עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי חברים.. היום עשיתי סדר חוטים למארז והתלקתי ת'המחשב ופיתאום אני מריח ריח של שרוף ומיד כיביתי מחשב וזהו הלך לי הארד דיסק של 250 GB משחקים שירים תמונות מערכת הפעלה ויסטה אולמטה וכו.. הכלל הלךךךךךךךךךךךךךך :'( :'( :'( :'( :'( :'( מתחנן מפנכם מה לעשות איך אפשר לגבות אותו פליזזזזז מתחנן לעזרה בגדולל :'( :'( :'(

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by theDeath,

שלום, אני מתכנן לבנות RAID1 משני דיסקים פנימיים. מחפש המלצה לזוג כוננים של 1TB שיעמדו במשימה כ 5 שנים. לא מתוכננת פעילות אינטינסיבית - בעיקר עריכת דו מימד. מערכת ההפעלה תתוקן על כונן SSD נפרד. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אשמח לקבל הצעות גם למוצרים שאינם משווקים כאן בארץ... תודה לכולם! ניר.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by mmMigy,

קניתי לאחרונה נייד toshiba portege r835 עם הרדיסק במהירות 5400 סל"ד, מעבד i5 וזכרון 4GB האמת שאני די מאוכזב, אחרי התקנת win7 home premium 64x, אופיס ועוד כמה תוכנות בסיסיות המחשב עולה די לאט (50 שניות), הדפדפן סוחב אבל לא טס, חלק מהתוכנות (מסנג'ר לדוגמא) איטיות משהו... כדי לפתור את בעיית האיטיות חשבתי לשדרג להרדיסק SSD. יש לי 2 שאלות: 1. האם ארגיש הבדל משמעותי במהירות? 2. אני מחפש המלצה ל-SSD של 120GB. יש בפחות מ-1000 ש"ח? אני טס ללונדון בסוף החודש - שווה להביא משם? תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by navk2,

מה עושה מי שקונה מחשב חדש ? המחירים פשוט בשמיים ואני לא מעוניין בSSD, מאיפה קונים? דיסק של 500GB עולה 500 שקל, זה לא סביר! אני מתכוון לקנות מחשב סטנדרטי בתקציב יחסית קטן בתקופה הקרובה והדיסק זה בערך 25% מהערך של המחשב. יש אולי אפשרות להזמין משהו משתלם מחו"ל ? אני לא מחפש משהו גדול, אני מחפש משהו מתשלם, אני חושב ש320 יהיה מספיק ומשתלם.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by asafmanor,

אני מחפש כונן DVD ב200 עד 300 ש"ח. שמעתי שיש של BenQ בפחות מ-300, האם זה נכון (ואיזה דגם, איפה אפשר להשיג?). אני מעדיף שהכונן לא יהיה זבל אך גם לא יהיה בעל יכולת מעולה או משהו כזה, כמה שיעלה פחות יותר טוב (אני מקבל את זה כמתנה לבר-מצווה מחבר שלי). תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by JSK,

שלום, אני עומד לקנות מחשב עם הדיסק קשיח: Western Digital 1600JS 160GB SATA 2 8Mb ראיתי באיזשהו מקום שהכוננים של WD רועשים. זה נכון? כדאי לקחת Samsung או חברה אחרת? תודה

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by shay820,

שלום לכולם אייבורי מוכרת את הארד דיסק הזה,אבל לא יודעת לתת נתונים לגביי מהירות הכונן אשמח לעזרה ,או הכוונה להארדיסק יותר טוב במחיר הזה (480 שקלים) http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6264 תודה רבה שי

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by baruchiro,

הגיע אלי מחשב נייד עם דיסק פגוע (הבדיקות בBIOS נתנו ERROR מוחלט- Replace your HardDrive) הוצאתי את הHDD וחיברתי למחשב שלי בעזרת מתאם. בדרך כלל ניתן לקרוא את הקבצים, אבל במקרה הזה הווינדוס חושב המון ואז מראה לי שיש כונן מחובר, אבל הוא לא קורא את הקבצים, ולא מראה תכולה וכו'. התוכנות של EaSeus או נתקעות או לא מזהות את הכונן. לינוקס לא מצליח לעגן אותו. מה השלב הבא? אם יש בכלל? ראיתי שאפשר להחליף צ'יפ. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי, יש לי במחשב 3 אמצעי אחסון, 1 הארד דיסק ועוד 2 SSD. ה-SSD בטמפרטורה כמעט קבועה של 30 מעלות (צלזיוס), בעוד שהקשיח באופן קבוע סביב ה-40 מעלות. כולם נמצאים באותו כלוב במארז. האם זה תקין? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. קניתי SSD 850 EVO 500GB ללפטופ ואני רוצה לפצל את המחיצה אבל לא יודע אם זה יפגע בביצועים. אני רוצה לפצל את הכונן מטעמי נוחות בלבד, לזרוק חלק מההורדות וקבצים אחרים לכונן D ושאר קבצי התוכנות והוינודס יהיו בכונן C

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לקנות דחסקים כפולים DVD9 לצריבה מישהו יכול להגיד לי איפה???

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by dids22,

יש לי כונן USB שנדפק מעט. הכונן הגיעה אליי במצב לא מפורמט וכלל ניסיון פירמוט היה נכשל לקראת הסוף. אחרי מעט משחקים עם הכונן הגעתי למצב שהמחשב אומנם מזהה את הכונן (במחשב שלי) אבל בניסיון כניסה אליו מודיע "אנא הכנס דיסק לכונן ...) יודעים אולי איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Pure-Gold,

אני עומד לקנות כונן קשיח של 60 או 80 ג'יגה בייט עדיין לא החלטתי. על איזה אתם ממליצים Maxtor או Seagate ? אני נוטה לכיוון של Seagate, עדיין לא ראיתי כונן של סיגייט שקרס.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by yanivd28,

היי מישהו מכיר את HGST לפי מה שהבנתי זה Hitachi ו westerndigital במבחנים המצויינים כאן https://www.backblaze.com/blog/best-hard-drive/ הדיסקים שלהם יוצאים הכי אמינים (אם אני קורא נכון) לא ראיתי שמוכרים אותם בארץ...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by FriXus,

במחשבי הישן היותר (P233) ישנם שני HD בגודל של 3 גיגה כל אחד האם אני יכול לעשות RAID0 בצורה כלשהיא להרדיסקים? אין לי בקר RAID (לוח ישן מאוד של 66MHZ) ישנם תוכנות SOFTWARE RAID? יש לי את PM7 יעזור איכשהוא? אם אני אצליח לעשות RAID0 הביצועים יהיו יותר טובים? בקצת אפילו? (בהתחשב למהירות המעבד/ שזה SOFTWARE RAID) :s05:

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום,ברשותי 2 הארדסיקים אחד של 40 השני 60. הראשון(40)הוא מסטר,השני כונן נוסף. בכונן של ה60 ,יש 30 גיגה פנויים אבל כשאני בא להעביר לשם קובץ של 5 גיגה הוא טוען שאין מקום בכונן הזה. ממה זה יכול לנבוע ומה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by r.g.comuters,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=201594&sid=10 מקור נענע חיים ברשת> גאדג`טים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי חברים. בעקבות שדרוג ל 840 EVO החלטתי שכדאי להפוך SSD לחיצוני. ה SSD בנפח קטן של 40 גיגה ואם לא זה לא יהיה בו שימוש. לא הצלחתי למצוא בחנויות איפה יש מארז ל SSD 2.5" ואיזה חיבור כדאי לתת לו. ו אשמח אם תעזרו לי ואם אפשר אפילו אפשרות לחבר גם ל ESATA וגם ל USB אני אשמח. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם, אני הולך לקנות מחשב חדש, ורוצה להעביר את הנתונים שיש לי בכונן IDE הנוכחי למחשב החדש. מפרט של המחשב החדש: Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 Chipset דגם מתוקן B3, לוח אם Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, מעבד Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, כונן קשיח יש דרך לעשות את זה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. הי חברים. רכשתי את הנאס הנ"ל ללא דיסקים ובמקביל רכשתי 2 דיסקים WD RED 8TB. הרכבתי אותם רק בשביל לגלות 2 נורות אדומות שנדלקות בחזית המכשיר המציינות תקלה בדיסקים. נכנסתי לניהול של הנאס ומצ"ב מה שהסמארט מדווח. אז החלפתי את הדיסקים לדיסקים חדשים לחלוטין, ושוב אותה בעיה. מה אני מפספס?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by דורפל,

שלום, אני מחפש כרטיס eSATA-II עם ממשק PCI, ומסתבר שזו בקשה מסובכת. נראה שבשוק היום יש בעיקר eSATA+PCI או eSATA-II+PCI-E והשילוב שלי הוא די נדיר. אני מבין למה זה קורה - כרטיסי PCI-E הופכים פופולאריים יותר ויותר - אבל אני מנסה למצוא פתרון eSATA נורמלי בלי לשדרג את לוח האם או להתפשר על SATA במהירות נמוכה. מישהו מכיר כרטיס מתאים? תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

אני צריך DVD טוב של חברה מוכרת ואמינה שלא יעשה בעיות, והוא יחליף את הCD. תוד.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by גד :),

אז מה בעצם עדיף? Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by guy_intel,

היי, מתלבט האם ללכת על 1TB של סמססונג 32MB F3 או על: ‏Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS‎ או כבר להוסיף עוד 100 ש"ח וללכת על: ‏Caviar Green 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS‎ סך הכל יוצא שווה להוסיף עוד 100 שח בשביל עוד חצי ג'יגה.... האם בכלל יש יתרון על דיסק עם 64MB לעמות 32MB ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים