אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה שהמחשב שלי יעלה טיפה יותר מהר ואני יודע ש SSD פנימי מוסיף המון, המחשב שלי הוא דיי ישן אבל עדיין מסתדר איתו כי לא משחק במשחקים כבדים. לוח אם: Gigabyte GA-H87m-D3HLGA1150,intel H87, DDR3 1600, 2xPCi-E,VGA,DVI,HDMI מעבד: intel core i5 4670 3.4GH אם צריך עוד פרטים אני אתן, בגלל שאני לא מבין בנושא הזה אני בא לשאול אתכם SSD סביבות ה 150 200 שקל 256GB מהחנויות KSP או IVORY תודה!!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי כונן SSD עבור מערכת ההפעלה וכעת כונן הHDD לא עושה כלום מלבד לאחסן קצת קבצים שירים וכאילו . .. מה שקורה זה שכשאני נכנס לכונן D (שהוא למעשה הHDD המדובר) אז המחשב קופא לאיזה 4 שניות ורק אז זה נכנס לכונן . פעם לפני שרכשתי את הSSD זה לא היה ככה. מעבר לכך אחרי שאני נכנס פעם אחת זה מסתדר לזמן מה ואז אחרי פרק זמן מסוים שאני לא נוגע בכונן D, חוזר חלילה. למיטב הבנתי המחשב לא עושה שימוש בכונן ה HDD המדובר ולכן הוא מכניס אותו למצב שינה (בקיצור הוא לא מסתובב) כך שכאדר אני מעורר אותו הוא רק מתחיל להניע ועד שהוא מגיע למהירות הרצויה אני מתייבש לי בינתיים. בעבר הוא היה כל הזמן בפעילות כי המערכת הפעלה ישבה עליו ולכן לא היו עיכובים אך כעת הוא נמצא בפנסיה מוקדמת. כיצד ניתן לפתור את ה…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לא מזמן פרמטת את המחשב ונשארתי בלי כלום אז אני רוצה לקחת את הארדיסק שלי לקחת אותו לחבר שלי ולהעתיק כמויות גדולות של מידע... איך אני עושה את זה? (מה פשוט מפרק מחבר אצלו ו Win XP אוטומטית מזהה אותו ומאפשר לי לעבוד איתו??) על הדיסק שלי גם נמצא Win XP, האם זה יפריע למחשב של חבר שלי ב Boot? בקיצור תסבירו לי את זה בבקשה כמו לליד בן 10 שפעם ראשונה עושה את זה (מה שנכון דרך אגב חוץ מהקטע של ב 8) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי את הצורב YAMAHA F1 שהוא צורב במהירות כפול 44 עכשיו הדבר היחידי שהבאסה אצלו זה שהמהירויות שהוא מסוגל לצרוב הם 8 16 וישר 44 יש איזו שהיא דרך לסדר את זה שיהיה אפשר לצרוב גם על 24 32 ו40? כי כמעט ואין דיסקים כפול 44.... ???
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
https://zam.topshop.co.il/category.asp?cat_id=53
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש דרך לפצל את הארד דיסק למחיצות שמותקן עליו משהואפילו שניראה לי שזה לא ממש אפשרי
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יודע מה עדיף לי לקחת ומאיפה הכי זול לי לקנות את זה. הבנתי שהכי ממולץ זה לקנות את את הצורב של LG או את של NEC כי הם הכי משתלמים. בנוסף שמעתי שהכי כדי לי לקחת R+ ואם יש אפשרות בכלל לקחת גם את שני הפורמטים ז"א גם את R- ? בקיצור אני ממש לא יודע איזה צורב הכי כדי לי לקנות בתקציב הזה ומאיפה
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם יש לי במחשב מערך רייד 5 שבנוי מ5 דסקים אחד נפל לי והמערך ממשיך לעבוד עד שאני יקנה דיסק חדש. (לא פעם ראשונה שנופל לי דיסק והכל ממשיך לעבוד). בכל אופן קיבלתי הודעה במטריקס שהמערך כשל וזה מה שרשום כשמעלים את המחשב [ATTACH]5588[/ATTACH]
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שאפשר לראות בתמונה: כל הציונים שלי הם גבוהים רק הציון של ההרד דיסק נמוך יחסית ואני לא יודע למה יש לי שניה דיסקים דשיחים במחשב 1. WD1600JS 2. WD2500KS הויסטה מותקנת על הכונן של ה160 (WD1600JS) והכונן מחולק ל 2 מחיצות אחת של 24.4 שעליה מותקנת המערכת והשניה של 124 שבה יש לי סתם קשקושים והדיסק השני (WD2500KS) לא מחולק בכלל 250 עצמאי מה יכולה להיות הסיבה לציון יחסית נמוך? תודה לעוזרים! נ.ב ניסיתי לחפש באתר של מייקרוסופט מידע על הנקודות ולא מצאתי אולי זה בגלל האנגלית שלי ואלי כי באמת אין שוב תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ידוע לי שניתן לצרוב תמונות על החלק העליון של מדיית ה-DVD שתומכת בזה. מבחינתי זה גימיק מיותר בהחלט . מה שמעניין אותי זה האפשרות לצרוב טקסט ברור וקריא כתחליף לשיטה המקובלת של כתיבה באמצעות טוש לא מחיק permanent שבעייתו העיקרית שהוא דוהה עם הזמן ונעשה מטושטש . שאלה נוספת במידה וזה אפשרי : כמה זמן לוקח כדי לצרוב טקסט פשוט של מספר משפטים . בהנחה שעושים שימוש במדיה איכותית שבנויה ל- LIGHTSCRIBE ומשתמשים בצורב DVD חדיש ומהיר ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכונן הקשיח החיצוני שלי נפל ונהרס, הוא נדלק אבל לא מעביר את המידע. הציעו לי לשחזר את המידע ב- 6000 ש"ח. סכום אסטרונומי אבל המידע שבתוכו מאד חשוב לי. אשמח אם תעזרו לי ותייעצו לי מה עלי לעשות, והאם הסכום שהוצע לי לתיקון ריאלי? בתודה מראש איירין
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
פרטים : ההרדיסק הוא SATA מופיע האייקון עם החץ הירוק ליד השעון ( safty remove...) שאלה בכותרת...... תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לגבי הדגם הזה- 1. מתי הוא מגיע לארץ? 2. מי מייבא אותו? 3. מה המחיר שלו? (או כמה בערך) 4. האם יש המלצות מיוחדות לגביו (משהו מיוחד שיש לכם להגיד עליו תחסכו את המילים על טכנולוגיית הטקסט שלו Disk T@2) תודה מראש, :saint:
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן חודשיים, עם WD 120jd sata, ובימים האחרונים, עם הדלקת המחשב הוא מרעיש כמו שדה תעופה קטן ומפסיק אחרי שתי דקות בערך. יש לציין חוץ מזה הוא עובד מעולה. אני מניח שזה לא בגלל הויברציות כי אז הרעש היה תמידי, ובדקתי אותו עם תוכנה מאתר הבית של WD, ולא היה שום דבר חריג... האם הוא גוסס? כדאי לממש את האחריות?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות כתוב לי שבסך הכל יש לי 72 ג'יגה בכונן d ויש לי רק 22 ג'יגה פנוי, אבל כשאני עושה בודק כמה מקום תופסים כל התיקיות ביחד אני רואה שהם תופסים בסך הכל 32 ג'יגה. איפה שאר ה-20 ג'יגה הנותרים?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ובכן יש דבר כזה, ואני בדקתי את זה אישית וממליץ לכולם לנסות! הרעיון מתבסס על סגנון צריבה דומה ל vcd שם כידוע 800 מגה נכנסים בטבעיות כי לקודק יש כבר תיקון שגיאות מובנה. ובכן הכלי הבא פשוט הופך כל קובץ שתרצו (עדיף קבצים גדולים ועדיף סרטי avi) לפורמט dat וצורב אותם! סרטי avi ניתנים אפילו לקריאה ישירה ללא המרה חזרה!-ע"י פילטר מיוחד. שאר הקבצים יש להמיר חזרה לסיומת שלהם,ואזהרה לגביהם:רק בסרטים יש תיקון שגיאות מובנה כלשהו,כל שאם תצרבו קבצים אחרים הדיסק יהיה רגיש מאד לשריטות!!! אצלי בכל אופן לא היתה שום בעיה ואני מכין באופן קבוע אוספי avi רבים בדיסק אחד של 800 מגה! יש לקרוא את readme כמובן ואת כל הfaq!!! asf לדוגמה יש להמיר חזרה לפני ניגון וכו... עמוד הבית http://webs.ono.com/us…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי התקנת ווינדוס 8 הווינדוס לא זיהה לי את הכונן של 3 טרה ביט והצלחתי להגידר ממנו רק 2 טרה ביט ו 750 גיגה נשארו לא מצליח להגדיר מה לעשות? http://www.siz.co.il/my.php?i=winacod30zmz.jpg
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה 500 גיגה ומחיר לא מעניין שיעלה גם 5000 אלף דולר כסף שלי אני מחליט, ורק אנשים שהם מנהלים וותיקים ומבינים בנושא יכולים להגיב נא לחפש רק ב-newegg. לא לתת הצעות מהארץ אני ראש בקיר לא יעזור
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של Asus, מעבד i7-2640M 2.80Ghz, זיכרון 8GB DDR3 (המפרט המלא בקישור). https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230486R המחשב די ישן (6 שנים בערך), אבל עדיין עובד מעולה. החיסרון היחיד שלי בו שהוא עובד לאט. רציתי להתייעץ עם המומחים שכאן האם כדאי לי לרכוש כונן SSD חדש שיחליף את כונן ה- DVD, ועליו תשב מערכת ההפעלה. האם זה ישפר את ביצועי המחשב? או שזו תהיה הוצאה מיותרת? במידה וכדאי, על איזה כונן אתם ממליצים? אני לא צריך כונן בנפח גדול מ- 250 GB, אבל אני מוגבל בתקציב של סטודנט... אני סטודנט להנדסת תוכנה, המחשב הוא כלי העבודה העיקרי שלי. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. במחשב שבו אני משתמש ישנו כונן אחד של 1 טרהבייט. במחיצה אחת ישנה מערכת ההפעלה, תוכנות מותקנות, משחקים וכו', ובשנייה - תיקייה אחת עם כל המידע הקריטי, ושנייה עם מידע חשוב אבל ממש לא קריטי שעבורי לא שווה גיבוי. את התיקייה הקריטית, ששוקלת 100 ג'יגהבייט, אני מעתיק ידנית (פשוט מעתיק את הכל, copy+paste!) לכונן חיצוני (כונן פנימי רגיל שמחובר למחשב דרך מגירה, ורק לצורך הגיבוי, בשאר הזמן הוא כבוי ומאחוסן בחדר). אני עושה את זה כי במידה מסוימת אני לא סומך על התוכנות האלו שיוצרות image של הכל, יכול להיות שבתהליך יהיה איזה corruption של קובץ, או שחס וחלילה התוכן של הקבצים ישתנה. העתקה ידנית זה הכי פשוט. החסרון הוא שהמידע שלי מתעדכן לעיתים קרובות, ולכן כל פעם שאני מגבה אני מוחק…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רואה שיש מספר דיונים בנושא של ביצועים נמוכים ל-SSD. עם זאת, המספרים שאני קיבלתי נמוכים משמעותית מכל מה שראיתי כאן בפורום. אני מצרף גם את האבחון של AS SSD ואת מפרט המערכת כתמונה מ-HW MOnitor. צרפתי גם את הדו"ח של cpu-Z. הצ'יפסט הוא של Nvidia אבל נשארתי עם הדרייבר של מיקרוסופט בגלל ה TRIM. יש למישהו הצעות איך להעלות את הביצועים? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברים יקרים! יש לי נייד DELL 3560 i7 אני מעוניין לשדרג את הדיסק סיסטם שלו לSSD השאלה היא-איך להעביר את המערכת ההפעלה OEM לדיסק החדש? זאת אומרת הוא מגיע עם מערכת restore ואין לי אפשרות להתקין את הווינדוס לכונן אחר. תודה מראש, יובל
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! כפי שרשמתי בכותרת, אני סגרתי מפרט חדש שאני רוצה לקנות וכללתי גם ssd: samsung evo 840 . השאלה שלי היא האם הבאג הזה משפיע גם על הקבצים של ווינדוס שמופעלים כל פעם מחדש?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
טוב , חגגתי יום הולדת 16 לפני מספר שבועות , יום הולדת - money - ניתן לרכוש צורב dvd ( אני מתכנן על הNec ) בksp . הצורב לא יקר במיוחד , מה שכן יקר זה המדיות , בksp יש מדיות של 25 דיסקים x4 ב100 ש"ח של Fortis ( איך הם ? ) , 4 ש"ח לדיסק זה לא יקר . מכיון שישנה אי ודאות כלפי דיסקים של ksp תהיתי אם ישנה חנות באיזור חיפה שמוכרת מדיות לdvd במחיר סביר ? או חנות online עם מחיר סביר + משלוח סביר . ( די חשוב לי שיהיה בסיס להמלצה על הדיסק , אני לא רוצה לקנות 20 דיסקים ב100 ש"ח ובסוף תהיה בעיה ) . תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-