אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על הדגמים האלו Intel 120GB SSD 520 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CW120A3K5 Retail OCZ Vertex 4 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail OCZ Synapse Cache 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail או באמת משהו שאני לא כל כך בטוח בו זה Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 השאלה מה באמת ההבדלים בגדול בכל אחד מהם ? האם כדאי לקחת באמת משהו ב 700 ש"ח או כדאי להשקיע עוד 180 בשביל ה OCZ VERTEX 4 כי האינטל הוא באמת יותר מדי יקר יחסית ולא מוצא את ההבדלים. זה יהיה יותר למערכת הפעלה, אבל אני רוצה משהו מהיר, עמיד ויציב.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש DOK בנפח 8 עד 16 ג'יגה שיתחבר לנתב ויפעל תמיד, ככונן גיבוי לרשת שלי, האם הדוקים הרגילים של Patriot או Corsair עם אחריות לכל החיים יעשו את העבודה? או שכדאי ללכת על בטוח ולקנות Sandisk ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
WD - 8MB Seagate - 16MB Maxtor - 16MB 8 מגה באפר זה לא מעט בשביל 320 ג'יגה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי דיסק של טושיבה מחובר לסטרימר עבד טוב עד אתמול. היום גיליתי שהתחמם בצורה קיצונית אחרי שהתקרר אינו מעלה קבצים .חיברתי למחשב שגם לא קורא את הקבצים נותן הודעת שגיאה שצריך לפרמט את הדיסק. מה עושים כדי לא למחוק את כל הקבצים? האם יש פירמוט חלקי ,שיאפשר להעלות את הקבצים.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, השבוע, לאחר המתנה ארוכה הגיע לידי ה-Pro 950 512GB, אחרי התקנה מהירה, שמתי לב שמשהו "לא בסדר", לא הרגשתי שיפור מ-Intel 330 series הישן. בצעתי בדיקה ואכן, קריאה: 500Mbps, כתיבה: 611Mbps למרות שבאתר אסוס, במפרט הלוח נראה כי היציאה תומכת עד 10Gbps, לאחר קריאה בפורומים שונים, בקצרה, הבנתי שיציאת ה-M.2 מתחלקת במהירותה עם עוד 2 יציאות ולכן אני מקבל רק Link speed 5Gbps ו- Link width X2.. 2 שאלות, אני משתמש רק ב-PCI-E X16 לכרטיס מסך, שאר היציאות לא בשימוש, האם יש אפשרות לנצל את מלוא המהירות ביציאת ה-M.2? ובמידה ולא, האם אפשר לקנות מתאם PCI-E ל-M.2 וכך להנות מהמהירות המקסימלית של ה-SSD? *אם כן, אשמח להמלצה על מתאם. או ש…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה כיצד לחלק את המחיצות בשעת הפירמוט. כמה כוננים לעשות? וכמה GB להגדיר לכל אחד אם יש לי נפח של 480GB? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני עומד לבצע התקנה כנ"ל, ועל כל המלצה ברשת להגדרה של AHCI בביוס, קיימת המלצה להשאיר אותו IDE. הדיסק הוא SDSSDA-480G של סאן דיסק, ולוח האם והביוס כמתואר במצ"ב. מישהו יכול תרום מנסיונו?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, השאלה בגוף הכותרת: הזמנתי לפטופ של DELL מסדרת XPS 1210. ויש לי שתי אפשרויות שדרוג להארד דיסק: 120 ג'יגה 5400RPM -> בתוספת של 200 ש"ח. 100 ג'יגה 7200RPM -> בתוספת של 750 ש"ח (ההארד דיסק הבסיסי הוא 80 ג'יגה 5400RPM) (אין אופציה של 120 7200). עכשיו, הלפטופ הזה בין היתר מיועד למשחקים. ואני רוצה שהוא יצליח לעלות משחקים כבדים בלי בעיות. השאלה היא האם מהירות ההארד דיסק היא מספיק משמעותית לביצועי המחשב כדי לוותר על 20 ג'יגה נוספים, ועוד להוסיף 500 שקל נוספים??? ואם לא, אז איפה בעצם אני בכלל ארגיש הבדל במהירויות ההארד-דיסק? תודה מראש לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לדוגמה האם אפשר לעשות RAID של כונן Samsung 500GB יחד עם Samsung 1TB? כמו כן כונן Samsung 500GB יחד עם WD 1TB? ומה עם RAID 5 לשלוה כוננים שונים? מה עם RAID 5 לשני כוננים זהים ואחד שונה? אשמח לכמה תשובות
