עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by spatz,

איזה קיימים כרגע? איזה תומכים (לפחות חלקית) ב-DirectX? אני רוצה לדעת כדי לראות אם אפשר לשחק משחקים בלינוקס, ואז אין צורך לשמור את הווינדוס על המחשב בכלל... תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by spatz,

מישהו ראה את זה?? LOL ;D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by spatz,

תפרטו גם למה בחרתם דווקא בה בבקשה... אני בחרתי מנדרייק כי כרגע אני ניובי מוחלט ואמרו לי שזו הפצה לניביז, אז החלטתי לבחור בה...

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by udi,

האם משהוא יודע מזאת התוכנה הזאת שנקראת לינדוז ושם מה היא משמשת ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by FiRePOweR,

כאשר אני מנסה לפתוח telnt ל linux ממחשב אחר ברשת לא מצליח להתחבר . כל הקטע הפיזי עובד יש ping בין המחשבים ו linux גולש ברשת שמחוברת לadsl (לא הוא זה שמחובר ) . ניסיתי להוסיף ל Hosts את המחשב הסורר וגם בדקתי אם ה telnet inet httpd למעלה וגם את hosts.conf ( מישהוא אמר לי ) מה עוד ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by AlcHEMisT,

[glow=blue, 2, 300]שלום לכולם[/glow] התקנתי בשעה טובה לינוקס RedHat 7.3 אולם יש לי בעיה להגדיר את המודם :-\. המודם שלי הוא USB ADSL Modem ALE 070 של חברת ROTAL שבוודאי מוכר לרובכם, בכל אופן שמעתי שיש בעיה להגדיר את המודם הזה אבל אולי בכל זאת מישהו יכול לשפוך קצת אור על העניין. אשמח לקבל הדרכה מפורטת ככל האפשר (רק תדעו שאני חדש-דנדש בעסק ואין לי הרבה מושג למרות שהגדרתי מודם רגיל בעבר) כדי שאוכל להנות מהאינטרנט. תודה לכל מי שיכול לעזור!!! :ylsuper:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by -JobNick-,

והאם הKDE3 צומך טוב בעברית? (אותה שאלה לגבי הקונקוראר נו לא זוכר בדיוק איך זה נקרא אבל אני מתכוון לONLINE BROWSER שבא עם KDE הוא תומך בעיברית). דבר נוסף לפי מה ששמעתי ה MANDRAKE 8.2 לא בא עם KDE3 נכון? לעומתו ה REDHAT 7.3 כן בא. זה נכון? ושאלה אחרונה האם ה KERNEL של REDHAT 7.3 תומך בהתקני USB כי יש לי מודם כבלים שמתחבר דרך יציאת USB (אז יהיה קשהנ להגדיק אותו?) ולפני די הרבה זמן היא לי MANDRAKE (לא זוכר איזו גירסא) והKERNEL שלו לא תמך בUSB ואנשים אמרו לי שעדיף לחכות לגרסא החדשה שלו (גרסא 9) כי היא תתמוך בUSB הרבה יותר טוב.

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. אני עומד להתקין את רדהאט 7.2 ויצרתי partition ללינוקס: עכשיו יש לי כמה בעיות: 1.אמרו לי שאני צריך לעשות עוד boot partition שתקח 50MB - איך אני עושה את זה? 2.האם זה טוב שיצרתי אותם ב logical? 3.איך נפתרים מהunallocated ??? אני מחכה לתשובות כי עדיין לא עשיתי apply.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני נאצר בטרמינל ! ולא מצליח לעלות ל STARTX בבקשה תעזרו לי! זה בלינדוס מבוסס על DOBAIN (II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/libvbe.a (II) Module vbe: vendor="The XFree86 Project" compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0 ABI class: XFree86 Video Driver, version 0.4 (II) LoadModule: "int10" (II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/linux/libint10.a (II) Module int10: vendor="The XFree86 Project" compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0 ABI class: XFree86 Video Driver, version 0.4 (II) LoadModule: "nv" (II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/drivers/nv_drv.o (II) Module nv: vendor="The XFree86 Project" compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.1 Module class:…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. גבירותי ורבותי, אני שמח להודיע שבקרוב אני קונה הארד דיסק 60 ג'יגה ודבר ראשון שאני עושה זה מתקין את לינוקס בתור מערכת ראשית! החלטתי שהכי כדאי יהיה להתחיל עם רד האט 7.3, את ההתקנה אני כבר מכיר כימעט בעל פה, מה שיותר אני לא מכיר זה את ההגדרות... האם מישהו יכול לתת לי טיפים כיצד ואיך להגדיר שם את החיבור כבלים שלי? מישהו אולי יכול לתת כמה טיפים או אזהרות לגבי הגדרות דברים? מישהו מכיר אתר עם מדריכים נורמאלים (לא חובה בעברית, וחוץ מהמדריך המקורי של רד האט..)?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by nice-1,

אחי הגדול ביקש ממני להוריד לו KDE3 לסולריס שיש לו בעבודה ולצרוב עכשיו אין לי מושג איך לצרוב את זה שסולריס יוכל לקרוא לכם יש? תודה :-*

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מבקש לדעת מהיכן להוריד, ואיך להתקין

14. ???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by GOVNER_T.S.Y,

ראוטר לינוקס -------------------------------------------------------------------------------- אז כך : יש לי מחשב פ133 32מגה יפה מערכת הפעלה-MANDRAKE SNF 7.2 הראוטר לא מימש את החיבור בין שני הרשתות למה? *.LOCAL עובד יופי מצליח להתחבר לתוכנה של SNF יפה . *.במחשב (שרת) הוא מאשר חיבור לאינטרנט יפה. *.אז מה הבעיה אתם שואלים?. !!!דרך המחשב ברשת אני לא מקבל גישה לאינטרנט (מערכת הפעלה 98 FA) רק את התוכנה של SNF כבר מתפוצץ לי הראש שרפתי 10 שעות בעצמי ואני בטוח שמשהו התפספס לי(כי זה חייב לעבוד ) בקיצר תזרקו סתם רעיונות.(אולי תקלעו ותצילו אותי) ולא יודע מה אני מקווה שאני בתר'ד הנכון

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Ewingum,

כמו כן הBETA 1 ניתנת להורדה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by InspectorGadget,

1. איזו גירסא הכי קלה טובה וידותית למשתמש המתחיל ? 2. אחרי ההתקנה... איך אני מפעיל את הלינוקס ? מה יעלה ... הווינדוז או הלינוקס ? 3. כדי למחוק את הלינוקס צריך לפרמט כמו בווינדוז או שיש מחיקה פשוטה ? אני בטוח שבהמשך יהיו לי עוד שאלות תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by spatz,

איזה יש ומה ההבדלים?

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. טוב-דבר ראשון שרציתי לומר הוא שדיי נמאס לי מה win98 שעומד אצלי עכשיו ואני עומד להתקין לינוקס+win xp(אם אני אצליח-ראו תרד בפורום וינדוס). דבר שאני הוא שאני ניובי גמור בנושאי לינוקס - לא מכיר שום גרסה של מערכת הפעלה אבל אני ממש אבל ממש מוכן להתקין אותה ולהתחיל ללמוד. רציתי לבקש מכם איזה faq באיזשהו אתר בנושאי הלינוקס(כמובן יותר טוב אם תענו לי פה אבל עצם זה לא כול כך משנה) אז הנה השאלות שלי: 1. עכשיו יש לי 2 מחיצות (C,D) ושניהם הם ב FAT 32 - אני התקוונתי להתקין את לינוקס ב D ואת winxp ב C, אז תגידו-לינוקס יפעל ב fat 32 או לא? אם הוא לא יפעל באיזה סוג של מחיצה הוא יפעל ובבקשה גם תאמרו לי איך לשנות את סוג המחיצה כי אני פשוט newb גמור בזה. 2. עכשיו לבחירת סוג הלינוקס-הלינ…

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by rosesr,

זה רושם לי שאין קובץ בשם XINIT בבקשה תעזרו לי!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by pssheba,

ניתנים להתקנה בלינוקס? מישהו התנסה בחוויה זו ומוכן להתחלק עימי ברשמיו ? יש ספר, מדריך או אתר המסבירים כיצד ניתן להתקין כרטיס קול ומודם בלינוקס ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שהן (MANDREAK8.2): א) אין לי סאונד בלינוקס יש לי כרטיס קול ON BOARD של אינטל (חלק מהצ'יפסט :-\) AC97 זה עם הבעיה של הפיץ' בווידוס. ב) לינוקס לא מזהה את המודם שלי שהוא אמנם זולטריקס אבל בווינדוס הוא מסתדר עם הדרייבר של GENERIC softK56 אז גם אינטרנט אין. הקיצר בתכלס עוד לא נכנסתי לעובי הקורה של לינוקס אני עדיין מוגדר כ"ווינדוזאי" מלא אבל אודה לכל מי שיוכל לעזור לי להגר (וגם לשדרג בעצם) :hideing_behind_computer: נזכרתי בסוף: עשיתי חיפוש לנושאים הנ"ל אך לא עלה בידי דבר הנוגע לעניין [שלא הואשם בפתיחת ברגים (ת'רדים) לחינם]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי ויכוח עם מישהו לגבי לינוקס הוא אומר שהחומרה צריכה לתמוך בלינוקס ואני אומר שלינוקס צריכה לתמוך בחומרה מי צודק לפי דעתכם? תענו בבקשה זה חשוב תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Roneng,

יש לי בבית רשת של מספר מחשבים בעלי חלונות ומחשב אחד שמותקן עליו לינוקס ומודם. מישהו יודע איך אני יכול להפוך אותו ל "שרת פקסים" -דהינו שאני אוכל לשלוח מכל המחשבים ברשת פקסים דרכו, ולקבל אליו פקסים שאפשר יהיה לקרוא אותם משאר המחשבים? תודה על עזרתכם

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by pikman,

יש דבר כזה windows me בגירסא שנייה? כי יש לי windows שעושה לי המון באגים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים