אקטואליה ותרבות
פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!
6,174 דיונים בפורום זה
-
Dear French Nation! Shalom! As a Jew, I would like to thank you from the bottom of my heart. I would like to thank your President Jacques Chirac for saying that Israel needs to be convinced that peace is better than war. Never mind that peace (shalom in Hebrew) is the most common word in Jewish prayers. That it is endlessly repeated in synagogues, when greeting or taking leave, when getting up or going to bed. Never mind that shalom (peace) is mentioned 77 times in the Torah, and 275 times in the Jewish Bible (The Old Testament of Christians.) Never mind that of all the world's literature the United Nations chose to inscribe the words of Israeli Prophet Isaiah on the wall…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרגע דרום קוראה הבקיעו את שער הזהב נגד איטליה... ;D איזה ביאוס לכל מי שחשב שאיטליה תהיה אלופה... אז לא.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[ציניות ] מתארגנת קבוצת מפגינים שתכנס לבניין ולמנוע את הטבח של חיילי צהל בלוחמי חופש אילו ! [ציניות /]
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פלייסטיישן 2! http://www.gamer.co.il/gamer/news.php?date=2002-07-20&platform=1#10797
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האתר הוא http://www.geocities.com/mashiach66/ לא לדבר על העיצוב המזעזע שנראה יותר גרוע מעבודה של ילד בכיתה ה עם וורד הם כותבים שם כל כך הרבה שטויות. הכותבים (דתיים קצת קיצוניים) מדברים בשבחיי האמונה באל של החיזבאללה לאומת חיילי צה"ל עם הציוד "הייטק" שרוצים רק פלאפונים. בעמוד אחר שכתוב כיצד להזהר כתוב שתתחיל מלחמה נגד ישראל של כל העולם בה נותקף בכימי ביולוגי ו2 אטומים והדרך היחידה לעצור את זה זה לצעוק ברחובות משיח, לפרסם עליו ברדיו ובשלטי חוצות ולשים שירים שלו בקולי קולות עם מכוניות פתוחות שלא נדע ...
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה עמדתכם בנושא יצליחו לא יצליחו יש בסיס למשפט בכלל ? הסיפור
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר זמן מה של השבתה בעקבות פריצה מחורבנת , הפורומים של Techno חזרו היום דברי Radiohead בשיר I might be wrong נראות לי ההולמות ביותר [shadow=blue, 2, 17]Open up , Begin again....[/shadow] לאתר
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהוד יערי הידוע כפרשן הבכיר ביותר בישראל לעינייני ערבים, סיפר אצל יצפאן את הסיפור הבא: המלך הסעודי, הידוע בעושרו הרב, מחזיק במטוסו הפרטי חדר ניתוח שלא מבייש חדרי נתוחים משוכללים בעולם. אדם כלשהוא שהסכים לתוכנית הביטוח (המוזרה), יקבל מיליון דולר, אחרי שנה אם יהיה ב-"כוננות" השתלת לב למלך הסעודי. נניח דוגמא:המלך נמצא בהתקפת לב, הורגים את האדם (שהסכים לתוכנית) ולוקחים ממנו את הלב למלך הסעודי.(כמובן בהנחה שהיה זקוק להשתלה). :-\ :-X
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יום שישי בערב... במקום שאנשים נהנים הם נלחמים בשטחים ונהרגים :'(
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל יום שעובר תחושת העצב והחוסר תכלית של החיים המודרנים מחלחלת לתוכינו יותר ויותר, השיעמום והניכור החברתי הפך להיות מוכר לכולנו. אנחנו מרגישים רייקנות בתוכינו, חוסר המשמעות של חיינו, חוסר הסיפוק, חוסר המטרה או היעוד, אין יותר מה לחקור, אין יותר במה להלחם, אין על מה להתגבר. חיינו עוברים, ואנחנו רואים שבעצם לא עשינו שום דבר, אנחנו אותו דבר כמו כל השאר, מחפשים יעוד ומטרה, מחפשים אושר. הטלויזיה והתאגידים מנצלים אותנו, גוזלים מאיתנו את האינדיוידואליות שלנו, הופכים אותנו לצרכנים ללא מחשבה עצמאית, אומרים לנו עד כמה רעים אנחנו, עד כמה אנחנו פגומים, מציגים לנו את מה שאנחנו צריכים להיות ואז דוחפים לנו מוצרים שרק אם נקנה אותם אנחנו נהיה מושלמים, הם יוצרים בנו את תחושת הנחיתות…
-
שלום,אני רוצה לשתף אותכם בנושא ממש רגיש[לפחות לי] היום חבר שלח לי שיר על אחד החטופים השיר נורא ריגש אותי.תוכלו להוריד את השיר פההשיר הוא על עדי אביטן חייל צה"ל שהלך להגן על המולדת ונפל בידי המרצחים אני לא יכנס עכשיו לדעותי על הדרך שבא טיפלו במקרה[תאמינו לי אתם לא רוצים לשמוע] כל מה שאני מבקש,שימעו את השיר הביעו דעה ובבקשה בבקשה אל תהפכו את הדיון לסתמי [הנושא מאוד רגיש] אני יסיים בתפילה ענקית שכל החטופים יחזרו בשלום לביתם :'(
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יושב ראש מוצעת האו"ם , המזכיר הכללי של האום מר קופי ענאן. שלום רב. ראשית עליי למסור תנחומיי הכנים על מותו הטרגי של עובד האו"ם במחנה ג'נין בשבוע שעבר, ותקרית מצערת זו תלמד ויופקו מסקנות. עוד לא יבש הדם מכבישי המוות של הטרור הפלסטיני, עוד לא צמחו פרחים על קביריהם של ילדנו, אחינו ואחייותינו , והינה אנחנו נאנחים על נס חנוכה מודרני עדכני על כישלון הפלת המטוס בקניה. עוד לא הספקנו להדליק נרות חנוכה כיוון שחזרנו מ-6 הלוויות אחרונות של הרוגנו בבית שאן . עוד לא שמענו מספיק גינוים מפיך ומפי ראשי ממשלות גדולות של האומות הנאורות המשכילות והמודריניות על מותם של ילדים חפים מפשע (או שאתה חושב אחרת). עוד לא השכלנו להאמין ש-3 החטופים, החיילים שלנו בלבנון מתים וזאת בסיוע חיילך בגבולינו בל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אותי מעניינת הדעה שלכם עלי (בגבול הטעם הטוב ) בלי קללות וגידופים תעשו את זה באופן בוגר ואז תאמינו לי תגיעו רחוק . וגם מעניין אותי מה אתם חושבים הפורום מבחינת התוכן שלו -מעניין או משעמם ,תפרטו בבקשה. אפשר גם להוסיף הערות\הצעות לשיפור . אני מדגיש ! לשמור על רמת דיון נאותה כי כל התרד הזה הוא בשבילכם !! כדי שאני ידע אם אתם מרוצים ממה שאני מנסה לעשות בשבילכם. אנסה ליישם את כל ההערות וההארות (בתנאי שהן הגיוניות וניתנות לישום) ביו המשתתפים תוגרל המכונית הבאה: תודה לעופר (maphisto) על הרעיון. אורי שפיר, אחראי פורום אקטואליה ותרבות.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היא נרצחה בעקבות סכסוך חמולות בכפר שבו היא גרה. אני לא מבין איך בני אדם שפויים מסוגלים לרצוח ילדים ככה (אני מדבר על שני המקרים). פשוט מזעזע אם היו צריכים "לסגור שם חשבון" אני לא מבין איך הילדה קשורה לכל העניין הרי היא לא עשתה כלום. וואלה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
w00t!! היום, בידיוק לפני 20 שנה עברה סוכנות ARPANET מפרוטוקול NCP לפרוטוקול TCP/IP ובכך באופן רשמי החלה את האינטרנט! שיחיה לנצח!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זהו לינק לצפיה בכדור הארץ דרך כל הלויינים האזרחיים הקיימים... http://www.fourmilab.ch/earthview/satellite.html תהנו !! הרוב יכולים עד 10 ק'מ מעל פני השטח אבל יש כאלה שממש עושים זום עצבני
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
איך אפשר להיות כאלו מוכשרים? ynet
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה עוד 5 דקות יש "פיני הגדול" בערוץ 2... ואמרו שזה רק בביפ -אז זה כל ערב בערוץ 22 או איך בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיום ו' המשטרה בפיקוד הצפון בכוננות שיא. לא זה לא עוד התראה לפיגוע באחד מיישובי הצפון אלא אסיר מסוכן שנמלט. אנשים הוזעקו מהבית, מחסומים נפרשו ועוד. הכל בכדי לחפות על הפאשלה, שבה נמלט אותו אסיר מסוכן ישר מתחת לאפה של המשטרה. לבסוף, נתפס האסיר המסוכן לאחר שאזרח הבחין בו. אני שואל את עצמי מדוע המשטרה לא מרכזת מאמצים כאלו גדולים בכדי לתפוס גנבי רכב (שהם כבר מכת מדינה) ושאר פושעים (רוצחים, אנסים וכו')? האם צריך רק פאשלה גדולה בכדי להניע את המשטרה לעשות את עבודתה???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הם עובדים כל כך קשה (כבר 26 ימים רצוף) ולכן הם צריכים פגרה. כאשר אני מסתכל עליהם אני בטוח שפגרה זה מלשון פיגור. בכל מקרה זה סיפור עצוב. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2522935,00.html
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
חבר הפרלמנט הרוסי, סרגיי יושנקוב, נורה למוות בביתו. כך מדווחת רשת הטלוויזיה הרוסית אנ-טי-וי. (אי.פי) (17.04.03 , 18:12) (מקור [קישור=http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2572277,00.html]Ynet[/קישור]) בעיקרון, זה לא באמת נראה כאילו זה יעניין מישהו, אפילו לא אותי למרות שאני מרוסיה במקור. אבל, קצת רקע, סרגיי יושנקוב היה ליברל, היום התנועה שהוא הנהיג (רוסיה הליברלית (לא להתבלבל עם המפלגה הליברל-דמוקרטית של ולדימיר ז'ירינובסקי)) נרשמה כמפלגה על-מנת לרוץ בבחירות לפרלמנט הרוסי (הדומא) בסתיו 2003. על רקע המצב הנוכחי בדומא, כאשר כחצי מהכסאות בבעלות המפלגה "רוסיה המאוחדת" שהיא משמשת מאין מפלגת שלטון, ובמרבית החצי השני שולטים הקומוניסטים (על פלגיהם) והליברל-דמוקרטים, היה סרגיי …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה לכם, http://my.ynet.co.il/pic/italy לא רק על תרבות נהיגה מדובר, שימו לב לקפה, לנחיתות וכו'..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל ברכות לנבחרת על ההישג המרשים. באמת ששיחקתם אותה. ועכשיו אני רוצה לפנות את תשומת לבכם לכמה פרטים: נקמה1: זוכרים את נבחרת העתודה מלפני כמה שנים? זו שהגיעה לגמר אליפות אירופה ? מול סלובניה? אם לא אז אני רק אזכיר שהובלנו בנקודה וקלעו לנו סל על הראש 1 לפני הסיום. אז הם ניצחו בנק'. אז היום החזרנו להם כפליים: 2 שניות מהסוף ונצחון ב2 נק' הפרש.sweet......... נקמה2: זוכרים את נבחרת ישראל בכדורגל?עם הכוכבים הנוצצים?זו מנסה להעפיל לאליפות אירופה כבר כמה שנים טובות?זו שעושה רעש תקשורתי לפני כל משחק ומתלהבת שניצחה במשחקי אימון?זו שכשלה מול סלובניה בשבת?בוודאי שזוכרים. אולי במקום לשחק כדורגל עדיף להם לעבור לכדורסל, לא? נקמה3:זוכרים את ערוץ1?זה שלא רצה לשדר את האליפות ובמקומו ע…
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-