אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לרכוש NAS לשימוש ביתי. אני מחפש מכשיר שהוא רק מארז בלי HDD מובנה. כיום יש לי מארז חיצוני ב- USB עם HDD של 250 GB ואני רוצה לקנות NAS בגלל היכולת לשתף את הכונן לכל הרשת בלי תלות במחשב מסוים. במספר מארזים כאלו שנתקלתי הוזכר הקטע של RAID ומכאן באה השאלה הראשונה, האם קיימים מארזים לכונן אחד בלבד או כאלו שיש אופציה לעוד HDD אבל לא חובה להשתמש בהם. פשוט כרגע אני לא מעוניין בנוסף לקנות עוד HDD. שאלה שנייה באה בנושא האבטחה של החומר שלי, אני כיום משתמש בשתי חומות אש - חומרה ותוכנה - חומת אש בנתב שלי ותוכנה במחשבים. כיצד בא נושא האבטחה ב- NAS האם החומה בנתב שלי מספקת או שה- NAS גם בא עם חומת אש כלשהי? ולנושא האחרון, אשמח לקבל המלצות למה כדאי לקנות כי אני לא כל כך בקיא …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סוף השבוע הנוכחי מספק לנו הפתעות חדשות מבית אמאזון - עם כוננים מהירים מיצרניות מובילות שתוכלו לקחת אתכם לכל מקום לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי קובץ bootable ISO האם ניתן בצורה כלשהי "לצרוב" את הקובץ עלDisk On Key ולאתחל את המחשב מ-Disk On Key אני יודע שהmother board שלי יודע לאתחל מ Disk On Key תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ה-MX500 הופך לאחת הבחירות הפופולאריות בעולם האחסון - בואו להכיר את הרכיבים שמאחורי סיפור ההצלחה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לעוזרים יש ברשותי דיסק חיצוני של seagate בנפח של 8 טרה. הדיסק עבד כשורה אך לפתע אני מקבל שגיאות בזיהוי, כלומר הוא מזוהה כדיסק אחד של 2 טרה ללא מתן אות או אפשרות הגדרה ועוד 6 טרה לא מוקצה ללא שום יכולת לשנות הגדרות. אין לי שום רעיון איך לתקן את זה או במקרה הרע, לפרמט לחלוטין. אשמח לרעיונות
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, האפשרויות כרגע באמזון: [h=5]Seagate Backup Plus Slim 2TB Portable External Hard Drive with Mobile Device Backup USB 3.0 (Blue) STDR2000102 - ב- 90$[/h][h=5]WD Elements 2TB USB 3.0 Portable Hard Drive - ב- 88$[/h][h=5]Transcend 2TB StoreJet 2.5-Inch Portable Hard Disk Drive - המומלץ של הפורום - היה אתמול ב- 93$ אם אני זוכר נכון. היום קפץ ל 110$[/h] הא לדעתכם כדאי לקחת אחד מהשניים הראשונים? או לחכות שאולי מחר ה transcent יירד? ה- wd elements לא מוצפן? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתעניין בצורב של Aopen במהירות כתיבה 32 כתיבה מחדש 12 קריאה 48 וטכנולוגיות Just link , Justspeed מה אתם חושבים על הצורב והחברה במחיר 800 כולל משלוח???
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה היא, שכאשר אני מפעיל משחקים, הם מפסיקים להטען והWIN כותב לי שיש בעיה עם אחד ההארדיסקים [הסמסונג], והמשחקים פשוט מפסיקים להיטען. המחשב עדיין עובד, רק מופיעה הודעת השגיאה והמשחקים יכולים להיטען לנצח, בלי שהנורה תדלוק. בנוסף לזה, הנורה האדומה דולקת כמעט כל הזמן, והיא כבה רק לאחר זמן ממושך אם בכלל. חשבתי שאולי ההארדיסק חם, וצדקתי, הוא באמת רתח, אבל שני מאווררים שמכוונים אליו לא בדיוק עושים רושם של פתרון לבעיה הזו. עכשיו, בלי שום משחק, ההודעה קפצה ופתאום הנורה האדומה הפסיקה לפעול. תמונה: http://i38.tinypic.com/aaereh.jpg הארה: בעית ההארדיסק שטוחן את עצמו הופיעה כבר לפני שבוע או שבועיים, בעיית ההודעה התחילה היום כשהתחלתי לשחק אחרי שחיברתי את ה4850 החדש שלי. הרצתי כבר כמה …
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסיפור הוא שהיה לי צורב של NAC הוא היתקלקל לי והלכתי לחנות להחליף אותו היה לי אחריות עכשיו קיבלתי צורב אחר רשום על המדבקה שדבקוה על הצורב sony nac optiarc שחיברתי את הצורב למחשב רשום בנתונים שלו optiarc מה זה החברה הזאת מה ניסגר הוא עבד עליי בחנות הוא הביא לי צורב אחר עם חברה לו מוכרת???????
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Samsung 860 EVO https://www.amazon.com/Samsung-500GB-Internal-MZ-76E500B-AM/dp/B0781Z7Y3S Crucial MX500 https://www.amazon.com/Crucial-MX500-500GB-NAND-Internal/dp/B0784SLQM6 במי היית בוחר ולמה ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
סקר זה, לפי דעתי, מסכם נושא כבר בפורום הזה, אז תצביעו ונראה מה התוצאות!
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה המצב? אז אחרי שקרסו לי עוד כמה הרדדיסקים, החלטתי שאני צירך לקנות לי אחד טוב, ולהעביר את ה WD80GB שלי לאמא, שתעביר את שלה לאחותי והלאה... אז זה מה שאני מחפש בהרד דיסק: 1. ש-ק-ט !!! בזמן עבודה מעט פחות חשוב, ב IDLE יותר חשוב, שאני יוכל לישון בשקט. 2. ביצועים טובים, אני חושב ש 8MBCACHE זה הכרח, SATA זה יתרון, וגם 7200 סל"ד כמובן. 3. שהחוטים לא יתפסו הרבה מקום במארז, עדיפות ל SATA, למרות שאם יש כבלים מעוגלים אז גם ATA זה לא כזה נורא... 4. זול, שלא יהיה יקר מדי, ומכאן העדיפות ל 80 ג'יגה ולא ל 120, למרות שגם 120 בסדר(נראה לי בזבוז לקנות היום 40) 5. אחריות לזמן רב, כלומר עדיף מאודדד שיהיה ל 3 שנים. 6. שתהיה חנות אמינה ולא אחת שתיתן לי אחריות ל3 שנים ושבוע הבא תסגור ותטוס להוד…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו מה כדאי לי? זיכרון של WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA ב-360 ש"ח *************או************** זיכרון של WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ב- 535 ש"ח תודה רבה לכולם.......
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה ssd מומלץ והאם יש הבדלים קריטיים 1https://ksp.co.il/?list_compare=.34301..35668..33865..25581 בנוסף ככונן חיצוני מה ההבדל בין דיסק און קי של 128GB לSSD .
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה הרד דיסק SSD של 120 גיגה יש לי 1000 ש"ח שאני יכול להוציא על זה אני לא יודע אם הלוח אם שלי תומך SATA 3 למרות שאני די בטוח שהוא כן הוא בן חצי שנה (Z68A-D3-B3 ) אני מעדיף לחסוך אבל אם יש הבדלים גדולים בביצעים\אמינות אז אני מעדיף את הטוב מבניהם.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל שבוע אייבורי מפרסמים DOK של 1GB וגם של 2. השבוע המחיר הוא 49 ל-1 ו-79 ל-2. מאמין שהחב' די גנרית האם זה כדאי? האחריות היא לכל החיים...
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני עומד לרכוש צורב DVD לעצמי והחלטתי ללכת על LG. עשיתי מחקר קטן משלי והבנתי ש LG התחילו לייצר חלק מהדגמים עם צ'יפ של פנסוניק. כמה שידוע לי, עד לא מזמן כולם היו עם צ'יפסט של Renesans. השאלה היא האם יש הבדל בביצועים של צורבי הפנסוניק (צ'יפ)? Renesans הוכיחו את העצמם לאורך הזמן. גם יש להם כמה קושחות נחמדות כדי לשפר את הביצועים של הצורב. האם יש כאלו גם לצ'יפסט של פנסוניק? ובכלל, על איזה דגם של LG כדאי ללכת (האם בכלל?!)? חשוב לי תמיכה ב DVD-RAM והתמודדות טובה עם דיסקים ישנים\פגומים. תודה מראש לכל העוזרים! נ.ב. הבנתי שהחלוקה בין Renesans לפנסוניק בדגמים החדשים הולכת כך: GSA-H10*: Renesans 16x GSA-H12*: Renesans 18x GSA-H20*: Panasonic 16x GSA-H22*: Panason…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק חיצוני 3.5, 500 מגה של WD שמחובר לסטרימר ואני רוצה להוסיף דיסק נוסף אחרי שהוא התמלא. אני מחפש דיסק 1T - 1.5T 3.5 שישמש לאותה מטרה בדיוק, חיבור לסטרימר וצפיה בתכני HD. אני מחפש דיסק שיעשה את העבודה בצורה טובה, מבחינתי שיהיה הזול ביותר אבל חשוב שיהיה מסוגל לעמוד בעומס של העברת תכני HD. בבאג יש מבצע על Iomega http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8436&perur=2&t=14&c=488 אני יודע שהם לא מייצרים דיסקים ולפי מה שהבנתי בפנים יש דיסק של סמסונג. המחיר אחלה, מישהו מכיר ויכול להמליץ עליו? ואם לא למה ועל איזה דיסק אחר? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה לפני כשבוע שלחתי את המחשב לחנות ואמרו לי שיישלחו לי אותו לתיקון ויחזרו אלי כדי לבוא לקחת,היום הוא חזר אלי (אבא שלי החזיר מהחנות) ואני רואה שהחליפו לי הארד דיסק לחברה אחרת,ואמרו לאבא שלי שלא מבין כלום ששמו 250GB יענו זה יותר טוב כי היה לי 200 עכשיו רציתי לשאול אותכם למי שיודע או מכיר את החברה\דגם של ההארד דיסק ואם הוא שווה בכלל משהו? או שללכת לחנות ולדרוש מה שהיה לי או חברה אחרת? (היה לי סמסונג) זה בדיוק מה שקיבלתי: http://www.shopmania.com.au/shop~online-hard-drives~buy-hitachi-deskstar-p7k500-250gb-sata2-8mb-hdp725025gla380~p-1020941.html תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חברים אני רוצה להתחדש בכונן SSD. יש לי תמיכה ב SATA3. איזה כונן מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות כזאת בווינדוס 7 או במחשב בכלל לחבר שני כוננים נפרדים שיזוהו ככונן אחד? יש לי כונן SSD ואני רוצה לקנות עוד כונן SSD, אם אני יתקין דברים על הכונן SSD השני בנפרד הוא יאבד חלק מהמהירות שיש לו כשהוא עובד עם תוכנת ההפעלה, אז רציתי לדעת אם אני קונה עוד אחד אז אפשר לחבר אותם ביחד?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כונן קשיח חדש לנייד ועכשיו קניתי מארז שמתחבר בUSB ... הבעיה היא שהכונן חדש... ולא מאותחל.... וכשאני מחבר אותו אני לא רואה כונן נוסף במחשב שלי.... איך מפרמטים כונן כזה כדי להתחיל לעבוד איתו??? (בVISTA ) ???
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני My Book של WD, בנפח 320GB עם חיבור USB. הכונן עצמו עובד, מחובר לחשמל והנורה דולקת אבל המחשב שלי (Win7) פתאום כבר לא מזהה את הכונן. גם כשאני מחבר אותו למחשבים אחרים אין זיהוי. למה, ויותר חשוב, מה עליי לעשות? תודה מראש, ערן.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעדכנתי בזה, אז אני לא יודע מה מומלץ היום. פעם, ממש פעם, היתה תוכנה ghost 2003, הייתי עושה אליה בוט, והיא היתה יוצרת אימייג' לדיסק תוך 2-3 דקות, וגם משחזרת מצויין. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ישלי סרט במחשב בפורמט divx ואני רוצה לצרוב אותו ולראות אצל חבר שלי בפלייסייטשן.. השאלה שלי היא באיזה פורמט אני אמור לצרוב כדי שאני אוכל לראות את הסרט, ויש לו צ'יפ בסוני.. אההה ועוד שאלה, הסרט שוקל 702 מגה יש איזה מצב להוריד 2-3 מגה כדי שאני אצרוב על דיסק של 700?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-