עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by the kooks,

שלום. לי קוראים רועי,אני משתמש חדש בפורופ HWZONE.CO.IL, יש לי בעיה המערכת הקבעצים בHARD DISK שלי התקנתי מנדרייק(סוג של מערכת קוד בפתוח מסוג לינוקס), אך לצערי ההתקנה לא בוצעה בהצלחה במכיוון שהכוננן האופטי שלי לא הצליח לקרוא את הדיסק האחרון של ההתקנה אף על פי שהדיסק עצמוח היה תקין. עשיתי RESTART ויכולתי להכניס למערכת קבצים של הWINDOWS אך לצערי מכיוון שהתקנתי את המנדרייק על הHARD השני שלי שמוגדר בתור סליב לא יכולתי לראות מה יש בתחו דרך הWINDOWS כיצד אני מוחק את הHDD השני שעלו הותקנה המנדרייק? ומחזיר את מערכת הקבצים לFAT32 או FAT תודה מראש לעוזרים

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by ilay22,

התקנתי את אובונטו בוירטואל מאשין על וינדוס, ושי לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך: בהגדרות של VM לא מופיע שום דבר שקשור אליו, ואני חושב שגם האובונטו לא מזהה אותו. איפה רואים את רשימת הדרייברים באובונטו? יכול להיות שזה הVM לא "נותן" לאובונתו להשתמש בכרטיס מסך? ואיפה אני יכול למצוא דרייבר לX1950PRO? באתר הרשמי יש רק גרסת 64 ביט (גם זאת שכתוב עליה 32 מוריד גרסת 64)...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tsvika,

התקנתי Ubuntu 10.10 בעזרת wubi על מחשב נייד HP Pavilion לנייד יש switchable graphics בין כרטיס אינטל מובנה וכרטיס Radeon HD 5650 באובונטו לא מותקן הדרייבר של הכרטיס מסך כיוון שברגע שאני מתקין מערכת ההפעלה לא עולה ואני נאלץ לעלות במצב בטוח ולהסיר את הדרייבר לכן למיטב הבנתי אובונטו מפעילה את שני הכרטיסים יחדיו מה שיוצר בלאגן והמחשב מתחמם מאוד לאחר חיפוש באינטרנט מצאתי כמה מדריכים לכבות להדליק או להחליף בין הכרטיסים, אך הרצת הפקודות ב terminal נתקלת ב Permission denied, אפילו אם אני מריץ עם sudo להלן הפקודות, מחבר את הכרטיס המובנה echo IGD > /sys/kernel/debug/vgaswitcheroo/switch מכבה את הכרטיס שלא מחובר (שלאחר הרצת הפקודה למעלה אמור להיות הכרטיס של ATI) echo OFF >…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by POD,

היי, ברשותי סטרימר Mecool KIII, שעד לפני 3 חודשים ה-Netflix עבד עליו. עכשיו אני מקבל שגיאה של UI-800-3. מחיפושי באינטרנט הבנתי ש-Netflix חסמה מכשירים לא מורשים מלהשתמש באפליקציה. פניתי לחנות ב-EBAY, מהם קניתי את המוצר והם הציעו לי להתקין את האפליקציה מחדש. זה לא עזר. אין ממש פתרונות כרגע ברחבי הרשת. אשמח לדעת אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע אם יש סיכוי למצוא פיתרון לדבר בקרוב. האם מישהו מפתח PATCH כלשהוא? האם יש דרך לעקוף את הבעיה בינתיים?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by WizMaster,

איך מחברים רשת של מחשבי PC מבוססי חלונות למחשב מקינטוש לעבודה שקופה?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Haflo,

התקנתי firefox על Fedora ועדיין שאני פותח את ה-Web browser מופיע לי הדפדפן mozilla v1.0, למה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. עכשיו בקצת יותר שפיות: מה לינוקס אומר. במה היא שונה מווינדוז, מה זה אומר שיש לה קוד פתוח ומה זה נותן. בכלל אם אתם יכולים להסביר לי מה זה בכלל לינוקס. 10X

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by DOGMA,

ללא Taskbar, רצוי מבוסס RDP ככה שאפשר לייצור לינקים על שולחן העבודה.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by Daver,

שלום לכולם, התקנתי מנדירבה 2009 עם KDE עכשיו יש לי כמה בעיות: 1. הרמקולים לא פועלים לי. כשאני נכנס ל Browse and configure hardware הוא מזהה את כרטיס הקול שלי [AC'97 Sound Controller] אבל פשוט לא שומעים כלום. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה 2. עוד בעיה שיש לי זה שכשאני מעלה את המנדריבה זה נותן לי הודעה בבועה בפינה No medium found. You must add some media trough 'Software Media Manager' ואז מופיע לי סימן שאלה כתום למטה [איפה שרואים את התוכניות שפועלות] שכשאני לוחץ עליו יש לי אפשרות Add ואז 2 אפשרויות שאני לא יודע איזו צריך לבחור. מה לעשות? ויכול להיות שזה קשור לבעיה הראשונה? 3.הבעיה השלישית שלי היא שאני לא יכול להפעיל את אפקטי ה 3D הוא כותב לי Your system does not support 3…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by AmitDanan,

הבנתי שמעכשיו אין אפליקציות חינם לאייפון או יותר נכון למערכת IOS מה שפעם היה רשום FREE עכשיו יהיה רשום GET מישהו יכול להסביר לי?

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. יש לי מחשב שמריץ לינוקס וכרטיס כניסת וידאו flyvideo 98 (צ'יפ conexant bt878) אני רוצה לשמור איתו שידורי וידאו מכניסת composite וכניסת קול מהכרטיס קול (AC97) לקובץ וידאו באיכות טובה אבל הכרטיס עושה בעיות אני רוצה להפעיל אותו באיכות טובה תחת לינוקס בלינוקס הכרטיס מצליח לתת רזולוציות נמוכות ממש (עד 300X400 בערך) ולא מסתדר אם אות וידאו PAL. זה דוגמאות למה שרואים כשמנסים הגדרות שונות ואות הוידאו בכניסה הוא PAL (ממיר של הוט) הכול סבבה אבל שחור לבן : pal-nc ולעיתים pal-m (מצב pal-m קופץ באקראיות בין המצב הזה והמצב שיש ב ntsc) צילום מסך כך זה נראה אל המסך קבוע המסגרות בשחור לבן כל הזמן גולשות : כל יתר ה pal אותה תופעה אבל כל מסגרת צבועה בצבע מתוך rgb : כל ה secam …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by asaf_a,

הורדתי תלינוקס צרבתי והכול עכשיו איך אני פותח תהתקנה ?? שאלה נאבית טוב תעזרו לפחות עכשיו אני בחלון הזה http://loading.co.il/uploads/660061569.JPG

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by orenc17,

אני עובד עם KNOPPIX בנתיים ואני משתגע מזה שאין עברית אז יש איזה תוסף שמאפשר כתיבה בעברית?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by lordgod,

יש דרייברים לכרטיס הזה?: http://img82.imageshack.us/img82/6574/64484659rp5.jpg בשביל לינוקס כמובן , ותודה מראש .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי ראוטר ואני גולש דרך הרשת הביתית . האם יהיו לי בעיות בגלישה כשאני אני יפעל עם לינוקס ? תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by shan,

יש לי מחשב נייד של mac ואני משתמש ככתבן ב-neooffice. הבעיה שלי היא שאין לי תיקוני איות בעברית,רק באנגלית. אשמח אם מישהו ידע איך לעזור לי. תודה!!

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. אז ככה, יש לי תיקיית שירים מסודרת מהמחשב הקודם, עברתי למחשב חדש.. והבאתי את התיקייה איתי.. התחלתי להשפעיל שירים באייטונס לפי אומנים, ושמתי לב שיש דיסקים מסוימים שאייטונס לא מפעיל. עכשיו נכנס לפרטים, האייטונס לא מעלה הודעת שגיאה או סימן שעשיתי פעולה כלשהי כשאני מנסה לנגן את השירים.. השירים שלא פועלים הם תמיד מדיסק מסוים, כלומר, אם יש לי תיקייה של הדג נחש לדוגמא, דיסק אחד יכול לעבוד ודיסק אחר לא! זה תמיד דיסקים שלמים, אף פעם לא קרה שהוא הפעיל שיר אחד מתוך דיסק ואחר לא. זה או הכל או כלום. השירים עבדו במחשב הקודם, והם עובדים על תוכנות אחרות.. למישהו יש רעיון? זה ממש מתסכל ואני מודה מראש על כל עזרה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. הם רוצים ממני 60 שח' על המתאם ועוד 25 שח' על משלוח וזה יוצא 85 שקל סה"כ, אני חושב שזה הרבה מאד בשביל מתאם! האם יש סיכוי שהרעיון של SLIM לא יעבוד ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי,נכנסתי לאתר הזה: ftp://ftp.technion.ac.il/pub/Linux/Mandrake/ ורציתי לשאול אם חייבים להוריד את שלושת הדיסקים או שאפשר רק 1

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  20. Started by gkman,

שלום לכולם אני משתמש חדש בלינוקס התקנתי XUBUNTU על מחשב נייד ישן אבל הכרטיס רשת אלחוטי לא זוהה יש לי את הדרייבר שלו בקובץ RPM ואני רוצה להתקין את התוכנה ALIEN על מנת להמיר את הקובץ לפורמט שהמערכת מכירה בנתיים אין לי אינטרנט בכלל על המחשב. אם מישהו יכול להדריך אותי מה אני עושה חשוב להדגיש שאין לי שום ידע בכלל בלינוקס אז אם גם אפשר קישורים לאתרים שמלמדים לינוקס למתחילים חדשים לגמרי. תודה רבה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

שמתי לב שכשמוסיפים option לכל דרכי ה"הדבק" בהעתק-הדבק במק, זה מעביר את הקובץ ולא יוצר עותק (הפעולה הופכת להיות move item here במקום paste item). yay!...

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. התקנתי לינוקס, הכל עבד בסדר, עד שהתקנתי דרייברים לכרטיס מסך ולכרטיס קול. אחרי שהתקנתי את הדרייברים ועשיתי ריסטרט, קיבלתי בעיה מוזרה - http://random.7host.com/uploaded/images/NuclearGerber/A2DF6_screen.JPG כשברתי להמשיך להעלות את התצוגה הגרפית, הלינוקס בחר לי דרייבר שונה לכרטיס מסך, ועלה, כשבמסך שקיבלתי יש חלון אחד, שבו אני יכול לשנות את הגדרות של התצוגה. ואז שמתי לב שהמקלדת והעכבר לא מגיבים..ואני לא יכול להמשיך להעלות את הדסקטופ. קצת פרטים- linux redhat 9 radeon 9800np(the first driver i installed) realtek ac97 audio driver (the second driver installed) העכבר מתחבר ל- USB אם זה עוזר איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? תודה..

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by amnezia,

קניתי מקינטוש משומש בא"רהב.כבר כמה שבועות אני מנסה למצוא גירסאות של kaza ו emule שמתאימות לMAC מישהו אולי יודע איפה אני יוכל למצוא דבר כזה? או לפחות תוכנות שיתוף אחרות שמתאימות למק?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.