עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by AsD[eyal],

כמה הוא שווה ומה זה firewire? http://img235.imageshack.us/my.php?image=hd6gz.jpg

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by Jeka90,

שלום, יש לי כרגע HD 160 ג'יגה של WD ואני רוצה לקנות HD נוסף של 250 גי'גה אותו דגם. מישהו יכול להסביר לי איך אני מתקין את ההארד דיסק החדש? אני פשוט מחבר אותו וזהו? תסבירו לי בבקשה... תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן! אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חדש למטרת עריכת סרטים. לכן חשבתי על WD My Book Essential Edition 2000GB WDBACW0020HBK אשר כתוב שהוא תומך usb3. מישהו יודע איך הוא? המלצות בעד או נגד? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by בטיטi,

1. האם SATA2 הוא סוג הדיסק הקשיח העדכני, המהיר והמומלץ ביותר ? או שיצא כבר משהו חדש ? :-) 2. אני זקוק לדיסק קשיח גדול ומהיר (לטובת פיתוח/development) - על מה אתם ממליצים ? 3. אשמח לקבל המלצה לצורב DVD 4. האם יש כבר צורבי Blue Ray ו/או HD DVD במחיר שפוי של צורב ומדיות ? (והאם כבר הסתיימה מלחמת התקנים, ויודעים מה כדאי לקנות ? :-)) תודה !

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  5. שלום, ברשותי 2 הארד דיסקים, ישן, MAXTOR 40GB ATA, מחובר דרך IDE וחדש, WD 500GB SATA. מה שאני רוצה לעשות זה ככה. לגבות קבצים מההארד דיסק החדש להארד דיסק הישן. קבצים כמו מוזיקה, תמונות, סרטים, הורדות וקבצי ISO לאחר הגיבוי אני רוצה לפרמט את ההארד דיסק החדש, לשנות מערכת הפעלה (windows 7). ואז אני רוצה להעביר את כל מה שגיבתי על ההארד דיסק הישן לחדש. האם זה אפשרי ? עוד כמה שאלות. מחר אני מקבל HD חדש של 1TB WD. האם אני יכול לעשות RAID בין ה1TB ל500GB? ואם כן איך אני עושה את זה? במידה ואפשר, האם אני יכול פשוט לשמור את כל הקבצים מהארד דיסק של ה500GB (לא לפרמט). וכשאני אתקין את מערכת ההפעלה החדשה על ההארד דיסק של ה1TB, להעביר את מה שהיה לי על ה500GB ואז לפרמט גם אותו? (אם בילבתי פ…

• 9 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. Started by chenzig,

היי יש לי צורב ימהה *20. איך עושים DMA באקס פי ועל איזה דיסקים אתם ממליצים לי? בתודה חן

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by D-Bang,

רכשתי כונן קשיח ( 80GB ( WD800JB אני עובד עם WIN XP SP2 יש מגבלה מסויימת, שמעבר לגודל מסויים יש צורך בלחלק את הדיסק? האם ישנו צורך בלחלק דיסק של 80GB??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk http://www.nec.co.uk/DVD_RW_ND3500.aspx הוא עולה בפנדה 500 שקל. כדאי לקנות אותו או שאתם מכירים משהו יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  9. אז חיברתי היום את הסיגייט השני שהבאתי מהחנות, נחשו מה? כמו ה WD, לא מאפשר לפרמט NTFS, העתקה מהמכשיר לא עובדת, רק אל המכשיר. אבל הנה משהו יותר מוזר, עם הסיגייט הראשון הכל עובד חלק, NTFS ומעתיק לשני הכיוונים. רגע, הנה הקאטץ', הכוננים WD וסיגייט החדש (שדרך אגב הוא מסדרה שונה מהסיגייט הראשון שקיבלתי) עושים בעיות רק בחיבור USB3 הימני מקדימה, אם אני מחבר ל USB3 משמאל או ל USB2 באמצע או לכל חיבור אחר במחשב הם מעבירים לכל הכיוונים ומאפשרים פירמוט NTFS. אז יש לי סיגייט אחד שעובד בכל חיבור USB3 וגם 2, NTFS EXFAT והעתקה לשני הכיוונים. ויש לי WD וסיגייט נוסף שלא עובדים כמו שצריך עם ה USB3 הימני אבל כן עובדים חלק עם כל חיבור אחר במחשב כולל ה USB3 משמאל. נבדק 100 פעם כל פעם שאני מחבר ל…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by rafigordon,

שלום, מישהו יודע אולי היכן הנעתן להשיג בארץ מתאם בין

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אחי הביא לפני כמה ימים חבילה של דיסקים של 900MB. השם שלהם הוא MAXdisc והם של 100 דקות/900 MB. יש לי צורב לייטאון 52*32*52* מלפני חצי שנה.... אני משתמש בנרו שהגיע עם הצורב. מה אני צריך לעשות? צריך תוכנה מיוחדת? משהו מיוחד לאפשר בתוכנה? תודה, מור

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם. קודם כל אני חייב לציין שאני לא ממש מבין בנושא , וכן - עיינתי בלינקיה ובכל זאת חשתי צורך לפתוח דיון עזרה. אני ממש צריך משהו נורמלי , שיהיה שקט יחסית (לא פריק של שקט) ויהיה מהירות סבירה . הוא נועד בעיקר כדי לשמור סרטים גדולים (10GB בערך ) וזהו. כמו כן אני ממש לא רוצה לזרוק הרבה כסף על זה ולכן אבקש את הכונן שייתן תמורה טובה ובמחיר המשתלם ביותר. ממש תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, ה-HD שלי הלך היום לאחר שניקיתי את המחשב מאבק והרכבתי שוב. ברגע שלחצתי על כפתור ההפעלה של המחשב, התחיל לעלות עשן מהמעגל המודפס של ה-HD והמחשב נכבה. ברגע שחיברתי HD אחר הכל עבד טוב. אני צריך המלצה על מעבדה אמינה אשר יכולה לשחזר את המידע (לפחות את חלקו) מה-HD שהלך. אני מתאר לעצמי שברגע שהמידע תקין והבעיה היא בלוח. המעבדה צריכה להיות באזור חיפה. תודה מראש, אביעד. ברמת העיקרון - הם אמורים פשוט להחליף את המעגל המודפס במעגל אחר?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ksn1981,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני "חם" על SSD ! 1. מלבד המהירויות.. האם העבודה עם SSD תהיה זהה לזאת עם דיסק קשיח רגיל? א- FORMAT / PARTITION / DEFRAG / אחר.. אותו דבר? ב- אימג' (NORTON_GHOST) כרגיל? האם ניתן להעביר לו אימג' כזה שבמקור נעשה לדיסק קשיח? ג- האם קיימים כלים מיוחדים לעבודה עם SSD שאני אמור לדעת? (משבחים את הכלים של אינטל - לא שאני יודע במה מדובר). ד- נתקלתי במשפט כמו "ירידת ביצועים לאורך זמן".. מה זה ולמה לא נתקלתי בו עבור דיסקים קשיחים? ה- נתקלתי (הרבה) ב- "אמינות" ו- "תאימות".. (שוב משבחים את של אינטל).. תאימות? הם לא אמורים להיות אמינים יותר? זה כל כך שונה מחברה לאחרת? ו- האם קיימים פרמטרים אחרים שצריך לקחת בחשבון כשמדובר ב-SSD? …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם, אני מתעניין פה בשם אחי ברכישת NAS.. העניין הוא כזה, יש ברשותו מחשב macbook pro דיי ישן שנרכש לפני כ-6 שנים עם מעט מאוד מקום אכסון במהלך השנים רכש 2 HDD חיצונים אחד של 1TB והשני של 250GB בקיצור כבר תקופה ארוכה גם זה לא מספיק .. אחי מצלם הרבה וכל תמונה חשובה לו מאוד לכן מתוך תהייה לגבי מקור הגיבוי האמין ביותר הגעתי למסקנה שNAS ברייד 1 או 5 יתאים לו, תקנו אותי אם אני טועה ? בקיצור רייד 1 קצת בזבזני ולא משתלם ולכן חשבתי על רייד 5 של 3 HDD של 2TB או 3TB בתוך NAS שיתחבר לרשת שכך יוכל גם להכנס למידע מכל מקום תוך כדי התחשבות לטווח הארוך.. מס' שאלות שעלו לי לגבי עניין הNAS: 1) מה האפציות העתידיות שניתן לעשות עם רייד 5 לאחר שנקנו 3 כוננים, האם ניתן להגדיל שטח האכסון …

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. אורח
    Started by אורח,

Samsung EVO 250 הגדרות: ACHI SATA3 ללא RAPID MODE ו- MAX PERFORMANCE: עם RAPID MODE ו- MAX PERFORMANCE: הכל טוב?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. שלום ברשותי לוח ASUS P7H55-MLX רשום בו SATA 3 3 Gb אמורה להיות לי בעיה לחבר אליו SSD מהרכישה הקבוצתית? וכמה השפעה תהיה לי על המהירות? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. כיום יש לי כונן SSD OCZ VERTEX 2 60GB ואני רוצה לקנות את הC300 64GB ולעשות רייד 0 ביניהם. האם יהיה ניתן לחבר את הC300 לSATA3 ואת הVERTEX2 לSATA2 ולעשות רייד 0 , מבלי לפגוע ביכולות של הC300 ?? שזה 355MB לעומת ה285MB של הVERTEX??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. זו הפעם הראשונה שלי > שאני מנסה לגבות את אחד מהדיקים DVD שלי שלב ראשון המרתי את הקבצים = והעתקתי למחשב בעזרת תוכנת >>DVD Decrypter (אגב ישנה תוכנה מומלצת יותר ? ) >>> לתיקיה ששוקלת 7.5 G בשלב הבא אני מנסה לצרוב למדיה >> ששוקלת 4.5 >>> לא זכור לי שראיתי בחנות מדיות גדולות יותר >>> האם אני טועה? בקיצור אני לא מצליח >>> קראתי את המדריכים >> ולא ממש מצאתי תשובות מי עוזר לי ? 1. איזו תוכנת גיבוי מהDVD המקורי להשתמש ? 2. איך ליצרוב למדיה DVD בגודל 4.5 G>>> האם אפשרי ? THX

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  20. מה ההבדל בין ICH9 ו - ICH9R? וחוץ מ - HOT SWAPPING ו - NCQ האם יש עוד משהו ש - AHCI נותן תמיכה בו? האם ניתן לשלב AHCI MODE ו - RAID ביחד ? או שאני חייב לבחור מצב אחד? תודה יבגני

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. נגמרו לי הכניסות ללוח אם לכוננים קשיחים (4 כניסות), יש אפשרות לקנות מפצל אומ תאם שיאפשר עוד חיבורים? הלוח: GA-P35-DS3L)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Jinjis Han,

הלוח שלי תואם SATA אבל אני ב ATA רגיל 60 ג'יגה המקום כבר מתחיל להגמר מהורדות ואני מתחיל להתעצבן מלמחוק כל שניה משהו אני מתלבט בין שני הארדיסקים אחד http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2623 ו http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6964 מה יותר משתלם והwestern הוא SATA 2?! כל כך זול (יחסית?) והוא לא יתמוך בלוח שלי? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. נשבר לי אחד מהפינים בכניסת חיבור ה-IDE של ההארדיסק! הפין העליון הימני ביותר אם זה משנה... בכל מקרה, המחשב עדיין מצליח לזהות את ההארדיסק וזה נראה כאילו אין שום בעיה איתו... השאלה היא האם זה באמת לא קריטי שאחד מהפינים נשבר או שיש לצפות לבעיות למיניהם... אם זה בקריאה, כתיבה או שבכלל תוחלת החיים שלו ירדה... מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Ashand,

מישהו יודע איפה מוכרים בארץ nas 8 bay שתומך ב-2tb ל bay אחד? בלי הרדיסקים...ושיתמוך במערכת הפעלה / קבצים של mac os x מישהו יכול לתת לי המלצות אולי? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הוא מתחיל לקרוס להיות קטוע ועוד דברים משונים ומאז ומתמיד הוא שורק בצליל מאוד גבוהה ומעצבן! עכשיו פירמטתי לפני פחות מחודש לכן אין סיבה שזה יהיה הסיבות לקריסות.... אני צריך דרך לקבוע אם באמת ההרד דיסק מתחיל את דרכו האחרונה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.