לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את התוכנה ושמתי XP עכשיו אני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט דרך המחשב הוירטואלי אולי תוכלו לתת לי לינק מומלץ בעיברית כי יקח לי מליון שנה לקרא באנגלית
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קחו מדריך טוב שמסביר איך לעשות את ההתקנה עובד בדוק אתמול הצלחתי והכל עובד http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=341727
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני חדש באובונטו מקודם כשהייתי בוונדוס האמיול הוריד לי בסדר אבל עכשיו באובונטו זה בקושי מוריד לי משהו ויש לי low id
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני הולך לפתוח משרד בבית בשביל עסק מכירות דרך האינטרנט שאני מקים. עכשיו אני מתכנן שהמחשב היחיד במשרד יעבוד על הפצה של לינוקס כי החנות עצמה היא אתר אינטרנט שפועל דרך הדפדפן לא צריך תוכנות עסקיות מיוחדות ומפגרות שדורשות חלונות. בכל מקרה כמה שאלות.. 1) איזה הפצה? חשבתי על אובונטו אבל קראתי שאופן סוזה נוחה מאוד מבחינת ממשק. 2) אנ צריך המלצה למכשיר משולב (מדפסת,פקס,מכונתצילום,סורק) שעובד טוב עם לינוקס. 3) וזהו לבינתיים...
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
איך בדיוק אני מתקין את המודם בסלאק וואר צריך את עזרתכם ועל הדרך למה לעזאזל סלאק לא יציב בגרוש הסרטים איטיים בו הוא לא זז מה יכולה ליהיות הבעיה אגב גירסה 12 מדובר ב adsl מודם 270pr
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום. כמו שכבר הספקתם להבין אני מתחיל להיכנס לעולם. הורדתי Fedora והשאלה היא אם על מנת לדעת לעבוד בסופו של דבר ב RHEL4/RHEL5 אני אצטרך להשיג את המערכת עצמה או שתרגול ב Fedora החינמית יתן לי מענה הולם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום , לאחר חודשיים חכיתי לקבל את ההארדיסק חדש ,עד שקיבלתי ופירקתי את הנייד והחלפתי את ההארדיסק החדש . והכל סבבה עולה יפה. אך המחשב לא מזהה את ההארדיסק ? מדוע ? פספסתי משהו ? מיניב . יש משהו יכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי סימולטור של מערכת דומיית יוניקס שרץ על לינוקס בטרמינל. הסימולטור מדמה מערכת של פיילר, ולכן גם מתממשק עם הכרטיס רשת. הבעיה היא שהוא מתממשק עם הכרטיס רשת ברמה יותר גבוהה מרמת הDRIVER כלומר אי אפשר להשתמש בכרטיס רשת ווירטואלי, BRIDGE או לעבוד איתה בVMWARE. מהסימולטור ל"HOST" יש פינג, והוא רואה את החיבור טוב ויפה, אולם מהHOST אליו אין שום דבר. ניסיתי להרים BRIDGE ולהגדיר אותו בתור הDEFAULT GATEWAY של הסימולטור אבל זה לא עבד. למישהו יש רעיון איך אפשר לעשות ניתוב פנימי בין "המחשב" לסימולטור? ד"א אני אספק SCR ברגע שאני אצליח להרים משהו שעושה פרינטסקריין, לצערי XWUD לא רוצה לעבוד ומשום מה הXFCE של ZENWALK לא מוכן לקבל את הפקודה SCREENSHOT SCR כמו שהמדריכים מבקשים להוסיף לקי…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
התקנה ועזרה בהגדרת לינוקס על-ידי חברי המועדון הירושלמי http://www.websamba.com/landmn http://jlc.iglu.org.il/forums/
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
התקנתי mandriva 2006 והיא לא מכירה את הפקודה yum. מישהו יודע היכן אוכל למצוא את הקבצים הרצויים?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אני משתמש כבר כמה חודשים באובונטו בריזי באדג'ר שמותקן לי על המחשב, ואני רוצה לשדרג לדאפר דרייק... ראיתי פה שאתם ממליצים על הגרסא הזאת ואומרים שהיא טובה ויציבה למרות שעדין לא יצאה רשמית... אז יש לי מספר שאלות לגבי הנושא: 1. איך אני משדרג את האובונטו שלי מבריזי לדאפר בלי לפרמט ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה? 2. באיזה גרסא של דאפר לבחור ב 6.06 (daily build) או ב 6.04 (flight cd 5) ? ראיתי פה שבעיקר מדברים על ה 6.04 ולא ממש הבנתי מה ההבדל בין שתי הגרסאות... 3. האם בכלל כדאי לחכות עד ליציאה הרשמית של ההפצה בתחילת יוני? והאם כשזה ייצא רשמית גם אצטרך לפרמט ולהתקין מחדש או שקיימת דרך פשוט לשדרג/לעדכן את המערכת ? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מתי שאני בא להיתחבר לרשת האלחוטית שלי אז אני רושם את הפקודות בקונסול: iwconfig eth1 mode managed iwconfig eth1 key open ****-****-****-****-****-****-** ping -c 4 www.google.com ואני משוייך לראוטר אבל אין לי אייפי רציתי לדעת עם יש פקודה שבמקשת אייפי ??? הראוטר מוגדר בתור dhcp שאמור לתת כתובות אוטומטית
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום! כיום ברשותי Windows XP Home Edition, וברצוני לנסות את Linux. לפי מה שאני מבין, ישנן הרבה גיסאות שונות, מאחר וזוהי מערכת קוד פתוח. הבעיה שלי, היא שאני מרבה לשחק במשחקים - המפרט שלי (אם זה משנה): Intel P-4 2.6GHz HT 512MB DDR 400MHz (Dual-Channel) Asus A9600XT/TD 128MB 160GB HDD 7200RPM 8MB Cache איזו גרסת לינוקס, לדעתכם, תתאים לדרישות שלי? *אני גם מרבה לשמוע מוזיקה, לראות סרטים ולשתף קבצים ברשת. תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כן, שאלה קצת דבילית, אבל אני לא מצליח למצוא את תוכנות שאני מוריד משם. בד"כ אני מעדיף את ה- Add\remove, אבל אין שם את כל מה שיש בסינפטיק הזה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אנשים ניתן להתקין לינקוס על mmx 200MHz על מה אתם ממלצים חוץ מwin 98
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי, יש לי אובונטו בגרסה האחרונה שהתקנתי לפני משהו כמו שבוע. הבעיה היא שב-synaptic מופיעים מעט מאוד חבילות(נראה לי רק אלה שמגיעות בלייבCD) אפילו emacs לא מופיע שם. איך אפשר לסדר את זה? תודה, אור.[br]פורסם בתאריך: 10.12.2007 בשעה 14:28:47 הסתדרתי, מישהו עזר לי =)אם מישהו יצטרך מתישהו. צריך להיכנס ל-synaptic ולהיכנס ל-settings->repositories->ubuntu software ולסמן ב-V את סוגי החבילות שרוצים.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני משתמש חדש בכל נושא הלינוקס אבל הצלחתי להתקין בהצלחה את הלינוקס אבל יש לי 2 בעיות 1) הXGL לא מוכן לעבוד למרות שהצלחתי לסדר את זה שזה יזהה את הכרטיס מסך ויעבוד עם ההתקנים שלו 2) הWIFI לא עובד והמערכת פשוט לא מזהה את הכרטיס עכשיו את רוב ההתקנה הצלחתי לבד לגרום לנייד לעבוד עם הכרטיס מסך נעזרתי קצת בחבר אבל הוא משתמש בעיקר בדביאן אז הוא לא מתמצא בפדורה למרות שהבסיס אותו בסיס אצל כולם אז אנא התייחסו אלי כאל משתמש חדש ותסבירו לי מה בדיוק אני צריך לעשות כדי לגרום לזה לעבוד פרט חשוב מפרט של הלפטופ Dell Inspiron 6400 כרטיס מסך Ati x1400 mobility כרטיס WIFI Dell 1390 אודה לכם אם גם תוכלו להכווין אותי למדריך למשתמש לינוקס מתחיל (בעדיפות לעברית אבל אין לי בעיה גם עם אנגלית רק …
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי את ההפצה הנ"ל של LINUX על הנייד שלי והוא אף פעם לא זוכר לי את ה KEY של הרשת האלחוטית שלי... מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש דרך להפעיל קבצי wmv ? הנגן שבא עם המערכת (totem) מפעיל רק את הסאונד כשאני מפעיל קבצי wmv. ניסיתי גם להתקין את הנגן mplayer וגם שם אותה בעיה.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להעביר קבצים מיוניקס לחלונות XP . כאשר אני מנסה להתחבר באמצעות FTP ל windows הוא רושם לי ftp: connect: Connection refused הבעייה קוראת רק עם התחברות ל windows ,בהתחברות ליוניקס אחר אין לי בעייה. יש לי פינג למחשב. כאשר אני מנסה להתחבר הפוך כלומר מחלונות ליוניקס הוא מתחבר בלי בעיות. משהו נתקל בבעיה הזו ? כל תגובה תבורך תודה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת עם יד דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי של אדימקס בלינוקס? אני לא חדש בלינוקס אבל לא מצאתי / הצלחתי להגדיר אותו בהרבה הפצות, למרות שבדיסק שלו יש דרייברים ל-RH9 אך הם לא עובדים...
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
http://www.pcworld.com/howto/article/0,aid,119360,00.asp
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
למה אין בארץ אתר מראה ל - SUSE ? מתי תצא גירסה SUSE 9.3 PRO ? היא בחינם ? אם כן איפה אפשר להוריד ? אם לא כמה היא עולה ? ומה אתם אומרים על SUSE יש הפצה יותר טובה ? יש הפצות יותר טובות אבל בחינם ? את האינטרנט קל להגדיר כמו ב - WINDOWS ?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מה עושים ? יש איזה פקודה ב- shell שיכולה לעזור למער. לעלות את הממשק הגרפי ?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי בבית ויסטה ואובונטו...האובונטו רואה את 2 מחשבי הXP שיש בבית...אבל לא את המחשב ויסטה...הויסטה רואה את האובונטו (אבל לא יכול לכתוב אליו כלום) 2 שאלות 1)איך אני עושה שהויסטה יוכל לכתוב לאובונטו (בלי להתקין כל'מני תוכנות שממירות מערכת קבצים או מדמות מערכת קבצים או משהו כזה) 2)איך אני גורם לאובונטו לראות ת'ויסטה? (אגגב אם זה משנה יש פינג בין 2 המערכות) 3) לא קשורה במיוחד אבל, איך אני מתקין THEME? אני מוריד את הקובץ TAR.GZ וזהו? הוולפייפר פשוט לא נמצא שם! צריך להוריד אותו בנפרד? איך זה הולך? צריך לעשות קינפוג שונה לשאר הדברים (כמו למשל icons וכאלה) או שהכל נעשה מעצמו? תודה תודה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-