אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
למחשב נייד DELL VOSTRO 5470 צריך להחליף, אפשר לקבל קישור, חשוב שיהיה מהיר 500GB הבנתי שה-ADDLINK פופולרי עכשיו כמובן שאעשה CLONE לדיסק הקיים שכנראה גוסס בשלבים מתקדמים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היום שיחקתי קצת עם הדיסקים החיצוניים שלי וניתקנתי את אחד המדסקים (SATA) וחיברתי אחר במקומות על אותו כבל. אבל תראו מה קרה כאשר בדקתי אותו ב COMPUTER MANGMNET (מצרף תמונה מסומן באדום ). האים זה תקין (אני מניח שלא !) ? למרות שחייב לציין כי ההרד דיסק החדש פועל קשורה (מציג את מלוא הנפח וביצע העברת קבצים (משמש לי כגיבוי) בצורה מהירה ויציבה. האים עלי לחשוש ממשהוא ? אנא עדכנו.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנ יכול לדעת שמה שקניתי זה מה שקיבלתי כאילו איך אני ידע שיש לי 8 מגה BUFEER ולא 2 מגה ואם יש לי 7200 מהירות יש איזה תוגנה שמראה את זה חוץ מי ADID כי היא לא מראה לי אם יש איזה תוכנה אחרת ? זה מה שרשום לי במנהל התקנים http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632041799814375000-untitled.jpg
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק קשיח של 80 ג'יגה וניסיתי להוסיף לו עוד דיסק של 120 בלי להתקין עליו וינדוס ובלי כלום.הבעיה היא שמהרגע שאני מחבר את הדיסק החדש (של ה120)המחשב ניהיה איטי נורא ונתקע כל כמה שניות,למרות שבדרך כלל הכל רץ חלק ואין כל כך תקיעות. אם אני מחבר את הכונן כשהוינדוס פועל אז גם יש איטיות,ואם אני מנתק אז זה חוזר למהירות נורמלית. בעיקרון אני רוצה להעתיק את מה שיש לי על הדיסק החדש לדיסק הקיים,ליצור ממנו כמה מחיצות ולפרמט.אבל אני לא רוצה לפרמט את הוינדוס שעכשיו מותקן לי בדיסק של ה80. יש פיתרון?
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אחרי הרבה הרהורים הגעתי למסקנה שאני קונה השבוע SSD למחשב הנייד, החלטתי שאני הולך על ה-Crucial M4. ההתלבטות היא האם לקנות את הדגם של ה-128 או ה-64. הנפח לא ממש משנה לי, ברגיל אני לא משתמש 40-45 ג'יגה (מקסימום) במחשב, מכיוון שיש לי קשיח חיצוני. 1. אני יודע שה-128 יותר טוב מבחינת ביצועים, בכתיבה למשל. האם בתור משתמש ממוצע שצריך את המחשב בעיקר ללימודים וצרכים יומיומים אפשר להרגיש בהדבל בין 2 הדגמים? ואם כן מה לדוגמא? 2. חשוב לי שהמחשב יעלה מהר ובעיקר יפתח דברים מהר, האם ה-Boot time לדוגמא שונה בין הדגמים? האם זה תלוי במהירות הקריאה? כי אם כן אז הם אמורים להיות שווים, לא? 3. בנוסף אני לא בטוח אם המחשב שלי תומך ב-SATA 3, רוב הסיכויים שכן אבל לא ב-100%. אז אם למישהו יש אלטרנטיב…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האם יש הבדל בין כבל USB 2 לבין כבל USB 3? אם כן, יש המלצה לכבל שתומך ב-USB 3 במחיר סביר? הסיפור הוא כזה: יש לי DOK שאמור לתמוך ב-USB 3. כאשר אני מחבר אותו לפורט USB2 במחשב אני מקבל הודעה שההתקן יוכל לעבוד מהר יותר אם אחבר אותו ל-USB3. הזמנתי מאיביי כבל מאריך שאמור לתמוך ב-USB 3 במחיר ממש נמוך. הבעיה היא שכאשר אני מחבר את ה-DOK לפורט של ה-USB 3 דרך הכבל, אני עדיין מקבל את ההודעה שההתקן יכול לעבוד מהר יותר. זה נראה כאילו הכבל מגביל את המהירות. אז אם באמת יש הבדל בכבלים, כנראה עבדו עליי ומכרו לי כבל של USB2. אם זה כך, אשמח לקבל המלצה לכבל USB3 במחיר סביר. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות NAS לשימוש ביתי בסיסי של גיבוי מידע. בהנחה שקניתי ושיום אחד הוא מפסיק לעבוד מסיבה כל שהיא כמו לוח אם שמפסיק לתפקד. האם בהוצאת הדיסקים הקשיחים המידע עליהם יהיה נגיש מכל מחשב ? אם אני קונה NAS אחר ומחבר אליו את הדיסקים מה-NAS שהפסיק לתפקד, האם החומר יהיה נגיש ? למיטב ידיעתי במחשב משתמשים ב-NTFS ואילו ב-NAS משתמשים ב-EXFAT או סוג אחר. תודה מראש למשיבים
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי לוח-אם ASUS M3N78-EMH HDMI ודיסק קשיח SATA II של סמסונג בנפח של 640GB. אני מנסה לעשות למחיצה של הSystem גיבוי באמצעות Acronis True Image 10, אבל הוא אומר לי שהוא לא מזהה במחשב דיסקים קשיחים. מישהו יודע האם יש אפשרות להגדיר בביוס שלי שהדיסק הקשיח יזוהה כPATA, ואיך עושים את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי היום כונן DVD ו צורב CD מותקנים (DVD TOSHIBA ו צורב LITE ON 52) אני רוצה לקנות צורב DVD, האם כדאי להחליף את ה DVD או את ה CD-RW? (כלומר, האם עדיף לההשתמש בצורב DVD גם בתור צורב CD קצת יותר איטי, או בתור נגן DVD) דבר נוסף, הצורב שאני חושב לקנות הוא PIONEER 106 ה-1000 ש"ח כולל משלוח... אשמח לתגובות למחיר ולדגם תודה
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הכונן הנוכחי שלי 500 גיגה. משום מה, כונן C 100 גיגה, כונן D השאר. כונן C חנוק וב - D נשארו 80%. אני רוצה לרכוש כונן חדש של טרה. איך כלל אצבע כדאי לחלק בין C ל - D?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
הי! למי שזוכר, ההיטאצ'י 160 שלי עשה את "גרעפס המוות" ואני מחליפו בסמסונג 250. בנוסף, יש לי מקסטור 40GB 7200rpm ישן יחסית (3-4 שנים). השאלה היא האם כדאי להתקין את ה-XP על המקסטור הבודד? האם לא עדיף פשוט להשליך אותה על ה-250 החדש, SATA2 וזהו? הבנתי שאין סיבה לחלק לכוננים לוגיים יותר, בעקבות ה-NTFS. תודה!
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צרוב ואין לי מושג מה טוב בצורב, מה צריך להיות טוב בצורב, מה הכלל צריך שיהיה בו, איזה חברות טובות, ממש אין לי שמץ של מושג איזה אחד לקנות, אני לא צירך את הצורב הכי כי טוב שיש (אני בטח גם לא יכול להרשות לעצמי את זה עכשיו) אבל אני רוצה לדעת לפחות מה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה צורב, אני לא רוצה ללכ ולבזבז סתם כסף על משהו לא טוב. בקיצור אני זקוק לטיפה עזרה, אין לי מושג מאיפה להתחיל אפילו.... מישהו יוכול לעזור???
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בכונן HHD של 4TB (בעיקרון גם 3 יספיק אבל אין מבחר גדול וגם הבנתי שככול שהכונן מתמלא הביצועים יורדים) ראיתי את שני אלו מה אומרים: WD SE HDD 4.0TB 64MB SATA3 Datacenter Capacity - 520 שקל WD 4.0TB 256MB SATA3 Blue - 380 שקל הבנתי שב WD יש סדרות ירוק,שחור,כחול,אדום מה הסדרה של הכונן הראשון? ממליצים על כונן אחר? מזמין מKSP/TMS תודה רבה
-
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום קניתי קורא כרטיסים לפנל דיסקטים כזה: הקורא עם שבב של חברת ChipsBank או ChipsBnk לא מצליח לכתוב על כרטיסי SD כל שאר הכרטיסים בסדר אני משתמש ב-Win7 32bit יש למישהו מושג אם יש פתרון לבעיה? או שאולי יש לכם המלצה על קורא דומה שאתם יודעים שהוא אמין? תודה!
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 160 גיג'גה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי קיסק WD My book 1TB עם חיבורי USB FW ו ESATA, כמו כן קניתי ב KSP כבל ESATA ב20 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5609 חיברתי ללוח (Asus p5w DH Delux) והוא לא מזהה, אני משתמש ב VISTA 32. האם אני צריך להגדיר משהוא ?
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לפני זמן מה פתחתי פה דיון בקשר לגיבוי של קבצים , ושם נאמר לי שהדרך הבטוחה והטובה ביותר (חוץ מצריבה) היא לקנות דיסק קשיח שיישמש לגיבוי יום-יומי ,במקרה של קריסה של המחשב חלילה. עכשיו אני צריך מכם המלצה האם לקנות דיסק קשיח חיצוני או רגיל ואיזה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1TB EcoGreen F2 32MB SATA II HD103SI 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI חוץ מחמישה שקלים לא הצלחתי למצוא הבדל שונה.. מישהו יכול להגיד לי את ההבדל ? [לא שזה מה שישנה את הקנייה שלי, אני מוכן "לחרוג" מהתקציב ] מעניין אותי :]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום בהדלקת המחשב אחרי עליית מערכת ההפעלה קיבלתי את ההודעה הנ"ל. מדובר בכונן ST3500418AS של Seagate. איך אני יכול לבדוק במה מדובר? -תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נדפק לי הארד דיסק, (wd 2500ks) יש לו זיכרון 16 לפני שנתיים הוא נחשב ל כונן טוב, אין לי מושג מה היום אני צריך הארד דיסק טוב, המלצות
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3550A (רק אחרי שהוא התחיל לעשות לי בעיות שמתי לב להרבה אנשיןם שאומרים שהוא חרא של צורב ) קיצר הוא עבד לי מצויין עד ש לא יודע פתאום דיסקים שאני צורב הוא לא מזהה אותם, הוא רואה אותם בתור דיסקים ריקים למרות שהם עובדים בכוננים אחרים , מה אני יכול לעשות יש אולי איזה עידכון משהו תוכנה להתקין פרוץ לא פרוץ משהו כל דבר שיכול לעזורר???!? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושד שיש לי סקטורים פגומים בארדיסק איך אני יכול לבדוק? תודה.
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, 3 שאלות לגבי כוננים קשיחים. א) רכשתי כונן Intel SSD 520 series 180Gb, יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת כדי להשתמש בו? להתקין תוכנות/דרייברים מיוחדים? אני הולך להתקין חלונות 7 64 ביט. ב) יש לי דיסק קשיח WD6400AAKS(של WD, 640 גיגה) שעושה בעיות. בהתחלה המחשב עבד איטי, אחר כך כבר לא עלה בכלל. ניסיתי לפרמט ולהתקין חלונות מחדש אך ההתקנה לא הצליחה לפרמט את המחיצה שעליה הייתה מותקנת המערכת הפעלה. אבל כן יש אפשרות לגשת לקבצים שהיו במחיצה אחרת דרך live cd ועושה רושם שהכל תקין שם. ניסיתי לעשות בדיקה ל bad sectors וויתרתי שזה לקח 12 שעות לסיים 15 אחוז(עד אז הוא מצא ותיקן 8 סקטורים פגומים). מה אני יכול לעשות עם הכונן הזה(לתקן אותו)? תכננתי להשתמש בו בתור אחסון לסרטים שירים(שיעבוד בי…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שזוכר את הת'רד הקודם שלי, קצת רקע על עניין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=251615.msg2219768#msg2219768 בכל מקרה, קניתי הארד דיסק בנפח 250GB של WD. אני קצת לא בטוח איך אני צריך לחבר אותו ללוחם אם. כרגע יש ארבעה מכשירים שמחוברים ללוחם אם עם כבל IDE: הארד דיסק, כונן פלופי, צורב CD וצורב DVD. הפלופי מחובר עם כבל שבו חיבור אחד, הצורב DVD וההארד דיסק מחוברים עם כבל אחד שלו שני חיבורים, והצורב CD מחובר עם כבל שלו שני חיבורים, משמע עם חיבור אחד פנוי. אני רוצה להפטר מהצורב CD (הוא כבר לא מתפקד כמו שצריך) ולחבר את ההארד דיסק החדש במקום. האם אני צריך לג'מפר אותו כמאסטר, בגלל שהוא יהיה היחיד על הכבל, או לג'מפר אותו כסלייב כי הוא לא הכונן הראשי שעליו מותקנת מערכת ה…
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשיח תמורה/מחיר טוב מה אתם אומרים על דיסק קשיח מבית Seagate דגם ST3500320AS נפח 500GB חיבור SATA II יתרון חשוב זכרון מטמון 32MB (לא 8MB,16MB) אחריות 5 שנים במעבדות אייבורי מחשבים מחיר: ¤339.00 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867&CatCode=399 ומה אתם אומרים על קנייה ברשת אייבורי שנפתח בחדרה (בכביש 4) ? שכחתי לציין שיש גם את KSP (בכביש 4) לא רחוק מאייבורי ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-