עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי אנשים, זה הצורב שלי: YAMAHA x8x4x24 כבר 5 צריבות שנכשלו ברצף...תוכנת צריבה- נירו, מערכת הפעלה WIN2K, לא עשיתי שום דבר מיוחד שיגרום לו לא לצרוב טוב... הנירו אומר שהוא מסיים צריבה בהצלחה אבל הדיסקים עצמם לא קריאים... הוא עדיין שווה משהו? תודה, חציל

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, אני רוצה לשדרג את הדיסק הקשיח. יש לי מחשב בן 4, וזה הרכיב היחידי שיש היגיון להחליף. יש לי כרגע דיסק של WD בגודל 160GB, ואני מאמין שעם זיכרון של 8MB. ההתלבטות שלי היא בין wd caviar green לבין wd caviar blue לבין wd caviar black. את ההבדלים ביניהם ברמה התיאורטית אני פחות או יותר יודע. שאלותיי הן כאלה: 1. האם רמת הביצועים ה - "ירודה" של ה - green פחות טובה מהכונן הישן שברשותי (יש לו זיכרון 32MB בניגוד ל - blue לדוגמא שבא עם 16 בלבד) ? 2. שאלת המחץ, על איזה כונן מבין השלושה הייתם הולכים ? (הכונן ישמש כונן ראשי עליו תהיה מערכת ההפעלה)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, לאחרונה רכשתי LCD של סמסונג C530, היא מגיעה עם חיבור USB ותומכת בפורט MVK אני מחפש לרכוש דיסק קשיח נייד שיחובר לLCD וישמש לצפיית סרטי FHD, 500-1000GB, בזאפ ראיתי שמחירי ה1T הם בסביבות 700~. יש המלצות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. טוב הכותרת די ברורה ... אני מחפש לקנות הארד דיסק חיצוני כזה בעיקר השימוש הוא לגיבוי חומרים ככה שחשוב לי שלא יהיה מצב שפתאום ההארד דיסק יעלים את הקבצים או משהו רוב השימוש שלי איתו יהיה בeSATA. אין כרגע תקציב ... כמה שיעלה זה מה יהיה (כמובן שעדיף כמה שיותר זול ;D) תודה מראש, איתמר

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by jackhammer,

האם אפשר לבנות מערך רייד 5 עם 4 דיסקים? אם כן אז איך זה יהיה בנוי? יהיה PARITY אחד על 3 דיסקים?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by asafdr,

שלום, דיסק קשיח של סמסונג 1 טרה, בן 3 וחצי שנים, האם הוא הלך סופית? הוינדוס מתריע לי כל הזמן על דיסק קשיח לא תקין ומציע לי לגבות...

7. Started by sPoiled,

?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי! בעמוד של ZAP אני רואה 2 כוננים של WESTERN עם ביקורת אחת גרועה לכל אחד, וכונן של TRANSCEND עם 7 ביקורות מהללות. שאלתי: זה באמת כך, או שהיבואן הפעיל מבקרי דמה שהכניסו סתם ציונים גבוהים עם ביקורות מהללות (מקווה שהלוביסטים לכאורה האלה לא יענו גם כאן... הביקורות שם של הTRANSCEND שם נראות מאוד מלאכותיות) תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ליאור לוי,

אני חושב על לקנות דיסק קשיח של wd סדרת green ואני רוצה לדעת אם הוא טוב בשביל להריץ מערכות הפעלה? במקרה שלי win 7

10. נניח שרכשתי בכסף מלא קובץ rar של משחק. כיצד אני צורב אותו עבור הבן שלי? תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by roeesnir,

הדיסק מזוהה במערכת ההפעלה, אבל אי אפשר להיכנס אליו. ניסיתי לקבל הרשאות תחת security. לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. היי, אני צריך המלצה להארד דיסק חיצוני/מארז (איכותי) להארד דיסק עד 500 שקל, עם אפשרות לחריגות קלות. במקרה של HD חיצוני, הגודל צריך להיות בסביבות ה500-750, אם זה לא נכנס בתקציב, אפשר לחרוג קצת. חיבורים רצויים זה כמובן, USB2, חיבור רשת, על אף ששמתי לב שהוא לא הכי נפוץ יכול להיות יתרון מאוד מאוד גדול, ופיירוויר זה מותרות השימושים העיקריים שלו יהיו איחסון תמונות (כולל RAW ושאר דברים, המון), סרטי HD, ובערך כל הספריית שירים שלי. הוא יכתב הרבה. חיבור חשמל חיצוני לא ממש מהווה שיקול. כבלים זה טוב! תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Ido.G,

היי, כאמור ברשותי כונן Maxtor Diamondmax 10 250GB EIDE. האם עדיף לפצל אותו לשנים או כמחיצה בודדת? (משיקולי ביצועים) תודה

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום אני רוצה כונן חיצוני שיש אפשרות לנייד אותו ולחבר בעזרת הUSB או ESATA ובבית לחבר אותו לראוטר וששני המחשבים יאחסנו בו דברים. אני צריך כונן מהיר ואיכותי שלא יפול תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Biatch,

קניתי HD חיצוני 2.5" אצלי במחשב הוא לא עולה ובמחשב אחר הוא עובד זה נראה שאצלי במחשב הוא לא מקבל מספיק מתח וניסיתי בכל 6 היציאות שיש לי + USB HUB disk mangment לא מזהה גם

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. באתר של סמסונג זה לא כל-כך ברור... יש לי כבר SSD של סמסונג (SATA) אבל אני צריך להתקין עכשיו עוד אחד. אני שוקל להביא את הדבר הזה: Samsung 970 EVO V-Nand NVME PCIE M.2 MZ-V7E250 250GB טוב לי מבחינת המחיר והנפח. השאלה היא אם הכונן יעבוד על הלוח שלי (כי הוא כבר מתחיל להיות "ישן"). שאלה נוספת היא אם יהיה אפשר להריץ מהכונן הזה ווינדווס 7 בצורה המקובלת וללא קומבינות. מעניין אותי איך זה יהיה בביוס, מפני שהכונן הזה הוא לא SATA. אשמח לתגובות ממי שיש לו את הנסיון. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. היי.. אני מתכוון לקנות מחשב חדש.. ואני די בדילמה. ולא ידעתי כלכך את מי לשאול בשאלה המציקה הזו, והחלטתי לפתוח כאן טופיק בתקווה לעזרה. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=694 הכונן אופטי הזה של LG. אני לא מבין מה זה בדיוק כונן אופטי. זה צורב וגם קורא דיוידי? כי לי יש כרגע במחשב הישן , כונן אחד לקורא דיוידי וסידי, כונן אחד לצריבת סידי, וכונן לצריבת דיוידי. עכשיו הכונן אופטי הזה המדובר זה הכל ביחד? ומה עדיף... זה שלמעלה, או : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=696 שזה לייטסקרייב וזה מגניב, או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=693 שזה שוב של אל ג'י ואני חושב שזה עובד על IDE, וזה צורב על 20. אז מה כדאי?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by tidan27,

האם ניתן להשאיר דיסק און קי מחובר באופן קבוע למחשב?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by yosi b,

http://www.sandisk.com/products/wireless/flash-drive/ נתקלתי בזה ממש עכשיו והתלהבתי מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Asspen,

שלום! יש לי דיסק של מקסטור מהסדרה D740X מדגם 6L080J4 (זה ה- 80 ג'יגה). הרד דיסק מאוד מהיר ושקט, הבעיה היא שלא מזמן המחשב שלי חטף מכת חשמל והכל ניצלה!! אני יודע שכנראה נשרפו רק הצ'יפים שעל הדיסק, כלומר הבקר. כל שאר המידע, המנוע והפלטות שלמים. שאלתי פה ושם ואמרו לי שאפשר לפרק את הבקר ולשים אחר - זה אפילו לא כרוך בלפתוח את ההרד-דיסק ככה שעדין יש עליו אחריות. השאלה היא אם מישהו עשה את זה כבר ואם למישהו יש מושג איפה אני משיג בקר חדש כדי להציל את המידע שיש לי על הדיסק הזה... אם למישהו יש הרדדיסק מיותר כזה או יודע אולי איפה משיגים חדש (אין בשום חנות במלאי - בדקתי) או אפילו מישהו שמעוניין למכור לי את שלו בתור פתרון אני אשמח. אני מוכן לשלם מחיר של דיסק חדש.... שלח הודעה בפרטי ונד…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ariel-ro,

אני מחפש DOK 32GB שאני אוכל להעביר איתו משחקים וקבצים גדולים . כן אני יודע שחלק יגידו לי ש16GB יספיק, אני חושב ש16GB לא יספיק בעתיד המאוד קרוב, ו32GB יהיו איתי לכמה שנים הקרובות. וכן אני יודע שחלק מהאנשים יגידו לי, אבל ירדו מחירים וכו' וכו', אם אני אחכה לכל הירידות מחירים כל פעם אני לא אקנה כלום. תקציב: התקציב לא מוגבל בגלל שאני לא יודע מחירים, אבל חשוב שלא יהיה גבוה מאוד. חשוב שיהיה של חברה מוכרת וטובה. אני יכול גם לקנות מהדיוטי פרי אם זה יותר זול מאשר בארץ. ואין לי בעיה להזמין גם מEBAY איזה דגמים מומלצים? מהפשוט יותר עד לאיכותי ביותר. אני יודע שיש שתי סדרות מומלצות של SAN DISK אשמח התיחסות אליהן. עריכה: בגלל שבEBAY המחירים הרבה יותר נמוכים, אם אפשר גם המלצה ל6…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Cahiml,

מתעניין בכונן SSD בנפח 500GB/512GB. ראיתי 2 כונני סמסונג דגם MZ7TE500BW ודגם MZ7TD500BW. יש הבדלי מחירים ביניהם, מה ההבדלים ביניהם בפועל מבחינת ביצועים ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. מובילת שוק ה-SSD מתחילה למכור את הכוננים הצרכניים הזולים ביותר שלה, וביקורות ראשונות מעידות על כך שיש סיבה טובה להתרגש מהמאורע סמסונג היא אחת מהיצרניות הפופולריות ביותר בשוק ה-SSD השולחני, וזאת למרות שמספר הכוננים שאותו היא מציעה לצרכנים הוא מצומצם יחסית – סדרת ה-EVO 850 שמכוונת היישר אל לב המיינסטרים ומהווה נקודה להשוואה כמעט עבור כל המוצרים האחרים בשוק, סדרת ה-850 PRO למי שמעוניינים באחריות ואמינות מוגדלים, וגם סדרת ה-950 PRO שמיועדת לעידן ה-NVMe החדש. כעת היא גם מצטרפת סוף כל סוף אל השוק המתרחב של כוננים תקציביים, ומתחילה למכור את סדרת ה-EVO 750 שלה, עליה סיפרנו לכם לראשונה בסוף השנה שעברה. כוננים מינימליסטיים, אבל עדיין עושים את העבודה …

24. Started by barbone,

היום לאחר שהרצתי משחק,פתאום הוא קרס לשולחן העבודה. אמרתי אם כבר נעשה בדיקת שגיאות לכונן D. (הכונן שלי מחולק ל3 כאשר D זה כונן ששם אני מאחסן את רוב הנתונים) . אחר כמה דקות המחשב נתקע והבדיקה נעלמה פתאום. המחשב התחיל להיות מאוד איטי עד כדי אי יכולת לפתוח תוכנית כלשהי. ריסטרט-ווידוס לא עולה. ריסטרט נוסף המערכת עולה מאוד מאוד איטית ,ניסיתי לקבוע בדיקת דיסק נוספת לכונן מערכת (Cׂ ללא הצלחה הבדיקה יוצאת לבד אחרי כמה דקות מבלי לבדוק. שוב ריסטרט-ווידוס לא עולה שוב ריסטרט בSAFEMODE לא עולה. עשיתי REPAIR . הוא עשה סריקה אוטומטית לבדיקת שגיאות ואז נתן הודעה שהשגיאות תוקנו. עשיתי ריסטרט ועכשיו הכל בינתיים רץ חלק. עשייתי ERROR SCAN מלא ולא מהיר בHD TUNE PRO ולא גילה שום שגיאה. הרציתי …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יש לי דיסק און קי של קרוזר 16 גיגה. הדיסק ריק. אני לא מצליח להעיבר אליו קבצים גדולים מעל 4 גיגה. רק כשאני מפצל את הקבצים הגדולים זה מאפשר לי להעביר. כשאני מנסה להעביר את הקובץ כשהוא לא מפוצל מתקבלת שגיאה שהכונן מלא. מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.