עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by baraksaar,

מה ההבדל ביניהם מה יותר כדי??

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Asspen,

שלום! יש לי דיסק של מקסטור מהסדרה D740X מדגם 6L080J4 (זה ה- 80 ג'יגה). הרד דיסק מאוד מהיר ושקט, הבעיה היא שלא מזמן המחשב שלי חטף מכת חשמל והכל ניצלה!! אני יודע שכנראה נשרפו רק הצ'יפים שעל הדיסק, כלומר הבקר. כל שאר המידע, המנוע והפלטות שלמים. שאלתי פה ושם ואמרו לי שאפשר לפרק את הבקר ולשים אחר - זה אפילו לא כרוך בלפתוח את ההרד-דיסק ככה שעדין יש עליו אחריות. השאלה היא אם מישהו עשה את זה כבר ואם למישהו יש מושג איפה אני משיג בקר חדש כדי להציל את המידע שיש לי על הדיסק הזה... אם למישהו יש הרדדיסק מיותר כזה או יודע אולי איפה משיגים חדש (אין בשום חנות במלאי - בדקתי) או אפילו מישהו שמעוניין למכור לי את שלו בתור פתרון אני אשמח. אני מוכן לשלם מחיר של דיסק חדש.... שלח הודעה בפרטי ונד…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. איזה כרטיס זיכרון לקחת?? המצלמה FujiFilm F60 FD תומכת בכרטיסים , SD ,SDHC. יש לי כבר : - 16MB + 512MB microSD 1GB עם מתאם לSD. נכנסתי לBIG BOX והוא הציע לי כרטיס SDHC של פוג'י ב74 ש"ח CLASS 6. כדאי לקנות אותו / יש משהו עדיף או שמה שיש לי מספיק (ואם כן עם איזה כרטיס לעבוד מהשניים - SD או ) ? ומה ההבדלים בין SD ל לSDHC ואם כדאי לקנות מה ההבדלים בין המהירויות? איזה כרטיס יהיה מספיק ביותר למצלמה שלי ספציפית??

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום אני רוצה כונן חיצוני שיש אפשרות לנייד אותו ולחבר בעזרת הUSB או ESATA ובבית לחבר אותו לראוטר וששני המחשבים יאחסנו בו דברים. אני צריך כונן מהיר ואיכותי שלא יפול תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי, אני צריך המלצה להארד דיסק חיצוני/מארז (איכותי) להארד דיסק עד 500 שקל, עם אפשרות לחריגות קלות. במקרה של HD חיצוני, הגודל צריך להיות בסביבות ה500-750, אם זה לא נכנס בתקציב, אפשר לחרוג קצת. חיבורים רצויים זה כמובן, USB2, חיבור רשת, על אף ששמתי לב שהוא לא הכי נפוץ יכול להיות יתרון מאוד מאוד גדול, ופיירוויר זה מותרות השימושים העיקריים שלו יהיו איחסון תמונות (כולל RAW ושאר דברים, המון), סרטי HD, ובערך כל הספריית שירים שלי. הוא יכתב הרבה. חיבור חשמל חיצוני לא ממש מהווה שיקול. כבלים זה טוב! תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by doker,

יש לי DVD של LG DR7622W הקלטתי הרבה דברים אבל לא סגרתי את הדיסקים האלה לצערי הDVD הזה מת לא קורא יותר דיסקים הורדתי את התוכנה isobuster ואני יכול לראות איתה קבצים שיש בדיסק אבל אני לא יכול לראות את הסרטים במחשב השאלה היא האם יש תוכנה שיכולה לסגור את הדיסקים האלה כי אני רוצה לקנות DVD אחר אבל על פי מה שאני מבין אני לא אוכל לראות את הסרטים שם תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. מובילת שוק ה-SSD מתחילה למכור את הכוננים הצרכניים הזולים ביותר שלה, וביקורות ראשונות מעידות על כך שיש סיבה טובה להתרגש מהמאורע סמסונג היא אחת מהיצרניות הפופולריות ביותר בשוק ה-SSD השולחני, וזאת למרות שמספר הכוננים שאותו היא מציעה לצרכנים הוא מצומצם יחסית – סדרת ה-EVO 850 שמכוונת היישר אל לב המיינסטרים ומהווה נקודה להשוואה כמעט עבור כל המוצרים האחרים בשוק, סדרת ה-850 PRO למי שמעוניינים באחריות ואמינות מוגדלים, וגם סדרת ה-950 PRO שמיועדת לעידן ה-NVMe החדש. כעת היא גם מצטרפת סוף כל סוף אל השוק המתרחב של כוננים תקציביים, ומתחילה למכור את סדרת ה-EVO 750 שלה, עליה סיפרנו לכם לראשונה בסוף השנה שעברה. כוננים מינימליסטיים, אבל עדיין עושים את העבודה …

8. Started by elad_nisim,

שלום אני מעוניין לקנות דיסק SSD כדי להריץ עליו את מערכת ההפעלה שלי זה המפרט של המחשב שלי האם הדבר אפשרי אצלי והאם יהיה שיפור ביצועים ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by elad144,

לאחרונה רכשתי את כונן ה- SSD - Samsung Evo 850 250GB , שיניתי בביוס ל AHCI ( אני חושב). ביצעתי בדיקה עם התוכנה AS SSD Benchmark - והתוצאות לא משהו ביחס לבנצמרקים אחרים שראיתי . מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Polk-2,

יש לי דיסק SSD למערכת הפעלה ושני דיסקים נוספים רגילים. המחשב חדש יחסית. הבעיה היא שהמון פעמים שאני פותח תיקיה זה לוקח המון זמן, בכל שלושת הדיסקים! ולאו דווקא תיקיות גדולות. זה מגיע לרמה מגוכחת שלפעמים אני פותח קובץ טקסט וזה לוקח זמן. מדי פעם אני סתם מנסה להזיז איזשהו איקון על ה-desktop, וזה קופא באמצע. מה קורה פה? זה נראה לי מאוד מוזר. כל הבדיקות שהרצתי היו בסדר, אבל ה-OCZ TOOLBOX (של ה-SSD) מראה לי את זה. זה בסדר או לא?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ItachiSan,

היי, אני מעוניין לרכוש SSD למערכת שלמטה בנפח של 120-250 ובתקציב של 500-600 ש"ח בערך. כרגע שמתי עין על ה Samsung 840 Pro 128GB שראיתי שממליצים עליו הרבה כאן בפורומים. הצלחתי למצוא את הכונן הנ"ל במחיר של 609 ש"ח. מה דעתכם? האם זה עדיין נחשב יקר מדי מבחינת עלות-תועלת? יש צפי לירידת מחירים קרובה? http://www.tms.co.il/product/11100 (לא יודע אם זו גרסת פרו, שלחתי להם מייל בנושא). http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/samsung-128gb-ssd-830-series-sata3-p-12855?language=he יש דגם אחר מומלץ שיעשה את העבודה לא פחות טוב/טוב יותר? אם כן אני פתוח להצעות. תודה רבה. CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray CPU Cooler: Scythe Ninja 2 Motherboard: Gigabyte…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ofir123,

יש לי הארד דיסק של מקסטור 40GB 7200 ובזמן האחרון שמתי לב שהוא טוען כמו ברגע זה ממש הוא עושה רעשים כאלה מרגיזים כמו מאוורר שלא מחוזק טוב. זה הראד דיסק בטוח. מה אני עושה איתו?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by passanger57,

האם ניתן לנתק דיסק קשיח פנימי SATA בזמן שהמחשב עובד ( בתוך ה WINDOWS ) האם יש דרך מסוימת ??

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אחד ההארד דיסקים שלי פתאום התקלקל התופעה היא ה DATA BASE שלו פשוט נראה מחוק ! כלומר בהפעלה של ווינדוס הוא דורש SCANDISK וכותב משהו על MDB או משהו כזה שהמחשב עולה בהארד דיסק שהווינדוס מותקן עליו הכל תקין ובהארד דיסק השני הוא מראה כי הוא אפילו לא פורמט ודורש ממני לפרמט אותו בכניסה אליו ב DISK MANEGMENT להארד אין FILE SYSTEM כגון NTFS או FAT לכן כנראה הוא דורש פירמוט אני לא מבין איך זה פתאום קרה אבל אני יודע שהמידע על ההארד דיסק עדיין שם איפשהו איך אפשר להציל אותו ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אמרו לי שאני צריך לעשות עדכון ביוס לגרסת הלוח אם שלי שהיא - IS7-E לפי ה- VERSION שרשום על הלוח. אפשר למצוא את העדכון באתר של ABIT (חברת הלוח שלי) אבל הגרסה שרשומה לי על הלוח היא 1.2 ואני לא מוצא באתר. הורדתי גרסה אחרת משהו כמו 1.7 ויש שם תיקון לבעיה של ההארד דיסק שלי אבל זה לא עוזר. אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי.. תודה! נ.ב. מתי אני אמור לעשות את העדכון?? לפני התקנת הוינדוס או אחרי ??

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. נניח שרכשתי בכסף מלא קובץ rar של משחק. כיצד אני צורב אותו עבור הבן שלי? תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Fimka,

מעוניין לקנות SSD בתצורת MSATA לנייד, כרגע זה הנפח בטווח המחירים הרצוי של עד 140$ פלוס מינוס. מתלבט בין שניהם בשל ביקורות טובות על שניהם, בגדול האתרים מכווינים על הסמסונג אבל בנפח הזה זה נראה שהוא נחת ביחד לקרושל... http://www.crucial.com/ProductDisplay?urlRequestType=Base&catalogId=10151&categoryId=&productId=12928&urlLangId=-1&langId=-1&top_category=&parent_category_rn=&storeId=10151 http://www.samsung.com/us/computer/memory-storage/MZ-MTE250BW מה אתם אומרים? (כמובן אם ידוע על בעיות עם מימוש אחריות יצרן בארץ ועוד בעיות מסתוריות - אשמח לשמוע!)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by roeesnir,

הדיסק מזוהה במערכת ההפעלה, אבל אי אפשר להיכנס אליו. ניסיתי לקבל הרשאות תחת security. לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח החיצוני שלי מתוצרת WESTERN DIGITAL... ברגע שאני מחבר אותו המחשב מקפיץ הודעה "טעינת המתקין עבור Volume לא הצליחה. פנה לספק החומרה לקבלת סיוע" מיד אחרי זה קופצת הודעה גם שהמחשב זיהה חומרה חדשה.. ואז שהחומרה החדשה מותקנת ומוכנה לשימוש אם כי יש בעיה... המחשב לא באמת מציג את הדיסק הקשיח החיצוני ב"מחשב שלי" ולא בשום מקום אחר ולכן לא ניתן לעשות בו שימוש.. אני חייב דחוף תשובה לבעיה! תודה לעוזריםםם

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. יש לי צורב DVD של LG מדגם: HL-DT-ST DVD-RAM GH22NS30 ATA DEVICE הוא פעל יופי על XP SP3. נכנסתי לאתר של LG ביצעתי חיפוש לכונן ומצאתי דרייבר חדש שמתאים WIN 7 שזה מה שיש לי עכשיו. הורדתי את התוכנה המעדכנת וכאמור סגרתי מה שלא צריך והתחלתי בתיקון,זה סיים וביקש לאתחל את המחשב,לאחר האתחול זה עדיין לא עובד!! מה אני יעשה אני חייב להפעיל דיסקים שונים וזה כונן בן 4 חודשים בערךך...

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by dyn,

שלום, קיבלתי אתמול SAMSUNG F1 1TB, חיברתי אותו למחשב, ראיתי שהוא מזוהה בביוס אבל משום רשום לי שם שהנפח שלו הוא 33MB. אם אני בודק את הנפח שלו דרך ה XP בניהול דיסקים אני רואה שרשום שם שהוא 7.87GB. משהו יודע איך לסדר את זה כך שכל הנפח של ההארד דיסק יזוהה?? עריכה: ניסיתי לעשות המרה לדיסק דינאמי אבל רשום שההארד דיסק במצב "מאתחל" כבר הרבה זמן ולא קורה שום דבר...

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. קיבלתי היום את המחשב חדש, הגיע הזמן. רציתי לדעת בכל אופן לגבי התוצאה, קודם כל בביוס זה היה מותקן על IDE שינתי את זה וזה עלה מאוד, מה שהצלחתי להשיג האם התוצאה סבירה? בכל אופן שאלות נוספות, ששינתי ל AHCI כמו שקראתי פה הווינדוס לא עלה, החזרתי ל IDE בביוס והווינדוס שוב עלה וקראתי מדריך לשינוי משהו ברגיסטרי שאיפשר לי להפעיל על AHCI, השאלה שלי היא האם לא עדיף להתקין את כל הווינדוס מחדש בלי להתעסק עם שטויות ברג'יסטרי? שאלה נוספת היא מה בדיוק ההגדרות שצריך לעשות, אני בGIGABYTE GA-H77-D3H, מה בדיוק לעשות בביוס? למשל אינטל ראפיד סטארט להפעיל? איך בדיוק להגדיר שם? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. באתר של סמסונג זה לא כל-כך ברור... יש לי כבר SSD של סמסונג (SATA) אבל אני צריך להתקין עכשיו עוד אחד. אני שוקל להביא את הדבר הזה: Samsung 970 EVO V-Nand NVME PCIE M.2 MZ-V7E250 250GB טוב לי מבחינת המחיר והנפח. השאלה היא אם הכונן יעבוד על הלוח שלי (כי הוא כבר מתחיל להיות "ישן"). שאלה נוספת היא אם יהיה אפשר להריץ מהכונן הזה ווינדווס 7 בצורה המקובלת וללא קומבינות. מעניין אותי איך זה יהיה בביוס, מפני שהכונן הזה הוא לא SATA. אשמח לתגובות ממי שיש לו את הנסיון. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by 2Fluffy4U,

שלום לכולם, החודש אמי נמצאת בארה"ב וחשבתי לנצל עובדה זו כדי לשדרג את המחשב בכונן SSD. אני מעוניין בכונן בסדר גודל תקציבי של בין 100 ל - 200 דולר.. אם כי אני עלול להתפתות לחריגה קלה מהתקציב אם אשתכנע שזה ממש כדאי. עם מסגרת תקציב כזו ברור לי שהשימוש יהיה בעיקר למערכת ההפעלה + מספר תוכנות כבדות ולא יותר. (לא רואה איך אפשר להכניס לתקציב יותר מ - 80 GB גג גג). אז מה שחשוב לי בעיקר זה אמינות, בקר אמין, תאימות גבוהה ללא בעיות, זמני העברה טובים => בעצם מה שכולם רוצים לא? את הרכישה ארצה לעשות דרך Newegg או אמזון. אשמח להצעות והמלצות. תודה רבה מראש

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני לא יודע אם בכלל קיים דבר כזה.... אבל יש הארד דיסק נייד שלא צריך שנאי שיש לו גם ESATA וגם USB3 ? במידה ואין...אני אשמח להמלצה לדיסק קשיח USB 3.0 ללא מתח חיצוני והכי חשוב - מהיר....יש חיה מהירה כזאת ? (כמה מהיר ? כמה שיותר !)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים