עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. כרגע ההארד דיסק שלי (ATA133) נמצא על PRIMARY MASTER והצורב (ATA33) נמצא על SECONDARY MASTER. לעומת זאת הדיוידי (ATA33 גם כן) נמצא על PRIMARY SLAVE. האם כך הדבר צריך להיות? כיצד כדאי לי לחבר אותם ואם כדאי לי לשנות מיקום אז למה. אגב יש לי צורב ROCOH 24X10X40X ואני צורב דיסק מלא ב 5 דקות עם מעבד AMD ATHLON XP 1700 כאשר בסוף הצריבה JUSTLINK לא שומשה אפילו פעם אחת, עם מדיות 24X של SILVER LINE. האם בגלל זה נובעת הבעיה? תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Orohev,

אז ככה, אני רוצה לקנות HDD אחד לנתונים, ואחד לגיבוי, לא אכפת לי אם שניהם יהיו מאותה חברה ומאותו סוג.. בגדול אני צריך של 2TB, ואני מתלבט בין Seagate ל WD. בנתיים בחודש האחרון 2 HDD של WD איכזבו אותי, כשאחד מהם היה בן שנתיים רק. אני מחפש משהו עם אחריות ל3 שנים. העניין הוא שאני לא מבין מה ההבדל בין WD red, WD green, WD purple וכל אלו. שקלתי ללכת על זה: http://ksp.co.il/?select=.1033..145..147..517..682..373..858..859.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 (לא בהכרח מKSP). אשמח לטיפים והצעות... תודה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Ewingum,

לא יודע אם זה משהו תוכנתי או חומרתי. בכל מקרה, הפרטישן הראשי שלי, 25 ג'יגה של קודי מקור רבים של תוכנות שעשיתי (וחלק שהיו בפיתוח), שלא לדבר על הווינדוס עצמו, ועוד הרבה מסמכים וכו' וכו' וכו', החליט להתאבד. כשהמחשב עולה אז מופיע מסך כחול של error בntfs.sys (יש את המסך טעינה של הווינדוס). הפרטישן הוא NTFS, ככה שאני יכול לבדוק אותו רק מתוכנות מיוחדות. בתוכנות האלה זה מראה כאילו הכונן ריק. כמו כן ההתקנה של XP מזהה את הסוג פרטישן (שהוא תיאורטית NTFS) כUNKNOWN ושכל המקום פנוי :-\ . כפי הנראה הפרטישן השני עובד בינתיים בסדר. בעבר הווינדוס הראה שגיאה בC:\windows\system32\shfolder.dll אבל (ואולי לא הייתי צריך לעשות את זה כי השגיאה הייתה bad image ) החלפתי את הקובץ בקובץ "תקין" מחבר,…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by SomeOneDudOrg,

שלום אני מחפש תוכנה לביצוע בדיקת מהירות ב USB3 עם התקן USB האם יש תוכנה חינמית מומלצת ? CrystalDiskMark ? או משהו אחר מומלץ ?

5. שלום רב, מאז שקיבלתי את הכונן החדש ניסיתי עם speed fan . hddlife i hd tune לעשות סמארט לכונן הנ"ל ללא הצלחה למשל ב hd tune (תמונה מצורפת)... בeverest מדיי פעם מחליט להראות את הטמפ' של הכונן ופעם לא ..אך גם שם אין סמארט יש לציין כי הדיסק קשיח מחובר לשקע שתומך sata 3 בלוח אם של gigabye GA-X58A-UD3R (rev. 1.0) האם עליי לדאוג ? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by ha,

יש לי ST31000528AS בן כשנתיים שלוש ששימש אצלי כדיסק נשלף לגיבוי בשנה האחרונה. בפעמים האחרונות שהכנסתי אותו קיבלתי התראת SMART (לא זוכר איזה) ולעיתים המחשב הזהיר שלא ניתן להשתמש בו כי הוא אינו מפורמט, הכנסה והוצאה פתרו זמנית את הבעייה. בפעמים האחרונות גם זה כבר לא עזר וכרגע הוא מופיע כדיסק ללא שום הגדרות וכנינסה אילו מעלה את הבעיה " Y:\ is not accessible The request could not be preform because of an I/O device error". -ישנה תוכנה שתאפשר לי להעתיק את הנתונים ממנו? ניסיתי את ה R-Studio ואת ה Auslogics ללא הצלחה. ישנו משהו מומלץ? -כיצד ניתן לדעת מה גילו של הדיסק? הFirmware שלו הוא CC38 -אני כבר לא זוכר מהיכן קניתי אותו וכמה זמן האחריות, יש דרך לגלות זאת? -חשבתי על ה Seagate …

7. שלום, אני מעוניין לרכוש כונן SSD בנוסף לכונן HDD והבנתי שיש כמה פעיליות לעשות על מנת להגן על הכונן, עכשיו במידה ואני קונה מחשב בהרכבה אישית, אז זה אומר שהחנות תבצע את כל הפעיליות הדרושות לכונן כדי שהוא יעבוד בצורה האופטימלית ויחזיק מעמד כמה שיותר? בנוסף אני לא יודע אם זה המקום אבל אפשר הסבר איך לבחור כונן SSD וגם מה מומלץ? תודה הדר

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. הוינדוס מראה שה- WD 250GB מכיל רק 127 GB . ממה בעיה הזאת נובעת? איך איך לפתור אותה?

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני מעוניין לדעת איזה דיסקים קשיחים נחשבים לאמינים ביותר. הקריטריונים לאמינות של דיסק קשיח הם: אורך חיים ארוך, מספר מזערי של Bad Sectors, אחוז נמוך מאוד של תקלות מכניות. לדיסקים קשיחים יש בד"כ 3 שנים אחריות (לדיסקים קשיחים של Seagate יש 5 שנים אחריות). אולם, בניגוד למוצרים אחרים שמספר שנות האחריות שהחברה נותנת למוצר חשוב, בדיסקים קשיחים הדבר פחות חשוב, מכיוןן שהמידע על הדיסק הקשיח בד"כ חשוב ויקר יותר מהדיסק הקשיח עצמו. עקב כך, לדעתי המאפיין החשוב ביותר של דיסק קשיח הוא האמינות שלו ולאו-דווקא מהירות או רמת שקט. בנוסף לכך, במקרה של תקלה בדיסק הקשיח וצורך לשחזר את המידע ע"י פתיחת הדיסק הקשיח, לא ניתן לממש את האחריות. במידה ולחברה מסויימת יש דגם מסויים של דיסק קשיח שנחשב לאמי…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Gsofer,

שלום . יש לי מחשב נייד ולאחרונה שמתי לב שהכונן cd כבר לא מופיע ב"מחשב שלי", מה שכן הכונן עצמו נפתח ונסגר ללא כל בעיה. נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שבאמת יש שגיאה בהתקן , הסרתי תהתקן עשיתי רענון ושוב ההתקן הופיע עם שגיאה. איזה עוד פעולות אני יכול לעשות כדי לסדר תבעיה ?. צרפתי תמונה עם הסבר השגיאה שמופיע בהתקן [ATTACH=CONFIG]5571[/ATTACH]

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. איך אפשר לדעת מה מהירות הדיסק קשיח ? קניתי מהחנות אקסלנט דיסק קשיח של 7200RPM והם הביאו לי 5400RPM הם התקשרו ואמרו לי... הדיק הקשיח שהייתי צריך לקבל הוא של MAXTOR והם הביאו לי של SEAGATE איטי... הם החליפו לי את הדיק קשיח ל MAXTOR בחזרה עכשיו אינ לא בטוח אם שיקרו עליי אז איך אפשר לדעת את מהירות הדיסק קשיח ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. ההבדל בין זכרון נייד 3.1 לבין USB TYPE-C יהיה משמעותי? ואם כן לאיזה צד למשל בין זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2651&filters[2191][]=3887&filters[2641][]=5706 לזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19325

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

בזמן האחרון אחד הדיסקים הקשיחים שלי(טרם הצלחתי לבודד איזה מהם) מרעיש מדי פעם. מהניסיון שלי זה כמובן אומר שהוא "גוסס". האם יש כלי תוכנתי כזה או אחר(בין אם ב-ווינדוס או דרך הביוס) בשביל לבדוק את "תקינות" הדיסק הקשיח על מנת "לוודא" את הנושא, או שרק מעצם הרעש החריג כדאי להסיק גסיסה ולהפעיל אחריות(שנדמה לי שעדיין יש לי)?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Abit.com.tw,

ASUS 52X24X52 LITE ON 52X24X52 TEAC 52X24X52 מה הכי טוב מהיר שקט ואמין (וסוס)? חד משמעית .. תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by DBMyself,

שלום, יש לי במחשב כונן C וכונן D. כשכונן C מכיל את המערכת הפעלה ותוכנות שאני מתקין ו-D מכיל פשוט קבצים אני רוצה ליצור Image רק של כונן C, כך שבמקרה שארצה אוכל פשוט לזרוק את הImage וזה ישפיע רק על כונן C וישאיר את כונן D כמו שהוא היה. האם ניתן לעשות זאת? אני משתמש בTrueImage של Acronis.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני צריך לגבות הרבה עבודה מהרבה מחשבים ולכן חשבתי ש... יש לי מחשב ישן קצת {היה עובד עד לפני חצי שנה} חשבתי לחבר אליו כמה כוננים קשיחים וככה לעשות לי שרת גיבוי... איך אני עושה את כל העסק ואיך אני בדיוק גורם לזה שכל מה שנעשה במחשב א/ב./ג. ישמר במחשב הזה אם אפשר קצת רקע לדברים אני מוכן להשקיע בזה בין 1000-1500 שקל יש שרת גיבוי סביר במחיר הזה?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום אני הייתי מעוניין לצרוב כמה דיסקים בו זמנית בתכנים שונים בהתחלה יצא לי בפוקס שהצלחתי ע"י חיבור אחד הכוננים לPCI SATA והצורב השני לIDE שבלוח אם ,מה שהסתבר בסוף שאם שניהם מחוברים לבקר על הלוח אז הצריבות היו נדפקות, יש לציין שמדובר בצריבת מדיות DL במהירות X4 עם LB מאוד ספציפי בצריבה ,המבינים ידעו בשביל מה מדובר. בכל מקרה צריבות אלו מאוד עדינות וכל נסיון על החומרה או התוכנה דורש דיסקים בעלי ערך כספי לא קטן.. הלוח הוא G31 של GIGABYTE ולכן אני לא מתפלא שהבקר של הIDE והSATA הוא אותו אחד מה גם שאני חייב עוד יציאות SATA כי הכל תפוס אצלי בלוח להארדיסקים [1TBX4] לאחרונה כנראה נדפק לי הכרטיס PCI SATA ודיסקים שלא נצרבו בכונן IDE פשוט התחילו להדפק בקצב סידרתי עם השגיאה "שגיאת מיד…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכם שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן לגבי הרדיסקים חיצוניים איך יכול להיות שיש הרדיסקים חיצוניים של 2 טרה, שצריכים חיבור למחשב + חשמל והרדיסקים קטנים ניידים של 2 טרה שצריכים רק חיבור מחשב אם יש את הקטנים, מדוע צריך את הגדולים המסורבלים - האם יש הבדל ביניהם? הרי הם באותו נפח ולפי הנתונים הטכניים לא רואה הבדל. (כדי שיהיה מובן, הרדיסק גדול אני מתכוון - http://www.seagate.com/em/en/consumer/backup/expansion-hard-drive/ הרדיסק קטן נייד אני מתכוון - http://www.seagate.com/em/en/consumer/backup/expansion-portable/) תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. יש לי הארדיסק 80 ג'יגה של WD שבעצם עבדה עליו מע' הפעלה וגם הרבה מידע מאוד חשוב,למיטב ידיעתי ההארדיסק לא תקין לא משנה באיזה מצב אני מנסה לעלות אותו גם בתור ראשי וגם בתור הארדיסק משני זה נותן מסכים כחולים בעליה של המחשב הקטע שבביוס הוא כן מזוהה,האם יש דרך להציל את המידע שיש בפנים? אולי ע"י פירוקו ושינוי חלקים? אשמח כל תשובה אפשרית תודה רבה רבה!!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by mayfree,

אני מעוניין לצרוב סרט של שעה וחצי שאחרי AUTHORING מגיע לי ל-5.5 ג'יגה. ברור לי שאין לי סיכוי להכניס אותו בדיסק 1(אגב כמה ג'יגה אפשר לצרוב ב-DL?),השאלה שלי איך אפשר לחלק את זה ל-2 דיסקים. האם נירו עושה זאת לבד, או שאני צריך לחלק את ה-MPEG2 ל-2 חלקים ואז את הWAV ל-2 ולעשות AUTHORING לכל חלק בנפרד.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by wrecker,

אני צריך לקנות 2TB 64MC פנימי ובזמן האחרון אני שומע\רואה הרבה בעיות בקשיחים מאשר פעם אז חשוב לי מאוד הרדיסק אמין! מסדרה מוצלחת אם מוכרת לכם כזאת תודה !

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי, אני מעוניין לבצע בדיקת ביצועים ל840 EVO .. על מנת לראות שהכל בסדר איתו ושהעדכון עזר והוא באמת מתפקד כמו שהוא צריך לתפקד.. א. עם איזה תוכנה לעשות את זה ? ב. כמה זמן אני צריך להשאיר את זה ? ג. אסור לגעת במחשב שזה מתבצע ? תודה מראש ושבת שלום

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by dror_gh,

שלום לחבר שלי יש חשד שההארד דיסק שלו בלפטופ נחלש/נדפק אשמח לתוכנה שתבדוק ותאמת את דבריו. התוכנות שמצאתי הן יותר של ביצועי מהירות ולא של תקינות. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ZeppeliN,

קניתי ביום שישי צורב DVD מסוג: Samsung SH-S182D החלטתי לקנות גם מדיה לצריבה שאוכל למחוק את תוכנה מדי פעם, ולצרוב מחדש. אני אשמח לקבל המלצות למדיות DVD±RW גם בנפח 4.7Gb וגם DL בנפח 8.5Gb. אני לא מכיר את המחירים ככה שלא אוכל לתת תקציב מדויק. דרישות: חברה טובה ומקצועית שלא יהיה במחיר מופרז שיתאים לצורב מבחינת מהירויות וכאלה. תודה עוד שאלה קצרה, האם אני חייב להתקין FirmWare?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.