אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אז הסיפור הוא כזה, נתחיל ב1000GB של WD - WD10EADS, שמצבו הכי קריטי כרגע. כעיקרון הכונן עצמו זוחל.. אבל ממש זוחל... טעינה של סרט שנמצא עליו (HD) לוקחת הרבה מאוד זמן, ועד שהסרט מתחיל, הוא זוחל - כלומר כל פעם קצת ואז נתקע.. כנ"ל גם העברה של קבצים - לוקח לי באזור ה-5 שעות קובץ שמועבר בד"כ תוך 5 דקות.. הרצתי CHKDSK, שלקח משהו כמו יממה ואפילו שתיים ונתגלו כמה סקטורים פגומים (1080KB לערך) שתוקנו או אוחו.. משהו בסגנון. ה-S.M.A.R.T מראה שהכל בסדר למעט (C5) Current Pending Sector - שמראה אזהרה, warning. בכל מקרה, אני חושב שהוא עדיין באחריות (נקנה בסוף 2009) אבל אני רוצה להוציא את כל המידע שקיים עליו.. וזאת למעשה הבעיה העיקרית.. איך עושים את זה כשקצב ההעברה מאוד מאוד אב…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה שכשאני צורב שירים על הדיסק אז הצריבה מסתיימת בהצלחה אבל אין שיר אחד אפילו שנצרב ונמצא בדיסק אחרי הצריבה ניסיתי לצרוב את הדיסק דרך כמה תוכנות צריבה חוץ מנרו ולא מצאתי פתרון. הציעו לבדוק אם הצורב שלי מקבל את הדיסק rewritable אבל אני לא יודע איך למצוא תפתרון לבעיה. מי שיכול לעזור לי אני נמצא גם באי מייל natalie03@bezeqint.net או באיי סי קיו: 161725061
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
למי שלא זוכר, אפשר לקרוא למשל פה: http://forum.bgu.co.il/index.php?showtopic=218270&page=1 אז ככה, יש לי את הדיסק Seagate ST3500320AS. בזמנו לא היה כ"כ אכפת לי. היה לי גיבוי, אז השארתי אותו בצד וזהו. כעת מתברר שאני צריך 2 קבצים מאותו דיסק, שאליהם אין לי גיבוי. חיברתי את הדיסק למחשב. הוא מזוהה במערכת הפעלה, אפשר לראות את הקבצים, אבל לא לגשת אליהם. זה מה שאני מקבל בניסיון לגשת אל קובץ כזה או אחר: קראתי די הרבה בתוצאות בגוגל, המסקנה היא ככל הנראה לעדכן את הקושחה ל-SD15, כמו שמוצע פה: http://www.overclock.net/t/457286/seagate-bricked-firmware-drive-fix-with-pics מה דעתכם בנושא? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה רכשנו שרת HP מסוג DL140. השרת הגיע עם שני דיסקים SATA 80GB, בערך הדיסקים הזולים ביותר שקיימים. אחד הדיסקים נפל לראשונה לפני כמה חודשים. אתמול נפל השני. אנחנו רוצים להחליף את הדיסקים למשהו אמין יותר. נשמח לקבל המלצות..
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות צורב DVD בזמן הקרוב (מקווה מאוד קרוב) ורציתי לדעת אם שווה להשקיע בLG או שבכלל הNEC יותר טוב? בקיצר איזה צורב הייה יותר משתלם לי?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אחד שניקרא לו 1 עם כונן של 160GB. יש לי מחשב שני שניקרא לו 2 עם כונן של 250GB. אני רוצה להחליף בין הכוננים, ז"א.. להעביר את הכונן ממחשב 2 למחשב 1 ואת כונן 1 למחשב 2. (להחליף ביניהם) אז השאלה שלי היא כזאת: איך אני מחליף ביניהם בלי שימחק כלום ושהחומר שנמצא על הכונן של 160GB יעבור לכונן של ה-250 וההפך... (כלומר להעביר את כל המידע מכונן אחד לשני..)??? חשבתי לעצמי שאם אני יוכל לחבר נגיד כונן (שמותקן עליו ווינדוס והכל כבר...) למחשב אחד ואז להעביר בשיטת גזור - הדבק זה יהיה בסדר, מה אתם אומרים??? אפשרי לעשות את זה? יש שיטה יותר נוחה ופשוטה? האם בשיטה של גזור - הדבק אני יכול להעביר גם תיקיות של תוכנות והכל? נ.ב. *בכונן 160GB יש 70GB בערך ובכונן של ה-250GB יש רק 1…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיהיה אמין ותיהיה עליו אחריות,לא מוכן לחרוג! תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כונן חיצוני של SAMSUNG בגודל חצי טרה וניסיתי להעביר לתוכו קובץ ששוקל 10 ג'יגה, ואז הופיעה שגיאה שצריך לפרמט את אותו כונן. לפי מה שהבנתי הדרך היחידה להעביר את הקובץ היא להמיר את הכונן מ-FAT32 ל-NTFS. השאלה שלי היא האם אחרי ההמרה ל-NTFS קובץ שהוא סרט עדיין יעבוד לי בטלוויזיה דרך חיבור ה-USB? בנוסף, קראתי שההמרה גורמת לכונן להישחק יותר מהר מאשר ה-FAT32 עד כמה זה נכון? כי לפי מה שהבנתי לא ניתן לבצע המרה הפוכה לאחר מכן אז אני רוצה להיות בטוח לפני ביצוע ההמרה. תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני המחשבים והיא עובדת יש אינטרנט בשניהם אבל אני לא יכול להעביר קבצים והמדפסת מדפיסה רק במחשב אחד מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
התקנתי עוד הארד דיסק.. ובשני שלי רציתי לעשות פורמט.. עשיתי QUICK פורמט למה שהיה לי.. יכול להיות שהוא מחק 40 GB בשנייה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב בן 4 כמעט שכולל : i5 4460 16 GB RAM Z87 השימושים במחשב הם אופיס , אינטרנט , סרטים ושימוש רגיל . אני מרגיש שהמחשב איטי אז השאלה שלי היא האם שדרוג הדיסק הקשיח לדיסק SSD ישפר לי את הביצועים משמעותית ? או שכדאי להחליף כבר למחשב חדש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט אילו מדיות ל DVD לרכוש, קראתי מספר אשכולות מלאי מידע בנושא (כל הכבוד למומחי הפורום ), מסקנותי הם (תרגישו יותר מחופשי לתקן / להוסיף / לשלוח צ'קים) : 1. לרכוש R- ולא R+ מכיוון שרוב כונני/נגני ה DVD תומכים ב R- 2. המדיות המומלצות הם של VERBATIM ושל SILVER LINE השאלות הם : 1. קראתי שהמחיר ליחידה (כשקונים מעמד) של VERBATIM היא 8.5 ש"ח, ושל SILVER LINE הוא 6.5 ש"ח, היכן ניתן להשיג את המחירים הללו בחנויות פיזיות (לא ברשת) פרט לאופיס דיפו (שעדיין לא בדקתי) 2. אם אני רוכש כמות של כמה עשרות DVD לצריבה, בטוח שכדאי שכולם יהיה -R ? 3. הדבר היחיד שמדאיג אותי הוא מידע חשוב ושימושי שפירט integral (אם אינני טועה), הנוגע לקוד ייצור ה DVD, כלומר - שלא מספיק להסתפק בשם VER…
-
- 113 תגובות
- 17k צפיות
-
-
יש אולי איזה בדיקות שאפשר לעשות להם?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם (: יש לי HD 40GB ATA שיותר משנה וחצי ללא שימוש. במחשב הנוכחי שלי יש לי HD 800GB SATA. כשניסיתי לחבר את ה ATA הייתה בעיה והוינדוס לא עלה... האם יש דרך כלשהי לכך ששינהם יעבדו על אותו מחשב??
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי דיסק חיצוני 500GB של WD , שאני משתמש בו כבר קרוב לשנתיים. היום קיבלתי לפתע את ההודעה המפחידה הבאה: ---------------------------------------------------------------- עליך לאתחל את הדיסק בכונן J בטרם תוכל להשתמש בו האם ברצונך לבצע אתחול? --------------------------------------------------------------- מה פירוש הדבר? האם הדיסק קרס? האם איבדתי את כל המידע שעליו? מה ניתן לעשות במצבים כאלה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
איך המדיות DVD של LG לצריבה? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7978765&product=1&type=1
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס מחדש, ואני לא מוצא את ההרד דיסק השני שלי ב"מחשב שלי", למורות שאני כן רואה שהמחשב מזהה אותו ב DEVICE MANAGER כהרד דיסק עובד פעיל ותקין. בקיצור הוא לא מופיע ב"מחשב שלי", מה לעשות? יש לי ווינדוס 7, כך שהמדריך בנעוץ לא מדבר אלי. אם מישהו יודע איך עושים זאת בווינדוס וויסטה מוזמן להגיד, כיוון שוויסטה ו7 אותו הדבר מבחינה הזאת. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אז ככה צרבתי לאחי דיסק עם סרט עליו. המרתי אותו ל SVCD ואז צרבתי את זה עם NERO. בדקתי ב DVD אצלי בחדר... TOSHIBA מגבר ו DVD ביחד עם רמקולים בלה בלה בלה... בכל עבד יופי. נתתי לו את הדיסק הביתה ואצלו זה לא עובד יש לו DVD של LG דגם DV4941P בסלון. הוא פולט לו את הדיסק ואומר DISC ERROR. ניסיתי עם דיסקים של BENQ מיוחדים למוזיקה וגם עם VERBATIM ובשניהם זה לא עובד. אני לא יודע מה כל כך לעשות האמת... זאת אומרת ניסיתי עם ורבטים, אני חושב שזה המקסימום שיכולתי לעשות. בלי קשר הוא תומך MP3 והוא יחסית חדיש... מן הסתם הוא קורא צרובים. צרבתי לו גם פעם סרט ב DVD על דיסק VERBATIM ועבד לו מעולה. הבעיה כנראה בדיסקים CDR. למשהו יש רעיון? מאיפה להתחיל? תודה מראש יניב
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי חבריה, מערכת הפעלה xp/sp2 עיברית. הוספתי הארדיסק נוסף בגודל 20 גיגה ,לא מופיע "במחשב שלי",בביוס ובמנהל ההתקנים מזוהה. בניהול דיסקים ,מופיעה מחיצה לא מזוהה בגודל 11 גיגה להיכן נעלמו 9 גיגה? מה ניתן לעשות ? תודה
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
קניתי מדיות DVD-RW מקוריים של VERBATIM וכשאני מנסה לעשות ERASE DISC, הוא פשוט נותן לי שגיאה הקשורה לצורב. ניסיתי למחוק מספר מדיות חדשות!!!! הצורב הוא LG 4163B והוא צורב ללא כל בעיה. למישהו יש מושג?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן קניתי אתמול את הדיסק אחרי שהמליצו לי עליו ואני רוצה לדעת אם המהירות תקינה בנצ'מרק מהWD שלי, ובנצ'מרק מהסיגייט החדש: הכל בסדר? מה זה random access time? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ישן יחסית שהלך לו הדיסק הקשיח החיבור שלו הוא IDE אבל יש מגבלה נוספת לפי מה שאמרו לי בHP ניתן לחבר ללוח אם שלי דיסק קשיח עד 120 GB בלבד. שאלה ראשונה מה יקרה אם אחבר דיסק קשיח של יותר מ120 GB האם הוא יזהה רק 120 או לא יזהה את הדיסק בכלל? שאלה שניה איפה ניתן להשיג דיסק כזה במחיר הגיוני? ביקשו ממני 500 ש"ח ומעלה תודה חזי
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מה זה קובץ Gi? איך אני צורב אותו? ואם אילו תוכנות אני יכול לצרוב דיסק שהקבוץ תמונה בו בוא Gi? אם מישהו יכול לתת לי לינק תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-