עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by itay127,

איזה כונן יותר טוב מבין הבאים: כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB כונן קשיח "Seagate ST3160811AS 160GB SATA2 3.5 מה יותר טוב? מה יותר שקט? ומה יותר מהיר?

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by nik55,

WD2500AAKS 250GB SEAGATE 250GB ST3250620AS ה SEA GATE זול יותר ב 60 שח ( 305 שח באייבורי) מחפש אמינות יש עצה??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מה אמצעי האחסון המומלץ לגיבוי מידע חשוב ? זה לגיבוי מידע של משרד ליעוץ מס.

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by lidor_abo,

חברה יש לי כונן קשיח sata2 של wd והוא נמצא על slave איך אני מעביר אותו לmaster?

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by בטיטi,

אני מעוניין ב DOK בנפח 2G, אהבתי את סדרת ה Micro Cruzer של SanDisK מכיוון שהוא קטן ודקיק. אני מתלבט בין : זיכרון נייד בנפח 2GB מסדרת SanDisk Cruzer Micro http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10800007&came=4108 לבין : זיכרון נייד חדשני Sandisk Cruzer Micro U3 2GB http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10777069&g_kind=0 4 שאלות קצרות בבקשה :-) 1. האם שניהם דקיקים וקטנים באותה מידה ? 2. מה נותן ה U3 ? 3. ראיתי של U3 יש את היכולת של להכניס ולהותיא את ראש ה USB, בפועל האם זה יתרון או חסרון ? (נראה כיתרון, יותר נוח ובטוח, אבל מצד שזה, זה אומר שיש בפנים חלקים נעים, וזה מקור ליותר תקלות, לא ?) 4. מהי המלצתכם ? תודה !

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by x-dude,

אז זהו, LG הציגה את הצורב האחרון שלה ה- GGW-H10N הצורב מסוגל לצרוב BR עד 50GB ו"רק" לקרוא מדיות HD-DVD http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=19426 לא יקח עוד הרבה זמן עד שיהיה צורב שמסוגל לצרוב את שני הפורמטים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי לכולם אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני בנפח של 250-320GB. ראיתי שלחברת WD יש כוננים חיצונים מ-2 סדרות. סדרה אחת: MY BOOK ESSENTUAL סדרה שנייה: MY BOOK PREMIUM מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין 2 הסדרות?<מבחינת מחיר הפריום עולה יותר יקר בעוד 150 ש"ח בערך> שאלה נוספת:הבנתי שיש בחלק מהכוננים כפתור ללחיצת גיבוי?מישהו יכול להסביר לי מה זה?האם זה הכרחי?<פשוט הבנתי של-WD אין את זה> בתודה מראש שי נ.ב- יש לי את הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=148&model=539&modelmenu=2 איזה הארד דיסק חיצוני הכי יתאים לו? בין 250-320GB ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. איזה כרטיס מתאם מומלץ בשביל לחבר דיסק SATA לBoard עם UATA133/100

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. קראתי את הביקורת החדשה "צורבי DVD - ההשוואה הגדולה" וראיתי שם שיש לצורבי דיוידי ממשקים משהו יכול לפרט להגיד לי איזה ממשק יש לצורב שלי? ואם זה משפיע על המהירות של הצריבה שלו או של הקראיה שלו? ואם אני יכול לשנות אותה לממשק יותר מתקדם? ואיזה סוגי ממשקים קיימים ומה התכונות של כל אחד מהם? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by Jack_g,

ה KINGSTON עולה 165 והSANDISK עולה 190 אני רוצה לדעת מבחינת מהירות כתיבה עמידות וכו' איזה עדיף? כי מבחינת עיצוב ה SANDISK מנצח כי אין לו את המכסה הוא נשלף ככה שהוא תמיד מוגן.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by din707b,

שלום אנשים יש לי דיסק SATA2 7200 250GB NCQ והשני - 7200 IDE 40GB איפה כדאי להתקין את מע' ההפעלה? ה- IDE אני חושב יכול לשבת רק על הצורב- לוח P5B ASUS המטרה כמובן שהמחשב יעבוד הכי מהר. מבחינת נפח האחסון אני לא צריך את ה- 40 GB השאלה היא האם כפי שהצעתי יועיל מבחינת מהירות? טנקס

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Devil Servant,

אני מחפש את הDOK הכי טוב ב150-200 שקל. מבחינת מקום ומהירות. אולי כדאי בכלל לקחת U3?

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  13. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, HD 160GB - Westren Digital SATA לאחר התקנת Windows XP - Pro בכונן C ישנם רק 130GB???? מדוע אין 160GB ???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. מקווה שניסחתי נכון, אני אפרט, האם יש הבדל משמעותי בין אם יש לי הארד דיסק 1 מחולק נגיד ל 2 כוננים אחד 20GB והשאר נגיד 180GB ה20GB לווינדוס ה 180GB לשאר. לבין אם יש לי הארד דיסק אחד לווינדוס נגיד 40GB ואחד לשאר 200GB ? תודה. [אני שואל כי יש לי עכשיו הארד דיסק אחד מחולק ל-2, ושמתי לב שעכשיו כשאני מוריד על מהירויות גבוהות ובאותו זמן סתם מחפש משהו במחשב, עושה פעילויות כמו חיפוש במסד נתונים, אז המחשב ממש ממש ממש איטי, והמנורה של ההארד דיסק על המארז דולקת כמו מטורפת, האם זה בגלל שיש לי הארד 1?] תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by חננב,

תקופה אחרי שבעזרתכם הנדיבה התקנתי כונן קשיח נוסף של 120 GB (סה"כ 200), אני חוזר בשאלה מסקרנת: למה הכונן החדש (של אותה חברה ולכאורה זהה), נשאר תמיד מאוחה בצורה יפייפיה ואילו הכונן הישן של ה 80GB אף פעם לא משאיר גוש אחד שלם ונחמד של קבצים מאוחים? *הכונן הישן עובר איחוי פעם בפרק זמן של חודש ~.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by The UnKnown,

אוקיי יש לי צוקב של לייט-און הוא חדש בקושי עבר צריבות יש לי אותו כבר בערך שנתיים ועכשיו נזכרתי לטפל בו... מוטב מאוחר מאשר לעולם לא... אני מכניס דיסק ריק ! בוחר מה לצרוב והכל והוא פשוט אומר לי להכניס דיסק ריק כלומר במילים אחרות שהוא לא מזהה שהדיסק המוכנס הוא ריק. פעם היה עושה בעיה אחרת היה כבר מגיע לשלב של הBUFFERING התחלת צריבה ממש התחלה ואז היה FAILED היום גם לשלב הזה הוא לא מגיע. עידכנתי קושחה היום... ואני כבר ממש לאי ודע מה לעשות מעבר לזה. רעיונות ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by roykus7,

בעבר עבדתי עם HD IDE וכאשר פירמטי את המחשב דרך ההתקנה של הWINXP הוא נתן לי ליצור דיסק עם FAT קיום עם הHD החדש כאמור SATA הוא לא נותן לי יש אולי אפשרות "להכריח" אותו לתת לי את האופציה הזאת בתודה

• 12 תגובות
    • 787 צפיות
  18. לפני כחודש קניתי HARDDISK 250GB של WD - SATA. יצרתי עליו 2 מחיצות - C ו-D. שמתי לב שכשאני עושה ל-D את ה- FULL FORMAT ולא את ה-QUICK - הוא מוחק גם את המחיצה אז עשיתי QUICK. הבעיה הגדולה שהתחלתי להשתמש בכונן ואחרי מספר ימים של שימוש פתאום כונן D נמחק לי. הוא מופיע ברשימה אבל דורש לעשות לו FORMAT וכמובן כל המידע שהיה עליו לא נגיש. כונן C שעליו מותקן ה- WINDOWS מתפקד (ביינתים) כמו שצריך תודה לאל. השאלה מה יכול לגרום לזה ? הכונן לא תקין ? הגדרות בביוס ? חיבור לא נכון ? מצורפת תמונה :

• 12 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by דורפל,

שלום, אני מחפש כרטיס eSATA-II עם ממשק PCI, ומסתבר שזו בקשה מסובכת. נראה שבשוק היום יש בעיקר eSATA+PCI או eSATA-II+PCI-E והשילוב שלי הוא די נדיר. אני מבין למה זה קורה - כרטיסי PCI-E הופכים פופולאריים יותר ויותר - אבל אני מנסה למצוא פתרון eSATA נורמלי בלי לשדרג את לוח האם או להתפשר על SATA במהירות נמוכה. מישהו מכיר כרטיס מתאים? תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ofirrjd,

קניתי את ה cruzer4GB עם תמיכה ב U3 וזה די נחמד אך כשניסיתי להתקין U3 על DOKs אחרים שיש לי הופיעה הודעה שהם לא תומכים U3. השאלה היא, איך אני מתקין תוכנות ל DOK שלא תומך ב U3 והאם יש ממשק כזה של חברה אחרת שכן יתאים ל DOKים שלי. מאוד מצא חן בעיני ה GUI של ה U3 עם תפריט כמו ווינדוס. אופיר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Guyke,

אני שוקל לקנות HD נייד בנפח 250GB - יש מחרים טובים מאוד על ה Verbatim מישהו יודע איך הם ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by tombraider,

שלום, בלוח אם שלי GAX48DS5 יש מצב של SATA AHCI המערכת הפעלה הותקנה במצב SATA רגיל האם יש שיפור משמעותי בביצועים שמעבירים בביוס למצב SATA AHCI יש לי את הולוסירפטור 150 ג'יגה ויש לו את ה NCQ או בשביל להנות מהביצועים צריך להתקין מחדש את וינדוס במצב SATA AHCI ועוד שאלה לגבי הדיסק קשיח שלי איך אני יודע שהוא עובד על מצב SATA 2 והוא מעביר מידע ב 300 מגה ולא ב 150 תודה לעונים יום טוב

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי 3 כוננים במחשב Segate ST31000340AS 1TB SATA2 7200RPM 32MB WD WD3200KS 320GB 16MB SATA2 Maxtor 6Y120M0 120GB 8MB SATA והחלק המוזר הוא ה-Burst Rate של הSegate החדש שנמוך יותר משאר הדיסקים לא משנה כמה בדיקות עשיתי הוא תקוע על 55MB\S [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, השאלה שלי היא כזאת: לאחרונה גליתי שיש המון חומר על הארד דיסק 160 ג'יגה, הבעיה היא שהוא שיש לו רק כניסת IDE (כמו לצורב שלי) אז חיברתי את ה-IDE עליו, והוא עבד. (!) (מיותר לציין שגם הצורב עובד לבד על הכבל IDE?) הבעיה התחילה כשניסתי לחבר את שניהם במקביל - המחשב לא זיהה שום דבר. מישהו יודע איך פותרים את זה? כל פתרון יתקבל בברכה. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם לאחרונה קניתי צורב DVD של ASUS מדגם drw-2014l1t. ללוח האם שלי אין חיבורי SATA אז הישתמשתי במתאם מתאם לחשמל כזה: http://sierra-cables.com/SATA/Images/SATA-Power-Cable-1.jpg ומתאם לנתונים כזה: http://www.globalsourcesdirect.com/servlet/the-5086/IDE-fdsh-SATA-Converter/Detail חיברתי את כל הכבלים והדלקתי את המחשב והדיוידי נפתח ונסגר זאת אומרת יש לו חשמל אבל המחשב לא מזהה אותו בשום מקום (לא בביוס ולא במחשב שלי) ניסיתי לשחק עם הכבל נתונים ותאמינו לי הוא מחובר טוב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים