אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
שלום איזה סידי רום למחשב הכי טוב הכי אמין בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה עדכון קושחה הכי מומלץ לNEC 3550? ואיזה שיפורים הוא נותן? תודה
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
איזה עוד תוכנות פריצת הגנה יש חוץ מ DVD Decrypter? תודה מראש. .swg
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אז קניתי SSD נוסף של 1 טרה במבצעי בלאק פריידיי ורק עכשיו יצא לי להרכיב את זה (כן דפקתי איחור אופנתי עם ההרכבה). חשבתי שיש לי 2 יציאות SATA 6Gb/s אבל מסתבר רק אחת. כלומר שSSD אחד יתן לי תמורה של חצי. עדיין קריאה של 250 מגה לשניה עדיפה על פני 35 של דיסק רגיל אבל אני מרגיש שיש לי סתם דיסק מהיר שלא מנוצל עד הסוף. אני מאוד מבסוט מהמחשב שיש לי ולא חשבתי לשדרג בקרוב. אבל מה הייתם עושים במקומי? כלומר אם כבר משדרגים לוח אז הולכים גם על CPU חדש שגם ככה עושה לי טיפה צוואר בקבוק ל970GTX. אז לשאלת הדיון: הייתם נשארים ככה או משדרגים לוח אם? המפרט שלי: Gigabyte b75M-D3H, מעבד i5-3570
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוידאו כגון בלוק בסטר וכו? יעני האם זה DVD-R DVD-RW DVD+R DVD+RW או שיש להם משהו אחר? כאילו עם זה משהו אחר מהמדיות שאנחנו קונים לצורבי הדי וי די שיש היום... אז איזה מדיה זאת..איפה קונים וכמה עולה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש למחשב החדש שאני מרכיב לי צורב בלו ריי שתומך בכל סוגי המדיות, בעל ביצועים חזקים בצריבה קבועה. אשמח לשמוע רעיונות והמלצות (חיבור sata כמובן).. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה צורב CD-R הכי כדאי לקנות כיום? אני לא מחפש צורב DVD, יש לי אחד במחשב אחר. הצורב מיועד לצריבת מוזיקה ככה שהנושא הזה הכי חשוב. האם שווה להשקיע קצת יותר בצורב PLEXTOR PX-230A או שאפשר להסתפק גם באחרים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות היום צורב CD רגיל. על מה אתם ממליצים? (בבקשה מהמבחר בKSP ירושלים - כי לשם אנחנו הולכים). ודרך אגב - צורב הDVD המומלץ נשאר ה NEC 3540A??
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום מבקש לדעת על איזה צורב DL הייתם ממליצים לקנות היום ? או פשוט יותר , כיצד אני צורב קובץ IMAGE בגדול של 5-6 GB ? האים יש תוכנה שיודעת לפתוח קבצים אילו לדיסק הקשיח ולשחק אותם משם (הבנתם מן הסתם שמדובר בקבצי IMAGE למשחק ...) ? תודה מראש על כל תשובה , דרור.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברס !!! אני מעוניין לקנות צורב DVD SATA של חברה מוכרת... החנות בה אני קורא היא אייבורי-זול. אין טעם לדוש ולדוש לגבי המוניטין של החברה!!!!! http://ivory.co.il/category.asp?catcode=402 חשובה לי האחראיות, השקט ומהירות הצריבה. התקציב נתון. דרך אגב יוצא לי לצרוב די הרבה. תודה מראש לכל המגיבים
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
-
אני מחפש צורב DVD אבל משהו פשוט לא האלה ב-500 שקל הכי זול שיש מצדי שיקח לו שעה לצרוב העיקר שיהיה זול לא מחפש משהו יקר
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בקרוב אטוס קנדה...איזה חברה צורב?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן ממה שהבנתי אפשר לקנות את ה 401 של לייטון ולהפוך אותו ל 411.. למישהו יש לינקים לכתבות בנושא או משהו כזה? או שכדאי פשוט לקחת את ה Nec 1300A? תודה !
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
טוב מצטער שאני פותח עוד אשכול בנושא של צורבי DVD אבל אני רוצה המלצה לצורבי DVD טובים בלי הגבלת מחיר שיגיעו לאמריקה עוד חודש-חודש וחצי אפילו.... תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שפתחי את הדיון בפורום הנכון עכשיו ל2 שאלות שלי 1)איזה צורב DVD הכי כדאי לי ליקנות? 2)יש לי מיפרט הבא: p2.8GHZ p4p800delux 512MB עכשיו מה כדאי יותר ?צורב DVD או עוד 512MB? האם למחשב שלי נחוצים עוד 512MB? והכרטיס מסך שלי הוא 5600 FX
-
- 45 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש תרד על צורב DVD למעלה אבל יש שם יותר מדיי המלצות אני צריך המלצה על צורב טוב אני לא מבין בזה כל כך
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
כותרת! אני יודע שיש סוגים של חיבורים SATA וכו'... אני לא יודע איזה מתאים למחשב שלי! את הפרטים של המחשב אפשר לראות בצד. חייב עזרה, תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 or Lite-on 1633 x16 Dual x2 (soft) רק מי שיודע בבקשה
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ראיתי בנועה שיש את הצורב NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK שעולה 290 שקל וגם NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK שגם הוא עולה 290 שקל. איזה עדיף לקנות? האם ה3550 גירסה יותר חדשה?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי המון מדיות שרוטות, CD -וDVD. איזה צורב מבין האחרונים המומלצים בסטיקי (Samsung 203B, Asus 2014, LG...) יתמודד הכי טוב עם קריאת מדיות דפוקות ? תודה גל
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חשב: - שיתמוך בדואל לייר. - שיהיה כמה שיותר מהיר בצריבה של DVD וCD. - שיקרא טוב גם דיסקים שרוטים. ראיתי בסטיקי ,אבל הם ישנים כבר וחלק מהדגמים לא מצאתי בחנויות... חשוב שיהיה שחור עם חיבור SATA ולא חובה תמיכה בLIGHT משהו (שמצייר על הדיסקים,כל דיסק כזה יקר מדי),עדיף,אבל יותר חשוב שיקרא טוב ושיהיה שקט. אני אקנה: או מנועה ,או KSP, או אופיס דיפו, או TMS...ככה שרק כונן שנמצא בחנויות האלה רלוונטי לגבי תודה
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות צורב DVD ואני לא יודע איזה... איזה צורב אתם ממליצים לקנות ומה מחירו?
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-