עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Yaniv1991,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות SSD חדש, ואני מחפש כרגע לרכוש אותו בארה"ב. בעבר המליצו לי פה בפורות על הדגם MX100 של קרושיאל. מצאתי את הדגם הנ"ל בנפח של 128 ג'גיה במחיר של 63 דולר באמזון. העניין הוא שכשבדקתי את המפרט שלו גליתי שיש הפרשים משמעותיים במהירות כתיבה בינו לבין הדגם של ה-256 ג'יגה. השאלה שלי היא האם באמת הדגם של ה-128 איטי משמעותית מהדגם של ה-256? במידה וכן, האם כבר עדיף להשקיע יותר ולקנות את ה-256? מישהו מכיר אולי דיל טוב על הדגם של ה-256 כי המחיר הכי זול שראיתי הוא 110 דולר, שזה קצת הרבה עבורי. או שאולי יש למישהו המלצה על כונן אחר במחיר טוב שהביצועים שלו גם טובים?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שאלה קטנה אליכם: אני חושב שהגיע הזמן לגבות את הקבצים שלי באופן קצת יותר אמין מעל גבי דיסקים צרובים שאחרי שנה מפסיקים לעבוד. השאלה היא האם ניתן להשתמש בכונן קשיח חיצוני (שמתי עין על ה- WD Essential 2 של 1 טרהבייט) בתור אמצעי אחסון לטווח ארוך? הכונן לא יהיה בשימוש קבוע מדובר רק על גיבוי ואחסון בארון. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אין עניין של תקציב אני צריך SSD של 120-128GB ראיתי שיש כמה חברות להלן: Sandisk SDSSDP-128G-G25 128GB SSD SATA III ב295 ש"ח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB SSD SATA III ב295 ש"ח Transcend SSD370 TS128GSSD370 128GB SSD SATA III ב315 ש"ח Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD Sata III MLC Retail ב330 ש"ח רציתי לדעת מה הכי איכותי מבין כולן? באינטרנט כתוב שעשו להם בדיקה והקינגסטון אכל את כולם בנתונים שלו האם זה נכון? יש לכם המלצה לכונן יותר טוב ממה שכתבתי פה? משהו איכותי בלי בעיות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שמציע דיסקים במחיר שפוי לכל העולם כולל עלות המשלוח ? בארץ אנחנו נאלצים לשלם על דיסקים כ 50% יותר מבארה"ב

5. Started by sheam,

שלום ניסיתי לצרוב ולהפעיל קובצים עם סיומות ISO,BIN וקבלתי הודעה " הקובץ אינו יישום חוקי של WIN32 " שאלתי אך צריכים לטפל בקבצים מסוג זה ???

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by benfree,

האם ישנה אפשרות לחבר HDD פנימי, SATA בזמן שהמחשב דלוק עם WIN7?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by composite,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי את ה- SSD הנ"ל, בנפח של 256 ג'יגה. 1) תוך כדי תהליך ההתקנה, כשניסיתי להבריג את הכונן למגירה שלו כדי שיכנס לכלוב רגיל, שברתי חלקית את בית ההברגה של אחד הברגים. חצי מבית ההברגה הכסוף נפל, כך שה- PCB חשוף מעט. אם תדמיינו את בית ההברגה כגליל חלול, אז בעצם "חצי" ממעטפת מהגליל נפל, והחצי השני נשאר כמו שהוא. רציתי לשאול - עד כמה זה קריטי? האם כדאי לשלם עבור תיקון הכונן בשל כך או לממש אחריות, אם אפשר? ראו תמונה מס' 1. החלק הירקרק זה ה- PCB. 2) למרות שהשיפור בתגובתיות המערכת בהחלט מורגש, זו לא ה- "מהפכה" שציפיתי לה בעקבות הררי המילים שנשפכו על כונני SSD כאן בפורום. זה מעורר את חשדי, ולכן צירפתי תמונה של AS SSD כדי שתוכלו לומר לי אם אני אכן מקבל את מה שאני…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Master17p,

יש לי 2 הארד דיסקים על המחשב אחד חדש אחד ישן , ככה גם נקרא להם התקנתי אתמול על החדש על הווינדוס וניסיתי לפרמט את הישן הוא מחולק לשלושה מחיצות רק אחת מהם הצלחתי לפרמט , את זאת שהווינדוס היה עליה מקודם לא הצלחתי בנוסף למחיצה אחרת.. ניסיתי דרך פטישין מג'יק , ולא עבד, לא הצלחתי לפרמט.. יש כמה קבצים שאני לא יכול למחוק בכונן שבו הווינדוס הקודם היה מותקן קבצי DLL של אקרובט רידר , ושל עוד משהו בווינדוס , הוא אומר שהמחשב משתמש בקצבים האלה.. :> למרות שאין מצב , כי ניסיתי להיכנס לסייפ מוד ולפרמט ולא הצלחתי , עשיתי דיסקט אתחול של ווינדוס 98 , וניסיתי דרך הדוס, אבל לא הצלחתי להיכנס לכוננים , כאילו שהוא לא מזהה אותם, השאלה אם אני יכול להגיע לדוס בצורה שונה ולנסות לפרמט …

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. חג שמח (: חיברתי למחשב של אחי כונן קשיח נוסף (Slave) והופיעה לי מחיצה (H) ... לפני שחיברתי את הכונן הקשיח היו לי שתי מחיצות, C ו - D ... אז אני רוצה לאחד (בעזרת Partition Magic 8.0) את המחיצה שהתקבלה למחיצה הקיימת, D ... איך אני עושה זאת ?.. נגיד ואחרי שאני אעשה את זה ויום אחד אצטרך לפרמט, אחרי פירמוט המחיצה (H) לא תופיע שוב ?.. תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות צורב DVD עד 600 שקל ואני רוצה המלצה לא דגם וחברה מה לקנות? נ.ב אם יש צורב DVD חיצוני טוב במחיר הזה אז עדיף חיצוני

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by MEGI,

שלום לכולם, יש לי שאלה לגביי התקנת תוכנות על SSD לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם SSD השאלה שלי היא אם אני רוצה להתקין תוכנות גראפיקה כמו מקס ופוטושופ איך אני מתקינה אותן על ה SSD? איך מגדירים את ההתקנה שתתבצע על ה SSD?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by yanivd28,

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. החלטתי להפוך אותו לדיסק חיצוני במידה ובעתיד יהיה לי USB 3.0 האם כדי לקנות לו מארז ל USB 3.0 או שאין טעם כי הדיסק הוא לא SSD אלה 5400RPM אם אני לא טועה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by rino,

מישהו יכול להנחות כיצד מעדכנים דרייברים לצורב LG 8320 ??? אם אפשר בפירוט ככל הניתן!! ???

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. הדלקתי מחשב חדש הוא התקין מערכת הפעלה לבד למה לא על בסיסי? האם זה משנה אם זה בסיסי\דינאמי? האם זה קריטי אם מערכת הפעלה על בסיסי\דינאמי?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום אני רוצה פעם אחת ותמיד להבין מהם ההבדלים בין שני הכוננים ובשביל זה אני פונה אליכם לפי מה שהבנתי ה LG4120B תומך בצריבת DVD-RAM שזה דיסק רב פעמי (תקנו אותי אם אני טועה) לעומת ה NEC שלא תומך. עוד שינוי בין שני הכוננים זה של NEC יש מהירות צריבה של DL יותר מהירה מה LG ? האם ה NEC תומך בקריאה של DVD-RAM?? האם ישנם עוד שינויים? נ.ב אם אני רוצה לקנות בסוף את הNEC בשביל לגבות משחקים או קבצים אני יכול לגבות ב DVD+R , DVD-R נכון? (שאלה טיפשית אבל אני צריך לסדר כמה דברים במוח שלי ) תודה מראש :>

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. יש לי כונן חיצוני של WD120GB, בהתחלה הכל עבד מצויין והייתי מגבה עליו הכל. עכשיו אני יכול להעתיק עליו כמעט כל מה שאני רוצה אבל רק קבצי ISO הוא לא נותן לי. כאשר אני מנסה להעתיק הוא כותב לי " can't copy XXX the parameter is incorrect" XXX=שם הקובץ שאני מנסה להעתיק. ניסיתי עם 3 קבצי ISO שונים וזה לא עבד לי. בעבר כן הייתי מצליח להעתיק קבצי ISO. אם יש למישהו פתרון אני אשמח.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by pro,

קראתי באתר שיש חברה שמיצרת הארד דיסק של 200GB האם אפשר לדעת איך קוראים לחברה? ??? :

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. האם יש דרך לפצל את הארד דיסק למחיצות שמותקן עליו משהואפילו שניראה לי שזה לא ממש אפשרי

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by roeesnir,

מה ההבדל בביצועים? הבנתי שהירוק עובד על 5400 כדי לחסוך בחשמל ולהיות יותר שקט. אפילו שמוכרים אותו כ7200. האם זה נכון? אם כן איך אפשר להגדיר אותו שיעבוד על 7200 (אם בכלל)?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by shahar07,

בעיה מוזרה, במחשב הנייד הכונן עובד ובמחשב הנייח הוא לא נראה למה זה קורה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. ביצעתי את העדכון שאמור לפתור את הבאג המדובר. לאחר הרצה אני מקבל מהירות קריאה תקינה ומהירות כתיבה נמוכה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. כונן WD פרמטתי אותו מתוך המערכת הפעלה והמחשב נכבה. כאשר אני נכנס ל- Computer Manager ומנסה לפרמט אותו וליצור אותו מחדש הוא כותב לי שגיאה. נכנסתי ל Device Manager ומחקתי אותו משם עם הדרייברים שלו, עשיתי חיפוש חומרה והוא מצא אותו, זיהה אותו תקין והתקינו. פרמטתי אותו מחדש, פירמוט רגיל לא (Quick Format), ואז הוא נותן שגיאה באמצע הפירמוט. הלך הדיסק?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Alonreg,

היי, ראיתי שבksp נמכרים שני כוננים קשיחים של crucial: Bx100 120gb M550 128gb ההפרש במחיר הוא 5 שקלים וראיתי שמהירויות הכתיבה בשני גבוהות יותר בנוסף מקבלים עוד 8 ג'יגה ראיתי שהשני בתמונה בא ללא מארז האם אני מפספס פה איזה פרט?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Bengo5,

רוצה לקנות הארדיסק חיצוני עם כמות הזיכרון והאיכות הכי גבוהות שאפשר להשיג במחיר הזה.. תודה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.