אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
עם אותו צורב, אותה תוכנת צריבה ועם אותם המדיות שפעם יכלתי לצרוב עד 714 מגה, אני עכשיו לא מסוגל לצרוב אפילו 704 מגה. אני מקבל מנירו הודעה שה DAO לא הושלם. האם למישהו זה קרה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז מהו הכונן הסטנדדרטי המהיר ביותר שיש כיום?, אני מדבר על כונן קשיח רגיל 7200RPM... לגבי הנפח לא משנה לי כל עוד זה מעל 100GB
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי את הדיסק הקשיח הנייד הבא Transcend StoreJet 25H3p 1000GB TS1TSJ25H3P http://www.ksp.co.il/?uin=13206 שפתחתי אותו , קראתי בהוראות שחובה לחברו ל 2 USB כי זה מה שהוא צריך כדי לספק די חשמל זה הפתיע אותי כי חשבתי ש 2.5 " - נדרש רק חיבור USB אחד שאלתי , האומנם חובה לחבר ל 2 USB במחשב אני יכול עוד להסתדר , אבל בסטרימר יש לי רק USB אחד ! אודה לעצתכם נ.ב בלי קשר לבעיה הדיסק איכותי מאוד והמחיר ב KSP היה שפוי 535 ש"ח - 3 שנים אחריות
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן 5 שנים עם מעבד core 2 duo ו2 ג׳יגה זכרון. הדיסקים הקשיחים שלו כבר ישנים ומרעישים והמהירות בהתאם, רציתי לשאול האם כונן ssd בעל נפח קטן למטרת מערכת הפעלה ותוכנות יראה שיפור כל שהוא? כמו כן ראיתי המון קינפוגים שאנשים מבצעים למערכת ההפעלה לאחר התקנת כונן ssd, האם זה באמת נחוץ? האם כונן ssd לא יכול להחזיק את ה5 שנים ללא קינפוגים ותחזוקה מיוחדת כמו כונן רגיל? המחשב הוא מחשב עבודה שפועל קבוע ומריץ הרבה חלונות של דפדפן, פוטושופ, לפעמים משחקים וכו.. שאלה אחרונה, כאשר הבקר של הכונן מזהה שהוא מתקרב למספר הכתיבות המקסימלי, האם תהיה לי התראה כל שהיא לפני שהכונן ימות? למשל דיסק קשיח רגיל לרוב עושה רעשים לפני המוות ואז יש זמן לגבות, בתודה, עדי.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן.. הכרטיס זכרון של הטלפון נייד שלי עושה בעיות כבר הרבה זמן, בכל פעם שאני מחבר אותו למכשיר הוא מראה לי READ ONLY. לא ניתן להעביר אליו דברים וכל מה שמותקן במכשיר דרך ה SDHC לא עובד או שתוקע את המכשיר לגמרי. שמתי כרטיס אחר והוא עובד מצויין. שמתי לב שחיברתי את הכרטיס למחשב הנייד, גם שם הוא עושה בעיות, ברגע שאני נכנס לכרטיס כמה שניות אחרי זה הוא מתנתק אוטומטית, אני מנסה להעתיק תמונות ואז הוא פשוט מתנתק. ניסיתי לעשות פורמט, לא עובד בכלל גם מתנתק מהמחשב. מה עושים? יש לומר שהכרטיס יש לו איזה שנתיים, מהמכשיר הקודם שלי 8 GB, כשאני משתמש בחדש שקיבלתי עם המכשיר הוא עובד תקין. SANDISK 8GB SDHC MICRO. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ST31000528AS בן כשנתיים שלוש ששימש אצלי כדיסק נשלף לגיבוי בשנה האחרונה. בפעמים האחרונות שהכנסתי אותו קיבלתי התראת SMART (לא זוכר איזה) ולעיתים המחשב הזהיר שלא ניתן להשתמש בו כי הוא אינו מפורמט, הכנסה והוצאה פתרו זמנית את הבעייה. בפעמים האחרונות גם זה כבר לא עזר וכרגע הוא מופיע כדיסק ללא שום הגדרות וכנינסה אילו מעלה את הבעיה " Y:\ is not accessible The request could not be preform because of an I/O device error". -ישנה תוכנה שתאפשר לי להעתיק את הנתונים ממנו? ניסיתי את ה R-Studio ואת ה Auslogics ללא הצלחה. ישנו משהו מומלץ? -כיצד ניתן לדעת מה גילו של הדיסק? הFirmware שלו הוא CC38 -אני כבר לא זוכר מהיכן קניתי אותו וכמה זמן האחריות, יש דרך לגלות זאת? -חשבתי על ה Seagate …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את הצורב מ P1000 http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4153601 ועוד 30 דיסקים של Ritek http://www.bar-ezuz.co.il/Product.asp?Pid=21745&Cat2Cat1ID=1213&Cat2ID=2848&aff=Zap ב 81 שקל. סהך הכל הקניה 500 שקל מקווה לראות את זה פה כמה שיותר מהר
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. הבהרה: נדרשים שני הדברים הבאים: 1. חיבור רשת 2. לפחות אחד מהחיבורים הבאים: USB,FIREWIRE,ESATA וכד' תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבנתי שהחיבור המהיר ביותר כיום לדיסקים קשיחים חיצוניים הוא eSATA. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. מקצת חיפושים ברשת, הבנתי שהחסרון של eSATA הוא הצורך בחיבור מתח חשמלי נפרד. איך עושים זאת בפועל? 2. האם יש תקן מיוחד של eSATA שתומך במהירויות של SATAIII? איך אני יודע באיזה תקן החיבור שיש לי תומך? (למשל במחשב הזה) 3. האם החיבור והניתוק של הכונן מתבצע בדומה ל-USB או שעלול להגרם נזק ל-BIOS וצריך שיטה מיוחדת לשימוש בחיבור הזה (כמו PS/2)? 4. האם eSATA מתאים לחיבור מחשב נייד ל-HDD שישמש ככונן חיצוני? בכללי אני מתכוון לקחת כונן HDD 2.5 רגיל ולשפצר אותו בצורה כזאת שיתאים לחיבור למחשב נייד כ-HDD חיצוני. זה אפשרי בכלל? (בלי תחנות עגינה וכל זה) מה הפתרון המיטבי עבורי? תודה רבה!
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היתרון יחד שידוע לי לקנות SSD בחו''ל, הוא חיסכון*כספי אבל מספר חסרונות יותר גדול מיתרון: מפחות משמעותי למשמעותי: 1. מימוש אחריות במידה ויש והתעסקות במשלוח, מילוי הצהרה C22 של מכס. וזה במקרה שמתקנים התקן. 2. במידה ומחליפים לחדש, על לקוח לשלם מיסי יבוא עוד פעם. 3. DOA - ישר לשלוח ליצרן על מנת לקבל חדש וכמובן לשלם מיסי יבוא. אם פספסתי משהו, נא השלימו. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כונן SSD בנפח 120/128 למערכת הפעלה ועריכות בפוטושופ ולייטרום. הלוח שלי תומך בSATA 2 : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2743#ov מפרט מחשב: E8400 @ 3.96ghz 4GB זיכרון radeon HD5850 GA-EP35-DS3R תקציב-שאיפה לזול ביותר עקב הsata 2.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לביצוע בדיקת מהירות ב USB3 עם התקן USB האם יש תוכנה חינמית מומלצת ? CrystalDiskMark ? או משהו אחר מומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח של 600GB, יש בו 200GB לא בשימוש (unallocated). אני רוצה עכשיו לנצל אותם ולעשות מחיצה אבל אני לא יודע על כמה Allocation Unit Size כדאי לשים. המחיצה תשמש לקבצים כמו קטעי וידיו, מוזיקה,rar וכו' לפי מה שהבנתי כמה שיותר Unit Size ככה המחיצה יותר מהירה אבל זה פחות בריא לכונן. על כמה כדאי לשים ? ועוד משהו- הוא נותן לי אפשרות לסמן את perform a quick format. כדאי לסמן את האפשרות או לא (אם אני לא יסמן זה יקח יותר זמן לייצר את הכונן ?)?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
רכשתי לאחרונה מחשב נייד מדגם Dell E6430 עם מעבד i7-3740QM וכונן 180GB Intel Solid State Drive 520 Series. במחשב הנייח (core i7 2700k) אני משתמש גם ב Intel 520 180GB SSD והביצועים משמעותית טובים יותר, גם בתחושה וגם בבנצ'מרקים. תוצאות AS SSD של המחשב הנייד (עובד לאט): תוצאות AS SSD של המחשב הנייח (עובד טוב): שימו לב שה Access Time וה- 4K משמעותית פחות טובים במחשב הנייד. התקנתי את Intel SSD Toolbox ואת Intell Rapid Storage Technology, לפי הכלים הגרסאת firmware הכי עדכנית. זה הכונן הקשיח היחיד שמותקן במחשב הנייד. אם אני מבין נכון אין בעיה של alignment. בהגדרות BIOS מוגדר AHCI. עשיתי 3 התקנות נקיות של מערכת ההפעלה, פעם עם וינדוס 7, פעם עם וינדוס 8.1 ופעם עם וינדוס…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן לגבי הרדיסקים חיצוניים איך יכול להיות שיש הרדיסקים חיצוניים של 2 טרה, שצריכים חיבור למחשב + חשמל והרדיסקים קטנים ניידים של 2 טרה שצריכים רק חיבור מחשב אם יש את הקטנים, מדוע צריך את הגדולים המסורבלים - האם יש הבדל ביניהם? הרי הם באותו נפח ולפי הנתונים הטכניים לא רואה הבדל. (כדי שיהיה מובן, הרדיסק גדול אני מתכוון - http://www.seagate.com/em/en/consumer/backup/expansion-hard-drive/ הרדיסק קטן נייד אני מתכוון - http://www.seagate.com/em/en/consumer/backup/expansion-portable/) תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל שלום, זוהי הפעם הראשונה שלי כאן, ואני חייב לציין שאני ממש שמח על זה שמצאתי פורום תמיכה טכנית בנושאי חומרה בעברית, את הלינק לאתר קיבלתי ממנהל אתר פלאשו (קמפוס הפלאש הישראלי) - מר גיל כהן הנכבד - תודה לך. ולשאלתי : קניתי דיסק קשיח חדש, 80 ג'יגה, עם 8 מגה בייט CASH, במהירות 7200 RPM, של חברת WESTERN DIGITAL (אם מישהו מעוניין לדעת, הוא עלה 740 ש"ח) התקנתי אותו כ SLAVE על PRIMARY IDE, כאשר ה MASTER הוא דיסק 2 ג'יגה ישן יותר, גם של ווסטרן. ה BIOS מזהה את כל הרכיבים שמותקנים - 2 דיסקים קשיחים, כונן סידירום, וצורב - וכותב את השורה הבאה לפני הוא עובר לתהליך ה BOOT : "primary IDE channel no 80 conductor cable installed" חלונות 98 (HEBREW ENABLED) לא זיהתה בהתחלה את ההרדיסק …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבצע בדיקת ביצועים ל840 EVO .. על מנת לראות שהכל בסדר איתו ושהעדכון עזר והוא באמת מתפקד כמו שהוא צריך לתפקד.. א. עם איזה תוכנה לעשות את זה ? ב. כמה זמן אני צריך להשאיר את זה ? ג. אסור לגעת במחשב שזה מתבצע ? תודה מראש ושבת שלום
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני צריך כונן כלשהו (נייד\לא נייד) בנפח של 1 TB לצורך גיבויים. מצאתי עסקה לא רעה שכוללת כונן נייד 1TB וdisk on key של 4 GB ב-299 ש"ח. הdisk on key פחות מעניין אותי אבל הכונן הנייד הוא של HP SimpleSave דגם:HPBAAD0010HBK מפרט: מה דעתכם? הכונן טוב? אמין? אני צריך אותו רק לגיבוי אז אם אתם מכירים משהו יותר זול אשמח לדעת תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע 250 ג'יגה sata 2 של מקסטור ביום שני הקרוב צריך להגיע לי 320 ג'גה של wd גם sata 2 אני מתכוון לעשות פורמט ולהתקין מחדש תווינדוס במחיצה נפרדת, עכשיו מה שראיתי בsata יש תקטע של הדרייברים באמצע ההתקנה לוחצים f6 ואז הוא מראה על 4 אפשרויות היה כתוב משו כמו raid בשביל xp או win2000 מה כל אחד מהם אומר, ועל מה מהם להתקין את הווינדווס? סתם ליידע הכללי איך אני מכין תקליטון sata בשביל להתקין תוונדוס?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה תוכנה נחשבת להכי טובה לבדיקת תקינות של כונן קשיח? כזו שאפשר לסמוך על התוצאות שלה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בהמשך לדיון המלבב הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414085.msg3555187#msg3555187 ההארד דיסק שלי הוחלף באופן יהיר ומעיל יש לציין על ידי זיגזאג, והפעם הוא החזיק בערך 5 ימים.. ומת. אותו רעש, אותה התנתקות מפורסמת שממנה כבר אין חזרה. המחשב לא זז סנטימטר מאז שחיברתי אותו, לא אחורה קדימה לצדדים למעלה ולמלטה. כלום. הפעם למזלי הרב לא היה בו כלום. האם אני עושה משהו שגוי? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלומות, אני צריך לרכוש 2 כונני SSD עבור 2 מחשבים שונים. בשתי המקרים מדובר על גרסת ה256GB. סדר העדיפויות הוא: 1. אמינות. 2. ביצועים ביחס למחיר. חשבתי על Crucial M550 או Plextor M6M בתצורת mSATA. אשמח להמלצה על אחד מהם, המחיר כרגע דומה- 149 דולר. כמובן שאם יש משהו אחר שעדיף עליהם- אשמח להצעות. אמנם אני יכול לקנות גם כונן SSD בתצורת 2.5", אבל זה גורם לויתורים (לוותר על כונן אופטי ודורש קניית מתאם ב10 דולר). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבין שהכוננים הכי מהירים הם NVMe. האם NVMe בהכרח *לא* מתחברים בכבל SATA? הם תמיד יושבים על הלוח אם? מהו הכונן המהיר ביותר שאפשר לקנות שמתחבר דרך כבל SATA? והאם בהכרח חיבור דרך כבל SATA איטי יותר מכוננים שיובים על הלוח אם?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-