אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם, יש ברשותי HDD של סמסונג ואני די מרוצה. הנפח הולך ונגמר אני חייב אחד נוסף. אני לא מחפש את טופ הביצועים בתקציב שלי אבל גם לא מחפש עגלה. נתונים יבשים: נפח 2TB עד 4TB תקציב באזור ה450 550 ₪ אם אפשרות למשוך עד 600 במידה ויש הצדקה. הוא לא ישמש למערכת הפעלה, למערכת ההפעלה יש SSD. אבל הוא יהיה בכתיבה מתמדת בגלל מצלמות אבטחה שמזרימות לשם ווידאו בצורה קבועה. ואולי אני יתקין שם כמה תוכנות (לא בטוח) הכי חשוב לי אורך חיים אבל אני יודע שזה כמעט בלתי אפשרי אז אני פשוט יבקש המלצות שלכם ואולי גם מחוות דעת אישית. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לWINDOWS יש VIRTUAL MEMORY. במדריך להגדרות SSD שבאתר רשום שיש לבטל את הVIRTUAL MEMORY שעל כונן הSSD ולהגדיר אותו לכוננים המכניים משום שהקריאה.כתיבה המרובות שקורות שם יקצרו לבסוף או אורך החיים של הSSD. האם זה נכון? מה שלי לא מסתדר בהנחיה זו הוא העובדה שאם הגדרתי את הVIRTUAL MEMORY לכוננים המכניים האם לא בעצם וויתרתי על המהירות של הSSD בביצועי מערכת ההפעלה? ואז בעצם אני מוותר על היתרון הענק של המהירות של הSSD שמ.ההפעלה תשתמש בו בצורה המיטבית ביותר? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט ברכשית כונן בלו ריי למחשב האם מישהו יש לו כונן בלו ריי שהוא צורב והיכן ניתן לראות את הסרטים (נגן או PS3) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הצורב LITE-ON 40X12X48 הוא צורב טוב? ??? ???
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק 80 ג'יגה.. הוא מחיצה אחת אני רואה פה אנשים שיש להם שתי מחיצות ויותר.. למה? איך עושים את זה? אתם ממליצים לי?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רוצה לקנות HDD למחשב גיימינג שיורכב בעתיד הקרוב דיסק זה יהיה משני לדיסק SSD נוסף, גודל 4 טרה לפחות מהירות גבוהה שימושים: משחקים - אם לא יספיק על ה SSD, אחסון, סרטי 4K ובלוריי רצוי לקנות היום מKSP או IVORY, אם יש להם משהו ראוי , אחרת אזמין ממקום אחר
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ההארד דיסק נעלם פתאום ואין גישה אליו, אבל הוא עדיין מופיע במנהל ההתקנים כמחובר. אחרי אתחול מחדש של המחשב הוא בדרך כלל חוזר. שמתי לב שזה קורה כאשר ההארד דיסק לא נמצא בפעולה. לעומת זאת כשיש פעילות כמו הורדה והעלאה בתוכנה שיתוף קבצים אליו הוא עובד רצוף בלי בעיות. אציין שהבעיה הזאת מתרחשת בלפטופ, ואילו בנייח יש העלמות ומיד לאחר מכן חזרה בלי צורך בריסטרט. ניסיתי להחליף כבלים והבעיה נשארת. למישהו יש רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש כונן בגודל 3TB עם חיבור USB3. הוא עולה 800 ש"ח בKSP, עם 3 שנים אחריות. האם הוא מומלץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רואה שיש מספר דיונים בנושא של ביצועים נמוכים ל-SSD. עם זאת, המספרים שאני קיבלתי נמוכים משמעותית מכל מה שראיתי כאן בפורום. אני מצרף גם את האבחון של AS SSD ואת מפרט המערכת כתמונה מ-HW MOnitor. צרפתי גם את הדו"ח של cpu-Z. הצ'יפסט הוא של Nvidia אבל נשארתי עם הדרייבר של מיקרוסופט בגלל ה TRIM. יש למישהו הצעות איך להעלות את הביצועים? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מאביי : https://www.ebay.com/itm/SanDisk-Wireless-USB-Flash-Drive-Smart-WIFI-Connect-Media-SDWS1-32GB-64GB/113920593102?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=414201767258&_trksid=p2057872.m2749.l2649 אני מבין שמסוכן לחבר למחשב התקן נייד שאין לי מושג מה מקורו . בהתכתבות עם אחד המשתמשים בעבר בעניין : הוצע לי לבטל AUTORUN ולבצע פרמוט לכונן - וכל עוד אינני לוחץ על אחד הקבצים (במידה ויש) בכונן , הכל בסדר. ההתכבות הייתה לפני כמה שנים אולי דברים השתנו . מה אתם מציעים לי לעשות ? תודה רבה .
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של Asus, מעבד i7-2640M 2.80Ghz, זיכרון 8GB DDR3 (המפרט המלא בקישור). https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230486R המחשב די ישן (6 שנים בערך), אבל עדיין עובד מעולה. החיסרון היחיד שלי בו שהוא עובד לאט. רציתי להתייעץ עם המומחים שכאן האם כדאי לי לרכוש כונן SSD חדש שיחליף את כונן ה- DVD, ועליו תשב מערכת ההפעלה. האם זה ישפר את ביצועי המחשב? או שזו תהיה הוצאה מיותרת? במידה וכדאי, על איזה כונן אתם ממליצים? אני לא צריך כונן בנפח גדול מ- 250 GB, אבל אני מוגבל בתקציב של סטודנט... אני סטודנט להנדסת תוכנה, המחשב הוא כלי העבודה העיקרי שלי. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי כונן קשיח חיצוני של סמסונג, טרה וחצי - G3, הסדרה הירוקה. לפני כמה ימים פרמטתי הכל כדי להעביר לNTFS מ FAT32, ואז העתקתי את כל מה שהיה בו חזרה פנימה. מאז הוא עושה בעיות וכל פעם שאני באה להעתיק משהו ]נימה עולה הודעת השגיאה: error 0x80070037 . כל נסיון לעזרה שמצאתי בגוגל הפנה אותי לתוכנת סריקת מחשב כזו או אחרת שבסופו של דבר צריך לשלם עליה. (ואני אפילו לא יודעת אם היא באמת תפתור את הבעיה) אם מישהו מכיר דרך חינמית לטפל בזה אני ממש אשמח לדעת. תודה רבה גלית
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רוצה לקנות הארדיסק חיצוני עם כמות הזיכרון והאיכות הכי גבוהות שאפשר להשיג במחיר הזה.. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה הארדיסק יותר טוב? maxtor 7200rpm ata133? או westerb digital 7200rpm 8mb buffer ata100? איפה אני יותר ארגיש מהירות יציבות? MAXTOR או WD? היה לי MAXTOR והייתי מאוד מרוצה...ממש ממש מרוצה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול פתחתי את המחשב במטרה לנקות אותו, והאחרי שהרכבתי את המחשב מחדש הופיעה הודעת אזהרה בוינדוס שהדיסק הקשיח (WDC 1GB GREEN) כנראה לא תקין. מישהו יודע אם זה יכול להיות קשור למה שעשיתי או שזה סתם צירוף מקרים עם חוסר מזל? בכל מקרה, אני מתכנן כנראה לקנות SSD ולא דיסק קשיח והסתכלתי פה בפורום על הדגמים המומלצים. יש את ה CRUCIAL M500 120GB, EVO 120GB, EVO 250GB. אני מתלבט בין שלושתם כאשר כנראה 120GB יספיקו, אך אני חושב על הEVO 250GB כאופציה יותר טובה לעתיד (לא יודע אם זה נכון). בכל מקרה אני נוטה קצת לטובת הסמסונג אבל עדיין לא בטוח לגבי השיקולים שכדי לי לקחת (המחיר בעדיפות גבוהה כרגע). אגב יש לי כרגע 4GB זיכרון ולוח אם תומך רק בsata II ואני לא בטוח שאשדרג את המחשב ב…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. במחשב שבו אני משתמש ישנו כונן אחד של 1 טרהבייט. במחיצה אחת ישנה מערכת ההפעלה, תוכנות מותקנות, משחקים וכו', ובשנייה - תיקייה אחת עם כל המידע הקריטי, ושנייה עם מידע חשוב אבל ממש לא קריטי שעבורי לא שווה גיבוי. את התיקייה הקריטית, ששוקלת 100 ג'יגהבייט, אני מעתיק ידנית (פשוט מעתיק את הכל, copy+paste!) לכונן חיצוני (כונן פנימי רגיל שמחובר למחשב דרך מגירה, ורק לצורך הגיבוי, בשאר הזמן הוא כבוי ומאחוסן בחדר). אני עושה את זה כי במידה מסוימת אני לא סומך על התוכנות האלו שיוצרות image של הכל, יכול להיות שבתהליך יהיה איזה corruption של קובץ, או שחס וחלילה התוכן של הקבצים ישתנה. העתקה ידנית זה הכי פשוט. החסרון הוא שהמידע שלי מתעדכן לעיתים קרובות, ולכן כל פעם שאני מגבה אני מוחק…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
המדובר על wd גרין חצי טרה. מכיל את כל המוזיקה שלי ועוד הרבה תמונות משפחתיות וכו'. הוא מסתובב תקין, מתחמם די הרבה. רציתי לדעת: 1. איך להציל את הקבצים 2. מה עם הכונן עצמו (פחות קריטי)
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה מעט מידע. יש לי CORSAIR FORCE 3 240GB ולוח אם GA Z68P-DS3 יש משהו שאני צריכה להגדיר בלוח לפני ההתקנה של הSSD? יש על ה SSD מערכת הפעלה בתולית, אני מתכוונת לנתק את הHDD אח"כ לחבר רק את ה SSD, להעלות את מערכת ההפעלה ולהתקין דרייברים. אח"כ לכבות שוב... ורק אח"כ לחבר את הHDD. אז האם צריכה להגדיר משהו בביוס? להכין משהו לפני...? ועוד שאלה אם מישהו יודע: אם ארצה למחוק ולפרמט את ה SDD לGPT, האם אצטרך לשנות משהו בביוס? (לא לשכוח שיש עליו מערכת הפעלה והוא לא RAW) ובהמשך לכך: האם אוכל להשתמש ב DISKPART ולבצע CLEAN רגיל בכדי להפוך אותו ל RAW? (ואח"כ לאתחל? הבנתי שהמצב RAW המחשב מציע בעצמו פירמוט ל GPT א NTFS) תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש דיסק גיבוי חיצוני אשמח להמלצות. חשבתי על 1. 3TB, Seagate STDT3000200, יש לי אפשרות לקנות אותו ב 540 ש"ח (שנתיים אחריות) 2. 2TB, Seagate STDR2000200, ב 450 ש"ח במבצע בסוף השבוע הזה (שנתיים אחריות) הבנתי שאלו שני מוצרים שונים, אחד "קבוע" ליד המחשב והשני קל ונייד. אשמח לשמוע את דעתכם על המוצרים הנ"ל, כמו גם לקבל המלצות על דיסקים נוספים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היטאצ'י מוכרת כבר 3 דגמים של דיסק כזה בחו'ל : - שני דגמים "ביתיים" (5,400 ו 7,200) - דגם "עסקי" (7,200) אני צריך להוסיף עוד דיסק לדיסק ה 3TB שלי, ומעוניין בדיסק 4TB (מהירות 5,400 תספיק לצרכי). אז ... יש למישהו מידע ? הערכה ? אשמח
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבא שלי קנה לי דיסקים כאלה האם אתם מכירים אותם? מה אתם אומרים עליהם?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם יש לי במחשב מערך רייד 5 שבנוי מ5 דסקים אחד נפל לי והמערך ממשיך לעבוד עד שאני יקנה דיסק חדש. (לא פעם ראשונה שנופל לי דיסק והכל ממשיך לעבוד). בכל אופן קיבלתי הודעה במטריקס שהמערך כשל וזה מה שרשום כשמעלים את המחשב [ATTACH]5588[/ATTACH]
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה ההבדל בין דיסק קשיח ATA לבין דיסק קשיח SATA2?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי כונן SSD עבור מערכת ההפעלה וכעת כונן הHDD לא עושה כלום מלבד לאחסן קצת קבצים שירים וכאילו . .. מה שקורה זה שכשאני נכנס לכונן D (שהוא למעשה הHDD המדובר) אז המחשב קופא לאיזה 4 שניות ורק אז זה נכנס לכונן . פעם לפני שרכשתי את הSSD זה לא היה ככה. מעבר לכך אחרי שאני נכנס פעם אחת זה מסתדר לזמן מה ואז אחרי פרק זמן מסוים שאני לא נוגע בכונן D, חוזר חלילה. למיטב הבנתי המחשב לא עושה שימוש בכונן ה HDD המדובר ולכן הוא מכניס אותו למצב שינה (בקיצור הוא לא מסתובב) כך שכאדר אני מעורר אותו הוא רק מתחיל להניע ועד שהוא מגיע למהירות הרצויה אני מתייבש לי בינתיים. בעבר הוא היה כל הזמן בפעילות כי המערכת הפעלה ישבה עליו ולכן לא היו עיכובים אך כעת הוא נמצא בפנסיה מוקדמת. כיצד ניתן לפתור את ה…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-