אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היטאצ'י מוכרת כבר 3 דגמים של דיסק כזה בחו'ל : - שני דגמים "ביתיים" (5,400 ו 7,200) - דגם "עסקי" (7,200) אני צריך להוסיף עוד דיסק לדיסק ה 3TB שלי, ומעוניין בדיסק 4TB (מהירות 5,400 תספיק לצרכי). אז ... יש למישהו מידע ? הערכה ? אשמח
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה מעט מידע. יש לי CORSAIR FORCE 3 240GB ולוח אם GA Z68P-DS3 יש משהו שאני צריכה להגדיר בלוח לפני ההתקנה של הSSD? יש על ה SSD מערכת הפעלה בתולית, אני מתכוונת לנתק את הHDD אח"כ לחבר רק את ה SSD, להעלות את מערכת ההפעלה ולהתקין דרייברים. אח"כ לכבות שוב... ורק אח"כ לחבר את הHDD. אז האם צריכה להגדיר משהו בביוס? להכין משהו לפני...? ועוד שאלה אם מישהו יודע: אם ארצה למחוק ולפרמט את ה SDD לGPT, האם אצטרך לשנות משהו בביוס? (לא לשכוח שיש עליו מערכת הפעלה והוא לא RAW) ובהמשך לכך: האם אוכל להשתמש ב DISKPART ולבצע CLEAN רגיל בכדי להפוך אותו ל RAW? (ואח"כ לאתחל? הבנתי שהמצב RAW המחשב מציע בעצמו פירמוט ל GPT א NTFS) תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עקב גסיסתם של שני כונני 2TB שיש לי, אני רוכש היום או מחר מאילת כונן 5TB. יש בKSP שני כוננים: 1. Seagate Archive HDD 5TB Sata III ST5000AS0011 http://ksp.co.il/?uin=27083 2. Western Digital Caviar Green WD50EZRX 5TB Sata II http://ksp.co.il/?uin=24381 שניהם עולים 847 ש"ח וההבדלים היחידים ששמתי לב אליהם הם שהסיגייט מגיע עם 128MB זכרון מטמון (לעומת 64MB בWD) ו3 שנים אחריות לעומת שנתיים. אז איזה כונן עדיף?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, אשמח להמלצות להארדיסק 4 TB פנימי. הוא יהיה מיועד בעיקר לעבודה כבדה עם אודיו ולכן חשוב שיהיה מהיר, אך חשוב יותר שיהיה אמין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד לעזרה , פירמטתי בטעות את הדיסק און קי ואין לי תוכנה לשחזור , עם איזה תוכנה כדי לשחזר ? תודה רבה זה ממש דחוף לי נדפק לי הכל בגלל זה .
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר כוננים של BLU RAY למחשב לא חייב צורבים הכי חשוב לי המחיר תכלס. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש שירות אחסון בענן, שמאפשר להעלות ולהוריד קבצים(גדולים, כגון 10GB כל קובץ) בעזרת תוכנת FTP, בלי להצטרך להתקין כל מיני תוכנות "סנכרון" למינהן. הקבצים שאי רוצה לשים בענן, הם גיבויים. יש מגוון חברות מוּכרות שנותנות גיבוי בענן, וכולן נותנות תוכנת Desktop משלהן, עבור הסנכרון בין המחשב לבין הענן. אבל האם יש שירות אחסון שמאפשר בנוסף גם גישה אל הענן שלנו ע"י תוכנת FTP? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב לכולם יש לי במחשב מערך רייד 5 שבנוי מ5 דסקים אחד נפל לי והמערך ממשיך לעבוד עד שאני יקנה דיסק חדש. (לא פעם ראשונה שנופל לי דיסק והכל ממשיך לעבוד). בכל אופן קיבלתי הודעה במטריקס שהמערך כשל וזה מה שרשום כשמעלים את המחשב [ATTACH]5588[/ATTACH]
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מדבר על ה - NEC AD-7170 שעולה 280 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6103 איך הוא למחירו?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם הסתכלתם בפורום כללי מצאתי מחשב. התחלתי לפרק אותו וניסיתי לחבר את ההארד דיסק, וחיברתי. פיזית. אבל כשאני מפעיל, אז הוא רושם לי PRIMARY MASTER HARD DISK FAIL או משהו בסגנון. ב AUTO DETECT הוא לא מזהה אף דיסק. כשאני מוציא אותו הכל בסדר. היו לי בעיות דומות עם עוד הארד דיסק. הסבר?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט הקודם... עשיתי מעט סקר שוק יש שתי אפשרויות : 1. בסביבות ה 500 שקל יש את ה WD20EARS ואת ה HD204UI אחד מהיר מעט יותר והשני 64MB מצאתי ציטוט שיכול לסכם: The Samsung is more noisy (humming noise) and has less cache (only 32mb), however it is slightly faster (10%) than the WD. You need to balance your priorities אני רוצה מהירות ואמינות, מה לדעתכם יותר מתאים? כי יש פעילויות/קונפיגורציות בהם ה WD יותר מהיר (אני פשוט לא מבין מספיק) http://www.tomshardware.de/Western-Digital-EARS,testberichte-240496-7.html 2. בסביבות ה 800 שקל יש את WD2001FASS וה WD2002FAEX , ולכאורה אחד SATA2 והשני SATA3 אבל כבר ראיתי שכתוב שאין הרבה הבדל במהירות ביניהם מי יותר כדאי מבין השניי…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש דיסק גיבוי חיצוני אשמח להמלצות. חשבתי על 1. 3TB, Seagate STDT3000200, יש לי אפשרות לקנות אותו ב 540 ש"ח (שנתיים אחריות) 2. 2TB, Seagate STDR2000200, ב 450 ש"ח במבצע בסוף השבוע הזה (שנתיים אחריות) הבנתי שאלו שני מוצרים שונים, אחד "קבוע" ליד המחשב והשני קל ונייד. אשמח לשמוע את דעתכם על המוצרים הנ"ל, כמו גם לקבל המלצות על דיסקים נוספים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
HD פנימי הכוונה אני כנראה מזמין מ-IQPC אז עדיף שיהיה שם אבל גם אם לא, תודה רבה איך הסדרה של WD GREEN? יכול להיות אני אלך גם על 3 טרה השאלה אם הם אמינים? אחרי שהצורב נדפק אמרתי אולי נחליף גם הארדיסק ישן בחדש לכבוד פסח
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות הארד דיסק בנפח של 500 gb, ולהפתעתי לא מצאתי כזה דבר (מלבד חיצוני שזה לא מה שאני מחפש).
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי שהדיסק קשיח ממש זול עכשיו 285 שח ותמהתי האם כדאי לקנות אותו או שיש איתו בעיות הדגם הוא ST310005EXD101-RK כי הבנתי שפעם היו בעיות עם הקשיחים של סיגייט מה אם האחריות?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איני יודע איזה חברה הכי נחשבת או מהן החברות שמובילות בתחום. אני שוקל גם לקנות (בשביל שהמחיר יצא זול יותר) ב ebay אולי אחד שכבר השתמשו בו מעט אבל הוא במצב תקין . מה אתם אומרים ?? או שבכלל עדיף לחכות מעט כי אולי בקרוב ירד משמעותית המחיר של ההארדיסקים הממזרים האלו? או שיש כן חברה שרוצים אולי לארגן קנייה קבוצתית של הארדיסק ssd כלשהו?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נכון, כונני SSD חיצוניים עם נפחים של עד 2 טרה-בייט הם קומפקטיים מאוד - אך מסתבר שניתן למצוא תצורות זעירות אפילו יותר להעברת אינפורמציה ממקום למקום, ובנפחים מרשימים במיוחד לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי חבר שרוצה לשדרג לכונן SSD במחשב נייד של DELL ודרשו ממנו 600 שקל על כונן240GB + הרכבה. האם המחיר הזה הגיוני? ואם אפשר לקבל המלצה על מעבדה שיכולה לעשות את זה באזור המרכז. ורציתי לדעת האם יש הבדל בין כונני הSSD למחשב נייח לבין כונן SSD למחשב נייד?. (עם חיבור SATA)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לקניית מחשב נייח שיהיה רב תכליתי בדגש למטרת לימודים ועבודה בתוכנות גרפיקה ועיצוב פנים, איזה מבין כונני ssd הבאים של בין 240- 275 GB אתם ממליצים: 1. כונן קשיח Crucial MX300 CT275MX300SSD1 275GB SSD SATA III 2. כונן קשיח Western Digital Blue WDS250G1B0A 250GB 2.5'' SSD 3. כונן קשיח HyperX Savage SHSS37A/240G 240GB SSD SATA III הקישור לדגמים: http://ksp.co.il/?list_compare=.34301..35668..28171. או שללכת על הדגם הידוע והמוכר שתמיד המליצו עליו ושהוא גם דגם כבר לא חדש: כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III או בכלל דגם אחר שלא ציינתי ואתם ממליצים עליו מבחינת איכות, אמינות ומהירות, ושיהיה בטווח של עד 500 שח או 500 וקצת שאלה נ…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שהלך לי 3T חיצוני עם ספרייה יפהפיה של סרטים+סדרות וכמו כן גם ג'יגהבייטים של תמונות ורשימת ההשמעה בת ה700 שירים שלי, החלטתי לקחת את העסק של הגיבוי ממש ברצינות. כרגע אני חייל אז אני לא יכול להיכנס בזה בכל הכח אבל אני רוצה לקנות כונן 4T חזק וכשאשתחרר לעשות לו RAID1 בשרת NAS עם כונן זהה. שוב - לקנות כונן אחד פנימי למחשב לבינתיים ולהשתמש בו כשנה ואח"כ להוסיף את השרת ואת הדיסק השני. בו-בזמן ירוץ על המחשב SSD. סיכוי ממש טוב שארצה לעשות RAID0 לשני SSDים כבר בעתיד הקרוב. בגלל שאני לא מבין בתחום בכלל עלו לי כמה שאלות: א. אם על הכונן יש מידע ואז אני עושה לו RAID, אין צורך למחוק את הנתונים. נכון? ב. לביצועים מיטביים, חובה שהדגם של הכוננים יהיה זהה? נפח זהה יספיק? ג. אז איזה כונן…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דיסק קשיח למחשב נייד בנפח של 128mb בשביל חבר שהדיסק הקשיח שלו הלך. התקציב שלו הוא 350 שקל, ידוע שזה לא הרבה אבל האלטרנטיבה היא דיסק קשיח רגיל באותו המחיר+-. לצערי אין אפשרות לחריגה מעבר ל400 ולו בשקל אחד, האידיאל זה בסביבות 350. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים יש ברשותי נייד של Acer predator helios 300 שמגיע עם SSD של 256GB ואני מעוניין להוסיף לו עוד כונן SSD בנפח של 1 או 2 טרה המלצות למשהו איכותי? התקציב הוא כמה שזה עולה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
MPEG אחריי שצרבתי את זה שמתי ת'דיסק בדי וי די ורואים בשחור לבן למה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נפל המחשב הנייד מהשולחן (כמה עצוב, כמה נורא) ומאז הפסיק לעבוד. במעבדה אמרו שהלך לוח אם, לא נותרה ברירה אלא לתקן. אחרי שתוקן הלוח אם המעבדה החליטה שגם הכונן הקשיח פגום (טוענים שלא יכלו לדעת על התקלה לפני תיקון הלוח אם... האמנם?). ולשאלתי: האם ניתן להציל את המידע שעל הכונן? אפשרי? באיזה סדרי גודל של מחיר מדובר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך את הציוד שיש בסרטון הזה: כגון: מכישר של hot air שהוא מוציא את החלקים בקלות. ואת הקריאה של הרכיב שבו יש את המידע[הגוק השחור שהוא מכניס אותו למכשיר שמחובר למחשב לפי הסירטון. היכן אני יכול לקנות את המכשירים האלה כאן בארץ. אני מעדיף לקנות אותם בארץ. התוכנה שהוא משתמש בה,איך קוראים לה? תודה רבה לעוזרים. עריכה: מצאתי את המכשיר: http://www.salvationdata.com/blog/case-of-salvation-data-flash-doctor-k9f1g08-mt29f2g08aab_c-1-1/ היכן אני יכול לקנות אותו בישראל?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-