אקטואליה ותרבות
פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!
6,174 דיונים בפורום זה
-
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/626/896.html "בית משפט השלום בחדרה קבע היום כי המדינה וקצין צה"ל צבי קורצקי ישלמו כחצי מיליון שקל פיצויים למשפחתו של נער פלשתיני שנהרג בפעילות צה"ל לפני כחמש שנים, סמוך לג'נין. קורצקי היה לקצין צה"ל הראשון שהורשע בגרימת מותו ברשלנות של פלשתיני באינתיפאדה השנייה שפרצה בספטמבר 2000, ומשפחתו החליטה להגיש נגד המדינה והקצין תביעת פיצויים." החלטה מאוד בעייתית, ומעלה שאלות רבות. אם החייל עבר על החוקים (אני לא נכנס לזה כי זה דיוון אחר) אז הוא צריך להישפט מול הצבא ולא מול מערכת משפט אזרחית (והצבא כן מול מערכת אזרחית). הכסף הגדול בסיפור הזה רק יעודד עוד ועוד תביעות דבר שירתע אנשים מלשרת בקרבי. משהו מאוד לא תקין בסיפור הזה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם ב yes 3 היו משדרים סרט ספרדי מצחיק או איטלקי אני לא יודע אני לא זוכר את השם אבל הוא היה טיפה אירוטי זה מתחיל שיש בחורה רוכבת על אופניים ורואים לה טיפה את התחת אחר כך היא נכנסת למאפיה ויש בחור שם שמורח עליה קמח משהו כזה זה מה שאני זוכר זה היה משודר לפני 4 שנים ואני לא יודע את השם תעזרו בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אסירים ותיקים תמורת גלעד שליט העיתון "אל-חייאת": ראש השב"כ, יובל דיסקין, הבטיח לאבו מאזן שחרור אסירים פלסטינים "ללא דם על הידיים" תמורת שחרור החייל החטוף, רב"ט גלעד שליט http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=384586&sid=126 איזה טמטום הם רואים שזה שווה ועכשיו רק יחטפו יותר! שצה"ל יפעיל את המודעין המפורסם שלו ויעשה להם משהו כבר נמאס!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3246463,00.html
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הידיעה מה שהם כתבו. לאחר קריאת ההודעה שלהם, הגעתי למסקנה שהם פשוט מטומטמים ולא יודעים כלום מהחיים שלהם. מקווה שיפול עליהם משהו מהשמיים (איזה סקאד עם ראש כימי שיהפוך אותם למוטציות).
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אישום: ניסו לחטוף ישראלים בליל הסילבסטר תושב קלנסווה ותושב אום אל-פחם הואשמו עם שלושה פעילי ג'יהאד מג'נין. בחקירה הודו כי ניסו לחטוף חייל או אזרח ישראלי, אך אמרו: "האמת תתברר במשפט". 8 פלסטינים נוספים נעצרו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4340220,00.html נחטף במוניתו למזרח ירושלים: "חשבו שאני מת" נהג מונית תושב חולון אסף במוניתו שני גברים שביקשו להגיע לאבו גוש. בשער הגיא הם התנפלו עליו, תקפו אותו ונסעו עם המונית עד א-טור, שם השליכו אותו. "בנסיעה התיידדנו, אבל בשלב מסוים אחד בעט בי והשני כרך חבל סביב צווארי", שחזר הנהג http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4340278,00.html פורסם היום בנבכי Ynet.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסרט הוא על הקונספירציה של הדת או משהו כזה (לא בטוח בנושא שלו, ובגלל זה לא כתבתי בכותרת)... בהתחלה יש סיפור על זה שכל הדתות הם נגזרת של האמונה ב"אל" השמש (או משהו כזה), וסיפור על המשמעויות של המספר 3 (3 השליחים שבישרו על הולדת ישו, לדוגמא...) והמשמעויות של הניסים שישו עשה ודוגמאות לניסים דומים בתרבויות אחרות..... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא מכיר חמינאי הוא המנהיג הראשי של אירן והיום הוא נואם נאום חשוב אבל לא משדרים את זה משדרים את זה בערוצים זרים אבל לא בערוץ 1 \2 ו10
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט מוציא אותי מדעתי. אם היו משלמים לי מיליונים לא הייתי משתתף בה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, בלי להרחיב בקרוב יתחילו השידורים של עונה יש פרק פרימיירה באתר למי שממש רוצה http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s15e01-humancentipad אותי זה פשוט הצחיק עד דמעות. מקווה שהעונה תמשיך ככה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מאוד מאוד מוזר לי להבין מדוע התרחשה השואה.. הרי, לפחות מנקודת הראות שמציגים לנו בתיכון: היהודים לא עשו שום דבר רע, חוץ מזה שהם היו מיעוט שעיר לעזאזל בזמן גרוע מאוד של הגרמנים. אבל איך זה הגיוני? זה לא יכול להיות שהגרמנים עשו לנו שואה בלי שאנחנו השפלנו אותם/טבחנו אותם/לא יודע מה.. ה"חטא" של היהודים לא נראה לי מספיק רציני כדי להתחיל לעשות בו רצח עם. לא ככה? אני מניח שאם אני אשאל מורה להיסטוריה, אז היא תגיד לי: כן, אבל אתה צריך להבין שהחברה הגרמנית התאגדה מאחורי השנאה ליהודים, ושהנאצים היו אנשים מטורפים וחסרי היגיון... אבל משומה זה פשוט לא משכנע אותי. מה אנחנו -העם היהודי- עשה, שהוביל לרצח עם? זה חייב להיות יותר מזה שסתם "היינו שם". תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד אני מכין את הבית לשבת, שוטף את הרצפה, מסדר את הוילון, מכסה את סיר הבישול, נכנס אבא שלי לבית עם עיתון השבת. ברשותי מעריב, מדפדף במגוון "יפות התואר " בכותרת , ואז בום! מגלה את אותה בלונדינית השיער (בלונד אמיתי) פני הילדה , הגברת המדוברת היא לא אשר אלה מיס גרמניה. עוד אני מחטט בכותרת , ובתקצירים המובחרים אני מגלה, כי בנו של השליט הכל יכול במזרח התיכון , סאדם חוסיין , הוא לא אשר גבר רומנטי מושך ויפה תואר. טוב, מילה מדובר בטיפשונת קטנה שאין לה מה לעשות בחיים, או אוליי שגרירה של כבוד של האיחוד האירופאי, או סתם אחת שעושה כותרות. מיס גרמניה אמרנו? הבחרה לייצג את הגרמנים? אולי אני מגזים. אבל נניח וכאשר אותה מיס גרמניה נכנסת לאותה "מאורת הגברים הרומנטיים והמושכים " ויוצאת ברשמ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קרה לבריזה ספינת הדגל של יס , יום בהיר אחד הוחלף בערוץ הונג קונגי כנראה שליוזמה המטומטמת הזאת של מזרחיים רחוק מהמיין סטרים אין קונים. וחוץ מזה , כל הכבוד ליס על המהפכה בשידורי הכבלים , מישהו זוכר את הדיקטטורה של הכבלים? ;D
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתוך חדשה בוואלה! news: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=376779&path=22 הייתי רוצה למצוא אי-מייל של העיתון, לשלוח להם הודעה או משהו. יש אתר www.libero.it אבל לא נראה לי שהוא שלהם, או לפחות לו של העיתון עצמו. טוב שיש עוד אנשים טובים בעולם הבאים לחזק את ידינו, בייחוד במקומות שטופי שנאה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול ראיתי את שומר מסך בתוכנית הם דיברו על בית ספר למוזיקה שכניראה נוכלים פתחו ודפקו תתלמידים שלהם וכמה ספקים -עד פה דבר רגיל בארץ לצערי :'( מה שמצחיק זה שלא מיזמן היה בתוכנית ראלטי של צביקה שהוא מנהל אומנותי באיזה בית ספר למוזיקה ושראיתי תתוכנית לא הבנתי מי נותן לפיק להיות מנהל בימיוחד אחרי שראיתי תתשובות שלו לשאלות התלמידים בקיצור יתברר שהנוכלים לקחו את פיק לימשוך לקוחות ומינו אותו למנהל אומנותי והטמבל החזיק מיזה כאילו רוצים אותו בישביל יכולות הניהול שאין לו :lol:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והיא פשוט להצביע ברגליים. יש הרבה מאוכזבים מכל הכיוונים, וגם החדשים לא מספקים תשובות משמעותיות לשאלות חשובות, אז אולי להפקיר את הפתק ולא להצביע? מצד שני, אין לנו הרבה השפעה על אותו אדם שייבחר, במידה והוא לא מוצא חן בעיניי חברי הכנסת, לא ימליצו עליו כאדם שיהיה ראוי להמליץ על הממשלה..(מקרה ציפי לבני) אז כדאי להצביע בכלל? http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2447006
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שוללים אזרחות לכמה כלבים שעזרו למחבלים. צה''ל("הצבא הפאשיסטי", שכמה מבאי הפורום מכנים אותו ועדיין הם חיים במדינה, הצבועים.) חיסל כמה מחבלים ארורים. וצעדי הענישה הם ענין של מה בכך, סוף סוף אפשר לראות טיפת נורמליות במדיניות. עכשיו רק צריך לאמץ את העיקרון של סילוק מאסות מחבלים לירדן ומצרים ויבוא השקט, כי פשוט נמאס. מרגיש טוב בהחלט, לכן המלצה על שיר ראפ שאני שומע כבר שנתיים וחצי ולא נימאס לי ממנו. Dr Dre- Forget About Dre שיר חכם וטוב.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול יצא לי לראות את משחק הכדורגל בין ברצלונה לבין ריאל מדריד. משחק טעון מאוד וזאת בשל היריבות בין שני המועדונים. אפשר להשוות אותו בארץ לדרבי התל-אביבי מבחינת השנאה בין שני המועדונים (או למשחקים בין פנרבחצ'ה לבין גלאטסראי בטורקיה). אפשר היה לראות שהמשחק עצמו היה חשוב מאוד לשני המועדונים שכן מדובר במשחק חשוב על יוקרה. הבעיה היא שמשחק גדול לא ממש היה שם וריגעי השיא היו כאשר לואיס פיגו - שחקן ריאל מדריד - קיבל מטר של מבחר פירות העונה וגם שתיה (בצורת בקבוקים שעפו עליו) בכדי שלא יהיה צמא מהפירות בכל פעם שהלך לבעוט קרן. הסבר למי שלא מעורב בכדורגל הספרדי: לואיס פיגו - שחקנה של ברצלונה עד לפני שנתיים - עזב את המועדון לטובת היריבה ריאל מדריד ועד היום הוא נחשב לבוגד ולאיש הכי שנ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע הייתי קצת מנותק מהעולם ושמעתי רק חלקי מידע ברדיו... הבנתי שהייה משהו בין ליברמן לאחד הערבים, שהאיזה ערבי עמד על במת הכנסת וצעק לו שהבית שלו זמני או משהו כזה... אני לא מכיר את הסיפור המלא ואין מצב שאני מחפש עכשו סיפורים מלפני שבוע, אז אם מישהו יכול לסכם לי את הסיפור אני אודה לו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://haha.nu/interesting/iraqi-tv-debate-is-the-earth-flat/ :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם ! היום ב10 לדצבר בדיוק לפני 27 שנה נחתו בארץ 3 מטוסי האף 15 הראשונים עם נחיתתם מיד קיבלו את שמם העיברי 'בז' הם הגיעו לארץ כחלק ממבצע רכש של 25 מטוסי יירוט חדשים, מקצתם דו-מושביים לאימונים. למרות הזמן שעבר (27 שנים זה לא קצת) הבזים היוו ועדיין מהווים את חוד החנית של ח"א. הם נותנים מענה לכל איום אווירי שיכולה להציג מדינה ערבית באזור הפלתם הראשונה היתה לא מיג סורי, אלא דווקא ממשלת ישראל. -הסבר-הם הגיעו ביום שישי אך הטקס התעקב ונמשך לתוך השבת דבר אשר גרם זעם בקרב הדתיים וזה גרם לפיטורי הכנסת של אותה תקופה בראשותו של יצחק רבין (ז'ל)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא בטוח שעל הסיפור הזה תשמעו בתקשורת, אולי חבל, אולי לא. אבל זה הולך ככה: באחד מבתי הספר בכפר סבא, התחילו בפרוייקט בביולוגיה במבגרת מגמת ביולוגיה. את הפרוייקט התלמידים יסיימו רק בי"ב (כרגע התלמידים בי"א) ומצורף אליהם מרצה בנושא. הכל טוב ויפה, עוד כמה נקודות בתעודת בגרות אבל עוד כמה שעות נוספות ללמוד, אבל התלמידים לא ציפו למה שהגיע בהמשך. המרצה החליט שלא נוח לו ללמד בימות השבוע, בצעד עם ההנהלה הם החליטו שהתלמידים בפרוייקט * חייבים * ללמוד עם המרצה ביום שבת! ההנהלה איימה על התלמידים, אם הם לא יגיעו, יעיפו אותם מהפרוייקט. התלמידים בלית ברירה הגיעו ללמוד בימי שבת, אם היו להם דברים אחרים לעשות (משפחה או מבחן חשוב) הם נאלצו לוותר על הדברים האלה ולהשקיע את יום השבת שלהם בלמי…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-