אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש SSD של 250GB, ושמתי עין על ה-evo 840. הבעיה היחידה שלי היא המחיר שלו, מעט יקר לטעמי. האם צפויה הוזלה כלשהי במחיר (נניח סדרה חדשה שאמורה לצאת, המפעלים המוצפים ביפן אם זה קשור וכו')? אם כן, אני אמתין. אם לא, אני אקנה כבר השבוע - אני אהיה באילת והמחיר שם לכונן הזה הוא 686 ש"ח ב-KSP. תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקבל את הודעת האזהרה : c5 current pending sector count עם סריקת הארד דיסק. לפני כמה ימים בצעתי פרמוט ארוך לדיסק דרך ה recovery של ווינדוס. האם אותו פרמוט ארוך כולל zero fill erase ואם לא איך מומלץ לבצע את המילוי באפסים במטרה לנסות לפתור את הבעיה בדיסק ? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי דיסק של טושיבה מחובר לסטרימר עבד טוב עד אתמול. היום גיליתי שהתחמם בצורה קיצונית אחרי שהתקרר אינו מעלה קבצים .חיברתי למחשב שגם לא קורא את הקבצים נותן הודעת שגיאה שצריך לפרמט את הדיסק. מה עושים כדי לא למחוק את כל הקבצים? האם יש פירמוט חלקי ,שיאפשר להעלות את הקבצים.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ובכן, חשובה לי מאוד אמינות ואי התקלקלות, אני לא רוצה לבזבז כסף על משהו שכנראה יכשל בטוח ב3 שנים הקרובות. אז החלטתי להשקיע בצורב של פלקסטור, עכשיו השאלה היא איזה צורב? ובכן יש את אלה עם האחריות לשנתיים, איזה מומלץ? האם יש חברה יותר אמינה באותו טווח?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי ובו מידע די רגיש. אני צריך תוכנה שנועלת את הדיסק, והשיחרור מתבצע ע"י סיסמה. במקרה ואני יאבד את הדיסק, שאף אחד לא יוכל לגשת למידע שבדיסק. שהתוכנה תמצא בתוך הדיסק און קי עצמו, ושלא יהיה צורך להתקין תוכנה מסוימת על כול מחשב שאני עובד עליו אם האון קי תודה נ.ב עשיתי חיפוש לפני ולא מצאתי כלום :s05:
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, השבוע, לאחר המתנה ארוכה הגיע לידי ה-Pro 950 512GB, אחרי התקנה מהירה, שמתי לב שמשהו "לא בסדר", לא הרגשתי שיפור מ-Intel 330 series הישן. בצעתי בדיקה ואכן, קריאה: 500Mbps, כתיבה: 611Mbps למרות שבאתר אסוס, במפרט הלוח נראה כי היציאה תומכת עד 10Gbps, לאחר קריאה בפורומים שונים, בקצרה, הבנתי שיציאת ה-M.2 מתחלקת במהירותה עם עוד 2 יציאות ולכן אני מקבל רק Link speed 5Gbps ו- Link width X2.. 2 שאלות, אני משתמש רק ב-PCI-E X16 לכרטיס מסך, שאר היציאות לא בשימוש, האם יש אפשרות לנצל את מלוא המהירות ביציאת ה-M.2? ובמידה ולא, האם אפשר לקנות מתאם PCI-E ל-M.2 וכך להנות מהמהירות המקסימלית של ה-SSD? *אם כן, אשמח להמלצה על מתאם. או ש…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רק שאלה- נסיתי לחפש אך ללא הצלחה איך לעשות BOOT מ-USB לגירסה מוקדמת של HIRENS לדוגמא גרסה 9.3. אני מכיר את הדרך לעשות BOOT מגרסאות חדשות כמו 10.0 או 9.9. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בעקבות הקניה הקבוצתית של כונני סמסונג, כונן הSSD הקודם עבר לHTPC. הHTPC מבוסס על מחשב ישן, בעל לוח אם http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2178#sp. מערכת ההפעלה הועברה כבר והכל פועל. רציתי לדעת האם יש לי אופציה כלשהי להאיץ את פעולת הSSD על המחשב הישן? לצערי לא מצאתי את אופציית הAHCI בBIOS כך שזה כבר פחות טוב, אבל אם מישהו מכם יודע על איזה טריק או יש לו איזו עצה על מנת לגרום לגרוטאה הישנה לזוז אפילו מעט מהר יותר, זה יהיה ממש נחמד תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כיום כונן של 2 TB שמלא כמעט עד הסוף. אני רוצה לקנות כונן של 3/4 TB, ולהעביר אליו את התוכן שיש לי בכונן של ה2 TB. מה החסרונות? האם העברה של 1.78 TB יכולה לפגום בכונן שאני מעביר ממנו / הכונן שאני מעביר אליו?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת כונני ה-Z410 החדשה של החברה האמריקאית מיועדת בעיקר לספקיות ומרכיבות מחשבים למיניהן, אך בדומה למקבילותיה ככל הנראה תהיה זמינה גם לצרכנים הביתיים הפרטיים סאנדיסק (SanDisk) ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה בתחום כונני ה-SSD "המסורתיים", עם סדרה חדשה שעונה לשם Z410 ומגיעה כאלטרנטיבה מסויימת לסדרת ה-Z400s משנה שעברה, עם התמקדות בדגמי 2.5 אינץ' מבוססי SATA III בלבד (במקום התמקדות בכלל ממשקי החיבור הזמינים בשוק ב-Z400s), עם שיפור לביצועי הכתיבה ועם נפח מירבי גדול יותר של 480GB, אשר מתחיל להוות את המינימום הנדרש עבור חלק גדול מהצרכנים, שהולך יד ביד עם הירידה ההדרגתית במחירים. הסדרה החדשה מתבססת על שבבי TLC NAND של טושיבה שיוצרו בליטוגרפיה עדכנית של 15 ננומטר, תהיה…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה ויסטה. אני לא נוהג להזיז את המחשב הנייד וגם לא מתכוון להזיז את הדיסק קשיח שאקנה. ככה שאפילו פנימי יהיה גם טוב אבל האם ניתן לחבר אותו לנייד שהוא בחוץ ובחיבור USB ? כי אם פנימי אני שוקל לקנות את הסמסונג HD103SJ. ואם חיצוני אז את seagate freeagent desk או seagate freeagent go. אגב אני מתכנן לקנות 2 כוננים קשיחים זהים, שביניהם יבוצע סינכרון פעם בתקופה למנוע איבוד מידע בעתיד. אשמח לשמוע מה הייתם עושים - הערות, המלצות יתקבלו בברכה. תודה וחג שמח !
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניגשתי בהתחלה עם הבעיה הזו לפורומים של Tom's Hardware - אך טרם כנו לי שם על השאלה, כך שכעת אני בא אליכם, אולי מכאן תצמח הישועה? אני מביא את הבעיה במקור בשפה האנגלית. תקציר בעברית: דיסק קשיח חיצוני של Maxtor, בנפח של טרה-בייט (בבעלותי כ-4 שנים). פתאום אני לא יכול להיכנס אליו, ולאחר התעסקות עם כמה תוכנות, אחת מהן הצליחה אפילו לשנות את הנפח שלו לצערי הרב מ1000 ג'יגה ל-43 ג'יגה! אני לא יודע מה לעשות, אשמח אם תעזרו לי. ההודעה המקורית, יותר מפורטת ועם תמונה להמחשה בסופה: I own an external HDD for about 4 years now. It's a Maxtor Basics Desktop Storage 1TB. A few days ago I tried to access it from My Computer but windows popped an error "The disk in drive H is …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי DOK חדש - קרוזר בלייד 16GB. הוצאתי מהקופסא, חיברתי למחשב והעתקתי קובץ. היה נראה לי שלוקח זמן רב בהרבה מכונן אחר שברשותי, אז חיפשתי בגוגל מה צריך להיות ונתקלתי בביקורת הבאה: טעות בביקורת.... הורדתי את תוכנת Crystal Disk Mark, ולי יוצאת מהירות כתיבה של 2.95 מגה לשניה, בעוד בביקורת הגיעו לסביבות 4 מגה לשניה.. האם זה תקין? תודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמתי מחשב חדש רציתי קשיח של סיגיט אבל יש חוסר אצל היבואן אז בחנות המלצו לי ללכת כל WD Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200KS אני חושב ללכת על הדגם הזה WD 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200YS מה אתם אומרים יש למשהו את הדגם הזה שיכול להמליץ לי
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי משומה הHD המדובר רועש מה שכלל לא היה לי עם הHD הקודם שלהם (250GB AAKS) זה אמור להיות כך? בתודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, התעייצות חומרה קלה. אני עובד עם אפטר אפקטס של אדובי, ומשיחה עם חברים עלה הרעיון להתקין את וינדוס ואת התוכנות של אדובי על הכונן M.2 שלי. המפרט של המחשב שלי הוא: Motherbord: Gigabyte GA-Z170 GPU: GTX 1080Ti 64Gb RAm DDR4 CPU: i7 6700 3.4Ghz כונן M.2 - 760p של אינטל - 1 טרה. 2 כונני SSD, וכונן HDD אחד לאיחסון.. השאלה הנשאלת היא, האם אשיג תוצאות טובות יותר מהמחשב ובעבודה על אפטר, אם אתקין את התוכנות של אדובי ואת מערכת ההפעלה על ה-M.2. (ואם כן, האם לנתב את ה-cache ל-ssd או ל-M.2) או לחילופין - להתקין את מערכת ההפעלה ותוכנות אדובי על SSD, ואילו את ה-cache או את קבצי הפרוייקט לאחסן על ה-M.2. תודה לעו…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק קשיח 250 GB של WD שהתמלא כולו. אני רוצה להוסיף עוד טרה. אז דבר ראשון אני צריך המלצה לדיסק קשיח בגודל טרה, איכותי, מהיר, אמין. ודבר שני אני מעוניין בהסבר כיצד מוסיפים דיסק קשיח. האם צריכים לפרמט ולחלק מחדש? או שהדיסק החדש יתווסף ככונן נוסף במחשב של טרה?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש DOK מהיר מאוד, להעברת קבצים בין מחשבים. יש אפשרות להזמין מחו"ל, במידה ויהיה עדיף
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 שנים עם לוח GA-MA770-UD3 (שאר המפרט בפרופיל), ואני שוקל לקנות SSD בסביבות 80/120GB. השאלה אם זה שווה, בגלל אי הניצול המקסימלי של המהירות (הבנתי שהחיבור בלוח מוגבל ל-SATA 3Gb/s). אגב, האם גרסת ב-SATA שבלוח היא SATA2? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הי לכולם אני בונה HTPC והבנתי שכדאי ללכת על אחסון גדול כמו כן חשוב שהוא יהיה שקט חשבתי ללכת על 5-500GB כאשר על האחד יהיה כל המולטמידה ועל השני כל השאר. מה דעתכם? המליצו לי על: Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS* 2 במחיר 670*2 אבל ראיתי בפורום שהם פחות מומלצים. האם ללכת על SAMSUNG HD501LJ (באותו מחיר) תודה ושבוע (של חול) נהדר SSIB
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל מה שמצאתי בתוצאות חיפוש זה רק הודעות של "תעדכן את ה Firmware " או למה לא כדאי לעדכן אבל לא מצאתי הודעה מה זה בעצם Firmware אני מדבר על צורב LITE-ON פנימי לא קומבו, לא DVD ולא כלום.. רק צורב פשוט נחמד חביב במהירות X52 שדרך אגב הצורב הזה מומלץ שמעתי, נכון ?!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי על הדגמים האלו Intel 120GB SSD 520 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CW120A3K5 Retail OCZ Vertex 4 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail OCZ Synapse Cache 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail או באמת משהו שאני לא כל כך בטוח בו זה Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 השאלה מה באמת ההבדלים בגדול בכל אחד מהם ? האם כדאי לקחת באמת משהו ב 700 ש"ח או כדאי להשקיע עוד 180 בשביל ה OCZ VERTEX 4 כי האינטל הוא באמת יותר מדי יקר יחסית ולא מוצא את ההבדלים. זה יהיה יותר למערכת הפעלה, אבל אני רוצה משהו מהיר, עמיד ויציב.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבנתי מכמה מקורות פה שעליית מערכת ההפעלה יותר מהירה אם היא מותקנת על הכונן הזה. אבל מצד שני קראתי על זה שהדיסקים האלה לא מאריכים חיים כל כך ושהם קוראים מהר, אבל הכתיבה אליהם יחסית איטית. אז השאלה עד כמה ההשקעה הזאת משתלמת עבור מחשב לצרכים ביתיים בסיסיים (אופיס, גלישה, משחקי אינטרנט מבוססי פלאש). עד כמה שווה לי להשקיע עוד 550 ש"ח למחשב שסך עלותו בסביבות 1700 ש"ח (או שעלות המחשב לא קשורה). ובכלל היה נחמד אם היה פה איזה נעץ להסבר על דיסקים מהסוג הזה - יתרונות מול חסרונות. חיפשתי בFAQ ולא ראיתי התייחסות לזה ואשמח אם מישהו יאיר את עיני בקצרה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הכונן הזה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22070 זה בעיקר בשביל משחקים יש גם את הגירסה של 120GB ב130 שקלים (זה בשביל ההורים). https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22030
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי DVD ROM מדגם PIONEER 106S כידוע לכם היום לרוב כונני ה-DVD למחשב יש הגנה מפני אזורים וניתן להחליף רק 5 פעמים את האזורים. אז יש גם שיטה לפרוץ את ההגנה ע"י לעשות FirmWare ל-DVD ואח"כ להשתמש בתוכנה כדי לפרוץ את האזורים. אז הורדתי מאתר של פריצות כוננים את הקובץ המיועד לדגם של ה-DVD שלי ויש לי שאלה... [glow=green, 2, 300]ATAPI DVD-A06/106S Patched FIRMWARE UPGRADE 1.22 RPC-1 by Mr.Kirill Firmware Upgrade Instructions(DVD-106S/DVD-A06S[/glow] זה הכותרת שמופיע בקובץ ה-Readme של הקובץ אז מה שאני רוצה לדעת זה האם זה בעצם הפריצה או משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-