עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by fargoth,

wasteland 2פתחתי על זה כבר הודעה בפורום משחקים - ולכן אני פשוט אפנה אותכם אליה, תגיבו כבר שם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529211.0

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לא ידעתי אם לכתוב פה או בתמיכה טכנית אז תסלחו לי.. השוויתי את המקבוק שלי למקבוק אחר קצת יותר חדש ובהירות נמוכה,קשה לעבוד בשמש.. קניתי אותו יד שניה ככה שאני לא יודע אם זה בגלל הבלאי. מה עושים? תודה ;D

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by efid845,

שלום אני מחפש המלצה על מרצה או עסק שמתעסק בכל תחום ה-Unix/Linux. שרתים,מערכות,מרצה בקורסים ודברים כאלה **אני מבקש לא לשאול על המטרה,חח

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by roncohe4,

היי. אני מנסה להוריד תוכנה מהאייטונס לאייפאד. כאשר אני לוחץ על הורדה (דרך התוכנה במחשב, לא מוצא את התוכנה בכלל דרך האייפאד עצמו) מתקבלת לי הודעה שהתוכנה ניתנת להורדה רק דרך הערוץ האמריקאי של אייטונס, בעוד אני בישראלי ולא יכול להוריד את התוכנה כלל, כנראה. מישהו יודע אולי איך אני יכול לשנות את הפרטים כדי שאהיה שייך לאמריקאי? אני מוריד תוכנות חינמי ולא פורץ מכשיר (מה לעשות? כל מה שיש שם בהחלט מספיק לי) ככה שאין אשראי. ניסיתי כמה פעמים לשנות את הכתובת שלי אבל הוא דורש ממני כרטיס אשראי ואני לא רוצה להזין אחד. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by shmuelbig,

.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. כל התוכנות שראיתי הן או בתשלום או ללא תמיכה באודיו. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by SpidiMan,

שלום חברים, תגידו, יש כאן מישהו שעשה את הדבר הזה? http://training.apple.com/itpro/macinteg

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by tgen,

הורדתי לאחרונה את התוכנה smart sync לאייפון שבעזרתה אפשר לסנכרן מידע מהפייסבוק לאנשי קשר באייפון. בהתאמה האוטומטית הראשונית הוא מוצא גם מידע על אנשים שלא נמצאים ברשימת החברים שלי אבל אחר כך, בהתאמה הידנית, אני יכול להכנס רק לרשימת חברים שלי. גם חיפוש שם נותן לחפש רק מתוך הרשימת חברים. יש דרך לסנכרן בצורה ידנית מידע של אנשי קשר שלא נמצאים ברשימת החברים שלי בפייסבוק?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by בור ועם הספר,

היום התפרסמה (כל חצי שנה) רשימת הtop500. זוהי רשימה שמדרגת את 500 מחשבי העל החזקים בעולם. ב- 92.4% מהם מערכת ההפעלה היא לינוקס. לפני כמה שנים העובדה הזאת הדהימה אותי, היום כבר לא. התרגלתי.

10. שלום, לפני כמה ימים יצרתי תיקיית קבצים. אנשים אחרים עבדו על ה-iMac, והיא כנראה נמחקה אבל לא מופיעה ב-Trash. אני מעוניין למצוא את תאריך ושעת המחיקה, או כל תסריט אחר שעלה בגורלה. כיצד ניתן למצוא את המידע הזה באמצעות ה-OS X או תוכנות חיצוניות? אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by shiranosh,

שלום לכולם , לצערי נאלצתי לפרמט את המחשב שלי , וכתוצאה מזה הייתי צריכה להוריד אייטונס מחדש .. האיטונס מזה את האייפון שלי כולל האפליקציות , אבל את כל הפלייסט שלי הוא לא. ניסיתי ליצור רשימה חדשה עם שירים חדשים ולסכרן , באייטונס זה מראה לי שהוא סיכרן אבל באייפון לא חשוב לציין כי באייפון הכל נשמר לי אוטו דבר כולל הפליליסט. מה אפשר לעשות? שירן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by משה742,

ביום שישי ה-3/8/2012, מ-9:00 עד 14:00, ייערך כנס אוגוסט פנגווין - הכנס השנתי לתוכנה חופשית, לינוקס וקוד פתוח. הכנס יתקיים באודיטוריום חיפה -אולם רפפורט, שד' הנשיא 138, מרכז הכרמל, חיפה. ההרצאות יחלו באולם רפפורט וייתפצלו לשני מסלולים החל מ-11:45. על הפרק: אולם רפפורט 9:30 - דברי פתיחה - עמותת המקור. 10:00 - איך כמעט גרמתי לקריסה של נאסד"ק או כיצד להכניס שינויים בקוד הליבה של לינוקס ולהישאר בחיים לספר על זה - גלעד בן יוסף. 10:30 - וורדפרס, ג'ומלה, דרופל וכל מה שביניהם - עופר כהן. 11:00 -צילום קבוצתי - ליאור קפלן. 11:15 -הפסקה + מסיבת מפתחות. 11:45 - Lingnu, ניתוח שלאחר המוות. סקירה של חברת לינגנו, והסיבות שהביאו לסגירתה - שחר שמש. 12:15 - Foreman, פרוייקט העוסק בנ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ash Binary,

היו בארץ בסביבות 2006, כמה פרוייקטים של השמשת מחשבים ישנים ותרומה לבתי ספר (כיתות מחשבים) / לילדים לבית, שאורגנו על ידי קהילות הלינוקס של אז (Whatsup, Linuxfun ואחרות) אני לא מתכוון לפרוייקט מחשב לכל ילד (פרוייקט שעד כמה שידוע לי משתמש בעיקר במחשבים חדשים ומערכת Windows), אלא פרוייקטים של קהילות לינוקס ממחשבים ישנים שנזרקים ממשרדים, חברות ובתי ספר יתכן שבטווח הלא רחוק אוכל להשיג כמו כלשהיא (לא ידועה כרגע) של מחשבים ישנים מחברה. המחשבים הם P3 האחרונים / P4 הראשונים, RAM כנראה 256-1024M. מפרט גבולי אבל שמיש להרצת מערכת כבדה (KDE), ומעולה למערכת קלה יותר (LXDE), אני מניח שהם יריצו ללא בעיה כל מערכת חדשה ביותר אם יותקנו בכיתה כ Thin Clients אם ידוע למישהוא על פרוייקט כזה, או …

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. איך אני משחזר הקלטה שנמחקה באיפון? יש איזה תוכנה או משהו שאפשר להוציא מהקבצים זמניים של הפלאפון? להעביר לפורום תוכנות של אייפונים בבקשה, תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מאז ששידרגתי את המקבוק שלי (2011 עם 128ג'יגה ו4ג"ב ראם) אני חווה 2 בעיות, האחת: הסוללה נטענת עד 99% ולא 100% כבעבר. שניה לפני שעברתי ל 10.8.2 עוד היה לי 100% בלי בעיה, מאותו רגע ששדרגתי לא יותר מ 99%. הסוללה אחרי 130מחזורי פריקה ועם בריאות של 92%. השניה: ההרדיסק לא מתרוקן ממידע. לא משנה מה אני מוחק, הנפח הפנוי נותר על 41~ג"ב. מחקתי 12פרקים של סדרה כלשהי, ששוקלים כ-3.5ג"ב, מחקתי כמה תוכנות, דפדפן כרום שמשום מה לקח 3ג"ב ואפילו פרללס ואת הקובץ של המ"ה שהותקנה בו (20ג"ב) ועדיין נותר לי 41ג"ב פנויים. אני די מתחרפן מזה, ניסיתי כמה תוכנות שמציגות מידע בשימוש בדיסק - omnysweeper disk inventory x findspace כולן מראות אותו מידע..צירפתי תמונה מאחת מהן להמחשה. סוגיה ספציפית בהקש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Ash Binary,

כבר הרבה זמן שמתי לב לתפועה כזאת ב KDE : בכל גרסה חדשה, יש איזה שהוא פיצ'ר קטן שנעלם או מקבל downgrade דוגמאות : וידג'ט מצב סוללה בלפטופ - אי שם באיזור 4.4 הפסיק להראות כמה זמן נשאר אלא רק %. ב 4.9 עפו כל ה power management profiles וניתן לשנות רק הגדרות של מצב סוללה וזהו ה zoom של הדסקטופים (לרקע אם משבצות) - נעלם אי שם במעבר ל 4.3 וידג'טים של מוניטורים וכדומה - אי שם ב 4.3 נעלמה האפשרות להראות או לא להראות חלק מהמידע אפקט desktop grid - בסביבות 4.7 הוסיפו 2 כפתורים גדולים ומכוערים של + ו - בתוך האפקט...... הייתי צריך את האפקט בלי כפתורים בשביל משהוא, הייתי צריך לערוך את הקוד מקור ולקמפל (לא מסובך מידי, פשוט להוסיף כמה /* */ במקומות המתאימים אבל מעצבן) אופציית file size …

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  17. Started by firemebad,

היי בעקבות רכישת כל החבילה , קיבלתי משחק נוסף של Trine בגרסת Mac שאני מוכן לתת במתנה למי שמעוניין. http://www.gamersgate.com/DD-TRINEMAC/trine-mac (מנהלים : מקווה שפתחתי עץ במקום הנכון , אם לא אתם מוזמנים להעביר , עמכם הסליחה.)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. האם פיתוח אפליקציות לאייפון מחייב עבודה במק, או שאפשר לעבוד דרך מכונה וירטואלית על PC, או שקיים פתרון טכנולוגי כזה או אחר, שיאפשר לפתח על PC במקום לרכוש מק? (לפחות בהתחלה, עד שאבין שפיתוח אפליקציות לאייפון זו כיוון שאני מעניין להמשיך בו). כלומר, אני רוצה לפתח אפליקציה או שניים על הפיסי (מחשב חזק) שלי, ולא לרכוש מק, האם אפשרי וכיצד? תודה.

19. Started by genia,

היי, רציתי לדעת אם קיימת היום מערכת Instant-on עדכנית חוץ מכרום OS..? xPUD לא מעודכנת שנים splashtop נמכרת רק ליצרניות mandriva instanton רק בתשלום וגם Presto עולה 20$ לשנה. יש איזשהו פרוייקט עדכני ובחינם?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. צירפתי צילום מסך כדי שהבעיה תועבר בצורה ברורה יותר כמו שאתם רואים כשאני מעבירה את ה neooffice למצב מלא אין לי האפשרויות המוצאות במצב רגיל אשמח מאוד לעזרתכם, תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Memtest,

האם ישנה אפשרות להקליט את המסך של האייפון במחשב ? אני יודע שיש , אבל אני מחפש דרך להקליט את המסך של האייפון למחשב מבלי לפרוץ את מכשיר האייפון שלי ... אם מישהו יודע איך עושים את זה , שירשום לי הודעה פה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by GraceDiary,

אהלן, הורדתי עכשיו את המנאונטן ליון והוא לא מצליח להתחבר לפייסבוק שלי דרך "הודעות".אני מכירה את ה"הליך", ברמה של חשבון ג'אבלר ומה צריך לכתוב בתיאור ובשם חשבון.אני מנסה להתחבר, וכל הזמן קופצת ההודעה "chat.facebook.com:Sorry, your account isn't available | Your account is temporarily unavailable. Regain access by logging into your account from your computer's web browser: http://www.facebook.com."אני מחוברת בדפדפן לפייסבוק ולא ברור לי מה הבעיה. כמו כן גם הגדרתי את חשבון הפייסבוק שלי במערכת. הססמא תקינה והשם משתמש תקין.בנוסף, חברים בפייסבוק שלי שיש להם הודעות באייפון לא אמורים לעלות אוטומטית בתכנה בשימוש עם האפל איידי שלי? כי אמנם רשימת החברים בפייסבוק מופיעה, אבל אני לא יכו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by alex542,

התקנתי ubuntu 12.10 הכל טוב ויפה אבל כרטיס הרשת שעובד לי בווידווס 7 לא עובד באובונטו. יש לי את כרטיס הרשת netis wf-2103 אך הדריבר שלו הוא שלו http://www.netis-systems.com/en/Products/Wireless%20USB%20Adapters/72.html הכל עובד לי כבר שנה בסדר גמור. בגרסאות קודמות אפילו בגרסא זו לפני חצי שנה כרטיס הרשת עבד ועכשיו הוא לא וזה ממש מוזר הציעו לי את הפתרונות: http://ubuntuforums.org/showpost.php...80&postcount=6 http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1448394 ניסיתי את שני אלה אך עקב חוסר בניסיון ואי חיבור בדרך אחרת לאינטרנט דרך בubuntu נאלצתי להתייאש ולחזור כרגע לwindows7 . יש לך אולי קצה אור בשבילי כי אני ממש רוצה לעבור לubuntu?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by beli,

האם יש תוכנה לITUNE שתאתר באופן אוטומטי מה האלבון של השיר ותשתול בקובץ את שמו בשלב שני רוצה לקבל את תמונת האלבום - אבל זה ניתן היום לעשות באופן אוטומטי באם השיר המבצע ושם האלבום נרשמו במדויק ברשותי כמה אלפי שירים ולאתר אלבום אלבום ידני תמיד אופציה אך שגוזלת זמן.... תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני משתמש windows שעשה את המעבר השבוע למיני-מאק. זאת פעם ראשונה בחיים שלי על מאק. כמה שאלות שלא ברורות לא יתכן שלא יהיה ל idigital תמיכה טלפונית, על פניו נראה לי שהפורום הוא הדרך היחידה ברגע שאני מנסה להתקין כל תוכנה מסוימת שאני מנסה להוריד כמו לדוגמה adobe flesh אני מתבקש להזין user אדמין וסיסמה, מופיע יוזר שאין לי מושג מי נתן את ההוראה הזו ואיך בדיוק בחרו לי כבר יוזר. לפי מה שאני מבין החלפת שפה מתבצעת ב cmd+space-לא עובד ובמקום זה אני צריך להחליף דגל עם העכבר. כדי ליצור apple id אני מתבקש להזין פרטי כרטיס אשראי..... לא מובן כנ"ל גם ל icloud רזולוציית מסך ברמה נמוכה, איך משפרים אותה בהגדרות ואיך מגדילים את שטח הצפייה באתר :s05: אשמח להבהרה על מנת שאוכל…

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים