אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
זקוקים לטרה-בייט של נפח אחסון מהיר למערכות שלכם בדחיפות? זו הצעה שכדאי לשם לבדוק בהקדם לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי צורב DVD NEC 2500A תמיד אמרו לי שהוא נחשב בין הטובים, בעיקר בזמן שרכשתי אותו לפני שנה. אבל תמיד לצרוב דיסק רגיל קבצים של 700 מגה זה 4 דקות בערך לדעתי זה הרבה. השאלה שלי מה משפיע על המהירות שלו והאם יש צורבים מסוימים שצורבים במהירויות גבוהות?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי ארד-דיסק של מקסטור 80 גי'גה שנגמרה לו האחריות , לפי התקיעות והרעשים שהוא משמיע נראה לי שהסיכה שאמורה להסתובב ולקרוא את הנותונים נתקעת לכן חשבתי לפתוח את הארד-דיסק לראות מה קורה שם בזמן העבודה שלו ואז לנסות לסדר את זה (יכול להיות שצריך רק להחזיר את הסיכה למקום או לחזק אותה...) לכן אני צריך קודם כל מברג כוכב כדי לפתוח את הארד-דיסק , מאיפה אני יכול להסיג אחד כזה ? האם צפויות להיות בעיות כלשהם בפתיחת הארד-דיסק וסגירתו ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
טוב יום אחד אני מפרמט את המחשב והאם פי היה מחובר עכשיו גם פרמטתי גם אותו אתם יודעים שיש עוד 10 מגה לפחות שמותקן על אם פי שהו לתוכנה ואי אפשר למחוק אותו רק על ידי פירמוט אז בטעות מחקתי את זה ואני צריך להוריד את התוכנה בחזרה בבקשה ממכם זה דחוף מאוד
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם! בוקר טוב. יש לי דיסק און קי של SandDick , 8 ג"ב. הדיסק און קי לא מזוהה במחשב שלי רק לאחר שפרמטתי אותו (לפני חצי שנה בערך). בשאר המחשבים הדיסק און קי מזוהה. ניסיתי לחבר אותו בכל החיבורים במחשב שלי והמחשב פשוט מראה שנכנס הדיסק און קי אבל לא מראה אותו במחשב שלי וגם אי אפשר לגשת אליו... ניסיתי לשנות אות כונן אבל זה לא נותן. מערכת ההפעלה שלי היא: WIN 7 , 64 BIT. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב עז ככה זקנה לקוחה שלי קנתה מחשב חדש היתי צריך לעביר את המידע באשמת אח שלי בן 14 שעוד מעת אני יהרוג אותו אם לא עשיתי את זה כבר הארד דיסק הגיעה על הריצפה עכשיב אני צריך לעציל לה את המידע. המידע שהיא צריכה זה PPS קבצי power point הדיסק קשיח מזוהה אבל עשה רעשים ואי אפשר ליקרוא קבצים maxton 40g תודה על עזרה אני יודעה שהסיכוים אפסיים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי היום לצרוב 5 דיסקים DVD ואחד אחרי השני הם נכשלו בצריבה , נסיתי דיסק CD רגיל לצרוב וצרב ללא בעיה הצורב חדש של חברת פיונר משמומלץ פה בסטיקי עד עכשיו לא היו שום בעיות אצלי 3 שבועות דיסקים של חברת VANGUARD גם כן עד עכשיו נצרבו ללא בעיות מה הבעיה צורב או הדיסקים ?
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום רב, כנראה מישהו נגע לי בכונן 1טרה בית שלי החיצוני, ואתחל אותו או משהו, ועכשיו הוא מציג אותו, אבל מראה כאילו יש בו 0 מקום, ואי אפשר לפתוח אותו. הוא ישר אומר שצריך לאתחל אותו, וניסיתי לאתחל, אבל הוא אומר שוינדוס לא מצליח לסיים את האתחול. ד"א יש לי וינדוס 7. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
© קרדיט מלא לGenius מאתר Gamer שלום לכולם קיבלתי אתמול חשבון GMAIL ממיכאל ספיר המלך! הוא אמר לי שמותר לו להזמין 6 אנשים להשתמש בזה ושאלתי אותו אם אני יכול גם להזמין 6 הוא אמר לי שכן אבל זה הופעל לי רק היום רואים דבר כזה בצד שמאל Invite 6 friends to Gmail אבל זה לקח לי בערך 12 שעות עד שזה התעדכן הרעיון שלי הוא כזה: אני אזמר שאני אזמין 4 אנשים מגיימר מאור אתה ראשון ועוד שלושה שיבקשו (מועמדים - פבל /אלעד/אורן/ יוני) ו2 אני אשאיר ליום סגריר K ה4 שיקבלו יפתחו עבור עוד 16 אנשים שירצו וככה עוד 64 איש יקבלו וככה כל מי שרוצה בפורום אימייל של GMAIL יקבל חינם חינם כל מי שרוצה לקבל לו חשבון יירשם מה זה GMAIL? חשבון דואל בנפח גיגה שנמצא בשלב בטא מבית Goo…
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מערכת חדשה ומנסה לחסוך מה שיותר בלוח האם. האם יש הבדל ביצועים בין 2 הטכנולוגיות אם אני בסה"כ קונה H.D חדש של 500G W.D blue )e שתומך ב SATA3 או משהו דומה) האם כוננים כאלו בכלל יכולים לנצל את כל רוחב הפס שהבקר נותן? אם אני ארצה לקנות בעתיד SSD בסיסי(40-60G), האם עדיף להשקיע כבר עכשיו ב SATA3? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבין שהכוננים הכי מהירים הם NVMe. האם NVMe בהכרח *לא* מתחברים בכבל SATA? הם תמיד יושבים על הלוח אם? מהו הכונן המהיר ביותר שאפשר לקנות שמתחבר דרך כבל SATA? והאם בהכרח חיבור דרך כבל SATA איטי יותר מכוננים שיובים על הלוח אם?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הארד דיסק של חברת SEAGATE. הכל היה בסדר ועכשיו המחשב לא מזהה אותו.... כשאני מחבר אותו יש נורה קטנה שמהבהבת וזהו (בדרך כל הנורה לא מהבהבת - פשוט דולקת ברגיל) מה אני יכול לעשות? כל הסרטים, התוכנות המוזיקה הסדרות.... הכל שם!!! בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 1553 זיכרון בערך משהו כזה........ מעבד AMD 2500 עכשיו השאלה שלי עם אני קונה כונן קשיח 500GB בשביל שהוא ירוץ טוב אני צריך גם מחשב חזקקקק ? או שאין קשר כי המחשב שלי קצת ישן ואני אומר בראש שלי שעם אני קונה 500GB אז אולי המחשב צריך לחשוב הרבה או משהו קיצר אני מקווה שמובן ועוד שאלה עם אני קונה Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB ST3500320AS איך הכונן קשיח הזה סבבה? רציתי לקנות של סמסונג אבל הוא עולה יותר 70-80 שקל בפנדה! אז אמרתי נקנה תחברה אזות וגם ראיתי שלחברה אזות הזיכרון פה32MB ושל הסמסונג 16MB
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מישהו ניסה לקנות משם מדיות DL ? יש המלצות / ממה להיזהר? האם קריטי להתרחק מיצרנים לא מוכרים? תודה למשיבים
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש יודע מה קורה, אני אנסה לתאר את התקלה. לפני כמה חודשים שמתי לב שהמחשב הפסיק לזהות את ההארדיסק (2TB, ווסטרן דיגיטל הסדרה השחורה). ניסיתי להחליף כבל ועדיין לא קרה כלום, בעקבות זה החלטתי לשדרג את המחשב. עברו שבועיים ואז נזכרתי שהוא עדיין באחריות אז קפצתי לחנות ושם הם עשו בדיקה וגילו שהכל תקין, ובאמת הוא עבד. ניסיתי שוב עם כבל שקיבלתי עם הלוח אם החדש ווואלה הוא עובד כרגיל. הכל טוב ויפה ואז אחרי שבועיים בערך המחשב שוב הפסיק לזהות אותו ואז כבר התחלתי לוותר עליו אבל בגלל שיש לי קצת נטייה לדחות דברים למחר, יצא שהוא נשאר מחובר ואז שוב לפני כמה ימים הוא שוב צץ והמחשב מזהה אותו כרגיל בלי שעשיתי כלום. יש למישהו הסבר …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום קניתי מחשב חדש וקיבלתי את ההארד דיסק 500 GB על חלק אחד רק C רציתי להשאיר בC 100 גיג'ה על כל צרה שלא תיהיה וכל השאר על מחיצה נוספת איך אני עושה דבר כזה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אני אקנה צורב DVD, ומדיה ריקה של DVD , אני אוכל להכניס למדיה הזאת הרבה VCDים ? כי אם כן, אז אפשר להכניס עונה שלמה ולראות בDVD בסלון , או שגיליתי את אמריקה ? (הכוונה בVCDים, זה קיבצי MPG)
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי HD 320G ולאחר התקנת XP ללא חלוקת ה HD אני רואה רק 300G הגיוני? על ה HD כתוב 320G כך שאני חושב שקיבלתי את הגודל הנכון,אך אני לא רואה את הגודל במערכת ההפעלה?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן. במחשב שלי עם לוח אם ASUS P4C800 DE יש צורב, סידירום והארדיסק SATA . הסידור שלהם מהחנות קצת משונה בעיני - אשמח אם תגידו לי מה עשו פה ? והאם יש מקום לשיפור ? הצורב - FIRST PRI כלום - FIRST SLAVE כלום - SECOND PRI סידירום - SECOND SLAVE הארדיסק סאטא - THIRD MASTER כלום - FORTH MASTER תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב יש לי מחשב שעובד 24\7 וחלק מהדיסקים בו סתם עובדים.. בעבר הציעו לי כמה תוכנות שמבטלות או מכבות את הדיסק ומפעילות אותו רק כשצריך. אשמח אם תתנו לי כמה ורצוי בחינם! ותודה...
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי היום הארדיסק חדש של seagate,500GB וקניתי גם כרטיס PCI עם חיבוריי SATA כי החיבורים על הלוח שלי כולם תפוסים אז התקנתי את הכרטיס PCI והמחשב מזהה אותו והכל בסדר,אבל כשאני מחבר אליו את ההארדסיקק כלום לא קורה! כמובן שההארדיסק מחובר כמו שצריך,גם במתח, אפילו בביוס הוא לא מזוהה,מה הבעיה פה?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכם חברים בניתי מחשב אחרי שהתחלתי את הארדיסק ועשיתי לו fdisk ועברתי תשלב הראשון של ההתקנת וואינדאוס בדוס אז אני אמור לקבל אחרי ריסטר אוטומטי אחרי השלב הראשון המשך התקנה ומשום מה אני לא מקבל השאלה שלי אם זה קשור איך שהו שב sata זה שיתה אחרת או לא קשור בכלל ? וזה לא עובד למרות שאני סידרתי בעדיפויות ביוס שהארדיסק יהיה ראשון בתודה מראש כפיר
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האם זה כונן טוב? שמעתי שהוא לא מסוגל לצרוב מתחת ל8X זה דבר גרוע?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם עכשיו אני קונה את הארדיסק WD Raptor 74GB Hard Drive 10,000 RPM והוא יהיה הארדיסק היחידי על המחשב שלי אני יוכל לראות אותו בדוס כאילו אני לא חייב להתקים את הווינדוס כדי שהוא יהיה פעיל? :s05:
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
איזה צורב מומלץ יותר ? והאם יש צורב שמומלץ יותר מהשניים בטווח מחירים הזה ? 130 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-