אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי במחשב שני כוננים IDE ושני CDROM בנוסף יש לי כונן נוסף SATA ואני מנסה לחבר אותו דרך המתאם ל-USB המחשב מזהה אותו ככונן USB ,במנהל ההתקנים אני רואה אותו כדיסק USB אבל אין לי שום גישה אלו , פשוט לא מבין איפה הוא קיים בבקשה עזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעקבות הבאג שהתגלה בסדרת הM4, C יצא עידכון קושחה מומלץ פירוט הבעיה בקצרה: משתמשים ותיקים שהתחדשו בכונן המדובר, דיווחו על מסכים כחולים ועל כך שהכונן הפסיק להגיב אחרי כ5200 שעות עבודה איתחול חשמלי היה עוזר למשך כחצי שעה עד שעה בלבד על המסך הכחול הבא לפרטים: http://www.crucial.com/support/firmware.aspx אצלי העידכון של הM4 עבר די חלק, לצרוב על CD, ולהמשיך ע"פ הוראות שבלינק, לוקח פחות מ5 דקות כל העסק חשוב לציין: *עידכון קושחה טמון בסיכון מסויים, לכן גיבוי מלא מומלץ במקרה של כשל עידכון *לוודא שהכונן מחובר ליציאות הSATA של הבקר המובנה בצ'יפסט ולא לבקר מובנה/חיצוני אחר בעת העידכון. *לוודא יציבות חשמלית שהמחשב לא עובד על סוללה(נייד) או אל פסק(נייח). *מומלץ לבצע את הע…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי ביום שישי צורב DVD מסוג: Samsung SH-S182D החלטתי לקנות גם מדיה לצריבה שאוכל למחוק את תוכנה מדי פעם, ולצרוב מחדש. אני אשמח לקבל המלצות למדיות DVD±RW גם בנפח 4.7Gb וגם DL בנפח 8.5Gb. אני לא מכיר את המחירים ככה שלא אוכל לתת תקציב מדויק. דרישות: חברה טובה ומקצועית שלא יהיה במחיר מופרז שיתאים לצורב מבחינת מהירויות וכאלה. תודה עוד שאלה קצרה, האם אני חייב להתקין FirmWare?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל שלום, זוהי הפעם הראשונה שלי כאן, ואני חייב לציין שאני ממש שמח על זה שמצאתי פורום תמיכה טכנית בנושאי חומרה בעברית, את הלינק לאתר קיבלתי ממנהל אתר פלאשו (קמפוס הפלאש הישראלי) - מר גיל כהן הנכבד - תודה לך. ולשאלתי : קניתי דיסק קשיח חדש, 80 ג'יגה, עם 8 מגה בייט CASH, במהירות 7200 RPM, של חברת WESTERN DIGITAL (אם מישהו מעוניין לדעת, הוא עלה 740 ש"ח) התקנתי אותו כ SLAVE על PRIMARY IDE, כאשר ה MASTER הוא דיסק 2 ג'יגה ישן יותר, גם של ווסטרן. ה BIOS מזהה את כל הרכיבים שמותקנים - 2 דיסקים קשיחים, כונן סידירום, וצורב - וכותב את השורה הבאה לפני הוא עובר לתהליך ה BOOT : "primary IDE channel no 80 conductor cable installed" חלונות 98 (HEBREW ENABLED) לא זיהתה בהתחלה את ההרדיסק …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז מהו הכונן הסטנדדרטי המהיר ביותר שיש כיום?, אני מדבר על כונן קשיח רגיל 7200RPM... לגבי הנפח לא משנה לי כל עוד זה מעל 100GB
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע הבא אני מתכנן לקנות קשיח חדש נוסף למחשב שלי ( של טרה ) ויש לי שאלות לגבי דגמים שראיתי. 1. לגבי סדרת ה GREEN של WD. הבנתי שהם שקטים יותר שזה חשוב לי מאוד - רק הבנתי שיש להם אורח חיים קצר יותר. הכונן מתוכנן להיות כונן גיבוי ( כולל הפעלה של UTORRENT לפעמים באופן ממושך ) ולא מתוכננים להיות מותקנים עליו דברים. קרתי שפסול שתהיה עליו מערכת הפעלה, השאלה האם גם לשימוש כזה של גיבוי אורך החיים שלו קצר יותר? 2. ראיתי שיש גירסאות VIDEO PIPE LINE של סייגט - גם הן עם RPM נמוך יותר - משמע שקט יותר? האם ההבדל בין 7200 RPM ל 5900RMP באמת מורגש מבחינת רעש ( כונן שלישי במחשב )? אם לא שני אלו, האם יש הבדלים בין רמות הרעש של סיגייט ו WD? ( האמת שהסייגט שיש לי היום של 250 ג'יג…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב ואני רוצה לשדרג את נפח ה-Hard Disk כי אי אפשר כבר להסתדר היום עם 160 GB... ה-Hard Disk שיש לי עכשיו הוא זה: WDC WD1600JS-60MHB1 Manufacturer Western Digital Form factor TB/2.5-inch Interface IDE Capacity 160GB Real size 160,041,885,696 bytes הלוח אם: Manufacturer ASUSTeK Computer INC. Model P5SD2-X Version System Version Chipset vendor SiS Chipset model 656 Chipset revision 10 Southbridge vendor SiS Southbridge model 965 Southbridge revision 48 אני מחפש Hard Disk בנפח 1TB לפחות שיתאים ללוח האם. התקציב הוא מקסימום 500-550 ש"ח כולל משלוח וכו'. בנוסף, אשמח אם תתנו לי הדרכה כיצד להחליף בין ה-Hard Disk הקיים לחדש שאקנה תוך כדי שמירת המידע שנמצא בנוכחי…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למחשב נייד DELL VOSTRO 5470 צריך להחליף, אפשר לקבל קישור, חשוב שיהיה מהיר 500GB הבנתי שה-ADDLINK פופולרי עכשיו כמובן שאעשה CLONE לדיסק הקיים שכנראה גוסס בשלבים מתקדמים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
CDfreaks אתר הבית של לייט-און
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ב KSP מוכרים את הכונן הקשיח הזה מהדגם Transcend TS1TSJ25M3 אני מעוניין לרכוש אותו. על פי הנתונים הטכניים עושה רושם שמדובר במוצר טוב, רציתי לשמוע מי מכם כבר קנה את הכונן של החברה הזו מהדגם הזה או מדגמים אחרים ויכול לתת חוות דעת לכאן ולכאן. תודה מראש. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=14548
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי רכשתי שני SSD Intel 520 ועשיתי להם RAID 0 (פעם ראשונה שלי) מהביוס של הלוח אם - GA-EX58-EXTREME התקנתי ווינדאוז 7 64bit וציפיתי להגיע ל1000 MB\s אבל ע"פ בנצ'מרק של ATTO אני מגיע עד 500 MB\s ולא כפי שמצופה מRAID 0. התקנתי את הדריברים של אינטל ונוספה לי תוכנה שהציעה לי לאפשר write back cache.. אישרתי, אני לא רואה הבדל.. עזרה? מה עשיתי לא נכון? דבר נוסף.. הData Strip Size הוא 128KB.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיים בארגון היום שרת NAS של iomega-ix2-6 עם נפח של 2TB שעובדים על הקבצים שבו 4 מהנדסים במקביל- יושבים עליו כל הפרוייקטים. המהנדסים מתלוננים על איטיות בזמן שמירה ופתיחת קבצים ואני חושב להחליף את המערך למשהו חזק ומהיר יותר. מה המלצתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש SSD של לפחות 2 או 3 טרה עבור עריכת וידיאו ואחסון מדיה. יש לי 500gb 960 evo m2 עליו מותקנת מערכת ההפעלה, ושני Seagate 2.0 TB 64MB Sata 3 Barracuda לאחסון (אחד מהם כנראה נדפק). תוכנת העריכה מותקנת על הEVO M2, אני שוקל לקנות אחד נוסף, אבל אני לא חושב שזה משתלם ואני לא צריך עוד אחד, אני גם לא כזה יודע אם יש לי מקום בלוח אם, יש לי PRIME X370-PRO. התוכנית שלי היא לקנות SSD פנימי (משהו כמו Samsung 860 EVO 2TB SATA III), ולהשתמש בו כאחסון עבור הקבצים שאני עורך. כלומר חומר הגלם ישב על הSSD הרגיל, והתוכנה על הM2. הסיגייט הרגיל יאחסן את קבצי הCache שפרימייר יוצרת, ושאר האחסון שאני לא צריך עבור עריכה. לפי מה שהבנתי, ככל שאני מפריד את התה…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח אם שתומך ב-SATA1 אבל אני מעוניין לקנות HD שתומך בSATA 2 כי ממילא בקרוב אני אקנה מחשב חדש ואני פשוט אעביר את הHD. יש בעיה עם זה? כלומר, אפשר לחבר HD SATA 2 על חיבור SATA1 ופשוט הוא יעבוד בקצבי העברה של SATA 1? זה לא יעשה בעיות? ואם כבר אז כבר.... מה אתם אומרים על WD3200KSוWestern Digital ? יש המלצות? SATA2 16MB CACHE ב480 ש"ח... יש מחירים יותר נמוכים באזור המרכז? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסיתי בנרו וגם בוינדוס לצרוב DATA רגיל (כמו שאני עושה לדיסק DVD חד פעמי) אבל יש לי שגיאה... בנרו זה אומר שהדיסק לא ריק, למרות שהוא חדש! ניסיתי לעשות פורמט לדיסק, גם "מהיר" וגם "מלא", וזה לא עזר. מה לעשות? יכול להיות שיש הגדרה מיוחדת בנרו לצריבת דיסקים רב פעמיים? תודה לעוזרים מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק דיסק קשיח עם כל מה שיש בו וללכת למחשב עם אותה החומרה ולהעביר את הכל אליו, עשיתי את זה דרך BOOT עם תוכנת GHOST וזה עושה לי בעיות בהפעלה (כנראה משהו עם הMBR) מה הדרך הכי טובה לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות SSD למחשב נייח, כאשר עיקר השימושים שלי בו הם אחסון מערכת הפעלה וכל התוכנות במחשב (כולל דברים כבדים יחסית כמו Matlab ו- Office ומשחק אחד או שניים). אני רוצה שהדיסק יהיה מהיר יחסית, בעל ממשק מהיר (Sata 3) ומשתלם במחיר (ביחס לנפח). בעניין הגודל - גם 2.5' וגם 3.5' מתאימים במארז. אז הנה השאלות: 1. אני מתלבט בין 120GB לבין 240GB, מה אתם ממליצים? 2. יש לי אפשרות לקנות את אחד הדיסקים שבתמונה המצורפת, מה אתם אומרים? יש חלופות טובות יותר או המלצות אחרות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, אז ככה: קניתי היום את ה- Seagate Archive 8TB, את הרגיל, לא המוצפן. עוד לא עשיתי איתו כלום, אפילו לא פירמטתי. רק יצרתי עליו מחיצה ואז הלכתי לעשות Surface Test. ראיתי שזה לוקח 11 שעות ואז ירדתי מזה לבינתיים.. אולי מחר. עד עכשיו הכל נראה תקין חוץ ממשהו אחד. יש לי שתי תחנות עגינה כאלה: http://www.icydock.com/goods.php?id=141 יושבות לי על port 4 ו-port 5 ומוגדרות בביוס: Hot Plug: Enable אני עובד איתן מלא, עם כל מיני כוננים כשהגדולים ביניהם זה 4TB. מחליף בין הכוננים באמצע העבודה בווינדווס ללא שום בעיה. כשאני בא לשים את הכונן החדש (8TB): נאדה. הנורית נדלקת, אני שומע את הספין-אפ, ואחרי זה אין שום תגובה. ב- Intel Rapid Stora…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי סטרימר שאני מעוניין לחבר אליו DOK שאליו אני אטעין כמה סרטים מהמחשב. נתקלתי בDOK הבא: Transcend JetFlash 530 32GB http://ksp.co.il/?uin=14186 ב87 ש"ח. לפי האינטרטובס מהירותו בכתיבה היא כ 7-8 MB לשניה . האם זה מספיק? אם לא מה המהירות המינימלית שעלי לחפש? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת מה דעתכם על הSony 32GB USB 3.0 Flash Drive? והאם נפח כזה מספיק לגיבוי שמירות תכוף (בערך כל שבוע) של כ 5-2 משחקים?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זאת השאלה כי ההבדל הוא 35 שקל,אני אף פעם לא צורב בכול המהירות נגיד זה 52 אז אני צורב 48,עם זה 48 אז פחות... האם יש הבדל איכות בין 52 ל48? או רק הבדל במהירות צריבה וזהו?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי את הדיסק- SUMSUNG 1TB SJ בביוס הוא מזוהה וגם במנהל התקנים של וינדוס, אבל לא מופיע במחשב שלי מה עושים?!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בשעה טוב הגיע הHDD החדש מynetshops צילמתי כמה תמונות של פתיחת הקופסא מקווה שיהיה אינפורמטיבי וחוץ מפירמול מלא של הכונן מה עוד כדי לעשות כדי לשמור על תחזוקה נאותה? ניתוק מהחשמל כשלא בשימוש? איחוד דיסק?[br]פורסם בתאריך: 3.10.2010 בשעה 14:30:24 עוד תמונות[attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי צורב Asus DRW-1814BLT Black Lightscribe x 18 SATA Retail DVD±R/RW אני מעוניין למצוא דיסקים LIGHTSCRIBE זולים. הכי מצחיק שאני גר בתל אביב ואין כאן כמעט שום מקום שמוכר אותם בזול. אני צריך כמות. נגיד SPINDLE של 10 זו כבר התחלה. http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-CDWDisc&keyword=LIGHTSCRIBE
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהמשך לדיון המלבב הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414085.msg3555187#msg3555187 ההארד דיסק שלי הוחלף באופן יהיר ומעיל יש לציין על ידי זיגזאג, והפעם הוא החזיק בערך 5 ימים.. ומת. אותו רעש, אותה התנתקות מפורסמת שממנה כבר אין חזרה. המחשב לא זז סנטימטר מאז שחיברתי אותו, לא אחורה קדימה לצדדים למעלה ולמלטה. כלום. הפעם למזלי הרב לא היה בו כלום. האם אני עושה משהו שגוי? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-