עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tzolerguy,

השאלה שלי היא כאזת יש לי כונן חיצוני 2.5 של 500GB אני מעוניין לעשות ממנו דיסק הצלה כזה שיהיה שם התקנה של הוידוס שלי במקום שאני יחפש את הדיסקים כל הזמן אולי כל מיני תוכנות כמו בהיירנס לייב סידי ... השאלה היא איך אני יוצר את התפריט שיאפשר לי לבחור בין לעשות BOOT להתקנה של וינדוס 7 או XP או VISTA או לעלות איזה גרסה של מיני XP או כל מיני כאלו.... שיהיו במקביל על הדיסק....

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by צביקה3,

יש לי דיסק קשיח HDD Samsung F3 בגודל טרה שבו אני שומר את כל הקבצים שלי. השבוע החלפתי מחשב והעברתי את הדיסק למחשב החדש בחיבור SATA2, ומאז שהעברתי אותו בכל פעם שהייתי ניגש לדיסק הוא היה מרעיש כאילו הוא נדלק עכשיו. במחשב הקודם הוא היה שקט לגמרי - לא שמעתי אותו בכלל. בדקתי עם Chkdsk והוא לא מצא שגיאות. היום משום מה חיברתי אותו ליציאת SATA3 ואז הוא עשה כמה דפיקות ממש חזקות ומאז הוא לא עולה יותר. בכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא עושה רעשים של סיבוב ותקתוקים ותוקע לי את המחשב. יש לכם מושג למה זה קרה פתאום? הוא היה תקין לחלוטין ופתאום תוך יום הוא מת. האם יש דרך להציל את החומר בלי לשלם מאות שקלים? (שמעתי שאפשר להקפיא אותו - מישהו ניסה?) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שאלה פשוטה שווה לי או לא להחליף את הווסטרן דיגיטל 60 ג'יגה שלי לווסטרן 80 ג'יגה עם 8 מ"ב באפר ב160 שקלים ? בבקשה תנו את דעתכם אני צריך להחליט עד הערב

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. דיסק האיתחול שלי לשעבר היה של 1 TB והורכב משתי מחיצות זהות (C,D). מ"ה שהייתה שם היא ווינדוס 7 64 ביט שהותקנה על D. הייתי רוצה למזג את שתי המחיצות למחיצה אחת אך עדיין לשמור על מערכת ההפעלה שקיימת ועל האפשרות לעלות ממנו. האם זה ניתן? אם לא, האם ניתן להעתיק את D כאימיג' לדיסק אחר ולהחזיר אותו לאחר המיזוג?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by tiger2014,

אחרי התקנת ווינדוס 8 הווינדוס לא זיהה לי את הכונן של 3 טרה ביט והצלחתי להגידר ממנו רק 2 טרה ביט ו 750 גיגה נשארו לא מצליח להגדיר מה לעשות? http://www.siz.co.il/my.php?i=winacod30zmz.jpg

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. השאלה בכותרת מדובר לצורך העניין בשני מחשבים, שניהם חזקים ושניהם מריצים WINDOWS XP +SP2 המחשבים מחוברים ברשת רגילה ( לא אלחותית ) ואין שום בעיות ברשת כונן ה DVD נמצא רק במחשב א', סימנתי ואישרתי את כל אפשרויות השיתוף של הכונן ואחר כך עברתי למחשב ב' במחשב ב' הכונן מופיע ( יש אייקון של דיסק קשיח משותף ברשת למרות שזה כונן DVD ) ניתן לראות,להעתיק ולגשת לכל ה קבצים שבדיסק ה DVD דרך הרשת. הבעיה : תוכנות כמו WINDVD POWERDVD וכו' לא מסוגלות לנגן סרט ( מקורי ) של DVD דרך הכונן שנמצא ברשת ? ( הכוונה לסרט עם תפריטים ספריית VIDEO_TS וכו' , סרטים שמצויים בצורה של קובץ עם סיומת AVI אין שום בעיה לנגן ) מה עושים ? יש תוכנה אחרת שכן מסוגלת לנגן סרט DVD מקורי דרך רשת ביתית ? אולי הבעי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Spider1,

לילה טוב לכל גולשי HWZONE! הגיע הזמן לקנות צורב DVD, וברצוני לשאול המומחים מה מומלץ, כבר עבר זמן רב מאז שעודכנתי בנושא הצורבים - לא התעמקתי בתחום ולכן אין לי שמץ מושג בנושא. קראתי את נושא הצורבים המומלצים בפורום וזה לא אמר לי הרבה פרט לנתונים טכניים יבשים. מה כן, אני רוצה צורב DVD פנימי השימושים : סרטים,צריבתם,לעיתים משחקים ולרוב צריבת DATA על גבי דיסקי DVDR וCDR בכמויות. אני צריך צורב אמין, מהיר ואיכותי אין הגבלת תקציב. ראיתי מס' דגמים בKSP שנראו לי אמינים עקב שם טוב לחברה אך איני יודע האם הם מעודכנים ומתאימים לי להלן הדגמים: ?PIONEER A110 ?Philips DVD±RW x16 LightScribe ?Sony DVD±R DWQ30A x16 Dual Layer אלו סתם אפשרויות שעלו לראש- אהבתי הכי את מראה הPIONEER השחור וגם …

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. לאחרונה התחלתי בירורים לגבי SSD חדש מאחר ומה שיש לי כבר לא כ''כ מספיק לי. הסתכלתי באתר של KSP ומצאתי את שני אלה. לפי נתונים טכנים יבשים הזול מבניהם הוא יותר טוב. קורא יותר מהר וכותב יותר מהר.. אז למה הקורשיאל יותר יקר ממנו? כי זה מותג יותר חזק? איזה מהם עדיף? מזה אומר מהירות קריאה/כתיבה רנדומלית 4K? ומה ההבדל לקריאה רגילה? והשאלה הכי חשובה היא בעצם: למה לא לקנות את ה Transcend שקורא וכותב יותר מהר?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

זאת השאלה כי ההבדל הוא 35 שקל,אני אף פעם לא צורב בכול המהירות נגיד זה 52 אז אני צורב 48,עם זה 48 אז פחות... האם יש הבדל איכות בין 52 ל48? או רק הבדל במהירות צריבה וזהו?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by vmaddog,

אני רוצה לשדרג נייד בן שנתיים lenovo yoga 2 כרגע יש לו דיסק רגיל של 500 להבנתי יש גם אפשרות להוסיף עוד כונן M2 חשבתי על 240-250GB יש המלצה? תקציב 700-500

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by dr,

ציטוט: "תבדוק שההארד דיסק לא במקרה החליט לפגר את עצמו ולעבור למצב PIO עוד אני ממליץ בחום על Scan Disk ואיחוי שיכולים גם לעזור לעיתים. " מה זה PIO??????????????

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. בהמשך לדיון המלבב הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414085.msg3555187#msg3555187 ההארד דיסק שלי הוחלף באופן יהיר ומעיל יש לציין על ידי זיגזאג, והפעם הוא החזיק בערך 5 ימים.. ומת. אותו רעש, אותה התנתקות מפורסמת שממנה כבר אין חזרה. המחשב לא זז סנטימטר מאז שחיברתי אותו, לא אחורה קדימה לצדדים למעלה ולמלטה. כלום. הפעם למזלי הרב לא היה בו כלום. האם אני עושה משהו שגוי? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אז מהו הכונן הסטנדדרטי המהיר ביותר שיש כיום?, אני מדבר על כונן קשיח רגיל 7200RPM... לגבי הנפח לא משנה לי כל עוד זה מעל 100GB

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. מה ההבדל בין שני סוגי הכוננים האלה? במה ה sshd טוב יותר מהכונן הרגיל ובמה זה בא לידי ביטוי? אם לצורך העניין לקניית מחשב נייח חדש אני קונה גם ssd 250gb וגם דיסק קשיח , אז עדיף לקחת דיסק קשיח רגיל או להוסיף עוד קצת כסף וללכת על ה sshd ? אלה הכוננים הרגילים ומחירם https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=20265,21191 לעומת כונן sshd https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12090

15. Started by yyoo0,

שלום רב חברים. יש לי בעיה מאוד מוזרה. יש לי כונן ssd al שעליו מותקנת מערת ההפעלה. רכשתי לפני מספר ימים כונן קשיח 1 טרה של seagate התקנתי אותו לחיבור סאטה 3 ועבד מעולה!! כעבור מספר ימים המערכת נהייתה מאוד איטית ואפילו הגיע למצב שהמחשב לא עולה ונתקע על מסך windows . התחלתי לבדוק מה יכול להיות הבעיה וניתקתי את הדיסק החדש שקניתי ואכן הבעיה נפתרה והמחשב עלה ללא איטיות או בעיות. ביצעתי פירמוט מלא לדיסק החדש וגם הרצתי check disk והכל היה תקין. ביצעתי פירמוט והתקנה נקיה לחלוטין של windows בכונן ssd האחר ועדיין כל פעם שהמחשב עולה כשהדיסק הסורר מחובר הוא מאט את המערכת..כשאני מנתק אותו המחשב טס!! הרצתי בדיקת וירוסים ורוגלות ולא נמצא משהו.. אני כבר אובד עצות..מה ניתן לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. קראתי את זה . יש שם בעד ונגד. אשמח לשמוע דעות נוספות. http://techreport.com/review/25282/a-closer-look-at-rapid-dram-caching-on-the-samsung-840-evo-ssd

17. צהריים טובים, ברשותי לוח אם מדגם ASRock Z68 Pro3 בעל 6 חיבורי SATA, הגעתי למצב שכולם תפוסים (4 כוננים קשיחים מכאנים, 1 כונן SSD וצורב DVD). האם ישנה אפשרות לחבר דיסקים קשיחים פנימיים נוספים, לא על חשבון הכוננים הנוכחיים? האם ישנו "מפצל" עבור חיבורי SATA או אופציה אחרת כלשהי? *אינני מעונין בכונן חיצוני שיתחבר דרך USB 2.0/USB 3.0* בתודה מראש, אופיר.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ha,

קוראת לי תופעה שלא חשבתי כי היא אפשרית ב WIN7 (אני משתמש ב WIN7 בוורסיית 64 ביט). כאשר אני מנסה להעתיק קובץ מהדיסק הבעייתי המחשב קופא לחלוטין, לא מסך כחול, לא ראסט, לא כלום. פשוט קפוא. שמתי לב כי ב 3 לילה קרתה התופעה הזו (כנראה האנטיווירוס ניגש אילו?) והוא לא השתחרר עד שביצעתי בבוקר כיבוי והדלקה. התמשתי ב Hard Disk Sentinel לבדיקה והוא מדווח: The drive found 48 bad sectors during its self test. There are 48 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. הדיסק הוא ST3000DM001-1CH166 ונקנה מאייוורי לפני כ 6-8 חודשים …

19. Started by eli308,

ברשותי כונן נייד של סמסונג Samsung 2.5 1TB USB 3.0. קנית לא מזמן מחשב נייד - Dell Vosro 5470 וכאשר אני מנסה להשתמש בכונן הוא עושה המון בעיות. לפעמים הוא מתחיל להעביר קבצים ואז פתאום מהירות העברה יורדת ל 0 mbps והוא מפסיק להעביר קבצים. קורה שהוא נתקע ככה לאורך זמן וגם מצבים בהם לאחר חצי דקה - דקה הוא ממשיך להעביר קבצים ואז שוב נתקע על מהירות 0. פעמים נוספות הוא מתחיל להעביר ואז אומר שהיתה בעיה לגשת לקובץ והוא מפסיק את העברה. במחשב הנייח הכונן עובד בצוה חלקה ללא שום בעיות (USB2). ברגע שהוא מחובר למחשב הנייד הוא מגמגם (USB3). ניסיתי לחבר למחשב הנייד כונן אחר גם של USB3 והוא עובד בלי בעיות. ניסיתי לחבר את הכונן שלי למחשב נייד אחר (לא בטוח האמת אם USB2 או 3) וגם שם הוא עבד חלק…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Danniel,

למחשב נייד DELL VOSTRO 5470 צריך להחליף, אפשר לקבל קישור, חשוב שיהיה מהיר 500GB הבנתי שה-ADDLINK פופולרי עכשיו כמובן שאעשה CLONE לדיסק הקיים שכנראה גוסס בשלבים מתקדמים

21. אני מחפש קשיח נייד כתוספת לדיסק של המחשב הנישא. האם שווה לקנות דיסק קשיח בחו"ל או שעדיף לרדת בנפח ולקנות אותו בארץ? יש לי אופציה לקנות בחו"ל - seagate FreeAgent go 1tb במחיר של 150 דולר (600 שח) כלומר 250 פחות מהארץ האם האחריות על הדיסק היא בינ"ל? (האם ניתן לקבל שירות במידה ומשהו מתקלקל) במידה והדיסק נקנה בארץ, אני אלך כנראה על ה-seagate FreeAgent go 500gb שעולה 400 שח.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. CDfreaks אתר הבית של לייט-און

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היי, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח פנימי טוב בעל נפח גבוה. ראיתי שיש 2 דיסקים בעלי נפח של 5000 GB: 1. Western Digital Green 5000GB WD50EZRX 2. Western Digital Red 5000GB WD50EFRX מה ההבדל ביניהם? מה יותר טוב ומה מומלץ? האם יש עוד דיסקים קשיחים בנפח זה מומלצים? בנוסף, האם מומלץ לקנות דיסק קשיח עם SSD ? ראיתי שהנפח דיסק הכי גדול שיש לו SSD הוא בגודל 4000 ג'יגה (ואין ב- 5000 ג'יגה) והוא: Seagate 4000GB ST4000DX001 ואם כבר אני אלך על 4000GB אז עדיף לי ללכת על הדגם עם ה-SSD או על הדגם הרגיל שהוא: Western Digital 4000GB WD4003FZEX אם מומלץ ללכת על דיסק קשיח עם SSD אז אני אתפשר על 4000 ג'יגה ואקח את הדגם הזה Seagate 4000GB ST4000DX001.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by moshepa,

ברשותי מחשב כרגע עם המפרט הבא: מעבד- intel i5 661 לוח אם- gigabyte h55m-s2h וכרגע hdd רגיל שיש לי אותו די הרבה זמן. רציתי לרכוש כונן ssd בנפח נמוך יחסית כמו 120 gb שיהיה בעיקר למערכת ההפעלה ועוד קצת מקום פנוי התקציב שלי הוא 300 ש"ח גג מה האפשרויות שיש לי תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. מישהו יודע אם קיים יבואן לקשיחים של LaCie?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.