אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אין עניין של תקציב אני צריך SSD של 120-128GB ראיתי שיש כמה חברות להלן: Sandisk SDSSDP-128G-G25 128GB SSD SATA III ב295 ש"ח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB SSD SATA III ב295 ש"ח Transcend SSD370 TS128GSSD370 128GB SSD SATA III ב315 ש"ח Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD Sata III MLC Retail ב330 ש"ח רציתי לדעת מה הכי איכותי מבין כולן? באינטרנט כתוב שעשו להם בדיקה והקינגסטון אכל את כולם בנתונים שלו האם זה נכון? יש לכם המלצה לכונן יותר טוב ממה שכתבתי פה? משהו איכותי בלי בעיות?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לגבי הדגם הזה- 1. מתי הוא מגיע לארץ? 2. מי מייבא אותו? 3. מה המחיר שלו? (או כמה בערך) 4. האם יש המלצות מיוחדות לגביו (משהו מיוחד שיש לכם להגיד עליו תחסכו את המילים על טכנולוגיית הטקסט שלו Disk T@2) תודה מראש, :saint:
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בדיונים בפורומים השונים באתר קראתי שבעת התקנה או חילוץ של קבצים על הדיסק הקשיח הוא יכול להוות צוואר בקבוק קשה. הפיתרונות שנכתבו הם או לקנות דיסק קשיח נוסף ולחלץ מדיסק אחד לדיסק שני, או ליצור PARTITION ולחלץ מPARTITION אחד לשני. נכתב גם שPARTITION ומחיצה זה לא אותו דבר. השאלות שלי: מה זה PARTITION ומה ההבדל בינו לבין מחיצה? האם יצירת שני PARTITIONS וחילוץ של קבצים מאחד לשני או התקנה של קובץ באחד בזמן פעילות שוטפת עם השני תמנע צוואר בקבוק ותאפשר לדיסק להתנהג רגיל? (במילים אחרות האם זה יתן אותה תוצאה כמו דיסק קשיח נוסף) תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ובהמלצה של אחד האנשים פה קניתי כונן של 64GB, אני מאוד מרוצה מהבחירה של הדגם רק שיש לי בעיה של מקום בלי שממש עשיתי משהו מיוחד. יש לי בנוסף כונן של 1T וכל מה שמותקן על ה SSD זה win7 ו firefox ובכל זאת אני כבר ב 16GB שזה פחות מ 30%. יש איזה המלצה לגבי ניהול המקום בכונן או שישנן פעולות שגרתיות שממולץ לעשות? אני די חדש בתחום של שימוש בכונן SSD בשביל מערכת ההפעלה. תודה מראש, ירון
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דיסק קשיח חדש בודד במחשב, איך ניתן לעשות לו פרמוט מלא לפני התקנת וידוס 7? דרך ההתקנה של הוינדוס ניתן לעשות רק פרמוט מהיר...
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלה קטנה אליכם: אני חושב שהגיע הזמן לגבות את הקבצים שלי באופן קצת יותר אמין מעל גבי דיסקים צרובים שאחרי שנה מפסיקים לעבוד. השאלה היא האם ניתן להשתמש בכונן קשיח חיצוני (שמתי עין על ה- WD Essential 2 של 1 טרהבייט) בתור אמצעי אחסון לטווח ארוך? הכונן לא יהיה בשימוש קבוע מדובר רק על גיבוי ואחסון בארון. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא ממש קריטי, אבל יש ב-TMS שני מתאמי 3.5 ל-2.5 של Agestar באותו מחיר (29 ש"ח) מתכת 2T3SI פלסטיק 2T3SP מה עדיף? הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שמתכת מוליך/מפזר חום טוב יותר? (לפלסטיק יש מקום למאוורר 80mm אבל אין לי כוונה לשים בכל מקרה..)
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המדובר על wd גרין חצי טרה. מכיל את כל המוזיקה שלי ועוד הרבה תמונות משפחתיות וכו'. הוא מסתובב תקין, מתחמם די הרבה. רציתי לדעת: 1. איך להציל את הקבצים 2. מה עם הכונן עצמו (פחות קריטי)
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חג שמח (: חיברתי למחשב של אחי כונן קשיח נוסף (Slave) והופיעה לי מחיצה (H) ... לפני שחיברתי את הכונן הקשיח היו לי שתי מחיצות, C ו - D ... אז אני רוצה לאחד (בעזרת Partition Magic 8.0) את המחיצה שהתקבלה למחיצה הקיימת, D ... איך אני עושה זאת ?.. נגיד ואחרי שאני אעשה את זה ויום אחד אצטרך לפרמט, אחרי פירמוט המחיצה (H) לא תופיע שוב ?.. תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי כונן קשיח חיצוני של סמסונג, טרה וחצי - G3, הסדרה הירוקה. לפני כמה ימים פרמטתי הכל כדי להעביר לNTFS מ FAT32, ואז העתקתי את כל מה שהיה בו חזרה פנימה. מאז הוא עושה בעיות וכל פעם שאני באה להעתיק משהו ]נימה עולה הודעת השגיאה: error 0x80070037 . כל נסיון לעזרה שמצאתי בגוגל הפנה אותי לתוכנת סריקת מחשב כזו או אחרת שבסופו של דבר צריך לשלם עליה. (ואני אפילו לא יודעת אם היא באמת תפתור את הבעיה) אם מישהו מכיר דרך חינמית לטפל בזה אני ממש אשמח לדעת. תודה רבה גלית
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לפני סידור כוננים מחדש. 2 כונני SSD שיחוברו ב RAID 0 למערכת הפעלה. 2 כונני WD שיחוברו רגיל.. יש על הלוח אם Primery master ו Primery Slave ו Secondery master ו secondery slave מה עדיף לחבר איפה ? או שזה לא משנה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לא מזמן(שבוע שבועיים) DOK ולאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות מוזרות - הקבצים בו מושחתים, וכאשר אני מנסה למחוק אותם אני מקבל הודעה שהכונן בכלל לא קיים - ושאני צריך לפרמט אותו. לאחר פירמוט הוא עובד לכמה דקות, אני מעביר קבצים ושוב הבעיה חוזרת ושוב צריך לפרמט וחוזר חלילה. באחת הפעמים ניסיתי להריץ עליו chkdsk וקיבלתי שיש לו CRC - אבל אם אני מריץ עכשיו(אחרי הפירמוט) chkdsk, אני מקבל את ההודעה הבאה: "Windows has checked the file system and found no problems" יש עצות נוספות או שעליי ישר לממש אחריות? הדגם: Sandisk Cruzer Blade
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מחשב נייד LENOVO FLEX 15, עם דיסק קשיח SSD 128 ג'יגה מהיצרן. אחרי מספר שנים, אני רוצה לשדרג לSSD בנפח 500 ג'יגה. ראיתי שלסמסונג יש תוכנה מאוד פשוטה בשם Samsung Data Migration שמעתיקה בצורה פשוטה את כל תוכן הדיסק הישן לדיסק לחדש, וכל מה שנותר לעשות אחרי הרצת התוכנה הוא רק לעשות חילוף פיזי, וסיימנו. אני מחפש כונן לאו דווקא של סמסונג, אבל אחד שמגיע עם או תומך בתוכנה של סמסונג או כדוגמתה על מנת לעשות לעצמי חיים קלים. אין לי דרישות שהכונן שלי יהיה הכי מהיר, כל כונן שנמכר כיום בשוק כנראה יותר טוב ממה שאני קניתי לפני 3 שנים ביחד עם המחשב, והכונן שיש לי עכשיו יותר ממעולה בשבילי. חשוב לי שהכונן יהיה מיצרן אמין. מבחינת מחיר הכ…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כונן Transcend SSD370 128GB http://www.transcend-info.com/Products/No-631 וכונן של Western Digital Black WD1003FZEX 1TB http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=760#Tab3 הלוח שלי זה Gigabyte G1.Assassin 2 (עם חיבור gsata3) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4046#ov חיברתי את 2 הכוננים ל-gsata3 כי כנראה חיבור הsata3 לא תקין אצלי. מה ההבדלים בין החיבורים (sata3 , gsata3) והאם עדיף שאת כונן של WD אחבר לsata2 ? אגב קראתי את המדריך הישן על ה-SSD והבנתי שהוא לא כל כך רלבנטי, הכונן שלי מוגדר על AHCI אבל שבדקתי על הTRIM הבנתי שהוא לא פועל אצלי. נאם אני צריך להפעיל אותו ועם כן אז איך? עד עכשיו הייתי משתמש ב-defraggler כדי לאחות את הכונן. האם צריך …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, ראיתי שבksp נמכרים שני כוננים קשיחים של crucial: Bx100 120gb M550 128gb ההפרש במחיר הוא 5 שקלים וראיתי שמהירויות הכתיבה בשני גבוהות יותר בנוסף מקבלים עוד 8 ג'יגה ראיתי שהשני בתמונה בא ללא מארז האם אני מפספס פה איזה פרט?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מסתכל על כוננים SSD NVME GEN4 כל הכוננים איטיים כמו GEN3 אותה מהירות למה זה ככה ? אפשר לקחת לוח אם פשוט GEN3 ולחסוך כסף למה לקחת GEN4 ולקבל 3 ? כונן SSD NVME של WD SN580 1TB שנחשב "מהיר " הקריאה שלו 4150 כתיבה שלו 4150 זה רחוק מלהיות GEN4
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 4 followers
-
-
-
אבא שלי קנה לי דיסקים כאלה האם אתם מכירים אותם? מה אתם אומרים עליהם?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ביצעתי את העדכון שאמור לפתור את הבאג המדובר. לאחר הרצה אני מקבל מהירות קריאה תקינה ומהירות כתיבה נמוכה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי את המחשב הבא: SAMSUNG NP700Z5C-S01IT (http://www.samsung.com/uk/support/model/NP700Z5C-S03UK) ואני מעוניין להחליף את הHDD שלי בזיכרון SSD של איזור ה500GB קראתי קצת באינטרנט וראיתי שמאוד ממליצים על SAMSUNG 840 משהו בסגנון הזה: http://www.amazon.com/MZ-7TD500-Internal-Solid-State-Drive/dp/B009NHAF3I/ref=cm_cd_ql_qh_dp_t האם הרכיב יתאים למחשב שלי? האם יש המלצות אחרות? אני מחפש זיכרון SSD לא יקר מידי (500 גיגה ועד 1300 שקל) ומשהו שאוכל לקנפג בעצמי אגב, בעבר קניתי HDD אחר להחלפה עם מה שיש לי במחשב וכשהחלפתי אותו הוא לא זיהה אותו משום מה תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש דרך לפצל את הארד דיסק למחיצות שמותקן עליו משהואפילו שניראה לי שזה לא ממש אפשרי
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לאחר שנמאס לי מהNEC שלי שלא קרא דיסקים שצרב החלטתי לרכוש חדש.. המחירים מצחיקים. קניתי את הפיוניר 111D הגעתי הבייתה והרכבתי אותו עם כבל 80 פין. לצורב לוקח לצרוב 30 דקות!!! דיסק וזה לא הכל! בזמן שהוא צורב המחשב פשוט גמור מת , לא זז ולא מגיב כמעט לדוגמא אם יפתח חלון מסנגר קטן שאומר שמישהו נכנס כרגע לשירות זה ייקח שעה ויעלה ממש ממש לאט שלא נדבר על לצאת מהחלון. השורות של הBUFFER קופצות מ10 ל20 ל30 ל98 וחזרה ל10 כל הזמן. מפרט המחשב שלי: P4 DC 3GHZ 512 זכרון הרדיסט SATA 160 חדש דנדש ולוח של MSI. אמור להספיק לא? במיוחד שהנק בצריבה עצמה בכלל לא עשה בעיות ולא תקע תמחשב. התבחבשתי בעסק קלות וזה מה עשיתי. חיברתי את הצורב לבדו בתור מסטר בלי שותפים על הכבל (לא עזר) החלפתי למדייה אח…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי כונן SSD עבור מערכת ההפעלה וכעת כונן הHDD לא עושה כלום מלבד לאחסן קצת קבצים שירים וכאילו . .. מה שקורה זה שכשאני נכנס לכונן D (שהוא למעשה הHDD המדובר) אז המחשב קופא לאיזה 4 שניות ורק אז זה נכנס לכונן . פעם לפני שרכשתי את הSSD זה לא היה ככה. מעבר לכך אחרי שאני נכנס פעם אחת זה מסתדר לזמן מה ואז אחרי פרק זמן מסוים שאני לא נוגע בכונן D, חוזר חלילה. למיטב הבנתי המחשב לא עושה שימוש בכונן ה HDD המדובר ולכן הוא מכניס אותו למצב שינה (בקיצור הוא לא מסתובב) כך שכאדר אני מעורר אותו הוא רק מתחיל להניע ועד שהוא מגיע למהירות הרצויה אני מתייבש לי בינתיים. בעבר הוא היה כל הזמן בפעילות כי המערכת הפעלה ישבה עליו ולכן לא היו עיכובים אך כעת הוא נמצא בפנסיה מוקדמת. כיצד ניתן לפתור את ה…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מאביי : https://www.ebay.com/itm/SanDisk-Wireless-USB-Flash-Drive-Smart-WIFI-Connect-Media-SDWS1-32GB-64GB/113920593102?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=414201767258&_trksid=p2057872.m2749.l2649 אני מבין שמסוכן לחבר למחשב התקן נייד שאין לי מושג מה מקורו . בהתכתבות עם אחד המשתמשים בעבר בעניין : הוצע לי לבטל AUTORUN ולבצע פרמוט לכונן - וכל עוד אינני לוחץ על אחד הקבצים (במידה ויש) בכונן , הכל בסדר. ההתכבות הייתה לפני כמה שנים אולי דברים השתנו . מה אתם מציעים לי לעשות ? תודה רבה .
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באתר של סמסונג זה לא כל-כך ברור... יש לי כבר SSD של סמסונג (SATA) אבל אני צריך להתקין עכשיו עוד אחד. אני שוקל להביא את הדבר הזה: Samsung 970 EVO V-Nand NVME PCIE M.2 MZ-V7E250 250GB טוב לי מבחינת המחיר והנפח. השאלה היא אם הכונן יעבוד על הלוח שלי (כי הוא כבר מתחיל להיות "ישן"). שאלה נוספת היא אם יהיה אפשר להריץ מהכונן הזה ווינדווס 7 בצורה המקובלת וללא קומבינות. מעניין אותי איך זה יהיה בביוס, מפני שהכונן הזה הוא לא SATA. אשמח לתגובות ממי שיש לו את הנסיון. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-