אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות רייד במחשב החדש שעומד לקנות ולא יודע איך עושים אז חשבתי לתומי אולי כדאי שיעשו פה איזה מדריך בסיסי שמסביר איך לעשות רייד.... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלוםהיום בבוקר הרצתי את התוכנה UserBenchMark וכשהיא הריצה בדיקה על כונן D (לא הכונן שמותקן עליו הווינדוס) היא פשוט נתקעה על הסריקה מלא זמן..אני עצרתי את התוכנה דרך מנהל המשימות ומאותו רגע הכונן עובד ממש לאט ותמיד על 100% שימוש אפילו שאין בו שימוש עשיתי כמה הפעלות מחדש למחשב ובכמה מהפעמים הכונן אפילו "נעלם" מהמחשבבכל מקרה אם תגידו לי לנסות לגבות אז אין לי ממש אפשרות מ2 סיבות:1. אין לי איפה לגבות את הקבצים2. אם אני אפילו פותח תיקייה שנמצאת בכונן הזה זה מתקיע את המשימה explorer לכמה דקות ומוציא הודעת שגיאה שהתיקייה/הקובץ לא נמצא או שפשוט לוקח למחשב מלא זמן להוציא את הודעת השגיאה בלי שexplorer יתקעאשמח לעזרה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם כידי לעשות רייד 0 לדיסק ssd אם דיסק רגיל בעיקר אני עובד אם וידאו חותך וממיר
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ברשותי SSD ושני קשיחים. בלוח שברשותי יש כ6 יציאות SATA עד כמה שזכור לי,כולן SATA2. הקשיחים מחוברים בשתי היציאות הראשונות,צורב ביציאה השלישית והSSD ביציאה הרביעית. האם יש חשיבות ליציאה בה הSSD מחובר ? בנוסף,יש לי עוד שאלה קטנה על הדרך,אחד הקשיחים מסומן כprimary partition בDisk Management,האם זה יכול לגרום להאטה של הכונן או משהוא?איך מבטלים את זה והפוכים אותו לSimple volume ? לא מותקנת אליו מערכת הפעלה.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.trekstor.de/en/products/detail_usb.php?pid=7&page=2 Disk On Key 12GB ! מה לדעתכם המחיר של הכונן הזה בארץ ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארדיסק של 500GB ומיתלבט בין שלושת הסדרות של WD הכחולה עם 16MB זיכרון עולה 285שקל הירוקה עם 32MB זיכרון עולה 290שקל והשחורה עם 32MB זיכרון עולה 355שקל מה ההבדל בין הסדרות?? מה היתקונות/חסרות של כל אחת? מה הכי כדי לקנות ולמה?? ועם בכלל כדי WD?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בין SATA ל MSATA בכונני SSD ומה עדיף????
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, קיבלתי הצעה לקניה של כונן SSD של חברת western digital בעלות של 350 ש"ח. גודל 250 GB. השאלות שלי, מה איכותו, כי אני לא מכיר כונני SSD של WD. הוא זול יותר מסמסונג (שאני יודע שאיכותי) ויקר מקינגסון UV400 שאני יודע שסביר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כונן כשיח חדש ויותר גדול, ואני רוצה לעביר את השמירה שלי בTERRARIA לכונן החדש ,את המישחק כבר התקנתי אבל אני רוצה להעביר את השמירה שלי לשם. השמח לדעת אך עושים את זה עם זה ביכלל אפשרי. תודה מראש. :-)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בגודל 500GB בחנות אייבורי תקציב 300 ש"ח תודה ..!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן פלאש מסוג Kingston G3 16GB הכונן הגיע מהחנות על FAT32. אתמול הייתי צריך להעביר קובץ ששוקל 8 ג'יגה לכן פירמטתי את הכונן לNTFS (כמובן לאחר שגיביתי את הקבצים בכונן). הטעות שעשיתי היא שלא העברתי את הכונן למצב Performance לפני הפירמוט. עכשיו כשאני מכניס את הכונן למחשב הוא מזהה אותו אך מבקש לפרמט אותו, כשאני מנסה לפרמט אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows was unable to complete the format. ניסיתי להוריד תוכנה חיצונית לפירמוט של HP USB Disk Storage Format Tool אך כשאני מנסה לפרמט דרכה אני מקבל את ההודעה הבאה: Deivce media is write-protected. למרות שבפועל הכונן נמצא על Optimize to performance. אני מקווה שיש דרך להציל את הכונן תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי DOK SANDIK ULTRA BACKUP 16 GB ניסתי להעביר איתו תקיה של תמונות בנפח 6 ג'יגה בחלונות 7 וזה מעביר לי במהירות של פחות ממגה לשניה. זה לקח כמה שעות להעביר את זה. לפעמים אני מעתיק מהDOK תקיה למחשב אז הוא עובד במהירות סבירה של 20 מגה לשניה. ה DOK נימצא בפורמט FAT 32 הלוח אם שלי זה GIGABYTE P35. אם זה משנה יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים קניתי SSD חדש מדגם Corsair LS 120GB שבא להחליף SSD מזדקן וחביב מדגם Crucial M4 64BG. ברשותי לוח אם מסוג GA-P67X-UD3-B3 שהינו בעל SATA3. עשיתי פירמוט והתקנה מחדש של WIN 7, ואחרי ההתקנה הרצתי AS SSD וקיבלתי תוצאות גרועות למדי במיוחד בכתיבה. לא ציפיתי למלך המהירות מהכונן הנ"ל, אבל עדיין התוצאה בכתיבה נראית לי נמוכה באופן מחשיד. יש לציין שהתקנתי את כל הדרייברים של הלוח, וכמובן שבביוס אני על מצב AHCI. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בלוחות החדשים סוקט 1151 יש חיבורים שלא יודע מה ניתן לחבר היום SATA Express port - האם ניתן לחבר אליו SATA 6 רגיל ? אני לא מכיר כונן בחיבור הזה USB 3.1 -ניתן מה לחבר אליו , אין כוננים או מכשירים לחיבור הזה כיום ? האם ניתן לחבר דיסק USB 3.0 או זה חיבור אחר ?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש את הדיסק הקשיח הזה: https://www.amazon.com/dp/B013QFRS2S/ref=twister_B01MU9EG5O?_encoding=UTF8&th=1 ובמחשב בו אני מעוניין להתקין את הדיסק קיים הלוח הזה: (הלוח בן 7) https://www.msi.com/Motherboard/G41M-P21/Specification האם הדיסק הקשיח יתאים לללוח האם הזה? ברור לי שהדיסק הקשיח לא יצליח לעבוד במהירות המקסימלית שהוא מסוגל.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון שמתי לב לרעש מציק מהדיסק קשיח (SAMSUNG HD204UI) האם יש ממה לחשוש? הדיסק עדיין באחריות תוקן הוידאו
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, רכשתי לפטופ מסוג MSI PX60. הוא מגיע עם כונן מכני בנפח של 1TB במהירות 7200RPM. באתר המוצר, רשום שניתן לשלב בכונן כזה פלוס כונן SSD עד נפח של 256GB (אם מישהו יכול להסביר למה הגבלת נפח יהיה סבבה). ב Manual רשום שסוג ה-SSD צריך להיות מסוג m.2 sata. אני רוצה לקנות SSD מסוג m.2 שעליו תהיה מערכת ההפעלה פלוס תוכנות בשימוש קבוע. אני מחפש כונן בנפח של 256GB (אם אפשר יותר אז אולי 512). מישהו יכול להמליץ על כונן שכזה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק w.d 20 gb הבעיה היא שהביוס לא מזהה אותו בשום מקרה,גם לא במחשב אחר. יש לי עדיין אחריות עליו,אבל החנות שבה קניתי אותו נסגרה. למי אני יכול לפנות,או איך אני יכול לבדוק את הכונן ? תודה מראש על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מינימום 120gb אני מעדיף לקנות מהארץ אבל אם יש הפרש גדול במחיר אז אפשר גם מחו"ל תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
על איזה חברה ועל איזה דגם אתם ממליצים לי???? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחברה שלי הלך ההראדיסק בנייד. יש לה I3 מלפני שנה שנה שנתיים ומשתמש בו רק עבור פוטושופ ואילוסטרייטור. הפרויקטים הם דיי קטנים לא שום דבר רציני מבחינת נפח ושכבות. חשבתי שיהיה נכון לרכוש SSD שירים לה את הביצועים לשמים וגם יוכל לשמש אותה במחשב הבא במקום HDD חדש שבסוף לא נעשה איתו כלום. איך הרעיון 256GB MX100 של crucial ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד lenovo 510s , מעוניין לשדרג את הדיסק קשיח לSSD, אפשר בבקשה המלצות לכוננים אמינים? עדיפות ל500 אבל אשמח גם לקבל הצעות של טרה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי כונן 1TB של WD GREEN בן שנתיים וחצי שמזה מס' חודשים גורם לתקיעות המחשב ולתקלות מוזרות. החלפתי כבר את רוב חלקי המחשב וסוף סוף הבנתי שה- HD (שלקח לי זמן עד שחשדתי בו) הוא מקור הבעיה. הכונן עדיין באחריות ובחנות הסבירו לי שלא תהייה בעיה להחליפו. בינתיים אני תקוע עם שני כוננים ישנים של 80 GB שעליהם רצה מערכת הפעלה וגיבויים הכרחיים. את רוב החומר גיביתי ב DVD. יש לציין שהחומר על הכונן התקול עדיין נגיש (באופן לא כל כך נוח) והוא סובל מ- BAD SECTORS. עד כאן ההקדמה. אני מבין שהחלפה במסגרת האחריות על פי רוב איננה לכונן חדש אלא לכזה שעבר תיקון, ולפיכך אני לא מתכוון לסמוך רק עליו. מכאן שמלבד הכונן 1TB שאני אמור לקבל במסגרת האחריות אני מעוניין באחד נוסף, ואם כבר כונן נוסף א…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך להתקין WIN 10 על מחשב מסויים יש למחשב SSD 120 של חברת TEAM GROUP , כונן קשיח מכני רגיל 1TB וקניתי לו SSD חדש של סמסונג EVO 860 יש לי כמה אפשרויות : 1) להתקין מערכת ההפעלה על ה 120 וה 500 SSD של סמסונג יהיה כונן 2 2) להשאיר רק 500 גי'גה SSD של סמסונג בגלל שהוא הכי מהיר ולחלק ל 2 מחיצות 3) להתקין על ה 500 גי'גה SSD מערכת הפעלה ו 1TB לעשות ממנו דיסק גיבויים הבעיה שה 1TB עושה סוג של צוואר בקבוק מתקין עליו WOT מרגישים שהוא מאט בעליה את המשחק ובכלל את המערכת , במחשב הזה לא צריך הרבה נפח כי לא מורידים שם סרטים וכו' וכל המשחקים נמצאים על שרת זה לא מותקן לוקלית לא עדיף להשתמש רק ב SSD של סמסונג ? הכי מהיר והנפח סבבה 500 גיגה מעל ו…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף HDD למחשב הנייד שלי וראיתי את זה: http://ksp.co.il/?uin=6536 320GB שעולה 222ש"ח וכוננים 2.5 של 1TB עולים 550 צפונה ואז ראיתי באחד האשכולות כאן המלצה על 2.5 חיצוני של transcend ב350 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=14548 אז למה בעצם לא לקנות אותו ולהוציא את ההארדיסק מבפנים ולשים במחשב הנייד? מה אני מפספס פה? הHDD שם לא איכותי מספיק? ??? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-