אבל אני יודע שהמקסטור דורש חיבור חיצוני לחשמל בנוסף ל-USB. קישורים: 1. …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אתמול ניסיתי להעביר פרק של סדרה בגודל 3GB לדיסק און קי, חיכיתי למעלה מ30 דקות (בכל זאת DOK USB2), ברגע שהגיע ל70-80% קפץ הודעה שאומרת שאותו פרק לא נמצא (מהתיקיית מקור), בדקתי ואכן הוא שם. ניסיתי שוב להעביר מחדש ושוב לקראת הסוף עשה אותה בעיה. עריכה: אחי טוען כי הוא שיחק במחשב ביום חמישי והייתה נפילת חשמל בבית, מאז יש את ההודעות הקופצות האלה. יש לציין שמותקן אצלי במחשב HDD Regenerator ובמהלך העברה שמתי לב שקופצת הודעה כזאת: בהמשך השימוש שלי במחשב אני רואה שממשיכות לקפוץ הודעות כאלה, הורדתי את התוכנה Hard Disk Sentinel ובנתיים היא ממשיכה לפעול: שאני מנסה להעביר ממחיצה D למחיצה C את אותו פרק בגודל 3GB המהירות נעה בסביבות ה17-30MB ולא יותר מזה, אותו דבר אם אנ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דיסק קשיח חדש - WD 120Giga 8MB Buffer 7200 RPM, פורמט דרך ניהול מחשב - מנהל הדיסקים. דרך חלוות הדיסק מראה רק 112Giga כמקום פנוי, אך כשאני עושה dir דרך חלון דוס (cmd), אני רואה 120giga. 1. מדוע הבדל ? מה קורה פה ? מגבלה של חלונות ? 2. יש לי דיסק נוסף של 80giga והוא WDC WD800JB 00CRA1 על איזה דיסק עדיף להתקין את מערכת ההפעלה ? האם כדאי לחלק למחיצות ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל הרוחות עד שקיבלתי את ה- SSD היום, אני מתקין במארז והכל...חיברתי ל SATA 3 שרץ מהאינטל כמובן. מנסה migrate to os... זה בהתחלה עובד...ואז מגיע לחלק שהוא מפעיל מחדש את המחשב, שם הוא עובד עוד קצת ואז רושם "COPY SUCCEEDED" וכמה שניות אח"כ זורק שגיאה "Some error occured 0xC0000185" האמת ששכחתי לעשות עדכון קושחה אבל גם אחרי שעשיתי קרה אותו דבר (גם נראה הגיוני שאין קשר בין הדברים). חיפשתי על זה בגוגל... נותן דברים מאד כללים... כמו "בעיה בתקשורת עם הכונן"...לא ברור :\ אגב, ניסיתי אחרי זה סתם לעשות לו partition פשוט באקרוניס וזה זרק כל מיני שגיאות. ניסיתי שוב לעשות partition ופתאום עבד אבל עדיין לא ניסיתי את migrate os to ssd שוב. התחלה גרועה. עריכה: ניסיתי לעשות MIG…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כונן ssd עדיפות ל 500g יש לי מחשב hp 250 g5 ובאתר של hp רשום איזה כונן אני יכול לשים במחשב ואני לא כל כך מצליח להבין מה מתאים למחשב שלי, אני צריך עזרה בבחירת כונן טוב אמין במחיר סביר שיתאים למחשב שלי. (מצרף תמונה מהאתר של hp). תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברים אני מחפש DOK בגודל 64 אולי 128 GB חסין מים/חול. מותאם למחזיק מפתחות USB3.0 אין בעיה להזמין מחול. אין מגבלת תקציב ברורה אבל לא מעוניין במוצר יוקרה. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את החברה? האם היא אמינה וטובה או לא? חשבתי לקנות את הדגם הבא: Transcend JetFlash 780 128GB TS128GJF780. האופציה השנייה שלי היא ללכת על sandisk extreme שעולה 100 ש"ח יותר, אבל ידוע לי מניסיון שהוא איכותי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן, אולי תוכלו לענות לי. יש לי דיסק 1.8 SSD שאני רוצה למצוא לו מתאם לגודל 2.5 כדי להכניס אותו למחשב נייד.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכוונה היא מהבחינות הבאות: האם זה צורך יותר חשמל בצורה משמעותית? האם כשמכבים את המחשב כשהכונן עדיין מחובר אליו עלולה להיות בעיה? או כל סיבה אחרת שקיימת ולא הזכרתי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כמה חודשים את ההארדיסק הזה: http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/expansion/expansion_desktop יש לי WIN 7 64 ביט שמתי בו מידע והוא היה סבבה והכל עד שפירמטתי את המחשב (ההארדיסק החיצוני לא פירמוט אלא רק הפנימי) גם אחרי הפירמוט יש לי את אותה מ"ה,, אחרי הפירמוט כנראה ששיניתי את שם המחשב שלי ושם היוזר שלי אז כשנכנסתי אליו הוא הראה לי את התקיות אבל לכל תקייה שהייתי מנסה להכנס הוא היה רושם לי שאין לי גישה (ז"א הרשאות..) אז נכנסתי למאפיינים, שיניתי את הבעלים של הקבצים ליוזר ה"חדש" והוא עבד יופי טופי. לאחר כמה זמן לקחתי את הHD למחשב אחר בכלל לא בבית שלי והוא כתב לי שהHD לא מאותחל והוא צריך לעבור פירמוט. אני נהייתי ממש ממש עצוב כי היה לי ממש המון מידע …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ושוקל מאוד לקנות לוח אם שתומך ב raid ראיתי בכל מיני פורומים שיש בזה סיכון בגלל איבוד מידע אני חושב כמובן לעשות RAID 0 אז כמה שאלות: 1. האם באמת יש בזה סיכון וזה מגדיל את הסיכון של איבוד מידע מההארדיסקים? 2. כמה זה מאיץ את העבודה של ההארדיסקים, נותן להם יתרון משמעותי מאשר הארד דיסק בודד? האם כדאי לעשות RAID 0?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, קניתי עכשיו מחשב לגיימינג ופתאום אני רואה ש-200 ג'יגה זה לא מספיק חח חשבתי על לקנות כונן קשיח פנימי בנפח של 1TB (לא SSD) שיהיה טוב עבור גיימינג. מבחינת תקציב אני לא יודע בדיוק כמה זה אמור לעלות אז שיהיה משהו סטנדרט נגיד 300 ש"ח נראה לי סבבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לברר מזה המושג raid שמעתי שזה קשור לחיבור מרובה של הארדיסקים אני צריך להגדיר כזה דבר? כי יש לי 2 הארדיסקים במחשב תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי הקלדתי את הפקודה הידועה convert drive: /fs:ntfs, ולאחר הפקדה מופיע השורה הבאה enter volume label, ואני מקליד שוב את שם הכונן ושום דבר לא זז, המחשב רושם שאני טועה. למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבעיה היא, שכאשר אני מפעיל משחקים, הם מפסיקים להטען והWIN כותב לי שיש בעיה עם אחד ההארדיסקים [הסמסונג], והמשחקים פשוט מפסיקים להיטען. המחשב עדיין עובד, רק מופיעה הודעת השגיאה והמשחקים יכולים להיטען לנצח, בלי שהנורה תדלוק. בנוסף לזה, הנורה האדומה דולקת כמעט כל הזמן, והיא כבה רק לאחר זמן ממושך אם בכלל. חשבתי שאולי ההארדיסק חם, וצדקתי, הוא באמת רתח, אבל שני מאווררים שמכוונים אליו לא בדיוק עושים רושם של פתרון לבעיה הזו. עכשיו, בלי שום משחק, ההודעה קפצה ופתאום הנורה האדומה הפסיקה לפעול. תמונה: http://i38.tinypic.com/aaereh.jpg הארה: בעית ההארדיסק שטוחן את עצמו הופיעה כבר לפני שבוע או שבועיים, בעיית ההודעה התחילה היום כשהתחלתי לשחק אחרי שחיברתי את ה4850 החדש שלי. הרצתי כבר כמה …
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ודי חזק I5 3450, 8GB RAM השימושים שלי הם בעיקר משחקים וחילוץ קבצי RAR, אינטרנט מוזיקה וכו'.. עכשיו אני לא מרגיש הבדל גדול מהמחשב הישן שלי (E8400) והבנתי שההארד דיסק יוצר צוואר בקבוק, יש לי SEAGATE 500GB.. חשבתי לקנות כונן SSD שיהיה כונן מערכת וככה אני אוכל לשפר את הביצועים... האם זה מומלץ עבורי? ואם כן אז איזה נפח ואיזה דגם? תודה רבה לכולם..
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-