עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by beber,

יש לי את הצורב הנ"ל של ימאהה ולפני כמה ימים נוצרה בעיה שלא היתה לי לפני זה כאשר אני מנסה לצרוב דיסק לא משנה אם זה מההארד דיסק או מדיסק לדיסק אני מקבל או מסך כחול עם הודעת שגיאה לא מובנת או שהמחשב פשוט מאתחל את עצמו מה יכולה להיות הבעיה? הצורב? הספק כוח? מערכת ההפעלה?(דרך אגב יש לי win 98 enabled) :-\

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by babu,

לאחר כמעט שלוש שנים שלא היתה אפילו תקלה אחת פתאום הוא פשוט קרס והביוס לא קורה אותו לאחר בדיקות באינטרנט הבנתי שיש סדרה פגומה שסיגייט ייצרו ולמזלי הרע רכשתי אחד המצב הוא כזה ההארד דיסק נעול החברה שמייצגת את סיגייט בארץ CRG( אני חושב )ניסו לשחררו מהנעילה ללא הצלחה ההארד דיסק נקנה באייבורי . יש לי שם מידע מאוד מאוד מאוד חשוב . אייבורי מצידם נתנו לי הארד דיסק חדש בעל אותו נפח (500) אך אני לא מסופק כלל אני חייב לשחזר את המידע חברים יקרים מה עליי לעשות ? על מי נופלת האשמה על אייבורי כי הם ידעו שהסדרה פגומה ועדיין מכרו ? (בתירוץ זול הם אמרו שאין אחריות על מידע והיתי אמור לגבות , כן בטח כאילו שזה כתוב על האחריות ממש ) האם עליי לדרוש מאייבורי שישחזרו לי את המידע על חשבונם? כל …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. רכשתי לוח אם חדש ולא היה לי מושג שחיבורי IDE כבר לא קיימים על לוחות בימינו. יש לי כונן 80GB ישן שמתחבר באמצעות IDE ורציתי לדעת אם קיים מתאם כלשהו שיוכל שיעזור לי לחבר אותו? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Shpitz316,

שלום, אני מתלבט לגבי קנית דיסק קשיח של WD מחו"ל (כי הדגם הספציפי לא נמצא במלאי בארץ). ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי תוקף האחריות כי ידוע שדיסק קשיח זה דבר שמתקלקל ויכול גם להגיע מקולקל לפעמים. אז השאלה שלי היא האם יש למי לפנות בארץ לגבי מימוש האחריות? (באתר הרשמי של WD רשום שיש אחריות בארץ על הדגם שאני רוצה) יש פה מישהו שקנה דיסק קשיח מחו"ל של WD ומימש את האחריות בארץ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. ראיתי בינתיים של פלקסטור הוא עולה איזה 700 שקל אם אני לא טועה מתי שאר החברות מתכוונות לעבור לSATA? ואם שווה לחכות לזה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש ליכונן WD500 AAKS... ואני רוצה לשים עליו FAT32....בשביל לבדוק משהו... אני יכול לכפות עליו לשים את המערכת קבצים הזאת?... כי יש לי או NTFS או exFAT...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, לאחרונה רכשתי LCD של סמסונג C530, היא מגיעה עם חיבור USB ותומכת בפורט MVK אני מחפש לרכוש דיסק קשיח נייד שיחובר לLCD וישמש לצפיית סרטי FHD, 500-1000GB, בזאפ ראיתי שמחירי ה1T הם בסביבות 700~. יש המלצות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. לקניית מחשב נייח שיהיה רב תכליתי בדגש למטרת לימודים ועבודה בתוכנות גרפיקה ועיצוב פנים, איזה מבין כונני ssd הבאים של בין 240- 275 GB אתם ממליצים: 1. כונן קשיח Crucial MX300 CT275MX300SSD1 275GB SSD SATA III 2. כונן קשיח Western Digital Blue WDS250G1B0A 250GB 2.5'' SSD 3. כונן קשיח HyperX Savage SHSS37A/240G 240GB SSD SATA III הקישור לדגמים: http://ksp.co.il/?list_compare=.34301..35668..28171. או שללכת על הדגם הידוע והמוכר שתמיד המליצו עליו ושהוא גם דגם כבר לא חדש: כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III או בכלל דגם אחר שלא ציינתי ואתם ממליצים עליו מבחינת איכות, אמינות ומהירות, ושיהיה בטווח של עד 500 שח או 500 וקצת שאלה נ…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by idaneqw,

יש לי כרגע מחשב במצב נתון, אני רוצה להחליף לו כונן קשיח. אני רוצה לדעת אם ישנה דרך פשוטה ומהירה ליצור IMAGE של המחשב ופשוט לפרוס אותו על הכונן קשיח החדש. עם איזו תוכנה מומלץ לבצע זאת? והאם צפויי להיות בעיות כלשהן? מדובר באותו מחשב, אך כונן קשיח חדש. כי אם כן, עדיף להתקין את המערכת מחדש. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by AlphaX,

היי, לפני כמה ימים היו לי קפיצות מתח בבית, והלכו לי הספק, והאחד מהHD שלי. את הספק החלפתי, אבל הצלחתי להפעיל את המחשב רק אחרי שהוצאתי את הHD הבעייתי. נתתי למישהו לבדוק את הHD שלי והוא אמר שחלק כלשהו בו ( נדמה לי שהוא התכוון ללוח האלקטרוני בתחתית ההארד דיסק) מקצר את הHD בהתחלה היתה תוכנית לבקש בחנות שקניתי ממנה שיקמבנו לי את הרכיב הזה מHD מדגם זהה, אבל מסתבר שהם כבר לא מוכרים כזה... אני לא רוצה להתחיל לחפש HD חדש מהדגם הזה רק בשביל לפרק אותו... האם יש סיכוי שיהיה אפשר לקנות איפשהו רכיבים במקרה כזה? הדגם הוא seagate barracuda st3808110as האמת שאני דיי סקפטי... ואני שואל פה כתקווה אחרונה לפני שאני מחליף את הHD במסגרת האחריות, ומאבד את כל המידע שהיה לי בו. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
    • 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היי! בעמוד של ZAP אני רואה 2 כוננים של WESTERN עם ביקורת אחת גרועה לכל אחד, וכונן של TRANSCEND עם 7 ביקורות מהללות. שאלתי: זה באמת כך, או שהיבואן הפעיל מבקרי דמה שהכניסו סתם ציונים גבוהים עם ביקורות מהללות (מקווה שהלוביסטים לכאורה האלה לא יענו גם כאן... הביקורות שם של הTRANSCEND שם נראות מאוד מלאכותיות) תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by roeesnir,

הדיסק מזוהה במערכת ההפעלה, אבל אי אפשר להיכנס אליו. ניסיתי לקבל הרשאות תחת security. לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ariel-ro,

אני מחפש DOK 32GB שאני אוכל להעביר איתו משחקים וקבצים גדולים . כן אני יודע שחלק יגידו לי ש16GB יספיק, אני חושב ש16GB לא יספיק בעתיד המאוד קרוב, ו32GB יהיו איתי לכמה שנים הקרובות. וכן אני יודע שחלק מהאנשים יגידו לי, אבל ירדו מחירים וכו' וכו', אם אני אחכה לכל הירידות מחירים כל פעם אני לא אקנה כלום. תקציב: התקציב לא מוגבל בגלל שאני לא יודע מחירים, אבל חשוב שלא יהיה גבוה מאוד. חשוב שיהיה של חברה מוכרת וטובה. אני יכול גם לקנות מהדיוטי פרי אם זה יותר זול מאשר בארץ. ואין לי בעיה להזמין גם מEBAY איזה דגמים מומלצים? מהפשוט יותר עד לאיכותי ביותר. אני יודע שיש שתי סדרות מומלצות של SAN DISK אשמח התיחסות אליהן. עריכה: בגלל שבEBAY המחירים הרבה יותר נמוכים, אם אפשר גם המלצה ל6…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אשמח אם כל אחד יענה וישתף את הידע והניסיון שלו. איך אתם מגבים חומר? (כונן HDD פנימי\חיצוני) איזה סוג חומר? (מסמכים\קבצי וידאו\קבצי אודיו\תמונות) האם אתם דואגים כל טווח-זמן להחליף כונן HDD בחדש? (כמה זמן\כאשר קיימים סימני מעידים על גסיסה של הכונן)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by asafdr,

שלום, דיסק קשיח של סמסונג 1 טרה, בן 3 וחצי שנים, האם הוא הלך סופית? הוינדוס מתריע לי כל הזמן על דיסק קשיח לא תקין ומציע לי לגבות...

16. Started by bomba90,

יש לי בלפטופ SSD שמשמש את מערכת ההפעלה, כל התוכנות וכל המשחקים. בנוסף, יש לי HDD שמשמש להורדות ואחסון של תמונות וסרטים ולמעשה לא נמצא בשימוש יומיומי. במצב הנוכחי ה-HDD נכבה אחרי 5 דקות של חוסר שימוש. נשאלת השאלה: האם אפשר שה-HDD לא יידלק בכלל כאשר אני מדליק את המחשב אלא יידלק רק כאשר אני ניגש אליו?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום, מבקש המלצה על דיסק קשיח חיצוני, 2TB בחיבור USB, בדגש על אמינות ושרידות. לא מתכוון להתנייד איתו כמעט, שיישאר מחובר למחשב או לראוטר. מחיר רצוי: סביבות 700-800 ש"ח. יש גם אפשרות לקניה בארה"ב דרך חבר, אם המחיר משתלם ושווה את הקושי במימוש האחריות במידת הצורך. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. קניתי צורב NEC ND-4550A, צרבתי דיסק DVD והוא נראה ריק כשמכניסים אותו לצורב, אבל ב DVD הרגיל (standalone) הוא בסדר ואפשר לראות הכל. זה גם קרה עם דיסק נוסף שצרבו לי. לעומת זאת, זה כן קורא דיסק DVD מקורי. מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי, אני צריך המלצה להארד דיסק חיצוני/מארז (איכותי) להארד דיסק עד 500 שקל, עם אפשרות לחריגות קלות. במקרה של HD חיצוני, הגודל צריך להיות בסביבות ה500-750, אם זה לא נכנס בתקציב, אפשר לחרוג קצת. חיבורים רצויים זה כמובן, USB2, חיבור רשת, על אף ששמתי לב שהוא לא הכי נפוץ יכול להיות יתרון מאוד מאוד גדול, ופיירוויר זה מותרות השימושים העיקריים שלו יהיו איחסון תמונות (כולל RAW ושאר דברים, המון), סרטי HD, ובערך כל הספריית שירים שלי. הוא יכתב הרבה. חיבור חשמל חיצוני לא ממש מהווה שיקול. כבלים זה טוב! תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם, במחשב שלי יש 5 כוננים, לאחרונה החלה לי בעיה עם אחד הכוננים, הוא פתאום 'נעלם' מהמחשב שלי וכשזה קורה המנורה של ה-HD לא נכבת. לפעמים כאשר אני מבצע RESTART למחשב המחשב עולה מהר ורואים אותו שוב במחשב שלי, לפעמים לוקח למחשב 20 דקות לעלות (הוא עם SSD), אבל אז כבר שמגיעים לשולחן העבודה המנורה דלוקה ושוב לא רואים את אותו הכונן. האם זה אומר שהכונן בתהליכי גסיסה מתקדמים? האם יכול להיות שכבל ה SATA הוא מקור הבעיה? מצורף פה צילום מסך של TASK MANAGER עם הכונן המדובר:

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by yosi b,

http://www.sandisk.com/products/wireless/flash-drive/ נתקלתי בזה ממש עכשיו והתלהבתי מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by sPoiled,

?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ליאור לוי,

אני חושב על לקנות דיסק קשיח של wd סדרת green ואני רוצה לדעת אם הוא טוב בשביל להריץ מערכות הפעלה? במקרה שלי win 7

24. Started by dbx22,

שלום! הגיע הזמן שאני יקנה צורב דיוידי. חשבתי על ההבאים. השיקולים שלי הם כאלה: שיתן תמורה טובה למחיר, שיהיה אמין, ושיקרא מדיות זולות ויכתוב עליהם בלי בעיה. אם הצורבים שרשמתי לא טובים אז תגידו איזה יותר טובים. הזה: 1. PIONEER 1O7 DVD±R x8 2. LG 4082B DVD±R x8 3. NEC 2510A DVD±R Double Layer 4. Sony DVD±R DWU18A אה ועוד שאלה: איזה דיסקים כדאי לקנות? הפלוס או המינוס? שמתי לב שהפלוס יקר יותר, למה? תודה!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.