אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש ונתקלתי בבעיה. תקציב יש לי, אך איני יודע איזה הארד דיסק לקנות. אני רוצה לקנות הארד דיסק בעל נפח גדול, עדיף 80 ולא 60 ג'יגה. אני בעקרון מתלבט בין שני הדגמים של Wd ומקסטור. לשניהם יש 8Mb Buffer אבל בעייתי היא שהווסטרן דיגיטל הוא Ata100 והמקסטור 133. לי יש בקר רייד שתומך ב-Ata133 אז חשבתי לחבר את ההארד דיסק לשם, בלי להפעיל את הרייד. בקיצור, אני אשמח לשמוע ממכם את דעתכם והמלצתוכים ואפילו אם למישהו יש דגם נוסף להמליץ לי. תודה! עומר
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי ביום שישי צורב DVD מסוג: Samsung SH-S182D החלטתי לקנות גם מדיה לצריבה שאוכל למחוק את תוכנה מדי פעם, ולצרוב מחדש. אני אשמח לקבל המלצות למדיות DVD±RW גם בנפח 4.7Gb וגם DL בנפח 8.5Gb. אני לא מכיר את המחירים ככה שלא אוכל לתת תקציב מדויק. דרישות: חברה טובה ומקצועית שלא יהיה במחיר מופרז שיתאים לצורב מבחינת מהירויות וכאלה. תודה עוד שאלה קצרה, האם אני חייב להתקין FirmWare?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כונן SSD בנפח 120/128 למערכת הפעלה ועריכות בפוטושופ ולייטרום. הלוח שלי תומך בSATA 2 : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2743#ov מפרט מחשב: E8400 @ 3.96ghz 4GB זיכרון radeon HD5850 GA-EP35-DS3R תקציב-שאיפה לזול ביותר עקב הsata 2.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אפשר לדעת מה מהירות הדיסק קשיח ? קניתי מהחנות אקסלנט דיסק קשיח של 7200RPM והם הביאו לי 5400RPM הם התקשרו ואמרו לי... הדיק הקשיח שהייתי צריך לקבל הוא של MAXTOR והם הביאו לי של SEAGATE איטי... הם החליפו לי את הדיק קשיח ל MAXTOR בחזרה עכשיו אינ לא בטוח אם שיקרו עליי אז איך אפשר לדעת את מהירות הדיסק קשיח ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=471887.msg4032948#msg4032948 אני מקבלת קצב כתיבה איטי ביותר בדיסק 2.5" eSATA שהזכרתי בת'רד הנ"ל, כ-30 MB/s, ממש כמו USB 2.0. האם יש משהו שניתן לעשות? האם בקר PCI Express של Promise ישפר את המצב? למשל הבקר הזה: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SATA300-TX4302&cart=128594146125287820〈=heb פשוט אני לא יודעת אם שווה להשקיע בבקר שהוא לא SATA3 וגם לא יודעת האם אכן יהיה שיפור משמעותי. אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבאתי מחבר H.D חיצוני של WD 500 ג'יגה , שחברתי אותו בפעם הראשונה הוא התקין אותו והכל טוב , אבל הוא לא מזוהה ככונן במחשב שלי. נכנסתי לניהול דיסקים ושם הוא מופיע " לא מאותחל ". שאני לוחץ על אתחול הוא רושם לי שהגישה נדחתה. מה הבעיה ? יכול להיות שההרד דיסק לא תקין ? תמונות של השגיאה: [ATTACH=CONFIG]4381[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4382[/ATTACH]
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בדיסקים הקשיחים של SATA יש שני אפשרויות לחיבור חשמל ,החיבור הרגיל (לבן עם ארבעה פינים בתוכו) וכן חיבור SATA שנמצא ליד כבל חיבור הנתונים של הדיסק הקשיח ,השאלה על איזו אפשרות עדיף ללכת ומה ההבדלים בין שני האפשריות :s05:
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע ההארד דיסק שלי (ATA133) נמצא על PRIMARY MASTER והצורב (ATA33) נמצא על SECONDARY MASTER. לעומת זאת הדיוידי (ATA33 גם כן) נמצא על PRIMARY SLAVE. האם כך הדבר צריך להיות? כיצד כדאי לי לחבר אותם ואם כדאי לי לשנות מיקום אז למה. אגב יש לי צורב ROCOH 24X10X40X ואני צורב דיסק מלא ב 5 דקות עם מעבד AMD ATHLON XP 1700 כאשר בסוף הצריבה JUSTLINK לא שומשה אפילו פעם אחת, עם מדיות 24X של SILVER LINE. האם בגלל זה נובעת הבעיה? תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח SSD חדש של חברת Samsung וראיתי שיש כל מיני דגמים , אני מעוניין לדעת מה ההבדל ? 1- הדגמים הם Samsung 950 pro MZV5P512BW M.2 2280 ssd 512 2- Samsung pro MZ-7KE512BW 3- Samsung 850 evo M.2 MZ-N5E500 בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח של 600GB, יש בו 200GB לא בשימוש (unallocated). אני רוצה עכשיו לנצל אותם ולעשות מחיצה אבל אני לא יודע על כמה Allocation Unit Size כדאי לשים. המחיצה תשמש לקבצים כמו קטעי וידיו, מוזיקה,rar וכו' לפי מה שהבנתי כמה שיותר Unit Size ככה המחיצה יותר מהירה אבל זה פחות בריא לכונן. על כמה כדאי לשים ? ועוד משהו- הוא נותן לי אפשרות לסמן את perform a quick format. כדאי לסמן את האפשרות או לא (אם אני לא יסמן זה יקח יותר זמן לייצר את הכונן ?)?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלומות, אני צריך לרכוש 2 כונני SSD עבור 2 מחשבים שונים. בשתי המקרים מדובר על גרסת ה256GB. סדר העדיפויות הוא: 1. אמינות. 2. ביצועים ביחס למחיר. חשבתי על Crucial M550 או Plextor M6M בתצורת mSATA. אשמח להמלצה על אחד מהם, המחיר כרגע דומה- 149 דולר. כמובן שאם יש משהו אחר שעדיף עליהם- אשמח להצעות. אמנם אני יכול לקנות גם כונן SSD בתצורת 2.5", אבל זה גורם לויתורים (לוותר על כונן אופטי ודורש קניית מתאם ב10 דולר). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לצרוב סרט של שעה וחצי שאחרי AUTHORING מגיע לי ל-5.5 ג'יגה. ברור לי שאין לי סיכוי להכניס אותו בדיסק 1(אגב כמה ג'יגה אפשר לצרוב ב-DL?),השאלה שלי איך אפשר לחלק את זה ל-2 דיסקים. האם נירו עושה זאת לבד, או שאני צריך לחלק את ה-MPEG2 ל-2 חלקים ואז את הWAV ל-2 ולעשות AUTHORING לכל חלק בנפרד.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי 2 hard drive, הראשון crucial m4 128, השני seagate baracuda 2tb על ה-crucial התקנתי את ה-windows לפני ההתקנה ניתקתי את hdd והגדרתי את ה-crucial כ-ahci בביוס לאחר ההתקנה חיברתי את ה-hdd והמחשב לא מראה את ההרד דיסק (hdd) אני אשמח לעזרה כי אני כבר לא יודע מה לעשות תודה מראש לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נבחר ל EDITOR'S CHOICE לפי דעתי צורב מדהים מבחינת הפיצ'רים, למרות שמבחינת הביצועים הוא קצת מאכזב (למרות שלא בהרבה) יש לו פיצ'רים ממש טובים. כמו האפשרות של צריבת דיסקים של מוזיקה באיכות טובה יותר ועוד. ויש את האפשרות המגניבה ביותר לדעתי של ה - DISC T@2 אפשרות שנותנת לך לצרוב BITMAP על הדיסק עצמו. כלומר לשים תמונות שלך על הדיסק.. ואני לא מדבר מבחינת DATA אלא ממש לראות את התמונה על הדיסק.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במחיר הנוכחי שלו כרגע, האם ,משתלם לקנות אותו במקום דיסקון כי בנפח של 250GB? https://www.amazon.com/gp/product/B06WGPCW5L/ref=ox_sc_act_title_5?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 למטרת גיבוי (במקביל משתמש גם בקראשפלן) מקווה שתענו לפני שיגמר תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
חג שמח לכולם אני מעוניין להוסיף למחשב שני דיסקים (2TB HD203WI Samsung) במערך RAID1 שישמשו לצורך אחסון מידע בלבד. יחד עם זאת ברצוני להותיר את הדיסק הקשיח הקיים (WD 500GB WD5000AAKS) עליו מותקנת מערכת ההפעלה (VISTA). לוח האם שברשותי הינו ASUS P5N-D . אשמח לקבל עצות כיצד להוסיף את שני הדיסקים החדשים מבלי לסכן את המידע שבדיסק הקיים הכולל את מערכת ההפעלה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי 2 מחשבים נייח - בן 2.5 שנים AMD athlon64 DUAL CORE +3800 2GB זכרון כונן 8mb sata WD1600JS 7200rpm 160GB WD נייד - בין 1 שנה DELL 1545 INTEL DUAL CORE T3400 3GB זכרון כונן 250GB HITACHI Travelstar SATA 5400rpm 8mb לשניהם מערכת הפעלה ווינדוס 7 שהותקנה לפני כחודש בנייד היא מותקנת על כל נפח הכונן בנייח היא מותקנת על 60 גיגה, והשאר מוקצה לכונן עם XP שאני מתכנן להסיר בקרוב. לסיכום: בנייד כונן אחד, בנייח הפרדה ל-2 מחיצות. על הנייח מותקנות הרבה יותר תוכנות ויש בו הרבה קבצים, נעשית בו דיפרגמנטציה+CCLEANER אחת לשבוע. הנייד יחסית ריק התופעה: בהעברת קבצים גדולים בתוך הכונן עצמו (COPY של קובץ של 350מגה לדוג') הנייח מעביר בקצב ממוצע של 25 מגה לשניה (מתחיל ב-50 ויורד ככל…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעקבות פטירתו של דיסק 3TB של WD ששירת אותי נאמנה מ 2010 לכל הפחות. מעוניין בהמלצה לדיסק לאחסון מידע וגיבויים. המהירות אינה חשובה, חשובה האמינות ואחריות ל 3 שנים לפחות. הנפחים הבאים בחשבון הם 4TB, 6TB, 8TB. אם כי נדמה לי שלא הצלחתי להגדיר את ה 8TB שברשותי כדיסק פנימי, אלא רק בתור דיסק USB חיצוני, יש לי לוח אם ישן P55 של Gigabyte. אשמח חשמוע המלצות והאם כדאי לרכוש ב EBAY, יש פער מחירים גדול למחיר בארץ. תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לביצוע בדיקת מהירות ב USB3 עם התקן USB האם יש תוכנה חינמית מומלצת ? CrystalDiskMark ? או משהו אחר מומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, אני רוצה לקנות HDD אחד לנתונים, ואחד לגיבוי, לא אכפת לי אם שניהם יהיו מאותה חברה ומאותו סוג.. בגדול אני צריך של 2TB, ואני מתלבט בין Seagate ל WD. בנתיים בחודש האחרון 2 HDD של WD איכזבו אותי, כשאחד מהם היה בן שנתיים רק. אני מחפש משהו עם אחריות ל3 שנים. העניין הוא שאני לא מבין מה ההבדל בין WD red, WD green, WD purple וכל אלו. שקלתי ללכת על זה: http://ksp.co.il/?select=.1033..145..147..517..682..373..858..859.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 (לא בהכרח מKSP). אשמח לטיפים והצעות... תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי MID שנקרא smartq V5 (בגדול PDA עם מסך 800X480 ) והוא בדרך אלי . יש לו 2G זיכרון אבל רק 128 פנויים למשתמש (3 מערכות הפעלה) . אז אני אצתרך בבוא האת לקנות בשבילו כרטיס SDHC בנפח סביר של 8 עד 16 גיגה ועד כמה שהבנתי עדיף class 4 או 6 . בדקתי כמה מקומות באיטרנט והמחירים די דומים. בארץ המחיר גבוה בסביבות ה10-11 שקל לגיגה ראיתי בebay שמוכרים בערך ב9 שקל לגיגה אבל יש סיכוי שהם מזויפים או מקולקלים ובשביל 20% הנחה אולי לא כדאי לקחת סיכון . יש למישהו המלצות על חנות כרטיס ונפח? . לא אכפת לי לקנות שתי כרטיסי 4 גיגה אבל אני מעדיף 8 גיגה ומעלה . גם מיקרוSD עם מתאם לא קריטי.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ST31000528AS בן כשנתיים שלוש ששימש אצלי כדיסק נשלף לגיבוי בשנה האחרונה. בפעמים האחרונות שהכנסתי אותו קיבלתי התראת SMART (לא זוכר איזה) ולעיתים המחשב הזהיר שלא ניתן להשתמש בו כי הוא אינו מפורמט, הכנסה והוצאה פתרו זמנית את הבעייה. בפעמים האחרונות גם זה כבר לא עזר וכרגע הוא מופיע כדיסק ללא שום הגדרות וכנינסה אילו מעלה את הבעיה " Y:\ is not accessible The request could not be preform because of an I/O device error". -ישנה תוכנה שתאפשר לי להעתיק את הנתונים ממנו? ניסיתי את ה R-Studio ואת ה Auslogics ללא הצלחה. ישנו משהו מומלץ? -כיצד ניתן לדעת מה גילו של הדיסק? הFirmware שלו הוא CC38 -אני כבר לא זוכר מהיכן קניתי אותו וכמה זמן האחריות, יש דרך לגלות זאת? -חשבתי על ה Seagate …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי הארדיסק 80 ג'יגה של WD שבעצם עבדה עליו מע' הפעלה וגם הרבה מידע מאוד חשוב,למיטב ידיעתי ההארדיסק לא תקין לא משנה באיזה מצב אני מנסה לעלות אותו גם בתור ראשי וגם בתור הארדיסק משני זה נותן מסכים כחולים בעליה של המחשב הקטע שבביוס הוא כן מזוהה,האם יש דרך להציל את המידע שיש בפנים? אולי ע"י פירוקו ושינוי חלקים? אשמח כל תשובה אפשרית תודה רבה רבה!!
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, כמו שכתוב בכותרת קניתי היום בבוקר את ה SEAGATE 1TB 32MB . יש כמה דברים מוזרים : -משום מה אני לא מצליח לעשות פורמט כמו שצריך (פורמט מלא) בזמן התקנת וינדאוס XP זה ממש לוקח המון זמן (אחרי שעה הגיע ל 3 אחוז במחיצה של 50 גיגה) -ההרדיסק עושה מן "טיקים" לפעמים כשהוא קורא או כותב מידע ... האם זה תקין לדגם ?! -לא הצלחתי להתקין VISTA על ההרדיסק כנראה בגלל שלא הצלחתי לעשות פורמט כמו שצריך (כנראה עושה בעיות במערכת הפעלה)... בקיצור מה אתם אומרים הבעיה בהרדיסק ספציפי ? או בסדרה כולה? יכול להיות שפורמט כמו שצריך יכול לעזור ?! תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה תוכנה נחשבת להכי טובה לבדיקת תקינות של כונן קשיח? כזו שאפשר לסמוך על התוצאות שלה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-