עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by חחgitech,

יש לכם כתבה על SSD החדש והצלחתו אבל אין להשיג בישראל , מתי יגיע

2. Started by boss,

יש לי Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB אבל ביצוע מהירות שיא תמונה יש בעיה 103424K ,צריך להיות 1024 איך שינוי 1024? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by Slavadir,

היי, אני יודע שרוב האנשים ממליצים להתקין Windows ושאר תוכנות חשובות על SSD קטן (~128GB), והשאר על כונן קשיח. יש לי רק בעיה אחת עם זה.. (ראו תמונה מצורפת). אני לא מוכן לכונן C קטן מ- 200GB, ו- SSD בכזה נפח עולה המון. מה שמשאיר אותי עם SSD Caching (כמו Intel SRT) או כלום. למישהו יש ניסיון עם מנגנון כזה (SSD Caching או אפילו SSHD) ויכול לומר לי איפה הוא רואה שיפור? למשל משחקים, זמן boot, דחיסה/כיווץ, גלישה. כמובן שהמלצות לפתרונות אחרים יתקבלו בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by 00Amir,

שבת שלום אני מעוניין לקבל קצת מידע לגבי כונן SSD שישמש ככונן ראשי במחשב. ראיתי שבין המובילים יש את OCZ שהדגמים הטובים הם או Vertex 2 או Vertex Turbo . כרגע אני מתכוון לרכוש או כונן Vertex 2 50G או שני כוננים של30 Vertex Turbo ולחבר ב RAID0. למרות שהטורבו יותר מהיר לוורקס 2 יש צ'יפ Sandforce ואיתור ותיקון באגים - ככה הבנתי. ותוחלת החיים שלו הרבה יותר משאר הדגמים. אשמח לקבל קצת עצות מבעלי הניסיון. תודה

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by .:YoGy:.,

היי, מישהו יודע אם כדאי לי לקנות דרך ebay או דרך אמזון כונן SSD לכבוד ה black friday? מדבר על 512. ואם כן אז מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by iveco,

מה עדיף להשאיר את ה 500 גיגה בייט ללא מחיצות פרטישן , חשבתי לחלק את הדיסק 120/160 גיג'ה מערכת הפעלה והשאר לגיבויים וכו' השאלה אם זה יכול לפגוע בביצועים של ה SSD מקריאה באינטרנט הבנתי שזה יכול להוריד ביצועים זה נכון ?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by gman_il,

לא מכיר כל כך את הנושא. כדאי? שווה את הכסף? אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by DAVIDKI19,

חושב לקנות את הדיסק הזה למ"ה וינדוס 7.... האם הוא הרבה פחות טוב מהאינטל X25 40 ג'יגה? המחיר שלו 76 דולר..... במידה ואני אקנה אותו . איך אני מתקין את הוויינדוס עליו? בהתחלה אני מפרמט את הווינדוס הנוכחי ואז מתקין את הדיסק הקשיח או איך? הוא יזוהה כ כונן C? ****או את הדגם הזה HDSSD: 32GB (2,5") Samsung MLC (read: 220MB/s; write: 200MB/s) (MMCRE32G5MSP-0VAD1)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by NoobSAviv,

הכונן בין חודשים...ממש חדש,ואני כל יום בודק את כל הכוננים לפרקים בתוכנה hard disk sentinel. התוכנה כתובת לי על הכונן ssd מה שציינתי בכותרת,מה זה אומר? אני מוגבל באיזשהי יכולת או שאני אוגבל בעתיד? תודה אביב

10. דעתכם על EVO 950 של סמסונג על הלוח שכתבתי בכותרת. הלוח מתאים גם ל-2260 וגם ל-2280. מה אומרים? שווה לרכוש או שאוותר וארכוש SSD רגיל? תודה

11. Started by Fimka,

מעוניין לקנות SSD בתצורת MSATA לנייד, כרגע זה הנפח בטווח המחירים הרצוי של עד 140$ פלוס מינוס. מתלבט בין שניהם בשל ביקורות טובות על שניהם, בגדול האתרים מכווינים על הסמסונג אבל בנפח הזה זה נראה שהוא נחת ביחד לקרושל... http://www.crucial.com/ProductDisplay?urlRequestType=Base&catalogId=10151&categoryId=&productId=12928&urlLangId=-1&langId=-1&top_category=&parent_category_rn=&storeId=10151 http://www.samsung.com/us/computer/memory-storage/MZ-MTE250BW מה אתם אומרים? (כמובן אם ידוע על בעיות עם מימוש אחריות יצרן בארץ ועוד בעיות מסתוריות - אשמח לשמוע!)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by compgt,

שלום, ברצוני לקנות HDD ראשי עבור מערכת ההפעלה, לצערי יש לי זיכוי ברשת BUG (בסביבות ה1000 ש"ח) שמחזיקה את הSSD V100 של KINSTON בלבד. הSSD המומלץ כפי שקראתי הוא CRUCIAL 128GB, אשמח אם תוכלו לפרט את החסרונות של הKINGSTON. ע"פ מיטב הבנתי ממשק הSATA2 בKINSTON אינו חיסרון כיוון שהכוננים לא מנצלים את יכולות הממשק. דבר נוסף המחשב מחובר לאל-פסק (הבנתי שהפסקות חשמל עלולות לגרום לבעיות בכונני SSD) אם החסרונות רבים מדי או שמדובר בכונן ממש לא מוצלח ביחס לשאר מקסימום אני אקנה מBUG שני כונני WD GREEN 2T SATA2 עבור אחסון סרטים ואת הSSD CRUCIAL אקנה מחנות אחרת. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by touch.of.red,

אהלן. קניתי בשנה האחרונה כונן SSD מסוג OCZ Vector. 256GB. לאחרונה הוא נתקע. נמחק לחלוטין. המחשב כאילו לא מזהה אותו - וכאן הבעיה. אז הפעלתי את Acronis TrueImage. העליתי אותו דרך כונן USB. התכוונתי ללחוץ על Recover, ואז קופצת שגיאה שהמחשב לא מזהה את הכונן.. אין MBR, אין 200 ומשהו GB שאפשר לעשות ריקאבר. אין NTFS... כלום. מה לעשות? תדריכו אותי לפתור את זה

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by Hatori_Hanzo,

מבקש לדעת דחוף לצורך רכישה במבצע בבלאק פראיידי אפשר להתקין את הכונן הזה: https://ocz.com/us/ssd/rd400-ssd על הלוח הזה: https://www.asus.com/il/Motherboards/Z170-K/ ולהתקין עליו ווינדוס 10?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. באתר של סמסונג זה לא כל-כך ברור... יש לי כבר SSD של סמסונג (SATA) אבל אני צריך להתקין עכשיו עוד אחד. אני שוקל להביא את הדבר הזה: Samsung 970 EVO V-Nand NVME PCIE M.2 MZ-V7E250 250GB טוב לי מבחינת המחיר והנפח. השאלה היא אם הכונן יעבוד על הלוח שלי (כי הוא כבר מתחיל להיות "ישן"). שאלה נוספת היא אם יהיה אפשר להריץ מהכונן הזה ווינדווס 7 בצורה המקובלת וללא קומבינות. מעניין אותי איך זה יהיה בביוס, מפני שהכונן הזה הוא לא SATA. אשמח לתגובות ממי שיש לו את הנסיון. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Arbel2,

היי רכשתי שני SSD Intel 520 ועשיתי להם RAID 0 (פעם ראשונה שלי) מהביוס של הלוח אם - GA-EX58-EXTREME התקנתי ווינדאוז 7 64bit וציפיתי להגיע ל1000 MB\s אבל ע"פ בנצ'מרק של ATTO אני מגיע עד 500 MB\s ולא כפי שמצופה מRAID 0. התקנתי את הדריברים של אינטל ונוספה לי תוכנה שהציעה לי לאפשר write back cache.. אישרתי, אני לא רואה הבדל.. עזרה? מה עשיתי לא נכון? דבר נוסף.. הData Strip Size הוא 128KB.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by rafip77,

שלום רב על המחשב שלי (חדש) icore5 3570k לוח אם gigabyte z77 מערכת win 8 מותקן ssd samsung830 128g + hard disk WD caviar blue לאחר התקנת מערכת הגדרת ACHI ושאר כיוונונים ע"י מדריך שקראתי כאן עשיתי בדיקות בנצ'מרק על הSSD שלי (תמונה בקובץ המצורף) האם הם תקינות? זה המקסימום ניתן להוציא? תודה לעוזרים וליועצים וכמו כן שאלה שנייה: בתמונה השנייה בניהול דיסקים רואים כי יש מחיצה ששייכת לקבצי מערכת ואז מחיצת C: ואז "מחיצת תרדמת" בערך 5% מהכונן שהוא שטח לא מוגדר, מה זה ומדוע? תקין?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shlomibandit,

אהלן חברה .. ברצוני לשדרג את המחשב הנייד שברשותי acer 5740 g כרגע יש לי 640 ג'יגה 5400 שמאוד מאט לי את המחשב מה אתם אומרים על ההארדיסקים הנל? מה עדיף? ssd samsung 840 120 gb ב 525 או corsair neutron 120 ב 495 מה האופציה העדיפה?

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by ronorx,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הלפטופ שלי בכונן SSD בנפח 250 גיגה. קראתי פה הרבה והבנתי שסמסונג 840 זה סבבה. השאלה שלי היא האם הוא מתאים למחשב שלי והאם ארגיש בהבדל משמעותי בהתאם לנתונים של המחשב שלי? עוד שאלה קטנה.. ראיתי הבדלים בין קצבי קריאה וכתיבה מקסימלים בין הכוננים השונים.. האם זה כל כך משמעותי? תודה רבה [ATTACH=CONFIG]3675[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Golden4142,

היי, הוספתי למחשב הנייד שלי של ASUS G750JW כונן SSD חדש Samsung 850 EVO 250GB לפני ה SSD היה לי כונן 1 של 750GB המחולק לשניים C ו D על כונן C אין כלום חוץ מאנטי וירוס, מערכת הפעלה וכמה תוכנות חשובות. ועל D כל הקבצים שלי התקנתי את הכונן SSD דרך התוכנה Samsung Magician ודרך Data Migration העברתי את הקבצים שעל C (הכונן הראשי שלי) הבעיה שאני לא יודע איך להגדיר את ה SSD שיהיה הכונן הראשי ואת C לאתחל ולהחזיר לכונן אחד ביחד עם D

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yarunas,

היי, שקלתי לקנות SSD של סמסונג שקיבל המלצות טובות EVO 850, המחיר שלו בארץ סביב 510 ש"ח. לאחר מכן ראיתי הבדל משמעותי במהירות מול כונן SSD EV0 960 m.2 ומצאתי באמאזון גרמניה ב-141 יורו (כולל משלוח ומסים) = בערך 600 ש"ח. האם מישהו מכיר את הכונן? יודע לומר שהוא אכן שווה את ההזמנה מחול? כאן בארץ ראיתי שהוא עולה סביב 780 ש"ח. תודה מראש

22. Started by DJO,

אהלן, אשמח אם אפשר לייעץ לי על SSD SATA 3 60-80gb המומלץ ביותר

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by iveco,

יש לי SSD שהיה שייך לאחי ובקושי עבד ולא הבנתי למה הוא נדפק כל כך מהר ואז נכנסתי לאתר של TEAMGROUP וראיתי את זה : 15TB ? בחיים שלי לא ראיתי נתון כל כך נמוך אפילו ה PATRIOT SSD שלי עם אותו נפח 120GB זה 75TB , מי שחושב לקנות את המותג הזה אני לא ממליץ .

24. Started by JohnnyBravo,

אפשר בבקשה מדריך קצר,בעברית,איך מעדכנים את ה-fw.חייב לעדכן אותו?,או שאפשר פשוט לדלג על העיניין הזה.שם באתר רשום שאם אתה מעדכן אז אין אחריות( ??? ) http://www.crucial.com/uk/support/firmware.aspx דרך אגב הדגם הנ"ל הוא 2.5" Crucial m4 SSD ואם אני הופך אותו לכונן ראשי(os) אז אני צריך לעדכן אותו שוב? אה כן,איך אני מעדכן אותו?

25. Started by ShaharSi,

כמה באמת שווה לשדרג מחשב נייד בSSD אם הוא מגיע עם דיסק היברדי? כשמטרת המחשב היא משרדית, סרטים ומעט משחקים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים