עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by baruchiro,

הגיע אלי מחשב נייד עם דיסק פגוע (הבדיקות בBIOS נתנו ERROR מוחלט- Replace your HardDrive) הוצאתי את הHDD וחיברתי למחשב שלי בעזרת מתאם. בדרך כלל ניתן לקרוא את הקבצים, אבל במקרה הזה הווינדוס חושב המון ואז מראה לי שיש כונן מחובר, אבל הוא לא קורא את הקבצים, ולא מראה תכולה וכו'. התוכנות של EaSeus או נתקעות או לא מזהות את הכונן. לינוקס לא מצליח לעגן אותו. מה השלב הבא? אם יש בכלל? ראיתי שאפשר להחליף צ'יפ. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by eliyahut,

יש לי לוח אם שתומך בזה: 1x SATA 6Gb/s connector (SATA3 0) supporting up to 1 SATA 6Gb/s device 5x SATA 3Gb/s connectors (SATA2 1~5) supporting up to 5 SATA 3Gb/s devices הכונן קשיח היחידי שיש לי שמחובר עכשיו למחשב הוא כזה : http://ksp.co.il/?uin=11683 והוא מחובר לחיבור של הSATA 3.. אם אני אעביר אותו לחיבור של SATA 2 אני ארגיש הבדל בביצועים או שהוא לא מסוגל לנצל את החיבור של הSATA 3? כי אני רוצה לשים כונן SSD או את הכונן הזה : http://www.amazon.com/dp/B005T3GRNW/?tag=blkfricybmon-56 בחיבור של הSATA 3 שייתפנה.. והאם ברגע שאעביר את הכונן שנמצא אצלי עכשיו בSATA 3 לSATA 2 אני אצטרך להגדיר משהו במחשב כדי שהוא יעלה לי עם המערכת הפעלה והכל? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. שלום חברים אני עומד לרכוש צורב DVD לעצמי והחלטתי ללכת על LG. עשיתי מחקר קטן משלי והבנתי ש LG התחילו לייצר חלק מהדגמים עם צ'יפ של פנסוניק. כמה שידוע לי, עד לא מזמן כולם היו עם צ'יפסט של Renesans. השאלה היא האם יש הבדל בביצועים של צורבי הפנסוניק (צ'יפ)? Renesans הוכיחו את העצמם לאורך הזמן. גם יש להם כמה קושחות נחמדות כדי לשפר את הביצועים של הצורב. האם יש כאלו גם לצ'יפסט של פנסוניק? ובכלל, על איזה דגם של LG כדאי ללכת (האם בכלל?!)? חשוב לי תמיכה ב DVD-RAM והתמודדות טובה עם דיסקים ישנים\פגומים. תודה מראש לכל העוזרים! נ.ב. הבנתי שהחלוקה בין Renesans לפנסוניק בדגמים החדשים הולכת כך: GSA-H10*: Renesans 16x GSA-H12*: Renesans 18x GSA-H20*: Panasonic 16x GSA-H22*: Panason…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by lior_boss1,

כיום כשקונים מחשב חדש שהשימוש שלו יהיה גיימינג ועבודה מרובת שעות על המחשב הייתם בונים מפרט עם SSD ישר?, או שיש פה שיקול דעת

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם, אני הולך לקנות מחשב חדש, ורוצה להעביר את הנתונים שיש לי בכונן IDE הנוכחי למחשב החדש. מפרט של המחשב החדש: Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 Chipset דגם מתוקן B3, לוח אם Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, מעבד Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, כונן קשיח יש דרך לעשות את זה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ovego,

לאחר מסע שכנועים מאסיבי שבו ניסיתי להסביר לאבא שלי שהוא חייב לפרמט את המחשב החבוט שיש להורים שלי (P3 450). הוא לבסוף הבין שכל מה שהוא צריך זה צורב (כי יש לו שם חומר שממש חשוב לעבודה שלו) בכדי לגבות את המידע. סיכמנו שאני אקנה לו צורב ובפעם הבאה שאני אעשה "ביקור מולדת" אני אתקין לו אותו ואפרמט את המחשב וכו'. מכיוון שקשה לי להאמין שהוא יעשה איתו עבודת צריבה מאסיבית,חיפשתי משהו זול,ומצאתי צורב של סוני (40X10X24). האם אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by vmaddog,

מעוניין לשדרג את המחשבים בעבודה עם כונני SSD, לרוב המחשבים יש חיבור של m2 בלוח, ועבור כמה בודדים אין אז נסתפק ב SATA, אשמח להמלצה לכונן מהיר אמין ואיכותי, בנפח של כ 1TB חשבתי על Corsair Force MP510 PCIe NVMe M.2 2280 960GB SSD M.2 2280 מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DWPNRDVR108&Cat2Cat1ID=1437&Cat2ID=1719

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום , אני קונה הארד דיסק SATA 2 וצורב SATA , יש לי לוח אם תומך SATA (מלפני 4 שנים). הבעייה היא שאני לא יודע איפה לחבר אותם , חיברתי בעבר זכרונות , כרטיס מסך - אבל לא הארד דיסק נוסף. התמונות שאני מביא הם של המחשב כרגע , בלי תוספות... אודה לכם אם תענו לי על השאלות (יש תמונה עם שאלות). אז איך אני מחבר את ההארד דיסק? כבל אחד אני מניח שמגיע עם ההארד דיסק והולך ישירות ללוח אם ... אבל מה עם החיבור לספק? איך זה מתבצע? לגבי הצורב: אני מניח שכבל אחד הולך ללוח אם (כבל שיש לי - תוכלו לראות בתמונה) , מה עם הספק? * בתמונה paintop1 כתבתי בצהוב בצד ימין משהו שלא רואים טוב בתמונה , קיצר כתוב: "חלק מהחוטים שם מחוברים לספק וחלק מחוברים לשום מקום , מה זה?" תודה רבה לעוזרים [attachment del…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by talcohn1,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ושוקל מאוד לקנות לוח אם שתומך ב raid ראיתי בכל מיני פורומים שיש בזה סיכון בגלל איבוד מידע אני חושב כמובן לעשות RAID 0 אז כמה שאלות: 1. האם באמת יש בזה סיכון וזה מגדיל את הסיכון של איבוד מידע מההארדיסקים? 2. כמה זה מאיץ את העבודה של ההארדיסקים, נותן להם יתרון משמעותי מאשר הארד דיסק בודד? האם כדאי לעשות RAID 0?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by oren,

אני מעוניין לקנות צורב במכירה פומבית, ראיתי LG וראיתי Sony, אני מתלבט ביניהם ואשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני מצוטט Blue-Ray בנפח 25GB הגיע ללירה!, DL 8.5 GB במהירות 8, DVD RW במהירות 8 אני מקווה שאני לא עושה פה פרסומת אסורה.מישהו מכיר עוד מקומות שאליהם כבר הגיעו ה"חידושים".לא שאני הולך לקנות כרגע,הצורב לבד יעלה מספיק כדי להרתיע אבל עצם העובדה שאנחנו "מעודכנים"(באיחור קל) משמחת.אגב את הדיסקים של בלו ריי אכן מצאתי שם http://www.lira.co.il/site/category.php?cat=6749 אבל את הDL 8.5 GB במהירות 8, DVD RW במהירות 8 שבאמת הייתי לוקח לא מצאתי שם :-[ (אולי פשוט לא הספיקו לעדכן).

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. צריך המלצה בשביל חבר.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Mr_SnaKe,

סקר זה, לפי דעתי, מסכם נושא כבר בפורום הזה, אז תצביעו ונראה מה התוצאות!

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מה עדיף ? מבחינת אמינות , אחריות , מהירות ושקט ...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Zadu,

איזה כונן קשיח חיצוני של 2TB הכי מומלץ? חשוב לי שיהיה קומפקטי ועם USB 3.0. מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם, לצערי, כמות ההארד דיסקים שאני מעוניין להתקין במחשב גדולה מכמות חיבורי הSATA בלוח האם שלי. הלוח הינו Gigabyte GA-P35-DS3L בעל ארבעה חיבורי SATA. אני מעוניין לקנות בקר SATA כלשהו בעל ממשק PCI שיכלול לפחות 2 חיבורי SATAII פנימיים. אני לא מחפש RAID, אני מחפש בקר אמין שיעשה את העבודה. רכשתי שלשום בקר ארור של VIA מדגם VT6421, והתוצאה היא מסכים כחולים (עדכון של הדרייבר לא פתר את הבעייה), החזרתי את המוצר מהר למדי. מערכת ההפעלה: Windows 7 Ultimate 64Bit תודה לכם ;D

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי בעיה בערדיסק הוא משמיע ראשים מוזרים ואני לא יודע מה לעסות זה ערדיסק יחסית חדש קניתי אותו ליפני שלוש שנים זה ערדיסק שש ג'יגה של חברת WESTORM DUGITAL תעזרו לי בבקשה זה ממש מראיש לי בעוזניים אני סם עוזניות ביגלל זה ואי אפשר לישון כחה ניסיתי לשמן אותו מיסביב לסילונים כי משם בא הרעש והוא הפסיק להראיש לכמה זמן אבל הוא חזר אחרי שעה שעתיים אנא עזרו לי מה לעסות ליקנות חדש או לשמן שוב אולי לנסות שמן בישול או משהו? בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעסות

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by guy94,

מישהו יודע אם יש את זה בארץ ? מחפש את זה לקנייה, לחבר את ה VOLCANO 7+ אליו ...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, דיסק קשיח חיצוני פתאום הפסיק להיות מזוהה במחשבים, הוא מחובר דרך USB, ניסתי בשני מחשבים שונים והוא עדיין לא מזהה. אני מניח כי מדובר בתקלת חומרה, אבל, לפני שאני פונה למעבדה כדי לנסות לחלץ את הקבצים, האם יש דרך לבדוק את הבעיה מהבית? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Ghosthunter,

שאלה דיי נובית: אם רשום בDVD מסויים רשום שהוא DUAL LAYER זה אומר שהוא יכול לצרוב עד 8 ומשהו GB?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by xtract1,

נתחיל על בדיקת ביצועים : עריכה: חזרתי. ובכן, אני מרוצה. המחיר מדהים (199 באופיס דיפו) עם אחריות ארוכה וביצועים טובים. כל זה בישביל 30-50 ש"ח יותר מאשר Dokים פשוטים באותו הנפח. הפתיחה נחמדה, לא משהו מדהים אבל גם ממש לא משהו לא נוח או גרוע.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי חברים.. היום עשיתי סדר חוטים למארז והתלקתי ת'המחשב ופיתאום אני מריח ריח של שרוף ומיד כיביתי מחשב וזהו הלך לי הארד דיסק של 250 GB משחקים שירים תמונות מערכת הפעלה ויסטה אולמטה וכו.. הכלל הלךךךךךךךךךךךךךך :'( :'( :'( :'( :'( :'( מתחנן מפנכם מה לעשות איך אפשר לגבות אותו פליזזזזז מתחנן לעזרה בגדולל :'( :'( :'(

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש לי דיסק הנ"ל והוא אמור לגבות כל יום ראשון. איך אני בודק שאכן הוא מגבה? ואיך אני משחזר במקרה של תקלה גם אם אתם עונים באתר אנא תנו לי תזכורת. תודה

25. אני מנסה להעביר קובץ גדול (6 GB) להרד דיסק נייד שלי מסוג WD 160GB והוא מוריד לי את ההודעה הבאה "הקובץ XXXXXX גדול מדי עבור מערכת הקבצים המשמשת יעד" יש פיתרון לעניין?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים