עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי הרדיסק שפורמט בטעות, איך אפשר לשחזר את המידע? לא נכתב על ההרדיסק דבר לאחר הפרמוט תודה חברים

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by LRa,

היי, רציתי לדעת, בטווח של 600-700 איזה SSD בגודל 480 מומלץ בימינו? תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום! בעקבות כונן חיצוני WD שהתפגר, אני מחפש דיסק קשיח בגדול של 500-1000 ג'יגה שמגיע עם חיבור רשת. כל מה שמצאתי עד עכשיו זה בסביבות ה1000 שקל לכונן של טרה וזה נשמע לי המון. האם (ואיפה) אפשר לקנות קופסת מתאם ודיסק בנפרד כך שזה יצא יותר זול? לא במיוחד אכפת לי מהמהירות של הדיסק או הרשת, וכמובן שלא מRAID או חיבור של יותר מדיסק אחד. אני רק צריך משהו שיהיה אפשר להחביא בבית. גם, האם מישהו ירים את הכפפה ויעדכן את הסטיקי שיכיל מידע גם על דיסקים חיצוניים בחיבור רשת? (עכשיו מצאתי שם רק על דיסקים חיצוניים בחיבורים הרגילים).

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by edenbd,

אחרי הרבה בעיות עם הסדרה התקולה של סיגייט, KSP החליפו לי ל WD6400AAKS חדש. הכונן עבד שבוע וחצי בערך בלי בעיות, עד שאתמול הוא פתאום התחיל לעשות בעיות. קודם כל בזמן שצפיתי בסרט שהיה על הכונן, הסרט נתקע וגם כל המשחב והייתי צריך לעשות ריסט, אח"כ כבר הכונן "הסתדר" ולא נתקע אבל עדיין הוא לא מחלץ מהר מקבצי RAR, שבכונן השני שלי (גם WD) זה מחלץ במהירות את אותם קבצים. יש לציין שהמידע שיש לי על הכונן לא חשוב לי אז אם יש פתרון שכולל מחיקה טוטאלית של כל הקבצים הוא גם מתקבל. תודה.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by tk_mc,

מישהו יודע מה זה dvd ram??? ואילו חברות טובות יש של צורבי DVD ???

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by zebra,

קיים בארגון היום שרת NAS של iomega-ix2-6 עם נפח של 2TB שעובדים על הקבצים שבו 4 מהנדסים במקביל- יושבים עליו כל הפרוייקטים. המהנדסים מתלוננים על איטיות בזמן שמירה ופתיחת קבצים ואני חושב להחליף את המערך למשהו חזק ומהיר יותר. מה המלצתכם?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by SuBeX,

יש לי לוח אם שתומך ב-SATA1 אבל אני מעוניין לקנות HD שתומך בSATA 2 כי ממילא בקרוב אני אקנה מחשב חדש ואני פשוט אעביר את הHD. יש בעיה עם זה? כלומר, אפשר לחבר HD SATA 2 על חיבור SATA1 ופשוט הוא יעבוד בקצבי העברה של SATA 1? זה לא יעשה בעיות? ואם כבר אז כבר.... מה אתם אומרים על WD3200KSוWestern Digital ? יש המלצות? SATA2 16MB CACHE ב480 ש"ח... יש מחירים יותר נמוכים באזור המרכז? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. ניסיתי בנרו וגם בוינדוס לצרוב DATA רגיל (כמו שאני עושה לדיסק DVD חד פעמי) אבל יש לי שגיאה... בנרו זה אומר שהדיסק לא ריק, למרות שהוא חדש! ניסיתי לעשות פורמט לדיסק, גם "מהיר" וגם "מלא", וזה לא עזר. מה לעשות? יכול להיות שיש הגדרה מיוחדת בנרו לצריבת דיסקים רב פעמיים? תודה לעוזרים מראש

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by 22junky,

אני מחפש מגירות לכוננים קשיחים מינימום 4 מגירות אפשר גם יותר (רצוי. תלוי במחיר) אני לא ממש מכיר את המחירים כך שאני לא יודע מה התקציב הכוננים שיש לי הם IDE אבל עם יש משהו משולב זה יכול להיות מעניין (שוב תלוי המחיר) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by eyal_bl,

שלום, יש לי במחשב שני כוננים IDE ושני CDROM בנוסף יש לי כונן נוסף SATA ואני מנסה לחבר אותו דרך המתאם ל-USB המחשב מזהה אותו ככונן USB ,במנהל ההתקנים אני רואה אותו כדיסק USB אבל אין לי שום גישה אלו , פשוט לא מבין איפה הוא קיים בבקשה עזרה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אז אחרי עיון בסטיקי. אני אקח את הגרסא של סמסונג שלא מפסיקים לשבח אותו. השאלה שלי, היא איזה מארז מומלץ? והאם יש ומומלץ יותר כונן חיצוני קומפלט? הייעוד של הכונן הוא לגיבוי בלבד, לגבות ולכבות אותו שיהיה נגיש ל-USB2\3. האם הוא צריך ספק חשמל בנפרד? או שהוא צורך את החשמל משקע USB? ואם אפשר המלצה למארז ספציפי שזמין מהחנויות הבאות: KSP\איבורי\פנדה? מעוניין לקנות HDD רק של SAMSUNG\WD. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by ori-silver,

אני שם לב שיש 8 או 16 מגה בדיסקים קשיחים מה זה בדיוק אומר?הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי המחשב שלי עושה לי קצת בעיות בזמן האחרון ונראה לי שפירמוט יעשה לו טוב. אז במקום לעשות סדר בהארדיסק הקיים,גיבויים וצריבות, אני פשוט אקנה עוד אחד. נראה לי שאני רוצה הארדיסק של 1TB למרות שאם ממש כדאי לקחת 500GB אז אפשר גם כזה. על ההארדיסק ירוץ Windows 7 וכל שאר האפליקציות/משחקים/סרטים + אכסון. הכי חשוב לי שההארדיסק יהיה אמין וכדאי גם מהיר. אני קונה כנראה מ-KSP אז עדיף שזה יהיה מארדיסקים שנמצאים אצלם במלאי. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by yanivganor,

מה דעתכם על שני Raptor74G אשר מחוברים ב RAID0 ? שווה את ההשקעה ?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום, רציתי לדעת האם הכונן הקשיח שלי תקין, הוא מהסדרה הפגומה של סיגייט ללא עדכון תוכנה. (SD15) כשאני מנסה לעשות בדיקת מהירות כתיבה הוא אומר לי שאי אפשר ונותן שגיאה שאומרת שהאפשרות מבוטלת, מה עושים?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by foxil,

שלום, ברשותי כונן קשיח חיצוני עם 500 גיגה, השימוש עם כונן קשיח הינו שמירת תמונות משפחתית בלבד. לאחר שלוש שנים של שימוש, כונן קשיח החיצוני התמלא עד אפס מקום ושוקל לקנות חדש עם 2 טרה ל12 שנים הבאות. אשמח לקבל התעייצות לקניית כונן קשיח חיצוני עם 2 טרה בתקציב בערך 500 ש"ח +/- ורצוי ללא תלות חשמל (אם אתם ממליצים עם חשמל אנא נמק/הסבר ואשקול בנושא הזה). תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by foniko,

יש לי כונן SSD חדש 128GB של Crucial הגדירו לי AHCI ב-BIOS ביצעתי פירמוט כדי להתקין ווינדוס נקי על ה SSD עכשיו מה צריך לעשות כדי שהכונן יזדהה לי במהלך ההתקנה של WINDOWS 7? האם צריך להתקין דרייבר מסוים מהדיסק של לוח האם (Gigabyte) או שזה מזדהה אוטומטי?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, חבר'ה! אני מודה. אין לי מושג וחצי בכונני SSD. כרגע הם מרגישים לי יקרים, וטיפה Over-Hyped, במיוחד בגלל שעדיין לא ברור לי אם הם רק טובים בהעלאת תוכנות בטיל? [3-4 שניות]...או האם הם בכלל משפיעים ומסייעים ב- REALTIME, בזמן העבודה בתוכנות כמו Premiere ו- After Effects? לי ממש לא אכפת לחכות 20 שניות עד שפרמייר עולה. זה משהו חד-פעמי. אבל אם SSD יכול לעזור לי בחוויות העריכה, שתהיה מהירה יותר? אז Count me in! יש לי לוח אם מהדור הישן יותר של i7: Gigabyte GA-EX58-UD4 זהו לוח שתומך ב Triple Channel memory, משהו שכבר לא מייצרים כיום. 1. אני מניח [ומקווה!] שיש לי חיבור SATA מהיר אשר מתאים ל SSD כיום? [מה זה? 3GB 6GB? של חיבור? משהו כזה?] 2. הבנתי שיש איזושהי בעייתיות במה…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by vner@,

שבוע טוב היום מת לי הדיסק הקשיח - IBM 7200, 60 GB. אני צריך חדש, וחשבתי על 80 ג'יגה (בטוח), עכשיו המתמודדים: מקסטור 80 ג'יגה 7200, 2 מגה קאש. 550 ש"ח ווסטרן 80 ג'יגה 7200, 2 מגה קאש. 560 ש"ח ווסטרן 80 ג'יגה 7200, 8 מגה קאש. 615 ש"ח עדיף כמה שיותר זול, אבל אני רוצה משהו שיחזיק מעמד.... אני יודע שכולכם תמליצו על ה 8 מגה ( הוא במבצע - 615 במקום 800 ש"ח), אבל בכל זאת, האם זה עד כדי כך משנה אם מצאתם משהו יותר טוב משלושת המתמודדים הנ"ל, אפשרי, אבל בפנדה כי הם מסדרים לי הנחות ..... תודה רבה מראש, שבוע טוב, אבנר

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, HD 160GB - Westren Digital SATA לאחר התקנת Windows XP - Pro בכונן C ישנם רק 130GB???? מדוע אין 160GB ???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ykg,

היי, אני יכול לקבל emcl SSD ש"מדבר החוצה" בפרוטוקול SAS. הלוח אם שלי לא תומך בפרוטוקול אלא רק ב-SATA. האם המתאם הנ"ל http://www.ebay.com/itm/HP-SAS-to-SATA-Workstation-Hard-Drive-Converter-Adapter-Connector-HDD-398291-001-/220868696476 או משהו דומה יעשה את העבודה? אם לא, האם ישנה דרך להשתמש בכונן הנ"ל במחשב ביתי שהלוח אם שלו לא תומך ב-SAS?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. התקנתי את הדיסק- SUMSUNG 1TB SJ בביוס הוא מזוהה וגם במנהל התקנים של וינדוס, אבל לא מופיע במחשב שלי מה עושים?!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. יש לי כרגע 80 אני רוצה להגדיל ל 250 ג'גה אני לא הכי מבין בזה, אבל ראיתי שיש כל מיני סוגים של SATA II - אני אשמח להסבר קצר. לגבי המחירים - ממש! לא משנה לי, העיקר שיהיה באמת חברה טובה ואמינה. תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. ובכן בוקר טוב חברים קראתי מאמר בטומס ויש 3 תתי סוגים ל 1 טרה המהולל. 1 - גרסת רייד 2 - הרגיל המוכר 3 - גרסת אקו גרין - צריכת אנרגיה נמוכה עובד ב 5400 סל"ד. מי עדיף ???? מה כדאי לקחת אם אני רוצה לבנות מערך רייד מראש על בקר פרק 5 ??? אני מתכנן איחסון אמיול סרטים אבל שימוש מאד אינטנסיבי. בטומס אמרו ש ה 5400 יהווה צוואר בקבוק. דעות בבקשה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים