לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
אוקיי , אז ככה , הורדתי את RedHat 7.2 , ועכשיו מגיע רגע הצריבה . אבל שאלתי היא כזאת : מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל לבצע התקנה מסודרת בלי בעיות . כלומר האם לפני הצריבה אני צריך לפתוח את 2 הקבצים ( בעזרת ISO BUSTER ) ואז לצרוב אותם ?! ת'אמת , אין לי שמץ של מושג איך לעשות זאת בצורה מסודרת ותקינה . אשמח לקבל פתרונות . ???
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
את ההמלצה המצורפת תמצאו האתר של tucows תחת הלינק: http://mac.012.net.il/extmac.html אל תשכחו לבדוק מה דרישות ה- system בבקשה. :lol:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בסרגל התפריטים הראשי למעלה מימין מופיע שם התוכנה הנמצאת כרגע בשימוש לחיצה על השם פותחת סרגל גלילה של כל התוכנות הפתוחות לחצו על השם העליון כך שתראו את כל השמות השאירו את העכבר לחוץ וגררו לנקודה אחרת במסך עזבו ניתן לבצע תוך כדי קריאת הטיפ על המסך יופיע חלון צף עם האייקונים של התוכנות הפתוחות החלון צף מעל הכל. החלון מאפשר תצוגה של אייקונים בלבד או אייקונים ושם כתוב לבחירתכם - בלחיצה על החלון הימני הקטן בחלון הצף דפדפו בלחיצה ותהנו לחיצה + אלט תעלה רק את התוכנה המבוקשת ותסתיר את השאר. ת ב ל ו חג שמח ;D
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הורידו והתקינו Mozilla 0.9.8 ותבוא לכם הישועה http://www.mozilla.org/releases/ ותגידו אם לא צדקתי
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עובדת על G4 SYS 9.1 כל פעם שאני מנסה להפעיל חלון צ'ט עולה ההודעה CHET INIT FAIL. PLEASE CHACK YOUR FIREWALL SETTING אין לי פיירוול אבל אני מחוברת ברשת פנימית לשלושה פיחסים עזרה??? ???
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי , התקנתי אותו , בפעם הראשונה בהיסטוריה לא הרסתי את המערכת ההפעלה הקודמת , כבר התקדמות ,אחרי 3 דקות של משחקים שם , הכרטיס קול שלי הפסיק לעבוד , אחרי עוד 3 דקות 2 המדפסות הפסיקו לעבוד ואני לא מוצא את עצמי שם !!! ואיך מתקינים שם תוכנות ?!??!?! הורדתי NETSCAPE 6.22 כי אי אפשר לעבוד עם הדבר הזה שבא איתו יחד , הורדתי עוד כל מיני דברים , ניסיתי לקרא את הREADME ולא הבנתי כלום , אודה למישהו שמבין עניין שיוכל להסביר לי קצת .
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני יודע שאתם אוהבים להשמיץ את המק בדר"כ בגלל סיבות מוצדקות, אבל אני רוצה להעלות נקודה מסוימת שאתם נוטים להמעיט בערכה. בתור משהו שנמצא במקום עם מאות מקים מחוברים ברשת, אני יודע להעריך את העובדה שיש הרבה פחות תקלות טכניות של תאימות עם המק. זה נכון שאין מבחר אבל גם אין את ה-"עושר" של המוצרים (כרטיסי מסך, דרייברים, ציוד הקפי) שיש לפיסי וזה חשוב לארגון גדול כי זה חוסך אנשי תמיכה טכנית וטכנאים שלפעמים עולים הרבה יותר מההפרש בין המחשבים במיוחד בארגון עם אנשים שלא ממש מבינים לעומק במחשבים. אני בטוח שפורום חומרה אצל אנשי מק יהיה נטוש ממש כמו הפורום הזה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
העתקתי מהאינטרנט 5 קבצי ISO: 1. enigma-docs.iso 2. enigma-SRPMS-disc1.iso 3. enigma-SRPMS-disc2.iso 4. enigma-i386-disc1.iso 5. enigma-i386-disc2.iso אני יודע שהקבצים 4 ו 5 הם הלינוקס עצמו.....השאלה היא מה הם 3 הקבצים האחרים (1 2 ו 3)
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שמעתי שיש בעיות להתקין לינוקס על מחשב שמותקן בו כבר ווינדוס אקספי, זה נכון? אם כן, מה אפשר לעשות חוץ מלפרמט? ועל איזה הוצאה של לינוקס הייתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מקינטוש לפי-סי שגורם לאי תאימות בינהם?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא אזבל לכם את המח יותר מדי. פשוט תיכנסו ותתרשמו בעצמיכם. כל מילה נוספת מיותרת. http://whatsup.co.il
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ערכתי חיפוש ענק בשני מערכות אלו mandrake 8.1 ו- RedHat 7.1 ולא מצאתי בחיגני האינטרנט תמיכה של קישור ms-chaep אני מבקש עזרה למי שמבין איך אני יכול אולי למצוא חייגן שיכול לתת לי תמיכה ב ms-chaep או שיש דרך המערכת כדי לסדר עניין זה Buyom@hotmail.com Icq# 84364257
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ואם כן , האם כל התוכנות שעבדו עבור MacOS 9.2 עובדות בצורה חלקה ? עריכה: איות בכותרת (Prog.)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://maccentral.macworld.com/news/0202/27.macvpc.php
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
למה באמת מייקרוסופט לא מוציאה גירסת יוניקס משלה למחשבים אישיים ושרתים. הרי דבר כזה יוכל לתת לה פתח כניסה להשתלטות על השוק המקצועי אליו היא מנסה לחדור ללא הצלחה לאורך שנים. אני מתכוון למערכת הפעלה מבוססת UNIX עם ממשק גרפי בסיסי בלבד בדומה ל Solaris (ללא פיצ'רים מיותרים). כאשר היציבות מובטחת וישנו גרעין יוניקס רציני ועוד עם יכולת תמיכה בהתקנים חדשים כמו שרק מייקרוסופט יכולה לתת אין סיבה שמוצר כזה לא יצליח! דורון. נ.ב אל תגידו לי שמייקרוסופט עשתה זאת כבר עם NT/2000/XP - זה לא זה.....
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב... אז האיכס פי התחיל לעשות בעיות והגיע הזמן לפרמט... בפירמוט האחרון היה לי וירוס והכל התחיל להיתקע ולקחתי את המחשב למעבדה והם פירמטו את כונן C והפכו אותו לNTFS הבעיה היא ששמעתי וקראתי מכל מיני מקומות שמפרמטים בצורה אחרת כאשר הפרטישן הוא על NFTS:(, זה נכון? דרך אגב הפרטישן השני שלי הוא על FAT32.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזו מערכת יוניקס כדאי לנסות ולהתחיל לעבוד איתה, להכרות עם UNIX וכ'ו
-
- 28 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
G4 הוא מעבד 128bit? ואם כן, כיצד הוא תואם לאחור G3 שהוא 64bit כמדומני? בתודה מראש, בור ועם הארץ - לפחות בכל מה שנוגע למק. נ.ב OS X מבוססת על NeXT או על FreeBSD או על שתיהן?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי קודם כל נטקע לי הסי די רום שמתי דיסק! והוא לא יוצא אני לוחץ בסי די על הכפתור והנורה הופכת לאדומה כמו שאני צורב משהו ואני מנסה להוציא ואני לא מצליח להתקין כלום על לינוקס . ואיך אני מגדיר את המצלמה הדיגיטלית שלי?? ואיך אני מגדיר מדספת שהיא ברשת על מחשב עם ווינדוס הגעתי לאפשרות כזאת אבל אני לא ייודע מה לרשום שם
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב התקנתי את MANDRAKE החדש 8.1 כל טוב ויפה אבל המניאק עושה מס' בעיות 1)הוא הגדיר לי את הSWAP FILE כ 63 מגה וישלי 390 מגה RAM 2)למה הוא לא "רוצה" למצוא ולהגדיר את מודם הכבלים שלי שהוא מבית 3COM בעל ממשק USB 3)כשאני כותב לא STARTX הוא לא מפעיל לי את הKDE מה הוא רוצה ממני?!
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב Windows XP, ההרדיסק שלי מחולק ל-2 במחיצה אחת מותקן הWindows הנוכחי ואני רוצה להתקין במחיצה השני Windows 98 SE, איך אני עושה את זה? אתחלתי את המחשב מהדיסק של 98 אבל הוא לא נותן לי לבחור איפה להתקין....
-
- 15 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
בתור מי שגולש דרך iMac, רציתי לדעת אם משהו ניסה להכנס ל-Hwzone בעזרת מקינטוש. אני משתמש ב-Citrix (תוכנת client) לשרת של Windows 2000 על מנת לקרוא את האתר . אם אני נכנס דרך Netscape למקינטוש האתר עולה כל כך לאט (לפי דעתי, בעית תאימות), וגם ככה האתר זה מופיע הפוך. השאלה היא למה צריך פורום מקינטוש כשאי אפשר להשתמש בו? רציתי לדעת אם משהו מצליח לקרוא את מה שהולך פה בעזרת מק.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
וירטואל פי סי הוא פשוט כלי להריץ כמה תוכנות שלא תורגמו לעיברית למק כמו האופיס של מיקרוסופט לרוב השימושים האחרים אין בו צורך אני משתמש בו ומריץ מספר מערכות הפעלה בו זמנית כדי לדבג את האתר של פלונטר כי אתרים נראים שונה לגמרי במק או פי סי פרט לזאת למק יש אחלה תוכנות ולמרות המבחר המצומצם השרת שלנו פועל נהדר על מק כבר כמעט חמש שנים ביי מפלונטר
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ואם כן איזה לינוקס DEBIAN RED HAT איזה? או אולי אני יכול להוריד מאפושהו דיסקת הפעלה של LINUX? אינ מתכוון כזה דיסקט כמו שיש לWIN 98 והאם אפשר להתקין לינוקס מההרדסיק?
-
- 17 תגובות
- 4.6k צפיות
-