עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אהלן, העניין הוא כזה אנחנו מחפשים פיתרון כדי לראות סרטי HD בכיף בטלוויזיה החכמה שלנו מבלי יותר מדי התעסקויות. ניסינו את הרעיון של ה-WIFI אבל זה קצת סיפור (להגדיל מהירות אינטרנט ולהביא נקודה חמה ליד הטלוויזיה וגם אז לא בטוח שזה ירוץ חלק) אבל מצד שני יש את רעיון ה-USB שזה חיבור ישיר לטלוויזיה. לא ניסינו לחבר סרט HD עם USB2 כי אין לנו USB גדול אבל השאלה היא כזו, אם נקנה USB3 (שהרעיון בקנייה זה המהירות העברה שלו נוסף לקריאה) הסרטים ירוצו חלק (גם סרטי 1080P) מבלי קירטועים למינהם בזכות מהירות הקריאה ? או שגם עם USB2 אותו רעיון יקרה ? ואם אפשר המלצה ל-USB3 בגודל של 32GB (עד 350 400 שקל).

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by card,

שלום קניתי DOK בגודל 64GB, דגם Sandisk Extreme. השאלה שלי היא לגבי השימוש בו. אני משתמש ב-WindowsXP, וחיברתי אותו אל המחשב, תוך כדי לחיצה על Shift, כדי שלא ירוץ שום דבר מה-Autorun שלו. מה שאני מקבל זה זה: ב-Windows Explorer התווסף כונן G: הקבצים שיש בו הם: אם עושים על הכונן הזה RightClick, ואז Properties, מקבלים: איך יכול להיות FAT32 בגודל 64GB? אם הולכים ל-Disk Management, רואים: למישהו יש הסבר לכך? FAT32 מוגבל לעד 4GB אם אני זוכר נכון. תודה card

• 37 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. אני צריך צורב DVD חדש אבל אני צריך כונן לבן ושמתי לך שברוב החנויות שחיפשתי בהם אין כלל כוננים לבנים אלה רק שחורים איפה אני יכול למצוא כונן SATA לבן? והאם יש כוננים שהדיסק יוצא כמו ברדיו באוטו ולא כמו כונן סטנדרטי עם מגש? אני יודע שפעם היה.... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by I7210I,

שלום אני מנסה כבר למעלה מ12 שעות לאט לאט עם התוכנה של HP לפרמט זיכרון נייד של WD 750GB והוא לא מסיים את העבודה זה התחיל מכך שפירמטתי בWIN7 הרגיל וקיבלתי את ההודעה הבאה לwindows לא הייתה אפשרות להשלים את האתחול וגם שמתי לב שכשאני מעתיק תיקיה בגודל של 313 GB פשוט באמצע העתקה ,העתקה נעצרת לכן הדעתי למסקנה שמשהו שם לא טוב ולכן עשיתי פירמוט ואז קיבלתי את ההודעה שכתובה למעלה מהWINDOWS וקצת חקרתי בגוגל את הענין ואז נכון להרגע אני משתמש בכלי של HP והוא לא מסיים את העבודה... מה עושים הלאה? תודה

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  5. Started by RJ1,

אהלן! יש לי כונן IDE ואני רוצה להעביר אותו למחשב HTPC חדש שאני קונה. קניתי כונן 3TB שעליו יהיה כל המידע ואני רוצה שעל הכונן שאני מעביר תרוץ המערכת הפעלה. 1. האם שווה לקנות מתאם? או שרוב הסיכויים שזה ישרוף/יהרוס את הכונן? 2. אם אני מעביר את הכונן כשכבר מותקנת עליו מערכת הפעלה, האם הוא יצליח להעלות או שהמערכת תקרוס?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  6. אני רוצה לדעת אם מסוכן לפתוח כוננים קשיחים וכונני דיסקים ודיסקטים כשהם לא מחוברים למחשב ולא פועלים כמובן סכנות לחומרה שפותחים וסכנות למי שפותח אותה תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. להשאיר HD חיצוני מחובר למחשב 24 שעות ביממה זה לא בריא או שזה בסדר ?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  8. Started by sheff2k1,

הבנתי שבחלק מכונני הSSD ניתן לבצע באופן ידני TRIM. למען העניין אני מדבר על הדיסקים של INTEL, שמגיעים עם איזשהם TOOLS שמפאשרים לעשות את זה. השאלה שלי היא האם מדובר בתהליך שיעילותו זהה למה שנעשה בווינדוס 7 באופן אוטומטי? כלומר, אם אני מריץ TRIM ידנית נגיד פעם בשבועיים, וגם לא מעמיס מידע בדיסק- האם הדיסק יכול "לשרוד" הרבה זמן כמו בנסיבות אידאליות בווינדוס 7?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by ivry,

שלום צורב הLG שלי מיומו הראשון היה רועש במיוחד ולאחר חצי שנה החליט לצאת לגמלאות מוקדמות מאחר שמימוש האחריות עליו מסובכת החלטתי לקנות צורב זמני בחנות השכונתית הצורב היחיד שהיה להם היה של סוני חיברתי אותו והצבעים שקיבלתי בצפייה היו מזעזעים צבעים פלסטיים לא חדים ומרוחים החזרתי אותו לחנות והם אמרו לי שזה מוזר אבל יש להם במקרה צורב של טושיבה לקחתי זה נראה בערך אותו דבר ידידי טוענים שזה לא הגיוני שלצורב אין שום השפעה על צבעים שזה אחד ואפס בלבד בכל אופן איך זה שסרטים שצולמו במייטב הטכנולוגיה נראים כמו שצולמו ממצלמת פוקט הייכן הבעיה שלי אני על 3770K ללא כרטיס מסך שאר המדיה כמו תמונות נראים סביר והכל מעודכן תודה למשיבים

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by joniar,

שלום הבעיה היא כזאת:כונן 500GB שאני מחבר אותו למחשב ב2SATA ועם חשמל והכל.. והמחשב לא מזהה אותו לא בביוס ולא עם תוכנות כמו hirens boot וכן spotmau לדעתי הבעיה היא שהוא לא מפורמט או משו השאלה... מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by yakirZ,

מחפש משהו טוב עד 500 שקל מה אתם אומרים על זה?: http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HotDeals/Index/7796?deal_referer=category_%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%92%D7%90%D7%93%D7%92%D7%98%D7%99%D7%9D תודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  12. תותקן עליו מערכת ההפעלה ומשחקים. מחפש הרד דיסק לביצועים מרביים.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  13. שלום, קניתי לפני שבועיים בערך מחשב חדש, ולקחתי את הדיסק קשיח מהישן (אפשר לראות את הדגם במפרט המחשב בצד ימין), והוספתי למפרט גם SSD. שאני משחק במשחק שמותקן על ה-SSD הרבה זמן ואז יוצא ממנו ורוצה להיכנס לדיסק הקשיח הרגיל המחשב נתקע כזה ובו זמנית אני שומע מהמארז פעולת הדלקה של הדיסק קשיח שבסופה נשמע מין טיק קטן כזה ואז אני יכול להשתמש בדיסק הקשיח. אני לא מכיר את התופעה אבל מהיגיון אני חושב שכשאני לא משתמש בו הוא נכבה אוטומתית, או שזה בעיה אין לי מושג, אבל בכל מקרה יש לי 2 שאלות על זה: 1. האם זה בסדר שזה ככה ? 2. שהכונן לא נמצא בשימוש, כלומר אני גולש באינטרנט או משחק משחק שלא מותקן עליו אלא על ה-SSD הוא נכבה, ואז שאני רוצה לכבות את המחשב אני לוחץ על Shut Down והוא שוב מבצ…

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  14. יש לי 50G של תמונות וסרטונים שאני רוצה לגבות אני רוצה לקנות כונן חיצוני (אין לי מושג בנושא אז) אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד עדיפות למחיר זול אבל דיי חשוב שיהיה אמין וגודל 100G שהיה מקום לעוד תמונות תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by doom26,

היי מתכנן קניית מחשב חדש, אני רוצה לקנות דיסק SSD למערכת ההפעלה כונן של 120 GB יספיק איזה סדרה הכי מומלץ ? בזמנו שמעתי שמומלץ לקנות רק INTEL או OCZ אבל אני רואה שהיום כבר קיימים הרבה סוגים בשוק הייתי שמח להמלצה אגב ראיתי את ההודעה בתחילת הפרום עם המומלצים. הINTEL 330 הוא דיי ישן, האם הסדרה של של אינטל 520 לא טובה ? (רשום שזה פי 2 מהירות ) תודה

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  16. Started by AboveBeyond,

אהלן , שמדברים פה על הארד דיסקים ירוקים שהם כביכול יותר איטיים ואומרים שהם טובים למטרות אחסון מה זה אומר אחסון? אחסון מידע ולא לגעת בו ? או אחסון שירים סרטים ותמונות בשימוש יומיומי ? תודה!

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  17. Started by card,

שלום אני רוצה לקנות כונן SSD, כדי שהמחשב יהיה עוד יותר שקט, וכדי שהנתונים יהיו יותר יציבים במקרה שהמחשב מקבל מכה. האם ישמשהו מיוחד שצריך לעשות לפני שמתקינים WindowsXP על SSD? או שפשוט להתקין וזהו? אני יודע שהנושא של Trim הוא משהו שאצטרך לעשות ידנית פעם בכמה זמן - ואין לי בעיה עם זה. אבל מבחינת ההתקנה, האם צריך איזהשהו PreInstall Driver? האם חייבים להגדיר את ה-BIOS להיות AHCI, או שאפשר להשאר עם IDE Compatible? (והאם זה לא גורם להפסיד משהו עם SSD, יותר מאשר מפסידים עם HD רגיל?) אודה לכל מי שיש לו נסיון עם זה תודה רבה card

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by shaks,

שלום בקרוב אני נוסע לדרום אמריקה לטיול הגדול אחרי צבא בכדי לגבות את התמונות והווידואים אני כניראה ארכוש לי מנוי לאיחסון ענן כלשהו (בין ה100 ל150 GB). עשיתי קצת מחקר וראיתי שבהרבה מהשירותים מהירות ההעלאה (קרי המהירות שבה השרת מוריד ממך) היא דיי איטית מה שייצור לי בעיה כאשר מעלים מסות של קבצים. האם יש לכם שירות ספציפי שאתם מכירים שייתן לי להעלות במהירויות סבירות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ipublic,

היי אני מעוניין להתקין ווינדוס על כרטיס זיכרון CF אך מכיוון שהוא מוצג כמדיה (removable) אי אפשר. לינוקס וכו' אפשר. מה אפשר לעשות?איך אפשר לבטל את ה: removable?יש לי עוד כרטיס CF שהוא 2GB ושם ה removable מבוטל . איך אפשר לבטל גם בכרטיס השני? ניסיתי דרך gparted אך ללא הצלחה. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by Torian,

היום קניתי כונן חדש, intel 330 לאחר התקנת המערכת הפעלה תוך כדי עליית החלונות הייתה לי הפסקת חשמל של שנייה, המחשב עלה בסדר לאחר מכן, איך אוכל לדעת אם נעשה נזק לכונן?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by davidcohen,

היי, רציתי לדעת אם יש כרטיס SAS שאני יכול להוסיף למחשב כדי לחבר דיסקים של SAS ? תודה ...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by sahar3434,

אני רוצה לפרמט את המחשב וכשאני מכניס את הדיסק לכונן פשוט לא קורה כלום לא מגיב כאילו הכונן לא עובד בכלל איך פותרים את זה? יכול להיות שהכונן מת?

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  23. שלום, רציתי לקבות את הCrucial M4 128 ג'יגה אבל הבנתי שהוא לא מגיע עם מתאם לגודל של דיסק קשיח רגיל 3.5 אינצ' וזה בעייתי בשבילי מיכוון שיש לי מחשב DELL עם מגירה מיוחדת לדיסקים הקשיחים ואני חייב אותם בגודל הרגיל, מה אפשר לעשות בנידון? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כתוצאה מעידוכני החומרה אצלי נשארו לי מספר דיסקים לא קטנים (1T) זרוקים בחוץ, הייתי שמח לדעת אם קיים מארז דיסקים חיצוני הכולל בקר SATA. הכוונה היא למארז בצורת קופסא בעל סלוטים לדיסקי 3.5, ספק כח ובקר פנימי בתצורת RAID המתחבר למחשב דרך חיבור ה eSATA האחורי. אף פעם לא ראיתי דבר כזה אך אני מניח כי הוא קיים. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למוצר כזה הנמכר בארץ. אני זקוק גם לכרטיס בקר SATA פנימי בעל שתי יציאות פנימיות לפחות ללא צורך ביציאות חיצוניות או eSATA וללא RAID ממה שראיתי בזאפ אין מבחר גדול של כרטיסים כאלה. שוב, אשמח להמלצה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה... לכבוד השדרוג הקרב של המחשב שלי [ASUS N56VZ] לווינדוס 8 חשבתי להחליף את הכונן DVD לכונן SSD שיתן ביצועים טובים יותר [ואת הכונן DVD אהפוך לחיצוני לפעמים הבודדות שמשתמשים בו..] רציתי לדעת מספר דברים. א. האם הביצועים של הוינדוס על כונן SSD טובים משמעותית מאשר על HDD רגיל? [אציין שהכונן SSD שאקנה יהיה זול [משהו בסגנון הזה - http://www.ebay.com/itm/320989595969?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 או http://www.ebay.com/itm/350649728484?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ] ] ב. מה גודל הכונן המומלץ? אפשר להסתפק ב32GB או שעדיף 60-80? ג. ה"תושבת" שמחליפה את הכונן DVD, צריכה להיות מיועדת למחשב [כמו זה - htt…

• 0 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים