אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הכונן הקשיח החיצוני שלי נפל ונהרס, הוא נדלק אבל לא מעביר את המידע. הציעו לי לשחזר את המידע ב- 6000 ש"ח. סכום אסטרונומי אבל המידע שבתוכו מאד חשוב לי. אשמח אם תעזרו לי ותייעצו לי מה עלי לעשות, והאם הסכום שהוצע לי לתיקון ריאלי? בתודה מראש איירין
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ! כפי שרשמתי בכותרת, אני סגרתי מפרט חדש שאני רוצה לקנות וכללתי גם ssd: samsung evo 840 . השאלה שלי היא האם הבאג הזה משפיע גם על הקבצים של ווינדוס שמופעלים כל פעם מחדש?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי של קרוזר 16 גיגה. הדיסק ריק. אני לא מצליח להעיבר אליו קבצים גדולים מעל 4 גיגה. רק כשאני מפצל את הקבצים הגדולים זה מאפשר לי להעביר. כשאני מנסה להעביר את הקובץ כשהוא לא מפוצל מתקבלת שגיאה שהכונן מלא. מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי קינגסטון מדגם DT101 G2 שמתי עליו סרטים אבל ה LCD לא מזהה את הדיסק מתברר ש DOK מפורמט ב exFAT הבעיה שאני לא מצליח לפרמט ל NTFS מה עושים במקרה זה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן כולם. החלטתי שאני רוצה הארד דיסק חיצוני, נשבר לי לעשות רונדלים בין המחשב שלי לשל אמא שלי עם דיסק און קי של 4 ג'יגה.. או כל פעם שאני רוצה מחבר או להעביר למישו אחר לצרוב דיסקים, אני רוצה הארד דיסק. עכשיו העניין הוא שנשבר לי גם מusb2, כל סרט HD או משחק לוקח לו שעות להעביר וזה מחרפן אותי. ולכן החלטתי שכיום כשכבר כמעט בכל לוח אם (אני חושב) יש את החיבור eSata שהוא הרבה הרבה יותר מהיר (העברה 1.5gbps) אני רוצה כונן שתומך בזה. אני לא צריך כונן ענק, במסגרת התקציב שלי אין לי בעיה גם עם 160gb (כמובן עם העדפה ל320gb במידה וזה ייכנס במסגרת התקציב שלי) אבל חייב חייב eSata. התקציב שלי נע באיזור ה-300-400 ש"ח. מבקש לא לחרוג מה-400 אלא אם זה סכום מינימלי.. הדבר היחיד שמצאתי כרגע שעונה…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם הסתכלתם בפורום כללי מצאתי מחשב. התחלתי לפרק אותו וניסיתי לחבר את ההארד דיסק, וחיברתי. פיזית. אבל כשאני מפעיל, אז הוא רושם לי PRIMARY MASTER HARD DISK FAIL או משהו בסגנון. ב AUTO DETECT הוא לא מזהה אף דיסק. כשאני מוציא אותו הכל בסדר. היו לי בעיות דומות עם עוד הארד דיסק. הסבר?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש לפרמט מלא, או מהיר דיסק חדש?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
HD פנימי הכוונה אני כנראה מזמין מ-IQPC אז עדיף שיהיה שם אבל גם אם לא, תודה רבה איך הסדרה של WD GREEN? יכול להיות אני אלך גם על 3 טרה השאלה אם הם אמינים? אחרי שהצורב נדפק אמרתי אולי נחליף גם הארדיסק ישן בחדש לכבוד פסח
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה קורה ?? התקנתי במחשב שלי דיסק קשיח משומש שהיה לחבר שלי , אבל אני רואה שהוא איטי מאוד העברת המידע אליו מהכונן הראשי מאוד איטית , עשיתי בדיקה עם HD TUNE ומצא הרבה סקטורים פגומים : HD Tune Pro: WDC WD5000AAKS-00V1A0 Error Scan Scanned data : 461 gB Damaged Blocks : 8.0 % Elapsed Time : 1:30:25 1 Error at 21823 MB (LBA 44695094) 2 Error at 21823 MB (LBA 44695222) 3 Error at 21823 MB (LBA 44695350) 4 Error at 21823 MB (LBA 44695478) 5 Error at 21824 MB (LBA 44695606) 6 Error at 21824 MB (LBA 44695862) 7 Error at 21824 MB (LBA 44695990) 8 Error at 21824 MB (LBA 44696118) 9 Error at 21824 MB (LBA 44696246) 10 Error at 21824 MB (LBA 44696374) 11 Error at 21824 MB (LBA 446965…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי SSD שהיה שייך לאחי ובקושי עבד ולא הבנתי למה הוא נדפק כל כך מהר ואז נכנסתי לאתר של TEAMGROUP וראיתי את זה : 15TB ? בחיים שלי לא ראיתי נתון כל כך נמוך אפילו ה PATRIOT SSD שלי עם אותו נפח 120GB זה 75TB , מי שחושב לקנות את המותג הזה אני לא ממליץ .
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
ראיתי שהדיסק קשיח ממש זול עכשיו 285 שח ותמהתי האם כדאי לקנות אותו או שיש איתו בעיות הדגם הוא ST310005EXD101-RK כי הבנתי שפעם היו בעיות עם הקשיחים של סיגייט מה אם האחריות?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נפל המחשב הנייד מהשולחן (כמה עצוב, כמה נורא) ומאז הפסיק לעבוד. במעבדה אמרו שהלך לוח אם, לא נותרה ברירה אלא לתקן. אחרי שתוקן הלוח אם המעבדה החליטה שגם הכונן הקשיח פגום (טוענים שלא יכלו לדעת על התקלה לפני תיקון הלוח אם... האמנם?). ולשאלתי: האם ניתן להציל את המידע שעל הכונן? אפשרי? באיזה סדרי גודל של מחיר מדובר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר כוננים של BLU RAY למחשב לא חייב צורבים הכי חשוב לי המחיר תכלס. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רכשתי ASUS Zenbook UX303L 13 אינצ' (מתאילנד) ואני מעוניין לשדרג לssd . האם זה אפשרי? איזה סוג כונן צריך ? ובנוסף אני מחפש משטח קירור טוב למחשב יש המלצות ? (עדיף מEBAY / אליאקספרס). בנוסף מה בנוגע לאחריות ? זה פוגע אם אני נותן למישהו להחליף לי או שצריך אצל חברות מורשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
נניח שרכשתי בכסף מלא קובץ rar של משחק. כיצד אני צורב אותו עבור הבן שלי? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם .. יש לי DISK ON KEY של סאן דיסק עם מערכת הפעלה U3 בעקבות שנכנס לי וירוס לתוכו אני רוצה לפרמט אותו .. השאלה שלי מה קורה עם המערכת הפעלה U3 לאחר הפירמוט? האם היא נשארת שם? אם לא האם יש דרך לפרמט את הדיסק בלי למחוק אותה או שיש דרך להתקין אותה אח"כ בחזרה...? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש את התמורה הטובה ביותר למחיר,שיעלה בערך 800 שקל. הכי נראה בינתיים Samsung 850 EVO Series MZ-75E500 500GB SSD SATA III מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב הארד-דיסק של 160GIGA בתצורת SATA. אני מעוניין להוסיף כונן SATA 2 למחשב זה, בשביל מטרת שדרוגיות והוספת מקום. (אני מתכנן על כונן נוסף בגודל 250 או 320 ג'יגה). האם אפשר להוסיף לכונן הקיים? זאת אומרת אם יש לי עכשיו 160, אז אם אני אוסיף את הכונן החדש יהיה לי 160+320=480. כאילו בהארד-דיסק אחד גדול? האם בתהליך כזה יש סכנה לחומר בהארד-דיסק הישן? תודה לעוזרים מראש
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים. במחשב בחדר הילדים יש 2 דיסקים קשיחים, אחד שעליו יושבת מערכת ההפעלה והתוכנות ועוד דיסק של סיגייט בנפח של טרה שעד היום ישבו עליו כל התוכן של הבנות. משום מה היום כשהדלקתי את המחשב אין גישה לכונן. הוא מזוהה בביוס, נמצא ב"מחשב שלי" אבל רואים רק את אות הכונן ללא המידע (הקו מתחת שמראה נפח כללי, מקום פנוי וכו) וכשאני מנסה לגשת אליו אני מקבל הודעת "you need to format the disk in drive d: before you can use it". ב computer management תחת storage הוא מופיע אך ככונן בנפח של 32 מגה עם מערכת קבצים מסוג RAW. יש איזושהי דרך לגשת אל המידע שעל הכונן? לפרמט את הכונן אני יודע, אני מנסה להבין אם אפשר איכשהו להציל את המידע.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לקניית מחשב נייח שיהיה רב תכליתי בדגש למטרת לימודים ועבודה בתוכנות גרפיקה ועיצוב פנים, איזה מבין כונני ssd הבאים של בין 240- 275 GB אתם ממליצים: 1. כונן קשיח Crucial MX300 CT275MX300SSD1 275GB SSD SATA III 2. כונן קשיח Western Digital Blue WDS250G1B0A 250GB 2.5'' SSD 3. כונן קשיח HyperX Savage SHSS37A/240G 240GB SSD SATA III הקישור לדגמים: http://ksp.co.il/?list_compare=.34301..35668..28171. או שללכת על הדגם הידוע והמוכר שתמיד המליצו עליו ושהוא גם דגם כבר לא חדש: כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III או בכלל דגם אחר שלא ציינתי ואתם ממליצים עליו מבחינת איכות, אמינות ומהירות, ושיהיה בטווח של עד 500 שח או 500 וקצת שאלה נ…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע אם SSD לנייד זה אותו דבר כמו למחשב נייח?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, שאלה שהיא קצת 2005, אבל בכל זאת... שאלה קצרה, תשובה קצרה: (אני מקווה) יש לי מחשב ישן שמשמש כ-HTPC עם כונן HDD רגיל וישן בנפח 250GB. הבאתי בשבילו כונן SSD חדש בנפח 120GB. הנפח שבשימוש בכונן הישן: כ-20GB בלבד. אין בעיה. אני רוצה לשכפל את הכונן הישן לכונן החדש, כולל מערכת ההפעלה וכו'. הפעם האחרונה שעשיתי שטויות כאלה היתה כשאנשים עדיין פחדו מבאג 2000, וזה היה עם PartitionMagic זכרונה לברכה. אני מניח שיש היום תוכניות קטנות פשוטות וחינמיות שיוכלו לעשות את עניין ההעתקה הזה בלחיצת עכבר אחת או שתיים... אבל בתקופתנו מה שאפשר למצוא בחיפוש בגוגל זה בעיקר spywares ו-bloatwares. אז.... המלצות ל-Utility קטנה חינמית ומומלצת שתוכל לעשות את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, חבר שלי עם מחשב נייד צריך להוסיף קצת מקום אכסון כי כרגע מה שיש זה רק SSD 128GB. אין צורך בהמון מקום נוסף אלא משהו כמו 128-256 נוספים (אם המחירים לא גבוהים מאוד אז אולי יותר). הדגם של המחשב הנייד שלו זה: http://www.apple.com/macbook-pro/specs-retina/ עכשיו אין צורך או שאיפה לביצועים של SSD, אלא שיתפקד כמו במערכת טיפוסית רגילה להיום שמכילה SSD למ"ה וקשיח לאכסון. מה שאני צריך זה כרטיס מתאים שיספק ביצועים כמו של קשיח נורמאלי ולא איזה קשיח חסכוני בחשמל ואיטי. אין לי בעיה לקנות מחו"ל אם משתלם יותר (עם משלוח כמובן). ואם למישהו יש כוח להסביר בקצרה על הנתונים שחברות הכרטיסים מפרסמות כדי שאוכל להבין קצת יותר טוב על מה מסתכלים כשבוחרים כרטיס זה יתקבל בברכה. תודה מראש. …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את הצורב הנ"ל של ימאהה ולפני כמה ימים נוצרה בעיה שלא היתה לי לפני זה כאשר אני מנסה לצרוב דיסק לא משנה אם זה מההארד דיסק או מדיסק לדיסק אני מקבל או מסך כחול עם הודעת שגיאה לא מובנת או שהמחשב פשוט מאתחל את עצמו מה יכולה להיות הבעיה? הצורב? הספק כוח? מערכת ההפעלה?(דרך אגב יש לי win 98 enabled) :-\