אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הי חברים אני מחפש DOK בגודל 64 אולי 128 GB חסין מים/חול. מותאם למחזיק מפתחות USB3.0 אין בעיה להזמין מחול. אין מגבלת תקציב ברורה אבל לא מעוניין במוצר יוקרה. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה תוכנה הכי נוחה והכי אמינה לבדיקת בריאות הhdd חוץ מזה שאני מדליק את המחשב הhdd מגיע ל100 אחוז פעולה לדקות ארוכות . זה תקין? )אני לא זוכר את הדגם המדויק יש לי אחד של סיגייט 500 gb 7200 . שעליו המערכת פועלת ועוד אחד של חצי טרה . יש מצב גם סיגייט( הhdd בן שנתיים נראה לי . זה הרבה או שיש לו עוד חיים ארוכים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, איך ניתן לזהות כונן SSD שהוא איכותי (עמיד, מהיר וכו')? שמתי לב שיש כונני SSD בנפח זהה עם תג מחיר שונה, למשל אחד גבוה מהשני ב-150 ש"ח או יותר. האם ישר קשר לבקר TLC, MLC, 3D NAND? אשמח לתשובות, חיים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין 2 הסדרות? (פרט לעובדה שבארץ ה-WD מקבל רק 3 שנות אחריות) מדוע ה-WD עולה כ-200 שקל יותר? האם יש משהו שמצדיק זאת? לסיגייט 1TB יש 2 דגמים: ST31000333AS ו- ST31000340AS כאשר לראשון קצב העברת מידע גבוה יותר. איפה ניתן להשיג אותו בארץ(הראשון)? איך הוא לעומת ה-WD1001FALS http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_hard_drives/barracuda_7200.11/ http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=488 תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב יש ברשותי את ההארד דיסק החיצוני 8TB של Seagate. היה פה במבצע באתר. חשבתי לצרף לו NAS. לא יודע מה המחירים אבל האם יש NAS פשוט? כנראה ש-diskless יהיה יותר רלוונטי אבל הבנתי שאני יכול לפרק את הקשיח מה-Case שלו אם צריך. חשבתי על הפרטים הללו: פורט אינטרנט 1G USB 3 FTP ENABLED מה אתם מציעים? ומה המחירים?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז אני יודע שיש מספר של תראדים על צורבי דיוידי. אני קראתי כמעט את כולם ואני יוצא קצת מבולבל, איזה דיוידי עדיף. אני מעוניין לקבל המלצה (כרגע ללא הגבלת מחיר) לצורב דיוידי טוב. שמתי לב שבכל הפורומים הצורב 4120b של LG זכה לתגובות טובות, אבל אז ראיתי שאולי עדיף הצורב ND3500 של NEC (ועוד הרבה אחרים שהומלצו) אני רוצה לקבל המלצה לצורב טוב, זמין, ואם אפשר מבוסס גם ע"י ביקורות. חשוב שיתמוך ב dual layer וב R+ R-. אני לא מעוניין בצורב שעתיד לצאת או שממשך "תכף" יוצא... תודה על כל תשובה שתתקבל
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות את המחשב Asus GL552VW-CN404T אבל רוצה לשדרג בו את ה SSD לכונן עם נפח גדול יותר. האם זה משהו שכדאי לעשות לבד או שעדיף פשוט במעבדה\בחנות? כמה זה אמור לעלות מבחינת העבודה עצמה של ההתקנה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניתן לעדכן דרך Samsung Magician, או עדכון ישיר: http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/samsungssd/downloads.html
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מחשב חדש שאמור להגיע ביום ראשון, ובהמלצת החברים פה בפורום כללתי במחשב כונן ssd 120G של קינגסטון. ניסיתי להבין כיצד אני מתחיל לעבוד איתו (מתקין עליו את מערכת ההפעלה וכו..) וחשבתי שזה בדיוק כמו כונן קשיח רגיל, אבל מקריאה פה ושם הבנתי שלא כך הדבר. קראתי את המדריך הזה (מ2012) - http://hwzone.co.il/%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%90-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%94-ssd-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D/ ואת האמת שיצאתי די מבולבל, ואשמח לקבל את עזרתכם בנוגע לכמה שאלות: 1.תחילה יכול להיות שהמדריך ישן ולא רלוונטי יותר? 2.מהם השלבים בהתקנת הssd? 3. קראתי שצריך לבצע עדכון לקושחה לפני שמתקינים את מערכת ההפעלה, כיצד מבצ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כרגע במצב שיש לי הרדידסק SATA חדש שלא מחובר למחשב כי המחשב בעל לוח אם ישן שתומך רק בחיבורי IDE .. עכשיו חשבתי פשוט להחליף את ההרדיסק לחיצוני שיתחבר בUSB .. יש סיבה לא לעשות את זה? מה ההבדלים בין הסוגים? תודה..
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אתם מכירים תוכנה הבודקת אורך חיים של דיסק SSD? הורדתי את התוכנה SSDlife, וקראתי שם בהסבר שלמעשה אין חישוב מדויק על אורך החיים של הדיסק, אלא רק ממתי שהתוכנה שלהם נמצאת על המחשב. האם משהוא מכיר את התופעה, או יכול לתת לי הסבר קצת יותר משכנע? אני יודע שיש את ה-S.M.A.R.T ושם אמור להיות נתונים הנותנים את המידע לגבי כמה עבד ה-SSD. האם יש תוכנה מומלצת? תודה, ליאור
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עליו יש מערכת הפעלה+בוט לוח אם של APOX משנת 1998
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כונן 1TB שקט ובעל ביצועים טובים. לפי הסטיקי הבחירה הברורה בשבילי היא ה-Seagate ST31000528AS, אך בהנחה שהקנייה לא דחופה האם כדאי לחכות לסמסונג Spinpoint F3 HD103SJ? יש ביקורות שמשוות את שני הכוננים הללו מבחינת ביצועים ורמת רעש? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני פשוט מיואש להוציא ולהכנס את ההארד דיסק השני שלי כול פעם או גם שמביאים לי הרד דיסק של מישהו זה פשוט סיפור לחבר אותו כי יש לי שתי כונני cdrom יש איזושהי מגירה קבועה שאני מחבר אותה לשם ואז אני יכול בקלות לחבר הרד דיסק אחר בלי שום צפיפות או בלי שום בעיות מישהו מכיר כזה דבר
-
יש לי את התוכנה HARD DISK SENTINEL התוכנה כותבת לי :Failure Predicted - Attribute: 5 Reallocated Sectors Count, Count of sectors moved to the spare area. Indicate problem with the disk surface or the read/write heads. There are 3171 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area ניסיתי לתקן סקטורים פגומים עם HDD REGENERATOR 2011 אבל היא לא מצאה כלום האם יש תוכנה אחרת לתיקון סקטורים פגומים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש הערכות מתי צפויים המחירים לרדת? היה תענוג לקנות טרה ב290 שקל
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי צורב של Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata וראיתי שיש גירסת firmware יותר חדשה הורדתי קובץ שאמור להיות העידכון זה קובץ EXE אבל שאני לוחץ עליו נפתח חלון דוס לשניה ונסגר. והורדתי מאתר של ASUS מישהו יודע מה לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניים להזמין מחשב חדש ואני רוצה לדעת את הגרסה הספציפית של ההרד, עזרה בבקשה. תודה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי כמה דיסקים ששוכבים במגירה והגיע הזמן לבדוק מה יש בהם. מחפש מתאם sata to usb3 שיתאים גם ל 2.5 וגם ל 3.5. יש כזה דבר? עדיף אמאזון או איביי אם עולה פחות. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 5 כוננים במחשב שלי. אחד מהם (לא מערכת הפעלה) לא נפתח לי החל מאתמול. גם בביוס הוא לא מזוהה. ניסיתי ללנקות קצת את המגעים ולחבר מחדש אבל זה לא שינה כלום. יש איזה המלצה למשהו שאפשר לנסות לפני שאני זורק אותו לפח? היו לי שם כל מני דברים לא מגובים- שום דבר קיצוני, אבל עדיין יהיה לי חבל לוותר על הכונן לפני שאני מצליח לגבות אותו. תודה מראש, יואל
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מהירות כזאת אופיינית לרייד 5? משלושה כונני F3 של סמסונג ולוח אם P8P67 של אסוס? ----------------------------------------------------------------------- CrystalDiskMark 3.0.1 x64 © 2007-2010 ----------------------------------------------------------------------- * MB/s = 1,000,000 byte/s [sATA/300 = 300,000,000 byte/s] Sequential Read : 220.166 MB/s Sequential Write : 47.413 MB/s Random Read 512KB : 55.243 MB/s Random Write 512KB : 24.549 MB/s Random Read 4KB (QD=1) : 0.700 MB/s [ 170.9 IOPS] Random Write 4KB (QD=1) : 0.527 MB/s [ 128.7 IOPS] Random Read 4KB (QD=32) : 3.632 MB/s [ 886.6 IOPS] Random Write 4KB (QD=32) : 1.062 MB…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מסיבה בלתי ברורה צורב הליטאון שלי מסרב לקרוא את מדיות MERMOREX DVDRW (הוא נותן לי WRITE ERROR) בזמן שלNEC הישן והבעייתי שלי אין שום בעיה איתן. מישהו מכיר מדיות DVDRW שהליטאון עובד איתן ללא בעיות?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס PCI TO SATA וקניתי גם הארדיסק SATA II עכשיו על ההארדיסק רשום שעל מנת להפעיל אותו במהירות SATA I צריך לג'מפר [ושרטוט] אז ג'ימפרתי בהתאם. חיברתי הכל נכנסתי לביוס ומופיע לי רק ההארדיסק הישן אין לי ווינדוס על המחשב אני רוצה להתקין, אבל על ה-SATA ולא על ה-IDE כך שאני צריך שיזהה לי את הSATA קיבלתי דרייברים עם הכרטיס PCI שאני מניח שאני צריך להתקין אבל איפה אני יכול להתקין? הרי אין ווינדוס. אשמח לקבל תשובה ופתרונות. נ.ב. אם זה משנה אז אני מתכנן לשים ווינדוס אקס פי.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גם סמסונג בחוץ http://www.cdfreaks.com/news/Samsung-debuts-1st-18x-SATA-DVD-writer-to-the-market.html
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלתי את זה כבר אבל אני לא מצליח להבין איך אמור לצאת פחות מ 312.5 גיגה בהרדיסק של 320גיגה?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-