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי DOK בנפח של 1GB אבל רק 150 MB ממנו פנויים. כשאני נכנס לניהול דיסקים קשיחים מופיעות 2 מחיצות אחת עם 150 MB והשניה עם 815 MB אבל היא לא זמינה. מצורפת תמונה. איך אני מפעיל את המחיצה השניה?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות דיסק SSD והמטכנאי שלי הציע לי 2 אפשרויות: crucial m4 או crucial c300. שניהם אותו המחיר! יש לי לוח אם חדש asrock extreme4 gen3..... תומך usb3. הטכנאי אמר לי שלC300 יש ביצועים טובים יותר(למרות שהוא ישן יותר...) לעומת הM4(שהוא חדש יותר) האם זה נכון? ??? ולשאלת השאלות: מה עדיף לי לקחת? (מבדיקה באינטרנט ראיתי כי M4 יותר טוב מהשני בכל פרמטר חוץ מבקריאת בלוקים באופן רנדומלי..) מה זה אומר והאם זה משנה לי? *אני משתמש בSSD למערכת ההפעלה ומשחקים.. ועוד שאלה , גם אם יש הבדלי ביצועים - האם זה מורגש בעולם האמיתי בכלל כשאני משחק או עובד עם המחשב? מחכה לתשובה...
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי DVD ROM מדגם PIONEER 106S כידוע לכם היום לרוב כונני ה-DVD למחשב יש הגנה מפני אזורים וניתן להחליף רק 5 פעמים את האזורים. אז יש גם שיטה לפרוץ את ההגנה ע"י לעשות FirmWare ל-DVD ואח"כ להשתמש בתוכנה כדי לפרוץ את האזורים. אז הורדתי מאתר של פריצות כוננים את הקובץ המיועד לדגם של ה-DVD שלי ויש לי שאלה... [glow=green, 2, 300]ATAPI DVD-A06/106S Patched FIRMWARE UPGRADE 1.22 RPC-1 by Mr.Kirill Firmware Upgrade Instructions(DVD-106S/DVD-A06S[/glow] זה הכותרת שמופיע בקובץ ה-Readme של הקובץ אז מה שאני רוצה לדעת זה האם זה בעצם הפריצה או משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מתכנן בקרוב נסיעה לארה"ב ורוצה לראות שם סרטים דרך המחשב שלי כיוון שהאזורים לא מתאימים רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח את הכונן שלי (של ASUS) וכל האזורים (אני עדיין רוצה לראות סרטים שיש לי מהארץ) חיפשתי באתר ורוב ההודעות היו מ 2003-2006 ולכן רציתי לדעת אם יש תוכנה עדכנית שגם תתאים לויסטה 64 הום פרימיום מי שיכול לעזור... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש הרדיסק לגיבוי המוזיקה, סרטים, והתמונות שלי. האם עדיף שההרדיסק יהיה בתוך המחשב או מחוצה לו מחובר בUSB או כל חיבור אחר?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון אני ברצף של שיפור המחשב, והחלטתי להוסיף לו SSD. המפרט: i5 3470 Gigabyte GA-B75M-D3H 500W ספק כוח 8GB RAM HD 7970 עם 2TB זכרון של Segate Barracuda 7200 (הכללתי גם אם הדגם ואת הספק כוח כי יכול להיות שהSSD מצריך ספק כוח גדול יותר?) אני רוצה לשים על ה-SSD כמה משחקים ואת הווינדוס, אני משער שאני צריך 120-250GB נפח. ראיתי ב-eBay את הדגם 850EVO עם 250GB זכרון, ב441 ש"ח כולל משלוח - השאלה היא: האם המחיר שווה? איך הדגם הזה? טוב? זה הולך להיות הניסיון הראשון שלי עם SSD, אז איך הולך כל העניין של להעביר אליו את הווינדוס? אני משער שאני אצטרך פרמוט? או שיש תוכנה שיכולה להעביר אליו? עד כמה קשה להתקין אותו, והאם באמת צריך לשחק עם ההגדרות שלו במחשב עצמו בשביל…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי משומה הHD המדובר רועש מה שכלל לא היה לי עם הHD הקודם שלהם (250GB AAKS) זה אמור להיות כך? בתודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב, ואני צריך הרבה מקום ראיתי את המחירים הזולים של כונני ה-500GB, ואני חושב לקחת 2 מהם. יש לי כבר כונן של 320GB, ועוד אחד של 160GB. מצד שני, כונן אחד של 1TB, עולה 100 שקל יותר משניים של 500GB. למה ההפרש במחיר? והאם כדאי לי לקחת כונן אחד או שניים, בהתחשב בזה שכבר יש לי 2 כוננים, ו-4 לא עלול להיות יותר מידי? תודה לעוזרים מראש
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רק רוצה לוודא שהכל יעבוד טוב ואני אקבל מהירויות מקסימליות מהSSD שאני אקנה. זה המחשב הנייד שלי - http://shop.lenovo.com/gb/en/laptops/lenovo/b-series/b590/ וזה הCADDY שאני מתכנן לקנות (או סתם אחד פשוט מEBAY)- http://www.amazon.com/AFUNTA-caddy-12-7mm-Universal-DVD-ROM/dp/B00EAM86D2/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1436702395&sr=8-5&keywords=hdd+caddy&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 הבנתי שחשוב לוודא שהכונן שלי באמת 12.7. הSSD שאני אקנה הוא של קינגסטון , בנייח שלי אני מקבל בו 500MB\S בקריאה, אני אמור לקבל את אותה המהירות בנייד ? יש הבדל בחיבורי SATA או איזה הגבלת מהירות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני צריך DOK, שאוכל לשים עליו חומר, ושאי אפשר יהיה להעתיק אותו. איך עושים דבר כזה? יש לזה פיתרון תוכנתי / חומרתי? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במה תלוי צריבה של OVERBURN ? תוכנה או חומרה? יש לי yamaha 2100e 16x10x40 אני אוכל לצרוב דיסקים של 900 MB?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש ברשותי מחשב חדש עם כונן בודד (SSD 128GB) ,המחשב באמת טס עולה ב כמה שניות. היות ושטח האחסון קטן (128 GB) רציתי להוסיף כונן רגיל 3.5 ולהתקין עליו STEAM ואת שאר המשחקים. רציתי לדעת האם זה יאיט לי את המחשב ? מה הדרך הנכונה לחיבור? ומה הפתרון (3.5) הכי מהיר ? תודה. מפרט: 1. מעבד I5 4460 בסטוק 2. לוח Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 3.זיכרון G.Skill Aegis 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit 4. ספק ANTEC 850W מודולארי 5. SSD 128 Sapphire Radeon R9280 DUAL-X BOOST OC 3GB 2 X 6. Transcend SSD370 TS128GSSD370 128GB SSD SATA III 7. מארזThermaltakeCore V71 Full Tower Black
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי ברצוני לחבר עוד דיסק קשיח ללוח אם , אבל אני רוצה שהדיסק ראשון יהיה המסטר , והשני רק לגיבויי, השאלה את המסטר לאיזה אפיק SATA על הלוח ? יש sata2_0 ,sata2_1,sata2_2,sata2_3 , לאיזה SATA כדאי לי לחבר את הדיסק הראשי שבו אני יעדכן מערכת הפעלה? רוני
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי DOK חדש - קרוזר בלייד 16GB. הוצאתי מהקופסא, חיברתי למחשב והעתקתי קובץ. היה נראה לי שלוקח זמן רב בהרבה מכונן אחר שברשותי, אז חיפשתי בגוגל מה צריך להיות ונתקלתי בביקורת הבאה: טעות בביקורת.... הורדתי את תוכנת Crystal Disk Mark, ולי יוצאת מהירות כתיבה של 2.95 מגה לשניה, בעוד בביקורת הגיעו לסביבות 4 מגה לשניה.. האם זה תקין? תודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-