אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו יודע אם קיים יבואן לקשיחים של LaCie?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להגיד לכולם קניתי את הדגם הזה Crucial SSD BX120G SATA ואני רוצה להגיד לכם שזה עובד חלק הכל עובד ממש מהר! זה שווה כל שקל!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבין שהכוננים הכי מהירים הם NVMe. האם NVMe בהכרח *לא* מתחברים בכבל SATA? הם תמיד יושבים על הלוח אם? מהו הכונן המהיר ביותר שאפשר לקנות שמתחבר דרך כבל SATA? והאם בהכרח חיבור דרך כבל SATA איטי יותר מכוננים שיובים על הלוח אם?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע הבא אני מתכנן לקנות קשיח חדש נוסף למחשב שלי ( של טרה ) ויש לי שאלות לגבי דגמים שראיתי. 1. לגבי סדרת ה GREEN של WD. הבנתי שהם שקטים יותר שזה חשוב לי מאוד - רק הבנתי שיש להם אורח חיים קצר יותר. הכונן מתוכנן להיות כונן גיבוי ( כולל הפעלה של UTORRENT לפעמים באופן ממושך ) ולא מתוכננים להיות מותקנים עליו דברים. קרתי שפסול שתהיה עליו מערכת הפעלה, השאלה האם גם לשימוש כזה של גיבוי אורך החיים שלו קצר יותר? 2. ראיתי שיש גירסאות VIDEO PIPE LINE של סייגט - גם הן עם RPM נמוך יותר - משמע שקט יותר? האם ההבדל בין 7200 RPM ל 5900RMP באמת מורגש מבחינת רעש ( כונן שלישי במחשב )? אם לא שני אלו, האם יש הבדלים בין רמות הרעש של סיגייט ו WD? ( האמת שהסייגט שיש לי היום של 250 ג'יג…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בשעה טוב הגיע הHDD החדש מynetshops צילמתי כמה תמונות של פתיחת הקופסא מקווה שיהיה אינפורמטיבי וחוץ מפירמול מלא של הכונן מה עוד כדי לעשות כדי לשמור על תחזוקה נאותה? ניתוק מהחשמל כשלא בשימוש? איחוד דיסק?[br]פורסם בתאריך: 3.10.2010 בשעה 14:30:24 עוד תמונות[attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום.. כדי לבצע איחוי בהארד דיסק למחשב חדש? יש לי את הדיסק של WD 74 RAPTOR 10000... זה יכול להזיק לו או רק לעזור למהירות המחשב....? תודה לכל העוזר...
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ניתן להשיג בארץ צורב של KENWOOD המסוגל לצרוב X72 ?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול אתכם אם אתם יכולים לתת לי רשימה קצרה של כונני SSD מכל טווח מחירים אני צריך מכל טווח מחירים אחד שהכי טוב בטווח שלו תודה רבה לכם
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני רואה שמתחיל להגמר לי המקום, ודי נמאס לי כל פעם לעשות את ההחלטות מה אני רוצה לשמור ומה אני מעדיף לזרוק, ולכן אני רוצה HD חדש. אני מקווה מאוד שהתקציב מאפשר גודל מכובד, ובמקרה שלו, הוא גמיש כלפי מעלה עד 500 שקל. אני לא מעוניין בכונן של Western digital מכיוון שהבנתי שיש איתם בעיות אמינות, ולי עצמי מת כונן 80GB שלהם, וזה מאוד מאוד מבאס להתקין מערכת הפעלה ודרייברים אחרי חודש של עבודה. בתודה, Screw_Master.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן 3 ובו 3 דיסקים. כל אחד בנפח 256GB. אני עומד לקנות מחשב חדש עם דיסק של 2T. שקלתי לקחת את אחד מהדיסקים הישנים ולהשתמש בו ככונן C בשביל מערכת ההפעלה, במקום לחלק ל 2 פרטישנים את הדיסק הגדול. השאלה שלי היא איך אפשר לדעת האם הדיסק תקין לגמרי ויכול להמשיך לסחוב, או שהוא לקראת סוף חייו. התקנתי את HD Tune והרצתי את הבדיקות על כל הדיסקים. התוצאות היו די דומות. כולם תקינים. בכולם אין שגיאות. המודל הוא WD2500AVJS מצ"ב התוצאות של HD Tune תודה, קובי
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי דיסק חיצוני 500GB של WD , שאני משתמש בו כבר קרוב לשנתיים. היום קיבלתי לפתע את ההודעה המפחידה הבאה: ---------------------------------------------------------------- עליך לאתחל את הדיסק בכונן J בטרם תוכל להשתמש בו האם ברצונך לבצע אתחול? --------------------------------------------------------------- מה פירוש הדבר? האם הדיסק קרס? האם איבדתי את כל המידע שעליו? מה ניתן לעשות במצבים כאלה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב ואני רוצה לשדרג את נפח ה-Hard Disk כי אי אפשר כבר להסתדר היום עם 160 GB... ה-Hard Disk שיש לי עכשיו הוא זה: WDC WD1600JS-60MHB1 Manufacturer Western Digital Form factor TB/2.5-inch Interface IDE Capacity 160GB Real size 160,041,885,696 bytes הלוח אם: Manufacturer ASUSTeK Computer INC. Model P5SD2-X Version System Version Chipset vendor SiS Chipset model 656 Chipset revision 10 Southbridge vendor SiS Southbridge model 965 Southbridge revision 48 אני מחפש Hard Disk בנפח 1TB לפחות שיתאים ללוח האם. התקציב הוא מקסימום 500-550 ש"ח כולל משלוח וכו'. בנוסף, אשמח אם תתנו לי הדרכה כיצד להחליף בין ה-Hard Disk הקיים לחדש שאקנה תוך כדי שמירת המידע שנמצא בנוכחי…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ב KSP מוכרים את הכונן הקשיח הזה מהדגם Transcend TS1TSJ25M3 אני מעוניין לרכוש אותו. על פי הנתונים הטכניים עושה רושם שמדובר במוצר טוב, רציתי לשמוע מי מכם כבר קנה את הכונן של החברה הזו מהדגם הזה או מדגמים אחרים ויכול לתת חוות דעת לכאן ולכאן. תודה מראש. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=14548
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה המהירות של ssd במחשב נייח בחיבור sata3 לעומת ssd m2?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לי יש במחשב שני הארד דיסקים של 40 רציתי רק לדעת אם עשיתי טעות כשקניתי את השני במקום להחליף ל80 או ששניים זה יותר טוב מאחד גדול? חוץ מזה זה חור בהשכלה אז אשמח אם תענו לי בהקדם
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות SSD למחשב נייח, כאשר עיקר השימושים שלי בו הם אחסון מערכת הפעלה וכל התוכנות במחשב (כולל דברים כבדים יחסית כמו Matlab ו- Office ומשחק אחד או שניים). אני רוצה שהדיסק יהיה מהיר יחסית, בעל ממשק מהיר (Sata 3) ומשתלם במחיר (ביחס לנפח). בעניין הגודל - גם 2.5' וגם 3.5' מתאימים במארז. אז הנה השאלות: 1. אני מתלבט בין 120GB לבין 240GB, מה אתם ממליצים? 2. יש לי אפשרות לקנות את אחד הדיסקים שבתמונה המצורפת, מה אתם אומרים? יש חלופות טובות יותר או המלצות אחרות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק IBM SCSI LVD 10000RPM U160 כן זה אכן סוס עבודה, או לפחות אמור להיות קניתי אותו יד שנייה והוא לא ממש מהיר הבקר שלי הוא ADAPTEC 29160 (משהו סוף הדרך...) האם הארד דיסק מאבד ממהירותו במשך הזמן ? או שיש משהו שאני לא יודע וצריך לעשות בשביל שיפעל מהר ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לשים 2 דיסקים בRAID למערכת הפעלה רק לתוספת ביצועים 1. בכמה אחוז שיפור אשפר את הביצועים ? 2. מה עדיףWIN 64 או WIN 32 לRAID ? 3. האם יש מדריך להתקנת RIAD ? 4. האם RAID 0 הוא נותן את מירב הביצועים למערכת ASUS ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי חבר טוחן שרוצה לסבסד את המדינה במע"מ של הדיסק הקשיח. מה הדיסק הקשיח עם הביצועים הכי טובים?? אם אפשר אז תנו לי את הכי טוב על כל בקר: ATA, SATA, SCSI. ומה הכי טוב מבין שלושתם. הדיסק צריך להיות בגודל של 120 ג'יגה בלי "ריידים" למינהם. שוב, הכסף לא משנה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת מה דעתכם על הSony 32GB USB 3.0 Flash Drive? והאם נפח כזה מספיק לגיבוי שמירות תכוף (בערך כל שבוע) של כ 5-2 משחקים?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי הרבה מדריכים ויצאתי מבולבל. כל מדריך אומר דברים שונים. הבנתי שבהתקנה יש לנתק את כל הקשיחים למעט ה ssd כדי שעליו יותקנו קבצי המערכת. כמו כן הבנתי שבהתקנה המערכת יוצרת אוטומטית מחיצה של 100 מגה ללא שימוש. זהתקין ואמור להישאר כך? מה לגהי הפעולות שיש לבצע בווינדוס 8 עצמו? האם יש צורך להעביר את כלל הקבצים הזמניים לדיסק מכאני? מה לגהי pagefile? לבטל/למחוק/העביר לכונן אחר?? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדובר בHD 500GB ברור לי שהוא לא 500 'אמיתי' אלא 465. מה465 נשאר לי כ317 יש לי רק מחיצה אחת. בדקתי ככה, במשתמש שלי - כל הקבצים ביחד כ45GB במחשב שלי - program files + windows גג 34GB ביחד נסגור על 80? 80+317=397? נעגל ל400 איפה עוד 65GB מפוזרים במחשב?? אין לי עוד תיקיות או משהו שלפחות אני מכיר.. מחקתי את כל הtemp וקבצי אינטרנט זמניים, חוץ מזה שאין מצב יגיע ל65GB ועוד במחשב חדש :s05:
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צרבתי סרט על שלושה דיסקים שונים : צרבתי את כולם במהירות X4 למרות שאת הורבטים יכולתי ב X12 1.SILVER LINE INFOMEDIAR20 2. SKY AML 001 3.VERBATIM MCC מי המדיה הכי טובה מבחינת שגיאות בלבד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דגם ה-Force MP600 החדש ישתמש בבקר הדור החדש של Phison בכדי לספק מהירויות העברה של עד 5,000 מגה-בייט בשנייה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-