עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מחיר : 377 שח BUFFER : 8MB SPEED : 40X12X40

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by D-Bang,

הזמנתי את הצורב של LG, בגרסת H10A כשקיבלתי אותו שמתי לב שעל המדבקה רשום H10N מישהו יודע מה ההבדל בין הגרסאות? גרסת הN נחשבת חדשה יותר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני יכול להוציא ולהכניס כבל SATA כשהמחשב דולק?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. דיסק האיתחול שלי לשעבר היה של 1 TB והורכב משתי מחיצות זהות (C,D). מ"ה שהייתה שם היא ווינדוס 7 64 ביט שהותקנה על D. הייתי רוצה למזג את שתי המחיצות למחיצה אחת אך עדיין לשמור על מערכת ההפעלה שקיימת ועל האפשרות לעלות ממנו. האם זה ניתן? אם לא, האם ניתן להעתיק את D כאימיג' לדיסק אחר ולהחזיר אותו לאחר המיזוג?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, לפני הפרמוט הציון שלי היה 7.4 ועכשיו הוא 7.2 האם זה בגלל הפרמוט או בגלל שהחלפתי אנטיוירוס? דרך אגב, הכל עובד מעולה ומהיר כמו מקודם.. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני מדבר על כמה אפשר לחרוג מעל ה700....אז אל תגידו 700 מגה!!!תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי ניסיון מר עם דיסקים קשיחים חיצוניים ובמיוחד כאלו שמיוצרים על-ידי חברות צד שלישי ואין לך שום דרך לדעת איזה דיסק דחפו לך עד שאתה קונה אותו (כמו הדיסקים החיצוניים שנמכרים במבצע באופיס דיפו ובבאג שמכילים את הדיסקים מהסדרה הדפוקה של seagate ) יש אומנם בשוק "קופסא" חיצונית של WD אבל היא יקרה למדי ותומכת בתכונות שאין לי צורך בהם כמו LAN , FIREWIRE וכיוצא בזאת. בכול מקרה אני מעדיף להרכיב לבד את מערכת הגיבוי באמצעות בחירה אישית של 2 הדיסקים הקשיחים. ידוע לי שמערך רייד 1 לא ניחשב כמערכת גיבוי פרופר ,אולם בהתחשב במחירים של פיתרונות מקצועיים יותר, נראה לי שזה פיתרון מספק עבור צרכיי שהרי הסיכוי ששני דיסקים קשיחים יתקלקלו בו זמנית קטן למדי. הדרישה העיקרית מה "קופסא" היא חיבור …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Mortar,

לאחר חיפוש בפורומים לא מצאתי תשובה, יש לי כונן אחד במחשב ואני רוצה לפרמט אותו ואז לפצל אותו ( ללא מערכת הפעלה ) איך ? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by itelweb,

לא מזמן קניתי צורב דוד דואל לייר של NEC והוא בא באריזה בלי תוכנות וזה בעיה קטנה בגלל שאם אני רוצה לצרוב סרטים לDVD בנרו אני צריך להשתמש בנרו וויז'ן כדי קודם להמיר את הסרט לפורמט מתאים אבל ין לי אותה.. אז יש לי 2 שאלות: 1. האם קיימת תוכנה אחרת שתמיר וגם תצרוב סרטים לדיסקים של DVD 2. האם קיימת איזו גירסת נסיון של נרו ויז'ן שאפשר להוריד?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. התופעה היא כזאת: קפיאה של המערכת כולה כבר עברתי על מספר בדיקות ועכשיו הגיע הזמן לבדוק ולשלול בעיות של כוננים חיצוניים + פנימיים רציתי בבקשה את השמות של התכונות הרישמיות מחברת WD וסיגייט אם אפשר גם לינק להורדה או בכלל תוכנה חיצונית שתעשה את זה בצורה הכי טובה ההארדיסקים זה מה שיש במפרט בצד והנה גם תמונה מאוורסט לגבי דגמים בFAQ לא ראיתי את זה תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. רכשתי דיסק און קי 32GB ואני לא יכול להעביר קבצים של 4GB, לדעתי זה בגלל מערכת הקבצים, האם ניתן לשנות זאת?! תודה

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by stavzim,

היי, אני מקליט משחקי מחשב כבדים יחסית, באיכות גבוהה: 1920x1080 30fps, אבל יש לי בעיה, קודם כל זה תוקע לי את המחשב כך שאני לא יכול לשחק טוב תוך כדי, וגם לפעמים זה מקליט בפחות fps- 20~25, כנראה בגלל עומס. כשאני מקליט ב- 1280x720 גם ב- 60fps זה עובד חלק ועושה את זה בקלות. (אני משתמש בתכנות Fraps או Bandicam) המפרט שלי הוא: AMD Phenom II x4 955 Nvidia Gefore GTX460 1GB 4GB RAM DDR3-1333MHz (Samsung Spinpoint F3 500GB (HD502HJ אם אני רוצה להקליט בקלות יותר, אולי אפילו עם 60fps 1920x1080, אני צריך לשדרג את הדיסק הקשיח או שזה לא יעזור? כדאי לי לקנות SSD? איזה מומלץ? אני יכול לקנות ב-Amazon, תקציב באזור ה-400-500 שקל עדיף כמה שפחות. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. ??? ה- S-ATA יותר מהיר לא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Demagh,

הצורב שירת אותי נאמנה כבר 3 שנים בערך, ופתאום היום בבוקר החליט שהוא לא צורב יותר דיסקים דו שכבתיים, למרות שהסכים לעשות זאת בעבר. נרו מקפיץ שגיאה "Could not start disk-at-once". מה שכבר ניסיתי: * קניתי דיסקים אחרים. ניסתי גם דיסקים של SONY וגם של FORTIS. * עידכנתי את הגרסא של נרו. * עידכנתי את ה FIRMWARE של הכונן לגרסא 1.03. היה כתוב שהיא מספקת תמיכה טובה יותר בפורמטים דו שכבתיים. לא סיפקה. * הגדרתי את הכונן כמאסטר. * בדקתי שאכן DMA מאופשר. (כל אלה פתרונות אפשריים שמצאתי באינטרנט) השאלות הן: * האם אפשר לשנות את שיטת הצריבה disk-at-once של נרו ולראות אם זה עוזר? * מה עוד אפשר לבדוק? * על איזה כונן אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  15. יש לי שני הרד דיסקים , אחד של 10 GB , השני של 4 GB. כרגע כשאני נכנס למחשב אני נכנס לוינדוס של ה 4GB, ובביוס הוא מראה שה4GB זה ה MASTER. איך אני מחליף את זה? אני ניסיתי עם הג'אמפר, שמתי אותו בכל מקום אפשרי בהרד דיסק של ה10 GB (התכוונתי לשני הדוקרנים האלה,שהולכים בזוגות מאחורי הHDD) אבל זה לא עבד.... יותר מזה, עכשיו כשאני שם דיסק וינדוס בסידירום (אגב יש לי גם שתיים, אחד ישן רגיל,השני צורב DVD,אבל גם ישן) ולא משנה איפה אני שם את הדיסק לא מופיע לי כלום, הוא פשוט נכנס לי לוינדוס שלי ,בלי להיכנס לפני זה להתקנה של הוינדוס או למסך הכחול הזה איפה שמפרמטים. תודה . יום טוב.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בכל פעם שהמחשב עולה, זאת ההודעה שמופיעה על המסך בתוספת "Press alt+ctrl+del to reset". התקלה קרתה לפני כשלושה חודשים, ותוקנה ע"י טכנאי. לפני כחודש הווינדווז פשוט לא עלה, כל מה שראו זה מקף קטן מהבהב בפינה השמאלית-העליונה של המסך. פירמוט והתקנה מחדש של ווינדווז פתרו את הבעיה. השבוע התקלה (DRE) חזרה. שלפתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו למחשב אחר, שם הוא עובד כמו שצריך. לכן אני מאמין שהבעיה היא במחשב עצמו ולא בכונן. מה יכולה להיות התקלה ואיך אפשר לתקן אותה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ydd,

יש לי את המחשב. I5 דור 7 (נראה לי U) עם 8 GB RAM והוא זוחל בצורה מפחידה. שהתייעצתי אמרו לי שזה העיקר בגלל ההארדיסק האיטי מאוד שיש לי שגורם לצואר בקבוק במערכת. חיפשתי בלי להבין יותר מדאי לפי דגם שראיתי בארץ. האם הSSD הזה בכלל מתאים פיזית? ואם כן אשמח לדעת אם הוא מומלץ תודה!! https://www.amazon.com/gp/product/B0784SLQM6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

18. היצרנית הגדולה ביותר בתחום ה-SSD מזנקת אל תחום שבבי ה-QLC שמאפשרים לדחוס יותר מידע מאי פעם - עם כונני SSD ביתיים חדשים שנותנים תקווה לנפח 4 טרה-בייט לכתבה

19. Started by Cyanide,

חוץ מזה שהוא מקשר בין כל החלקים, וחוץ מזה שיש לו סוגי חיבורים שונים, במה שונים לוחות האם אחד מהשני? ואיך זה בא ליידי ביטוי במחיר? זאת אומרת למה הלוחות יותר יקרים אחד מהשני?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי 2TB חיצוני של סמסונג, לאחר הפסקת חשמל קצרה בזמן שהדיסק היה מחובר הוא לא מוכן לעבוד כראוי. הוא כותב לי שהדיסק לא מפורמט והוא רוצה שאני אפרמט אותו, לא ממש בא לי לפרמט אותו כי היה עליו איזה טרה של סדרות וסרטים שממש לא בא לי להוריד עוד פעם. איך אני גורם לדיסק לשוב לסורו?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by mystikal,

שלום לכולם , יש לי דיסק של ווסטרן דיגיטל, 120 גיגה אני מנסה לחלק אותו ל2 פרטישנים כדי להתקין על אחת מהן מערכת הפעלה אבל התוכנות המחלקות לא מאפשרת לי הן מציגות אותו בתור dynamic disc ולא מאפשרות לי לחלק אותו את ההרדיסק השני שיש לי הן מראות בתור ntfs ומאפשרות לחלק אותו מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ולחלק את ההרדיסק ל2 חלקים ? (אני לא יכול לפרמט אותו כי יש לי עלי ומידע חשוב ככה שזאת לא אופציה) תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by Lol10k,

יש לי HD ישן נושן 20G. התקנתי עליו ווינדאוס ואז הוא לא עלה. ועכשיו הוא לא מתפרמט בשום דרך! גם שאני מפרמט דרך דיסק או דרך הווינדאוס הוא מגיע ל100% ואומר שהייתה שגיאה

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by black colt,

קודם כל שלום לכולם אני חדש פה ומחובתי להגיד שלום בקיצור אני ישאל הרבה שאלות כי עכשיו קניתי מחשב חדש לפי מה שאמרו לי מתקדם מאוד (כנראה יותר ממני) לא ידעתי באיזה פורום לרשום את זה אז אני רושם את זה פה כי לדעתי הוא הכי מתאים אם זה לא קשור נא מהמנהלים להעביר לפי מה שהבנתי לכל צורב דיוידי יש את סוג הדיסק שלו לי יש צורב מסוג: RITEMASTER והייתי רוצה לדעת איזה סוג דיסק לצריבת דיוידי הכי מתאים לו ואם אין אחד ספציפי אז איזה דיסק הוא הכי איכותי וייתן לי אתץ התמונה והאיכות הכי טובה תודה עידן

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by Mr_SnaKe,

שלום, קניתי היום את הצורב די וי די של פיוניר מקי אס פי והוא הגיע ללא דרייברים (כצפוי). מערכת ההפעלה אמנם מזהה אותו והוא קורא וצורב דיסקים, הוא גם מזוהה בשמו בנרו 6, אך משום מה שאני בודק בDevice Manager איזה צורב יש לי מופיעה השורה CD-ROM ללא כל פירוט על שם היצרן או הדגם. הצלחתי למצוא את שם היצרן והדגם רק תחת הלשונית פרטים במאפיים של הרכיב, וגם שם במעורפל. הייתי רוצה המלצה על דרייברים (נא לא להתבלבל עם עדכוני קושחה Firmware Updates), שישפרו את ביצועי הצורב ויראו את שמו במלואו במנהל ההתקנים. תודה (:

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  25. בעקבות הפרסומים וההמלצות על הכונן 250gb של Samsung קניתי אותו (הדגם SP2504C) והתאכזבתי קשות: הביצועים שלו לא טובים באופן מורגש מהכונן הקודם שהיה לי של WD שנחשב כונן ממוצע כמו כן הוא כונן רועש !!! זה מורגש בעיקר בגלל שכל הקירורים שלי במחשב הם שקטים ואז שומעים אותו בצורה חדה והוא ממש טרקטור בהשוואה למה שאומרים עליו!! בנוסף הוא מגיע לקרוב ל-50 מעלות בעת מאמץ. בקיצור - אכזבה קשה!!!

• 10 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.