עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, מאמין שהמקרה שלי מתאים לעוד הרבה בפורום ובכלל (לפי חיפוש שערכתי) אז החלטתי לרכז הרבה שאלות שפוזרו בכל מיני הזדמנויות, בתקווה שאולי כולן תענינה במקום אחד. רכשתי לי את SAMSUNG 850 EVO 250GB המהולל והוא ייכנס למחשב מיושן בעל המפרט הבא: י מעבד E5200 ["כפול ליבה"] י 4GB DDR2 [לוח מזהה כרגע 3.25] י לוח ASUS p5kpl-cm כרגע יש WIN XP SP2 32bit , על הSSD יותקן 7 או 8.1 נקיים (חבר עם מחשב דומה המליץ לי על 8.1 מעודכן מבחינת עומס על המחשב, ובכל מקרה אשים כנראה classic shell בממשק XP שאליו אני רגיל, אם יש לכם המלצה על 7/8.1 אשמח לשמוע, על 10 אני כל הזמן שומע דברים מדאיגים... ) טרם בדקתי בBIOS, אבל אחרים שבדקו ברשת ציינו [וכן האתר של הלוח] שכנראה אין לו ת…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Yaniv1991,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות SSD חדש, ואני מחפש כרגע לרכוש אותו בארה"ב. בעבר המליצו לי פה בפורות על הדגם MX100 של קרושיאל. מצאתי את הדגם הנ"ל בנפח של 128 ג'גיה במחיר של 63 דולר באמזון. העניין הוא שכשבדקתי את המפרט שלו גליתי שיש הפרשים משמעותיים במהירות כתיבה בינו לבין הדגם של ה-256 ג'יגה. השאלה שלי היא האם באמת הדגם של ה-128 איטי משמעותית מהדגם של ה-256? במידה וכן, האם כבר עדיף להשקיע יותר ולקנות את ה-256? מישהו מכיר אולי דיל טוב על הדגם של ה-256 כי המחיר הכי זול שראיתי הוא 110 דולר, שזה קצת הרבה עבורי. או שאולי יש למישהו המלצה על כונן אחר במחיר טוב שהביצועים שלו גם טובים?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אין עניין של תקציב אני צריך SSD של 120-128GB ראיתי שיש כמה חברות להלן: Sandisk SDSSDP-128G-G25 128GB SSD SATA III ב295 ש"ח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB SSD SATA III ב295 ש"ח Transcend SSD370 TS128GSSD370 128GB SSD SATA III ב315 ש"ח Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD Sata III MLC Retail ב330 ש"ח רציתי לדעת מה הכי איכותי מבין כולן? באינטרנט כתוב שעשו להם בדיקה והקינגסטון אכל את כולם בנתונים שלו האם זה נכון? יש לכם המלצה לכונן יותר טוב ממה שכתבתי פה? משהו איכותי בלי בעיות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Rider,

היי, יש לי את המחשב הבא: SAMSUNG NP700Z5C-S01IT (http://www.samsung.com/uk/support/model/NP700Z5C-S03UK) ואני מעוניין להחליף את הHDD שלי בזיכרון SSD של איזור ה500GB קראתי קצת באינטרנט וראיתי שמאוד ממליצים על SAMSUNG 840 משהו בסגנון הזה: http://www.amazon.com/MZ-7TD500-Internal-Solid-State-Drive/dp/B009NHAF3I/ref=cm_cd_ql_qh_dp_t האם הרכיב יתאים למחשב שלי? האם יש המלצות אחרות? אני מחפש זיכרון SSD לא יקר מידי (500 גיגה ועד 1300 שקל) ומשהו שאוכל לקנפג בעצמי אגב, בעבר קניתי HDD אחר להחלפה עם מה שיש לי במחשב וכשהחלפתי אותו הוא לא זיהה אותו משום מה תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by The Grey Matter,

היום לאחר 11 שנים של שירות יעיל , התפגר לבסוף גיסק 10GB של WD (כנראה בעייה במנוע שמסובב את הפלטות) זה נקרא HD אמין! ;D

