אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
http://ksp.co.il/?uin=13384 או http://ksp.co.il/?select=.1033..146..374.&list=1&sort=2&glist=0&uin=17091&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איזה עדיף מביניהם ???
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
התקני WIN7 וההגדרתי שתי מחיצות של 180GB ו-750GB, ובטעות התקנתי את ה-WIN על ה-750. נכנסתי לניהול דיסק: ניסיתי לשנות אותם אבל זה לא הולך, הצלחתי להקטין את ה-750 ל-370 אבל זה לא מספיק ואי אפשר יותר. ואת ה-180 אי אפשר להגדיל. איך אני יכול לחלק ל-180 ו-750 ושהחלונות יהיו על ה-750? זה הפיך? בבקשה זה דחוף. GParted יצליח? אם לא יש דרך למחוק את כל המחיצות?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק 40 גיגה של Maxtor, ומשום מה יש לי רק 31 גיגה. למה זה? ואיך אני יכול החזיר את הזיכרון האבוד?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך ניתן למחוק את כל המידע מהדיסק קשיח? שיהיה נקי לגמרי ממידע שנשמר עליו. תודה מראש לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני חושב על מעבר לSSD בנתיים זה רק תכנון ובירור בלבד : 1.האם הכונן SSD של סמסונג +התוכנה RAPID היא לא בחירה טוב יותר מ Crucial MX100 + התוכנה PRIMOCACHE? 2.במידה ואני לוקח 500 GB עדיף את הקושיאל ? 3.האם העדפה לCRUCIAL זה גם תקף לכל סוגי הכוננים של סמסונג גם הPRO? ובמקרה של הפרו אם אני יקח זה יהיה 256 GB ולא 500 , אך אם ההבדל הוא קטן יחסית ובעיקר על מהירות ,אני יחשוב מה לעושת 4.האם הSSD של CRUCIAL הוא נחשב אמין ?או שהביצועים יורדים עם הזמן ,(השאלה ביחס לשאר הכוננים ) 5.ושאלה ל Art Tatum , האם זה בוודאות נכון מה שאמרתה בדיון ? שהCRUCIAL עם התוכנה PRIMOCACHE יותר טוב מהSSD של סמסונג עם התוכנה של סמסונג? בדיון http://hwzone.co.il/community/threads/548998-%D7%96%D7%A7%…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום דיסק קשיח חדש של wd מהסידרה הכחולה ואחרי שחיברתי אותו המחשב לא זיהה אותו נכנסתי לביוס לראות אם שם אפשר למצוא אותו ובboot option priorities יש boot option #1 ו#2 ושם יש רק את הדיסק קשיח הישן (זה שיש עליו את מערכת ההפעלה) ואת הכונן דיסקים נכנסתי ל hard drive BBS priorities ושם יש boot boot option #1 ו #2 ולבחירה יש את שני הדיסקים הקשיחים (הישן והחדש) הבעיה היא שהדיסק קשיח שאני בוחר boot option 1# הוא הדיסק קשיח שיופיע ב boot option priorities אבל אי אפשר לעשות ששניהם יופיעו אני ישמח מאוד אם מישהו ימצא לי פיתרון למצב המעצבן הזה הלוח אם שלי הוא gigabyte ga-b75m-d3h תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שמציקה לי איזה שנה כבר אבל לא מספיק בשביל להתעמק בא עד עכשיו הבעיה היא כזאת יש לי דיסק של 200 גיגה במחשב, לא SATA הדיסק זוהה ועבד כמו שצריך בתור 200 גיגה כחצי שנה. החלוקה היא של 20 ו 180 (יוצא מ172 בפועל כמדומני אבל לא משנה) כאשר 20 סיסטם והשאר זה לשאר... הבעיה היא כזאת - אחרי כחצי שנה של עבודה יום בהיר אחד אני קם והפרטישן של ה 172 לא מזוהה בכלל.. אחרי ניסיונות נואשים להבין מה קורה החלטתי לפרמט אותו ופתאום אני רואה שהוא מזהה את הדיסק בחלונות רק של 128 גיגה... זא מוכן ליצור משהו בגודל של רק 108 גיגה.... ניסיתי ליצר מספר פרטישנים ואחד וכלום לא עזר.... ברמת הביוס והבקר UATA הדיסק מזוהה כנדרש בתור ה 200 גיגה שלו אבל בחלונות כבר לא... עכשיו השינוי ל…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נפל לי הכונן כנראה מנפילת מתח של המחשב (אחרי הפסקת חשמל), שלחתי אותו לחברה שמטפלת בדברים האלה ולמזלי אפשר לשחזר את כל החומר בכונן, העניין הוא שעכשיו אני רוצה להביא כונן קשיח בנפח 1TB שיהיה חזק מספיק כי הבנאדם אמר לי שהדגם של הכונן הקשיח הקודם שהיה לי היה דגם לא איכותי. אני מחפש כונן קשיח פנימי דרך-אגב, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן חודשיים, עם WD 120jd sata, ובימים האחרונים, עם הדלקת המחשב הוא מרעיש כמו שדה תעופה קטן ומפסיק אחרי שתי דקות בערך. יש לציין חוץ מזה הוא עובד מעולה. אני מניח שזה לא בגלל הויברציות כי אז הרעש היה תמידי, ובדקתי אותו עם תוכנה מאתר הבית של WD, ולא היה שום דבר חריג... האם הוא גוסס? כדאי לממש את האחריות?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב HTPC - שכמובן הוא צריך להיות שקט מאד מכיוון שהוא עומד במרכז הסלון .. אני מתלבט איזה דיסק קשיח לקנות לHTPC מבין שלושת הדגמים הבאים: 1) Maxtor 250GB Sata II 16MB Buffer - מחיר 495 ש"ח 2) Western Digital 250GB Sata II 16MB Buffer - WD2500KS - מחיר 435 ש"ח 3) Samsung 250GB 250GB Sata II 8MB Buffer - SP2504C - מחיר 470 ש"ח כולם כמובן 7200.. בכל מקרה אני מתלבט בין שלושת הדגמים.. הסיבה היחידה שהסמסונג בהתלבטות שלי על אף שיש לו רק 8MB באפר.. כי הוא נחשב לשקט מאד ולא מרעיש.. שזה חשוב בHTPC.. אבל אין לי מושג עד כמה זה משמעותי לעומת הדגמים של מקסטור וWD.. ההפרשים מבחינת מחיר הם מאד מינורים ולא משמעותיים מבחנתי.. מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-
-
רציתי לדעת ממה נוצרים סקטורים פגומים, והאם יש דרך להמנע מכך? כבר פעמיים שהכונן הקשיח שלי עשה בעיות ותקנתי בו סקטורים פגומים וזה עזר, אבל אני רוצה להמנע מכך בעתיד לכן אני שואל פה איך זה נוצר. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי סרט ב DVD, אני רוצה לגבות אותו על DVD-R הוא תופס 8GB... אני יכול לדחוס ולהשאיר רק את הסרט ולצרוב... סבבה. השאלה שלי אם אני מתעקש לצרוב בלי דחיסה ועם כל התוספות... איך אני אומר ל DVD SHRINK שיפצל לי את הדיסק לשני חלקים? תודה! יניב
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי כונן DVD של פיוניר - dvd 115 אשר עובד במהירויות x16 x40 ברגע שקיבלתי את הכונן עדכנתי לו את הfirmware לגרסא לא רשמית של פיוניר אלא גרסא פרוצה אשר הפכה אותו ללא הגנת איזורים. לאחר העדכון הכונן עובד והוא נטול הגנות. האם יכול להיות שעדכון החומרה פגע בקצב העברת המידע - כשאני עושה ריפ לסרט DVD ? לפי הנתונים הרשמיים מהירות ההתחלה של ה RIP היא בסביביות 6.6 וממשיכה לעלות עד 16 ובRIP של DVDR צרוב המהירות מתחילה מ 2.5. - יותר נמוך מהנתונים הרשמיים. הכונן מוגדר ב DMA ומחובר עם כבל 80 פינים. לפני זה היה לי כונן DVD של קומפאק x10 x40 שהוא פיוניר DVD 114 OEM וגם לו עשיתי עדכון חומרה והפכתי אותו לנטול הגנות ובכונן הזה לפני ה"פריצה" העברת הנתונים היתה מהירה יותר ולאחר…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שווה ת'כסף? אני יודע שזה כפול 4 אבל עדיין פחות מ-5 ש"ח לדיסק רב פעמי, שלא משנה של איזה חברה הוא תמיד דיסק איכותי ביותר! ד"א הדיסק הוא של MEMROX משהו כזה. נשמע הגיוני? כי זו חנות באינטרנט והאתר נראה מפוקפק משהו...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם הפעם אני אתיעץ איתכם בקשר לדסיק קשיח שאני שוקל לרכוש הנפח הרצוי הוא 320 גיגה, חשבתי ללכת על Western. אני רוצה להשאיר אופציה לRAID בעתיד, ולא נדיר שהמחשב שלי פועל 24 שעות ביממה, עם תוכנות שיתוף פתוחות. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: WD3200KS WD3200SD כאשר ההבדלים הינם שהראשון הוא SATA2, ובא עם באפר של 16 מגה והשני הוא SATA מהדורת RAID. בהתחלה חיפשתי מהדורת RAID עם באפר של 16 אבל הבנתי שכיום זה לא קיים (אולי ייצרו כאלה פעם והפסיקו) אז... על מה אתם ממליצים? לינקים: KS -> http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4812 SD -> http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5281 תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. מערכת ההפעלה שלי יושבת על SSD מסוג 64GB Torqx 2 לאחרונה אני שם לב שזמני הטעינה מהדיסק נעשו קצת יותר ארוכים. עשיתי לדיסק בדיקה עם תוכנת בדיקה לדיסקים ומה שיצא מצורף בתמונה. לצורך ההשוואה ביצעתי את אותה בדיקה על דיסק שאינו SSD מסוג WD CAVIAR BLACK ויצא מהירות כתיבה קריאה ממוצעת של 140 MB/Sec האם יש לי בעיה עם ה - SSD? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם.רכשתי כונן 160 SATA של HITACHI והמערכת מזהה אותו כ157 גיגה. מעניין איך מזוהים דיסקים של 160 של חברות אחרות?האם יש הבדל או ששלי מראה אופטימי מידיי?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טכנולוגיית האחסון החדשנית של אינטל סוף סוף מקבלת שם וצורה מוחשיים לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 3 followers
-
-
הגיע גם זמני לקנות צורב DVD. אני לא מבין כלום בצורבים ובטח לא בצורב DVD, אני אשמח לקבל המלצה לצורב DVD איכותי שלא יתקלקל בקלות והבנתי שיש סוגים שונים וכל מיני דברים. אשמח אם תסבירו לי על הצורב DVD ומה הטווח מחירים בנוסף? ובנוסף מה טווח מחירים הדיסקים לצורב DVD? כמה GB יש בדיסק? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום אני בקרוב אקנה מחשב חדש, אני בעיקר אשתמש בו לתוכנות עריכה פשוטות כמו סוני וגאס או פוטושופ ובנוסף משחקים כבדים, אני מעוניין לדעת האם שימוש בקשיח בטכנולוגיית SATA 2 לא יפגע לי במחשב, עדיף לי כבר לקנות קשיח בעל SATA 3? חשבתי אולי גם לשים SSD של 128GB ולהשתמש בכונן בעל הSATA 2 לאיחסון. תודה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני למחשב, בנפח של לפחות 1 טרה. אני לא סגור על-כך שכדאי לי לקנות חיצוני, מה לדעתכם עדיף? אני מחפש כונן בראש-ובראשונה אמין ומלבד-זאת שגם אוכל לשתף אותו ברשת הביתית. הסיבה שאני רוצה כונן-חיצוני היא כי אין לי כוח להתעסק עם כל החיבורים הפנימיים ועם הג'ימפורים וכיו"ב. חוץ-מזה כבר יש לי שני כוננים פנימיים במחשב וכבר די לחוץ שם בפנים. כך גם אוכל לשאת הכונן ממקום למקום (כמובן לעיתים נדירות ביותר). האם אלו סיבות מספיקות טובות לרכוש חיצוני וולא פנימי? ואם אנחנו מדברים על חיצוני, איזה חיצוני ממולץ? איזה ממשק מהיר יותר? אני שקלתי לקנות עם ממשק רשת ולחבר אותו אל הראוטר, כדאי? נוח? האם הכוננים אלה נועדו בעיקר לגיבוי? או שאני יכול גם לשמור עלי…
-
- 11 תגובות
- 985 צפיות
-
-
הייי יש לי ניסיון רב עם מחשבים וחומרה. לאחרונה פוקדים אותי צרות עם ההארד דיסק שלי... היה לי 40 GB במשך שנתיים, החלפתי אותו ב 40GB referbished שהחזיק לי מעמד חודש.......... ואז קניתי 80GBWD בטרייד אין, ואחרי חודש וחצי בלבד........אפילו נגיעה קטנה במחשב, והראש מתפרק...מזל שעוד הוא עובד עכשיו.... ועכשיו קניתי 120GB יש לי מערכת הפעלה 98 את ההארד דיסק ה 80 GB פירמטתי ב FDISK ע"י אחוזים (כי יש הרי בעיה עם הגודל...) וזה עבד מצויין. אבל עכשיו ה 120.......איזה אחוזים שאני לא נותן, הוא מזהה לי רק 51 GB....... אני ממש יוצא מדעתי, מה עושים ???????? אני רוצה פרטישן C של 20 GB ופרטישן ל D של 100GB. PLEASE HELP ME !!! אגב, חפשתי פה בעיות דומות, לא הצלחתי למצוא. מיואש ועייף עד מאוד, ארז
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן 6-7, המחשב מריץ ווינדוס 8 64 ביט עם 8 גיגה זכרון, עובד מצוין חוץ מאיטיות לפעמים, שאני נכנס למנהל משימות אני רואה שהמעבד והזיכרון לא מתאמצים בכלל והדיסק נחנק ב100 אחוז, יש לי 3 הארדיסקים שניסיתי להתקין עליהם בזמנו את הווינדוס מחדש ובכולם זה קורה, החלטתי שכנראה הצוואר בקבוק שלי הוא הארד דיסק ואחרי שאחליף אותו ארגיש בשיפור, ראיתי שיחס עלות תועלת כולם ממליצים על הBX100, מצד שני המחיר של הEVO 850 לא רחוק ממנו, התקציב עד ה400 שקל. זה המפרט של המחשב : Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 8GB Kingston Value Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II HEC Compucase CI-6A21 Black and Sil…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חיברתי SSDלמחשב והתקנתי בו WIN7 שיניתי בביוס SATA ל AHCI רציתי לדעת האם צריך בזמן ההתקנה להשאיר את המחיצה של 100מגה או למחוק אותה ? אבנתי גם שצריך להשאיר 5% מהכונן לא מפורמט האם זה נכון ? ומה הכוונה ? אחרי שאני מתקין את המערכת הפעלה בSSD מה אני צריך להגדיר לביצועים טובים? תודה למגיבים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי ווחיברתי היום דיסק קשיח 250GB SATA2... הדיסק כמובן ריק לגמרי, אני מכניס את תקליטור הווינדוס אקס פי הום אדישן ושאני מגיע לעמוד שבו אני יכול לחלק מחיצות הוא רושם לי שיש רק 130000 מ"ב. למה? מה ההבעיה? המחשב שלי הוא P4 2.0GHZ 512ddr לוח אם של asrock 486 משהו כזה אני לא בטוח. תודה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-