עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by wombat,

רכשתי לאחרונה מחשב נייד מדגם Dell E6430 עם מעבד i7-3740QM וכונן 180GB Intel Solid State Drive 520 Series. במחשב הנייח (core i7 2700k) אני משתמש גם ב Intel 520 180GB SSD והביצועים משמעותית טובים יותר, גם בתחושה וגם בבנצ'מרקים. תוצאות AS SSD של המחשב הנייד (עובד לאט): תוצאות AS SSD של המחשב הנייח (עובד טוב): שימו לב שה Access Time וה- 4K משמעותית פחות טובים במחשב הנייד. התקנתי את Intel SSD Toolbox ואת Intell Rapid Storage Technology, לפי הכלים הגרסאת firmware הכי עדכנית. זה הכונן הקשיח היחיד שמותקן במחשב הנייד. אם אני מבין נכון אין בעיה של alignment. בהגדרות BIOS מוגדר AHCI. עשיתי 3 התקנות נקיות של מערכת ההפעלה, פעם עם וינדוס 7, פעם עם וינדוס 8.1 ופעם עם וינדוס…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

ברשותי גלקסי 2. אני מעוניין לקנות כרטיס זכרון 32ג"ב שיאפשר לי גם קריאה\כתיבה של תוכן 1080P. אשמח לעזרתכם ב-2 שאלות: 1. מה הקלאס המינימלי הנדרש לתיפקוד ראוי? 2. מהיכן אתם ממליצים לרכוש בארץ? (לא ראיתי שהמחירים בחו"ל משמעותית זולים יותר)

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. כונן ה-760p של אינטל הוא התשובה המוחצת לתחרות בשוק ה-SSD המהיר במיוחד. לקחנו אותו לסיבוב מול התחרות הקשה ויצאנו עם מסקנות מעניינות לכתבה

4. שלום חברים, אני מעוניינת לרכוש כונן קשיח חיצוני ולהשתמש בו כדי לאחסן ולגבות את כל הקבצים החשובים שיש לי על המחשב (מוסיקה, תמונות, מסמכים וכו'). עד כה השתמשתי במספר DOKים כדי לעשות זאת, אבל הדברים הקטנים והחמקמקים האלה כל כך שבריריים ולא יציבים שזה פשוט פחד אלוהים לסמוך רק עליהם בתוך גיבוי, מה גם שגודל הנפח שלהם קטן ולא מספיק מה שיוצר בלאגן גדול. גם כל שירותי הענן למיניהם לא באים בחשבון מבחינתי, מאחר והשימוש בהם לרוב עולה כסף והרבה (ולא, אני לא רוצה להשתעבד לניסוי החינמי של בזק שאלוהים יודע מתי הוא יפסיק להיות כזה ויצריך אותי לשלם ביוקר על כל ג'יגה) ומה גם שאין לי באמת צורך בשיתוף קבצים. המטרה שלי כאמור היא אחסון וגיבוי בלבד. ברצוני "לעלות כיתה" ולעבור לכונן חיצוני טוב …

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. לאחרונה, כל פעם שאני צורב DVD עם צורב ה - Nec 3500 ( שיש לו את הקושחה האחרונה 2.1B ) הוא לא יכול לקרוא אותו אחר כך. אם אני מנסה להיכנס לכונן עם הדיסק המדובר אני מקבל שגיאה : "Disc Is Corrupt or Not Formatted For Windows". הבעיה מתרחשת ( מ - 2 בדיקות שעשיתי ) בדיסקים Verbatim DVD-R X16 (Photo Printable) אלו דיסקים טובים למיטב ידיעתי. ניסיתי לצרוב על ה - DVD-RW שיש לי ( גם של Verbatim ) והוא פועל אחרי הצריבה בכונן. למישהו זה עוד קרה ויש פתרון ? ( יש לי חומר חשוב על הדיוידיים האלה )

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Alex89,

יש לי Sandisk Cruzer שעושה לי בעיות והמחשב לא מזהה אותו. כדי שהמחשב יזהה אותו אני צריך למחוק אותו מה Device Manager ורק אחרי זה הוא מזהה אותו. במידה ואני לא מוחק אותו הוא בערך מזהה אותו, כלומר הוא מראה כונן חדש H: אבל הוא כותב שהכונן ריק מתוכן ואם אני מנסה לעשות דברים אחרים עליו כמו format אז הוא כותב לי שהכונן אינו מזוהה ע"י המערכת. קראתי בפורומים ש Samsung Kies עושה גורם לבעיות. אז סגרתי אותו ומחקתי את שתי התוכנות (פרט לדרייברים למכשיר). בדקתי את הUSB במחשב אחר וזה עובד. אני לא רוצה לקנות עכשיו סתם עוד USB ואז לגלות שגם הוא עושה לי בעיות. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. זמן קצר לאחר השקה מאכזבת משהו - כונני ה-970 Pro ו-970 Evo של חברת הענק הופכים לרלוונטיים הרבה יותר לכתבה

8. Started by tiger2014,

אחרי התקנת ווינדוס 8 הווינדוס לא זיהה לי את הכונן של 3 טרה ביט והצלחתי להגידר ממנו רק 2 טרה ביט ו 750 גיגה נשארו לא מצליח להגדיר מה לעשות? http://www.siz.co.il/my.php?i=winacod30zmz.jpg

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by צביקה3,

יש לי דיסק קשיח HDD Samsung F3 בגודל טרה שבו אני שומר את כל הקבצים שלי. השבוע החלפתי מחשב והעברתי את הדיסק למחשב החדש בחיבור SATA2, ומאז שהעברתי אותו בכל פעם שהייתי ניגש לדיסק הוא היה מרעיש כאילו הוא נדלק עכשיו. במחשב הקודם הוא היה שקט לגמרי - לא שמעתי אותו בכלל. בדקתי עם Chkdsk והוא לא מצא שגיאות. היום משום מה חיברתי אותו ליציאת SATA3 ואז הוא עשה כמה דפיקות ממש חזקות ומאז הוא לא עולה יותר. בכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא עושה רעשים של סיבוב ותקתוקים ותוקע לי את המחשב. יש לכם מושג למה זה קרה פתאום? הוא היה תקין לחלוטין ופתאום תוך יום הוא מת. האם יש דרך להציל את החומר בלי לשלם מאות שקלים? (שמעתי שאפשר להקפיא אותו - מישהו ניסה?) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by maorfar,

יש לי דיסק קשיח 250 GB ואני רוצה לדעת כמה נפח הביטחון שלו ואים זה נורמלי שנשאר לי רק 230 GB ??? וכמה אחוזים בדרך כלל לוקח הדיסק קשיח לביטחון

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by CRT,

אוקיי אז ככה יש לי צורב של NEC AD-7170S בצריבה של איימג' של 6.7GB נותן טעות. צורב עם תוכנה נרו 6 וגם נרו 7 נותנים אותה טעות. בבדיקה של הדיסק הוא תקין וניסיתי מספר דיסקים. במהירות 2.4X 2X ו1X לא מצליח לצרוב. הדיסקים עצמם כתוב 8X והחברה FORTIS. הקשחה שלי כתוב שהיא 1.0... והוא מסוגל לצרוב DL לפי מה שהבנתי אבל אף פעם לא ניסיתי. איך אפשר לפתור את הבעיה?? בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Y-R,

שלום לכולם יש לי די וי די נייד עם חיבור USB, חיברתי אליו דיסק און קיי של 2 ג'יגה עם סרטים ויכולתי לראות בקלות ובלי בעיה קניתי חדש של 16 ג'יגה כדי שאני יוכל לשים יותר סרטים והמכשיר לא קורא אותו למה זה ? הדיסק או קי של SanDisk גירסאת ה- Cruzer 16GB האם זה בגלל מערכת ההפעלה שבו (U3) ? אם אפשר לסדר את הדבר הזה אני מאוד אשמח ! תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by tzolerguy,

השאלה שלי היא כאזת יש לי כונן חיצוני 2.5 של 500GB אני מעוניין לעשות ממנו דיסק הצלה כזה שיהיה שם התקנה של הוידוס שלי במקום שאני יחפש את הדיסקים כל הזמן אולי כל מיני תוכנות כמו בהיירנס לייב סידי ... השאלה היא איך אני יוצר את התפריט שיאפשר לי לבחור בין לעשות BOOT להתקנה של וינדוס 7 או XP או VISTA או לעלות איזה גרסה של מיני XP או כל מיני כאלו.... שיהיו במקביל על הדיסק....

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. לאחרונה התחלתי בירורים לגבי SSD חדש מאחר ומה שיש לי כבר לא כ''כ מספיק לי. הסתכלתי באתר של KSP ומצאתי את שני אלה. לפי נתונים טכנים יבשים הזול מבניהם הוא יותר טוב. קורא יותר מהר וכותב יותר מהר.. אז למה הקורשיאל יותר יקר ממנו? כי זה מותג יותר חזק? איזה מהם עדיף? מזה אומר מהירות קריאה/כתיבה רנדומלית 4K? ומה ההבדל לקריאה רגילה? והשאלה הכי חשובה היא בעצם: למה לא לקנות את ה Transcend שקורא וכותב יותר מהר?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שאלה פשוטה שווה לי או לא להחליף את הווסטרן דיגיטל 60 ג'יגה שלי לווסטרן 80 ג'יגה עם 8 מ"ב באפר ב160 שקלים ? בבקשה תנו את דעתכם אני צריך להחליט עד הערב

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by dd7,

יש לי כרגע 250 ג'יגה sata 2 של מקסטור ביום שני הקרוב צריך להגיע לי 320 ג'גה של wd גם sata 2 אני מתכוון לעשות פורמט ולהתקין מחדש תווינדוס במחיצה נפרדת, עכשיו מה שראיתי בsata יש תקטע של הדרייברים באמצע ההתקנה לוחצים f6 ואז הוא מראה על 4 אפשרויות היה כתוב משו כמו raid בשביל xp או win2000 מה כל אחד מהם אומר, ועל מה מהם להתקין את הווינדווס? סתם ליידע הכללי איך אני מכין תקליטון sata בשביל להתקין תוונדוס?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. השאלה בכותרת מדובר לצורך העניין בשני מחשבים, שניהם חזקים ושניהם מריצים WINDOWS XP +SP2 המחשבים מחוברים ברשת רגילה ( לא אלחותית ) ואין שום בעיות ברשת כונן ה DVD נמצא רק במחשב א', סימנתי ואישרתי את כל אפשרויות השיתוף של הכונן ואחר כך עברתי למחשב ב' במחשב ב' הכונן מופיע ( יש אייקון של דיסק קשיח משותף ברשת למרות שזה כונן DVD ) ניתן לראות,להעתיק ולגשת לכל ה קבצים שבדיסק ה DVD דרך הרשת. הבעיה : תוכנות כמו WINDVD POWERDVD וכו' לא מסוגלות לנגן סרט ( מקורי ) של DVD דרך הכונן שנמצא ברשת ? ( הכוונה לסרט עם תפריטים ספריית VIDEO_TS וכו' , סרטים שמצויים בצורה של קובץ עם סיומת AVI אין שום בעיה לנגן ) מה עושים ? יש תוכנה אחרת שכן מסוגלת לנגן סרט DVD מקורי דרך רשת ביתית ? אולי הבעי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אז מהו הכונן הסטנדדרטי המהיר ביותר שיש כיום?, אני מדבר על כונן קשיח רגיל 7200RPM... לגבי הנפח לא משנה לי כל עוד זה מעל 100GB

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. דיסק האיתחול שלי לשעבר היה של 1 TB והורכב משתי מחיצות זהות (C,D). מ"ה שהייתה שם היא ווינדוס 7 64 ביט שהותקנה על D. הייתי רוצה למזג את שתי המחיצות למחיצה אחת אך עדיין לשמור על מערכת ההפעלה שקיימת ועל האפשרות לעלות ממנו. האם זה ניתן? אם לא, האם ניתן להעתיק את D כאימיג' לדיסק אחר ולהחזיר אותו לאחר המיזוג?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Danniel,

למחשב נייד DELL VOSTRO 5470 צריך להחליף, אפשר לקבל קישור, חשוב שיהיה מהיר 500GB הבנתי שה-ADDLINK פופולרי עכשיו כמובן שאעשה CLONE לדיסק הקיים שכנראה גוסס בשלבים מתקדמים

21. בהמשך לדיון המלבב הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414085.msg3555187#msg3555187 ההארד דיסק שלי הוחלף באופן יהיר ומעיל יש לציין על ידי זיגזאג, והפעם הוא החזיק בערך 5 ימים.. ומת. אותו רעש, אותה התנתקות מפורסמת שממנה כבר אין חזרה. המחשב לא זז סנטימטר מאז שחיברתי אותו, לא אחורה קדימה לצדדים למעלה ולמלטה. כלום. הפעם למזלי הרב לא היה בו כלום. האם אני עושה משהו שגוי? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by dr,

ציטוט: "תבדוק שההארד דיסק לא במקרה החליט לפגר את עצמו ולעבור למצב PIO עוד אני ממליץ בחום על Scan Disk ואיחוי שיכולים גם לעזור לעיתים. " מה זה PIO??????????????

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by vmaddog,

אני רוצה לשדרג נייד בן שנתיים lenovo yoga 2 כרגע יש לו דיסק רגיל של 500 להבנתי יש גם אפשרות להוסיף עוד כונן M2 חשבתי על 240-250GB יש המלצה? תקציב 700-500

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by God4U2,

מה אתם אומרים ? מה יותר שווה לקחת ?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. קראתי את זה . יש שם בעד ונגד. אשמח לשמוע דעות נוספות. http://techreport.com/review/25282/a-closer-look-at-rapid-dram-caching-on-the-samsung-840-evo-ssd

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.