עבור לתוכן

אקטואליה ותרבות

פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!

1. "הפלסטינים ייצרו פצצות ביולוגיות להרעלת מקורות המים כך מגלה גורם בכיר בישראל; לדבריו, פצצות כימיות וביולוגיות שהכינו הפלסטינים נועדו לפגוע בריכוזי אוכלוסייה; התנזים תכננו לבצע פיגוע בתל-השומר, כך עולה מחקירת בכיר בגדודי אל-אקצע שנלכד בשכם; בכיר בביטחון הלאומי הפלסטיני סיפק כסף וחומר נפץ לארגוני הטרור מאת:חדשות נענע 26/4/2002 בשעה: 16:07" "הגורם מסר ל-YNET כי במהלך פלישת צה"ל לערי הגדה במסגרת מבצע "חומת מגן", התגלו מצבורי פצצות כימיות וביולוגיות, שיוצרו במקומות שונים בגדה. לדבריו, הם יוצרו באמצעות חומרי גלם שרכשו בישראל, ובהם גם כמות עצומה של אשלגן וציאניד. הוא מסר כי אמנם הם היו פרימיטיביות למדי, אך פגיעתן עלולה הייתה להיות קשה." http://now.nana.co.il/submudorsp.asp?story…

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. הסיפור המלא כבר ידוע לכולנו, והוא מעלה שתי שאלות חשובות: א. האם ניתן להאשים את הצעירת האלו בסיוע לטרור? או באי מניעת פיגוע? ב. מה יותר נכון לעשות? להציל את עצמך , וכדי כך גם לא למנוע פיגוע? או לנסות להזהיר את אנשי האוטובוס ובכך להסתכן שגם אתה וגם כל שאר היושבים באוטובוס יהרגו.

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by e-Pit@m,

להנאתכם, אני אשמח לשמוע תגובות.

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by MishaK,

לפני כמה ימים עוד ילדה יצאה לעולם, אבל לעולם אחר משלנו. עולם ללא דאגות, עולם שבו הבית שווה יותר מהמדינה, עולם שבו אבא לא עושה כלום ומקבל טונות של כסף, עולם שבו היא רק מתחילה לחשוב לרצות משהו ויש לה את זה, העולם של ביל גייטס. לידיעה

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by udicol,

לצערי הייתי חייב לפתוח את הדיון הזה עקב אקטואליות העיניין. אני רוצה להדגיש את המצב שבו אנו נמצאים במשבר כלכלי, מדיני ובטחוני קשים ביותר. בחירות זה דבר רע לכולנו! ראשי המשק שהם הינם מנהלי חברות ואיגודים מקצועיים ביותר הלכו לשכנע היום (יום שלישי 29/10/2002 ) את שר הביטחון ע"מ לתמוך בתקציב ולחזור בהם מאיומי התפטרות בממשלה. פגיעה בדירוג האשראי של מדינת ישראל יפגע בכולנו! אין ספק שהתקציב רע ופוגע באוכלוסיות קשות יום, אבל כולנו יודעים שחייבים לקצץ בכל משרדי הממשלה ע"מ לשמור על דירוג האשראי של מדינת ישראל. כלכלנים בכירים, פרשני כלכלה בכירים וכל העוסקים במקצוע מאוחדים בדעה שחייבים להעביר את התקציב ואין על זה ויכוח! חלוקת המשאבים תלויה כמובן בבוחרים אשר דואגים לשלוח את נציגיהם לכנ…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by udicol,

כן בסוף קיבלו את זה ישר לפנים, הכמיהה לשינוי הובילה לשינוי שיטת הרמיה של מפלגה. התנפלות על תפקידים, וכמובן מסה עצומה של אנונימיים בתפקי שרים. והנה עוד הבטחה שהופרכה : מאות בלונים הופרחו בכנסת במחאה על "הבטחותיה של שינוי שפרחו לאחר הבחירות" מאות בלונים הופרחו הבוקר מעל הכנסת על ידי אנשי הפורום לבחירה חופשית בנישואין. "הבלונים הופרחו כסמל להבטחותיה של שינוי שפרחו לאחר הבחירות", אמר דובר הפורום, יונתן ליבוביץ', שהוסיף כי "מאז ימי בן גוריון לא נעשה נזק רב כל כך לנושא הנישואין כפי שנעשה על ידי שינוי". מתוך Ynet.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by rk666,

סקר על המלחמה שמשגעת אותנו כמר חצי שנה (אני כבר לא רואה חדשות חודש)

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2646713,00.html אין לי מילים לרמה הנמוכה של הבן אדם הזה שבגלל שיש לו כוח כלכלי הוא סוחט אל כל הממשלה אחרי שהוא היה שר האוצר הגרוע בתולדות ישראל ורצו להעיף אותו לקיבינימט הוא הלך לקשרים שיש לו בזכות אישות הפרימיטיבית ולחצו על שרון לתת לו תפקיד אז נתן לו את שר החוץ עכשיו הוא עושה בושות למדינת ישראל עם טיפשותו בפומבי... אני חושב שצריך להעניש את הבן אדם הזה כי לא מגיע לו להיות שר בממשלת ישראל הוא פרימיטיבי שלא מבין מה זה נימוסים בסיסים... והכי חשוב אין לו כבוד בגרוש לראש ממשלת ישראל הוא חושב שהוא יכול לשחק איתו ולעשות מה שהוא רוצה... הרי הוא בכלל לא היה אמור לבוא לעקבה!!! הוא עוד פעם לחץ על שרון לבוא כדי שהוא יוכל להדחף לכל דבר...

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אפשר לנמק תשובות

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Fkl0ster,

נסיונות ריסון החיזבאללה באמצעות צינורות דיפלומטיים ואזהרות ישירות המיועדות "לחלונות הגבוהים" בדמשק, עלו בתוהו. :-X בימים האחרונים נמשכה ההתגרות באמצעות אש נ"מ. אתמול לקו שני אזרחי קרית-שמונה בהלם והיום נרצח נער בן 16 מאש רקטות ליד גבול הצפון (שלומי)... :-\ נראה לי שלא יעבור זמן עד אשר תהיה תגובה ישראלית בדמות ה IAF! מה דעתכם? :

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by R0ck,

http://news.walla.co.il/?w=//471858 למגר ת'שמאלנים האלה. (הפעם זה עבר כל גבול!)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. כמו שהבנתי היום מאבא שלי, בחדשות הודיעו על סכסוך בין ארה"ב לישראל בפוליטיקה, ארה"ב אמרה שנעמס לה מכל השטויות של ישראל ו "שילכו לאזעזל" , רציתי לדעת העם זה באמת נכון? חוסר יחסים שלנו עם ארה"ב עלולים להיות הרסניים שכן מחר יכולה לקום ארה"ב ולהרוס אותנו אני בטוח שמצידת המדינות אירופה זה יהיה מעשה חכם מאוד מצד ארה"ב- לא שהמדינה לא הרוסה גם ככה, אבל זה מאוד חשוב להמשך קיומנו הרי ארה"ב היא ה"אח הגדול" שלנו והיחסים שלנו חשובים מאוד, תגיבו בקשה! ומצטער עם זה לא קשור זה המקום הכי מתאים שמצאתי לשאול את זה, אני ישמח אם הדיון לא יסגר, תודה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by MishaK,

http://server12.castup.net/cunet/gm.asp?format=wm&s=72BD589B3EED11D6B9CD000629396D69&ak=47390383 אני מאוד מקווה שכמה שמלאנים פה סוף סוף יפתחו להם העניים ויבינו שעם חיות כאלה אי אפשר לעשות שלום. קרדיט ל-NetSpider.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2881103,00.html עוד סיבה למה צריך להפריד דת מהמדינה, ויפה שעה אחת קודם.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=110536&sid=16 אהבתי את התגובה של איזה משתמש חרדי לכתבה.. פשוט אין מילים.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. החליטה הגברת אסייג אשר עקבה אחרי שחקן הכדור רגל פליקס חלפון, לחדור לנעלי התחקרינית סטייל אילנה דיין ודומיהם ולראיין את אותו שחקן כדור רגל אשר הורשע בייבוא וסיוע לייבוא סמים לארץ. בעודי צופה (לצערי, קצת הפסקה מהלימודים) בראיון ובתיחקור הנוקב, אני מגלה עד כמה הוא מסוגל לרדת ולהשפיל את עצמו מול הטלויזיה. מה גם שאני מזהה את אותו זילזול כלפי אותו צופה בתיחקור המאוד בעייתי הזה והוא כל הזמן מזכיר את הטענות הכל כך טפשיות על תפיסתו והסיבה העיקרית להמצאותו בכלא. הבן אדם ניסה לייבא סמים לארץ, וכל הראיות מצביעות על חלאת האדם הזה, ואני סמוך ובטוח שמערכת המשפט בארץ עושה את המקסימום ע"מ לחסוך עוול מיותר לאזרחיה. איך מעזים בטלויזיה בעזרת תחקירנית בינונית ומטה להביא את דברי השקר העלובים…

• 16 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. Started by darkman,

אחרי צפיה בתוכנית לא יכולתי להישאר אדיש היו כמה קטעים מצחיקים על ישראלים שועברים על החוק אבל היו באמת כמה קטעים קשים הקטע הכי קשה היה של הפגיעה בעובד הזר (בכביש המהיר) וגם הקטע של זה שנרדם על ההגה והתנגש במוט שיש לצידי הדרך (המוט הזה לא אמור להציל חיים?!??!?!?)

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אז ככה. היום לפני כשעה-שעתיים התבטלתי לי במיטה, ניסיתי להרדם וצלצול טלפון מפריעה את שנת היופי שלי. ע' על הצג. חברה מהיסודי, אחת מאלו שאתם אוהבים אך מעדיפים לבלות איתם פחות זמן כי... כי אתם לא יודעים, הם קצת נודניקים. היא התגייסה לא מזמן, רק עשתה טירונות ותקעו אותה בצפת. לא יודעת כלום, לא זכויות, לא חובות לא פק"ל. אני מרימה והיא אומרת לי "שמעי, מפציצים אותנו. אנחנו פה במקלטים עם אפודים וקסדות ומסיכות ואמאלה' הצילי אותי!". עם הבעה חמוצה על פני אמרתי בלב "סתומה" ואמרתי לה "שטויות, כשאני הייתי בקורס עשו לנו את אותו הדבר, אמרו לנו שיש מחבל ליד בי"ח 10 (צמוד לבה"ד 600) והיתה לנו אחת שהיתה הוזה מרוב פחד וכל שמירה היתה מקפיצה את כל הבסיס, פעם אחת אפילו את הימ"מ כי היא היתה בטוחה …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יצא לי ליצפות כרגע באיזה 5 דקות -ואיזה פאקינג נפילה למארסי יש שדים ? אל באנדי בלי הבעות פנים מצחיקות ? הבעל הראשון של מרסי בליהוק מאוד גרוע פג באנדי באחד הליהוקים הגרועים ביותר בטלוויזיה הישראלית איך לעזאזל דפקו את הסידרה כל כך ? עוד לא ראיתי את באד וקלי אבל אני מעריך שבטח סירסו חלק מהבדיחות ומקומות כמו בר החשפניות בכל מיקרה יצא לי לצפות בקומדיות גרועות בישראל אבל לא כזאת -וזה עוד מבוסס על אחת מהקומדיות המצחיקות בכל הזמנים יאלה אני יצפה עוד קצת רק לראות את קלי ובד וזהו

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by Art Tatum,

מבשלות פיראטיות כמו בתקופת היובש בארה"ב? מבשלה פרטית בכל פאב ומסעדה? מבשלה ביתית לכל אדם? http://www.google.com/search?hl=en&site=webhp&source=hp&q=%D7%9E%D7%91%D7%A9%D7%9C%D7%AA+%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%94+%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%AA&oq=%D7%9E%D7%91%D7%A9%D7%9C%D7%AA+%D7%91%D7%99&gs_l=hp.3.0.0l2j0i30l8.890.7538.0.8625.17.10.5.2.4.0.132.1125.0j10.10.0...0.0...1c.pHK7RcgNeco

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4341058,00.html רוצחים מקבלים חופשות? מה זה השטויות האלה. עכשיו רק צריך להפיץ שמועה שכל העניין היה מבוים, והוא סוכן כפול של המוסד שנשלח לרגל בסוריה. והם כבר יחסלו אותו בשבילנו. אבל רגע... מה אם הוא באמת סוכן של המוסד שנשלח לרגל בסוריה?...

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. מעצבן שכבר אי אפשר לסמוך על שומדבר. גם שומשום צריך להתחיל לגדל לבד...

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. Started by Kukishin,

חוו דעתכם...

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by weizmannef,

מה ההסבר שלך לאנטישמיות, שיכול להקנות פתרון שרבים אחרים לא מצאו עד היום?"את היהודים שונאים אומות שמעולם לא היינו בקשר איתם. חוקרים רואים את התופעות, אבל לא מבינים את הסיבות והתוצאות ולא יודעים אם ואיך אפשר להקטין את התופעות. אם נדע לחיות כך שאהבה תהיה מעל השנאה ולא ניתן לאגו להרים ראש, נצא מהמצב שלנו כיום, בו אנחנו מתנהגים כקבוצת אנשים שלא יודעים לשם מה מתקיימת הקבוצה שלהם, וזה לא עם. מתוך הכתבה על יוקר המחייה עם הרב לייטמן מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by OreoCookieh,

אהלן ח'ברה. מקריאה היום בעיתון שדעא"ש מתחילה לתפור גם את מצריים, הייתי שמח אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בכל נושא הדעאש הזה. הרי הארגון הזה התחיל כתא קטן באזור סוריה גייס אנשים ע"ב דת. הם גדלו והחלו לכבוש חלקים מסוריה, עכשיו פה משהו לא מובן לי, איך צבא סוריה לא עשה נגד זה משהו? הרי אין לדעא"ש עד היו בעצם, כלים מתוחכמים, רק כח אדם. אני מניח שלצבא סוריה יש מסוקים טילים ומטוסים בדיוק כמו שיש להם נשקים כימיים, אז למה לא השתמשו ומחקו אותם כבר באותה תקופה? אוקיי הם גדלו וכבשו חלקים נכבדים מסוריה, עכשיו במצרים הם מתחילים לכבוש אני קורא בעיתון שכבשו מוצבים ותחנות משטרה- איך זה הגיוני? אותה שאלה ששאלתי על סוריה, כנ"ל על מצרים. מטוס\מסוק ואתה בולם מתקפות כאלה, למה לא עושים את זה?…

• 16 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים