עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Demagh,

לאחר החלפת כונן 2.5 אינצ' בלפטופ ב-SSD, התפנה לי כונן. אני רוצה לקנות Enclosure זול מאיביי בשביל להשתמש בו בתור כונן חיצוני. למישהו יש נסיון עם החלקים הסיניים האלה? הם מספיק טובים (לשימוש לעיתים רחוקות מאוד) או שכדאי לקנות משהו יותר איכותי? אני רוצה לרכוש משהו כזה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום, יש ברשותי את הלפטופ הנ"ל שנרכש במחיר מאוד מאוד מאוד אטרקטיבי. לאחר כמעט שנתיים של שימוש ואיטיות שמתחילה לכרסם (לא שהוא לא היה איטי כשרכשתי ) ונהיית בילתי נסבלת, חשבתי לשדרג את הזיכרון אך לא ניתן כי הוא- on board. קראתי קצת באינטרנט ואומרים שלאחר שדרוג לכונן SSD הלפטופ הופך ללפטופ אחר לגמרי והשיפור הוא משמעותי. הבעיה שלי שמבחינת תקציב אני לא רוצה להוציא כל כך על הלפטופ כך שכונני ה 500GB לא בתקציב, לעומתם ה 512 וה 128 כן בתקציב אך אני חושש שיתמלאו כל הזמן (היום אני עם 500GB שכבר כמעט מלא) בלפטופ יש אפשרות רק לכונן אחד ומבחינת SSD שיתאים צריך להיות 7mm. אשמח לקבל המלצות על כונני SSD מומלצים במחיר אטרקטיבי, ואשמח לדעת האם בכלל שווה לעשות את המעבר? (אמזון ארה"ב גם…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by GMTK,

שלום קניתי סנדיסק באייביי. sandisk ultra 128 G C10 XC1. כאילו הדגם החדש שלהם עבד לי הוצאתי אותו והחזרתי ועכשיו הפלאפון שלי לא מזהה אותו מה אפשר לעשות חוץ מלבקש תכסף בחזרה? כאילו איך אפשר להפעיל אותו כי הוא רושם לי שניכנס כרטיס אבל הוא לא מזהה תמקום את הג'יגה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. האם ללכת להחליף אותו במסגרת האחריות *וגם הוא עושה הרבה רעשים שהוא חושב רעשים חלשים אבל יש רעשים... או שהרדיסק הזה בסדר? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. לאחר הנפילה של שני דיסקים לפני שבועיים (ספק כח דפוק) החלטתי לשדרג את יכולת הגיבוי שלי. כיום אני מגבה ישירות לדיסק נשלף חיצוני (חיבור SATA ומתח דרך מגירה) אך לאחר הנזק שנגרם לי כתוצאה מבעיית הספק שהייתה לי אני חושש לאבד את דיסק הגיבוי... כרגע חשבתי על מספר פתרונות: -שימוש בדיסק USB חיצוני עם אספקת חשמל נפרדת. יתרונות: פיתרון קיים ומנוסה, ערוץ ה USB ואספקת החשמל הנפרדת מבודדים את דיסק הגיבוי . חסרונות: יקר, איטי. -המרת הדיסקים החיצוניים לדיסקי USB עם אספקת חשמל נפרדת. יתרונות: שימוש בחומרה קיימת. חסרונות: לא בטוח כי קיים ממיר איכותי מ SATA ל USB (אני לא הולך לסכן את הדיסקים עם חומרה סינית זולה מאליבבה...), צריך למצוא מארז בעל יכולת קירור בסיסית…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Shlomi32,

אני חייב להפוך דיסק של DVD לקובץ ISO כדי שאני יוכל להעביר אותו ברשת ולהתקין את התוכנה שלי בכל המחשבים בגלל שרק בשלי יש כונן DVD.. עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני מחפש קשיח נייד כתוספת לדיסק של המחשב הנישא. האם שווה לקנות דיסק קשיח בחו"ל או שעדיף לרדת בנפח ולקנות אותו בארץ? יש לי אופציה לקנות בחו"ל - seagate FreeAgent go 1tb במחיר של 150 דולר (600 שח) כלומר 250 פחות מהארץ האם האחריות על הדיסק היא בינ"ל? (האם ניתן לקבל שירות במידה ומשהו מתקלקל) במידה והדיסק נקנה בארץ, אני אלך כנראה על ה-seagate FreeAgent go 500gb שעולה 400 שח.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום, ראיתי שיש עכשיו חיבורי SATA2 וSATA3, השאלה היא האם יש הבדל מהותי בין השניים? ואם אני קונה כונן קשיח חיצוני עם SATA3 איך אני אדע שהוא יתחבר למחשב? אני צריך לבדוק תמיכה בלוח אם??? עכשיו לגבי הכונן, אני מעוניין לקנות כונן קשיח פנימי 2TB וראיתי שיש בפורום המלצה חמה על HD204UI, ושמתי לב שהBuffer זה 32MB בזמן שיש כוננים אחרים במחירים דומים עם 64MB וגם מהירות סיבוב יותר גבוהה (7200rpm) לעומת ה5400 של הכונן אז למה הכונן בדיוק מומלץ? יש את הכונן הקשיח DeskStar 2TB 7200RPM 64MB Sata III ‎ במחיר דומה אשמח אם מישהו יבהיר לי את העניינים, תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. השאלה בכותרת. הבהרה: נדרשים שני הדברים הבאים: 1. חיבור רשת 2. לפחות אחד מהחיבורים הבאים: USB,FIREWIRE,ESATA וכד' תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by tiger2014,

אחרי התקנת ווינדוס 8 הווינדוס לא זיהה לי את הכונן של 3 טרה ביט והצלחתי להגידר ממנו רק 2 טרה ביט ו 750 גיגה נשארו לא מצליח להגדיר מה לעשות? http://www.siz.co.il/my.php?i=winacod30zmz.jpg

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Torian,

שלום, ברשותי מחשב בן 5 שנים עם מעבד core 2 duo ו2 ג׳יגה זכרון. הדיסקים הקשיחים שלו כבר ישנים ומרעישים והמהירות בהתאם, רציתי לשאול האם כונן ssd בעל נפח קטן למטרת מערכת הפעלה ותוכנות יראה שיפור כל שהוא? כמו כן ראיתי המון קינפוגים שאנשים מבצעים למערכת ההפעלה לאחר התקנת כונן ssd, האם זה באמת נחוץ? האם כונן ssd לא יכול להחזיק את ה5 שנים ללא קינפוגים ותחזוקה מיוחדת כמו כונן רגיל? המחשב הוא מחשב עבודה שפועל קבוע ומריץ הרבה חלונות של דפדפן, פוטושופ, לפעמים משחקים וכו.. שאלה אחרונה, כאשר הבקר של הכונן מזהה שהוא מתקרב למספר הכתיבות המקסימלי, האם תהיה לי התראה כל שהיא לפני שהכונן ימות? למשל דיסק קשיח רגיל לרוב עושה רעשים לפני המוות ואז יש זמן לגבות, בתודה, עדי.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אהלן.. הכרטיס זכרון של הטלפון נייד שלי עושה בעיות כבר הרבה זמן, בכל פעם שאני מחבר אותו למכשיר הוא מראה לי READ ONLY. לא ניתן להעביר אליו דברים וכל מה שמותקן במכשיר דרך ה SDHC לא עובד או שתוקע את המכשיר לגמרי. שמתי כרטיס אחר והוא עובד מצויין. שמתי לב שחיברתי את הכרטיס למחשב הנייד, גם שם הוא עושה בעיות, ברגע שאני נכנס לכרטיס כמה שניות אחרי זה הוא מתנתק אוטומטית, אני מנסה להעתיק תמונות ואז הוא פשוט מתנתק. ניסיתי לעשות פורמט, לא עובד בכלל גם מתנתק מהמחשב. מה עושים? יש לומר שהכרטיס יש לו איזה שנתיים, מהמכשיר הקודם שלי 8 GB, כשאני משתמש בחדש שקיבלתי עם המכשיר הוא עובד תקין. SANDISK 8GB SDHC MICRO. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם יש ברשותי HDD של SEAGATE 500GB 7200.12 , כבר 3 וחצי שנים עד לא מזמן היה הכל בסדר , הכונן עבד יפה ללא שום בעיות .. עשיתי בדיקה ל HDD לבדוק את מצבו בלי שום קשר לתקלה .. עם HD SENTINEL והופתעתי לגלות שמצבו של הכונן שלי גרוע עד מאוד משהו מוזר קורה שם - הביצועים 100% אבל הHEALTH 13% .. מה לעזאזאל .. אני לא מבין מה הבעיה שלו , עשיתי MHDD מצא לי 111* של 150MS .. השתמשתי גם ב SEATOOLS וגם שם אחרי ה LONG TEST לא נמצאו שום שגיאות עשיתי גם עדכון קושחה ל CC49 גירסה אה כן וכמובן עשיתי CHKDSK /F/R .. לכונן וגם שם לא מצא שום דבר לא תיקן שומדבר - ולא לקח לו גם הרבה זמן ( מה שבדרכ לוקח ..בבדיקה ) הורדתי את ה OC לסטוק ..כי קראתי שגם OC עלול להשפיע על בעיות משו…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by hananmori12,

שלום, אתמול החלפתי את הארדיסק הרגיל בנייד לevo850 250gb, ניסיתי להתקין RAPID ואת כל הדרייברים שצריך אבל המחשב לפעמים קופא ונתקע לפרקי זמן קצרים, מה שלא היה לפני, המחשב הוא HP Pavilion 15-p100dx, מעלה תוצאות מas ssd

15. Started by RAPIDFIRE,

שלום לכולם רכשתי את הדיסק הקשיח הנייד הבא Transcend StoreJet 25H3p 1000GB TS1TSJ25H3P http://www.ksp.co.il/?uin=13206 שפתחתי אותו , קראתי בהוראות שחובה לחברו ל 2 USB כי זה מה שהוא צריך כדי לספק די חשמל זה הפתיע אותי כי חשבתי ש 2.5 " - נדרש רק חיבור USB אחד שאלתי , האומנם חובה לחבר ל 2 USB במחשב אני יכול עוד להסתדר , אבל בסטרימר יש לי רק USB אחד ! אודה לעצתכם נ.ב בלי קשר לבעיה הדיסק איכותי מאוד והמחיר ב KSP היה שפוי 535 ש"ח - 3 שנים אחריות

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. יש לי מערכת הפעלה win 7 לאחרונה קיבלתי הודעה מהמערכת :יש בעיה עם הדיסק ושיש חריגה במערכת s.m.a.r.t. בדקתי עם תוכנה שבודקת את ה-s.m.a.r.t והיא כתבה שבאחד האופציות של Reallocated Sectors Count יש חריגה. המחשב הוא של gigabyte והיבואן הוא מור לוי ... האם יש לי סיבה להחליף את הדיסק (הוא אצלי כשנה וחצי) והאם הוא יחליף אותו כי נראה לי שזו תקלה שאי אפשר לתקן...

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Splashy,

בהמשך לת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=471887.msg4032948#msg4032948 אני מקבלת קצב כתיבה איטי ביותר בדיסק 2.5" eSATA שהזכרתי בת'רד הנ"ל, כ-30 MB/s, ממש כמו USB 2.0. האם יש משהו שניתן לעשות? האם בקר PCI Express של Promise ישפר את המצב? למשל הבקר הזה: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SATA300-TX4302&cart=128594146125287820〈=heb פשוט אני לא יודעת אם שווה להשקיע בבקר שהוא לא SATA3 וגם לא יודעת האם אכן יהיה שיפור משמעותי. אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by zoman,

בדיסקים הקשיחים של SATA יש שני אפשרויות לחיבור חשמל ,החיבור הרגיל (לבן עם ארבעה פינים בתוכו) וכן חיבור SATA שנמצא ליד כבל חיבור הנתונים של הדיסק הקשיח ,השאלה על איזו אפשרות עדיף ללכת ומה ההבדלים בין שני האפשריות :s05:

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. היי, אני צריך כונן כלשהו (נייד\לא נייד) בנפח של 1 TB לצורך גיבויים. מצאתי עסקה לא רעה שכוללת כונן נייד 1TB וdisk on key של 4 GB ב-299 ש"ח. הdisk on key פחות מעניין אותי אבל הכונן הנייד הוא של HP SimpleSave דגם:HPBAAD0010HBK מפרט: מה דעתכם? הכונן טוב? אמין? אני צריך אותו רק לגיבוי אז אם אתם מכירים משהו יותר זול אשמח לדעת תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by KF,

אהלן, אני מחפש כונן SSD בנפח 120/128 למערכת הפעלה ועריכות בפוטושופ ולייטרום. הלוח שלי תומך בSATA 2 : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2743#ov מפרט מחשב: E8400 @ 3.96ghz 4GB זיכרון radeon HD5850 GA-EP35-DS3R תקציב-שאיפה לזול ביותר עקב הsata 2.

21. Started by mayfree,

אני מעוניין לצרוב סרט של שעה וחצי שאחרי AUTHORING מגיע לי ל-5.5 ג'יגה. ברור לי שאין לי סיכוי להכניס אותו בדיסק 1(אגב כמה ג'יגה אפשר לצרוב ב-DL?),השאלה שלי איך אפשר לחלק את זה ל-2 דיסקים. האם נירו עושה זאת לבד, או שאני צריך לחלק את ה-MPEG2 ל-2 חלקים ואז את הWAV ל-2 ולעשות AUTHORING לכל חלק בנפרד.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. הבאתי מחבר H.D חיצוני של WD 500 ג'יגה , שחברתי אותו בפעם הראשונה הוא התקין אותו והכל טוב , אבל הוא לא מזוהה ככונן במחשב שלי. נכנסתי לניהול דיסקים ושם הוא מופיע " לא מאותחל ". שאני לוחץ על אתחול הוא רושם לי שהגישה נדחתה. מה הבעיה ? יכול להיות שההרד דיסק לא תקין ? תמונות של השגיאה: [ATTACH=CONFIG]4381[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4382[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. משו פה לא מסתדר לי.. האם נגן DVD יוכל לקרוא דיסקים רגילים? (מוזיקה, סרטים, משחקים וכו') תודה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by eran levi,

שלום, ניסיתי לראות סרט מהדיסק און קי בטלויזיה סמסונג, אבל השמע בסינית והתרגום ברוסית. במחשב זה באנגלית עם תרגום לעברית. לא הצלחתי עם ההגדרות של התקן חיצוני ולא עם ההגדרות של הטלויזיה. מישהו יודע איך אפשר להתאים את זה? תודה מראש

25. יש לי הארדיסק 80 ג'יגה של WD שבעצם עבדה עליו מע' הפעלה וגם הרבה מידע מאוד חשוב,למיטב ידיעתי ההארדיסק לא תקין לא משנה באיזה מצב אני מנסה לעלות אותו גם בתור ראשי וגם בתור הארדיסק משני זה נותן מסכים כחולים בעליה של המחשב הקטע שבביוס הוא כן מזוהה,האם יש דרך להציל את המידע שיש בפנים? אולי ע"י פירוקו ושינוי חלקים? אשמח כל תשובה אפשרית תודה רבה רבה!!

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים