עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by NIVs,

הייתי סגור כמעט ב 100% על ה SEAGATE עד שקראתי שלהרבה אנשים הוא מתקלקל ויש תקלות רבות (וקראתי שהוא מרעיש בצורה מחרידה). בקיצור, אני חושב שאני יקנה את ה WD גם כי יש אותו ביותר מקומות במלאי וגם כי הוא יותר שקט. מישהוא כאן שראה ושמע את שניהם יכול להגיב לי כאן ?

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  2. האם הוא יאט או ישפר את הביצועים. אם הוא לא ישפר ולא יאט אני מעדיף עדיין שהוא יהיה מכיוון שכך הבלאי שיווצר על הכונן הראשי(הגדול) שלי יהיה נמוך יותר. מה אתם אומרים? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  3. Started by 3d7,

איך פועל RAID 1? הכתיבה מתבצעת בו-זמנית לשני הדיסקים הקשיחים, או שמתבצעת כתיבה לדיסק קשיח אחד, ורק אם היא מצליחה אז המידע מועתק לדיסק הקשיח השני? במקרה ומתרחשת תקלה מכנית באחד מהדיסקים הקשיחים, אז הדיסק הקשיח השני ממשיך לפעול. אבל, מה קורה אם מתרחשת תקלה לוגית? האם קיים מנגנון שמונע מהמערך RAID לשכפל את התקלה הלוגית לדיסק הקשיח השני? האם אני צריך להכניס למערך RAID 1 שני דיסקים קשיחים מפורמטים, או שאני מכניס אותם לא מפורמטים ומפרמט אותם ביחד באמצעות המערך? כשאני רוצה להחליף דיסק קשיח פגום, אני צריך להכניס דיסק קשיח מפורמט, או שאני מכניס אותו לא מפורמט והמערך RAID 1 מזהה שהוא לא מפומט, ואז הוא מפרמט אותו בעצמו ומבצע שכפול של המידע?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. קניתי אתמול דיסק קשיח חיצוני של WD והוא עובד מעולה ואני מרוצה מאוד. יש לי רשת מחשבים בבית ואחד מהם הוא מחשב מדיה סנטר שעליו נמצאים כל המשחקים והסרטים. ניסיתי להעביר למשל משחק מהרשת לדיסק והיה כתוב לי שהקובץ גדול מדי לדיסק. מה הבעיה? יש לי 420GB פנויים בדיסק.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by idangonen,

שלום, יש לי מחשב נייד וכנראה הרסתי את הצורב. זה צורב משולב עם DVD והDVD עובד. בכל מקרה זה מחשב של קומפאק ובחברה הם דורשים מחירים בשמים אז המליצו לי לקנות צורב חיצוני כי רוב הצריבות שאני עושה הם בבית וככה זה גם יותר זול והצורב ם יותר מהיר. אז אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת נוספת ואם זה כן שווה אז איזה צורבים חיצוניים טובים יש בשוק. (חברות, דגמים, מהירויות....) בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  6. ראיתי שכולם ממליצים על פיונר זה PIONEER DVR-111D X16 DUAL LAYER? כי אני הולך להזמין אותו ב250 שקל זה הצורב הכי טוב במחיר הזה?

7. Started by e-d-a,

היי איזה צורב הכי טוב והכי כדאי לקנות מהרשימה הבאה: (עדיפות לצורבים עם LIGHTSCRIBE, וחובה שיהיה שחור) DVR111BK PIONEER DVR-111BK X16 BLACK BULK (+ DVD-RAM ) DVR111DSV PIONEER DVR-111DSV X16 SILVER BULK DVR111DBK PIONEER DVR-111DBK X16 BLACK BULK DVR111D PIONEER DVR-111D X16 BEIGE BULK H10NK LG H10NK x16 Bulk BLACK H10LB LG H10LB X16 Bulk WHITE + SOFTWARE Lightscribe H22NK-B LG H22NK Bulk X18 BLACK ND7170A-B NEC 7170A X18 BLACK + DVD-RAM X12 ND5170A-S NEC 5170A X18 SILVER DW1620 BENQ DVDRW DW1620 x 16 bulk Q170ABK SONY AW-Q170ABK (+DVD-RAM X12) X18 BLACK S182M SAMSUNG S182M + SW + X18 Lightscribe black אנשים אני לא יוכל ל…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Tov_Tov,

אני מעוניין לקנות SSD למחשב הנייד שלי Vostro v131 ניסיתי לבדוק באינטרנט ולא הצלחתי למצוא תשובה ודאית לגבי תמיכה של Sata 3gb או Sata 6gb אני מעוניין לקנות SSD של 250GB וההתלבטות היא בין ה840 הרגיל ל840EVO ההתלבטות תוכרע באם יש לי SATA 3 או 2 ? יש למישהו מושג איך אני מוודא את זה ? מצאתי פורום שמדברים על העניין חלק טוענים שזה SATA 6GB וחלק SATA 3GB אז ... http://forum.notebookreview.com/dell-latitude-vostro-precision/602711-new-dell-vostro-v131-21.html

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Biatch,

דבר חשוב זה שיגיע עם תוכנה להצפנת מידע כמו פה אבל הבעיה זה שיש לו הגבלה כל פעם ל1 gb http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767649 ומה אתם אומרים על הכונן הנ"ל ?? יש המלצות אחרות ? גם הצעות של 3.5 יתקבלו מצאתי עכשיו את הכונן הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUHXMT010EAG22&cfm=DA37E373 עם ממשק usb3.0 וכתוב שם זוכה מדלית זהב מאתר HWZONE

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  10. Started by idani1983,

האם כיום ניתן להבחין בהבדל בין SATA ל SATA 2 בהרצה של משחקים או תוכנות יום יומיות ? תודה

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  11. כיום יש לי שני כונני טרה 3.5" שאני מחבר אותם עם מארז חיצוני למחשב שלי בעזרת USB/ESATA. המארז הוא לכונן אחד וכל פעם שאני רוצה משהו מהכונן השני אני צריך לפתוח את הקופסה והלחליף. לא כזה נורא כי כרגע אני מחליף פעם בשבועיים שלוש, אז זה לא מורגש. אני עכשיו קונה מחשב HTPC לסלון שיצטרך גישה מהירה לכוננים האלה(לפחות 20 מגה לשניה). יש לי ראוטר אלחוטי שנמצא בקומה השניה והHTPC ישב בקומה הראשונה ככה שלדעתי הקליטה של הWIFI לא תהיה מלאה. השאלה היא איך עדיף לי לחבר את הכוננים האלה לHTPC? להכניס לHTPC(יש לי מקום רק לעוד אחד כי יש שמה כבר אחד)? לקנות עוד מארז ולחבר בUSB3 את שניהם? בWIFI? משהו שלא חשבתי עליו? ומאוד יכול להיות שה-2 טרה האלה יגמרו בקרוב ואני אצטרך להוסיף עוד אחד לאוסף.. מה לד…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  12. http://www.navitech.co.il/items/166909 זה המחשב שלי. אני מתכנן לקנות SSD רציתי לשאול אם תהיה בעיה לחבר את הSSD ככונן ראשי במחשב? הרעיון הוא גם להשתמש במערכת ההפעלה שבאה עם המחשב. הבעיה שהיא מותקנת בהארדיסק הנוחכי שקיים.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  13. שלום, חבר שלי הביא לי הארד דיסק חיצוני (WD elements SE של 1TB ) כדי שאעביר לו סרטים. את סרטי ה S הוא מעביר טוב מאוד. כשאני מגיע ל HD יש בעיה והוא נותן לי שגיאה שאין לי מושג איך להתגבר עליה, ניסיתי גם לפרמט את הכונן ולהעביר אך ללא הצלחה קצת פרטים : המערכת הפעלה שלי היא WIN 7 32BIT הדיסק הקשיח שלו : WD elements SE 1 TB מפורמט כ NTFS הקבצים אותם אני מנסה להעביר : MKV תמונה של השגיאה : תודה רבה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  14. החברה היפנית מציגה תקן חדש לאחסון פנימי מהיר במיוחד שדומה לכרטיסי microSD. בקרוב במחשבים של כולנו? לכתבה

15. Started by Vlad3,

אני רוצה לקנות כונן קשיח 1TB החנויות שקרובות אלי הם IQPC וKSP(מעדיף להתרחק כמו מאש) תקציב עד 400 שקל

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  16. שלום, אני מתכוננת לקנות הרד דיסק, ואני רוצה שיהיה אפשר להריץ דוס מיד אחרי הבוט של המחשב כדי לעשות גוהסט. האם זה אפשרי גם עם הרד דיסק serial ata? תודה דינה

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  17. Started by ma4351,

http://tms.co.il/product/5847 1. מה אתם אומרים עליו? 2. למה צריך לשים לב בצורב?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by barbaba,

Nashua היו מצוינים וניגמרו לי , צרבתי על פורטיס ואכלתי אותה הסרט יצא דפוק לגמרי. אני רוצה לקנות cake של LG ב 130 שקל . מה דעתכם

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by lampertg,

שלום לכולם, רכשתי לפני מספר חודשים הארד-דיסק 2TB של WD מסוג CAVIAR GREEN מאחר ואני משתמש ב WINDOWS XP, חילקתי אותו לפרטישנים של 1TB והכל היה טוב ויפה. אני משתמש בו כחיצוני עם תושבת שרכשתי בDEAL EXTREME אשר מתחברת למחשב דרך USB. לאחרונה, היו לי בעיות לגשת לחלק מהקבצים על הכונן, וכן גם ל PARTITION השני שיצרתי (אותו המחשב לא מזהה). ניסיתי לחבר אותו גם דרך מארז של כונן WB חיצוני שיש לי, וזה לא עזר. יש רעיונות איך אני מציל אותו ואת המידע שיש עליו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by vale,

יש לי במחשב הארד דיסק פנימי של 160GB שדי מלא ואני צריך עוד הרבה מקום אז חשבתי לקנות עוד הארד דיסק אבל יש לי התלבטות בין פנימי לחיצוני. אני בעיקרון נוטה יותר לפנימי מכיוון שזה אמור להיות יותר מהיר(תקנו אותי אם אני טועה). במידה ואני בוחר בפנימי, כל סוג וכל דגם יתאים או שיכול להיות שיש דברים בלוח אם שעשויים להגביל אותי? כמו כן אשמח אם תמליצו על דגם בסביבות ה-500GB ושיהיה מהקטלוג של סקייפיסי, תקציב -500 ש"ח. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום, יש לי WIN7 עם 2 פרטישונים (C ו D) ע"ג אותו דיסק. כל מה שיש לי בכונן C - לא מעניין אותי. רכשתי כונן SSD 128GB. ברצוני: א. להתקין WIN 7 ע"ג הדיסק החדש מסקרצ' ב. לאחד את המחיצות C ו D למחיצה אחת, מבלי (!) לאבד את החומר ע"ג מחיצה D. 1. האם יש להתקין דרייברים מסויימים / שינוי BIOS וכו' על מנת לעבור לכונן SSD חדש? או, פשוט לחבר את הכונן, ולהתקין רגיל את WIN7? 2. איך מאחדים מחיצות C ו D? תודה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  22. הפוסט הזה הוא לצורבי DVD מומלצים, עם תמיכתו של integral ו RK, הפוסט הזה יהווה סטיקי שיעודכן במידת הצורך. מומלץ לקנות בחנות שנותנת שנתיים אחריות על הצורב למחירים כדאי להתעדכן ב www.zap.co.il ובאתרי אינטרנט של חנויות מחשבים - הצורב שנחשב היום למספר אחת הוא ה BENQ1640 שלצערנו משום מה לא ממש זמין בארץ הצורב זמין, גם דרך זאפ, מחיר מומלץ לצרכן 400 ש"ח (המחיר מוגזם, המלצתי לחכות קצת שהמחירים ירדו). נגזרת של הצורב שניתן למצוא היום בארץ של ה BENQ היא ה Philips 1628 - מחיר מומלץ לצרכן 280 עד 255 שקל. זהו BENQ1640 ב"עטיפה" של פיליפס, מה שנקרא REBAGGED. נגזרת נוספת של הצורב הוא ה SONY 810 שעדיין לא ניתן למצוא בארץ. איכויות צריבה וקריאה מעולות, תומך overspeeding, תומך ביטסטינג לכל סוג…

• 0 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. קניתי סרט DVD מקורי ואני רוצה לצרוב אותו בכדי שהסרט המקורי ישאר בשלמותו. איך אני עושה את זה? איך אני צורב את זה.? תודה רבה לעוזרים (נ.ב: הפעולה היא חוקית לגמריי, אם קניתי את הסרט אז מותר לי לצרוב אותו בכדי שלא ישרט או כל דבר אחר.)

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  24. בעקבות הקורונה אנחנו עובדים יותר מהבית וחשבתי כי פתרון (חלקי) לבעיות האבטחה יהיה להשתמש במפתח דיסק-און-קי עם תוכנה כגון SysKey או משהו דומה ועלה גם הרעיון להשתמש בדיסק-און-קי עם קורא טביעת אצבע כדי להגביר את האבטחה. חיפשתי קצת חומר ברשת אבל לא ממש הבנתי כיצד ניתן להשתמש בזה כראוי. להבנתי, המחשב יצא מנעילה רק ע"י הכנסת המפתח ולחיצת האצבע על המשטח, כל זמן שהמפתח מוכנס המחשב יהיה ניתן לשימוש. -האם יש אופצייה לדרוש זיהוי מחדש (ע"י טביעת אצבע) כל זמן מסויים? -האם ישנו מנהל סיסמאות השומר את הסיסמאות במפתח הדיסק-און-קי ודורש טביעת אצבע כל פעם שהוא שולף סיסמה? -האם ניתן "לפרק" את הדיסק-און-קי לדיסקים נפרדים שלכל אחד מהם טביעת אצבע אחרת? הכוונה כי מפתח אחד יוכל לשמש…

25. יש לי 30 קלטות וידאו שבהם קטעים שצולמו במצלמת וידאו ואני רוצה להעביר את תוכן הקלטות לדיסקים של DVD. אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.