אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
כשפירמטתי את המחשב ראיתי שכתוב שיש חוץ מה 40GB עוד 8MB וחשבתי שאלה ה8MB BUFFER אבל לחבר שלי יש סתם דיסק קשיח של SEGATE וגם לו כתוב בפירמוט את ה8MB האלה.... מה זה אומר? תודה מראש, ניר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ההארד דיסק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים כול הזמן רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע,האם זה תקלה ומה אפשר לעשות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם כשאני מחלק הארד דיסק ל-2 מחיצות, אחת להתקין עליה ווינדוס והשנייה לשימושים האישיים (וידואים, תוכנות וכו'), האם זה איכשהו יאט את השימוש שלי בווינדוס? כלומר, האם החלוקה תפגע בביצועים של ההארד דיסק וארגיש שהמחשב עובד לאט? או, האם קבצים ייפתחו לאט יותר? בקיצור, האם יש הבדל מהותי והאם יש באמת צורך בקניית הארד דיסק נוסף רק בשביל להתקין עליו Windows? מדובר ב- Western Digital 640 GB. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 2.4 לוח אם Gigabyte 8PE667P (צ'יפסט INEL 845) , עם חיבורי IDE בלבד. היום קניתי כונן קשיח WD בגודל 250GB ואני לא מצליח בשום אופן לפרמט אותו. אמרו לי שזה יכול להיות כי המחשב לא חדש וההארד דיסק גדול עליו. האם זה נכון ? האם יש דרך להתחכם ובכל זאת להצליח ? למשל לפרמט אותו אצל מישהו עם מחשב חדיש יותר ואז לשים אותו אצלי. תודה !
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב איזה 160 ג'יגה של דברים שמאוד חשובים לי, אז חשבתי לקנות איזה כונן גיבוי שאני אשמור עליו את כל הדברים למקרה שהארדיסק שלי יימחק או משהו. אז על מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי בעל כורחי (האמת קנו לי) דיסקים של SKY. DVD-R 4.7GB כמה זמן הם יחזיקו לי עד שיתחילו להתקלף, אם בכלל הם יתקלפו ? ומה האיכות שלהם ? והכי הכי הכי חשוב : האם יכול להיגרם לי נזק לצורב DVD שלי משימוש במדיות מסוג זה ?
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח חיצוני בשביל לשמור את כל השטויות שאני מוריד ולא רוצה למחוק, גיבוי וכו'. אני מסתכל בעיקר על יחס מחיר/נפח, אבל כמובן חשוב לי ש: הכונן יהיה אמין (יחזיק מעמד כמה שנים) עמיד באופן סביר בניוד (לא מתכוון להזיז אותו בתדירות גבוהה או להעביר אותו טלטולים, אבל שלפחות ישרוד נסיעה ברכבת/אוטובוס פעם בכמה חודשים) מהירות העתקה/כתיבה נורמלית לתקופתנו (לא יודע בדיוק כמה, אבל אני מוכן להתפשר על קצת פחות מהנורמלי היום. יש לי זמן וסבלנות, אבל כסף - קצת פחות ) חיבור USB3 (אני מניח שזה עוזר למהירות העתקה/כתיבה, לא?) פחות חשוב לי גודל וחיבור לחשמל, כי רוב הזמן הוא יהיה מחובר למחשב נייח (או בכלל מנותק ממנו, ומחובר רק כשאני רוצה לשמור בו דברים). אז חיפשתי קצת בזא…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במחשב שלי דיסק 40 ג'יגה מחולק ל - 2 מחיצות. לאחרונה רכשתי דיסק נוסף, חדש, של 80 ג'יגה על מנת שישמש ככונן C והישן ישמש ככונן המשני - שניהם בשלמותם (ללא מחיצות). עכשיו, כשפתחתי המחשב וחיווטתי הדיסק החדש במקום החדש והישן חיברתי גם, להפתעתי הרבה כשהדלקתי את המחשב מערכת החלונות עלתה שוב כרגיל ואני לא יודע איך להמשיך. בעיקרון, חשבתי שהמחשב יעלה מהדיסק החדש ואותו אפרמט, ולישן אני אעשה איתחול. מה עשיתי לא בסדר? דרך אגב, ב"מחשב שלי" רואים רק את שתי המחיצות של הדיסק הישן. אבל במנהל המשימות (בלוח הבקרה) רואים שיש שני דיסקים קשיחים. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אני אקדים ואומר שההארדיסק ה40 שלי מתוצרת מקסטור הלך לעולמו השבוע ושאבא שלי נוסע לארה"ב אז קפצתי על ההזדמנות לקנות לי הארדיסק חדש של 120 GB השאלה היא של איזה חברה ובאיזה מהירות והעיקר שיהיה זול (180 דןלר גג עדיף יותר זול אפילו) אני מעדיף 100 ATA ו8 מגה באפר עכשיו השאלה הקובעת מי יותר עדיף WD (הזולים) או מקסטור(הקצת יותר יקרים)? אני אשמח אם תתנו לי לינקים לאתרים בארה"ב על מחיר של הארדיסק כזה אני אוסיף לציין שיש לי מחשב 1.5Mhz 256MB RDRAM - 800Mhz intel 850GB ואבא שלי טוען שה8 מגה באפר לא יגיע למימוש על מחשב כזה ישן נראה לי שהוא טועה תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי דיסקים של Verbatim , ויש ימים שאני צורב בכמות אם אני כבר צורב, ז''א 20-30 דיסקים רצוף ולפעמים יותר, ומדי פעם דיסק נותן שגיאה והולך לפח בעקבות זה הוא נותן שגיאה , לא יודע בידיוק בכמה אחוז... למה זה קורה ? אולי בגלל שבזמן הצריבה הנרו ממוזערת ואני גולש בדפדפן או משהו? כי רוב הדיסקים הוא צורב בסדר גמור, גם שזה ממוזער וכו' ויש כמובן להזכיר שאני צורב על מהירות 24X לא יותר. ברגעים אלה, בשעתיים האחרונות שאני צורב, נדפקו כבר 4 דיסקים בערך. ז''א כל 4-5 צריבות דיסק נדפק. יש לי צורב תוצרת פיונר דגם 212DBK 18X.. שהוא יחסית חדש, ולא עבר יותר מדי צריבות.. יש לי אותו משהו כמו חצי שנה + - .. וגם לפני שאני מכניס דיסק חדש לצורב אני בודק שהוא נקי לחלוטין בלי שריטה ולא כלום. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בעקבות הקניה הקבוצתית של כונני סמסונג, כונן הSSD הקודם עבר לHTPC. הHTPC מבוסס על מחשב ישן, בעל לוח אם http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2178#sp. מערכת ההפעלה הועברה כבר והכל פועל. רציתי לדעת האם יש לי אופציה כלשהי להאיץ את פעולת הSSD על המחשב הישן? לצערי לא מצאתי את אופציית הAHCI בBIOS כך שזה כבר פחות טוב, אבל אם מישהו מכם יודע על איזה טריק או יש לו איזו עצה על מנת לגרום לגרוטאה הישנה לזוז אפילו מעט מהר יותר, זה יהיה ממש נחמד תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי DOK של sandisk דגם ה CRUZER עכשיו יחד איתו באה תוכנת U3 כזו שמפעילה ממנו הכל וכאלה בקיצור ממש מעצבנת..! יש אפשרות למחוק אותך..? ואם אני יימחק אותה אני לא ייעשה איזה נזק לזיכרון..? תודה רן
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כונן SSD SATA 480 GB של קינגסטון שלפי האתר מהירות הקריאה היא 500 MB שעליו מותקן הווינדוס וגם המשחקים שאני משחק בהם. היום הגיע לי מאמזון SSD M.2 של WD SN750 שהוא 500 GB עם מהירות קריאה של 3100 MB. השאלה שלי היא האם כדאי לי לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס ואת כל המשחקים על הSSD החדש בגלל המהירות קריאה הגבוה יותר? או שעדיף לי להשאיר את זה ככה? העיניין הוא שאני לא יודע אם השיפור במשחקים יהיה משמעותי אם בכלל שזה הדבר החשוב מבחינתי בעיקר. תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה, לפני מספר חודשים פרסמתי את הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/546475-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-SSD-%D7%97%D7%93%D7%A9-%28250-%D7%92%D7%99%D7%92%D7%94%29-%D7%95HDD-%D7%97%D7%93%D7%A9-%282-TB%29#.VPmdUeFD1-w לצערי בעקבות עניינים לא צפויים לא קניתי את הSSD והHDD.. אבל עכשיו אני רוצה לקנות. המפרט: מעבד: i7 920 לוח אם: ga-ex58-ud4p וכן 6 גיגה RAM (הi7 הזה הוא triple channel...) קיבלתי את ההמלצות הבאות: 1. ssd crucial ct256MX100SSD 2.hdd - seagate st2000dm001 רציתי לשאול אם ההמלצות האלו עדיין רלוונטיות או שיש משהו אחר שכדאי? אשמח גם המלצה של חברת HDD אחרת (שאינה SEAGATE), הבנתי שהסדרות האחרונות שלהם קצת בעייתיות…
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין באחד משניהם, המחיר זהה (200$ באמזון) ל2TB. http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=33 ניתן לראות את שני הדגמים (לא השמאלי). איזה משניהם עדיף לעריכת וידיאו דרך FireWire 800 (על מק). תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתכעלו זה הגיוני ש SSD 500GB יעלה 708 שקל הנה קישור לאתר שמוכר אותו אנ יאל יודע מה הביצועי ןשלו אבל אם הם סבירי םאז אנ יקונה אותו הנה קישור http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6767 תודה רבה שקד
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני פונה בגלל שהיו לי BAD SECTOR כמו כן בעיות התעקויות של מחשב. Your hard disk's S.M.A.R.T. attributes are now being analyzed and a full report about the reliability, health and status of your hard disk is generated: Your hard disk is not below any attribute threshold. This is good. Your hard disk was never below any attribute threshold. This is good. Your hard disk is now being compared to real data used to define normal values for your specific hard disk model. This way, the analysis can automatically use proper operating ranges. The images give you an idea of how each attribute is within such range. Current and raw values are shown for easier reference for experienced…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האמת מעולם לא הזדקקתי לדי וי די עם שתי שכבות. אך הפעם אני צריך. האם יש משהו מיוחד בתהליך? או שאני פשוט מכניס לנרו בוחר DVD-9 וממשיך כרגיל? עוד שאלה היא - מה לגבי הרצת הדיסק במכשיר DVD? היום כולם מסוגלים לקרוא כאלה בלי בעייה נכון? ומה המחיר לדיסק?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע להפוך fat32 לntfs אבל לא ההפך
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת במה עוזר לי שיש את ה-8 מגה האלה והאם עדיף לקנות הרד דיסק עם 10000rpm במקום זה שהוא 7200 עם ה-8 מגה 2) והאם יש הרד דיסק 10000 rpm עם 8 מגה buffer בתודה מראש וסליחה על הבלאגן
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי דיסקים קשיחים אחד Segate 80GB והשני Samsung 160GB. ה-Segate מתחמם לי לטמפ' של 57 מעלות צלסיוס וה-Samsung מתחמם לי לטמפ' של 55 מעלות צלסיוס. (עפ"י תוכנת SpeedFan) זה לא מסוכן ???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רב , התחדשי ב 1 טרה של סמסונג בהמלצתכם ואני חייב לציין שהוא מאוד מאוד שקט . עכשיו , אני רוצה להעביר את כול המידע מ זוג כוננים ישנים של 80 ו 120 לכונן החדש . אני מעוניין להעביר גם את מע' ההפעלה לכונן החדש אני אני לא בידיוק רוצה לפרמט ולהתחיל להתקין את הכול מהתחלה . איך עושים :s05: אציין שהחדש מחולק ל 100/150/300/300/81 אני רוצה להעביר את המע' הפעלה ל 100 ממחיצה של 20 בישן .
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי קבצים בגודל של 72.2gb שאני רוצה להעביר להארדיסק חיצוני שבו פנויים 790gb מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איזה דגם הכי מומלץ כיום במחיר עד 600 ש"ח ? עדיף לי כזה שכולל קיט התקנה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שעל כל CD-R ישנו מעין Header ובו מידע על היצרן. אבל אני לא יודע איך מגיעים אליו. אז בבקשה, לינק או שם של תוכנה ?
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-