עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. המדובר על wd גרין חצי טרה. מכיל את כל המוזיקה שלי ועוד הרבה תמונות משפחתיות וכו'. הוא מסתובב תקין, מתחמם די הרבה. רציתי לדעת: 1. איך להציל את הקבצים 2. מה עם הכונן עצמו (פחות קריטי)

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Mr.positive,

יש לי מספר שאלות: -אם אני קונה מחשב חדש מה עדיף לקנות HDD של 1TB או 2 של 512GB ולעבוד איתם על RAID? -האם RAID נותן תוספת לביצועים? -מה ההבדל בין יותר פלטות ופחות פלטות האם זה משפיע על הביצועים? -אם אני קונה SSD לWINDOWS ועוד HDD להורדות האם יהיה שיפור במשחקים ובמהירות של המערכת?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by winner100,

ערב טוב לכולם, יש ברשותי HDD של סמסונג ואני די מרוצה. הנפח הולך ונגמר אני חייב אחד נוסף. אני לא מחפש את טופ הביצועים בתקציב שלי אבל גם לא מחפש עגלה. נתונים יבשים: נפח 2TB עד 4TB תקציב באזור ה450 550 ₪ אם אפשרות למשוך עד 600 במידה ויש הצדקה. הוא לא ישמש למערכת הפעלה, למערכת ההפעלה יש SSD. אבל הוא יהיה בכתיבה מתמדת בגלל מצלמות אבטחה שמזרימות לשם ווידאו בצורה קבועה. ואולי אני יתקין שם כמה תוכנות (לא בטוח) הכי חשוב לי אורך חיים אבל אני יודע שזה כמעט בלתי אפשרי אז אני פשוט יבקש המלצות שלכם ואולי גם מחוות דעת אישית. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by BlackShadow,

באיזה פורמט יותר נגני DVD יתמכו - VCD או DVD-R? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יש לי צורב בן חצי שנה במחשב השולחני - עבד מצויין לא היתה שום בעייה פיתאום - אבל פיתאום הפסיק לעבוד...לא מזהה מדיות לצריבה - ולכן לא מתחיל ליצרוב לא מבין מה קרה כאן לעומת זאת ב"נגינה" הוא מזהה הכל וידאו ומוזיקה צרוב או לא ניסיתי הכל = שום דבר לא עוזר =גם הפעלתי דיסק ניקוי....למרות שהכונן מנגן מדיות מצויין בטוח שזו לא בעייה של חומרה אז מה זה יכול להיות?....פשוט הוא מחפש מדייה לצריבה ולא מוצא קניתי עכשיו מדיות חדשות של Verbatim ....וכלום לא עוזר - הוא פשוט לא מזהה מה עושים? ??? ???

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. כרגע יש לי במחשב הארד-דיסק של 160GIGA בתצורת SATA. אני מעוניין להוסיף כונן SATA 2 למחשב זה, בשביל מטרת שדרוגיות והוספת מקום. (אני מתכנן על כונן נוסף בגודל 250 או 320 ג'יגה). האם אפשר להוסיף לכונן הקיים? זאת אומרת אם יש לי עכשיו 160, אז אם אני אוסיף את הכונן החדש יהיה לי 160+320=480. כאילו בהארד-דיסק אחד גדול? האם בתהליך כזה יש סכנה לחומר בהארד-דיסק הישן? תודה לעוזרים מראש

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

כונן ה-8 טרה-בייט הראשון של חברת סיגייט נהנה מתהילה קצרה במיוחד, עכשיו כשהיטאצ\'י מכריזה על כונן 10 טרה-בייט ראשון לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-10-%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%98%d7%90%d7%a6%d7%99/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי המחשב שלי עושה לי קצת בעיות בזמן האחרון ונראה לי שפירמוט יעשה לו טוב. אז במקום לעשות סדר בהארדיסק הקיים,גיבויים וצריבות, אני פשוט אקנה עוד אחד. נראה לי שאני רוצה הארדיסק של 1TB למרות שאם ממש כדאי לקחת 500GB אז אפשר גם כזה. על ההארדיסק ירוץ Windows 7 וכל שאר האפליקציות/משחקים/סרטים + אכסון. הכי חשוב לי שההארדיסק יהיה אמין וכדאי גם מהיר. אני קונה כנראה מ-KSP אז עדיף שזה יהיה מארדיסקים שנמצאים אצלם במלאי. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by lioryb,

מה ההבדל בין CAVIAR GREEN, BLUE ו-BLACK ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by psybrain,

מתלבט בין 3 צורבים .. תמליצו לי Sony ‏AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata ‎ LG ‏DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Retail)‎ Pionner ‏DVR-219LBK DVD±RW x24 Black Sata LabelFlash‎

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. השאלה בכותרת. בנוסף, בכמה הם מהירים מSamsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3? בכמה הם פחותים מכונני SSD? איך ההבדלי מהירויות מתבטאות בשימוש השוטף במחשב? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Yehuda A,

הציעו לי כונן קשיח מ איביי וזה מה שנכתב playstation 4 hard drive laptop רציתי לדעת אם זה יתאים למחשב נייד [ אני מתכווין להחליף את הכונן קשיח שלי הוא מאוד איטי וככל הנראה נשחק ]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by godisme171,

MPEG אחריי שצרבתי את זה שמתי ת'דיסק בדי וי די ורואים בשחור לבן למה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by zaviv,

שלום לכולם, אני מתלבט ברכשית כונן בלו ריי למחשב האם מישהו יש לו כונן בלו ריי שהוא צורב והיכן ניתן לראות את הסרטים (נגן או PS3) תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. יש לי ספריית סרטים גדולה בבית על דיסקים DVD. אני רוצה להעביר אותם למחשב, ככה שבלחיצת כפתור אני אוכל לנגן את הסרט. התחלתי להעביר לכונן הפנימי, אבל מתחיל להיגמר המקום וחשבתי לקנות כונן חיצוני (להתחיל לצבור כוננים עם סרטים... יש לי בערך 1000 סרטים ב- DVD). בדקתי בזאפ, ומבחינת נפח בייחס למחיר ו- כונן קשיח חיצוני ST310005FDD2E1GB 1000 FreeAgent Desk Seagate יצא הכי זול (500 ש"ח). איך סיגייט? יש בהם בעיות? איזו חברה הכי מומלצת? זה נורא אם אין גיבוי לסרטים שעל הכונן? בקשר למחיר- אני פשוט מחפש את הכונן הכי טוב לצרכים שלי במחיר הכי נמוך... אז תגידו מה כדאי, ומה המחיר. תודה! גיא

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום רב, אני צריך את הציוד שיש בסרטון הזה: כגון: מכישר של hot air שהוא מוציא את החלקים בקלות. ואת הקריאה של הרכיב שבו יש את המידע[הגוק השחור שהוא מכניס אותו למכשיר שמחובר למחשב לפי הסירטון. היכן אני יכול לקנות את המכשירים האלה כאן בארץ. אני מעדיף לקנות אותם בארץ. התוכנה שהוא משתמש בה,איך קוראים לה? תודה רבה לעוזרים. עריכה: מצאתי את המכשיר: http://www.salvationdata.com/blog/case-of-salvation-data-flash-doctor-k9f1g08-mt29f2g08aab_c-1-1/ היכן אני יכול לקנות אותו בישראל?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Or4more,

היי, אני רוצה לקנות SSD בגודל 500GB למחשב. 1. אשמח להמלצה לכונן SSD עד 300 ש"ח בארץ או מתחת למכס מאמאזון..בגדול המחשב משמש בעיקר לאינטרנט / סרטים / אופיס וכו אז לא חובה שיהיה חיית ביצועים, אבל שיהיה אמין. 2. הלוח אם שלי ישן יחסית - זה הדגם: Gigabyte GA-770T-D3L אם הבנתי נכון אני יוכל לחבר את ה SSD לחיבור SATA רגיל כמו ההארד דיסק שמחובר היום? זה מונע ממני למעשה לקנות SSD מסוג NVMe? יש הבדל משמעותי בין הסוגים? תודה..!

18. Started by gll,

HD פנימי הכוונה אני כנראה מזמין מ-IQPC אז עדיף שיהיה שם אבל גם אם לא, תודה רבה איך הסדרה של WD GREEN? יכול להיות אני אלך גם על 3 טרה השאלה אם הם אמינים? אחרי שהצורב נדפק אמרתי אולי נחליף גם הארדיסק ישן בחדש לכבוד פסח

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by 1stcowgirl,

שלום, אני צריכה מעט מידע. יש לי CORSAIR FORCE 3 240GB ולוח אם GA Z68P-DS3 יש משהו שאני צריכה להגדיר בלוח לפני ההתקנה של הSSD? יש על ה SSD מערכת הפעלה בתולית, אני מתכוונת לנתק את הHDD אח"כ לחבר רק את ה SSD, להעלות את מערכת ההפעלה ולהתקין דרייברים. אח"כ לכבות שוב... ורק אח"כ לחבר את הHDD. אז האם צריכה להגדיר משהו בביוס? להכין משהו לפני...? ועוד שאלה אם מישהו יודע: אם ארצה למחוק ולפרמט את ה SDD לGPT, האם אצטרך לשנות משהו בביוס? (לא לשכוח שיש עליו מערכת הפעלה והוא לא RAW) ובהמשך לכך: האם אוכל להשתמש ב DISKPART ולבצע CLEAN רגיל בכדי להפוך אותו ל RAW? (ואח"כ לאתחל? הבנתי שהמצב RAW המחשב מציע בעצמו פירמוט ל GPT א NTFS) תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by zebra,

כשאני מנסה להעתיק לדיסק און-קי קובץ הוא מראה לי שגיאה מספר 0x8007045d מה יכולה להיות הסיבה??

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Ziv8989,

היי, אני מתלבט בין שני דגמי כונני SSD. הראשון הוא intel 660p עם שבב QLC. קישור לאתר היצרן: https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/149405/intel-ssd-660p-series-512gb-m-2-80mm-pcie-3-0-x4-3d2-qlc.html השני הוא Kingston A2000 עם שבב TLC. קישור לאתר היצרן: https://www.kingston.com/us/ssd/a2000-nvme-pcie-ssd#product-features הפרש המחירים זניח. העניין הוא שעקרונית שבב QLC נותן ביצועים טובים יותר מאשר TLC אבל ע"פ הנתונים הכרטיס של Kingston (TLC)עדיף. אשמח את עצתכם.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם אז בסופו של דבר קניתי את הצורב Samsung SW-252B 52x24x52 שלפי דעתי צורב מצויין בדיוק כמו Lite-On ש- Samsung גם זול גם אמין ומהיר מאוד ושקט מאוד. ויש הבדל נורא קטן בין 3 שניות ל Lite-On אז לקחתי את Samsung. השאלה שלי אם אני מוריד מאתר של Samsung את הגירסה החדשה שלהם של firewere האם זה מוריד לי את האחריות ?? ועוד שאלה קטנה שאני צורב, הוא צורב לי במהירות של 32 זה אומר שהדיסק הריק מוגבל למהירות של 32 ??? תודה רבה זאביק. :AR15:

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by integral,

יצא ביפן. השינוי היחיד זה DVD R X16 בפורמט +R. לא שווה. עדיף להישאר עם 4120B במחיר משמעותית יותר זול. נראה לי שצריך לחכות עוד בשביל לקבל קפיצה יותר משמעותית מ LG. http://www.cdfreaks.com/news/10417

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by yanivganor,

מה דעתכם על שני Raptor74G אשר מחוברים ב RAID0 ? שווה את ההשקעה ?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by AlphaX,

היי, לפני כמה ימים היו לי קפיצות מתח בבית, והלכו לי הספק, והאחד מהHD שלי. את הספק החלפתי, אבל הצלחתי להפעיל את המחשב רק אחרי שהוצאתי את הHD הבעייתי. נתתי למישהו לבדוק את הHD שלי והוא אמר שחלק כלשהו בו ( נדמה לי שהוא התכוון ללוח האלקטרוני בתחתית ההארד דיסק) מקצר את הHD בהתחלה היתה תוכנית לבקש בחנות שקניתי ממנה שיקמבנו לי את הרכיב הזה מHD מדגם זהה, אבל מסתבר שהם כבר לא מוכרים כזה... אני לא רוצה להתחיל לחפש HD חדש מהדגם הזה רק בשביל לפרק אותו... האם יש סיכוי שיהיה אפשר לקנות איפשהו רכיבים במקרה כזה? הדגם הוא seagate barracuda st3808110as האמת שאני דיי סקפטי... ואני שואל פה כתקווה אחרונה לפני שאני מחליף את הHD במסגרת האחריות, ומאבד את כל המידע שהיה לי בו. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים