עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by andrei21,

רוצה לקנות HDD למחשב גיימינג שיורכב בעתיד הקרוב דיסק זה יהיה משני לדיסק SSD נוסף, גודל 4 טרה לפחות מהירות גבוהה שימושים: משחקים - אם לא יספיק על ה SSD, אחסון, סרטי 4K ובלוריי רצוי לקנות היום מKSP או IVORY, אם יש להם משהו ראוי , אחרת אזמין ממקום אחר

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכולם אז בסופו של דבר קניתי את הצורב Samsung SW-252B 52x24x52 שלפי דעתי צורב מצויין בדיוק כמו Lite-On ש- Samsung גם זול גם אמין ומהיר מאוד ושקט מאוד. ויש הבדל נורא קטן בין 3 שניות ל Lite-On אז לקחתי את Samsung. השאלה שלי אם אני מוריד מאתר של Samsung את הגירסה החדשה שלהם של firewere האם זה מוריד לי את האחריות ?? ועוד שאלה קטנה שאני צורב, הוא צורב לי במהירות של 32 זה אומר שהדיסק הריק מוגבל למהירות של 32 ??? תודה רבה זאביק. :AR15:

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by yyoo0,

שלום רב חברים. יש לי בעיה מאוד מוזרה. יש לי כונן ssd al שעליו מותקנת מערת ההפעלה. רכשתי לפני מספר ימים כונן קשיח 1 טרה של seagate התקנתי אותו לחיבור סאטה 3 ועבד מעולה!! כעבור מספר ימים המערכת נהייתה מאוד איטית ואפילו הגיע למצב שהמחשב לא עולה ונתקע על מסך windows . התחלתי לבדוק מה יכול להיות הבעיה וניתקתי את הדיסק החדש שקניתי ואכן הבעיה נפתרה והמחשב עלה ללא איטיות או בעיות. ביצעתי פירמוט מלא לדיסק החדש וגם הרצתי check disk והכל היה תקין. ביצעתי פירמוט והתקנה נקיה לחלוטין של windows בכונן ssd האחר ועדיין כל פעם שהמחשב עולה כשהדיסק הסורר מחובר הוא מאט את המערכת..כשאני מנתק אותו המחשב טס!! הרצתי בדיקת וירוסים ורוגלות ולא נמצא משהו.. אני כבר אובד עצות..מה ניתן לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by עובדיה,

שלום לכולם אז ככה קניתי השבוע מחשב חדש רציתי לברר לגבי תוספת שיש לי בלוח אם. יש לי לוח אם של ASUS P5N32 SLI SE DELUXE ויש בו אפשרות לחבר את ההארדיסקים במערך RAID. עכשיו לפי מה שהבנתי בנושאים קודמים, מערך הRAID נועד בעיקר לאנשים שרוצים גיבוי למידע שלהם. הבנתי שמערך 0 הוא המהיר ביותר ומערך 1 הוא האמין ביותר אך הוא כותב את המידע פעמיים. א. האם פיסית כאשר אני מחבר מערך 1 הוא מוריד לי את כמות האיחסון. כלומר אם אני מאחסן קובץ של 1 מגה הוא נכתב פעמיים ומבזבז 2 מגה? ב. בלוח שלי יש את אופציית מערך DUAL RAID 0+1. חיפשתי בגוגל ובנושאים קודמים ולא מצאתי תשובה לכך. מה זה בכלל? למה זה נועד? והאם זה משפר את ביצועי המחשב שקניתי, באם אני מחבר שני כוננים קשיחים שעובדים בתצורת STATA עם נפחי…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by aaalon,

שמצדיק את ההפרש במחיר???

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by CRT,

שאלה איזה מתאם לקנות ואם יש כאלו אז באזור גוש דן. יש לי HD של סמסונג בעל חיבורים של SATA בלבד (מידע וחשמל). ללוח אם שאני רוצה לחבר אין לא חיבור של מידע של SATA ולא חיבור מספק של SATA. מה ניתן לעשות? בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by civic,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717077 הכונן הזה הוא estata? ואם כן אפשר לחבר אותו גם במחשבים שאין בהם estata דרך הusb לבד?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by tidan27,

האם ניתן להשאיר דיסק און קי מחובר באופן קבוע למחשב?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. היי, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח פנימי טוב בעל נפח גבוה. ראיתי שיש 2 דיסקים בעלי נפח של 5000 GB: 1. Western Digital Green 5000GB WD50EZRX 2. Western Digital Red 5000GB WD50EFRX מה ההבדל ביניהם? מה יותר טוב ומה מומלץ? האם יש עוד דיסקים קשיחים בנפח זה מומלצים? בנוסף, האם מומלץ לקנות דיסק קשיח עם SSD ? ראיתי שהנפח דיסק הכי גדול שיש לו SSD הוא בגודל 4000 ג'יגה (ואין ב- 5000 ג'יגה) והוא: Seagate 4000GB ST4000DX001 ואם כבר אני אלך על 4000GB אז עדיף לי ללכת על הדגם עם ה-SSD או על הדגם הרגיל שהוא: Western Digital 4000GB WD4003FZEX אם מומלץ ללכת על דיסק קשיח עם SSD אז אני אתפשר על 4000 ג'יגה ואקח את הדגם הזה Seagate 4000GB ST4000DX001.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Or4more,

היי, אני רוצה לקנות SSD בגודל 500GB למחשב. 1. אשמח להמלצה לכונן SSD עד 300 ש"ח בארץ או מתחת למכס מאמאזון..בגדול המחשב משמש בעיקר לאינטרנט / סרטים / אופיס וכו אז לא חובה שיהיה חיית ביצועים, אבל שיהיה אמין. 2. הלוח אם שלי ישן יחסית - זה הדגם: Gigabyte GA-770T-D3L אם הבנתי נכון אני יוכל לחבר את ה SSD לחיבור SATA רגיל כמו ההארד דיסק שמחובר היום? זה מונע ממני למעשה לקנות SSD מסוג NVMe? יש הבדל משמעותי בין הסוגים? תודה..!

11. Started by yanivganor,

מה דעתכם על שני Raptor74G אשר מחוברים ב RAID0 ? שווה את ההשקעה ?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by The Grey Matter,

היום לאחר 11 שנים של שירות יעיל , התפגר לבסוף גיסק 10GB של WD (כנראה בעייה במנוע שמסובב את הפלטות) זה נקרא HD אמין! ;D

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אז אחרי עיון בסטיקי. אני אקח את הגרסא של סמסונג שלא מפסיקים לשבח אותו. השאלה שלי, היא איזה מארז מומלץ? והאם יש ומומלץ יותר כונן חיצוני קומפלט? הייעוד של הכונן הוא לגיבוי בלבד, לגבות ולכבות אותו שיהיה נגיש ל-USB2\3. האם הוא צריך ספק חשמל בנפרד? או שהוא צורך את החשמל משקע USB? ואם אפשר המלצה למארז ספציפי שזמין מהחנויות הבאות: KSP\איבורי\פנדה? מעוניין לקנות HDD רק של SAMSUNG\WD. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום אשמח לדעת מה דעתכם על הSony 32GB USB 3.0 Flash Drive? והאם נפח כזה מספיק לגיבוי שמירות תכוף (בערך כל שבוע) של כ 5-2 משחקים?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. התקנתי את הדיסק- SUMSUNG 1TB SJ בביוס הוא מזוהה וגם במנהל התקנים של וינדוס, אבל לא מופיע במחשב שלי מה עושים?!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. היי, אני אשמח להמלצה לכונן בלו-ריי איכותי, שעושה את העבודה [קורא את המדיה ללא תקלות וללא קפיצות] במינימום מחיר. מה אתם אומרים על הכונן הבא של סמסונג: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=11289 ויש את זה באותו המחיר, אך אני מניח שזה דגם נחות/ישן יותר לפי השם: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8110 בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by vner@,

שבוע טוב היום מת לי הדיסק הקשיח - IBM 7200, 60 GB. אני צריך חדש, וחשבתי על 80 ג'יגה (בטוח), עכשיו המתמודדים: מקסטור 80 ג'יגה 7200, 2 מגה קאש. 550 ש"ח ווסטרן 80 ג'יגה 7200, 2 מגה קאש. 560 ש"ח ווסטרן 80 ג'יגה 7200, 8 מגה קאש. 615 ש"ח עדיף כמה שיותר זול, אבל אני רוצה משהו שיחזיק מעמד.... אני יודע שכולכם תמליצו על ה 8 מגה ( הוא במבצע - 615 במקום 800 ש"ח), אבל בכל זאת, האם זה עד כדי כך משנה אם מצאתם משהו יותר טוב משלושת המתמודדים הנ"ל, אפשרי, אבל בפנדה כי הם מסדרים לי הנחות ..... תודה רבה מראש, שבוע טוב, אבנר

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, HD 160GB - Westren Digital SATA לאחר התקנת Windows XP - Pro בכונן C ישנם רק 130GB???? מדוע אין 160GB ???

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. יש לי לוח 8RDA3I. יש לי צורב DVD של NEC דגם 2510A בנוסף יש לי DVD רגיל של LG הם מחוברים על אותו כבל - צורב מאסטר, ו LG סלייב. שניהם כמובן מחוברים לחשמל. הבעיה היא ש XP Pro מזהה רק את הצורב (גם דוס). איך אני עושה היכרות בין XP ל DVD LG ? צריך להתקין ממשהו ? לקפג ? לג'מפר ? תודה !!!

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by jambo222,

שלום אני רוצה לקנות SSD 250 GB למחשב חדש , אני לא יודע במה לבחור מבחינת חיבורים ( SATA . M2 וכדומה )

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי מחשב בן 3 ובו 3 דיסקים. כל אחד בנפח 256GB. אני עומד לקנות מחשב חדש עם דיסק של 2T. שקלתי לקחת את אחד מהדיסקים הישנים ולהשתמש בו ככונן C בשביל מערכת ההפעלה, במקום לחלק ל 2 פרטישנים את הדיסק הגדול. השאלה שלי היא איך אפשר לדעת האם הדיסק תקין לגמרי ויכול להמשיך לסחוב, או שהוא לקראת סוף חייו. התקנתי את HD Tune והרצתי את הבדיקות על כל הדיסקים. התוצאות היו די דומות. כולם תקינים. בכולם אין שגיאות. המודל הוא WD2500AVJS מצ"ב התוצאות של HD Tune תודה, קובי

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by pro,

איפה אפשר לקנות דיסקים כאלה והאם יש יותר גדולים (לא של DVD)

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by SuBeX,

יש לי לוח אם שתומך ב-SATA1 אבל אני מעוניין לקנות HD שתומך בSATA 2 כי ממילא בקרוב אני אקנה מחשב חדש ואני פשוט אעביר את הHD. יש בעיה עם זה? כלומר, אפשר לחבר HD SATA 2 על חיבור SATA1 ופשוט הוא יעבוד בקצבי העברה של SATA 1? זה לא יעשה בעיות? ואם כבר אז כבר.... מה אתם אומרים על WD3200KSוWestern Digital ? יש המלצות? SATA2 16MB CACHE ב480 ש"ח... יש מחירים יותר נמוכים באזור המרכז? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by slimshady21,

אני הולך לקנות מחשב והתכנון היה לקחת דיסק 160GB רגיל, אבל עכשיו אני חושב אולי לקחת את הארדיסק עם ה10,000RPM , אבל לא כל כך הבנתי במה בדיוק זה משפיע המספר סיבובים הגדול יותר ואם באמת כדאי לקחת למרות שיש בו פחות נפח(36/74), הבנתי גם שהסדרה הזו היא רק בתקן SATA1-למה? וגם שמעתי שיש עוד פתרון לביצועי הדיסק-16M מטמון במקום 8M, אבל בנתיים לא ראיתי כאלה ומתלבט מה לקחת הקיצר אם משהו יכול להסביר את הקטע הזה אז סבבה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. ניסיתי בנרו וגם בוינדוס לצרוב DATA רגיל (כמו שאני עושה לדיסק DVD חד פעמי) אבל יש לי שגיאה... בנרו זה אומר שהדיסק לא ריק, למרות שהוא חדש! ניסיתי לעשות פורמט לדיסק, גם "מהיר" וגם "מלא", וזה לא עזר. מה לעשות? יכול להיות שיש הגדרה מיוחדת בנרו לצריבת דיסקים רב פעמיים? תודה לעוזרים מראש

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים