אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי MID שנקרא smartq V5 (בגדול PDA עם מסך 800X480 ) והוא בדרך אלי . יש לו 2G זיכרון אבל רק 128 פנויים למשתמש (3 מערכות הפעלה) . אז אני אצתרך בבוא האת לקנות בשבילו כרטיס SDHC בנפח סביר של 8 עד 16 גיגה ועד כמה שהבנתי עדיף class 4 או 6 . בדקתי כמה מקומות באיטרנט והמחירים די דומים. בארץ המחיר גבוה בסביבות ה10-11 שקל לגיגה ראיתי בebay שמוכרים בערך ב9 שקל לגיגה אבל יש סיכוי שהם מזויפים או מקולקלים ובשביל 20% הנחה אולי לא כדאי לקחת סיכון . יש למישהו המלצות על חנות כרטיס ונפח? . לא אכפת לי לקנות שתי כרטיסי 4 גיגה אבל אני מעדיף 8 גיגה ומעלה . גם מיקרוSD עם מתאם לא קריטי.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יכול להיות שאלו הפרשי המחירים בין הארץ לחול?! כפול 3!!! http://vnu.computerprices.co.uk/hardware/pricemagnifier.asp?fromhomepage=yes&productid=267661
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למחשב נייד DELL VOSTRO 5470 צריך להחליף, אפשר לקבל קישור, חשוב שיהיה מהיר 500GB הבנתי שה-ADDLINK פופולרי עכשיו כמובן שאעשה CLONE לדיסק הקיים שכנראה גוסס בשלבים מתקדמים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון אחד הדיסקים הקשיחים שלי(טרם הצלחתי לבודד איזה מהם) מרעיש מדי פעם. מהניסיון שלי זה כמובן אומר שהוא "גוסס". האם יש כלי תוכנתי כזה או אחר(בין אם ב-ווינדוס או דרך הביוס) בשביל לבדוק את "תקינות" הדיסק הקשיח על מנת "לוודא" את הנושא, או שרק מעצם הרעש החריג כדאי להסיק גסיסה ולהפעיל אחריות(שנדמה לי שעדיין יש לי)?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך לקנות 2TB 64MC פנימי ובזמן האחרון אני שומע\רואה הרבה בעיות בקשיחים מאשר פעם אז חשוב לי מאוד הרדיסק אמין! מסדרה מוצלחת אם מוכרת לכם כזאת תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע 250 ג'יגה sata 2 של מקסטור ביום שני הקרוב צריך להגיע לי 320 ג'גה של wd גם sata 2 אני מתכוון לעשות פורמט ולהתקין מחדש תווינדוס במחיצה נפרדת, עכשיו מה שראיתי בsata יש תקטע של הדרייברים באמצע ההתקנה לוחצים f6 ואז הוא מראה על 4 אפשרויות היה כתוב משו כמו raid בשביל xp או win2000 מה כל אחד מהם אומר, ועל מה מהם להתקין את הווינדווס? סתם ליידע הכללי איך אני מכין תקליטון sata בשביל להתקין תוונדוס?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לביצוע בדיקת מהירות ב USB3 עם התקן USB האם יש תוכנה חינמית מומלצת ? CrystalDiskMark ? או משהו אחר מומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אז מהו הכונן הסטנדדרטי המהיר ביותר שיש כיום?, אני מדבר על כונן קשיח רגיל 7200RPM... לגבי הנפח לא משנה לי כל עוד זה מעל 100GB
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לקנות HDD אחד לנתונים, ואחד לגיבוי, לא אכפת לי אם שניהם יהיו מאותה חברה ומאותו סוג.. בגדול אני צריך של 2TB, ואני מתלבט בין Seagate ל WD. בנתיים בחודש האחרון 2 HDD של WD איכזבו אותי, כשאחד מהם היה בן שנתיים רק. אני מחפש משהו עם אחריות ל3 שנים. העניין הוא שאני לא מבין מה ההבדל בין WD red, WD green, WD purple וכל אלו. שקלתי ללכת על זה: http://ksp.co.il/?select=.1033..145..147..517..682..373..858..859.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 (לא בהכרח מKSP). אשמח לטיפים והצעות... תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
סדרת כונני ה-SSD הביתית השלישית של החברה האמריקאית נשמעת לנו כמו צעד קטן בכיוון הנכון לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בהמשך לדיון המלבב הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414085.msg3555187#msg3555187 ההארד דיסק שלי הוחלף באופן יהיר ומעיל יש לציין על ידי זיגזאג, והפעם הוא החזיק בערך 5 ימים.. ומת. אותו רעש, אותה התנתקות מפורסמת שממנה כבר אין חזרה. המחשב לא זז סנטימטר מאז שחיברתי אותו, לא אחורה קדימה לצדדים למעלה ולמלטה. כלום. הפעם למזלי הרב לא היה בו כלום. האם אני עושה משהו שגוי? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://img435.imageshack.us/img435/612/hd9bq.jpg אממ האם הנתונים האלה ממש ממש גרועים?(לגבי הטמפ' אני בקרוב מוסיף מאוורר 120 מ"מ שיהיה על ההארד דיסק) ואפשר תוכנה לבדיקת ההארד דיסק מבחינת ביצועים ואיכות? עכשיו לגבי הנתונים, האם זה גורם שיכול להשפיע על ההארד דיסק לקצר את חייו? (שוב חוץ מהטמפ') יש מצב שאני עוד יחזיר את ההארד דיסק(אני בודק אותו כרגע..מיד שנייה). תודה מראש לעוזרים. עריכה: אממ עכשיו שהוא סיים את הפירמוט הנתונים נראה לי קצת יותר נורמליים..השאלה אם במשחקים לדוגמה זה נחשב מאמץ להארד דיסק? מה בעצם נחשב מאמץ להארד דיסק? אם מישהו יכול להגדיר לי דוגמה אחת לפחות לכל אחד מהמצבים הבאים אני יודה לו מאוד: מאמץ בינוני, מאמץ גבוה. אלה הנתונים כרגע(שוב אני חוזר, כל ה…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש חשד שההארד דיסק שלו בלפטופ נחלש/נדפק אשמח לתוכנה שתבדוק ותאמת את דבריו. התוכנות שמצאתי הן יותר של ביצועי מהירות ולא של תקינות. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל שלום, זוהי הפעם הראשונה שלי כאן, ואני חייב לציין שאני ממש שמח על זה שמצאתי פורום תמיכה טכנית בנושאי חומרה בעברית, את הלינק לאתר קיבלתי ממנהל אתר פלאשו (קמפוס הפלאש הישראלי) - מר גיל כהן הנכבד - תודה לך. ולשאלתי : קניתי דיסק קשיח חדש, 80 ג'יגה, עם 8 מגה בייט CASH, במהירות 7200 RPM, של חברת WESTERN DIGITAL (אם מישהו מעוניין לדעת, הוא עלה 740 ש"ח) התקנתי אותו כ SLAVE על PRIMARY IDE, כאשר ה MASTER הוא דיסק 2 ג'יגה ישן יותר, גם של ווסטרן. ה BIOS מזהה את כל הרכיבים שמותקנים - 2 דיסקים קשיחים, כונן סידירום, וצורב - וכותב את השורה הבאה לפני הוא עובר לתהליך ה BOOT : "primary IDE channel no 80 conductor cable installed" חלונות 98 (HEBREW ENABLED) לא זיהתה בהתחלה את ההרדיסק …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב כונן C וכונן D. כשכונן C מכיל את המערכת הפעלה ותוכנות שאני מתקין ו-D מכיל פשוט קבצים אני רוצה ליצור Image רק של כונן C, כך שבמקרה שארצה אוכל פשוט לזרוק את הImage וזה ישפיע רק על כונן C וישאיר את כונן D כמו שהוא היה. האם ניתן לעשות זאת? אני משתמש בTrueImage של Acronis.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי הרדיסק 500GB של WD לצערי הוא שבק חיים אחרי שנתיים של עבודה. יש לי בהרדיסק נתונים מאוד חשובים אבל אני לא מצליח לשחזר אותם ברגע שאני מחבר את ההרדיסק לבד או לצד עוד הרדיסק הוא מונע ממני אפילו להגיע לביוס ככה שאני לא יכול לעלות דיסקים מבוט כמו parted magic או לינוקס לייב סי די ולשחזר מהם או לבצע mount להתקן חיצוני, אז ניסיתי דרכים אחרות קניתי מתאם USB ל SATA והרצתי תוכנות כמו r studio אבל הם לא זיהו את ההרדיסק בכלל, ב disk managment אני מקבל שגיאה data eror : cyclic redundancy check אני אובד עצות אשמח להצעות תודה מראש אליאור
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את הצורב YAMAHA F1 שהוא צורב במהירות כפול 44 עכשיו הדבר היחידי שהבאסה אצלו זה שהמהירויות שהוא מסוגל לצרוב הם 8 16 וישר 44 יש איזו שהיא דרך לסדר את זה שיהיה אפשר לצרוב גם על 24 32 ו40? כי כמעט ואין דיסקים כפול 44.... ???
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני הייתי מעוניין לצרוב כמה דיסקים בו זמנית בתכנים שונים בהתחלה יצא לי בפוקס שהצלחתי ע"י חיבור אחד הכוננים לPCI SATA והצורב השני לIDE שבלוח אם ,מה שהסתבר בסוף שאם שניהם מחוברים לבקר על הלוח אז הצריבות היו נדפקות, יש לציין שמדובר בצריבת מדיות DL במהירות X4 עם LB מאוד ספציפי בצריבה ,המבינים ידעו בשביל מה מדובר. בכל מקרה צריבות אלו מאוד עדינות וכל נסיון על החומרה או התוכנה דורש דיסקים בעלי ערך כספי לא קטן.. הלוח הוא G31 של GIGABYTE ולכן אני לא מתפלא שהבקר של הIDE והSATA הוא אותו אחד מה גם שאני חייב עוד יציאות SATA כי הכל תפוס אצלי בלוח להארדיסקים [1TBX4] לאחרונה כנראה נדפק לי הכרטיס PCI SATA ודיסקים שלא נצרבו בכונן IDE פשוט התחילו להדפק בקצב סידרתי עם השגיאה "שגיאת מיד…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניינת לרכוש כונן קשיח חיצוני ולהשתמש בו כדי לאחסן ולגבות את כל הקבצים החשובים שיש לי על המחשב (מוסיקה, תמונות, מסמכים וכו'). עד כה השתמשתי במספר DOKים כדי לעשות זאת, אבל הדברים הקטנים והחמקמקים האלה כל כך שבריריים ולא יציבים שזה פשוט פחד אלוהים לסמוך רק עליהם בתוך גיבוי, מה גם שגודל הנפח שלהם קטן ולא מספיק מה שיוצר בלאגן גדול. גם כל שירותי הענן למיניהם לא באים בחשבון מבחינתי, מאחר והשימוש בהם לרוב עולה כסף והרבה (ולא, אני לא רוצה להשתעבד לניסוי החינמי של בזק שאלוהים יודע מתי הוא יפסיק להיות כזה ויצריך אותי לשלם ביוקר על כל ג'יגה) ומה גם שאין לי באמת צורך בשיתוף קבצים. המטרה שלי כאמור היא אחסון וגיבוי בלבד. ברצוני "לעלות כיתה" ולעבור לכונן חיצוני טוב …
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבנתי שהחיבור המהיר ביותר כיום לדיסקים קשיחים חיצוניים הוא eSATA. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. מקצת חיפושים ברשת, הבנתי שהחסרון של eSATA הוא הצורך בחיבור מתח חשמלי נפרד. איך עושים זאת בפועל? 2. האם יש תקן מיוחד של eSATA שתומך במהירויות של SATAIII? איך אני יודע באיזה תקן החיבור שיש לי תומך? (למשל במחשב הזה) 3. האם החיבור והניתוק של הכונן מתבצע בדומה ל-USB או שעלול להגרם נזק ל-BIOS וצריך שיטה מיוחדת לשימוש בחיבור הזה (כמו PS/2)? 4. האם eSATA מתאים לחיבור מחשב נייד ל-HDD שישמש ככונן חיצוני? בכללי אני מתכוון לקחת כונן HDD 2.5 רגיל ולשפצר אותו בצורה כזאת שיתאים לחיבור למחשב נייד כ-HDD חיצוני. זה אפשרי בכלל? (בלי תחנות עגינה וכל זה) מה הפתרון המיטבי עבורי? תודה רבה!
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבצע בדיקת ביצועים ל840 EVO .. על מנת לראות שהכל בסדר איתו ושהעדכון עזר והוא באמת מתפקד כמו שהוא צריך לתפקד.. א. עם איזה תוכנה לעשות את זה ? ב. כמה זמן אני צריך להשאיר את זה ? ג. אסור לגעת במחשב שזה מתבצע ? תודה מראש ושבת שלום
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עם אותו צורב, אותה תוכנת צריבה ועם אותם המדיות שפעם יכלתי לצרוב עד 714 מגה, אני עכשיו לא מסוגל לצרוב אפילו 704 מגה. אני מקבל מנירו הודעה שה DAO לא הושלם. האם למישהו זה קרה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-