עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by DJO,

אהלן, יש מבצע בזיגזג לדיסקים לצריבה ומכיון שעוד מעט נגמרים לי רציתי לדעת מה אתם חושבים עליהם. על החברה, אם למישהו יש ניסיון ועל המחיר. ועוד דבר מה ההבדל בין ספינדל לקייק? https://ssl18.vds2000.com/zigzag2000/cgi-bin/pricelist.pl?department=CDR%20/%20RW#14

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מתכוון להחליף את המחשב ורוצה שבמחשב החדש יהייה לי גיבוי בצורת RAID בלוח האם : Gigabyte Z68X-UD7-B3 יש שני בקרים: הראשון עם 2 חיבורי SATA3 שעליו אני בתכוון לחבר 2 דיסקים עם חיבור RAID1: ‏2TB Barracuda XT 7200RPM 64MB Sata III ST32000641AS‎ השני עם 2 חיבורי SATA3 וארבע חיבורי SATA2 שעליו אני מתכוון לחבר 6 דיסקים עם חיבור RAID5: ‏1.5TB 7200 RPM, 32MB SATA II ST31500341AS‎ חשוב לי שיהייה לפחות 6 טרה איחסון (בנוסף למערכת ההפעלה) במערך RAID חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר וחלק. האם החלפת ה ‏2TB Barracuda XT 7200RPM 64MB ב- ‏1TB 7200 RPM, 32MB SATA III ST31000524AS‎ יש הבדל כלשהו בינהם חוץ מהמטמון הכפול? והאם המטמון הכפול ב2טרה מהווה יתרון בביצועים? שאלה נוספת - אפשרי …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by scorpion881,

אני רוצה ליקנות כונן קשיח sata 80 giga לפחות ואני לא יודע איזה לבחור מה עדיף maxtor או wd??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. חבר שלי הוא צלם אירועים וצורב כ 50 דיסקים בממוצע לחודש. הוא קנה את רוב הצורבים המומלצים כאן (SATA) וכולם פשוט נדפקים לו אחרי שימוש של כמה חודשים המאפיין הכי חשוב מבחינתו זה איכות הצריבה ואורך החיים של הצורב. יכול לבוא בחשבון גם צורב חיצוני מקצועי אם הוא עונה על הדרישות. תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אהלן אנשים. יש לי במחשב כונן seagate ברקודה 500G 32M ST3500320AS עליו יושבת מערכת ההפעלה. ועוד כונן חיצוני WD MYBOOKE 1T בחיבורי ESATA שמשמש לאיכסון. נכון לעכשיו אני זקוק לעוד כונן בנפח של 1T מכוון שניגון סרטים דרך הכונן החיצוני אינו מספק. ולכן חשבתי שכונן פנימי יעשה את העבודה טוב יותר. ישנה האופציה לחבר על הלוח הזה GIGABYTE EX58-UD5 ת הכונננים בשיטות שונות, כרגע אני נמצע באופציה בלוח על disable שלפי מה שקראתי בספר זו אופציה רגילה לחיבורי SATA2 , ניתן לשנות את האופציה ולבחור בין DIABLE - ACHI- RAID , אני לא ממש מבין מה אומרות האופציות האלה או איך משתמשים בהן, זה דיי חדש, הבנתי חיבורי RAID הם מיזוג בין כוננים, האם זה נכון? ובמה זה תורם לביצועים? ולגבי האופציה ACHI לא הבנת…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ngn1,

ברצוני לרכוש דיסק קשיח ולהתקין עליו את מערכת ההתקנה, הוצעו לי שתי אפשרויות, מה עדיף בבחינת המהירות ויכולת ההתמודדות עם הפעלה מאומצת וממושכת? הדיסק הראשון: Western Digital Caviar Green WD5000AZRX 500GB SATA3 / SATA2 64 mb הדיסק השני: Western Digital Caviar Blue 1000GB WD10EALX 32 mb תודה על מענה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by andrei21,

רוצה לקנות HDD למחשב גיימינג שיורכב בעתיד הקרוב דיסק זה יהיה משני לדיסק SSD נוסף, גודל 4 טרה לפחות מהירות גבוהה שימושים: משחקים - אם לא יספיק על ה SSD, אחסון, סרטי 4K ובלוריי רצוי לקנות היום מKSP או IVORY, אם יש להם משהו ראוי , אחרת אזמין ממקום אחר

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. הי, אשמח להמלצות בנושא קורא כרטיסים פנימי שמכיל גם חיבורי USB3. חשוב לי שהקורא יהיה מהיר. אני עובד עם כרטיסים מהירים (צלם חובב) אבל צוואר הבקבוק שלי הוא תמיד כשאני מרוקן כרטיס של 16GB למחשב (כיום דרך הקורא של המדפסת). רמז: המתנה ארוכה... ניסיתי למצוא קוראים בעלי 2-4 חיבורי USB3 כדי לחסוך גיחות לאחורי המארז. יצא לי לראות את אלו עד כה: http://www.atechflash.com/AtechFlash_Product_PRO-77U_specifications.htm http://www.akasa.com.tw/update.php?tpl=product/product.detail.tpl&no=181&type=Card%20Reader/Hub&type_sub=Card%20Reader&model=AK-HC-05U3BK אבל אני לא חושב שהם נמכרים בארץ. המלצות על פתרונות דומים יתקבלו בברכה! שבת שלום.

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום לכולם. החלטתי להשתדרג ולעבור מהקלטות בוידאו הביתי להקלטות במחשב (אם זה מהטלויזיה, מהוידאו הישן או ממצלמת הוידאו). הבנתי שאחת הבעיות שאני אצטרך להתמודד איתן זו בעיית האכסון הזמני של סרט שהוקלט למחשב לפני צריבתו על DVD. יש לציין שאינני מתכוון לשמור סרטים על הדיסק הקשיח. כל מה שמוקלט לדיסק הקשיח ייצרב מיד וימחק - מה שאומר שאני אצטרך מקום שווה ערך לסרט יחיד באורך 2-4 שעות מקסימום שבמקסימום. פרטים רלוונטים על המחשב שלי: מעבד AMD Athlon XP 2800 זיכרון DDR 512M (שכנראה ישתדרג בקרוב בעוד חצי ג'יגה) דיסק קשיח בנפח 40G במהירות ממוצעת (7200). שאלותיי הן: איזה נפח של דיסק קשיח אני צריך לרכוש בשביל העניין? האם הוא צריך להתחבר למחשב בחיבור מסויים שיגדיל ביצועים, או להשאר עם IDE ר…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום חברים, היום היה בי דחף לקנות SSD למחשב הנייח לאחר התחבטויות רבות עצרתי בדרכי לעבודה ורכשתי OCZ TR150 - 240gb https://ocz.com/us/ssd/tr150-ssd הייתי שמח לשמוע חוות דעת על המוצר, הוא עלה לי בערך 460 ש"ח, פשפשתי וראיתי בהמלצות מפרטים את המפרט הבא שדיי תואם את המחשב שלי https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=110818 וממליצים שם על הדיסק הקשיח הבא: Crucial MX300 SSD 275GB SATA3 אשמח לשמוע דעתכם ועצתכם פלוס המלצות לכרטיסים שונים במחיר הזה תודה!

11. Started by iakovl,

רציתי לעדכן את ה firmware שלי יש לכם המלצות

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  12. אבא שלי מגיע מארה"ב והוא מביא לי הארד של 120 גיג ואין לי מקום לאן לחבר אותו כי יש לי כבר שניי הארדים , DVD וצורב .........איך אני יכול לחבר עוד אחד .

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  13. Started by kipi25,

שלום, אני מתכנן מערכת חדשה (מבוססת קונרו), ואני מעוניין ב HD קטן (80GB) למערכת הפעלה + תוכנות. יש לי כרגע HD 200GB DIAMODMAX 10 SATA, שאותו אני מוסיף ככונן אחסון בלבד + PAGEFILE על המחיצה הראשונה שלו. תמליצו לי בבקשה על HD 80GB שישמש אותי לצרכים הנ"ל...

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by liran.be,

אהלן. היום וללא התרעה מיוחדת, אחת משתי המחיצות של אחד מה H.D שלי הפסיקה להופיע ב Windows. המחיצה השניה מופיעה ללא כל בעיות. (מדובר ב H.D פנימי של Western Digital, בנפח של 640 GB, שחולק לכוננים E ו D. האחד נעלם והשני קיים). מה יכולה להיות הבעיה? יש מה לעשות מלבד פירמוט? תודה מראש, לירן.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by omerz90,

שלום, יש ברשותי שתי כוננים של 500GB, הראשון דגם ST3500320AS והשני דגם ST3500418AS, שתי הכוננים אותו נפח, אותו חברה אבל דגם שונה. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות מערך RAID 0 למרות ששתי הכוננים מדגם שונה?. ויש לי עוד מספר שאלות: - האם אני יכול לעשות מערך RAID 0 שיש על כונן אחד מערכת הפעלה ועוד מידע מבלי לאבד אותו? - מה אני צריך לעשות בשביל מערך RAID 0?, קראתי כמה מדריכים אבל לא ממש הבנתי, האם אני צריך כבלים מיוחדים?, דיסקים?, הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-P55M והוא תומך במערך RAID 0. - אחרי שאני עושה RAID 0 אני מתקין את המערכת הפעלה כרגיל? דרך הדיסק?. - בשביל לעשות RAID 0 אני צריך להגדיר משהו בביוס?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by danatiber,

רכשתי צורב SATA אבל לצערי לא בדקתי האם יש לי חיבור בלוח האם איך אפשר לדעת? ואם אין לי חיבור מה אני יכולה לעשות כדי להתאים את הצורב למחשב? תודה

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  17. שלום לכולם קניתי מגירה להרד דיסק שלי ורציתי לשאול אם אפשר תוך כדי הפעלת הwindows xp שלי להוציא אותו ולחבר אחר כי חיברתי אותו לא דרך usb אלא בדרך הרגילה ורשום לי אליו ide usb וראיתי שיש בפנים ליד הקבל של החשמל יצאה לקבל של usb מיוחדת כזאות לא יציאה רגילה אההה ודרך אגב שיבורך הבנאדם שהמציא את הדבר הזה זה פשוט גדול

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by iveco,

מה עדיף להשאיר את ה 500 גיגה בייט ללא מחיצות פרטישן , חשבתי לחלק את הדיסק 120/160 גיג'ה מערכת הפעלה והשאר לגיבויים וכו' השאלה אם זה יכול לפגוע בביצועים של ה SSD מקריאה באינטרנט הבנתי שזה יכול להוריד ביצועים זה נכון ?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by N.S,

רציתי לדעת כמה הארד דיסק של 30 גיגה אמור לעלות לי ?? ושל איזה חברה ??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by hagay21,

יש ברשותי כונן קשיח של w.d בנפח של 40 ג'יגה 7200rpm סטנדרטי ביררתי על כל מיני כוננים ולבסוף צימצמתי את האפשרויות בין Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD שיש עליו 3 שנות אחריות לבין Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD איזה מהם לדעתכם יותר מהיר ואמין טווח ההשקעה עד 600 ש"ח או שיש לכם כונן אחר להציע והאם זה שווה בכלל את ההשקעה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by t-mac1,

שלום, נהרס לי הצורב דיוידי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283836.0), ועכשיו אני רוצה לקנות חדש. התקציב הוא 200 פלוס מינוס, איזה דגם הוא הכי טוב היום?? תודה רבה...!

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by DXT,

אני מתלבט אם לקנות את הכונן הזה כי ברור שהוא מהיר מאד, אבל האם הוא אמין ולכמה זמן הוא יחזיק לי? אז אם למישהו יש סקירה או כתבה על זה שיביא, תודה. נ.ב: הוא תומך ב ATA133?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by imac,

זה כונן SATA של WD 120GB חבר שלי אומר שאף פעם לא הייתה לו בעיה כזו, בהתקנה של הווינדוס ההתקנה אומרת שלא מזוהה שום הארדיסק זה מוזר כי הוא פירמט מספר פעמים בעבר וזה לא היה.. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי לכולם התחלתי לקרא, בין היתר לא מעט פה באתר, אודות ענייני SATA ונוצר אצלי מעט הרבה בלגן שאודה לכם אם תועילו לעזור לי לסדר 1. SATA3Gb/s הוא חיבור (בעיקר?) מלוח האם למתקני איחסון 2. בצורתו הבסיסית, החיבור קבוע ופנימי ונדרש בנוסף חיבור של המתקן לספק כוח לשם קבלת חשמל. 3. יחסית לאחרונה יצא חיבור SATA6Gb/s שמהירותו תהה גדולה בהרבה (?) בינתיים אינו קיים ברוב הקשיחים וגם לא ברור הלוחות. כרגע, אם רוצים לחבר קשיח בעל חיבור SATA6Gb/s ללוח בעל חיבור SATA3Gb/s יצטרכו כנראה לשים לקשיח ג'מפר. אם להפך (קשיח SATA3Gb/s ללוח SATA6Gb/s ) כנראה שלא היות והחיבור יתמוך אחורה ללא בעיה (תקנות אותי אם אני טועה). תהיה: האם לבד ממהירות גבוהה יהיו לSATA6Gb/s יתרונות ותכונות נוספים? 4. ישנה אפשרו…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by shaul,

אוקיי קניתי היום צרוב של בנקיו במהירות 48\16\48, חיברתי אותו התקנתי את התוכנת צריכה וכו' וכו', באתי לצרוב דיסק בנפח של 700(שהמהירות המקסימלית של הדיסק היא 32) ולקח לצורב- 10 דקות! מישהו יכול להסביר לי למה האיטיות משהו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.