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שאלה קטנה אליכם: אני חושב שהגיע הזמן לגבות את הקבצים שלי באופן קצת יותר אמין מעל גבי דיסקים צרובים שאחרי שנה מפסיקים לעבוד. השאלה היא האם ניתן להשתמש בכונן קשיח חיצוני (שמתי עין על ה- WD Essential 2 של 1 טרהבייט) בתור אמצעי אחסון לטווח ארוך? הכונן לא יהיה בשימוש קבוע מדובר רק על גיבוי ואחסון בארון. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני עומד לרכוש דיסק קשיח בנפח של 320Gb. חנות מסויימת הציעה לי לחלק את הנפח הנ"ל ל-2 דיסקים. הראשון Raptor של 74Gb עליו תותקן מע' ההפעלה והיתרה בדיסק "רגיל" בנפח של 250Gb לאחסון שאר החומר. האם חלוקה זאת בעבודה שוטפת (אופיס, אינטרנט) תביא לשיפור ביצועים ניכר במערכת? מה קורה בנוגע לעריכת סרטים ומשחקים? האם החלוקה שווה את תוספת המחיר? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by nore0,

איפה עושים Create Partition ? http://img205.imageshack.us/img205/3876/60203333ef9.jpg

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אהלן, אני רואה שמתחיל להגמר לי המקום, ודי נמאס לי כל פעם לעשות את ההחלטות מה אני רוצה לשמור ומה אני מעדיף לזרוק, ולכן אני רוצה HD חדש. אני מקווה מאוד שהתקציב מאפשר גודל מכובד, ובמקרה שלו, הוא גמיש כלפי מעלה עד 500 שקל. אני לא מעוניין בכונן של Western digital מכיוון שהבנתי שיש איתם בעיות אמינות, ולי עצמי מת כונן 80GB שלהם, וזה מאוד מאוד מבאס להתקין מערכת הפעלה ודרייברים אחרי חודש של עבודה. בתודה, Screw_Master.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by eli_kats,

שלום לכולם, ברשותי כונן קשיח מדגם Samsung EVO 840 1TB בצעתי העתקה של קובץ גדול(סרט) בין הכוננים של הכונן קשיח והמהירות הייתה מתחת ל 100MB האם מכיוון שהוא מבצעה קריאה וכתיבה פיזית באותו הכונן הקשיח הוא כלכך איטי? יש לי עוד מחשב בבית עם כונן EVO 840 500GB ולוח Intel שתומך בטכנולוגיית Intel Rapid והכונן עובד הרבה יותר מהר איתו. האם קיימת טכנולוגיה מקבילה ללוח שלי? מפרט המחשב שלי : CPU : AMD A10 5800K MB: Gigabyte GA-F2A75M-D3H תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אני מחפש קשיח נייד כתוספת לדיסק של המחשב הנישא. האם שווה לקנות דיסק קשיח בחו"ל או שעדיף לרדת בנפח ולקנות אותו בארץ? יש לי אופציה לקנות בחו"ל - seagate FreeAgent go 1tb במחיר של 150 דולר (600 שח) כלומר 250 פחות מהארץ האם האחריות על הדיסק היא בינ"ל? (האם ניתן לקבל שירות במידה ומשהו מתקלקל) במידה והדיסק נקנה בארץ, אני אלך כנראה על ה-seagate FreeAgent go 500gb שעולה 400 שח.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Intel 535 Series SSDSC2BW240H601 240GB SSD Sata III כונן קשיח Intel 540s Series SSDSC2KW240H6X1 240GB SSD Sata III http://ksp.co.il/?list_compare=.27198..31805 אין אף אחד שמכיר מנסיון את כוננים אלה של אינטל ולומר איזה הכי מומלץ מביניהם ? או יכול לבדוק עבורי ? איזה ביניהם הוא חדש ואחרון יותר ? לא מבינה בזה אבל על פניו נראה שהנתונים של 540 טובים יותר, לא? שבבי זכרון שבין היתר גם קובעים את טיבו של SSD : TLC MLC SLC איזה מהשבבים הוא הכי טוב? ברור לי שסמסונג וקרוסיאל מעולים ,ושכולם לוקחים אותם כי משתלמים ביחס של ביצועים מול מחיר . אבל לדעתי אינטל זה הטופ ,ועוד יותר שאפשר לקנות אותם עקב ירידת …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

החלטתי ללכת עליו, ולא שמעתי עליו דברים רעים, והוא ניצח בהשוואה בטכנו. יש אותו בפלונטר ב260 ש"ח דרך המכרז שלהם, מה שאומר שזאת העלה של 90 ש"ח בלבד בין הסידי לDVD, שעובד בX16 לDVD וX48 לCD. שאלות:א. למי יש אותו?איך הוא? ב. המחשב הוא טוטאלי למשחקים-האם יכולות להיות לי בעיות? ג. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך עם TV-OUT ולחבר לטלויזיה, ואז לראות סרטי DVD שאני אשכיר\אוריד-זה ייתכן? זה אפשרי? והאיכות תהיה נורמלית(חס וחלילה לא מושווה לאיכות של מכשירי DVD...) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. הוינדוס מראה שה- WD 250GB מכיל רק 127 GB . ממה בעיה הזאת נובעת? איך איך לפתור אותה?

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by GHOST,

כשאני קונה את ההארדיסק הזה איך אני יכול לזהות וליות בטוח שמה שאני מקבל באמת מכיל 8MB באפר קאש האם זה רשום עליו? ???

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. יש לי הרדיסק שפורמט בטעות, איך אפשר לשחזר את המידע? לא נכתב על ההרדיסק דבר לאחר הפרמוט תודה חברים

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום ל-SanDisk יש אולי 8 דגמים של DiskOnKey. חוץ מההבדל במחיר ובעיצוב שלהם, אני מאמין שיש גם הבדלים במהירויות שלהם, ואולי אפילו הבדלים באיכות שמירת הנתונים שלהם.. (כל הנושא של SLC, MLC, וכו') האם מישהו מכיר אתר שנותן קצת יותר נתונים עליהם, כמו הדברים האלה(מהירות קריאה וכתיבה, טכנולוגיית הפלאש שלהם, וכו')? זה מאד יעזור לי בבחירה.. תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by yanivd28,

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by SimonSays,

אני קונה מחשב חדש ובונה חלקים לאט לאט, אני מחפש הארד דיסק עד 320 שקל, כמובן כמה שיותר נפח. תודה. :-*

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by assaf990,

האם דרך DATA או האם דרך VIDEO CD? (כאשר ניסיתי דרך DATA אז נדפק לי הדיסק. כאשר ניסיתי דרך VIDEO CD אז סרט בנפח של 690-700 MB בכלל לא נכנס לי בדיסק) אולי דרך אחרת? (מדובר על סרטים בנפח של 690MB-720MB בממוצע)

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. האם הדיסק הקשיח הוא עדיין המועדף? או שמא מדיות DVD ו-CD. אולי כדאי להשקיע ב- DOK's ואלי כדאי לקנות SSD?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Master17p,

יש לי 2 הארד דיסקים על המחשב אחד חדש אחד ישן , ככה גם נקרא להם התקנתי אתמול על החדש על הווינדוס וניסיתי לפרמט את הישן הוא מחולק לשלושה מחיצות רק אחת מהם הצלחתי לפרמט , את זאת שהווינדוס היה עליה מקודם לא הצלחתי בנוסף למחיצה אחרת.. ניסיתי דרך פטישין מג'יק , ולא עבד, לא הצלחתי לפרמט.. יש כמה קבצים שאני לא יכול למחוק בכונן שבו הווינדוס הקודם היה מותקן קבצי DLL של אקרובט רידר , ושל עוד משהו בווינדוס , הוא אומר שהמחשב משתמש בקצבים האלה.. :> למרות שאין מצב , כי ניסיתי להיכנס לסייפ מוד ולפרמט ולא הצלחתי , עשיתי דיסקט אתחול של ווינדוס 98 , וניסיתי דרך הדוס, אבל לא הצלחתי להיכנס לכוננים , כאילו שהוא לא מזהה אותם, השאלה אם אני יכול להגיע לדוס בצורה שונה ולנסות לפרמט …

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. החלטתי להפוך אותו לדיסק חיצוני במידה ובעתיד יהיה לי USB 3.0 האם כדי לקנות לו מארז ל USB 3.0 או שאין טעם כי הדיסק הוא לא SSD אלה 5400RPM אם אני לא טועה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. כונן WD פרמטתי אותו מתוך המערכת הפעלה והמחשב נכבה. כאשר אני נכנס ל- Computer Manager ומנסה לפרמט אותו וליצור אותו מחדש הוא כותב לי שגיאה. נכנסתי ל Device Manager ומחקתי אותו משם עם הדרייברים שלו, עשיתי חיפוש חומרה והוא מצא אותו, זיהה אותו תקין והתקינו. פרמטתי אותו מחדש, פירמוט רגיל לא (Quick Format), ואז הוא נותן שגיאה באמצע הפירמוט. הלך הדיסק?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים