אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
דיסק האיתחול שלי לשעבר היה של 1 TB והורכב משתי מחיצות זהות (C,D). מ"ה שהייתה שם היא ווינדוס 7 64 ביט שהותקנה על D. הייתי רוצה למזג את שתי המחיצות למחיצה אחת אך עדיין לשמור על מערכת ההפעלה שקיימת ועל האפשרות לעלות ממנו. האם זה ניתן? אם לא, האם ניתן להעתיק את D כאימיג' לדיסק אחר ולהחזיר אותו לאחר המיזוג?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי חבר טוחן שרוצה לסבסד את המדינה במע"מ של הדיסק הקשיח. מה הדיסק הקשיח עם הביצועים הכי טובים?? אם אפשר אז תנו לי את הכי טוב על כל בקר: ATA, SATA, SCSI. ומה הכי טוב מבין שלושתם. הדיסק צריך להיות בגודל של 120 ג'יגה בלי "ריידים" למינהם. שוב, הכסף לא משנה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ה-Backup Portable Portable 5TB של Seagate מזכיר לנו שכוננים קשיחים ממשיכים להילחם על מקומם בשוק האחסון המודרני לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בעקבות הבאג שהתגלה בסדרת הM4, C יצא עידכון קושחה מומלץ פירוט הבעיה בקצרה: משתמשים ותיקים שהתחדשו בכונן המדובר, דיווחו על מסכים כחולים ועל כך שהכונן הפסיק להגיב אחרי כ5200 שעות עבודה איתחול חשמלי היה עוזר למשך כחצי שעה עד שעה בלבד על המסך הכחול הבא לפרטים: http://www.crucial.com/support/firmware.aspx אצלי העידכון של הM4 עבר די חלק, לצרוב על CD, ולהמשיך ע"פ הוראות שבלינק, לוקח פחות מ5 דקות כל העסק חשוב לציין: *עידכון קושחה טמון בסיכון מסויים, לכן גיבוי מלא מומלץ במקרה של כשל עידכון *לוודא שהכונן מחובר ליציאות הSATA של הבקר המובנה בצ'יפסט ולא לבקר מובנה/חיצוני אחר בעת העידכון. *לוודא יציבות חשמלית שהמחשב לא עובד על סוללה(נייד) או אל פסק(נייח). *מומלץ לבצע את הע…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי צורב של NEC AD-7170S בצריבה של איימג' של 6.7GB נותן טעות. צורב עם תוכנה נרו 6 וגם נרו 7 נותנים אותה טעות. בבדיקה של הדיסק הוא תקין וניסיתי מספר דיסקים. במהירות 2.4X 2X ו1X לא מצליח לצרוב. הדיסקים עצמם כתוב 8X והחברה FORTIS. הקשחה שלי כתוב שהיא 1.0... והוא מסוגל לצרוב DL לפי מה שהבנתי אבל אף פעם לא ניסיתי. איך אפשר לפתור את הבעיה?? בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, במחשב הנוכחי יש לי כונן CD-ROM של ASUS ובמחשב השני צורב DVD של LG. אני מעוניין לחבר את הצורב למחשב הנוכחי, אך יש בעיה קטנה. הבנתי שיש שני כבלים שצריכים להתחבר לצורב, הראשון - צר בצבע אפור-ורוד והשני - צבעוני. הבעיה היא עם הכבל הצבעוני, יש יותר מדי... יש ארבעה כבלים כאלו ועל כל אחד רשומות שתי אותיות באנגלית, PA,PB,PD,PF. לכבלים הללו יש חוטים בסדר הבא (כולם אותו הדבר) : צהוב,צהוב,שחור,שחור,שחור,שחור,אדום,אדום. איזה מהם אני צריך לחבר? אולי כדאי להזכיר שהכבל שמחובר לסידירום הוא בסדר הבא (אני לא מצליח לראות אילו אותיות כתובות עליו...) : צהוב,שחור,שחור,אדום. תודה מראש. עריכה : אולי הנושא הזה מתאים יותר לפורום תמיכה טכנית, הרגישו חופשי להעבירו.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי די וי די נייד עם חיבור USB, חיברתי אליו דיסק און קיי של 2 ג'יגה עם סרטים ויכולתי לראות בקלות ובלי בעיה קניתי חדש של 16 ג'יגה כדי שאני יוכל לשים יותר סרטים והמכשיר לא קורא אותו למה זה ? הדיסק או קי של SanDisk גירסאת ה- Cruzer 16GB האם זה בגלל מערכת ההפעלה שבו (U3) ? אם אפשר לסדר את הדבר הזה אני מאוד אשמח ! תודה רבה !
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב שלי יעלה טיפה יותר מהר ואני יודע ש SSD פנימי מוסיף המון, המחשב שלי הוא דיי ישן אבל עדיין מסתדר איתו כי לא משחק במשחקים כבדים. לוח אם: Gigabyte GA-H87m-D3HLGA1150,intel H87, DDR3 1600, 2xPCi-E,VGA,DVI,HDMI מעבד: intel core i5 4670 3.4GH אם צריך עוד פרטים אני אתן, בגלל שאני לא מבין בנושא הזה אני בא לשאול אתכם SSD סביבות ה 150 200 שקל 256GB מהחנויות KSP או IVORY תודה!!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. ראיתי הארדיסק חיצוני באיביי 2 טרה חדש, של wd ב340 שקל. האם המחיר הגיוני?? איך הדגם הספציפי הזה?? western digital my passport 2tb 2.5 שמעתי שיש בעיה כלשהי עם הכוננים של wd משהו יכול לפרט ??? תודה לעונים http://www.ebay.com/itm/Western-Digital-2TB-My-Passport-Ultra-Titanium-USB-3-0-2-0-External-Portable-WD-/261507522984?pt=US_External_Hard_Disk_Drives&hash=item3ce31021a8
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 250 GB ואני רוצה לדעת כמה נפח הביטחון שלו ואים זה נורמלי שנשאר לי רק 230 GB ??? וכמה אחוזים בדרך כלל לוקח הדיסק קשיח לביטחון
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, רכשתי את ה - Samsung green 2TB המפורסם. פרמתי אותו ב - win 7 format GPT ושמרתי עליו חומר; אני צריך את HD ב Win XP , אך XP לא מזהה אותו באקספלורר למרות שרואים אותו ב MANAGE. מצ"ב תמונה כדיסק 0. כיצד אפשר להשמיש אותו ב - XP ? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דיסק קשיח פנימי: התקציב שלי: הוא פחות או יותר 600 נפח הרצוי: 1TB מהו ייעודו של הכונן: התקנת מערכת הפעלה משחקים וגיבוי.. SSD\HDD? HDD לוח אם: Intel Smackover DX58SO תצורת SATA: תקן SATA 3 אני לא מרוצה ממה שיש לי והחלטתי לשדרג תנו לי הצעות בבקשה.. חיפשתי משהו ומצאתי את זה: http://ksp.co.il/?store=ashdod1&uin=14740 אבל אני לא יודע אם כדאי אם הוא חזק אם הוא מהיר אם הוא ישמש אותי לצרכים שלי או שעדיף אחד אחר.. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה כל הקטע של SERIAL ATA? לפי האתר שלפה לא נראה שזה נותן ביצועים טובים יותר מATA רגיל. האם כל העניין זה נוחות? יעני כבלי דקים וחיבור קל כמו USB? SERIAL ATA SITE
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צהריים טובים, ברשותי לוח אם מדגם ASRock Z68 Pro3 בעל 6 חיבורי SATA, הגעתי למצב שכולם תפוסים (4 כוננים קשיחים מכאנים, 1 כונן SSD וצורב DVD). האם ישנה אפשרות לחבר דיסקים קשיחים פנימיים נוספים, לא על חשבון הכוננים הנוכחיים? האם ישנו "מפצל" עבור חיבורי SATA או אופציה אחרת כלשהי? *אינני מעונין בכונן חיצוני שיתחבר דרך USB 2.0/USB 3.0* בתודה מראש, אופיר.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חג שמח לכולם :) אני מנסה להתקין וינדוס 10 מחדש על המחשב שלי ללא הצלחה. הכונן היינו NVME 920 HP. כאשר אני מנסה לפרמט את הכונן/למחוק את המחיצה דרך ההתקנה של וינדוס אני מקבל הודעת שגיאה. חיברתי כונן אחר שיש לי למחשב והעליתי דרכו את הוינדוס. במנהל הדיסקים אני רואה את הכונן, אבל הוא רשום לקריאה בלבד. ניסיתי לבצע כל מיני פעולות דרך DISKPART שמצאתי בכל מיני מדריכים בגוגל אבל ללא הצלחה. אשמח לעזרה כיצד ניתן להשמיש את הכונן. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ל-SanDisk יש אולי 8 דגמים של DiskOnKey. חוץ מההבדל במחיר ובעיצוב שלהם, אני מאמין שיש גם הבדלים במהירויות שלהם, ואולי אפילו הבדלים באיכות שמירת הנתונים שלהם.. (כל הנושא של SLC, MLC, וכו') האם מישהו מכיר אתר שנותן קצת יותר נתונים עליהם, כמו הדברים האלה(מהירות קריאה וכתיבה, טכנולוגיית הפלאש שלהם, וכו')? זה מאד יעזור לי בבחירה.. תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את ההארד דיסק החדש עם המחשב החדש. החום שלו מגיע בפעולה לסביבות 45 מעלות, ואז התוכנה של HDD אומרת לי שזה לא בריא. אלו טמ"פ בסדר או שעדיף לפתוח את המארז? אפילו המאוורר שמכניס אוויר מול ההארד דיסק לא נראה לי שעוזר הרבה. תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי מחשב כרגע עם המפרט הבא: מעבד- intel i5 661 לוח אם- gigabyte h55m-s2h וכרגע hdd רגיל שיש לי אותו די הרבה זמן. רציתי לרכוש כונן ssd בנפח נמוך יחסית כמו 120 gb שיהיה בעיקר למערכת ההפעלה ועוד קצת מקום פנוי התקציב שלי הוא 300 ש"ח גג מה האפשרויות שיש לי תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב חברים. יש לי בעיה מאוד מוזרה. יש לי כונן ssd al שעליו מותקנת מערת ההפעלה. רכשתי לפני מספר ימים כונן קשיח 1 טרה של seagate התקנתי אותו לחיבור סאטה 3 ועבד מעולה!! כעבור מספר ימים המערכת נהייתה מאוד איטית ואפילו הגיע למצב שהמחשב לא עולה ונתקע על מסך windows . התחלתי לבדוק מה יכול להיות הבעיה וניתקתי את הדיסק החדש שקניתי ואכן הבעיה נפתרה והמחשב עלה ללא איטיות או בעיות. ביצעתי פירמוט מלא לדיסק החדש וגם הרצתי check disk והכל היה תקין. ביצעתי פירמוט והתקנה נקיה לחלוטין של windows בכונן ssd האחר ועדיין כל פעם שהמחשב עולה כשהדיסק הסורר מחובר הוא מאט את המערכת..כשאני מנתק אותו המחשב טס!! הרצתי בדיקת וירוסים ורוגלות ולא נמצא משהו.. אני כבר אובד עצות..מה ניתן לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע הבא אני מתכנן לקנות קשיח חדש נוסף למחשב שלי ( של טרה ) ויש לי שאלות לגבי דגמים שראיתי. 1. לגבי סדרת ה GREEN של WD. הבנתי שהם שקטים יותר שזה חשוב לי מאוד - רק הבנתי שיש להם אורח חיים קצר יותר. הכונן מתוכנן להיות כונן גיבוי ( כולל הפעלה של UTORRENT לפעמים באופן ממושך ) ולא מתוכננים להיות מותקנים עליו דברים. קרתי שפסול שתהיה עליו מערכת הפעלה, השאלה האם גם לשימוש כזה של גיבוי אורך החיים שלו קצר יותר? 2. ראיתי שיש גירסאות VIDEO PIPE LINE של סייגט - גם הן עם RPM נמוך יותר - משמע שקט יותר? האם ההבדל בין 7200 RPM ל 5900RMP באמת מורגש מבחינת רעש ( כונן שלישי במחשב )? אם לא שני אלו, האם יש הבדלים בין רמות הרעש של סיגייט ו WD? ( האמת שהסייגט שיש לי היום של 250 ג'יג…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פרטים : ההרדיסק הוא SATA מופיע האייקון עם החץ הירוק ליד השעון ( safty remove...) שאלה בכותרת...... תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
CDfreaks אתר הבית של לייט-און
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול אתכם אם אתם יכולים לתת לי רשימה קצרה של כונני SSD מכל טווח מחירים אני צריך מכל טווח מחירים אחד שהכי טוב בטווח שלו תודה רבה לכם
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-