עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, מישהו במקרה יודע היכן אני יכול לקנות באזור חיפה את המדיות של ורבטים שנראות כמו ויניל ישן? (אני פשוט צריך את זה כבר ביום ראשון, אחרת הייתי רוכש דרך האינטרנט) בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  2. Started by dan9,

ערב טוב לכולם יש לי במחשב מערך רייד 5 שבנוי מ5 דסקים אחד נפל לי והמערך ממשיך לעבוד עד שאני יקנה דיסק חדש. (לא פעם ראשונה שנופל לי דיסק והכל ממשיך לעבוד). בכל אופן קיבלתי הודעה במטריקס שהמערך כשל וזה מה שרשום כשמעלים את המחשב [ATTACH]5588[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. קניתי DOK של 64 ג"ב, אולם בפועל יש בו רק 54.8 ג"ב, האם זה הגיוני?? אמנם תמיד אני יודע שבפועל הנפח קטן מן הרשום בו, במקום 16 ג"ב מופיע 14.9 זה בערך הפסד של 7%, אך כאן זה הפסד של בערך 13% !! האם זה לגיטימי? האם יש איזשהו תקן מסוים בענין?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. יום טוב אני מעוניין לשדרג את המחשב הנייד שיש לי בכונן SSD לשיפור ביצוים של המערכת ההפעלה ולא יודע איזה כונן עדיף לבחור. האלה הכוננים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי! בעמוד של ZAP אני רואה 2 כוננים של WESTERN עם ביקורת אחת גרועה לכל אחד, וכונן של TRANSCEND עם 7 ביקורות מהללות. שאלתי: זה באמת כך, או שהיבואן הפעיל מבקרי דמה שהכניסו סתם ציונים גבוהים עם ביקורות מהללות (מקווה שהלוביסטים לכאורה האלה לא יענו גם כאן... הביקורות שם של הTRANSCEND שם נראות מאוד מלאכותיות) תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by gll,

אחרי מספר שנים עם צורב DVD של אסוס הוא מת ולא צורב כבר איזה חברות מומלצות ונחשבות אמינות? אין ממש מגבלת תקציב זה גם ככה לא סיפור יקר

• 29 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by gll,

HD פנימי הכוונה אני כנראה מזמין מ-IQPC אז עדיף שיהיה שם אבל גם אם לא, תודה רבה איך הסדרה של WD GREEN? יכול להיות אני אלך גם על 3 טרה השאלה אם הם אמינים? אחרי שהצורב נדפק אמרתי אולי נחליף גם הארדיסק ישן בחדש לכבוד פסח

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by דובי770,

שלום. אני מחפש dok של 16 ג'יגה. מעדיף שיהיה עשוי מתכת ועמיד יחסית. כמובן שהמהירות היא מאוד חשובה. תקציב, לא קריטי באיזור 50-100 ש''ח. אני לא מכיר את השוק אז אשמח להמלצה. עדיפות לרכישה מפלונטר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yyoo0,

שלום רב חברים. יש לי בעיה מאוד מוזרה. יש לי כונן ssd al שעליו מותקנת מערת ההפעלה. רכשתי לפני מספר ימים כונן קשיח 1 טרה של seagate התקנתי אותו לחיבור סאטה 3 ועבד מעולה!! כעבור מספר ימים המערכת נהייתה מאוד איטית ואפילו הגיע למצב שהמחשב לא עולה ונתקע על מסך windows . התחלתי לבדוק מה יכול להיות הבעיה וניתקתי את הדיסק החדש שקניתי ואכן הבעיה נפתרה והמחשב עלה ללא איטיות או בעיות. ביצעתי פירמוט מלא לדיסק החדש וגם הרצתי check disk והכל היה תקין. ביצעתי פירמוט והתקנה נקיה לחלוטין של windows בכונן ssd האחר ועדיין כל פעם שהמחשב עולה כשהדיסק הסורר מחובר הוא מאט את המערכת..כשאני מנתק אותו המחשב טס!! הרצתי בדיקת וירוסים ורוגלות ולא נמצא משהו.. אני כבר אובד עצות..מה ניתן לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by lsl,

יש לי כונן חיצוני wd my passport 1tb עשיתי לו partition אני רוצה שהם לא יוצגו שנכנסים ל"מחשב" אלא יוצג רק מסך בסגנון הזה וכונן אחד ב"מחשב": http://imgur.com/Ls8KBY0 דרך אגב העלאת התמונות לא עבדה לי אז העלתי לimgur תודה מראש

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  11. שלום חברים. רכשתי דיסק און קי USB 3 לראשונה והופתעתי לגלות שאני מקבל מהירות העברה מאוד איטית ביחס למה שהוצהר עליו. הדיסק און קי מסוג CORSAIR FLASH VOYAGER SLIDER. כאשר אני מנסה להעביר סרט לדוגמא לדיסק און קי, אז אני מקבל מהירות בין 13-17 מגה בייט לשנייה. ממש כאילו עובד על usb2. כמובן שאני מחבר את הכונן לכניסה הכחולה במחשב. אולי יש בעיה בדריברים של הלוח? כי לא התקנתי דריבר מיוחס ל usb3 בזמנו. הלוח הוא GA-Z87X-UD4H אודה לעוזרים. תודה

• 19 תגובות
    • 8.6k צפיות
  12. Started by David Ell,

שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית במחשב והחלטתי לעשות פרמוט. יש לי בערך 200GB של סרטים שאני רוצה לשמור ולא מתכוון להוריד (כולם ב-HD ולקח לי זמן). איך אני יכול להעביר (אפילו את כל הכונן, 324GB) למחשב אחר? חשבתי לקנות דיסק און קי של 500 אבל זה המון כסף, וגם מערכת הפעלה אני צריך...

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  13. שלום, אני כנראה אקנה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה להעביר כונן קשיח של 1T מהמחשב הישן למחשב החדש. אם אני אעביר את הכונן פיזית התוכן שבכונן ישרד או שאני אהיה חייב לעשות פירמוט לכונן ברגע שהמחשב יעלה אותו? יש בכונן הזה הרבה קבצים שחשוב לי לשמור מהמחשב הישן. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  14. Started by Access Denied,

אני רוצה לגרום לדיסק און קי להיות מזוהה כקשיח. ניסיתי את השימוש ב-bootit באופציה flip removable bit ולא נראה שיש שינוי האם יש דרך לגרום לדיסקאונקי לעבוד כקשיח?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ms13,

אני אנסח את השאלה אחרת, כי היא טיפה יותר מסובכת - אני רוצה להשאיר את ההארד דיסק הנוכחי, 500GB בנייד. ואת הSSD אני מכניס בנוסף, לאחר שאת ה HDD אני מעביר לCADDY. מה סדר הפעולות? קודם להחליף, ואז להתקין וינדוס? ואז לפרמט את הכונן הנוכחי? לפרמט קודם את הנוכחי, ואז להתקין וינדוס על החדש? בנוסף - מתי אני מגדיר AHCI בBIOS? לאחר התקנת וינדוס? לפני? לפני פירמוט ההארד דיסק הנוכחי? והאם הגדרת ה AHCI עובדת על ההארד דיסק? קצת סדר בבלגאן.. תודה רבה חחח

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. קניתי 3 דיסק און קי 64 גיגה באתר סיני הוא מפורמט במערכת קבצים EXFAT אם אני מכניס לתוכו קבצים ללא תיקיות אני רואה הכל, אבל אם אני מחלק לתיקיות(אני חייב את זה לעבודה) כשאני מכניס שוב את הדיסק און קי למחשב למחרת או אחר שעתיים בתוך התיקיות לא רואים את הקבצים ניסיתי לפרמט ל NTFS ולא הצלחתי . אין שום וירוס מפני שזה קורה ב 3 דיסקים שקניתי בכולם אותה הבעיה אולי הבעיה היא במערכת הקבצים אני לא יודע משהוא מבין בזה? תודה

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  17. קניתי מחשב נייד חדש שהיה מותקן בו כבר וינדוס 8 (לצורך העיניין SONY VAIO FLIP) עכשיו יש על ההרד דיסק את הקובץ הגיבוי והשיחזור של סוני אני רוצה לשדרג את ההרד דיסק ל SSD ורציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר את הקובץ הזה ?

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by efee123,

שלום, אני מחפש דיסק קשיח למחשב נייד בנפח של 128mb בשביל חבר שהדיסק הקשיח שלו הלך. התקציב שלו הוא 350 שקל, ידוע שזה לא הרבה אבל האלטרנטיבה היא דיסק קשיח רגיל באותו המחיר+-. לצערי אין אפשרות לחריגה מעבר ל400 ולו בשקל אחד, האידיאל זה בסביבות 350. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אהלן, נניח ויש לי SSD אחד שעליו מותקנת המערכת הפעלה וכל התכנות. בנוסף יש לי HDD שעליו יש לי את כל ההורדות\התקנות וכ"ו.. אני עובד לרוב עם תכנות כדוגמת 3DMAX\אפטר אפקטס. בזמן העבודה התכנה עצמה תותקן על הSSD אך הקבצי פרויקטים נמצאים על הHDD. האם תוספת של SSD נוסף ישפיע בצורה ניכרת על העבודה? זאת אומרת, אם נניח בתוכנת 3DMAX הקבצים שאני עובד עליהם יהיו על כונן SSD נוסף האם תהיה השפעה על העבודה מאשר שהקבצים שאני עובד עליהם יהיו על הHDD (אני מאמין שינויי יהיה קיים אך השאלה אם שינוי משמעותי ששווה את המחיר). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by NAND,

כשיש לי כמה תיקיות RAR מחולקות ואחרי חילוץ שלהן אני מקבל קובץ ISO, כשאני מחלץ אותו אוטומטית (מבלי לבחור יעד שמירה) הוא פשוט מחלץ אותו למקום לא ידוע על הכונן שלי ופשוט תופס לי הרבה מקום של קבצים שאני לא צריך הרי אחרי ההתקנה של המשחק הקבצים האלה חסרי משמעות ותופסים לי מקום סתם היה לי 82 ג'יגה פנוי ואחרי שהתקנתי את המשחק ירד לי ל-74 וזה משחק שבקושי שוקל 4 ג'יגה (יש לציין שההורדה הגיעה למחיצה אחרת, אני מדבר רק על החילוץ עצמו) אז איפה זה נשמר ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יחזור על עצמו? ונראה לי שאת הפוסט הקודם פרסמתי במקום הלא נכון...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום חברים אחרי שסוף סוף בניתי את המחשב החדש - נוכחתי לראות שהוא עושה BOOT לווינדוס בערך ב-10 שניות אבל כשאני מחבר אליו את ה-1TB MyBook הותיק שלי (גרסה ישנה, USB 2.0) נוספות כמה שניות לעלייה, ויש גם שלב של מסך שחור בין הלוגו של ווינדוס ל-Login Screen במחשב הקודם -- לפעמים כשהוא (והדיסק החיצוני השני שלי - חדש יותר, USB 3.0, 3TB) היה מחובר למחשב, אז בתקופה האחרונה המחשב אפילו לא עבר POST, והייתי צריך לנתק אותו ואז לחבר שוב רק אחרי שווינדוס עולה (ואז הוא עלה כרגיל, אם כי היה קצת איטי, אבל אני לא זוכר אם הוא תמיד היה איטי ולא שמתי לב או שזה משהו חדש). במחשב החדש כאמור הוא עולה בלי בעיה, פשוט מאט את ה-BOOT. מה דעתכם? האם זה נורמלי לדיסקים חיצוניים כאלה? האם זה מעיד …

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by shlomishlomi,

שלום אני מחפש כונן חיצוני למחשב ראיתי את שני האפשרויות האלה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11552 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11436 ניסיתי לבדוק ולא מצאתי הבדלים בינהם..יש בכלל? בכללי אני מחפש כונן של 1 טרה חיצוני שיהיה לו חיבור USB3 יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  23. Started by NAND,

יש אולי יישומים שיכולים להקל על הכונן ssd מבחינת שטח האחסון שלא ייגמר מהר? למשל CCleaner יכול לנקות ממנו זבל. זה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Crapy,

ארד דיסקים הם איטיים ומציקים פלוס הארד דיסק שלי (1TB 7200RPM) מתחיל להיות איטי בעייתי אני מאוד רוצה SSD אבל התקציב שלי לא יגיע ליותר מ 1000 - 1500 עכשיו הבעיה היא שעם ה1TB שלי הגעתי הרבה פעמים למצב שנשאר לי איזה 300GB מקום ורציתי לדעת אולי יש איזה Hybrid עם מחיר מעניין שהוא לפחות 750GB או אולי אפילו SSD? חשבתי על לקנות SSD של דוגמא 128GB או 256GB וHDD של 1TB אבל עשיתי את הBundle הזה לאח שלי וזה מאוד מציק כי אתה אף פעם לא יודע מה לשים ב SSD ואם אתה מחליט שאתה רוצה משחק שם או משהו זה יכול להציק שלא נדבר על העברת קבצים מהHDD לSSD והHDD מגביל את המהירות.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Klayhamn,

שלום האם למישהו יש נסיון עם קופסאות ההשתקה של SCYTHE? HIMURO או QUIET DRIVE? אני חושב על לקנות כאלה לכונני ה-WD BLACK הרועשים, ותהיתי אם למישהו יש נסיון חיובי איתם ב-REVIEWS נראה שה-QD משתיק טוב יותר מה-HIMURO, אבל אם ה-HIMURO מספיק, הייתי מעדיף אותו (כי הוא 3.5 אינץ' לעומת השני שהוא 5.2 אינץ'). תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים