אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי כ600 גיגה לא מוגדרים במחשב שאני רוצה לצרף למחיצה C שאני נכנס לניהול הכונן ולוחץ לחצן ימני על כונן C האפשרות "הרחבת אמצעי אחסון" לא ניתנת לבחירה. יש דרך אחרת בה אני יכול להגדיל את מחיצה C ? תודה אריאל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין בHD חיצוני הפועל רק על (USB (USB3 בעל קיבולת של 2T אני מתלבט בין שני הדגמים האלו 1. Seagate Backup Plus STDR2000201 2TB USB 2. Western Digital My Passport Ultra http://ksp.co.il/?list_compare=.22692..20405. אשמח לעצה
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן דיסק קשיח פנימי של Segate 1TB. עכשיו עברתי לשימוש במחשב נייד (מקבוק אייר) ובקשיח החיצוני שלי נגמר המקום (רק 320GB). אשמח להמלצה למארז חיצוני איכותי (ניתן ועדיף גם מאיביי), בעדיפות לאחד עם בולמי זעזועים. ובכלל אשמח להמלצה - האם בכלל כדאי לעשות את הפרוצדורה הזו? שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי במשרד מערך גיבוי פשוט שאני מפעיל עם Cobain Backup. אחד התהליכים הוא גיבוי כל "הגיבויים" לדיסק קשיח חיצוני(USB 3, אך מחובר לשקע USB 2). הגיבוי הסתיים. לקח לו 19(!!!) שעות. עבור 341GB. זה זמן סביר באיזושהי מידה? כי לי זה נשמע כמו הרבה יותר מדי, אבל אולי אני טועה...
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ברשותי כונן חיצוני של WD בנפח 2 טרה פרקתי את הכונן, נתקתי אותו מהיוניט של הUSB וחיברתי רגיל לSATA העלתי את המחשב והכונן מופיע בdisk management כunallocated בעזרת UFS Explorer הצלחתי לראות שקיימת מחיצה במערכת HFS+ ששוקת 1.8TB שזה משקל הכונן.. היה לי בכונן בערך 1.2TB .. אבל כאשר אני בוחר את אותה המחיצה (במערכת HFS+) וסורק למציאת קבצים, אני לא רואה קבצים מעבר לכמה קבצים בודדים של הכונן עצמו כמו התוכנה של WD ועוד כמה קבצי תמונה מוזרים.. כאשר אני משתמש בEaseUS Data Recovery Wizard ועושה Recover על כל הכונן (בלי קשר למחיצות) אני מקבל כמה קבצי וידאו שכל אחד שוקל כמה ג'יגות טובות אבל ברגע שאני משחזר אותם לכונן השני אני לא רואה כלום.. חשוב להגיד שלא עשיתי פורמט לכונן.. הק…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, השאלה בכותרת. התקציב הוא בין 300 ל 500 שקל תודה!
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
Seagate preps 5TB and 6TB Enterprise-Class Hard Disk Drives Seagate Technology, one of the world’s largest hard disk drives makers, plans to add high-capacity models into its Terascale hard drive family in the first half of 2014. The new models will expand storage capacity of enterprise-class capacity-oriented hard disk drives to 5TB and 6TB. It is likely that such HDDs will be based on new-generation platters.According to Seagate enterprise hard drives roadmap published by Myce web-site, the new enterprise-class Terascale HDDs with 5TB and 6TB capacities due in the first half of 2014 will belong to the same code-named Constellation ES.3 “Megalodon” family as the current …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הייתי בטוח שאני אקנה את הEVO של סמסונג , המחיר ירד והוא עולה בערךך 400 שח. אבל קראתי ביקורות טובות על הGS , שמציג נתונים טובים ומהירויות גבוהות וגם 8 GB יותר בנפח. הנה קישור http://ksp.co.il/?select=.1033..152..378.&list=1&sort=2&glist=0&uin=17506&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 על הנייר הוא עדיף , אבל הEVO הרבה יותר פופולארי , מה כדאי ?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין להחליף כונן מכאני לSSD ואני תוהה לגבי "עוצמת" הSATA אצלי במחשב לקבל כונן כזה. האם זה שווה את זה? תודה מראש לעוזרים. אגב, חשבתי על Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB האם הוא כונן ראוי?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום,לאחרונה אני מרגיש האטה כללית במערכת ההפעלה,לאחר ניקוי יסודי של כלל המערכת האיטיות נמשכת והחלטתי לבצע בדיקה יזומה לכונן המערכת,התוצאה המSMART מראה על כונן תקין אך ישנם "ספייקים" מוזרים במהירות שאני תוהה לגביהם, מצורפת תמונה מהבדיקה להמחשה,לצד בדיקה של SSD ישן יותר שברשותי אשר מציג מהירות אחידה לאורך כלל הבדיקה וגם בעל זמן גישה נמוך יותר משום מה,אשמח לחוות דעת והאם יש צורך במימוש אחריות. דגם הכונן: sandisk extreme 120GB(מצורף כ"Os ssd) הכונן עם הבעיה כביכול c SSD',הכונן השני למקרה הצורך מפרט המחשב: Intel core i5 4570 10 gb ram שני הכוננים מחוברים כמובן בSATA III
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים! ברשותי גלקסי 3, 16 ג'יגה. זיכרון הפלאפון התמלא ולכן אני מעוניין בהרחבתו. אני מתלבט בין 16 ג'יגה ל 32 ג'יגה(לצורך העניין- 16 ג'יגה מילאתי אחרי שנה ו 4 חודשים (בעיקר תמונות) וכרגע הוא מלא) אם מישו יכול להמליץ על גודל שמתאים לי + סוג ספציפי אני אשמח. תקציב שלי הוא עד 150. לדעתי גם זה יותר מדי לדרישות שלי. אני רוצה משהו שפשוט יספק את העבודה כמו שצריך וזהו. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מתאם ללפטופ שבמקום הCD אני מכניס SSD , איך קוראים לחלק כזה ואיפה אני קונה את זה בארץ?
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, תככנתי היום לרכוש Samsung EVO 250GB ואז הציעו לי את הכוננים הללו בהנחה: Crucial SSD 120GB M500 SATA 3 OPAL 2.0 ב-292 ש"ח Plextor SSD 128GB M5 Series MLC 2.5" SATA 3 ב-378 ש"ח האם המחירים הללו משתלמים בשביל להתפשר על הקיבולת והמהירות? או שהחסכון לא כזה משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מנסה לתקן את המחשב של ההורים שקרס(היה, מספר שניות לאחר עליית מערכת הפעלה, נכנס Blue screen of death). ניסיתי לפרמט אותו אך שמתי לב שהמידע על הכונן נראה מוזר(בתמונה). לאחר בחירת הכונן מתקבלת ההודעה "setup cannot access this disk". מדובר במחשב עם מפרט נמוך מאוד. אשמח לדעת אם קיימת דרך לסדר את המחשב ואולי גם את הכונן. בתודה רבה. ליעד.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול פתחתי את המחשב במטרה לנקות אותו, והאחרי שהרכבתי את המחשב מחדש הופיעה הודעת אזהרה בוינדוס שהדיסק הקשיח (WDC 1GB GREEN) כנראה לא תקין. מישהו יודע אם זה יכול להיות קשור למה שעשיתי או שזה סתם צירוף מקרים עם חוסר מזל? בכל מקרה, אני מתכנן כנראה לקנות SSD ולא דיסק קשיח והסתכלתי פה בפורום על הדגמים המומלצים. יש את ה CRUCIAL M500 120GB, EVO 120GB, EVO 250GB. אני מתלבט בין שלושתם כאשר כנראה 120GB יספיקו, אך אני חושב על הEVO 250GB כאופציה יותר טובה לעתיד (לא יודע אם זה נכון). בכל מקרה אני נוטה קצת לטובת הסמסונג אבל עדיין לא בטוח לגבי השיקולים שכדי לי לקחת (המחיר בעדיפות גבוהה כרגע). אגב יש לי כרגע 4GB זיכרון ולוח אם תומך רק בsata II ואני לא בטוח שאשדרג את המחשב ב…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי המון גבצים שתופסים המון מקום (יותר מ 2TB). לא חשבתי שאני אוכל לעשות עם זה משהו, אבל ההופעה של ה unlimited - חיבור באמצעות סיב אופטי - שינתה את דעתי... בחבילה הכי זולה ופשוטה, אוכל לגבות 2TB בתוך יומיים. לאיפה? איפה כדאי לי לשים אותם? נניח בזק - אמנם טוענים שהם בחינם בכמות בלתי מוגבלת, אבל אם מעלים יותר מדי הם יכולים לחסום אותך ולמחוק הכל. גם בחברות אחרות - אמנם טוענים שהנפח בלתי מוגבל, אבל זה נתון לשיקול דעתם הבלעדי (fair use) אם חרגת או לא (ואז תהיה חייב לעבור לתוכנית עסקית שתעלה המון...). מה טוב? עדיף הכי זול אם אפשר... צריך גם לוודא ש unlimited זה באמת בלתי מוגבל, ושלא יעבירו אותך באמצע אם תחרוג... סתם לדעת - רק כי אני מתכנת שיכול לעשות דברים משונים - אולי כדאי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול רכשתי כונן SSD KINGSTON V300 בנפח של 120GB לאחר שהרצתי בדיקה בHDDSCAN הראה לי את השגיאה הזאת? מה זה השגיאה הזו?האם זה באמת שגיאה או שזה סתם חושב שזה שגיאה?והאם ללכת לאייבורי ולבקש להחליף לחדש? http://www.siz.co.il/my.php?i=0gjdem3yz4ni.jpg
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי כונן SSD SAMSUNG 840 EVO 250G רצתי להתקין ווינדוס 8 וכנראה שזו הייתה החלטה לא הכי טובה. איך אני יכול לפרמט את הכונן שיחזור לכמו שיקבלתי אותו?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ל KSP יש כוננים ניידים של טרנסקנד... בסך הכל דיי מרוצה מהם אבל כבל אחד נהרס לי ונשארו לי עוד 2. מישהו יכול להגיד לי אם הכניסה לכונן זה micro usb B ? או שזה רק נראה דומה אבל לא אותה כניסה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון יש רעש תמידי מהכונן שלי, רעש של חריטה. אני מבין שהוא מסמן לי שהוא רוצה לסיים את דרכו אז אני אחפש חדש, אבל לצורך העניין אם ובמידה אני מחליט להשאיר אותו לשמירת קבצים ( עם לקיחת סיכון שהוא יהרס ), האם באותו הזמן הוא ימשיך לעשות את הרעש של החריטה למרות שאין קריאה/כתיבה לכונן? וע"פ ההמלצות שיש ראיתי את הכונן הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10380 עם 3 שנים אחריות. באופן עקורני אני סטודנט תפרן אז אני לא ארשה לעצמי כונן SSD ( כי אז אני אצתרך 2 כוננים ) ואני מחפש כונן בנפח טרה לפחות וראיתי שההפרש הוא 120 שקלים אז אני מעדיף לקנות משהו יותר גדול. האם יש המלצות על משהו אחר? באופן עקרוני אני לא רוצה לעבור את טווח ה 400 ש"ח, ואני מעדיף לקנות …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של 750 גיגה שאני רוצה להעביר למחשב החדש הבעייה שיש עליו ווינדוס 7 ובמחשב החדש ווינדוס 8 איך אני יכול למחוק את המחיצה עם הווינדוס 7 בדיסק קשיח הישן? לחבר אותו אני יודע השאלה מה עושים עם המחיצה של ווינדוס 7
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר בבוקר.. הכנסתי את הDOK שלי והאנטיוירוס ראה שיש איזה קייגן .. והוא החליט למחוק את כל הקבצים מה-DOK בלי לשאול אותי. מוזר ביותר , מקסימום היה סריאל של איזה תוכנה..... יש אפשרות לשחזר מהDOK? אני יודע שלשחזור המחשב יש את TESTDISK פעם עבדתי איתה , אבל לא ניראה לי שהיא יכולה גם לשחזר מDOK. עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש להזכיר שיש לי SATA 2. CRUCIAL M500 או KINGSTON V300? תתרכזו בעזרה והדיון לא יימרח.
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
Samsung EVO 250 הגדרות: ACHI SATA3 ללא RAPID MODE ו- MAX PERFORMANCE: עם RAPID MODE ו- MAX PERFORMANCE: הכל טוב?
-
ה-Sandisk Ultra 8GB שלי עומד להסתם. אני משתמש בו לגיבוי רוב הקבצים שלי (קובצי התקנה של תוכנות, משחקי דוס, חלק מהמסמכים שלי, סירטונים ועוד), וכן לאחסון זמני של התמונות מהמצלמה שלי במידה ואני לא ליד המחשב שלי, לפני העברתן לדיסק הקשיח שלי. אני רוצה לקנות באופיס דיפו התקן אחסון נייד (DOK) נוסף בשביל להעביר חלק מהנתונים אליו ולגבות גם משחקי דוס מהמחשב של אבא שלי. איזה תוצרת ודגם של DOK הוא אמין ומהיר (קיבולת מומלצת של 8GB ומעלה) ובמחיר סביר? עוד משהוא: האם DOK שמפורמט ל-NTFS פחות מועד להתאפסות ולקריסה ולאובדן מידע מאשר FAT32 (מערכת קבצים ברירת מחדל שרוב ה-DOKים מגיעים איתה)? (קראתי בויקיפדיה פעם ש-DOK רגיש לתקלות ושאם מוציאים אותו תוך כדי תהליך כתיבה אליו, כל המידע שבו הולך לת…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-